erotiikka tarinat seuraa gay kaikille

: Erotiikka tarinat seuraa gay kaikille

MASTURBOINTI VIDEOITA ALISTUVA MIES GAY Järjestötoimijoiden, eli Psyken ja Setan, tanssien lisäksi lehdessä mainostettiin nimittäin ahkerasti kaupallisten toimijoiden järjestämiä disko- drag show- ja saunailtoja sekä ulkomaanmatkoja. Toisella hän tarttui jäntevään elimeensä, ja veti kaksi hidasta ja nautinnollista vetoa. Nyt jutun kirjoittajat olivat kuitenkin tulleet katsomaan tavallista gay-keskiviikkoiltaa ilman sen kummempia tehosteita. Jos olisin halunnut, en olisi päässyt lähtemään. Kadotin todellisuuteni aivan täysin.
Erotiikka tarinat seuraa gay kaikille Olisi edes joku muukin jäänyt yöksi. Luennoilla hakeuduin Samin taakse istumaan. Kun lukusalin virkailija lopulta laskee eteeni kymmenisen tiiliskiven paksuista vuosikertaa Kalle -lehtiä, luovutan. Vastaanotto maakunnissa oli lämminhenkistä, kiiteltyä ja kannustavaa. Itsetuntoni oli kyllä kunnossa, mutta en kykenisi tekemään haluamaani ensivaikutelmaa mieheen, jota tuskin kiellettäisiin tupakoimasta luennolla. Vieressäni istuva kaveri, Hannu, oli mukava ja hän hymyili kauniilla valkoisilla hampaillaan niin, etten tiennyt mihin käteni panisin.
Homo alistuva mies bb inka Makasin selälläni, ja täytyy myöntää, etten liiemmin pistänyt vastaan. Sami hävisi kaappeihinsa ja heitti pian minulle makuupussin. Ilta sujui yllättävän rennosti. Jos se sitä on, pitäisi pysähtyä pohtimaan, aiheutuuko siitä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Välillä tummat suortuvat valuivat silmille. Sami ilme venyi hyeenamaiseen hymyyn, kun kiristävä erektioni paljastui.
Kalu orgasmi homoseksuaaliseen fistaus 534
Erotiikka tarinat seuraa gay kaikille

Erotiikka tarinat seuraa gay kaikille

En ollut varma, oliko jännite vain mielikuvitukseni tuotetta. Mistä olikaan lähtöisin, se aiheutti äärimmäisen epätoivottua kihelmöintiä ja sykettä jalkoväliin. Kasvoi jotain suurta salattavaa. Pelkkä seinää vasten seisominen tuntui kovin turvattomalta, ja välillä lähes unohdin hengittää.

Jalkoväliä pestessäni koskin jänteväksi kovettuneeseen elimeeni. Sain itsessäni aikaan sellaisia väristyksiä, että pelästyin niitten näkyvän ulospäinkin. Suihkun jälkeen siirryin peilin eteen pesemään naamaa, tutkimaan omaa lähikuvaani, mitä tahansa, jotta vain välttäisin kääntymästä Samiin päin hakemaan vaatteitani.

Yritin päästä eroon sykkivästä erektiosta, joka tuntui keräävän veren ja voiman koko kehostani. En kuitenkaan mahtanut mitään. Tilanteen lataus oli uskomaton, ja mieleen hiipi kerta toisensa jälkeen mielikuva Samista, joka istui parhaillaan takanani. Tilanne oli mahdoton, enkä voinut muuta kuin kävellä ulos kylpyhuoneesta. Ihan heti en uskonut kuulleeni oikein. Oliko Sami juuri pyytänyt minua tulemaan takaisin kylpyhuoneeseen… Otin lattialta satunnaisen vaatekappaleen suojakseni, ja kävelin pää ajatuksista sekaisin takaisin Samin luo.

Ovelle tullessani näin yhden elämäni mieleenpainuvimmista näkymistä. Sami istui yhä vessanpöntön kannella. Hän nojasi taaksepäin pitäen jalkojaan jonkin verran harallaan. Samin vaatteet, kaikki vaatteet, olivat lattialla omieni päällä, enkä tiedä, missä vaiheessa hän oli ne riisunut.

Se oli varmastikin tapahtunut jo ollessani suihkussa. Samilla oli hurja erektio. Samin lojuessa takakenossa se osoitti suoraan ylöspäin. Hän oli istunut hiljaa takanani. Olin luullut hänen lepäävän tai odottavan suihkuvuoroa. Sen sijaan hän oli kasvattanut elimen sellaisiin mittoihin, että kaikki fantasiani kalpenivat sen rinnalla.

Sami katseli minua kulmiensa alta. Siitä olisi pitänyt maalata taulu. Olo oli aivan epätodellinen. Olin niin ällikällä lyöty, että tiputin vaatekappaleen lattialle ilman mitään harkintaa.

Sami ilme venyi hyeenamaiseen hymyyn, kun kiristävä erektioni paljastui. En tosin tiedä, mitä kuvittelin sanovani. En saanut sanaakaan suustani, kun Sami oli jo ottanut käsivoiteen lavuaarin reunalta.

Hän hieroi sitä säästelemättä elimeensä, ja tarttui voiteesta liukkailla käsillään pakaroistani vetäen minut yläpuolelleen. Mitään kyselemättä Sami otti kovan elimeni suuhunsa. Kuinka se saattoikin tuntua niin erilaiselta kuin koskaan ennen. Todellisuuteni hämärtyi nopeasti, ja huomasin pitäväni molemmin käsin hänen hiuksistaan kiinni. Tuntui kuin kaikki tuntoaistini olisi keskittynyt elimeeni.

Pysyin vain juuri ja juuri jaloillani. Jos olisin halunnut, en olisi päässyt lähtemään. Sami nousi, hän oli joka puolella. Hän oli vahva ja hallitseva. Tunsin itseni niin alistetuksi, että väristykset kulkivat pitkin selkäpiitäni. Sami painoi minut itseään vasten, ja käsivoidetta levisi joka puolelle. Hän tarttui kiinni sykkivään erektiooni, vahvoilla käsillään, käsillä jotka olivat koskettaneet luoja ties ketä, ja minä olisin vajonnut lattialle ilman häntä ympärilläni.

Punaviinin värinen tapetti teki huoneesta syntisen luolan, ja leopardikuvioinen peitto vahvisti vaikutelmaa. Peilejäkin oli joka puolella. Käsirasvan tahrima Sami sulki oven selkänsä takana. Hän tuijotti maanisesti suoraan silmiin. Sami istui sängylle ja nojasi toiseen käteensä. Toisella hän tarttui jäntevään elimeensä, ja veti kaksi hidasta ja nautinnollista vetoa. Hänen ilmeensä oli sanalla sanoen unohtumaton.

Katsekontakti säilyi edelleen, kun laskeuduin hitaasti syliin istumaan. Käsirasvasta huolimatta Sami mahtui sisääni vain juuri ja juuri, ja lievästi ilmaistuna kyllä tuntui. Hän oli sisälläni, kun suutelimme ensimmäistä kertaa. Vapisin kauttaaltani, haaroissa jyskytti, vavistukset kulkivat läpi kehoni. Sami vei kätensä selkäpuolelleni ja tarttui olkapäistä.

Hän työnsi ensimmäisen työnnön ja painoi minua samalla alaspäin olkapäistäni. Olin vähällä haljeta siitä tunteesta. Hän työnsi uudelleen, uudelleen, nopeammalla tahdilla. Pakotin kaikki mielikuvat pois mielestäni, mutta jo pelkkä fyysinen tunne oli melkein liikaa. Voimakkaiden ja nopeiden työntöjen ansiosta alkoi olla jo hyvinkin lähellä, mutta Sami lopetti ja vetäytyi ulos.

Oloni oli kummallisen epätodellinen, kun katselin kaapille kävellyttä alastonta Samia. Vielä epätodellisemmaksi se muuttui, kun hän palasi mukanaan kasa naruja. Hetken päästä olin tiukoin solmuin kiinni sängyn päädyissä. Makasin selälläni, ja täytyy myöntää, etten liiemmin pistänyt vastaan. Tänä päivänäkään en osaa sanoa, olisinko päässyt lähtemään.

Kyllä mä tajusin susta heti, millasia unia sä katselet. Sami asettui sängylle jalkojeni väliin. Hän vei käsiään ylös reisiäni pitkin. Niin vahvat kädet eivät olleet koskaan koskeneet reisiäni. Hän tarttui elimeeni, joka oli suorastaan kivuliaan jäykkä, ja veti pari kertaa edestakaisin kiusoittelevan hitaasti.

Vedot saivat väristykset kulkemaan kehossani, ja Sami katsoi minua silmiini hymyillen kierosti. Hän nousi ylemmäs minua pitkin. Suutelimme märästi ja kursailematta. Julkisella paikalla sellaista katsottaisiin kieroon. Koko kehoni oli jännittynyt. Narujen takia en kyennyt juuri liikkumaan, enkä koskemaan itseäni tai Samia. Samin jokainen kosketus sai minut värähtämään, ja hän huomasi sen. Hän siirtyi suutelemaan ja nuolemaan kehoani, eikä suostunut kiirehtimään, vaikka huomaisikin minun haluavan paljon enemmän, paljon suuremmalla voimalla.

Sami nousi ja käveli muina miehinä kauemmas. Pian stereoissa pyörähti käyntiin rouhea kitarariffi. Ajatukseni ei kulkenut mihinkään voimainkoetusta odottaessani. Musiikki oli sen verran kovalla, että puhuminen olisi aivan turhaa. Olen niitä ihmisiä, joiden erektio nousee kunnon bassoista ja sisuskaluissa tuntuvista soundeista. Kiihotus alkoi olla sietämätön. Sami kääntyi katsomaan minuun.

Hän seisoi seinällä hyvässä ryhdissä, suorastaan takakenossa, ja elin seisoi vahvasti pystyssä. Hän katsoi minua ruskealla sudenkatseellaan ja hymyili vinosti. Lonkkaluut näkyivät aavistuksen verran, alapään karvoitus jatkui kapeana viivana alavatsalle.

Tummat laineikkaat hiukset laskeutuivat olkapäille. Sami katseli minua pitkään. Minuutteja kului, mutta hän vain hymyili psykoottisesti. Hänen erektionsa ei osoittanut mitään laskeutumisen merkkejä. Välillä hän piti toisella kädellään kyljestään kiinni, toisen käden sormia suullaan.

Musiikki eli hengähdysvaihettaan, kitaramelodia soi hiljaa taustalla. Yhtäkkiä Sami astui seisomaan hajareisin sängyn viereen. Hän nappasi käsivoiteen, eikä todellakaan säästellyt. Katselin kymmenien senttien päästä, kun hän hieroi voidetta elimeensä. Pian hän laskeutui päälleni, levitti ja nosti jalkojani, ja työntyi voimalla ja häikäilemättä sisääni.

Puristin leopardikuvioista peittoa nyrkeissäni rystyset valkoisena ja purin alahuultani. Mitään sen kokoista ei ollut koskaan ollut sisälläni, enkä olisi uskonut edes voivan olla. Käsivoiteen ansiosta Samin työnnöt onnistuivat jotenkuten. Sami pisti ne onnistumaan. Hän työnsi nautinnollisen hitaasti alavatsaansa jäykistäen.

Hän piti käsieni alta kiinni olkapäistäni, eikä antanut voiman kulua hukkaan. En hallinnut itseäni alkuunkaan. Jos olisin voinut, olisin peittänyt naamani käsilläni. Tai tarrannut kiinni Samin alaselkään, pakaroihin, jänteviin reisiin…. Käteni olivat kuitenkin sidotut, ja se nosti kiihotustasoa vielä entisestään.

Että sellaisen tunteen saattoikin saada tekemättä itse mitään. Minun oli luotettava Samiin sataprosenttisesti, mutta en luottanut häneen alkuunkaan. Adrenaliinia erittyi suuria määriä. Musiikki kasvoi tunteen mukana. Jokaisen riffin ja jokaisen työnnön myötä silmissäni sumeni yhä enemmän. Sami vetäytyi jälleen ulos, irrotti narut raajoistani ja pyysi minua kääntymään kontalleen sängyllä.

Hän tunnusteli kehoani joka puolelta. Hän vei kiihotuksesta täriseviä käsiään pitkin selkääni ja vatsaani. Yhtäkkiä nuo hellät kädet tarttuivat vahvasti kiinni lonkkaluihini ja tunsin entistä voimakkaamman työnnön työntyvän sisääni. Tajusin etäisesti näkeväni Samin peilin kautta. Hän oli polvillaan takanani, yläkeho suorassa. Näin kouristukset hänen alavatsassaan, verisuonet, jänteet… Olimme molemmat jo hikisiä. Sami työnteli rauhallisesti ja perusteellisesti pohjaan saakka.

Näin hänen pitävät päätään takakenossa, silmiään kiinni, suutaan hieman auki. Välillä tummat suortuvat valuivat silmille. Musiikki alkoi kiihtyä, ja Sami nopeutti tahtia. Hän tiesi minun laukeavan minä hetkenä tahansa. Sitten hän jostain syystä hidasti tahtia. Hän pysähtyi kokonaan, pyyhkäisi tummat laineet silmiltään ja katsoi minua silmiin peilin kautta. Muutaman sekunnin ajan hän tuijotti hengästyneenä ja nautinnollisen vakavana.

Hän odotti oikeaa hetkeä. Kuulin rumpujen paukahtavan, ja musiikki räjähti käsiin. Samalla punaisella sekunnilla Sami työnsi kaikilla voimillaan, nopeasti uudestaan ja uudestaan, laueten valtaisasti sisälleni. Kadotin todellisuuteni aivan täysin. Kuka teki viimeisen viillon: Näytelmässä seurataan Arnoldin hapuilua ihmissuhdeviidakossa, eriskummallista äitisuhdetta ja teini-ikäisen pojan adoptioprosessia.

Vaikkakin näytelmä sijoittuu kolmenkymmenen vuoden takaiseen New Yorkiin, sen teemat ja ongelmat ovat yllättävän lähellä tätä päivää ja Suomea. Corpus Christi on Jeesuksen kärsimysnäytelmä sijoitettuna nykyajan homoyhteisöön luvun Teksasiin.

McNallyn Kristus ei aseta rajoja rakkaudelle ja ehtoja armolle. Näytelmä ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ihmisarvo, suvaitsevaisuus ja armo. Tarina on kiehtova ja puhdistava taistelu vihaa, julmuutta, erottelua ja tekopyhyyttä vastaan. Viinakortti pohjautuu Sami Hilvon samannimiseen romaaniin. Viinakortti on kahdesta näkökulmasta, isoisän ja pojanpojan, kerrottu kuvaus kahden miehen välisestä rakkaudesta toisen maailman sodan aikana. Suku vaikenee asiasta, mutta isoisä Urhon ja hänen rakastettunsa Toivon menneisyys valkenee pojanpojalle, Mikaelille, isoäidin hautajaisissa, ja hän huomaa jakavansa hänen kanssaan muutakin kuin isoisän virkapaidan taskusta löytyneen viinakortin.

Vuoden keväällä HGT toteutti katsojien toiveen tehdä kiertue maakunnissa ja esitti Viinakortin Helsingin lisäksi, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Näytöksiä oli yhteensä 10 ja katsojamäärä oli Vastaanotto maakunnissa oli lämminhenkistä, kiiteltyä ja kannustavaa. Edvard II kertoo luvulla eläneestä Englannin kuninkaasta ja hovin valtataistelusta, jossa sytykkeinä ja tekosyinä käytettiin kuninkaan epäsäätyisiä miessuhteita, ja aatelistolla oli pelko oman asemansa heikentymisestä kuninkaan hovissa.

Näytelmässä Marlowe käsittelee suhdetta valtaan, seksuaalisuuteen ja normatiivisuuteen. Näytelmä kertoo New Yorkissa elävästä työttömästä näyttelijästä, Jeffreystä. Jeffrey päättääkin kieltäytyä seksistä kokonaan. Mutta kuinka välttää seksi suurkaupungissa, ja mitä sen tilalle?

Kannattaako rakastua, jos se tietää menettämisen tuskaa tulevaisuudessa? Onnistuuko selibaatti kun unelmien mies odottaakin kulman takana kuntosalilla? Ja hän on HIV-positiivinen. Jeffrey on vauhdikas ja romanttinen komedia, joka syleilee elämää. Se on tarina täynnä räiskyviä henkilöitä, ystävyyttä ja suuria tunteita. Helsingin Gayteatterin tuotanto [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ] Sopimus Ohjaus: Pentti Kiviranta ja työryhmä Esitysajankohta: Stadia, 4 näytöstä HGT: Pertti Kiviranta ja työryhmä Esitysajankohta: Stadia , Teatteri Takomo ja Helsinki Pride -tapahtuma , 8 näytöstä Näytelmässä Paljastuksia esitettiin todellisia ja fiktiivisiä tarinoita siitä, miten kaapista tullaan ulos ja miten homoksi tunnustautuminen otetaan vastaan lähipiirissä ja kuinka tämä vaikuttaa seksuaalisen identiteetin vahvistumiseen tai heikentymiseen.

Studio Krunikka ja Helsinki Pride -tapahtuma , 12 näytöstä Tasa-arvonpäivänä Charleyn täti Charley's Aunt Ohjaus: Studio Krunikka, 12 näytöstä Rakastetun Charleyn täti -farssin sovitetussa versiossa rikottiin käsityksiä sukupuolirooleista ja avioliitosta.

Viimeinen viilto - Montaako onnistaa rakkauden alttarilla Ohjaus: Koko Teatteri, 10 näytöstä Montaako onnistaa rakkauden alttarilla? Kulttuuriareena Gloria, 10 näytöstä Corpus Christi on Jeesuksen kärsimysnäytelmä sijoitettuna nykyajan homoyhteisöön luvun Teksasiin.

Ari Murto ja Sami Hilvo Esitysajankohta: Valtimonteatteri, 18 näytöstä Viinakortti pohjautuu Sami Hilvon samannimiseen romaaniin.

HOMO SEKSI VIDEOT INKA GAY TUOMINEN VIDEO