Invited audience members will follow you as you navigate and present People invited to a presentation do not need a Prezi account This link expires 10 minutes after you close the presentation A maximum of 30 users can follow your presentation Learn more about this feature in our knowledge base article. Please log in to add your comment. See more popular or the latest prezis. Constrain to simple back and forward steps. Copy code to clipboard. Add a personal note: Houston, we have a problem!

Stand out and be remembered with Prezi, the secret weapon of great presenters. Send the link below via email or IM Copy. Present to your audience Start remote presentation. Do you really want to delete this prezi? Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again. Comments 0 Please log in to add your comment. Transcript of Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia kun tutkimuksen kohteena homoseksuaalisuuden rakentuminen js näkyminen tamperelaisten ihmisten arjessa sotien jälkeenm edellyttää tutkimuksen totettuaminen joko tuona aikana tuotettuja tai tuot aikaa käsitteleviä homoseksuaalisuutta koskevien aineistojen löytämistä.

Julkaistu muistelmakirjallisuus ennen lukua homoseksuaalisuus oli suomessa aihe, josta homoseksuaalisesti tuntevat ihmiset eivät juuri puhuneet tai kirjoittaneet julkisesti.

Raimo jääskeläisen "voi pojat, kun tietäisitte! Suomessa ei tiettävästi ollut ennen lukua järjestäytynyttä lesbotoimintaa uutiskirjeineen. Jatkuu arkaluonteista aineistoa homoseksuaalisuus ja tutkimuksen teon yleiset eettiset ohjeet tutkimuseettiset ohjeet painottaa tutkimuksen luottamuksellisuutta, nimettömyyttä, tutkittavalta saatavaa suostumusta jota on edeltänyt tutkimuksen tarkoituksiin perehtyminen.

Suomessa homoseksuaalinen suuntautuminen on mielletty sellaiseksi arkaluonteiseksi asiaksi, josta puhuminen voi loukata paitsi ihmistä itseään, myös hänen lähesiään eli suomessa ees kuollutta homoseksuaalia ei saa mainita nimeltä, ettei loukkaa läheisiä.

Tutkimukseen suostuminen ja haitta: Kalle -lehti käsittli homoseksuaalisuutta perusteellisesti jo Hymy -lehti, skandaalisävytteinen keskustelu homoseksuaalisuudesta. Johdanto 50 vuotta sitten seksuaalisesta mieluimmin vaiettiin julkisuudessa, homoseksuaalisista teoista saattoi seurata kahden vuoden vankeus ja homous määriteltiin sairaudeksi. Santtu käy käsiksi heteroseksuaaliseen muuttumisleikkiin, jossa hän pukeutuu naiseksi ja muuttaa itsensä kainuuksi elsaksi.

Else osoittaa, että niin naisellisuus kuin heteroseksuaalisuuskin ovat kenen hyvänsä esitettävissä. Suomalaiset elokuvat eivät luvulla tarjoa poikkeavalle naiselle paikkaa yhteiskunnassa. Homoseksuaalisuutta koskevat uskomukset Sotienjälkeinen julkinen puhe homosseksuaalisuudesta on mahdollista nähdä osana heteroseksuaalisuuden jälleenrakennusta homoseksuaalisuuskäsitykset ja luvun populaarilehdistössä skandaalilehtien aikakausi: Kallessa otettiin esiin kysymyshomoseksuaalisuudesta sairautena - toimittajien mukaan homoseksuaalisuus oli parantumaton synnynnäinen ja tarttuva sairaus.

Kalle-lehdessä homoseksuaalisuutta koskevia kielteisiä näkemyksiä perustellaan tieteellisellä retoriikalla. Kirjoittaja toteaa homoseksualismin olevan sairaus johon ei ole parannuskeinoa. Jallu toisti kallessa esitettyjä näkökulmua ja uskomuksia.

Viikon totuus ja huoli homoseksualismista: Kysymystä homoseksuaalisuudesta Viikon totuudessa lähetyttiin uutisoimalla vuosina joukko alaikäisten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia rikoksia, joissa tekijä oli mies ja kohde poika, nämä teot nimettiin homoseksuaalisuudeksi tekemättä eroa alaikäisten seksuaalisen hyväksikäytön ja aikuisten keskinäiseen suostumukseen perustuvien suhteiden välille.

Häpeärangaistus, julkaisi epäiltyjen seksuaalisten hyväksikäyttäjien tuomittujen nimet. Viikon totuuden mukaan homoseksuaalisiin tekoihin ryhtyminen on merkki alunperin terveen yksilön seksuaalisesta rappeutumisesta ja hairahtumisesta. Murrosiässä myös hormonit käyvät vähän kuin turbovaihteella ja tuolloin esimerkiksi peniksen varteen, esinahkaan ja kivespusseihin voi tulla myös talinäppyjä eli ikään kuin finnejä. Mahdollisia finnejä ei kannata puristella, etteivät ne ärsyynny, kipeydy ja pahimmassa tapauksessa tulehdu.

Yleensä ihan normaali intiimihygienia eli päivittäiset vesipesut ja alushousujen vaihto riittää poistamaan vaivan ajan kanssa. Mikäli sinulla on ollut suojaamattomia seksikontakteja, eli suuseksiä, anaaliseksiä tai emätinyhdyntää ilman kondomia, olisi hyvä kuitenkin käydä ilmaisissa seksitautitesteissä.

Alapäähän ilmestyneet näpyt voivat olla myös merkki seksitautitartunnasta, esimerkiksi kondyloomasta. Lähetteen seksitautitesteihin saat omalta terveysasemaltasi, kouluterveydenhoitajaltasi tai opiskelijaterveydenhuollosta. Peniksen varressa ja kiveksissä on runsaasti talirauhasia ja lisäksi myös karvatuppia, joista ihokarvat kasvavat. Talirauhanen voi tukkeutua, jolloin siihen muodostuu finni ja karvatupetkin voivat ärsyyntyä ja tulehtua.

Nämä voivat näkyä iholla erilaisina punoittavina tai valkoisina näppylöinä. Kylmällä ilmalla tai esimerkiksi säikähtäessä iho voi myös nousta "kananlihalle", jolloin karvatupet voivat erottua kivesten ohuesta ihosta varsin näkyvästi.

Etenkin kivesten alueelle voi muodostua myös täysin vaarattomia ihon alaisia nesterakkuloita, jotka näkyvät ohuessa ihossa näppylöinä tai pieninä patteina. Erilaisista seksitaudeista ihon alueen näppylöinä tai rakkuloina ilmenevät lähinnä herpes ja kondylooma.

Se, että näppylät eivät ole lainkaan kipeitä tai arkoja viittaisi siihen, että ainakaan herpeksestä ei välttämättä ole kyse. Seksitautitartuntaa ei voi kuitenkaan luotettavasti poissulkea vain silmämääräisesti arvioimalla. Mikäli sinulla on ollut suojaamattomia seksikontakteja, on sinun hyvä hakeutua ilmaisiin seksitautitesteihin. Näihin testeihin saat lähetteen esimerkiksi omalta terveysasemaltasi, kouluterveydenhoitajalta tai opiskelijaterveydenhuollosta.

Jos näpyt muuten vaivaavat, vaikuttavat ärtyneiltä tai vaiva pitkittyy, voi olla hyvä joka tapauksessa näyttää niitä varmuuden vuoksi lääkärille.

Mies etsii miestä paras gay hyrräkela

Rantalan mukaan kumppanin valinta perustuu loppujen lopuksi kokonaisuuteen, eikä ulkoisia ja henkisiä ominaisuuksia voi erottaa toisestaan. Kasvonpiirteet viestittävät evoluutiobiologin mukaan yksilökehityksen vakaudesta, kyvystä seksuaaliseen kanssakäymiseen sekä kyvystä huolehtia jälkeläisistä. Jos nainen etsii yhden illan juttua, hän viehättyy yleensä tällaisista kasvonpiirteistä", Rantala sanoo.

Jos kiikarissa puolestaan on parisuhde ja perheen perustaminen, puoleensa vetävämpiä ovat feminiinisinä pidetyt kasvonpiirteet, kuten suuret silmät, vähäinen karvaisuus, pieni nenä ja pieni leuka. Bi- ja homoseksuaalit kantavat enemmän vastakkaisen sukupuolen hormoneja kuin täysin heterot ja valitsevat siksi itsensä kaltaisia kumppaneita.

Evoluutiobiologisen näkökulman mukaan myös omat ulkoiset piirteet vaikuttavat parinvalintaan: Androgyynit valitsevat jotain siltä väliltä. Pienet pupillit taas viestittävät vastenmielisyydestä", Rantala sanoo.

Jos mies haisee pahalta, sitä ei kompensoi komeus eikä korkea älykkyys", Rantala sanoo. Selkeästi aistittavan hajun lisäksi ihminen erittää hajuitiöitä, feromoneja, joita ei tavallisessa tilanteessa pysty haistamaan. Ne vaikuttavat alitajuntaisesti ja säätelevät sekä seksuaalivalintaa että yksilön viehätysvoimaa toisten silmissä.

Mieheni kautta olen ymmärtänyt ettei tämä seksuaalisuuden synnillistäminen ole ainoastaan naisten ongelma. Hän pitää surullisena sitä, ettei hänelle koskaan kukaan kertonut että on ok esim.

Hän sanookin että naisilla on siinä mielessä nykyisin tilanne paljon paremmin. Meillä on jo teininä Reginat josta luetaan mitä kaikkea sitä voi tehdä ja missä mikäkin piste sijaitsee.

Ja kakarana luetaan kaikki mahdolliset romaanit, joissa on suorastaan paatoksellinen seksuaalinen lataus. Niin ja tietysti jostain Cosmosta otetaan naisille aktiivisen seksuaalisuuden mallia. Pojat taas kuulee jutut isommilta pojilta, jotka taas ovat lukeneet ne Jallusta. Seksuaalisuudesta tulee hyvin yksipuolista ja kapea-alaista, mikä sitten taas suoraa heijastuu naisiin.

Minusta tuohon perinteiseen "seksi on paholaisesta" -kuoppaan ovat pudonneet niin naiset kuin miehetkin. Ylöskin sieltä täytyy kaivaa yhdessä. Tuli muuten vaan mieleen, että ehkä se, että pojat opetettaisiin heti alusta ottamaan itsensä seksuaalisesti kokonaisuutena auttaisi aika paljon myös naisten seksuaalisuuden ymmärtämisessä.

Olen lukenut eräässä vaiheessa miesten seksifantasioita privana aika paljon. Oikeestaan seksi tuntuu melkein samalta kaikkien kanssa teknisesti, eri asia onko kemioita. Ja niitä kai sitä hakee. Jos ei puhuta perheen perustuksesta niin miehet hakee kurvikkaita nukkeja ja naiset lihaksikkaita adoniksia, vai miten on. Mies saattaa mielessään ajatella naista yhtä sun toista, minäkin kuulin tänään "negatiivista" hubaa itsestäni vaikka yhtaikaa pidetään kiihottavana.

Kunnollisen perheenisän juttu voi olla tavallisen ulkonäön lisäksi se että ne tienaa ja pitää hommat muutenkin kasassa. Muilla voi käydä muu mäihä. Ei kai kukaan täällä kirjoittaneista sitä mieltä olekaan että tuo huora-madonna-jaottelu olisi jotenkin hyväksyttävä. Ehkä tuo otsikko on hieman provosoiva, mutta olen silti sitä mieltä että negatiivisistakin ilmiöistä saa ja pitää keskustella.

Totuus on, että naisen ja miehen seksuaalisuuteen suhtaudutaan nykyäänkin eri tavalla. Kyseessä ei ole naisten luoma vastakkainasettelu, vaan valitettava myytti, jota ylläpitävät molemmat sukupuolet.

Minun mielestäni ainut tie ulos tuosta väärästä ajattelumallista on juuri sen tiedostaminen. Sen takia on aika vaikea ymmärtää miksei siitä saisi puhua Itse olen sitä mieltä että naisten olisi jo korkea aika päästä eroon kaikenlaista seksuaalisuuteen liittyvistä syyllisyydentunteista ja juuri niinkuin Sign sanoi, hyvä lähtökohta on lopettaa itse arvonsa alentaminen vaikka muut eivät lopettaisikaan.

Ehkä sitä kautta tuon väärän ajattelumallin siirtyminen seuraaville sukupolville katkeaa. Termi "pyhä naiseus" kyllä häiritsee minuakin hieman, eihän kukaan puhu "pyhästä miehisyydestäkään" Ei ole koskaan tullut mieleen pitää ketään miestä kamalan pyhänä erityisesti pappeja.

Korkeintaan ne, jotka alkaa tehdä henkisiä harjoituksia. Jos mies menee ankarasti siihen suuntaan, joillain saattaa tulla selibaatti kyseeseen. Eri asia on, onko oma koko ajan viriili, väsähtääkö, pysyykö uskollisena, pysyykö seksihalut. Jos ei, on muita.. Eli eri asia onko miesystävällä henkisiä arvoja ja uskollisuutta. Mut henkiset arvotkaan ei takaa mitään, kun miehillä halut jyllää, oikeestaan se on aika huvittavaa. Suurta "yhteyttä" olen tuntenut just fyysisenä sähköenergiana. Kiitos RakkaudenEnkeli tästä aiheesta!

Luultavastihan halusit otsikkovalinnallasi nimenomaan kyseenalaistaa ja puhdistaa tätä huora-madonna vastakkain asettelua, mikä surullista kyllä yhä vaikuttaa ja paljon, vaikka tiedämmekin että se on hanurista. Asterix esim otti tuolla toisessa ketjussa esille aiheen, jossa sanoi että naisellisen näköisiä naisia kohdellaan bimboina ja tyhminä, vaikka olisivatkin älykkäitä.

Minusta tämä on ärsyttävää ja raivostuttavaa myös. Kyllä varmasti kaikki naisille huomattavasti parempi, mutta etenkin niille, joiden naisellisuutta ja seksuaalisuutta pahoinpidelty, tuhottu tai vammautettu jollain tavoin.

Sellainen nainen tuntee, joka tuollaista on kokenut, ei kerta kaikkiaan voi osallistua näin alentavaan keskusteluun. Heip, Mun mielestä tuosta otsikosta saisi aikaan kaksi eri keskustelua. Pelkän tuolla otsakkeella, jossa keskusteltaisiin pyhästä naiseudesta ja seksuaalienergioista "Huora vai Madonna" vastakkainasettelun näkokulmasta TAI sitten keskustelu varsinaisesti pyhästä naiseudesta ja seksuaalienergioista.

Jälkimmäinen olisi omasta mielestäni paljon mielenkiintoisempi aihe täällä astrofoorumissa kuin pelkästään naisten ja miesten seksuaalikäsitysten puiminen, jota voi harrastaa yllin kyllin muuallakin En nyt millään pahalla, mutta haluaisin, että se oikea keskustelu käynnistyisi jo! Äh, toki kaivan omaa hautaani, koska voisin itsekin aloittaa puhumisen siitä mistä on muualla jo hieman puhuttu. Ei nyt vaan tuu mitään hyvää juttua, kun muutenkin on yleinen kiukuttelufiilis päällä hyvä ettei imuri lentänyt tänään aiemmin jorpakkoon Rakkauden enkeli - Olen viime aikoina seurannut vierestä sisareni nyt 13 aikaista murrosikää jo muutaman vuoden.

Sitä kuinka hän katsoo itseään aamulla peilistä ja valittaa minulle olevansa lihava ja vertailee meidän painojamme älkää huoliko, olen parhaani mukaan hänen itsetuntuaan yrittänyt kohentaa ja kertoa, ettei se ole läskiä nähnytkään, naisellisia muotoja vain. Tämä on saanut minua miettimään omia ala-asteen loppuvuosiani. Minä olin luokan pienimpiä ja laihimpia, ilman muotoja. Meillä on selvästi ulkonäkö geenit eri puolilta sukua..

Aina ensimmäisenä ja viimeisenä kehittyvät ovat joukossa kiusatuimpia. Osasin itse onneksi sanoa kiusaajille silloin takaisin, mutta sattuihan se silti. Pojat taas pukeutuvat ei silti yleistetä löysiin vaatteisiin peittääkseen hontelot omat muuttuvat vartalonsa. Tytöt joutuvat turhaan häpeilemään itseään katsoessaan bikinimainosten tyttöjä.

Ovatko pojat vain kateellisia tyttöjen aikaisemmin alkavasta murrosiästä? Haluan myös ottaa kantaa tähän huoritteluun. Miksi mieheistä joilla on paljon naisia on tullut miesten joukossa ylistyksen kohde?

Sama sitoutumisongelma tai rakkauden kaipuuhan sillä on naisellakin, jolla on monta miestä pyörityksessä. Eniten minua ärsyttää, että nuoret saavat mediasta kuvan parisuhteesta, jossa mies kinuaa naiselta seksiä. Sehän on aivan kiinni parisuhteessa olevista, kumpi on tämä halukkaampi yksilö, tai vain hieman kärsimättömämpi eteen päin menossa. Olen hieman hämmentynyt, suruissani ja yllättynyt, kun huomaan, että tämä on edelleen vuosituhansien jälkeen monille niin hyvin hyvin arka aihe Suorastaan tabu josta ei saisi näemmä erehtyä kirjoittamaan Eikai kaikkia vääryyksiä ja vaikeita asioita pitäisi maton alle lakaista, hyssytellä ja lakata puhumasta niistä?

Siis tämä huora ja madonna asettelu? Ja minä en asettele, toin vain esille tuon harmittavan "vastakkainasettelun" ja "luokittelun" joka vieläkin on olemassa. Jos sinulla ikäviä kokemuksia naiseuden ja seksuaalisuuden vahingoittumisesta, sitä suuremmalla syyllä ihmettelen tätä aloitustasi. Sorry vain RakkaudenEnkeli, mutta minusta tuntuu, että tämä varsin brutaali aloituksesi ja myöskin kootut selityksesi, jotka eivät sisällä mitään omia mielipiteitäsi , vaan myötäilyä muiden ajatuksia ja tuo jonnin verran haastava sävy vihjaa nyt hiukan siihen suuntaan, että jokin asia on nyt jäänyt hampaankoloon ehkäpä tuosta Kuvittelinko kaiken?

En oikein muutoin pysty ymmärtämään edes kokonaisuudessaan selityksinesi, siis myötäilyinesi tätä koko topicia sinulta, joka on kykenevä keskustelemaan oikeastikin ja varsin järkevästi pyhästä naiseudesta ja siihen kuuluvasta pyhästä seksuaalisuudesta.

Toivottavasti olen hyvin, hyvin, hyvin väärässä. Rakkauden enkelille täytyy ehdottomasti lähettää: Elämä on vaikeaa ihmisten kanssa! Maijun esille ottama ulkonäköasia tyttöjen ja poikien välillä kertoo mielestäni yhteiskunnasta ja ihanteista hyvinkin paljon.

Itse olen huomannu että mitä enemmän pohtii "mitä mun pitäis olla" ja vertaa itseään muihin, sitä surkeammaksi tuntee itsensä ja löytää ties lie mitä vikoja.

Mitä enemmän hakee, sen enemmän löytää. Kun ajattelee kylmän rauhallisesti että olen hyvä tällaisena ja piste, niin pikkuhiljaa alkaa asenne muuttua ja elämä helpottua. Tietenkin eri asia kertoa sitä vuotiaalle, mutta harva aikuinenkaan on tyytyväinen itseensä. Pidemmässä juoksussa ei ole ihmekään että naiset tuntee epäonnistuneensa kun ulkonäkö ei ole cosmon kannesta ja koti gloriasta. Pinkin stupid girls on mahtava biisi aiheesta, naiset haluaa miellyttää miehiä ja olla suosittuja, pyörittää takapuolta stringeissä ja toivoa että rikas menestynyt mies tykkäisi.

Olla halutumpia kuin muut naiset. Jos miehet ei niinkään räikeästi arvostele ja luokittele naisia niin me tehdään se ihan itse miesten puolesta!

Nykyään vaan taitaa olla hienompaa olla "huora" mikä onkin nykyään itsemääräämisoikeutta ja ties lie mitä omaa valintaa ja vietellä miehiä, kotiäidit saa pitää madonnan roolin tai no, mitä nykypäivän madonnalla tarkoitetaankaan eikä heitä ihannoida samaan tyyliin.

Jokseenkin näin se kärjistetysti menee nykyään Olen hyvin iloinen tästä keskusteluaiheesta, jonka johdantoon ei todellakaan arvioni mukaan liittynyt mitään leimaamista saati tuomioita. Henkilökohtaisen vastuun ottamista kaikesta ilmenneestä kaksinaisuudesta kylläkin.

Mistä tuo "tuomioiden esittämisen" kokemus onkaan peräisin? Todennäköisesti omista aikaisemmista kokemuksista. Minulle jokainen nainen ja jokaisen naisen naiseus on pyhää sekä jokainen mies ja jokaisen miehen mieheyskin.

Silti omassa elämässäni periaatteenani on keskustella aivan kaikesta mahdollisesta, mitä elämä pitää sisällään. Niin pyhästä kuin hävyttömästäkin - siten hyväksymällä ensin sen asiaintolan, johon aion vaikuttaa omilla teoillani. Ja Rakkauden enkelin aloitus teki minuun vaikutuksen juuri sillä, että hän teollaan ilmaisi tunnustaneensa jakavansa vastuun sellaistenkin ilmiöiden olemassaolosta, joita monet eivät hyväksy itse luoneensa osaksi elämäänsä.

Olen näet uskomatta elämän sattumanvaraisuuteen - sopimuksellisuuteen kylläkin. Sillä sen jo tiedän laukoa, ettei ole mitään ulkopuolellani havaittavaa, mikä ei kertoisi jotain minusta itsestäni, taustastani ja mahdollisuuksistani - niin hyvässä kuin pahassa.

Se, joka näkee naiseuden koko kuvassa kiillotettavaa, jatkakoon työtään - kuten myös hän, jolle yritys kiillottaa kiillottamatonta merkitsee lokaamista. Lokaamisen tuomitseminen ei kuitenkaan oikeuta lokaamaan niitä, jotka ottavat asiakseen purkaa lokaamista ylläpitäneitä virheellisiä käsityskantoja ja ennakkoluuloja sekä niitä vuosisatojen ajan ruokkineita negatiivisia myyttejä.

Myytit ovat särkemistä varten - eivät rakkauden asialla liikkuvat enkeli-ihmiset. Jollainen meistä jokaisesta löytyy - ihan aito ihmisenkeli. Sillä sanalla ei nykyaikana vain ole muuta tarkoitusta tai merkitystä. Koko asialla ei ole edes mitään tekemistä tabujen kanssa! Minä en henkilökohtaisella tasolla ole loukkaantunut, ainoastaan kovasti pettynyt, koska jostain syystä omat odotukseni sinun suhteesi olivat minulla paljon korkeammat.

Sitä voi vitsailla ja pyöritellä ja käännellä sanoja hauskasti ja olla sarkastinen ja tehdä lievää vinoilua omista elämäntilanteistamme, kuten ystävämme JG: Tavoista ja valinnoista ja sen semmoisesta voi olla erimieltä ja vinoillakin, koska sillä ei kosketa toisen ihmisyyteen tai ihmisarvoon, vaan tekoihin ja ilmiöihin.

Keskusteluja pyhästä naiseudesta ja seksuaalienergioista. Ihan aluksi pyydän teiltä kaikilta rakkaat lukijat, lukekaa huolella, keskittyen ja sydämellänne rakkaan Solarbionin viestin, koska se on niin täynnä asiaa. Miksette puhu enemmän tästä vastapuolesta eli miehistä. Mikä miehiä kiihottaa, miten he näkevät naisen ja miksi. Kuinka moni mies edes ymmärtää pyhyyttä, tai naisen näkemistä pyhänä.

Minusta moni mies ajattelee juuri niin että joku guru on pyhä tai gurun seuraaja ja tällä ei oleteta kovin paljon seksielämää olevan. Tulin eilen yhdestä henkisestä seminaarista siis, jonka vetäjä nainen on varmasti selibaatissa ja muutama henkinen nuorukainen siellä sitten kuunteli viisasta miesesittäjää, aiheena oli maailmantalous ja humanismi ei seksi tai seksuaalisuus tai pyhyys tai luova voima.

Ei se nyt auta jos akat on tukkanuottasilla vaan puhuttaisiin siitä, miten miehiä saa narutettua, hieman Asterixin tyyliin, hieman muidenkin tyyliin. Tai miten he älyäisivät palvoa naisia huomasin ongelman exän kanssa kun tää ei tajunnut palvoa naistaan minua vaan rokkibändejä. Intoni suhteeseen lopahti sitä rataa - muistin vain nuoruudestani miten tapahtumia järjestämällä sai kaikenlaista siipeilyä.

Aina jos mies antaa huomattavan paljon enemmän huomiota, pääsee jonnekin kanssani. Ja mitäs jos sattuu tuntemaan egoistisen miehen joka olettaa että häntä ihaillaan, eikä hän tajuakaan että naista piti ihailla. Siitäkin syntyi hauska pikku soppa.. Joku sentään puhui jotain kiinnostavaa siitä miten naiset ja miehet luo  mielikuvansa Jallujen ja Reginoiden kautta, mitä nyt en kumpaakaan lue, tosin kerran lukaisin exän tyttären kämpille jättämää Reginaa ja exää vähän hätkähdytti mitä kamaa siellä lehdessä olikaan heh.

Mitä pahaa on kummassakaan toiminnossa, toinen on alempana toinen ylempänä. On kakkoschakra ja on seiskachakra ja joidenkin mukaan on Äiti, isoäiti, lapsi ovat pyhiä juttuja.

Toki sellainen äiti joka koko ajan iskisi miehiä.. Ei ne Pohjolan pojat ole tuolla tavalla keksineet nimitellä, päinvastoin, auliisti tarjoavat palveluksiaan milloin nyt mua sattuis huvittaan. Mielellään puhun heidän kanssaan henkisyydestäkin, jos vaikuttavat kiinnostuneilta. Enkös minä kattanut jo kysymyksen seksuaalienergiasta heh? Alempi ja ylempi ulottuvuus. Ihmiskunnalla on ollut onnahtava tapa nähdä se alempi "pahana" - - - todellinen pahuus on vähän muuta okkultisimia kuin tuo seksuaalienergian käyttö seksissä tai sen kanavointi "ylös".

Minusta on vaan hauskempaa miettiä mitä miekkoset päänsä sisällä keksivät. Huora vai Madonna -kysymystä ei mielestäni voi rinnastaa suoraan juutalainen vai arjalainen -asetelmaan Eli juurikin keskustelua ihmisyydestä, ihmisten tekemästä jaottelusta juutalaisiin ja arjalaisiin plus muihin. Mutta kysymys on nyt kai lähinnä syvästi eriävistä näkemyseroista, ja jokainen ihminenhän saa ajatella juuri niin kuin tahtoo ja käsittääkseni myös tuoda julki ajatuksiaan?

Ja kuka muka on väittänyt että jos joku tuntee rinnastettavansa huoraksi niin häneltä ei löytyisi pyhää naiseutta ja seksuaalienergiaa?! Eiköhän jokaisella ole kipeitä kokemuksia aiheesta kuin aiheesta, eikä niitä siksi voi yleisestä keskustelusta poistaa. Joku on raiskattu, toinen kokenut jotain muuta ja varmastikin vaikuttaa siihen miten kokee oman seksuaalisuutensa mutta ei se sitä muuta että vastakkainasettelu on varsinkin historiasta tuttu ilmiö.

Joka aiheesta ja vastakkainasettelusta pitää voida puhua, eikä siinä ole mitään pahaa! Jos aletaan hakemalla hakea niin ihmisarvoa loukkaavia aiheita kyllä löutyy. Ei tässä kyse ole niinkään otsikosta vaan sisällöstä minkä sävyn vuoropuhelu saa. Mielestäni aiheenasettelu on historiaa syväluotaava myös huora-käsityksen osalta eikä tyyliin valitse oletko huora vai madonna nyt ja tässä.

Se ei tarkoita että jaotellaanpas tässä nyt toisemme huoriin ja madonnoihin. Tuo on ihan oma johtopäätöksesi että huoran ja seksuaalienergian väliin tulee yhtä kuin-merkki, uskallan väittää että aloittaja ei sitä tarkoittanut. Jos Asterix ei halua osallistua keskusteluun niin ei sitten osallistu, ei kai sitä montaa kertaa tarvi erikseen kirjoittaa ja uudestaan ja uudestaan kertoa kuinka törkeä aihe on.

Jospa faksaisit topicista suoraan ylläpidolle ja anna heidän päättää onko tämä törkeä aihe joka täytyy poistaa. Topicciin oli tullut runsaasti kirjoituksia sen jälkeen kun aloitin kirjoittaa omaani, varmaan olisi aiheellista muokata omaani mutta jätettäköön se noin MUTTA, mielestäni vastakkainasettelua ei kannattaisi poistaa koska se on yksinkertaisesti aiheellinen.

Harva mies vaan on henkisesti herännyt. Mistä te yritätte puhua? Niin, mutta onko OMIA kokemuksia miesten asenteesta? Vai puhutaanko jostain teoreettisesta asiasta jonka pitäisi häiritä jotenkin?

Asterix, kutsuuko miehet sinua koskaan alentavilla sanoilla vai sekö suivaannutti kun ajattelet, että naiset mahdollisesti kutsuisi? Ehkä elän niin eri kokemusmaailmassa kun en ole KOSKAAN kuullut miehen kutsuvan huoraksi, ei edes nartuksi, olin sitten pyhimyksen tai yöllisen seuran roolissa.

No mitä epäselvää on vielä aiheessa 1? Kaikki voivat kanavoida energiansa valaistumiseen, tai seksiin, tai luomiseen. Puhutaan ihan kaikesta mikä aiheita vähänkään sivuaa!

Kertokaahan, mitä käsite huora pitää mielestänne tarkalleen ottaen sisällään? Esimerkiksi nyt ja historian hämärissä. Tuntuu että asiasta on hyvinkin eri näkemyksiä ja sävyjä.

Tuo oli ihan uutta tietoa että "madonna-ihanne" pitää sisällään että seksuaalisuus on väkivalloin riisuttu. Olen luullut että se on ihanne jossa nainen on huippusiveellinen, harrastaa seksiä vain hyvin pidättyvästi lapsien teko mielessään ja on muutenkin oikein kiltti ja hyveellinen  ;D Joten kertokaahan, kiinnostaa syventää omia näkemyksiä!

Huora voi olla maksullinen nainen. Tai keksimäärin miehet sanoo huoraksi naista, joka heidän mielestään pettää tai pettää oikeesti. En tiedä missä lahkoissa vielä harrastetaan seksiä vain lisääntymisen takia? Eikö tämäkin ole ihan simppeliä? Juu, jäitä hattuun ja huumoria kehiin Mietinpä tässä, että eikös sanonnat Voi pyhä Sylvi ja Sataa kuin Esterin p.

Pyhä Sylvi voi loukata jonkun käsitystä pyhyydestä ja Esterin p. Asterix, mitä sinä nyt kuohahtelet hyvä ystävä. Ovatko miehet sinua koskaan nimitelleet vai naiset? Miksi kirjoitat niin kiihtyneenä, tää topic ei herätä minkäänlaisia tunteita minussa.

Eikö olisi mielekästä kysyä, miksi miehet mahdollisesti ajattelevat näin vai ajattelevatko - kts kaikki kommenttini topicciin, en jaksa toistaa.

Ymmärrän toiveesi saada miehet kunnioittamaan naista ja kohtelemaan heitä kauniisti, sen ymmärrän täysin. Mutta oletko joutunut kohtaamaan tätä asennetta käytännössä varsinaisesti? Minusta käsite huora on aika monisyinen nykyään! Esimerkkinä heitettäköön että seurustelin aikoinani pari kk: Eikä riidanaiheena ollut seksuaalisuus, pettäminen tms vaan heitto oli yksi kirosana muiden joukossa. Asia ei ole jäänyt millään lailla vaivaamaan, lähinnä huvittaa tuollainen keskenkasvuisuus.

Sanaa käytetään juuri naiseen kohdistuvana  kirosanana, samoin kuin eräs toinen ikävä kirosana on joidenkin suusta myös naisen ruumiin osa Miksi naisia halutaan halventaa juuri seksuaalisuuden kautta? Älykkyys, ulkonäkö ja seksuaalisuus kulminoituu typerissä blondivitseissä aika lahjakkaasti Hassuinta, samalla myös ehkä järkyttävintä tässä koko keskustelussa on se, että jos elokuvia ei lasketa mukaan, niin en ole koskaan kuullut, ehkä olen viettänyt aikaa pumpulissa, että kukaan mies kutsuisi ketään naista ko.

Ihmiset elää kulttuurin sisälläkin niin eri arvomaailmoissa. Joillekin miehille naiset on vain huoria joissa ei ole kuin kertakäyttöistä välinearvoa, toiset miehet taas kunnioittaa naisia jumalattarina.

Ja kaikkea siltä väliltä. Toisaalta myös jotkut naiset ei näe miehissä muuta kuin vaikkapa rahaa ja  seksiä, eikä kunnioita heitä ihmisinä ollenkaan. Meitä on niin moneen junaan! Lähipiirissäni olen "joutunut" kohtaamaan tapauksen, jossa minulle rakas ihminen ajautui työskentelemään jonkin aikaa seksuaalikonsulttina huom!

Tapauksesta tekee kerrassaan epänormaalin vaan eikö luonnollisen? Minusta moinen "uravalinta" - yliopistotyöskentelyn sijaan - tuntui tällöin riipaisevalla tavalla kuin itsensä kankkulaan kaivoon heittämiseltä.

Asiaan liittyi näet niin paljon sellaista itsekunnioituksen vajetta, etten soisi kenenkään moiseen jamaan itseään vievän. Asenteista ja asenneilmastosta keskusteleminen on eri asia. Silti on ihmisiä, jotka hyväksyvät ja jopa arvostavat: Välittämättä siitä, miten muut ihmiset heitä luonnehtivat Ja kuinka hän kertoikaan kohdanneensa vain arvostusta työlleen; kuinka perheellisiä miehiä saapui hänen luokseen - saamaan sellaista huomiota ja vastakaikua, jota "kotoa" ei ehkä löytynyt.

Samalla hän kyllä tähdensi hoitaneensa samalla seksuaaliterapeutin keskustelutehtäviä - tapaus tapaukselta, työskennellen ehkäpä hyvinkin seksualienergioiltaan "kadoksissa" olevien asiakkaittensa parhaaksi! Silti, rehellisyyden nimessä, minun pitää myöntää, että tuntien aika perusteellisesti mainitun mieshenkilön menneisyyttä olen edelleenkin sillä kannalla, että hän oli lapsuudessaan jäänyt paitsi rakkauden turvallisesta sylistä ellei peräti tullut jo varhain menettäneeksi seksuaalista koskemattomuuttaan - perusoikeuttaan.

Tässäpä asiaa tuosta Madonna myytistä jonka löysin: Patriarkaattisen yhteiskunnan suurimpia, naista kontrolloiva, näkymätön myytti on Suomessa yhä edelleen vallitseva äiti- myytti, esimerkinomainen malli, jonka mukaisesti tiettyjen yhteisön jäsenten odotetaan käyttäytyvän.

Myytti antaa oivan vallankäytön välineen ja tukee patriarkaattista yhteiskuntakuvaa, mahdollistaen heterogeenisen miesoikeuden naisen ruumiiseen. Auvinen, Tutkimusten mukaan ihmisen käyttäytymistä ja sen mukaisesti eri sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta tulevat lait. Meihin naisiin on jo pikkutyttönä istutettu mielikuvat malliäidistä, jonka antaman esikuvan mukaan meidän odotetaan käyttäytyvän.

Naiseuden moraalisen arvon määrittämisestä kertoo äitienpäiväperinne, jonka vietossa korostuu se, millainen on kulttuurinen näkemys oikeasta ihanteellisesta äidistä, miehen ja lasten rakastamasta "Mariasta".

Saarnivaara, Riitta Auvinen on artikkelissaan "Ylistämällä alistettu" käsitellyt äiti- myytin määritelmää struktuaaliseen myyttikäsitykseen nojaten. Symbolisella tasolla tarkasteltaessa kasitteitä "nainen" ja "naisellinen "ovat usein ristiriidassa naisten elämänkokemuksien kanssa.

Tälle ristiriidalle perustuu myös " ylistämällä alistaminen " ideaalinaiseuden kohottaminen niin korkealle, ettei kukaan normaali nainen siihen yllä. Näin hyvän ja oikean naisen mitta on saavuttamattomissa , ja epäonnistuminen siinä naisten heikkoutta, pahuutta ja huonoutta.

Struktualistien mukaan, ihmisten käyttäytymistä kuin myöskin sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta sanelevat lait. Myytin takaa löytyy alitajuntainen rakenne, joka hallitsee ajatteluamme, ja näin selittää monia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Perusristiriita, johon äitimyytti etsii ratkaisua, on miehen ja naisen välinen vallankäytön ongelman. Myytti pyrkii turvaamaan miehen vallan.

Miehellä on se oma vika ja vaikka se kuinka vaihtaa naista se kohta on samanlainen. En tiedä onko se kulttuurin tuottamaa, minusta tuntuu että se on vanhoillinen ajatus, että naisia saa kohdella miten haluaa, että sen pitää olla niinkuin minä sanon ja minä saan sanoa mitä vain.

Mulla on semmoinen mielikuva. Semmoinen mies ei pysty olemaan kunnolla kenenkään naisen kanssa, vaikka sillä olisi pitkä rivi niitä. Saaden naiset kilpailemaan keskenään, sen sijaan että he muodostaisivat yhtenäisen uhkan miehelle ja miehen vallalle.

Kulttuurissamme on vain yksi "mieslaji", mutta meillä on valttämättä vähintään kaksi eri naislajia, hyvä ja huono,äiti ja huora. Naisten maailmaa hallitsee, kodissa sekä yhteiskunnassa skitsofreeninen atmosfääri. Tämä on mielenkiintoinen aihe, joskin keskustelu sai kummallisen suunnan. Philiä ja aiheena oli seksuaalinen itsetunto.

Pitkästä aikaa kuuntelin ja katselin erittäin kiinnostuneena ja seurasin keskustelua. Näkikö joku muu tämän jakson? Mielestäni erittäin mielenkiintoinen aihe ja hyvin käsitelty. Mitä teille tulee mieleen seksuaalisesta itsetunnosta? Ohjelmassa korostettiin juuri sitä, että seksuaalinen itsetunto on osa kokonaisuutta.

Se ei ole mikään erillinen lokero vaan liittyy myös yleisesti itsetuntoomme ja käsitykseen itsestämme. Seksuaalienergia on samalla tavalla herkkää energiaa kuin mikä tahansa.

Sitä voi käyttää ja siihen voi suhtautua niin monella eri tavalla. Rakkauden enkelin lähettämä tietopaketti on mielenkiintoinen, pitää perehtyä siihen illemmalaa uudestaan!

Siihen olen törmännyt useaan otteeseen että naiset arvioi törkeästi toisiaan, varsinkin sitä millaisia he ovat äitinä. Jos mitään vikaa ei ole, niin se vikahan kaivetaan ihan mistä asiasta vain! Aivan käsittämätöntä, räikeää arvostelua naisten kesken. Sama miten päin on tai tekee niin varmasti ihmiset tässä tapauksessa naiset löytävät huonoja puolia.

Aikuisten naisten arvostelu on ennen kaikkea lasten kautta tapahtuva toisten naisten arvostelua. Jos on tällaisia henkiöitä saanut paljon lähipiiriinsä niin siinä on haastetta pitkäksi aikaa päästä typerien juoruiluiden yli ja ohittaa olankohautuksella.

Koskettaa ainakin minua, olen seurannut sivusta lukemattomia kertoja kyseisiä p-jauhamiskeskusteluja. Tässäpä sopivat sanat kaikille naisille ja miehillekin luettavaksi. Heillehän tämä on ennenkaikkea tarkoitettu  ; Omalle kohdalle ja omaan naiseuteeni nuo sanat ainakin "kolahtivat". Ja siinä ei ole ainakaan minun mielestäni mitään naisen arvoa alentavaa. Sillä naaraitahan naiset ovat siinä missä miehet ovat uroksia, eikö? Eihän ihmisiäkään voi "korottaa" eläimiä ylemmäs, eihän?

Kappale on Meredith Brooks nimisen naisen tuotos. I'm a bitch I hate the world today Rakkauden enkeli kyllä rakastaa  ;: You're so good to me I know but I can't change voimmehan toki muuttua jos haluamme Tried to tell you But you look at me like maybe I'm an angel underneath Innocent and sweet Yesterday I cried Must have been relieved to see The softer side I can understand how you'd be so confused I don't envy you I'm a little bit of everything All rolled into one Chorus: I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way So take me as I am This may mean You'll have to be a stronger man Rest assured that When I start to make you nervous And I'm going to extremes Tomorrow I will change And today won't mean a thing Chorus Just when you think, you got me figured out The season's already changing I think it's cool, you do what you do And don't try to save me Chorus I'm a bitch, I'm a tease I'm a goddess on my knees When you hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, I'm revived Can't say I'm not alive You know I wouldn't want it any other way.

Juuri näin sen pitäisi mennä oman elämänkatsomukseni mukaan! Gigianne, tuo oli päivän, ehkä koko viikon paras! Mutta äitimyytissä vallankäytön perusongelma on piiloitettu jokapäiväisestä ajattelustamme niin, että ristiriita on kätketty vastakohtaisuudeksi kahden eri "naislajin välille", halkaisten naisten rintaman onnistuneesti kahtia.

Halusin vain osoittaa, ettei kai nyt tällainen asia saa noin totaalisen tolaltaan. Kun elämässä todellakin ON vakavempiakin asioita Halusin vai omalla tavallani ja tyylilläni "herättää" Siitä en nyt täällä sepusta sen enempää, mutta kuolema ei ollut kovin kaukana. Että siinäpä "seksuaalienergiaa" kerrakseen Peace, love and understanding!

Enkä myöskään kokenut tulleeni mitenkään loukatuksi siitä otsikosta Mutta seksuaalienergiasta, jossain topicissa mainittiin, että myös alimpien chakrojen pitäisi toimia hyvin ja olla tasapainossa, eikä vaan niin, että vain "yläpäässä" pelittää siis chakrat.

Ja se kai ei olisi edes mahdollista. Eli eli, itse esimerkiksi minulla on kausia, ettei kiinnosta pätkääkään seksi, onko silloin alimmat chakrat epätasapainossa ja merkitseekö se sitä, ettei muutkaan chakrat voi hyvin, vai kuinka on laita? Vai onko silloin se seksuaalienergia suuntautunut johonkin muuhun käyttöön? Entä mikä mahtaa olla tasapainoista käyttäytymistä?

I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way. Juuh, en vain käsitä tätä hirveää "älämölöä", tappelua, kinastelua Suurinpiirtein "verissäpäin" kiskotaan tukasta, purraan ja potkitaan. Vähän voisi "keventää", kun niin vakavaa, niin vakavaa No näinhän se Jeesuskin ristiinnaulittiin, verissäpäin tapeltiin, kiskottiin tukasta, purtiin, potkittiin Kyllä varmasti silloinkin kyseltiin, mitäs Jeesus tästä nyt oikein vauhkoat, relaa nyt hiukan..

No viisas lopettaa ensin ja minä en aio kommentoida tähän topiciin tämän viestin jälkeen. Kuka onkaan se loukkaantunut ja muiden syyttelijä ellei jokaisen oma ego.

Samaten kuka onkaan se "huora", joka pitää "ristiinnaulita", ellei se oma marttyyriyden kruununsa esille nostattaja meissä? Eikä tämä keskustelu ollut kaatumaisillaan muuta kuin siihen ylivakavuuteen, joka yritti estää meitä nauramasta yhteenkin ääneen - pidentääkseemme ikäämme.

Kaikelle voi näet nauraa - jopa omalle kuolemalleen. Eikä suru niistä kyyneleitään eri puseroon! Kokonaisuuden paljastuminen on ihmisen kohdalla sitä, että hän kieltämisen ja torjunnankin jälkeen lopulta arvaa ne tummemmatkin puolensa - joko itse taikka muiden näyttämänä sekä itseään muihin projisoimalla eli heijastamalla. Ja kun lopulta ainoastaan valo ja varjo ovat toisiaan vasten, tunnistan mustavalko-ajattelun kestämättömän lumouksen.

Eikä oivallukseni enää salli minun kieltävän pimeyttä ollakseni se Valo ja tuodakseni pimiössä olleet korkeammatkin valontaajuuteni hienojakoistamaan näkyvääkin valoa. Tämä koko keskustelu on jo kaatunut omaan naurettavuuteensa. Repikää keskenänne, mitä haluatte.

Kuinka pitkä matka tähän rakkauden ja rauhan arvoasteikolla mitaamisen aikakauteen mahtaa olla? Ajatuksena on erittäin kaunis ja tavoiteltava, tuntuu vain että maailma on niin kovin kaukana siitä. Varsinkin jos miettii maapallon elämää eikä vain länsimaita niin ei ole ihmisten elämä kaunista katseltavaa Se on totta että naiset kääntävät maskuliiniset asiat myös omaksi vahvuudekseen, juuri esim se että toivotaan poikalapsia. Mummoni 86v on ylpeä siitä että hän on saanut 7 poikaa ja  2 tytärtä, ja muistaa kyllä mainita asiasta.

Oma naiseus nähdään sen kautta että on synnytänyt maailmaan paljon poikia, ja sitä kautta on syytä olla ylpeä itsestään. Olisi niin hienoa että ihmiset pääsisivät joskus lopullisesti erilleen tällaisista, vaikkakin saattaa vain olla pelkkää toiveajattelua. Ihmisillä on niin paljon negatiivisia asioita ja ymmärtämättömyyttä sisällään että aikaa, sukupolvia ja ennen kaikkea oikeaan suuntaan tapahtuvaa kehitystä nämä syvälle juurtuneet ajatukset tulee viemään.

Kuinka moni tällaista sontaa oikein jaksaa lukea täällä?!? Ehkä tämä vain ei ole oikea keskustelupalsta juuri sinulle, nannax vaan löydät sen oikean jostain toiselta polulta!

Minä menen sinne mihin haluan mennä, mutta kiitos kuitenkin positiivisesta kannanotosta!!! Tunnen itseni hieman tyhmäksi lukiessani Kehon ja Solarbiomin tekstejä, ajatuksemme liikkuu niin eri tasolla: Itse olen juuttunut konkreettiseen elämään ja teistä välittyy säteilevä ajatus suuremmasta tiedosta ja ymmärryksestä Tulinpa koko päivän ulkoilmatapahtumasta..

Tapasin miespuolisen akupunktiohoitajan, jolle annoin naispuolisen energiahoitajan kortin, jos kiinnostais.. Onko se muuten tabu näissä energiahoitopiireissä, että jos koskettaminen ja hieronta onkin eroottista? Nähtävästi tuli tarpeeseen tällainen aihe Pari päivää olin foorumilta pois, ja aivan käsittämätön rähinä päällä.

Hassua, miten eri tavalla ihmiset kokevat saman asian. Minä esimierkiksi en ollenkaan ymmärtänyt mitä asterix vaahtosi, ennenkuin hän ystävällisesti "väänsi rautalangasta". Melkein oivalluksen lamppu syttyi pään päälle Itse en ollut missään välissä tajunnut sitä niin. Ihan tosi, minä koin sen koko ajan niin, että "Huora vai Madonna" oli kärjistettyihin arkkityyppeihin liittyvä "myyvä otsikko" ja "pyhä naiseus ja seksuaalienergiat" alaotsikkona yhtenä pakettina, vaikka iän kaiken niitä on tuolla huora vs neitsyt vs äiti -jaottelulla yritettykin erottaa toisitaan ja eri piireissä yhtä arvostettu enemmän kuin toista.

Kirjoitin muuten tuonne Lilith-ketjuun tänään lukioaikaisesta "taideteoksestani" koskien tätä naiseuden eri alueiden erottelua ja vasta sen jälkeen huomasin tämän topicin. Itsellänikin kävi ketjua lukiessani päässä soimaan tuo I'm a Bitch -biisi. Aivan erinomainen kappale ja täyttä asiaa. On hyvä muistaa, että olemme kaikki ne arkkityypit yhdessä ja erikseen, tilanteen mukaan.

Tai siis minä ainakin. Se ei ole ollut helppo koulu, mutta nyt katson olevani jo voiton puolella ainakin 8. Ja minusta on ilmeisesti juoruiltu, koska olen aina toiminut hyväksyttävän naiskuvan vastaisesti, vaikken kylläkään tietoisesti. Olen tehnyt niin tai näin, aina on mennyt jonkun mielestä väärinpäin.

Seuraavassa lauseessa hän kertoi kuulleensa myöskin, että olen aikamoinen huora. Kaveri tuntui uskovan joka sanan kuulemastaan, eikä hän edes hämmentynyt, kun tiedustelin, eivätkö nuo kaksi vaihtoehtoa sulje toisensa pois. Ja tämä ei ollut mitenkään ainutkertainen tapaus. Jossain välissä oivalsin, että minun on aivan turha murehtia muiden uskomuksista, koska en niille mitään mahtanut.

Olen tehnyt asioita sillä periaatteella, että sen pitää tuntua minusta itsestäni oikealta. Jos joku muu on toista mieltä, hänellä on siihen täysi oikeus, mutta minua se ei kyllä kummemmin kosketa. Tämä nyt menee ehkä vielä pahemmin ulos aiheesta kuin muut tässä keskustelussa, mutta yritin tuoda kantani esiin. Minä olen huoraneitsytäitipyhimysnarttu ja ylpeä siitä.

Minulla on täysi oikeus olla, eikä kellään ole siihen mitään nokan koputtamista niin kauan kun en vahingoita ketään millään tavalla. Petit pienen pojan innokkuuden!!! Haluaisin mielelläni kuulla, lukea jotain!

Mitähän tuo niccisi merkitseekään kaikessa juhlavuudessaan? On se tää kesä joka panee soutamaan vähän ihme mestoissa. Ehkäpä se ei haittaa, viime kesä menikin harakoille. Keskiajalla mulla meni kovaa.. D No minä olen harras kristitty ja innokas kirkkoveneiden rakentaja!!

Menee jo off topiciksi mutta täytyy kommentoida ettei se paljon parjattu "pimeä" keskiaika ollut yhtään sen pimeämpi ja huonompi kuin muutkaan ajat. Propagandaa ja vääristeltyä tietoa suurin osa. Nyt kun ollaan myyttejä murtamassa niin mainittakoon tämäkin ohimennen!

Se on kuitenkin teoriassa ihan mahdollista niin kuin moni muukin asia. Mitenköhän esimerkikiksi tiettyjen kulttuurien naisten seksuaalienergiat virtaa? Viittaan maihin joissa naisten ympärileikkaukset ym tavat on käytössä. Sairainta koko hommassa on minusta se, että vanhemmat naiset kannattaa ihan täysin asiaa, heidän tyttönsä "vihitään" kulttuuriin, pysyy varmasti neitsyenä ja saadaan naimisiin.

Kyllä se siveellisyys ja neitsyys on niin saakelin tärkeää!!! Vaikka yksi syvimmistä syistä on naisten alistaminen ja kontrollointi eikä vain siveellisyys luulen ma. Näkevätkö siis naiset itsensä todellakin niin eri näkökulmasta kuin me täällä, voivatko he olla seksuaalisuutensa suhteen tyytyväisiä tuollaisessa kulttuurissa?

Enköhän minä ihan itse päätä mitä oppia kannatan tai kannatanko? On hauskempaa löytää ne joiden kanssa voi mellastaa vapaasti, eikö.

Tehdä energioillaan mitä tahtoo. Jos en ihan väärin katsonut niin rakas provoilijanalkumme nannax on muuttanut kirkkoveneen nimimerkikseen? Onhan se kiva että ihmiset saavat elämäänsä sisältöä, tosi viihteellistä: Tää aihe on herättänyt yllättävän paljon tunteita muutenkin, en oikein ymmärrä miksi.

Tutki ja huomaa lahjasi, kykysi ja saavutuksesi. Voi ei, olette ymmärtäneet väärin! Siis minähän olen harras kristitty ja innokas kirkkoveneiden rakentaja!! Tietenkin saat itse päättää JupiterGirl mitä oppia kannatat! En meinaa nyt millään muistaa näitä 3. Se se varmaan onkin! Eikös jossakin välimerellä ole kulttuuri, jossa nainen on tärkeämmässä asemassa kuin mies?

Kieltämättä sellainen luovuuskin on lepotilassa tällä hetkellä. Tai sitten mie olen jo vanha sielu Mutta en ehkä nyt niiiiin vanha kuitenkaan. Vatsachakra tuntuu nyt eniten imevän energiaa aina, kun annan reikiä itselleni. Itseasiassa sen on mennyt koko ajan alaspäin siis chakrat on puhdistuneet ylhäältä alaspäin.. Tätä ennen sydänchakra imi energiaa ja nyt se on maha.

Ehkä sen jälkeen  vasta peruschakra sitten puhdistuu. Liekö vatsa niin ylikuormittunut.. Olipa kerran nainen ja mies. Sitten nuo jumalaiset rakastavaiset lähetettiin maan päälle. Heidän yhteenkuuluvaisuutensa oli sanoin kuvaamatonta, he todellakin kokivat ja tiesivät olevansa yhtä.

Heidän välinen rakkaus oli jotain niin suurta, ja jumalaista kuin rakkaus vain voi olla. Iloisina ja luottavaisina he lähtivät matkaan ja saapuivat maan kamaralle. Maan päälle tullessaan he hämmentyivät suuresti, sillä vaikka heille oli kerrottu, että maan päällä joutuisivat fyysisesti erilleen, erotetuksi toisistaan.

He eivät kuitenkaan osanneet kuvitella miltä se tuntuisi, joutua elämään erillään ja niinpä kokivat olevansa hukassa ja vailinaisia ja kärsivät hetken aikaa tuosta fyysisestä erillisyydestä. Silti tuo sisäinen tieto, varmuus, tunne ja muisto siitä että he oliva kaikesta tuosta erillisyydestä huolimatta yhtä säilyi vahvana. He eivät nyt kuitenkaan tienneet kuinka heidän pitäisi toimia, miten tästä eteenpäin ja kuinka helpottaa tuota erillisyyttä.

Sopivasti apuun riensikin Äiti Maa, lohduttaen heitä ja kehoittaen heitä pitkän maahantulomatkan päätteeksi lepäämään kunnolla. Hän osoitti heille paikan metsänsä siimekseen, erään suuren puun alle varjoon ja suojaan. Nainen ja mies tekivät kuten Äiti Maa oli neuvonut ja asettuivat lepäämään tuon puun juurelle. Äiti Maa poistui heidän luotaan silmää iskien ja sanoi: Hieman kummastellen Äiti Maan sanoja nainen ja mies asettuivat makuulleen tuon puun suojaan.

Kumpikin pohdiskeli mielessään mitä Äiti Maa oli sanonut. Siinä pohdiskellessaan he huomasivat hivuttautuvansa koko ajan vain lähemmäs toisiansa, kunnes olivat aivan kosketusetäisyydellä. Siitä alkoikin sitten "tutkimusmatka" itseen ja toiseen ja lopulta he löysivätkin keinon olla "yhtä"  myös fyysisesti Yksityiskohtia ei "sadussa" tarvinne sen tarkemmin paljastaa. D Tuossa itse keksimässäni sadussa siis seksuaalienergia ja sen tarkoitus ja ilmeneminen kaikessa lyhykäisyydessää ja yksinkertaistettuna.

Haluan vielä mainita, että tuon seksuaalienergian ilmentämisen ei toki tarvitse olla pelkästään miehen ja naisen välistä, vaan se voi olla myös samaa sukupuolta edustavien välistä. Kukin tavallaan ja tästä saisi jo ihan uuden aiheen, että miten ja miksi näitä eri seksuaalisuuden muotoja sitten ilmenee Tärkeintä kai on kuitenkin se, että ketään ei vahingoiteta, pakoteta tai hyväksikäytetä millään muotoa ihmisten välisessä seksuaalisessa kanssakäymisessä. Eikä varmasti ole kenellekään pahitteeksi jos se ei perustu pelkkään himoon, vaan siinä on myös se seksuaalisuuden syvempi merkitys, rakkaus mukana.

Mutta kukin tavallaan tässäkin suhteessa Rupesin tässä myös miettimään sitä, että minkälaista se seksuaalienergian ilmentäminen ihmisten välillä on "puhtaimmillaan", "parhaimmillaan" ja "aidoimmillaan" niin, että se ikäänkuin "yhdentää" ihmisiä täydellisimmin ja "antaa" eniten. Ajatus oli kyllä "päässäni", mutta jotenkin vain tuntui etten saisi sitä millään muotoa järkevästi ja lyhyesti kirjoitettua.

Tässä elämässä sellaisesta ei itsellä edes ole kokemusta. Kerran sain unitasollakin "opetuksen", tai "muistutuksen" siitä täydellisimmästä  seksuaalienergian ilmenemismuodosta kahden ihmisen välillä. Heh, no ei siitä sen enempää: D Kohdistin kuitenkin katseeni ylös, ja pyysin hieman "apuja" kertoakseni teille sen mitä haen takaa ja yritän kertoa. Ensisijaisesti "janotaan" ja "himoitaan" juuri tuota ykseyttä. Siitä on seurauksena todellinen "ekstaasi".

Kauniisti kirjoitettu Rakkauden enkeli. Pistääpä taas ajattelemaan asiaa syvemmin. Tulipa mieleen tuota Rakkauden Enkelin juttuja lukíessa, että vaikka minä en tiedä muuta kuin kokemani, niin kirjathan ne tietää paljon.

Luin "Elämän kukan salaisuudesta" että muinoin jo egyptiläiset tiesivät, että jokainen sielu käy läpi erilaisia seksuaalisia suuntauksia ja valitsee ne elämäänsä nähdäkseen ja oppiakseen ihmiselämän eri puolia. Muistaakseni niitä oli nk. Nämä kolme ensimmäistä jakautuivat taas moneen eri osioon, en muista, mutta vaihtoehtoja oli kymmenittäin valita miten seksuaalisesti itseään ilmentää.

Mielenkiintoista luettavaa se, kun olen luullut että vain nykypsykologia on nuo kategoriat löytänyt ja nimennyt. Tuota neutraalia vain en oikein ymmärrä. Onko se jo vanhan sielun kaikki kokema ja elämä vai onko se tosiaan että on ihmisiä, joilla ei ole seksuaalisia tuntemuksia ollenkaan. Onko näistä yleensä puhuttu? Mitenkä tuo kirjan nimi kuulostaa niin tutulta. Joka tapauksessa mielenkiintoinen havainto Metsätonttu.

Kyllähän seksuaalisuus kuuluu vahvasti tähän fyysiseen olomuotoon ja täällä elämiseen niin jos muutenkin Sielu haluaa "ahnaasti" kokea kaiken mitä se täällä ollessaan fyysisessä kehossa vain voi niin miksei sitten myös seksuaalisuuden alueella.

Jospa tuo "neutraali" tarkoitti sitä, että hyväksyy jo sen, että loppupeleissä jokainen ilmennämme seksuaalisuuttamme hyvin monella eri tasolla ja tavalla. Joka on tarkoituksenmukaista ja päämääräytyvää maalisuuntautumista takaisin Täydellisyyteen. Itse uskon että me naiset olemme miehille suuren suuri mysteeri, kuten olen huomannut Itseni olevani Itselleni  ;D Omasta mielestäni peruutin kirjakerhon kuukauden kirjan mutta toisin kävi, onneksi: Andrè Brink "Kun vielä muistan" kertoo 70 v miehen romanttisesta rakkaudentunnustuksesta ja ylistyksestä naiselle.

Ensimmäistä kertaa sain jonkunasteisen lukukokemuksen tältä avoimelta herrasmieheltä joka kirjoittaa vain päästääkseen irti jotta ei pitäisi kiinni. Samalla muistuu mieleeni viime viikon to iltainen "tapaaminen" ihan "oikeasti" kasvotusten, ensimmäistä kertaa, puhtaana ja paljaana, kun kohotit katseesi, katsoit suoraan lävitseni, sinne kaikkein pyhimpään paikkaan, raivasit tiesi ja osoitit matkani suunnan, sitä "kirkasta ja puhdasta" katsetta ei kestä kauan katsella, sillä se paljastaa kaiken sen, mikä oli vielä piillossa samalla paljasten sen, millainen om täydellinen vastakohtien tapaaminen fyysisellä tasolla.

Olin sanaton, sillä voiko "nukutuslääkäri" toimia "herätyslääkärinä", tuumin ja tuumin vieläkin, oi sitä kirkasta katsetta: Häkellyttävää, sillä eihän minulla ollutkaan muuta ikävää kun takaisin Itseeni: Rakastakaa, vaihtakaa olemuksenne yhä kirkkaammaksi, kristalliseen olomuotoon jolloin koko fyysinen kehonne onkin ihan jotain muuta kun oli ja on: Minua puistattaa, kun kuulen sen. Naiset käyttävät sitä yhtenään. He tärvelevät jokaisen rakkaustarinan yrittämällä jatkaa sitä loputtomiin. Mies on se laumasieluinen siittiösolu, joka tietää että jos tähän peliin ryhtyy, menettää ihan yksilöllisen Vapautensa.

Ja sitä moni yrittää epätoivon vimmalla loppuun asti. Kappas vaan Minttu sekä Ville. Ikuinen rakkaustarina on Vain Itsen ja Kaksoisliekin kanssa. Tulipa niin monta asiaa mieleen, että purkaahan se pittää!

Miten sen voi tunnistaa? Entä sitten perhesielu, sukulaissielu tai vieläpä parisielusta puhuvat? Sitten tuo vanhan miehen rakkaus. Olen seurannut kahdenkin kahdeksankymppisen 'rakkautta'.

Sen ei tarvitse olla fyysistä, mutta siellä kehossa se kuitenkin varmasti jotenkin liikkuu, saa veret kiertämään ja tekee kummia juttuja. Toinen heistä on isäni, jonka viimeisistä vuosista olen ollut kovasti huolissani, koska tiesin, että yhteys avioliitossa oli hyvin arkista.

Niinpä eteeni ilmeistyi kaunis nuorehko isäni mittapuuss nainen, joka ilmoitti minulle, että isäni soitti hänelle joka ikinen päivä ja heillä oli paljon puhumista. Voi kuinka ihastuin ja helpotuin. Puhuimme sitten pitkä ilta isästäni hänen kanssaan. Kivi oli puonut sydämeltäni, kun tiesin, että 'se jokin, salainenkin, voima oli ollut isäni saatavilla'.

Minua kiinnostaa, mikä voima aiheuttaa miehessä sen fyysisen paineen ja halun? Onko se aina rakkautta. Ja mikä voima synnyttää meissä naisissa sen mehun? Kait te ymmärrätte mitä minä tarkoitan? Syntyykö sitä ilman tunnetta? Mitä se mehu on? Tietääkö kukaan sanoa tähän mitään? Mikä yhteys sillä on seksuaalichakraan? Täydentyminen, onni, valo, rakkaus. Niin siis se olento jonka kanssa energiasi jakautui. Nää asiat tulee tutkittua kun tulee tajunnan pysäyttäviä suhdekokemuksia. Jossain palstalla oli keskustelua tästä..

Ja onko sinulla tietoa sielunpuoliskosta? Parisieluja, sanotaan tää nyt vielä uudestaan, on kaikilla tuhansia. Voi olla menneen elämän suhde tai tän elämän jollain tasolla tärkeä suhde. Sielunpuolisko on kai väljästi ilmaistuna sama kuin kaksoisliekki, mut näitä termejä käytetään vaihdellen. Itse tapasin eilen miehen, joka kertoi chakroistani melko paljon. Keskustelimme tukkeutuneista chakroista ja kuinka niitä voi avata ymv.

Sakraalichakra - Svadhisthana http: Yhteydessä ristiluuhun ja avautuu eteenpäin. Hedelmällisyys, tunteellinen tasapaino, ilo, ihmissuhteet, luovuus ja femiininen seksuaalisuus. Aromaterapiassa ylang ylang, jasmiini, ruusu ja santelipuu. Kiviterapiassa karneoli ja kuukivi. Luonnossa kuun valon katselu. Herätä sisäinen äänesi - 1. Chakran eli  Juurichakran maadoitusohje s.

Chakran eli pernachakran Tunnechakran maadoitusohje s. Chakra eli solar plexus Tahtochakran maadoitusohje Jännää kaikki, mutta keskustelu kun on seksienergioista - onko sielukumppanien välillä aina suurin seksiveto tms? Tässä vois puhua näistä kemioista vaikka. Yks ei minusta ole enää niin seksikäs kuin pari muuta viriilimpää.

On jo niin monta sivua ehdotty aiheesta kirjoittaa poissaollessani, etten millään ehtinyt lukemaan kaikkia Heitän tähän kuitenkin omia ajatuksiani aiheesta. Minusta seksuaalienergia on rakkauden energian jälkeen kaikkein tärkein ihmisen energioista. Se auttaa meitä hahmottamaan itsemme Miehenä ja Naisena. Fyysisen ruumiin kokeminen on yksi ihmisen tehtävistä maan päällä - jotta oppisi hyväksymään sekä maskuliinisen että feminiinisen energian itsessään tuhoamatta tai torjumatta niistä toista.

Näin pääsee mielestäni kaikkein lähimmäksi sitä puhdasta omaa energiaansa, osaa Jumalaa, sillä Jumalahan on aina kaksinaisuus: Seksuaalisessa kanssakäymisessä jokainen kokee sukupuolensa energian puhtaimmillaan, eteenkin kun harjoitetaan seksiä kunnioittavasti ja rakastavasti. Pronssikaudella ihmiset olivat hyvin kosketuksissa seksuaalienergioihinsa ja niitä juhlistettiin mm.

Kyllä, kyllä - kaikki maailman energiat kuuluvat Rakkauden enrrgian alaisuuteen, mutta ovat silti erillisiä, omia energioitaan siinä samalla. Ihan kuin kaikki ihmiset, eläimet, luonnonilmiöt ja elottomat esineet kuuluvat samaan jumalalliseen energiaan ne ovat silti omia osiaan ja erillisiä yksilöitä. Teillä on hauskaa, anteeksi, jos liikaa vakavoidun. Mutta tuli mieleen yks juttu.

Kryonia olen lukenut, heti se näin vaikuttaa Mutta jos olemme aineellisesti äiti Maan lapsia ja henkisesti jotain jumalallisuutta, niin seksuaalichakra ynnä muut olisivat siltoja tuon ihmeellisen kaksinaisuuden välillä. Seksuaalichakran voimasta tuotamme 'siemeniä' tai asuinsijoa aina uuteen kaksinaisuuteen. Mutta myös siemeniä johonkin henkisempään jota emme vielä ymmärrä. Pitäisköhän ne palauttaa yhteiskuntaan.

Nythän ei oo kuin tämä disco-baari-tanssilava-akseli, kuukautissidemainokset ja sp valistus. Ei ole mitään heimotansseja ja initiaatioita ja sen sellaista kuin muinaisilla kansoilla.

Tällaista tulee mieleen näin luonnon kukkiessa. En välttämättä tarvitse vihkiytymisiä mihinkään, mutta mitä ne voisivat olla? Henkiset vihkiytymiset, joihin liittyisi seksuaalisuus..

Pitäisi varmaan tutkia vähän tarkemmin vielä ihmiskunnan historiaa, mutsi tutki aikanaan naisen historiaa. Sanotaan nyt että olis joku näppituntuma viimeisen 5 milj. Mitähän AthaMaarit tarkoitit tuolla hyväksymisellä? Seksissä toisen kehon kanssa vai jollain muulla konstillako koetaan mies ja nainen itsessä? Onnittelut VE, sait rakkauden enkelinkin hetkellisesti suuttumaan.

Ehkä tässä nyt on juuri se, mitä Asterixia tuossa huora-madonna jutussa ärsytti älä nyt Asterix pieksä minua jos olen ymmärtänyt väärin: Eli vaikka Rakkauden enkeli tuossa tuon alentaa -sanan pistitkin heittomerkkeihin käytit myös sanaa pelkästään , niin kyllä tuohon minusta jonkinlaatuista arvottamista sisältyy Muistuttakaa muuten etten koskaan osta kissaa Piis, laav ja vielä andörständin: Näyttää muuten siltä niinkuin tuolta mieheltä lähtis munasarjat korvista.

Se on varmaan yhdistänyt feminiiniset ja maskuliiniset energiansa  ;D. Tässä energiatyöskentelyä palstan miespuoleisille: Tässä näkee kun naiset puhuvat seksistä. Tosiaan Ugly and Stupid. En omista nettiä, joten vastaaminen kestää ihan sen mukaan, kun pääsen taas koneelle. Ihan vain sitä, että kokeminen miehenä ja naisena ja näin fyysisenä olentona sukupuolta elämästä toiseen vaihtaen kuuluu ihmisen oppimiseen ja elämänkokemiseen.

Ole maailmassa mutta älä maailmasta. Selibaatti on seksuaalisuuden vastakohta ja ymmärtääkseen seksuaalisuutta täytyy ymmärtää myös selibaattia. Oikeastaan ymmärtääkseen mitä tahansa täytyy ymmärtää myös sen vastakohta ja siksi valitsemmekin niin erilaisia elämiä kokeaksemme.

Jumalakin jakoi itsensä osiksi voidaakseen kokea itsensä, sillä ilman vastakappaletta ei voi hahmottaa eikä kokea Itseään. Nainen ei voi kokea olevansa nainen ilman miesten olemassaoloa. Mies ei voi kokea olevansa mies ilman naisten olemassaoloa. Läheisimmin tämä olemassaolo tulee esille parisuhteessa ja seksissä, jossa ollaan puhtaimmillaan Nainen ja Mies, henkisesti ja fyysisesti, mutta se ei vaadi sitä.

Naapurin tyttöä naidaan homo yoni hieronta