Niin tosiaan, nyt kun muistelen, olin juuri vapautunut armeijasta ja saanut tietää pääseväni opiskelemaan lakia. Olinpa totisesti onneni kukkuloilla, riehakas koko kesän. Olimme taas Tanelin luona yksi lauantaiehtoo saunomassa ja nauttimassa talkoojuomia. Vaikka Taneli oli meitä niin paljon vanhempi, hän oli edelleen nuorekkaan iloluonteinen. Sitä paitsi hemmetin hyvässä kuosissa, iso lihaksikas kaveri. Sellainen hän on kyllä vieläkin. Ja komean timmissä kunnossa olimme mekin Maran kanssa, reippaat työhön tottuneet maalaispojat.

Kolmikkomme vietti siis kaunista kesäiltaa tosi hilpeissä tunnelmissa, pikkuisen miehistä uhoa ja paljon naurua. Taneli oli hankkinut niihin aikoihin juuri markkinoille tulleen digitaalisen videokameran. No, pitihän sitä kokeilla ja heti ihan elokuvaa tekemään.

Kunnon toimintarymistely oli tarkoitus saada aikaan ja tie auki Hollywoodiin. Vaan mitä siitä nyt tuli, kameramies Taneli oli päissään, päätähdet Mara ja minä olimme ihan käkenä. Näyttelijät pullistelivat Kossumukit kourassa lihaksiaan ja kuvaaja hihitteli ja möläytteli kannustushuutoja niin, että kamera heilui sinne tänne ja äänitys meni pipariksi.

Maran ja minun suuri taistelukohtaus päätyi siihen, että kaaduimme kumpikin ihan omin avuin nurmikolle ja kieriskelimme ympäriinsä nauruun tukahtumaisillamme. Sen verran materiaalia oli kuitenkin kuvattu, että täytyihän se katsoa. Ei muuta kuin toimintaleffa pyörimään ja kolme äijää nuppi turvoksissa ja naamat naurunirveessä sohvalle vierekkäin.

Sitä sekopäistä aineistoa oli melkein parikymmentä minuuttia. Mara ja minä ulvoimme kohelluksellemme. Tanelikin hihitteli, mutta hän teki muutakin. En usko, että hän oikeastaan itsekään ensin sitä tajusi. Hän hinkkasi kaluaan verkkareiden läpi. Kun huomasin sen, nauruni typistyi hölmistyneeseen hymyyn.

Mara vilkaisi ensin minua ja nähtyään katseeni, suuntasi silmänsä hänkin Tanelin haaroihin ja lopetti nauramisen. On niin komean näköistä menoa, että palleissa kiehuu. Runkataan, pojat, porukalla tuolle meidän mahtavalle suurelokuvallemme! Samassa hän kiskaisi kohtalaisen kokoisen vehkeensä verkkareista ja alkoi vedellä sitä.

Katsoimme Maran kanssa toisiamme haavi auki. Sitten minä naurahdin – tämä meni ihan puhtaasti humalan piikkiin – ja vetäisin oman, ennenkin mainetta saavuttaneen jättikaluni esiin.

Mara epäröi pitempään, mutta murahti sitten, että vittu olkoon. Kukaan ei enää katsellut sen elokuvan viime minuutteja. Kaikkien huomio oli keskittynyt toisten kyrpiin ja kourat viuhtoivat tarmokkaasti.

Kamarin täytti kolmen miehen puuskutus ja urahdukset, kunnes jokainen yksitellen ampui mällinsä sinne tänne. Sen jälkeen täydessä hiljaisuudessa jokainen tunki kalunsa takaisin housuihin. Tilanne oli kaikille vähän vaikea ja hämmentävä, minkä sitten laukaisi Taneli paukauttamalla, että kaikkea sitä mies tuleekin kännissä tehneeksi. Kossumukit täytettiin uudestaan, mutta naureskelusta huolimatta juhlat muuttuivat sen verran vaivautuneiksi, että Mara ja minä poistuimme koteihimme kohta puoliin.

Nyt kun ajattelen, Maran asteittainen vieraantuminen alkoi siitä kokemuksesta. Hän alkoi seurustella tiiviisti Marjansa kanssa ja nai tämän parin vuoden kuluttua. Mutta minä astuin sinä kesänä homoelämään muutenkin. Menin kaksi kertaa sänkyyn. Marssin edellisestä viikon kuluttua, toki vasta pitkän kärvistelyn ja harkinnan jälkeen, Tanelin luo ja hetken istuttuamme ehdotin reippaasti, että runkattaisiinko taas.

Hän oli pudota penkiltä ja ähkyi punaisena, mutta suostui sitten. Kun siinä samalla vähän kourimmekin toisiamme, kysäisin, oliko hän rakastellut koskaan oikeasti miehen kanssa.

Siitä ei sitten ollutkaan pitkä matka siihen, että nain häntä. Olin aika hurmioissani, kun panin, alistin kyrvälläni sitä isoa ja vanhempaa miestä.

Myöhemmin olen saanut tietää, että antiikin aikana kuvion olisi pitänyt olla päinvastoin, jos vanhempi halusi säilyttää miehekkyytensä. Seuraavalla kerralla Tanelin kanssa menimme suoraan asiaan heti ovella, kun hän kertoi jo kaivanneensa isoa kyrpääni.

Olin niin sankaria että. En tiedä, mistä se johtuu, mutta tunnen itseni hemmetin miehekkääksi, siis niin tosi äijäksi, kun pitelen allani isoa miestä ja survon sitä kyrvälläni. En tietenkään puhunut kokemuksesta kenellekään ja ne jäivät noihin kahteen kertaan, kun läksin opiskelemaan. Ja kaupungissa sitten alkoikin ihan mahtavat, melkein päivittäiset seikkailut miesten maailmassa. Kunnes muutaman vuoden jälkeen rauhoituin. Siis tuosta Tanelista rupesimme Maran kanssa saunalla juttelemaan.

Tunnelma oli leppoisa, juomat vaikuttivat lupaavan rentouttavasti ja oli hyvä istua vanhan kaverin kanssa. Emme puheissamme heti käyneet käsiksi noihin elokuvamuistoihin, vaan kuuntelin Tanelin tämän päivän kuulumisia.

Hänellä oli seuraavana päivänä taidenäyttelyn avajaiset kunnan kirjastolla. Kuulemma tuo kulttuuripersoona oli väsännyt sinne maalauksia ja videoteoksia. Tiesin hänen kirjallisista ja teatterillisista harrastuksistaan, mutta tämä kuvataide oli uusi aluevaltaus. Mikäpä siinä, on oikeasti hienoa, kun ihmiset ovat aktiivisia ja kokeilevat rajojaan. Mara arveli, että minäkin olisin tervetullut niihin avajaisiin.

Kun riisuimme saunan eteisessä, oli pakko vähän vilkuilla, missä kunnossa Mara tätä nykyä oli. Tietenkin hän oli nuoruusvuosista miehistynyt, sen olin jo aiemminkin havainnut. Nyt nuorukaisen tiukan kropan lihakset olivat saaneet muotoja pehmentävän ohuen rasvakerroksen.

Lihava hän ei missään tapauksessa ole, päinvastoin komearaaminen jämerä äijä, joka teki paljon raskasta työtä. Minä jouduin edes vähän näyttävien lihasten eteen raatamaan keinotekoisesti salilla ja pururadalla.

Kapusimme lauteille ja Mara jatkoi jutteluaan kertomalla lisää avioerostaan ja nykyisestä elämänmenostaan. Hän kuvaili onneksi karjattoman tilansa pidosta, jossa hän teki entistä enemmän yhteistyötä Tanelin kanssa, toisen yksin viljelevän miehen kanssa.

Naapuriapu sujui kuulemma erinomaisesti. Kaipa hilpeänä nousevan humalan ansiosta hän yllättäen alkoi puhua niistä mainitsemistani menneistä: Emme taitaisi olla kovinkaan eduksemme kuntalaisten silmissä. Mehän oltiin niin salskeita sankareita. Siinä suuressa taistelukohtauksessakaan emme ehtineet edes toistemme kimppuun käydä, kun jo konttasimme pitkin pihanurmea Kossut mukista läikkyen. Tuota, mennäänkö vilvoittelemaan välillä?

Teimme saunan eteisessä paukut ja istuimme taas ulos penkille. Hikiset kehomme höyrysivät jo hieman viilenneeseen kesäiltaan. Minä vähän arastelin sitä elokuvarunkkailun esiin ottoa ja toivoin, ettei Mara jatkaisi siitä, mutta tietenkin hän teki niin.

Nuoruuden hölmöilyjä, yritin vähätellä. Ajattelin sitä vuosia niin, että olin tulla hulluksi. Vähän hermostuttaa tunnustaa tätä sinulle, mutta sen takia me erottiinkin. Semmoisen joutavan takia, parahdin. Oliko se sitten sinusta joutavaa, hän kysyi oudon puuroisella äänellä. En kestä muuten, hän alkoi vuodattaa ihan tuskaisena. Tai oikeastaan ymmärsin olevani. Voi vittu, että tämä on vaikeaa. Tuota, jo ennen avioeroa menin muutaman kerran sänkyyn Tanelin kanssa.

Ja nyt olemme tehneet sitä säännöllisesti. Öö, en tiedä, mitä sanoa, mumisin pää pyörällä. Eihän, hän kuiskasi ja nieleskeli. Kylmät väreet puistattivat koko ruumistani. Tuijotin paskajäykkänä eteeni mitään näkemättömin silmin.

Miten turha kuvitellakaan, etteivätkö salaisuudet kotikylällä olisi julkisia. Ketkähän kaikki tietävät homoudestani?

Itse olisin halunnut pitää se ihan omana yksityisasianani. Päätin käydä pesulla ja lähteä kotiin. Koko juhannusloma oli pilalla.

Kun nousin mykkänä ylös, Mara säikähti: Koko kylä tietysti tietää, ärähdin ja astuin saunan eteiseen. Vain minä ja Taneli. Hah, vannominen ei ole koskaan estänyt todistajia valehtelemasta, tuhahdin mielessäni syyttäjän kokemuksella.

Saunan puolella kauhoin ämpäriin pesuvettä ja aloin huuhtoa jo kuivahtanutta hikeä vartaloltani. Kuulin selkäni takaa Maran tulevan sisään. Äkkiä hänen väkevät kätensä puristuivat ympärilleni ja hän veti minut takaapäin tiukkaan syleilyyn. Yllätyksestä huolimatta ryhdyin riuhtomaan ja tempomaan itseäni vapaaksi. Maran ote muuttui vain kovemmaksi ja hän painoi minua lauteita vasten.

En, ennen kuin kerrot, oletko sinä homo vai et, hän suorastaan nyyhkytti minun korvani juuressa. Sinä et tajua, mutta sinusta minä niitä unia näin kaikki nämä vuodet! Ja haluan, hän puuskutti epätoivoisenkuuloisesti, ja minä lakkasin pyristelemästä vastaan. Jähmetyin kuin halvauksen saanut. Mara päästi minut irti. Käännyin hitaasti ympäri ja tuijotin sitä pelästynyttä isoa miestä, joka vapisten tuijotti lattiaa. En tiedä, miksi, mutta kourani puristui nyrkkiin ja meinasin jo huitaista häntä päin näköä.

Tönäisin hänet kuitenkin vain syrjään ja menin pukuhuoneeseen. Otin ison huikan suoraan Kossu-pullosta. Mitä hemmettiä tällä kylällä oikein tapahtuu! Äkkiä käännähdin ja huusin täysillä saunan ovelle: Olin jo kauan ennen kuin lykin sitä perkeleen Tanelia perseeseen!

Oletko nyt, vittu, tyytyväinen?! Saunan ovi raottui ja Maran totinen naama katsoi minua surullisena. Että minä sillä hetkellä vihasin sitä äijää ja samalla tunsin kummallisen, valtavan hellyyden aallon työntävän minua häntä kohti. Otin pari askelta hänen luokseen, läpsäisin häntä kevyesti poskelle, tartuin nenästä ja väänsin. Mara parahti kivusta, kirosi ja kaappasi minut syliinsä. Hurjissa väännöissä horjahdimme pihalle, kaaduimme nurmikolle ja painimme kuin aikamiehet.

Ja me nauroimme ja nauroimme ja nauroimme. Hemmetti, vanha kaveri oli homo ja sitä sai puristaa siinä syliinsä! Tässä oli jotain aivan mahtavaa, kuin helpottavaa, jotain yhteistä. Kun vähän rauhoituimme siihen apilankukkien sekaan, silitin hänen poskeaan ja sanoin: Mutta enhän minä ole.

Mutta tehän naiskentelette keskenänne. Ketä muutakaan täällä panisi? Mitä me sitten tässä nurmikolle lojumme? Mara kaivoi saunan eteisen nurkkakaapista öljypullon ja kortsuja.

En voinut olla ilkkumatta, oliko tämä hänen ja Tanen vakituinen panopaikka. Sain ilkeän irvistyksen, että toinen niistä. Kietouduimme halaukseen, suutelemaan, nuolemaan ja näykkimään toistemme naamoja. Kädet vaelsivat puristelemassa ja hyväilemässä toisen selkää, pakaroita.

Turpoavat kalut painautuivat toisiinsa. Huohotimme tosi kiimassa ja horjahtelimme sinne tänne pöytään, raheihin, seiniin törmäillen. Kumpikin oli tulikuumana himosta, minä ja minun kaverini. Lopulta murisin kyrpä räjähtämäisillään, että nyt persettä ja vähän äkkiä.

Työnsin Maran lauteita vasten ja liukastin meidän paikkamme hetkessä. Painoin häntä niskasta kumaraan ja sovitin terskaa aukolle. Maran reidet vapisivat, ja kehotin häntä rentoutumaan. Aloin työntyä sisään ja voih, miten kivasti hän pani vastaan. Kiihkoissani hermostuin niin, että painoin oikein voimalla ja upposinhan minä lopulta sisään.

Mara päästeli tuskaisia hönkäisyjä, kiroili, voihki ja valitti. Hän puisteli päätään vartalo välillä nytkähdellen. Hitto, että oli mahtavaa olla sen ison kaverini sisällä. Tartuin tiukalla otteella hänen harteistaan, pyörittelin lanteita pakaroita vasten, välillä tikkasin kuin ompelukone, välillä herkuttelin pitkillä hitailla työnnöillä. Lopulta puristauduin hänen selkäänsä ja kiedoin kädet rintakehän ympäri. Tuntui aivan mielettömän upealta tuntea se hikinen mies siinä sylissäni, iho ihoa vasten.

Annoin mennä täysillä ja laukesin valtavassa hurmiossa aivot täysin pimeinä. Istahdin alalauteelle aivan onnessani, siis silmät älyttömästi pystyssä ja suu typerässä virneessä. Mara nojasi edelleen keskilauteeseen siinä vieressä. Harittivat hänenkin silmänsä ja hän puuskutti raskaasti. Lopulta hän kähisi melkein äkäisenä: Hän läpsäisi minua takaraivoon. Kaappasin hänet syliini ja uppouduimme suudelmaan. Jotenkin ehkä kumma, että niin vanhan kaverin paneminen ei siinä vaiheessa vielä tuntunut sen hämmentävämmälle.

Tarkoitan, että suhteemmehan oli käytännössä liki kolmekymmentä vuotta rakentunut ihan muulle kuin seksille. Eihän sellaista kaveria luulisi voivan panna, mutta itse asiassa olin jopa melkoisen onnellinen. Niin vakuutti Marakin olevansa. Hän ei halunnut kuitenkaan minun ottavan itseltään suihin. Hän silti runkkasi päälleni, kun istuin siinä lauteilla ja hän seisoi edessäni. Puristelin hänen hauiksiaan ja harteitaan, löin nyrkillä rinta- ja vatsalihaksia.

Hän murahteli äkäisenä ja repi hiuksiani, kunnes vittu saatana perkelettä karjuen roiski naamalleni ja rinnalleni. Sitten hän raskaasti huohottaen hieroi väkevällä kouralla spermat ihooni. On muuten kiihottavaa katsoa, kun kova kalu paisuu ja ampuu mällit parin sentin päässä pärstästä. Loppuehtoo meni juopotellessa, kaulaillessa, lauteilla hikoillessa ja toisiamme vastoilla pieksäen. Tietenkin juttelimmekin kaikesta mahdollisesta, muistelimme edelleen kepposiamme ja mietimme tulevaisuutta.

Sitä minun oli vähän vaikea kuunnella, kuinka Mara oli alkanut haaveilla minusta niiden unien myötä ja kärvistellyt kaipuussa. Kun hän oli kuullut Tanelista ja minusta, hän oli salaa riemastunut ja päättänyt päästä naimaan kanssani vaikka väkisin.

Siitä saimme aiheen vähän nahistella leikisti. Mutta kun Mara alkoi kysellä, olisiko meillä mahdollisuutta yhteiseen tulevaisuuteen, menin vaikeaksi. Lupasin, että voisimme tietysti harrastaa paneskelua, mutta parisuhde oli minusta hankala asia. Miten se olisi edes mahdollista, kun asuimme niin kaukana toisistamme. Ja muutenkin tämän kotikylämme takia, kaikki tunsivat meidät.

Ja mekin tunsimme toisemme, mutta ihan väärällä tavalla suhteen kannalta. Mara vaikutti vähän pettyneeltä ja yhteisestä päätöksestä jätimme asian hautumaan.

Minä hoipertelin lopulta kotiin, kun koillisesta nouseva aurinko työnsi minua selästä. Aamulla sain nukkua yhdeksään asti. Sen jälkeen pikku pojat livahtivat sänkyyni ja käyttivät minua trampoliinina niin, että katsoin parhaimmaksi paeta tupaan aamupalalle. Veli ja käly olivat navetalla töissä. Äiti vanhaan suloiseen tapaansa nyrpisteli krapulalleni ja marmatti, oliko minun pakko ryypätä niin pitkään sen Maran kanssa.

Annoin hänelle suukon ja sanoin, että ehdottomasti oli ollut pakko. Muistelin ensin hymy mielessä, kuinka hienoa ilta meillä olikaan Maran kanssa ollut. Mutta sitten aloin epäröidä, oliko sittenkään järkevää homoilla kotikylällä. Pientä epäilystä tunki mieleen, kun kauheasti ei houkuttanut paljastuminen pitäjän suureksi pojaksi homona. Mitähän Mara mahtoi nyt tuumia? Kun veli ja Johanna palasivat sisälle, tuli puheeksi ne Tanelin näyttelynavajaiset.

Kutsu oli tullut koko perheelle, tilaisuus alkaisi puoli viideltä. Päätimme lähteä porukalla, vaikka iltalypsyn takia siellä ei voitaisi viipyä pitkään. Samalla kirkolla tulisi tehtyä viikonlopun ruokahankinnat. Koska kaikki eivät olisi mahtuneet veljen autoon, minä aioin lähteä moottoripyörälläni – tosin veli yritti tarjoutua tulemaan sillä.

Mara kuitenkin soitti ja ilmoitti ottavansa minut kyytiinsä. Matkaan lähdettiin jo puoli neljältä. Haimme Mara kanssa Tanelille kuohuviinipullon.

Taneli ilahtui nähdessään minut ja Maran. Kun kättelimme, kumarruin lähemmäs häntä ja piruuttani kuiskasin, ettet sitten malttanut pitää salaisuuttamme kymmentä vuotta pitempään. Taneli häkeltyi ja vilkuili meitä molempia nolona, mutta maailmamiehen tyyliin otti tilanteen haltuunsa ja ilmoitti, että jatkot olisivat paikallisessa paremman tason pubissa. Pienen neuvottelun jälkeen Mara lupasi toimia juoppokuskina ja perheellenikin – äitiä lukuun ottamatta – asia sopi hyvin.

En ole mikään taideasiantuntija, mutta maalaukset eivät tehneet minuun vaikutusta. Videoteos kyllä säpsäytti sekä Maraa että minua. Se oli sekava silppu nopeasti eteneviä pätkiä, joissa vilahteli maisemia ja eri ihmisiä ilman järkevää yhteyttä toisiinsa. Mutta se säpsäyttävä hetki oli parin sekunnin pätkä, jossa me kaksi toimintasankaria pullistelimme lihaksiamme yläruumiit paljaina ja umpikännissä. Onneksi edes veli ja äiti eivät tunnistaneet meitä, mutta me olimme silti vähän ankeina ja vittuuntuneita Taneliin.

Mutisimme Maran kanssa hiljaa, että pubissa viemme kyllä Taneliin miestenhuoneeseen ja annamme miesten kädestä, tai kyrvästä niin kuin Mara hihitti.

Näyttelyssä ja myöhemmin pubissa oli kunnan silmäätekeviä, vanhoja koulukavereita ja opettajiakin. Varsinkin kapakassa monet halusivat vaihtaa kuulumisia kanssani. Kaikki eivät vain minun itseni takia, vaan siksikin, että veljeni on jonkinmoinen poliittinen kiho paikkakunnalla. Vähän kiusalliseksi tunsin oloni, varsinkin kun Mara kiilasi koko ajan kyljessä kuin omistaisi minut. Tanelikin alkoi tulla humalaan ja piti turhan usein kättä kaulallani.

Tivauksesta huolimatta kieltäydyin arvioimasta hänen näyttelyään vedoten siihen, etten todellakaan tiedä taiteesta mitään, enhän sentään kehdannut sanoa, etteivät työt olleet minusta kaksisiakaan. Kännissä hän alkoi sitten ehdotella, että Mara ja minä lähtisimme hänen luokseen jatkoille.

Kieltäydyin nopeasti ja pyysin Maraa heittämään minut kotiin. Homohommat kotikylällä alkoivat äkkiä tuntua aika ahdistavalta, mieli myllersi levottomana. Matkalla Mara pysäytti tienlaitaan yhdellä metsätaipaleella. Luulin, että hän tarvitsi kusitauon, mutta hän kääntyikin katsomaan minua selvästi nälkäisenä ja laski kätensä reidelleni.

Meillähän oli ihan mieletöntä eilen illalla, hän ihmetteli pettyneenä. Mutta jotenkin tämä on outoa. Kotikylä, Tanelin touhotus ja kaikki. Ja sinä, vanha kaveri. Sitä paitsi haluan olla perheenikin kanssa. Siitä ei ole kysymys. Minä vain… Kai tämä on vain yllättävää, hämmentävää. Sitä paitsi, kuka tietää, kyrvästäni saattaisi olla silloin tällöin aika mukava saada sinut taas vinkumaan tuskissasi. Harkitaan, virnuilin lopuksi keventääkseni tunnelmaa.

Pihalla hän vielä hiljaa kysyi. Mutta miten olisi kevyt juoksulenkki sunnuntaina illan suussa. Kun olen krapulasta selvinnyt. Lauantai sujui oikein rattoisasti veljenpoikien kanssa riehuessa ja illalla veljen kanssa saunassa, kun panimme maailmaa järjestykseen. Iltapäivällä Taneli soitti ja ehdotti hänkin yhteistä saunailtaa Maran kanssa. Sitten hän arastellen pyysi anteeksi, että oli paljastanut minut Maralle. Huokaisin, että ei siitä nyt loppujen lopuksi niin suurta vahinkoa ollut seurannut.

Onneksi hän ei ymmärtänyt. Sunnuntaina viiden maissa soitin Maralle, että olin toipunut sen verran, että pystyisin jo juoksemaan. Pyyhkäisin hänen luokseen ja lähdimme metsään harrastamaan maastojuoksua vanhoilla tutuilla lapsuuden poluilla. Puuskuttaen ja yltä päältä hiessä päädyimme lopulta tasaiselle kallion laelle, jossa kasvoi jäkälistä ja sammaleista nousevia matalia näreitä ja koivun vesoja.

Istuimme alas ihailemaan maisemaa ja keräämään voimia loppumatkaa varten. Pian tajusin Maran tuijottavan minua vaivihkaa. Samassa syöksyin hänen kimppuunsa ja kaadoin alleni.

Hänen raajansa ampaisivat ympärilleni tiukkaan puristukseen. Suutelimme ja se muuttui pian hurjaksi ahmimiseksi. Kierimme ympäriinsä jäkälät lyttyyn.

Vaikka olimme hikoilleet jo muutaman kilometrin ja vaikka olimme aikuisia miehiä, tuntui riemukkaalta möyriä siinä poikamaisesti kisaillen toisiimme kietoutuneina. Ja piankin hullussa kiimassa. Metsä villitsee suomalaisen, sitä se varmaan on. Pitäisikö äkkiä juosta sinun luokse, huohotin Maran korvan juuressa, kun hän niittasi minua kallioon.

Minulla on välineet mukana, hän kuiskasi vinosti hymyillen. Mutta älä kurita enempää, antaudun heti, kun naitattaa niin. Ilmaisia gei kuvat naiset naiselle orgasmi vinkkejä seksiin. Niellä spermatvideot sihteeri seija sexi ilmainen suomi alasti pumpanen tube iltatyttö kuvat isot tissit suuret kyrvät karvaiset kainalot porn video pornotyöläinen — teini anaali hieronta tikkurila kokenut rouva ; seksitarinat.

Huoran osto tirri elisa sex video. Ilmaista kypsää lesbo julkkis feikkipornokuvat seksitarinoita insesti seksi kertomuksia tarinoita nyrkki pillussa.

Iso kyrpä täti antaa käsihoidon pojalle mummo pornoa iso äiti poika seksiä vanhat mummot alusvaatteissa pornokarhu ilmaista valkoinen käärme. Sexi elokuvia panot seksipillu päijäthäme seksi seinäjoki gloryhole. Jätti nännit satu silvo videoita. Sexxx morsian havis tuulan seksikuvat galleria vanhempi nainen pissillä video tytöt puhelinseksiä mistä löytää kunnon tapelu lesbot laivalla novelli kiira. Pornoa ja näppylät päänahan kutina ilmaiset seksivideot.

Öillun kuvia naiset tallinna. Kaunista rakastelua video you tibe. Sammunut nainen masturboi lihava äiti saa kullin kiihotus kielellä. Immenkalvo puhkesi immenkalvo kuvat suomipillut takaapäin asento kuvahaku nainen sex.

Pehmo chat minihame analii porno pikku pillu posliini pillu pinirintainen tiukkapilluinen pimu sadisti seksivideot autossa pornoa masturbation pillu levällään isoäiti ja nuori tyttö itsetyydyttää ilmsista sexiä ilman rekisteröintiä.

Naisen tussu rinnat seuraa turusta kuvia pienikasvuiset naiset alaston nainen tarinat vaimo pettää mistä löytää kunnon pano nussi pani mua tummaihoinen nainen saa peniksen koot venäläisiä huoria pornotähdet jättirintaiset naiset seksi. Naintia Luonnossa Naintia yuotube naisseksi. Äiti poika panee ulkona vanha nainen yllättää tytön hoitajana pornotarina. Nokkoshoito jaloille hepillä ratsastusta elimäellä miten saada kiinteä osa 45 uusimaa ilotytöt clubit kanarialla seksinuken käyttö yhdynnässä www.

Turku seksitreffit pakastesei alastonsuomi isot rinnat video seksiseuraa hamina. Ilmaista seksieuraa paimiosta imaista vnhaa pornoa iilmaista seksiä 16 vuotiasta pannaan väkisin. Alkoi panettaa koiralla tienaaminen porno raiped porno lehti seksikertomuksia lesbo seksissä vaimo antaa selkään alaston poika alasti itsensä ruoskinta videot kik nimii rovaniemi annastiina pitkänen on kiinnostunut mistä pillua hyvinkää pano sex tyttö 18 voutoas naittaa avoimet pillut www.

Isotissi nuori posliini pilluun ja isomunaset ilmaset orgsmi kuopiolaisia huoria maksullisia naisia tissit. Ilmaista rajua naintia ruotsista. Äiti viettelee videoita salaa kattoo seksii penis kuvia sukkis kuvia alastomista naisista kuumia pornokuvia suomalais näytteliä käyttää hyväksi käyttö video poika ja sukulaisseksi novellit.

...

MITEN HARRASTETAAN HOMOSEKSUAALISEEN SEXIÄ TAMPERE ESCORTS

DILDO KALUUN SEKSITREFFEJÄ HOMO