kalu etsin homo seksiseuraa

Kannattaisko tuon kokoista markkinoida, ylikapasiteetin ja turhien seisokkien välttämiseksi myös muille. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Oma kalu omaan pyllyyn? Oletteko koskaan kokeilleet taivuttaa omaa kullia omaan persereikäänne? Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4.

Tuskin yltää, mutta moni mittaa persereiästä alkaen. Wille on joku pikkupoika jolla 16cm velttokulli? Olisiko kuvaa tästä tapahtumasta? Itse yllän ottamaan itseltäni suihin. Joka mies pystyy ottamaan itseltään suihin, ellei maha ole tiellä. Ja jos notkeutta on nimeksikään Saatanan sairas homo Sinä homo sen linkin olet laittanut. Epäiletkö, että minulla on sellainen willemäinen ISO?

Painu helvettiin hin No pitihän se arvata kun ei muilta saa seksiä. Ei harrastus, mutta yrittänyt olen ja onistuen: D Yrittänyt olen miljoonien ja miljoonien muiden miesten lailla. Etköhän sinäkin ole yrittänyt. Suurin osa miehistä nimittäin on.

Liian ohut ja pitkä pilluun, mutta anukseen menee juurta myöten, muttei venytä liikaa sulkijaa, menee suht helpolla sisään. Pilluun juuri sopiva, paksu. Mut pointti oli se, että 24 cm pituuteen joka on jo tosi pitkä suhteutettuna 12 cm ympärys on oikeasti kyl tosi ohut.

Toisaalta noin pitkällä kullilla on varaa laittaa se kaksinkerroin ni siitähän sitten sitä paksuutta saa mukavasti lisää: Ei kun joku Rfsu sen on näköjään ilmoittanut. Mikä tuo Rfsu on? Tuo edellinen homo eli häxy voisi kertoa? Rfsu on järjestö, joka toimii epäloogisesti kondomeja valmistaessaan ja kertoessaan sen, millaisille kulleille he niitä tekevät.

Voiko olla tyhmempää ajatusta, että valmistettaisiin liian isoja kumeja keskivertokikkeleille? Rfsu kertoo keskipaksuudeksi ohuehkon 10 cm ja tekee pääosan kortsuistaan siihen sopimattomaksi. Ei kondomissa saa olla "käyntivaraa". Se käyntivara tekisi vain sen, että ensimmäisen ulosvedon jälkeen ei kondomia enää kullin päältä löydy.

Mutta kuten vastuulliset tutkimukset osoittavat, keskipaksuus on 12 sentin paikkeilla. Ja Rfsuhan ei ole näyttänyt mitään tietoa tutkimuksestaan. Pitävät vaan pillikullit tyytyväisenä tuolla yhdellä lauseellaan. Se on vastuutonta, koska joku saattaa oikeasti kuvitella, että iso kondomi pysyisi ohkaisen kullin mukana pannessa. Tuskin niin ohutta ja pitkää on olemassa. Pitkät ovat pääosin myös paksuja. Ei se ollutkaan 24cm, vaan 21cm, kun mitattiin oikein Iso silti!

En ole noin isoa ikinä nähnyt edes kuvissa amatööreillä. Mun miehellä on 23 cm päältä mitattuna ja läpimitta eli paksuus 5,5 senttiä. Jos ympärysmitta on 12 cm, on läpimitta 3,82 cm, eli ei mahdottoman paksu. Olutpullon pohjan läpimitta on 6 cm, joten siihen sopii verrata. Olkaa mitä mieltä tahansa koosta, mutta minä olen tuohon tyytyväinen, enkä pienellä ala enää itteeni kiusata.

Vissiin joka muijan äijällä on juuri parhaan kokoinen. Isompaa en ole saanut paitsi hevostalleilta. Vastaa alkuperäiseen viestiin 24cm kulli, onko suomen isoin? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

. Mies etsii miesta homoseksuaaliseen kalu seksi

Kalu etsin homo seksiseuraa

Varsi kutistuu ihan minimiin joskus terskan jälkeen jolloin ei yli 4cm varmaan saa mitattua. Löytyykö muilla ton tyyppisiä ja mitä mieltä muuten? Kannattaisko tuon kokoista markkinoida, ylikapasiteetin ja turhien seisokkien välttämiseksi myös muille. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä?

Oma kalu omaan pyllyyn? Oletteko koskaan kokeilleet taivuttaa omaa kullia omaan persereikäänne? Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Tuskin yltää, mutta moni mittaa persereiästä alkaen. Wille on joku pikkupoika jolla 16cm velttokulli? Olisiko kuvaa tästä tapahtumasta? Itse yllän ottamaan itseltäni suihin. Joka mies pystyy ottamaan itseltään suihin, ellei maha ole tiellä. Ja jos notkeutta on nimeksikään Saatanan sairas homo Sinä homo sen linkin olet laittanut.

Epäiletkö, että minulla on sellainen willemäinen ISO? Painu helvettiin hin No pitihän se arvata kun ei muilta saa seksiä. Ei harrastus, mutta yrittänyt olen ja onistuen: D Yrittänyt olen miljoonien ja miljoonien muiden miesten lailla.

Kannattaisko tuon kokoista markkinoida, ylikapasiteetin ja turhien seisokkien välttämiseksi myös muille. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Yksi kaveri tarjosi minulle munaa ja hänellä on 24cm kulli, onkohan Suomen isoin?

Kuvan näin ja on kyllä sen pituinen. Paksuus ehkä 12cm, kun sormet menee helposti hänellä ympäri. Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Mun pylly piirtäis siihen kakkarenkulaa johonkin 5cm ennen häpyluuuta.

Venyisköhän mun pylly ajan saatossa ja saisin tuon kokonaan suoleeni? Kivalle tuntuu kun kiveksiä myöten saa munaa sisälleen. Tai no ei kaikki suoleenkaan syvälle halua saada, mutta sinne se ainakin teoriassa uppoaa kun pohjaa ei ole, vain suolen mutkia yms.

Joku voisi ajatella, ettei senaisesta tarvitse antaa kokonaan, mutta onpahan pituutta kaiken varalla. Käytännössä kuitenkin useat naiset ovat tuntuneet tykkäävän nimenomaan peniksen juuresta. Se kohta, jossa penis yhtyy muuhun kroppaan, antaa naiselle todennäköisimmin orgasmin jos nainen ylipäätään on yhdynnässä laukeavaa tyyppiä. Pitkä penis toisaalta voi venyttää kivasti joidenkin naisten vaginan takaseinää, mutta valtaosalla ei siitä pidä tai siitä ei saa kiksejä.

Iso miinus taas voi tulla jos peniksen juuri ei pääse hieromaan klittaa, koska penis on liian pitkä mahtuakseen sisään koko pituudeltaan. Naisen vaginan pohja ei pidä kosketuksesta, mutta onhan naisellakin persereikä. Harva nainen saa yhdynnässä orkkkua, niinpä voihan sitä panna perseeseen.

Hoitelee käsin ja suulla orkut. Liian ohut ja pitkä pilluun, mutta anukseen menee juurta myöten, muttei venytä liikaa sulkijaa, menee suht helpolla sisään.

Pilluun juuri sopiva, paksu. Mut pointti oli se, että 24 cm pituuteen joka on jo tosi pitkä suhteutettuna 12 cm ympärys on oikeasti kyl tosi ohut. Toisaalta noin pitkällä kullilla on varaa laittaa se kaksinkerroin ni siitähän sitten sitä paksuutta saa mukavasti lisää: Ei kun joku Rfsu sen on näköjään ilmoittanut. Mikä tuo Rfsu on? Tuo edellinen homo eli häxy voisi kertoa?

Rfsu on järjestö, joka toimii epäloogisesti kondomeja valmistaessaan ja kertoessaan sen, millaisille kulleille he niitä tekevät. Voiko olla tyhmempää ajatusta, että valmistettaisiin liian isoja kumeja keskivertokikkeleille? Rfsu kertoo keskipaksuudeksi ohuehkon 10 cm ja tekee pääosan kortsuistaan siihen sopimattomaksi. Ei kondomissa saa olla "käyntivaraa".

Kalu etsin homo seksiseuraa