Itsekin ihmettelin miksi mun poikakaveri ei tahdo panna mua kuin vähän pakosta. Mä jouduin melkee raiskaa sen, kun ei niinku millään meinaa suorittaa velvollisuuksia. Olin yksin kotona vapaapäivän ja ikävöin poikaystävääni.

Siinä ikävöidessäni laitoin hänen hajuvettään kaulalle, että aah olispa hän tässä. Kun poikakaverini tuli töistä kotiin niin kohta se pani mua kuin kiimanen sonni. Olin ihan ällikällä lyöty. Myöhemmin olen saanut selville, että poikien hajuvesiin laitetaan naisia kiihottavia aineita ja tyttöjen hajuvesiin laitetaan poikia kiihottavia aineita.

Joten kun on kysymys homo-kulttuurista niin kuvio menee toisinpäin niin että homot kiinnostuu poikien hajusteita. Kyllä mä näin sen monesta muustakin asiasta että selvääkin selvempi kaappihomo.

Eikä se tunnusta vieläkään olevansa homo. Oletkohan sä törmänny samaan jäppiseen. Mä kyllä jätin sen jo 90 luv alussa. Ai niin toisen poikakaverin kaa kävi sellanen hassu juttu, että kaupassa kysyin kummasta hajuvedestä sä tykkäät? Se valitsi sen mustan pullon ja suihkun jälk laittoi sitä. Rakastellessa, jostain kumman syystä multa meni panohalut. Ei onnaa nyt jostain syystä. Myöhemmin kotona huomasin, että jumalaut se olikin naisten hajustetta.

Hyi helvetti, mua ällötti. Ja jätin senkin mikä lie homo oli sekin. Otin ne molemmat h. Ja kotona katsoin niin minulla oli sitä samaa h. Mistä sä noita homoja oikein löydät? Tulit vielä tänne homopalstalle brassailemaan omilla homokokemuksillasi!

Homon voi tunnistaa käytöksestä, osalla homoista käytöksen perusteella on erotettavissa homous. Nämä homot ovat näitä naisten kanssa ostarilla viipottavia trendikkäitä ja naisellisia miehiä, jotka erottaa jo puhetavasta.

Sitten se toinen osa homoista onkin vaikeammasti tunnistettavissa. He ovat niitä jotka ulkoisesti näyttävät miehiltä, ja ovat käytökseltäänkin täysin miehisiä. Kuitenkin heidätkin pystyy joskus tunnistamaan kun tutustuu hieman paremmin. Tyypillistä heille on se, että heillä saattaa olla estoja joitain miehiä kohtaan, mutta toisaalta he miehinä viihtyvät myös enemmän kuitenkin kaveriporukoissa jotka koostuvat toisista miehistä, yleensä heteroista.

Heidät voi erottaa esimerkiksi siten että he ihastuvat toisiin miehiin, ihastuksiensa lähellä heidän käytöksensä muuttuu varautuneeksi.

Myös se ,että nämä miehet pysyvät "sinkkuina" reilusti kaksikymppisiksi paljastaa, jos kyseessä on siis hyvännäköinen kaveri. Kuitenkaan tästäkään ei voi olla varma, sinkkuuden syynä voi olla ihan hyvin vaikkapa pienimunaisuuskin.

Näillä homoilla esiintyy ehkä eniten masentuneisuutta ja ahdistusta koskien omaa seksuaalisuutta. Uskaltaisin väittää, että tämän tyypin homoja löytyy n. Tämän tyypin homot eivät pidä lainkaan naissukupuolta kiihottavana, mutta heille naisten seura ei ole mikään ongelma, joskin he eivät aina jaksa kuunnella naisten ihmissuhdeongelmista jne.

Sitten on vielä nämä biseksuaalit miehet. Heistä monet kuuluvat edelliseen ryhmään tunnuspiirteiltään, mutta heille on ominaista, että he kokevat estoja ja ihastuvat kumpaankin sukupuoleen. Biseksuaaleissa on varmaan myös pieni vähemmistö jotka ovat kuin naisellisia kanahomoja, mutta he pitävät myös naisista.

Biseksuaaleilla ei esiinny niin paljoa seksuaalisuuden aiheuttamaa ahdistusta, sillä he kykenevät pariutumaan yhtä hyvin myös naisen kanssa. Monilla biseksuaaleilla seksuaalinen kiinnostus kohdistuu sekä miehiin että naisiin, mutta parisuhde tuntuu heistä luonnollisimmalta naisen kanssa, ja monasti miesyritykset päätyvät lopulta kaverisuhteiksi, ellei ne sisällä pelkkää seksiä.

Sitten on myös niitä biseksuaaleja joita miehet kiihottavat vain fantasiatasolla, mutta todellisuudessa he eivät juurikaan välitä miesten sellaisesta läheisyydestä. Olennainen osa bisseistä saattaa olla juurikin heitä. Itse en käytä partavettä enkä deodoranttia ollenkaan. Homot ei voi sietää toosan hajua saatika nyt nuolla sitä intohimoisesti. Jos ei tykkää nuolla tai haistella tussua hyi helkkari niin on todennäköisesti homo. Kaikenlaiset yleistykset eivät koskaan sellaisenaan ole käytännössä totta, siis aivan sellaisenaan.

Se, joka itse kokee ja tuntee olevansa homoseksuaalinen, on sitä omalla yksilöllisellä tavallaan. Olen nuori yläasteelainen poika joka laittaa hiuksia, peilaa, pidän tärkeänä ulkonäköäni ja puhun hiukan oudosti mutta en kuitenkaan niko saarinen aksentilla, joten olenko homo mitä pahoin pelkään. Olen itse ollut homoseksuaali jo nuoresta alkaen ja voi sanoa, että sen kyllä tunnistaa.

Katseet, eleet toisia miehiä kohtaan. Normaalisti mies ei tätä tee, mutta jos miehesi on oikeasti homo, huomaat sen kyllä. Normaalisti se kiinnostus toisia miehiä kohtaan tulee teini-iässä. Yleensä ne miehet, jotka ovat vanhemmalla iällä jättäneet vaimonsa, eronneet,alkaneet 'uuden' elämän ovat nuorempien perään. Varsinkin yhdellä opettajalla oli aina kiinnostuksen pilke silmäkulmassa, kun lähestyi minua - en ollut hänestä koskaan kiinnostunut.

Miehesi saattaa myös alkaa käyttäytyä naisellisesti ' bottomimaisesti'. Itse kokeneena en halua pelotella, mutta ymmärrän huolesi. Teini-iästäni muistan harmilliset hetket esim. Toivon rohkeutta havainnoida ja kuulostella. Tää katse on kyl sellanen juttu, jota itekin komppaan.

Miehillä on tapana tsekata mahdolliset partneriehdokkaat. Se on sellainen automaattinen jutska, joka tulee melkeinpä selkäytimestä ja vaikea vastustaa, oli kyseessä homo, bi tai hetero. Jos ukossa on siis ainesta bisseksi, niin kyl sen siitä vilkuilusta näkee. Ja tosiaan, bissestähän tässä puhutaan, jos seksi kuitenkin vuoteessa miehen kanssa sujuu.

Bisset on aikas hyviä kameleotteja piiloutuun esmeks vaimoiltaan, koska monet edelleenkin kuvittelee, että se on joko tai, joko oot sellainen homomainen mies tai heterojässikkä.

Bisset eivät ole välttämättä kumpaakaan, vaan kruisailevat siellä missä sattuu ja itse asiassa pitävät noista stereotypioista, koska niiden taakse voi piiloutua.

Joo, kyl noi miehet toisiaan kattelee ja kundit kans. Bisseissä on se inhokki, et ne ei tiiä oikeen mitä ne ois. Vähä niinku ollako vai eikö olla. Toisaalta naisetki o aika inhoja vittuilee ja muuteki- kokemusta on.

Kylhän sitä kundi kivaa kundii kattelee. Bisseä en kauheesti arvosta vaikken syytäkkään. Mut mul on kokemusta siitä et kyl ne touhuilee itekin ku silmä välttää. Homoudestani oon ihan ylpee ku noi toiset sit menee kadulla ja vilkuilee vaan ja odottelee tilaisuuttaan. Mäkin meen mut eri mentaliteetilla. Tavattiin ravintolan baarin tupakkakopissa ja sitten siinä tuli juttuu yhen kundin kanssa ja se esitteli mulle itsensä xx ja hetero.

Mulla meni pasmat ihan sekaisin, kun kävin ajattelee, että luuleeko se mua homoksi? Vai mistä moinen esittely? Onko teille käynny samaa? Olikohan se oikeesti hetero? Vai mitä se haki asialla? Toi esittelytapa säästäis niin monta turhaa vetvomista ja ketjua tältäkin foorumilta. Jokaikinen hintti tuntuu ihastuneen joskus poikaan joka piiiiiitkän vetvomisen jälkeen osoittautuukin heteroksi. Jäätyi siinä vähän paikalleen hetkeksi kans - ja toinen lähti taakseen kattomatta sinne linja-autoasemalle päin.

Mitä tulee homon tunnistamiseen, niin mulla on niin huono näkö että automaattisesti pidän kaikkia homoina - niin naisia kuin miehiäkin. Ne kun on niin sukupuolettoman näköisiä muutenkin. Etusormen pitäisi olla selvästi lyhyempi kuin nimettömän, ei yhtä pitkä tai pitempi. Tämä kertoo sikiöaikaisen maskulinisaation asteen ja sillä on vastineensa aivojen maskulinisaatiossa, joka korreloi joidenkin mielestä selvästi seksuaaliseen suuntautuneisuuteen.

Jos etusormi on lyhyempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti heteroseksuaali. Jos etusormi on samanpituinen tai pitempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti homoseksuaali. Tosin minä olen homo, ja nimetön on pitempi. En myöskään ole kuullut, että teoria pätisi naisten homoseksuaalisuuteen. Naisilla ja homoilla bottom on pitkä etusormi.

Hetero miehillä pitkä nimetön. Jos pitkä etusormi ja masennusta tai muuta paniikkia,niin se merkitsee puuttuvaa testosteronia,ja mies on auttamattomasti homo. Sentin verran pidempi nimetön on mulla kuin etusormi Miten tämä liittyi nyt tähän aiheeseen millään tavalla?

Joitakin "sairauksia" kuten homoutta vaikea tunnistaa. Mutta jos mies on naismainen ja seuraa katseellaan ja kiinnostuksellaan muita miehiä on syytä varoa ettei joudu pukamat lujille. Tiedän monia homoja ja kaikille yhteistä: Mitähän sä teet sillä tiedolla, kuinka miehen piuhat kulkee.

Tietenkin se on jomalaton loukkaus sua kohtaan, jos ukko katselee vieraita miehiä. Nainen ja tammahevonen ovat ihan samanlaisia vihassaan eli ikuisia.

Että kun sä saat tietää miehesi homouden, niin alat sitten vainoamaan miestäsi kostoksi, kunnes se päätyy hirteen. Joka tapauksessa miehesi on ilmeisesti sivistyneempi kuin sinä, tuskin ruotii sinun persoonaasi nettipalstoilla. Ehkä sillä on toinen nainen. Vie miehesi aivokuvaukseen, josta selviää että jos hänellä on ERI kokoiset aivot, oikea puoli suurempi, niin hän on normaali heteromies. Jos hänellä on samankokoiset aivopuoliskot, niin hänellä on naismaiset aivot, jolloin on erittäin suuri riski että hän on homo.

Tämänkö takia homot ovat taiteellisia osatessaan käyttää naistenkin vahvoja aluita aivoissaan. Tossa ollu mitää järkee ku suomalaisella miehellä oo aivoja ollenkaa perkele. Homo pyyhkii perseensä,heteromies ei. Siis vessassa ison hädän yllättäessä. Ei juuri mistään, hiusten väri, korut, vaatteet jne.

Homot ovat erilaisia persoonia aivan siinä missä muutkin. Kaikkien ihmisten luonne ja ulkonäkö ei määrity heidän seksuaalisen suuntautumisensa mukaan, vaikka todella monelle on ilmeisesti pinttynyt homoista tietynlainen mielikuva median takia. Ei homoja tunnisteta kaulahuivin, lantion heilutuksen tai tietynlaisen puhetyylin perusteella, niinkun ei heteroitakaan. On siis mahdotonta tehdä ohikulkijasta tai jopa sinulle läheisestä henkilöstä täydellinen diagnoosi, sillä ainoa joka voi täysin sataprosenttisesti oman homoutensa tietää on henkilö itse.

Ja tietenkin ihmiset joille hän on sen itse rehellisesti kertonut. Ihmisten on oltava ylpeitä siitä mitä ovat, ja toisten on se hyväksyttävä, piste.

Harrastaa extreme-lajeja ja tai karatea. Nää ei liiku yleensä naisten seurassa. Femmet tunnistaa siitä, että niillä varsinkin o naisseuraa ja karttavat kaikkea ryhmässä urheilua. Naisten seurassa liikkuminen ei kerro onko homo vaiko hetero, ellei nyt ihan jatkuvasti jatkuen Homot voi harrastaa mitä tahansa, liikkua missä tahansa kenenkä kanssa tahansa milloin tahansa minkä näköisinä tahansa tehden vaikka mitä tahansa. Yleensä ne on homoja, ketkä tuntuu olevan.

Eli homoja on ne, jotka tuntuu olevan. Kerroinpahan stereotypian jonka mukaan jotkut toimii. Että JOS olis homo, niin mitä harrastais Homot karttaa yleensä ryhmäurheilua jostain syystä, esim. No jos vertaan painia ja karatea, niin paini on paljon haastavampi.

Mutta kyllä homoille sopii balettikin, ja sitä paitsi monet miespuoliset heterot harrastaa varmasti balettia, että älä yhtään yritä Ei se harrastus ole mistään egosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta kiinni. Ja kyllä homoja on paljon ryhmäurheilulajeissa. Ootko muuten kattonu leffaa "äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä"? Katoin tänään, oli tosi hyvä leffa. Katoin myös elokuvan "the Hunter". Nämä jos menis jakeluun kaikille niin joiltakin epäselvyyksiltä maailmassa vältyttäis.

Kyllä se on gay. Homon tunnistaminen ei taida olla ihan helppo juttu. Ite mietin joskus tätä asiaa, mut toisaalta mitä välii sillä on vaikka joku näyttäs homolta? Ihmiset tykkää luokitella maailman ilmiöitä esim. Itelläni opiskelukavereista suurin osa on naisia, on joukossa miehiäkin, mutta kukaan ei oo tullu kyselee homoudestani tai korostanu heteronormatiivisuutta. Luulisin kuitenkin, että jotkut ihmsiet osaa tunnistaa homon, Musta se voi näkyä päällepäin, koska oon poikamainen ja mulla on kyllä kauniit kasvot, ääni ja puhetapa on ehkä vähän naisellinen ja en esim.

Ihan kaapissa olen ja ikää kohta 23 vuotta, kuka osais arvata juuri musta etten ihan heteroksi luekaan itseäni ;- Toinen homo kyllä tunnistaa, siitä on kokemuksia. Monet homot istuu jalat ristissä kuten akat.

Ihan yksinkertaisesti mies on seksin aikana kalsea, ettei vaikuta olevan mukana, luulen näin omistakin seurustelukavereista, ja miesporukassa he myös viihtyivät ja olivat ihastuneita enemmän miehiin, naisten kauneus ei sytyttänyt. Piilohomo kohtelee naistaan kylmästi ja haukkuu homoja. Jos on MIES niin panee naista tai miestä siis naismiestä.. Meillä oli suhde, jonka alussa, ollessaan erittäin innostunut minusta, mies kiehnäsi sylissäni ja vieressäni jotenkin omituisesti ja sanoi mm.

Seksi oli loistavaa, ei mitään kummoisia esileikkejä tms. Puheissaan aina jotenkin halveksi homoja ja nimitteli itseään "äijäksi" ynnä muuta.. Suhde loppui aivan yhtääkkiä, hän vaan totesi että ei ole parisuhdetyyppi, joten good bye.

Ihmettelin todella kovasti, hän kuitenkin piti yhteyttä minuun ja jotenkin kovasti haki hyväksyntääni tavalla, josta päättelin hänen olevan kiinnostunut miehistä kin , mutta kieltää ehdottomasti jos kysyy suoraan. Valtavasti mieskavereita, halveksii naisia ja on peruselämässään lähes naisvihaaja. On todella surullista epäillä, miten ihminen valehtelee itselleen vuodesta toiseen, ja tuhoaa siinä sivussa muidenkin elämää ja elää veitsenterällä omien taipumustensa kanssa.

Mitä tällaiselle miehelle yleensä voi tehdä, viedä homobaariin? Mieshomo on nainen aivoistaan. Ei maailma ole niin mustavalkoinen kuin jotkut tahtovat uskoa, itsekin olen nähnyt homosorsia ja telkkarissa homodelfiinejä. Ehkä niiden, jotka väittävät homoseksuaalisuutta luonnottomaksi, pitäisi vain myöntää että luonto on aika monimutkainen juttu. Ei kaikesta tietenkään tarvitse pitää, mutta Paasikiven sanoin: Kuulostaa siltä kuin nämä SV oikeuksien ajajat olisivat ahdasmielisiä. Mitä jos näille pingviineille olisi kelvannut molemmat herkut ja nyt nämä sateenkarrisedät ja -tädit estivät pingviinejä tutustumasta oman seksuaalisuutensa rajoihin?

Juuri tässä näemme, millaisten homo- ja lesbomilitanttien valtaan demokratiat länsimaissa joutuvat. Kohta varmaan kouluissa pilkataan niitä lapsia, joilla on sekä isä että äiti ja järjestetään terapiaa heteroille, jotta tiedostaisivat olevansa homoja tai ainakin bi: Ehdotan, että Korkeasaareen perustetaan Euroopan unionin ja maailman ensimmäinen homoeläintarha, jonne tuodaan vain seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvia homozoofilieläimiä.

Minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta naurettavaa tämä hyväksynnän hakeminen eläimistä? Kaikki kahdestaan olevat koira naaras ja uros "parit" ovat homoja ja lesboja? Naaras koirat vaan yleensä yrittävät paritella olemattomilla peniksillä ja urokset nussivat väärästä päästä. Tämäkö on sitä seksuaalisuutta? Minusta koko artikkeli kertoo pingviinien eläinrääkkäyksestä, jos niille ei anneta mahdollisuutta elää NORMAALIA pingviini elämää normaalilla tarkoitetaan sitä, että ne voisivat elää laumassa ja "tehdä" itse sen valintansa ovatko pojista tai vaikka merikarhuista kiinnostuneita.

Nyt Paavin ballyt ja muut liikkuvat taakse: Jumalalle on lähetettävä bulla ja pistettävä mokoma reissulasse kirkonkiroukseen jotta napsahtaa! Pingviinit ovat herttaisia palleroita.

Lykkyä tykö onnellisille vanhemmille ja söpölle pienokaiselle. Katolisen kirkon luonnonvastainen papiston selibaattivaatimus on johtanut järjestäytyneeseen homoinsestiin. Vankeudessa elävät eläimet myös ilmeisesti häiriintyvät. Pari asiaa pingviinien luontaisesta lisääntymisestä: Pingiivit ovat pari uskollisia eli pari pysyy toisilleen uskollisena mutta jos toinen kuolee niin jäljelle jäänyt voi ottaa uuden puolison.

Naaras synnyttää muna mutta koiras hautoo. Naaras syöttää syntynyttä poikasta mutta tarvittaessa voi koiras voi ruokkia jos on tarpeen. Aluperin eläintarha on pitänyt väärin vain koiraita samassa häkissä, tällöin parinmuodostumistapahtuma on suoritettu ja uutta puolisoa ei ole tarpeenkaan hakea Kivien hautomisreaktio on vain perustarpeiden tyydyttämistä.

Koko tarina on vain kirjoitettu ruusunpunaisten lasien lävitse medina ja kansan palstojen täytteeksi, jos näin sievästi saa sanoa. Kaksi urospingviiniä adoptoi tämän poikasen ja hoitaa sitä nyt hellästi.

Z ja Vielpunkt ovat nyt onnellisia isiä. Homoseksuaalisuus , Pingviinit , Bremerhavenin eläintarha. Kommentit Näytä kommentit Antiperversio Eiköhän se iänikuinen jankkaaminen siitä, että homoseksuaalisuus ei olisi luonnollista, saadaan jo päätökseen? Pedofilia, nekrofilia, zoofilia ja ydinsäteily ovat luonnollisia Kaikki mutaatiot, mitä luonnossa on, ovat luonnollisia. Jälleen kerran luonto ehtii Jälleen kerran luonto ehtii ihmisen edelle! Ihan loistavaa Päivän naurut: Homot ja lesbot vastustavat heteropingviinejä Juuri tässä näemme, millaisten homo- ja lesbomilitanttien valtaan demokratiat länsimaissa joutuvat.

Tällä teolla Helsingin kaupunkin voisi ottaa valtikan San Fransiscolta. Onko muuten Linux-pingviini hetero? Linux-pingviini Hän on hermafrodiitti. Seta ja Halonen voivat olla onnellisen ylpeitä, kun Pingviinitkin tukee liikettä!

...

MAKSULLISTA NAISTA ILMAISET SEKSI KUVAT HOMOSEKSUAALISEEN

MIES MASTURBOI VAPAAT HOMO NAISET

sukupuolen järjestelmään eli miehen ja naisen olemassaoloon. Esimerkiksi homoseksuaalisuuden syitä on etsitty psykoanalyysin piirissä suhteesta . asiakkaan parasta, jolloin ensisijaisesti olennaisempaa olivat hyvät perhesuhteet . Vierailija: "Olen 37v hyväkroppainen pitkä vaalea naimisissa oleva mies. Kaikki bi- ja homoseksuaalit, sanokaa heteroseksistä: TYLSÄÄ! En minäkään ole mitään romanttista suhdetta etsimässä, vaan silkkaa nautintoa. . Ihan hyvää suuhoitoa vastaanotin itsekin, olihan se vähän outoa nähdä kun kulli menee miehen. 4. kesäkuu Homoseksuaalista käytöstä on havaittu monilla eläinlajeilla, mutta sitä ei Merkittävämpi kysymys on: onko kaikki luonnollinen hyvää?. Huomioitavaa tässä on se, että erityisesti miesten homoseksuaalisuudesta on oltu . olisi hyvä kysyä mitä me oikeastaan tarkoitamme homoseksuaalisuudella ?. lokakuu Etsi vain tästä viestiketjusta Vähän käy pienipippelisiä miehiä sääliksi, koska vaikka hän olisi kuinka täydellinen muuten ja lähes 2m pitkä, ja ajattelin että voi hitsit jos tolta sais vaikka hyvää seksiä. . Tota, enkö mä nyt ymmärtänyt jotain vai onko meillä hieman erilainen käsitys homoseksuaalisuudesta. Vierailija: "Hei, olen 21v mies. Olen miettinyt mahdollisuutta homoseksuaalisuuteen mutta en kiihotu miehistä vaan pelkästään naisista.