Homoseksuaaliseen kajaani google maps pienin penis

SEKSIKAMERA GAY HOTPOJAT HELSINKI

Aina pistää joku paremmaksi.. Joku kateellinen tehny pienen jäynän, vähä kuin laskisi polkupyörän renkaista ilmat mutta astetta ilkeempi temppu. Täytyy sanoa, että melkoinen elämän kevennys oli, kun ekaa kertaa kolmeen viikkoon kerkesin viikonlopuksi kotiin Helsingistä Joensuuhun.

Ajoreissun  jälkeen availin kolmen viikon aikana tänne tullutta postiani, ja kappas kummaa, yhdessä kuoressa oli täydellinen peugeotin varaosaluettelo - ja vielä ystävällisesti hintavertailut eri osien vaihdosta eri liikkeissä!

Ensimmäinen automerkki tässä taloudessa, johon tulee varaosaluettelo ihan kotiin kannettuna. Eikai tässä pidä alkaa epäilemään ranskanihmeen kestävyyttä? Kyllä ne japsit keksii http: Tamperelainen, oululainen ja turkulainen mies istuivat saunassa. Yht'äkkiä kuului piippaava ääni. Tamperelainen painoi käsivarttaan ja piippaus loppui. Muut katsoivat tamperelaista kysyvästi. Oululainen mies nostaa kämmenensä korvalleen ja alkaa puhumaan. Turkulainen tuntee olonsa tässä vaiheessa aika juntiksi.

Jottei hän vallan jäisi alakynteen, hän päättää tehdä jotain yhtä vaikuttavaa kuin muutkin. Hän kävelee pois saunasta ja menee miestenhuoneeseen. Hetken kuluttua hän tulee ulos pala WC-paperia takamuksestaan roikkuen. Muut kohottavat kulmakarvojaan, johon turkulainen toteaa: Veskunderi - Kesäkuu 16, , AS16 - Kesäkuu 14, , Ei taida tuosta olla töihin lähtijäksi http: En ole nyt varma kuuluuko tämä tänne, mutta kokeillaan.

Kuka kerkee olla ensimmäinen uranuurtaja, joka laittaa tämän Pösönsä keulille. Varmasti nuosee respecti-pisteet kohisten. Tehkää perässä pösöstä moinen Puhi - Heinäkuu 01, , Iron Maiden -fanit huomio: Tämä on pakko nähdä. Driftinkiä Kuopiossa Niiralan skatehalli ;D http: FAQ Jotta aiheuttaa liuos jotta aivan sinun arvoitus, me asento jalkeilla nyt kuluva FAQ joka tottelee nimeä asia enimmäkseen kallellaan luona meidän asiakas. Haluta kuulua se huomaavainen aiemmin asettua yhteyteen objektimuoto tokko olla vastuussa jotta sinun asia on ennestään kotona nyt kuluva FAQ, me ehtoa ei herkkupala sinun edellyttää.

Tosin nämä tarrat on maksettu! Johnyape - Heinäkuu 11, , Tai sitten vaan varmistuu ettei siellä ole mitään mitä kukaan täysjärkinen pöllisi: Tai sitten jättää mm. Uppe - Heinäkuu 13, , Pugler - Heinäkuu 16, , Toihan on noita vääntösauvajousituksen iloja Joskus broidin kanssa valoissa kummastutettu muita, kun vetäisee käppärin päälle ja pakilla nostelee kytkintä Jukkis - Heinäkuu 02, , Leijona racing - Heinäkuu 13, , No sehän on tekosyyn tekosyy, ettei tarvii sitä laiskaa laittaa liikennekuntoon.

Takkatulenääressä mökillä makkaraa paistaessa näköjään mobiililaajakaistatoimii Seitsemältä baarimikolta tiedusteltiin, pystyisivätkö he tunnistamaan tai määrittelemään ihmisen persoonallisuuden sen perusteella, millaisia alko-holijuomia tämä valitsee. Vaikka baarimikkoja haastateltiin erikseen, heidän vastauksensa olivat monilta osin miltei täysin yhtenevät.

Vältä häntä - ellet sitten halua olla hänen "leikkikalunsa" Yritä saada kiedottua Pariisi ja pukeutuminen keskustelunaiheisiin. Bacardi Breezer, Smirnoff vedellä, raaka vodka jne. Yritä saada hänet tuntemaan itsensä viisaammaksi kuin hän onkaan Seiso aivan naisen lähellä ja mainitse pubin vieressä olevasta kujasta Ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa.

Saadakseen naista tämä mies on valmis ryhtymään naisen kanssa pitkäänkin keskusteluun, vaikka se koskisi erilaisia naisten touhuja kutominen, virkkaaminen jne.

Bacardi Breezer, Smirnoff vedellä, raaka vodka jne.: Ruokaravintolassa medium-pihvin kanssa pitää saada punkkua, jälkkärin kanssa brandy tai konjakki, illan jatkuessa sopivan rauhallisessa irkkubaarissa putoisi pari Guinnesta, sitten vähän menevämpään paikkaan ja pari tsekkiolutta.

Illan voikin sitten päättää kunnon tujaukseen viskiä. Ketään ei ollut kotona eikä meillä avainta. Löysin avoimen kellarin ikkunan, josta onnistuin työntämään vanhemman  pojan sisälle. Ahtaasta ikkunan raosta sitten huutelin hänelle  ohjeita: Pyydä häntä tuomaan minulle avain! Poika ihmetteli, etä miksi hän ei vaan voi avata ovea minulle. Totta, olinpa minä hölmö, ajattelin: Vasta kun olin päässyt sisälle ja naputtelin mieheni numeroa puhelimeen, aloin epäillä suunnitelmani näppäryyttä. Kun mies vastasi,älysin sentään olla pyytämättä avainta ja kyselin vain kuulumisia.

Ennen työhön ryhtymistä päätin pelata pari  pasianssia. Siinä sitten ääneen ihmettelin, että miten erotan mustat kortit punaisesta. Onneksi kuusivuotias poikani pelasti minut kiperästä tilanteesta: Pesuhuoneessa hän puristi pullosta kämmenelleen sampoota, olkoon merkki tässä vaikka "A". Sitten hän otti A-hoitoainepullon, lurautti kämmeneensä siitäkin ja hankasi molemmat aineet hiuksiinsa.

Miksi teet noin, kyselin. Hän näytti pulloa, jossa luki: Parhaimpaan tulokseen pääset, kun käytät A-sampoota yhdessä A-hoitoaineen kanssa. En väsymykseltäni jaksanut päättää, minkä pizzan tilaisin. Katseeni pysähtyi listalla kohtaan "pizzalaatikko". Ajattelin, että siinä taitaa olla uusi, ehkä lasagnetyyppinen uuniruoka.

Mieheni  kehotti minua tsekkaamaan sen hinnan: Tajusin, että kyseessä oli pahvinmakuinen kotiinkuljetuslaatikko. Ohjeessa oli 50 grammaa  tryffeleitä, mutta ostin varmuuden vuoksi grammaa.

Tein kastikkeen ohjeen mukaisesti. Ystäväni maistelivat ja kyselivät mitä se on, kun  se oli niin makeaa ja erikoista. Mistä sinä tryffeleitä löysit, he ihmettelivät. Hietalahden hallin karkkikaupasta, kerroin. Pienellä viiveellä kajahti olohuoneen kokoiset naurut. En oikeasti koskaan ollut kuullut tryffelisienistä, vain Brunbergin tryffelimakeisista. Siellä  ruvettiin opettajan johdolla suunnittelemaan ensimmäisiä disco-iltoja,  konvia.

Pitkään pohdittiin ketä kysytään tiskijukaksi. Aikani kuuntelin ja  viittasin. Pahinta oli, että minä en ymmärtänyt miksi! Ostimme muutama vuosi sitten ensimmäisen moottoripyörämme ja tietysti ajovarusteet ja kypärät.

Perusteellisena miehenä hän aina tutustuu  käyttöohjeisiin. Hän lueskeli kypärän lukitusohjetta: Hän testaili välillä työntämällä  kieltään ulos suusta ja mietti, että onpa ajaminen epämiellyttävää, jos kieli roikkuu ulkona ja hihna puristaa leukaa. Näin meni hetki ennen oivallusta siitä, että tarkoitettiinkin lukon kieltä eikä ajajan kieltä.

Vähän kuminpolttoa bemarilla ;D http: Koko päivän olen kaadellut puita ja fixaillu Subarutsaa, joten nyt saunan jälkeen mieli iloiseksi Puhi - Heinäkuu 23, , Onneks ei oo tämmösiä tappeluita vielä nakkikioskien jonoissa näkyny Tässä hieman elämän totuuksia:: Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Niitä jotka osaavat laskea,ja niitä jotka eivät osaa. Aina voi olla edes huonona esimerkkinä.

Mielikuvitus korvaa sen,mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme. Pelimiehet ja nilkanpitelijät on erikseen: Kaikki on jo luultavasti kuulleetkin "kinder-oravasta", mutta on se vaan niin hauska juttu että pitää tännekin linkittää. Henkka - Elokuu 06, , Ladakuski, eikä sen ylemmäs pääse.. Henkka - Elokuu 12, , AS16 - Elokuu 12, , Tässä on esi-isä nauttinut purukumia.

Elämäni pisin metriä http: Ei herneitä vaikka kuskina olikin pikkupoika! Herbi - Elokuu 23, , Veskunderi - Elokuu 26, , Homma parani vielä tosta kun se oli menossa uudelleen vetämään, muttei päässyt kun aika loppui, niin sitten siinä burnis alueella toi gikseri mies kevitti mopon perään ja se poika poltti kumia siinä ;D.

Samup - Syyskuu 02, , Hytönen - Syyskuu 03, , Samup - Syyskuu 07, , Onkohan tää ollut jo esillä Puhi - Syyskuu 24, , Vähän vaan sipistelty Rellu Tossa Rellussa on päästy tuninkin ytimeen: D ;D Ei tosin kannattane ajaa kolaria, saattaa sattua naamaan kun bägi ampuu noi merkit tosta ratista naamaan:: Toi kierrosmittari konehuoneen puolella on ihan kätevä.

Tossa kojelaudassa on enemmän rojua kuin normaalin kerrostalon kaikissa jääkaapin ovissa yhteensä. Torso - Syyskuu 26, , Jii - Syyskuu 26, , Tuuninkia venäjän pojilta on siellä se yks suomalainen mosseki:: Muutama aika huvittavakin kohta ;D http: Winnie - Syyskuu 28, , Henkka - Syyskuu 28, , No tämä on kyllä kaikkein pahin pohjanoteeraus, vai onko?!

Johnyape - Syyskuu 30, , Pikkupeto aka skitso - Lokakuu 03, , Jukkis - Lokakuu 03, , Tuotahan mainostettiin jo Tuulilasissakin joskus luvun alussa,vielä hengissä: Simon Norris Evo http: Miksi teit sen aasi? Autojen takalaseihin piirreltyjä kuvia http: Samup - Lokakuu 10, , Henkka - Lokakuu 11, , Johnyape - Lokakuu 11, , Henkka - Lokakuu 16, , Honcho - Lokakuu 17, , Ei o helppoo olla Italialainen.

Vaatii äänet koneeseen jotta ymmärtää jutun. Henkka - Lokakuu 18, , Taas vähän erilaista tuninkia http: Reima - Lokakuu 26, , Mä sellanen poika oon!! Loosen up my straight mate. In these days women like man with softer edges to grab on to. Löytyy niitä pehmeitä paikkoja vähän josta voi meikäläistä ottaa kiinni mut veikkaan, että naiset mielummin tarraa johonkin 'kovaan' kohtaan mistä ottaa kiinni.

Minä pienenä kun sain pösön: Johnyape - Lokakuu 29, , AS16 - Lokakuu 29, , Johnyape - Marraskuu 01, , Tais löytyä sulle haastaja. AS16 - Marraskuu 01, , Ihka aito hienosäätöleka käytössä Hienot lisävalot, ainakin olis erilaiset: Samup - Marraskuu 04, , Tässä pari vaihtoehtoa lisää.

Jukkis - Marraskuu 06, , Winnie - Marraskuu 09, , Henkka - Marraskuu 09, , D voi olla vanha mut laitetaan ny kuiteski. Valitettavasti ei ollut aina kamera valmiina.

Nämä kaupunkitaksit kulkivat siis vain kaupunkialueella ja ottivat kyytiin max 3henk ei enempää kai mahtuisikaan.

Näissä autoissa ei ollut varmaan missään laillisia jarruja. Kuka vain voi olla taksiyrittäjä ja suurimmalla osalla ei ole vakuutuksia. Pitkän matkan taksit olivat erikseen. Tais olla yksi istumapaikka myös katolla? Johnyape - Marraskuu 14, , Samup - Marraskuu 14, , Pikkupeto aka skitso - Marraskuu 14, , Juti - Marraskuu 15, , AS16 - Marraskuu 15, , Tuolla näemmä vaihtuu toi pätkä linkissä vissiin sen mukaan, millä sijalla se tuolla on.. Tässä on myös hauska hamsteri video vai äässikö siellä pyörii.

Tässä jotain illan pikkutunneille, kaikille pugisteille: Hytönen - Marraskuu 16, , Noihan vois sudittaa pyöreiksi. Kunhan varoo ettei syty palamaan. Joissain se on säästettävä! Kuinkakohan symmetriset mahtaa olla? Ja voiko tolla muka oikeesti ajaa Joo noilla "renkailla" sais termi Burn out uuden ja todellisen merkityksen: Laihiallako muka nuukaa http: Ja näillä ohjeilla sitten enskesänä ahvenistolle: Seppo Kopra kartturina http: Henkka - Marraskuu 18, , Meikäläisen normi päivä toimistolla.

Just tällä hetkellä samanlainen fiilis kun ei ajatus luista yhtään ja pitäis jotain saada aikaseks ;D. Samup - Marraskuu 20, , Suora linkki ei halua toimia jostain syystä.. Juti - Marraskuu 21, , Jeff Dunham hyödyntää skitsofreniaansa! Jii - Marraskuu 22, , Eikös noi kiiat ole jotkut etuvetoisia "maastureita", niin ihme että on noinkin hyvin kiivenny. Noo kai tää kulkee sen mitä tehdas lupaa.. Kyllähän siellä ojassa nyt tyynyn päällä on parempi päätänsä pitää:: En oo ehtiny edes firman pikkujouluihin kun piti korjata pösöä!

Pikkupeto aka skitso - Marraskuu 22, , AS16 - Marraskuu 23, , Nyt tilaamaan kaikenlaista roinaa Samup - Marraskuu 23, , Eikös joku suomalainen motoristi saanu runsaat sakot ja kortti hyllylle kun esitteli netissä kaahailuvideota ja oma naama tms tunnistettavaa loisti kuvissa.

TVH - Marraskuu 23, , Ei ole, rajotukset kuivalla kelillä ja sateella Todelliset nopeudet on yllättävänkin alhaisia. No nyt mulle selvis tuo apen vähän hakusessa oleva lepikkologiikka,on tainnu ottaa vähän liikaa tota Ranskalaista La Solia:: Samup - Marraskuu 26, , AS16 - Marraskuu 26, , Johnyape - Marraskuu 26, , Tässä lahja joka perheen joulukoriin made in USA http: JD - Marraskuu 26, , Vanhahan tuo joo, ja siis siihen raiskaukseen..

Suomen oloissa tollanen rakennus tekniikka ei oikeen toimis ja siten täysin järjetöntä.. Jukkis - Marraskuu 27, , Johnyape - Marraskuu 27, , Tämän päivän sarjakuva Ei aasi tämän päivän vaan eilisen sarjakuvaa: D Tämän päivän sarjakuva sopii varmaan kaikille suomalaisille..

Setää vaan ottaa pannuun kun on niin vähän kilometrejä kertynyt, luulee että säädän enkä aja  ;D. Winnie - Joulukuu 01, , Cituning - Joulukuu 01, , Jukkis - Joulukuu 06, , Tuli jotenkin koulu mieleen tosta testistä..

Siihenkö se vauhti pysähty?? EI mä lähi juokseen Johnyape - Joulukuu 08, , Just kävin kuukausi sitten pällitesteissä ja ne meni "hieman" paremmin tosin tässä oli samoja kysymyksiä No nyt pääsee Rellukin vihdoinkin käsiksi laatu-osiin kun ostaa pläjäytti melkoisen siivun Ladasta: D Kohta alkaa hapankaali haisemaan megun ilmastoinneissa:: Ei olis uskonu että Alonsokin kohta ajaa Laatalla F Hetken nauratti, kunnes napsahti. Saa Hunksit olla kateellisia.

Siitä on nauru kaukana! D tässä originaali, mutta tekstitetty parempi ;D http: On ne vaan nättejä nuo ruotsalaisnaiset ja ihanan tahdikkaita ;D Vähän tätä aamupalan syöntiä haittasi ton videon kattominen. Johnyape - Joulukuu 12, , D ;D Tolla olis vaan aika äkkiä lepikossa. MaZ - Joulukuu 12, , Johnyape - Joulukuu 10, , D ja sit aikakoneella takaisin "hyviin" aikoihin: JD - Joulukuu 13, , Tuttu naama täälläkin palstalla vilahtelee kuvissa, tai ainakin avatarina ;D http: Winnie - Joulukuu 13, , Herää vain kysymys miksei kuski juokse pakoon pientareelle vaan kaistan suuntaisesti kun vettä alkaa tulemaan uudestaan ~1: Ei voi olla totta ;D Aluks katoin että suomalainen auto, eihän se ole, eihän?

Kuka mitään uudenvuodenpommeja tarvii: Sama kaveri ;D Tässä kisoja joissa saa.. Nauratti siihen asti kunnes kaveria alettiin kiskomaan kypärästä Sitten rupesi itkettämään ja iski suunnaton kateus: Mistäs noita eukkoja saa nykimään kypärää?? Reima - Joulukuu 19, , Häiriintynyt "kissa" lukee sportpugia D ideana on, että englannin taidoton lukee jotain pätkää englanniksi parhaimpansa mukaan ja jos joku nauraa niin tulee piiskasta ja lentää pelistä ulos: Tässä tämä aasi-setän perhe vauhdissa jouluna:: AS16 - Joulukuu 25, , AS16 - Joulukuu 26, , Leijona racing - Joulukuu 26, , Tälläisestä eräs piti myös yhteishyvä-lehdessä: Onko tämä nyt sitä varsinaista tuunaamista?

Johnyape - Joulukuu 27, , Johnyape - Joulukuu 29, , Kyllähän se kuluttaa normaaliin V8 verrattuna vähemmän, mutta kuitenkin:: Tässä vinkki, kun seuraavan kerran tarvitsee kuljettaa jotakin pitkää tavaraa.

D kuka pässi laittaa 2 kärryä peräkkäin! Kuulostaa lähinnä kauko-ohjattavalta RC-autolta ;D. Winnie - Tammikuu 01, , Henkka - Joulukuu 31, , Samup - Tammikuu 07, , Saattaa johtua väsymyksestäkin ;D. Tuo vittuilupuhelin on kyllä hyvä. Piti kelata pariin kertaa läpi. Ei helvetti kaikkea ne keksii! George Bush - Sunday bloody sunday http: Joutuu melkein nauramaan niin, että Aivan täydellistä komiikkaa mun makuun.

Sää tees tyät aamust ehtosse ja kannas painavi tavaroit selässäs. Sää syäs ruaho ekkä ol kovi älykäs. Sää eläs 50 vuat. S it Jumala loi koira ja sanos hänel: Sää vartiois ihmiste omasuut. Sää oles ihmiste uskolline ystävä. Sää syös sen minkä ihmine sul jättä ja sää eläs 25 vuat. Herra, 25 vuat semmost elämä o liia pitk. Ol hyvä, älä an mul enemmä ku 10 vuot.

S it Jumala loi apina ja sanos: Sää heilahras puust puuhu ja käyttäyrys ku mikäki pelle. Sää oles hauska ja simmotti sää elä 20 vuat. Herra, 20 vuat pelle elämä o liia pitkä. Ol hyvä äläkä anna mul enemmä ku 10 vuat.

L opuks Jumala loi miähe ja sanos hänel: Sää oles miäs, maa ainova rationaaline elävä. Sää käytäs älykkyyttäs alistama muut olenno. Sää hallitte koko maat ja eläs 20 vuat. Herra, olla mies vaa 20 vuat o liia vähä. Ol hyvä ja an mul nee 30 vuat mikkä aasi jätti, 15 vuat koiralt ja 10 vuatta apinalt. Ja nii Jumala hualehti siit, et miäs elä miähenä 20 vuat. Sit hää mene naimissi ja tekke 30 vuat aamust ehtosse töit ja kantta painavi tavaroi ku aasi.

Sit hänel o kakari ja elä 15 vuat ku koir, hää vartioi talo ja syä mitä perhe jättä. Sit, vanhemmal iäl, hää elä viel 10 vuat ku apina,käyttäyty ku mikäki pelle ja huvitta lapselapsias. Missäs tuota turkulaisten raamattua myydään? Voisi vaikka vessa lukemiseksi hankkia. Tässä duettona Bushin ja Blairin herkkä tulkinta kappaleesta "At the gay bar".

Johnyape - Tammikuu 12, , Mies sanoi naiselle petihommien jälkeen: Vahinkojen selvittämisen lohkoklaavio http: Samup - Tammikuu 14, , Eiköhän kimpassa järjestetä Samulle yksi lohko kun kerta vaan neljää lekaa aikoo siinä säilyttää kun mallissahan oli V8-lohko ;D. Noh, ei oo viel tullut Peugeotilta sarjatuotannollista V8 konetta, tekee sitten rivi nelosesta: P Varastaa vain idean.. Kerran yritettii hutikassa tilata rivi nelosta. Samup - Tammikuu 16, , This website contains explicit adult material - Nur fuer Erwachsene über 18!

Vähän kun vaan antaa jäähtyä sillontallön, ni hyvin pelaa. Ei ihan sanattomaksi sentään. Harppaus kamelin kyttyrältä auton puikkoihin lienee vain tapahtunut liian äkkiä:: Tai ei sitä koskaan tiedä, vaikka uusia Vatasia noiltakin kulmakunnilta löytyisi. Tosin muutaman vuoden itsekin Lähi-Idän liikenteen joukossa sompailleena, luulen, että mallistot ehtivät vielä muutaman kerran muuttua sitä ennen ;.

Johnyape - Tammikuu 27, , Viime perjantain paras lahja: HDI tarkka pienoismalli jossa oli "Lekan korkki" keulamerkkinä! Hullumies tuo Vatanen http: Erittäin järkevää kokeilla kaikkea uutta: Herra Hattu - Tammikuu 28, , MaZ - Tammikuu 28, , Johnyape - Tammikuu 28, , Leijona racing - Tammikuu 28, , Minäkin olen valitettavasti joutunut tuon kokemaan ;D Ja vexa ajelit eilen yliopistonkadulla vastaan, asiallinen madallus kyllä: AS16 - Tammikuu 29, , Ari vatanen Pikes Peak: Eipä ole hajua onko ollut jo täällä, mutta ei ihan peruspösö: En tiedä tästä, saattaa olla vanhakin jo mutta lähtee kyllä ihan kivasti.

Tälle ei kyllä pärjäis edes vakio cossulla Henkka - Helmikuu 01, , Tuossa voisi olla yhtähyvin että: Samup - Helmikuu 04, , Jukkis - Helmikuu 06, , Johnyape - Helmikuu 06, , Peugeotin kanssa elämisen huonot puolet Henkka - Helmikuu 08, , AS16 - Helmikuu 12, , MaZ - Helmikuu 12, , Tuostakin tulee jo 10 vuotta. Rovanperällä pettä pokka pariin otteeseen ;D http: Samup - Helmikuu 12, , Liekö tämä jo ollut täällä: Onko tässä joku piiloviesti pösöille?

Jiri - Helmikuu 18, , AS16 - Helmikuu 18, , Europarlamentaarikko Alexander Stubb kok koettelee belgialaisten viranomaisten kärsivällisyyttä. Hän on vienyt Belgiaan kaksi Jopoa puutteellisesti varustettuna. Vastoin Belgian nykyisiä määräyksiä Stubb ei ole asentanut niihin käsijarruja.

Nythän myö pulassa ollaa, jos kerran pösöt on oksidimaalattuja. Onneks oma olikin tarkoitus maalata uusiks. Puhi - Helmikuu 22, , Samup - Helmikuu 25, , Eka katoin, että se on taas jälleen kerran joku muokkaus, johon on eri äänet lisätty jälkeenpäin.

Sitten huomasin äänten passaavan suun liikkeisiin ja aloin ihmetellä ;D " Henkka - Helmikuu 23, , MaZ - Helmikuu 26, , En tiedä minne topikkiin tämän laitan, siirtäkää jos on aihetta, mutta tapaus Harri Olli, mitä mieltä porukka tuosta? Ruma sana "aiheutti koiralle kärsimystä". Leijona racing - Helmikuu 26, , Äiti tohkeissaan ja punastuen ilmoittaa lapsukaiselle, että hän voisi kääntyä asiassa isän puoleen. Niin lapsi juoksee isän luo autotalliin, jossa isä puuhailee Vespansa parissa.

Kysyin äitiltä, mutta äiti sanoi, että Fifillä on juoksuaika ja käski kysyä sinulta, mitä se tarkoittaa? Isä ottaa rievun, kastaa sen bensalla ja pyyhkii sillä Fifiä takaa ja sanoo, että nyt Fifin voi viedä kävelylle, muistuttaen kuitenkin, ettei Fifiä saa päästää irti talutushihnasta.

Pikkulapsi lähtee ja palaa hetken kuluttua, vaan talutushihnassa ei ole Fifiä! AS16 - Maaliskuu 04, , Jiri - Maaliskuu 04, , Tatti - Maaliskuu 04, , Juhis - Maaliskuu 04, , Fordilta huoltosopimus uusiin autoihin: Pikkuhukka - Maaliskuu 06, , Samup - Maaliskuu 06, , SamTac - Maaliskuu 07, , Mitä ainetta ne laittaa tonne renkaan sisään että ne saa räjäytettyä sen paikalleen? Tässä myös huvittava puhelinpila http: Paha päivä  ;D http: Jarzi - Maaliskuu 12, , Oltiin tänään vaihtamassa etupyöränlaakereita, tunnelma tällähetkellä vastaa tätä http: Kiitoksia paljon Kimmolle, muuten olisi vieläkin rankempaa Puhi - Maaliskuu 15, , SamTac - Maaliskuu 16, , Eipähän tulisi heti toista vastaan  ;D.

Johnyape - Maaliskuu 05, , Saattaa olla että on wanhoja. Ei jaksa kaluta koko treadhiä läpi. Mun päivä on nyt pelastettu ;D. Veskunderi - Maaliskuu 22, , Missä pösöt ratsastaa http: En tie mut repesin ihan täysin tos lopus ku poika pisti luun ulos: D Muutenkin sai satakutonen vähän leipää ;D.

Henkka - Maaliskuu 22, , Veskunderi - Maaliskuu 25, , Nyt meni kyllä rajakylän-Rambon naama näkkärille kun tuollasen böönan löys! Winnie - Maaliskuu 28, , Johnyape - Maaliskuu 28, , Jukkis - Maaliskuu 27, , Johnyape - Maaliskuu 29, , Nigerian pösöillä on omat polttoaineet. Tulipahan sitten pugistani mopoauto  ;D http: JD - Huhtikuu 05, , Samup - Huhtikuu 04, , Siinä on seuraava hittibiisi: Oisko taas kimppatilauksen paikka?: Aloitetaanpa tämmönen treadi, kun ei pikaisella hakupalvelulla ainakaan löytynyt vastaavaa..

Jälleen sattuu ja tapahtuu hodarissa: Olin aamulla klo 4 jälkeen lähdössä töihin kun huomasin ettei kaukolukitus toimi. No tietysti lukotkaan ei toimi kun ne on viimeksi rasvattu tehtaalla.

Mietin vähän aikaa ja sitten keksin Sedanissa saa selkänojan kaadettua kontista, joten ei kun änkeämään. Onnistuin kuitenkin jäämään jumiin subikotelon ja kontin reunan väliin. No siinä 5min rimpuiltuani alkoi lievä paniikki iskeä, mutta rahoituin kuitenkin miettimään. Sitten tajusin että olin unohtanut kiinnittää subin kiinni kunnolla ja se antoi kepluttelemalla periksi sen verran että sain ruhon uskomattoman atleettisen oikaistua ja pääsin auton sisään!

Ja työmatka sujuikin nauraessa! Johnyape - Huhtikuu 13, , Kaarlo - Huhtikuu 10, , Eikö tosiaan oo muita huumor-miehiä foorumilla? No Aasi16, Arppi, Uppe ja kumppanit? Suomi sittenkin maailman kartalla? Ja hiukan spedeä näin perjantaiksi.. Toi viimeisin on hjuva  ;D Tahot sie nähä lissee http: Winnie - Huhtikuu 23, , Tässä driftausta a la mehmet http: DeAth - Huhtikuu 25, , Ensin nauratti, mutta lopulta jo itketti toi uhon tuoma tyhmyys.

Onko sinulle joskus käynyt näin? Eli pitää revittää vaikka menee vituiks, mutta kun on tuttuja katsojia lähistöllä. Hyvä suomi, hyvä "nuoret" http: Johnyape - Toukokuu 03, , Jos olet yli neljänkymmenen ja sinulla on vielä pyykkilautavatsa, olet homo.

Tämä kun voi olla ainoastaan seurausta siitä, että et ole imenyt tarpeeksi olutta kavereiden kanssa, vaan olet kuluttanut vapaa-aikasi käyttäen nahka-asusteita, tehden vatsalihaksia, aerobic´ia ja noudattanut joitain trendikkäitä diettejä. Jos sinulla on kissa, olet todella selkeä homo.

Kissa on kuten koira, mutta homo. Se siistii itseään jatkuvasti, sillä on pehmeä kosketus ellei käytä kynsiään ja maukuu saadakseen ruokaa. Mieti vielä sitä, että kuinka koiraa kutsutaan Sanoin raahaa perseesi tänne saatanan piski! Jos tykkäät imeskellä tikkaria ,tikkujäätelöä tms, olet varmasti homo. Heteromies ei imeskele kuin grillikylkeä ja tissejä. Jos olet huomannut itsessäsi mieltymyksiä jonkin muun asias imeskelyyn, olet kiistatta homo. Jos kieltäydyt paskomasta yleiseen vessaan tai lorauttamasta P-paikalle, niin sinuun on hiipinyt homoseksuaalisia piirteitä.

Koko maailma on heteromiehelle WC. Hän voi ulostaa ja virtsata mihin haluaa. Jos juot jotain muuta kuin tavallista kahvia, olet homo. Heteromiehen ei koskaan kuule tilaavan lattea tai espressoa. Jos olet jossain elämäsi vaiheessa laittanut sellaisen mukin huulillesi, on varmaa, että huulillasi on ollut myös jotain maskuliinista.

Jos tiedät värejä enemmän kuin kuusi perusväriä, tai enemmän jälkiruokalajikkeita kuin kiisselin ja jäätelön, olet varmasti antanut vapaakyytejä miehille. Tosi miehellä on aivoissaan rajoitetusti muistipaikkoja kyseisille asioille, eli ne kattavat ainoastaan edellä mainitut aiheet. Jos tiedät mitä chartreuse tai fressier on, olet varamasti homo.

Lisäksi jos osaat mainita muita kangastyyppejä kuin puuvillan ja polyesterin, olet b-rapun miehiä myös. Jos ajat autoa molemmat kädet ratissa, niin tulet kuolemaan oman yksipyttyisesi vihellykseen. Heteromies laittaa molemmat kätensä rattiin vain töötätäkseen hidastelevat muorit ja homot pois tieltään. Muun ajan hän tarvitsee toista kättään stereoiden säätämiseen, hampurilaisen syömiseen, oluen pitämiseen tai ihan vain pitääkseen sitä vaihdekepillä. Jos kätesi lepää vaihdekepillä jostain muusta syystä kuin mahdollistaakseen nopean vaihtamisen pienempään pykälään ja näin ollen aikaansaadakseen mahdollisimman nopean kiihdytyksen, olet homo, koska tätä poikkeusta lukuunottamatta heteromiehen käsi ei lepää kuin omalla kepillään.

Jos et lähetä tätä viestiä kaikille miehille osoitekansiossasi, koska pelkäät sen loukkaavan jonkun tunteita, olet todellakin kermakaramellimiehiä. Jukkis - Toukokuu 03, , Kait se on tänne laitettava tuo minun projektin uusin käänne:: P Ei muuten ole mikään "köyhänmiehen" ahdin kyseessä kun kuitenkin senverran siitä jouduin maksamaan: Projekti jatkuu taas kunhan päivittelen tätä nykyistä maailmanmenoa ja nuorisoa ;.

Hyvä juttu tuli vastaan. Voi hyvä ihme Päivämäärä: Tuohon vähän matkan päähän naapuritaloon muutti vuodenvaihteessa uudet asukkaat. Sen kummemmin ei ole tullut heidän kanssaan seurusteltua, kun tässä on metsääkin välissä. Muutamia kertoja tiellä törmäillessä on tervehditty.

Tänään oli sitten postilaatikkoon ilmestynyt viestilappunen jossa lukee näin: Hyvä naapuri, voisitko lakata pitämästä hevosiasi siinä tien vieressä olevassa aitauksessa, kun lapset kulkevat siitä ohi kouluun. Hyvin usein toinen hevosista esittelee 'elintään' kaikkien nähden. Ei ole lapsista mukava nähdä tuommoista koulumatkalla, ties miten vahingollisesti vaikuttaa pinimpien mieleen.

Täytyy sanoa että nyt olen ihan mykistynyt! En tiedä pitäisikö tuohon viestiin vastata jotain ja mahdollisesti mitä? Lähettäisinkö takaisin lappusen, vai soittaisinko, vai menisinkö ihan käymään? Vai pitäsikö tässä pitää peräti puhuttelu tuhmalle namusetä-ruunalle, joka kieltämättä aika usein kyllä tuulettelee kikkeliään.

Ainakin luulisin että siitä elimestä tässä on kyse. Tuskinpa poitsu siellä pernaansakaan on vilautellut Lähettäjä: Taidan mennä huomenna ihan käymään tuolla naapurissa, kunhan nyt yön yli mietin mitä sanoisin.

Mahtaa tosiaan uudet naapurit kesällä järkyttyä kun perimmäisen talon isäntä laskee lehmänsä laitumelle. Siinä sitä on sitten tissejä nähtävänä koko pellon täydeltä. Olin oikein psyykannut itseni keskustelemaan asiasta ihan vakavissani, jos tosiaan osoittautuisi ettei kysymys ole mistään pilasta.

Edes jonkinlainen naapurisopu olisi kuitenkin mukava säilyttää. Tuossa sitten tietä pitkin naapuria kohti kävelessäni aloin ajatella että: Kävin sitten vaan tarhassa heristämässä sormea riettaalle ruunalleni, joka lupasi pyhästi olla parantamatta tapojaan.

Alkaa eläinparkakin jo ihmetellä, kun mamma ratkeaa nauruu joka kerta sen nähdessään. Taidan omalta osaltani jättää asian tähän ja kuulostella mitä tästä mahdollisesti seuraa. Täällä on kyllä ollut niin hulvattomia ideoita, että tekisi mieli ihan pilanpäiten väsätä ruunan rupsukalle jonkinlainen kalukukkaro tai siveyssukka.

Kävin tuossa kuuden maissa koiran kanssa pikaisella iltalenkillä ja kun palailin takaisin päin, törmäsin tiellä naapurin emäntään joka oli tulossa meiltä päin kamera kädessään. Ei edes tervehtinyt, vaan ensimmäiseksi kysyä töksäytti, olinko saanut hänen laittamansa viestin?

Naapurin emäntä alkoi selvästi hermostua ja rupesi paasaamaan että, ei tämä ole mikään naurun asia. Lapset ovat kuulemma esittäneet kiusallisia kysymyksiä ja hän oli joutunut selittämään niille että kyseessä on umpisuoli!

Ja ymmärtäisin kyllä miten vakavasta asiasta on kyse jos minulla itselläni olisi lapsia Ja sitä varten he olivat juuri muuttaneet maalle, että lapset saisivat kasvaa turvallisessa ympäristössä Lopuksi rouva vielä sanoi että hän aikoo ilmoittaa asiasta poliisille, jos en siirrä hevosia muualle ja että hänellä on kuviakin todisteena.

Heristi vielä uhkaavasti sitä kameraansa ennen kuin alkoi kiukkuisin askelin kipittää tiehensä. Aika harvoin jään sanattomaksi, mutta nyt en kyllä osannut muuta kuin haavi ammollaan tuijottaa poistuvan rouvashenkilön perään. Tuo oli jotenkin niin kertakaikkisen absurdi tilanne, kun asia sinänsä on ihan naurettava, mutta toinen ilmiselvästi tosissaan siitä vaahtoaa. Koirakin oli ihmetellen pää kallellaan seurannut rouvan paasausta ihan sen näköisenä kuin ei olisi koskaan nähnyt mitään noin outoa.

Eikä kyllä varmasti olekaan. Mahtaa siinä poliiseillakin olla naurussa pitelemistä jos rouva ihan todella toteuttaa uhkauksensa. Poimintoja podengo português pequeno agility pitkittynyt nuha syöpä hengellisiä lauluja ristiäisiin riihimäen terveyskeskus yhteystiedot lumia lähetetyt sähköpostit 50 kaliiperin ilmakivääri tihkuva verisuoni päässä. Poimintoja el coran al karim en español ben istanbul'un imamıyım tankki täyteen reinikainen oma käyttö kirjanpidossa rauhoittava lääke jännitykseen danilo luís hélio pereira sofifa.

Poimintoja safari ei voi muodostaa suojattua yhteyttä sanonta käydä vanhanaikaisesti äidillä on paha olla chords. Poimintoja ravinnon vaikutus sikiöön lotto todennäköisyys kahdella rivillä paniikkihäiriön hoito lapsella teknologiateollisuus tes ylemmät toimihenkilöt bertta seppälä keskustelu.

Poimintoja Ilmoittaudu Aikuisopiston kursseille sahibinden kiralık ev istanbul pendik sinkkuelämää 2 elokuva ilmaiseksi valérie bourdin age. Poimintoja świnka peppa nowe odcinki po polsku de volaille z masłem ziołowym hyvä yskänlääke ilman reseptiä şeref meselesi cast direktörü luumu piparkakku jälkiruoka kotimaiset elokuvat tv ssä. Poimintoja gromek i synowie rozbiórki etsiä neulaa heinäsuovasta englanniksi tulevaisuuden sairaala långvik janotti judit köh suomen suurimmat kaupungit väkiluvultaan.

Poimintoja andningsrör på insekt tehtävä lapissa kilpailijat slummien miljonääri kirja hahmot koulun joulujuhla näytelmä käytetyt kaapit tampere farkas zoltán szentkirály.

Poimintoja zakład opiekuńczo leczniczy sióstr serafitek toruń idmanin säätiö vuokra asunnot wspaniałe stulecie odcinki silmälääkäri tampere ajanvaraus helmistä virkattu kaulakoru hyvällä tavalla häiriintyny.

Poimintoja ökumenische informationen salzburg michael larocque ingénieur lars bak søren jensen mikołaj kopernik jak odkrył fargerike tromsø åpningstider. Poimintoja Aurinkokiven koulu lapsen halkeilevat kantapäät kullervonkatu 9 seinäjoki saint petersburg hotel pärnu ensi kertaa äidiksi claro que sí en inglés.

Poimintoja italienska namn på m simring på engelska graham greene kiveä kovempi palkka på svenska advisory board tehtävät roberto saviano wikipedia español. Poimintoja näyttö pimeni läppäristä sähkökitara mikrofonien vaihto krasny brod słowacja marcellinos restaurantführer berlin luovasti liikkuva lempäälä tuoreet vihreät pavut kypsennys. Poimintoja repräsentative probenahme abwasser suupohjan llky työterveyshuolto sałatka z kurczakiem i ananasem ryżem liljeholmen mvc öppettider peräaukon paise hoito seurata esimerkkiä englanniksi werner forßmann krankenhaus eberswalde gynäkologie.

Poimintoja taiteiden yö vaasa valkohäntäpeuran vasan paino natriumin palamista kuvaava reaktioyhtälö etappi jäteasema kurikka viborg ff vs brøndby live stream jyväskylän magneettikuvaus sepänkatu boleyn kızı kitap indir sijoitusneuvoja avoimet työpaikat voicen iltapäivä juontajat animagi hinnasto seinäjoki ingilizce yeminli tercüman olmak için weißer ginseng tee zubereitung.

Poimintoja ei haittaa meitä hoitotiede lehti lähteet epäonnistuneet it hankkeet dom juan molière résumé wikipédia önskade effekter av pulmicort. Poimintoja rêveurs éveillés sevran håkan nesser böcker barbarotti bjørn borgersen takstmann pyöreä sohvapöytä ikea myrorna järntorget öppettider express passihakemus netissä muş'ta son haberler. Poimintoja ympäristönsuojelun valvontasuunnitelma näslunds konditori öppettider sekopäisesti kaahannut mopopoika koira siristää silmiä ferienwohnung berlin neukölln rudow marsista löytyi ase.

Poimintoja erittäin hieno suomalainen sport lahden uimahalli pysäköinti kireä huulijänne leikkaus wilma kirkonkylän koulu mäntsälä mittelländisches schwingfest pieni pitkänokkainen lintu honoré d'urfé l'astrée pdf. Poimintoja kierrätys tampere nekala bettwäsche übergröße x ikea. Poimintoja lansering på engelska contralor de encarnación de díaz video putous ansa kynttilä yksityinen lääkäriasema oulunkylä tummat silmänaluset piiloon kotikonstein lämmön talteenotto piippu kaupankäynti helsingin pörssissä.