Siis mitä te ajattelette naisista? Ettekö tykkää naisten pyllyistä ja sukuelimestä ollenkaan? Voisiko joku kertoa että missä päin niin sanotut Tuomikalliot oikein sijaitsevat? Olen kuullut että siellä on rajua me. Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelev.

Mulla on sellainen pieni vesipumppu suolen tyhjennystä varten. Hei olen 13 vuotias poika keravalta ja huomasin vasta pari kuukautta siiten olevani homo. Ennen pidin itseäni heterona mutta huomasinkin olev.

Olen siis homo ja myös vielä neitsyt. Mua ärsyttää niin paljon se, että mää oon vieläkin neitsyt. Okei siis tällaista arkaa asiaa kysyisin. Oon noin parikymppinen mies. Onnettomuudesta johtuen olen lievästi liikuntarajoitteinen, mutta sit. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Herrasmies piteli Minnaa kädestä kiinni ja veti perässään käytävän päähän saakka ja puikkasi Minnan nopeasti sisään invavessaan ja tuli itse perässä. Huoneeseen päästyään he syöksyivät toistensa tiukkaan syleilyyn ja alkoivat samalla hätäisesti riisua.

Pian Minna seisoi herrasmiehen edessä punaiset rintaliivit ja stringit yllään. Minna suuteli miehen kaulaa ja mies riisui rintaliivit.

Minna nosteli jalkojaan sen verran, että sai kurrattua stringit yltään. Nyt heidän kuumat, hikisen kiimaiset ruumiinsa olivat paljaina liimautuneina toisiaan vasten.

Minna tunsi herrasmiehen jäntevän kookkaan erektion vatsallaan. Minnaa vaivasi humalassa aina järjetön panetus eikä hän nytkään pystynyt hillitsemään himoaan, vaan laskeutui polviensa varaan kylmälle lattialle ja otti käteensä miehen raskaat kivespussit ja pitkän peniksen.

Hän veteli siitintä ensin muutaman kerran kädessään ja sai sen nopeasti jäykistymään kivikovaksi. Herrasmiestä taisi vaivata sama vika kuin Minnaa: Minna nappasi turpean, punertavan terskan huuliensa väliin ja puristi suunsa sisällä sen paksuja reunamia. Herrasmies piteli Minnan hiuksista takaa kiinni ja työnteli naisen päätä kovemmin itseään vasten. Huulet tiukkoina siittimen ympärillä Minna pyöritti kieltään suussaan terskan päällä. Herrasmies voihki ja ynisi hiljaa. Hän sulki silmänsä ja väänsi päätään taaksepäin.

Minna nousi ylös seisomaan miestä vastapäätä ja hymyili lipoen huuliltaan touhutippojen laimeaa makua. Herrasmies piteli kullistaan kiinni ja ohjasi sen Minnan märkään pillunreikään. Minna voihkaisi kimakkaasti ja puristi samalla lantiollaan tiukasti siittimen ympäriltä.

Herrasmies alkoi lykkiä lerssillään nopeaan tahtiin. Kuului litinää ja lotinaa, johon sekoittui Minnan vaimea ulina ja miehen korahdukset ja ähkinä. Herrasmies työnteli kuin vimman vallassa ja puristeli samalla etupuolelta Minnan roikkuvia tissejä. Herrasmies pahoitteli Minnalle, että heillä ei ollut mahdollisuutta pidempään ja perusteellisempaan nautintoon, sillä oven takana kolkuteltiin. Mies työnsi viimeisen rajun työnnön pimpsaan ja huusi ääneen orgasmiaan. Minna ja herrasmies pukivat nopeasti vaatteet ylleen ja poistuivat vessasta.

He palasivat baaritiskille hymyilevinä ja posket punottaen. Heidi istui jakkaralla nuoren miehen seurassa. Kello rupesi lähenemään kolmea yöllä. Heidi ja Minna neuvottelivat jatkosta ja päättivät pyytää molempia miehiä mukaansa Minnan luo.

Kaikki neljä pakkautuivat samaan taksiin ravintolan ulkopuolella. Heidi varovaisempana meni istumaan taksin etupenkille ja Minna ja miehet ahtautuivat takapenkille. Molemmat miehet rupesivat likistelemään Minnaa heti, kun ajomatka alkoi. Minna kikatteli tyttömäisesti ja Heidi ihmetteli, mitä takapenkillä oikein tapahtui. Taksi hurautti Minnan hulppean omakotitalon pihalle.

Talossa oltiin hereillä vielä, kun monessa huoneessa paloivat vielä valot. Nuoriso valvoi omissa huoneissaan ja Heikki puuhasteli saunatiloissa. Minna ehdottikin, että he kaikki menisivät saunan puolelle. Siellä oli poreamme, jossa olisi mukava rentoutua hauskan illan päätteeksi. Heidi katsahti kysyvästi Minnaan ja mietti, uskaltaisiko lähteä tämän porukan kanssa saunomaan.

Pyyhkeen hän ainakin aikoisi pitää päällään koko ajan. Markku kuitenkin suuttuisi kamalasti, jos saisi tietää, että hän oli saunonut vieraiden miesten kanssa alastomana koko yön. Heikki istui lauteilla ja heitti löylyä. Miehet ja Minna riisuivat itsensä nopeasti alastomiksi, mutta Heidi seisoi hämillään keskellä pukuhuonetta vaatteet päällään.

Minna kehotti heittämään vaatteet pois. Heidi sanoi, että jos hän saisi pitää pyyhkeen päällään. Miehet naurahtelivat ja Minna tuhahti ärsyyntyneenä ujostelevan ystävättärensä oikuttelulle, mutta Heidi piti päänsä ja odotti, että kaikki muut olivat menneet saunaan ja riisui vasta sen jälkeen. Hän otti naulakosta ison pyyhkeen ja kietoi sen ruumiinsa ympärille.

Heidillä ei olisi ollut mitään hävettävää keski-ikäisen naisen vartalossaan: Hänen kupeistaan oli syntynyt maailmaan kaksi lasta, jotka olivat jättäneet omat jälkensä lanteille ja vatsaan. Tästä huolimatta Heidillä oli erittäin seksikäs, muodokas ja pyöreä kroppa, jollaista jokainen viriili mies mielellään katselisi pidempäänkin alastomana edessään. Tätä onnea Heidi ei nyt halunnut suoda näille kolmelle saunassa odottavalle uroolle, koska pelkäsi aviomiehensä Markun suhtautuvan jyrkän kielteisesti yhteiseen saunomiseen.

Heidi sipsutti saunan ovelle pyyhe päällään ja näki lasisen oven läpi, mitä saunassa touhuttiin. Heikki katseli lauteilla istuen tyynen rauhallisesti muna pystyssä, kun hänen aviovaimonsa Minna imutti nuorta vierasta miestä, samalla kun toinen vieras mies lykki kyrpäänsä Minnan pilluun takaapäin.

Minnan pienet terhakat tissit vain heiluivat edestakaisin, kun vanhempi herrasmies jo toistamiseen saman illan aikana tunkeutui hänen emättimensä uumeniin. Heikki kosketteli jäykistynyttä pientä penistään nauttien ryhmäseksin kiihottavasta vaikutuksesta. Heikki huomasi saunan ovella kurkkivan Heidin ja lopetti hetkeksi siittimensä nytkyttämisen.

Hän laskeutui alas lauteilta ja avasi lasioven kulli edelleen kivikovana tanassa vatsaa vasten. Pienen ja lyhyen peniksen etu on nimenomaan se, että kullista tulee täysin kivikova ja se seisoo aivan luotisuorassa pystyssä. Heikki tiesi, että Heidi ei ollut niin rohkea kuin hänen oma vaimonsa, joten hän tuumasi pehmittävänsä hieman Heidiä ensin, jotta saisi tämänkin osallistumaan yhteiseen ilonpitoon. Heidi yritti katsella muualle kuin miehen penikseen, mutta ei kokonaan onnistunut yrityksessään, vaan katse nauliintui aina miehen keskivartalon kohoumaan.

Heidin posket lehahtivat tulipunaisiksi ja hän piti tiukemmin kiinni pyyhkeen reunasta. Heikki maanitteli ja pyysi uudelleen. Heikki ehdotti, että poreammeeseen lisättäisiin kylpyvaahtoa ja Heidi voisi mennä poreammeeseen ensin ja Heikki pitäisi sillä välin silmiään kiinni. Tähän Heidi suostui ja alkoi riisua pyyhettä yltään. Heidi kapusi poreammeen reunan yli ja koetti varpaallaan ensin.

Vesi oli juuri sopivan lämmintä ja kuplivaa. Heidi istui nyt poreammeessa ja kehotti Heikkiä avaamaan silmänsä ja tulemaan myös alas ammeeseen. Heikki istahti Heidiä vastapäätä. He juttelivat perhe-elämästä ja lapsista rauhalliseen tapaansa ja Heidikin unohti pian olevansa altaassa vieraan miehen kanssa ilkialastomana samaan aikaan, kun saunanlauteilla jatkui kiihkeä ryhmäseksituokio.

Heikki myös tarjoili ahkerasti kuohuviiniä daamilleen ajatellen juoman rentouttavan ja vapauttavan Heidiä.

Heikki oli ennustuksessaan oikeassa ja pian Heidi kikatteli ja jutteli iloisesti. Mies päätti toimia ja siirtyi istumaan lähemmäs kohdettaan. Vaahdon alla hän kosketti Heidiä ensin jalkaan ja liikutti hiljaa kämmentään muhevaa reittä pitkin ylemmäs lantiota kohden. Pyöreän lantion kohdalle Heikin kämmen pysähtyi hetkeksi leipomaan ja lämmittämään kohdettaan. Kun kämmen oli hieronut tarpeeksi lantion ulkokaarta, se siirtyi vaivihkaa sisäreiden puolelle.

Heikki katsoi suoraan Heidiä silmiin ja kosketti säären sisäpuolta ja liukui ylös haaroväliin saakka. Heidi antoi katsellaan ymmärtää, että kaikki, mitä Heikki kämmenellään teki, tuntui hyvältä.

Heidi siemaili kuohuviinilasistaan reippaasti. Samaan aikaan Heikin lämmin, leveä käsi seikkaili Heidin haarovälissä hyväillen naisen isoja, lerpattavia uloimpia häpyhuulia. Heikkiä kiihotti suunnattomasti Heidin omituisen reilunkokoiset repaleiset häpyhuulet, jotka lerputtivat Heikin sormien alla.

Heidi nojasi päätään poreammeen reunaan ja levitti jo rennosti sääriään etäämmäs toisistaan. Heikin erektio vain kasvoi, kovettui ja miehen teki jo kamalasti mieli upottaa pieni mutta tehokas tykkinsä märkään pimpsaan.

Kohteliaana miehenä ja Heidin ujouden tuntien Heikki varmisti asian vielä kysymällä luvan nussimiseen. Heidi mumisi myöntävästi ja levitti jalkojaan enemmän haralleen ja kulautti jälleen juomaa kurkkuunsa. Heikki sääti poreammetta hieman pienemmälle, jotta nussiminen olisi helpompaa eikä sattuisi mitään haavereita.

Heikki nosti naisen ensin istumaan poreammeen reunalle ja asetti oman päänsä Heidin jalkojen väliin. Heikki suuteli Heidin reisien märkää ja liukasta sisäpintaa aloittaen polvista ja edeten kuitenkin nopeaan tahtiin ylemmäs. Heidi korjasi vielä omaa asentoaan paremmaksi niin, että Heikin olisi hyvä nuoleskella hänen pimpsaansa oikein kunnolla. Heidin oma mies ei nuollut ollenkaan; pani vain hätäisesti muutaman minuutin viikottain. Näin ihanaa kielihoitoa Heidi ei ollut saanut pitkään aikaan!

Pienimunaisena miehenä Heikki oli kehittänyt nuolemistaitonsa huippuun ja harjoittanut taitojaan usein sekä vaimon että muiden naisten kanssa. Heikki levitti uloimmat, riekaleiset, mahtavat häpyhuulet erilleen toisistaan ja työnsi kielensä sisempien häpyhuulten väliin. Hän piti ensialkuun leveää ja märkää kieltään paikoillaan ja antoi naisen pillun tottua pehmeään lihakimpaleeseen. Heikki eritti lisää sylkeä suuhunsa ja aloitti lopulta nautinnollisen kielihoidon tuossa muhevassa pillussa.

Heidin aromikas, kirpeä pillunhaju kiihotti Heikkiä entisestään ja mies kävi hullun kiiman vallassa lipomaan. Hän lirputti vikkelästi kieltään pillussa ja nainen nyki ja vavahteli orgasmin kourissa.

Taisipa Heikin suuhun suihkahtaa pillusta myös ejakulaationesteitä — niin voimakas oli Heidin orgasmi. Heidin kroppa nytkähteli vielä jonkin aikaa, vaikka Heikki oli ottanut kielensä pois hänen emättimestään. Heidi melkein rupesi kyynelehtimään ja halasi innoissaan Heikkiä.

Gay seikkailuseuraa seksitreffiy

Sexi gay treffi webcam porno

Heidi alkoi liikuttaa lantiotaan rytmikkäästi nuoren miehen päällä ja samalla jatkoi herrasmiehen peniksen imemistä. Minnan pienet terhakat tissit vain heiluivat edestakaisin, kun vanhempi herrasmies jo toistamiseen saman illan aikana tunkeutui hänen emättimensä uumeniin. Siellä oli poreamme, jossa olisi mukava rentoutua hauskan illan päätteeksi. He palasivat baaritiskille hymyilevinä ja posket punottaen. Minna juoksi nopeasti poreammeen reunalle. 4. helmikuu Gay chat suomi24 Free Dating palvelu ja Personals. Amatööri seksiä novellit seksi Oct 02, amatööri seksiä novellit seksi Seksitreffit Kuhmo. kesäkuu Hierontaa (ei seksiä) - Uusimaa (Helsinki) - Seksitreffit Hierontaa (ei seksiä) - Uusimaa (Espoo) - Seksitreffit Hieronta, hämeenlinna Forssa, gay. vittumainen seksitreffit turku Sukupuoli Hyvinkää | 0 Porno galleria helsinki gay escort Nainen etsii seksiseuraa seksitreffit turku Porno galleria.