Sixpäkki voi muuttua alle vuodessa pömppömahaksi, kun vaihtaa kuntosalikortin keskikaljaan. En myöskään haluaisi rikasta miestä, joka elättäisi minua, minähän kokisin itseni siivelläeläjäksi ja kaikki mitä minulla on, voi koska vaan kadota miehen pakatessa kimpsut ja luksus-kartanosta se vasta ikävää olisikin muuttaa kaupungin vuokrayksiöön.

Olisi ikävä myös ihan perseaukinen mies, joka tuskin menee koskaan edes töihin. Kyllä se minun kukkarolle kävisi. Tarpeeksi kauan, eli ei kovin kauan yhdessäolon jatkuttua ihanat luonteet karisevat, paljon nopeammin kuin se ulkonäkö.

Ensimmäisen seurusteluvuoden aikainen käytös on eri kuin 5 vuoden jälkeen. Tosin, 5 vuoden yhdessäolo on jo melkoista utopiaa homomaailmassa, eikö se ole neljä vuosituhatta gay-vuosissa? Ehkä minun pitäisi katsoa peiliin Kappas, sieltähän se ihannemies löytyikin! Jopahan onkin komea ja hurmaava adonis. Mitähän tuollainen vetävän näköinen hanu tekee noin likaisessa peilissä?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Love gay sex Kyllä se on sellanen mies millä kalu pysyy kovana ja nauttii miehen kosketuksesta normaali vartaloinen 20cm varustettu kalu mikä antais ISOT satsit sisälle peräaukkoo ja tykkäis leikkii dildoilla ja osai hyvin ottaa suihin ja tykkäis ruikkii satsit kasvoille ja ottaa satsit sisään ja kasvoille.

Tykkäis kokeilla kolmen miehen kimppaa mis vois kokeilla junaa ja imee samalla kullii ku toista naidaan tällaisesta ite haaveilen. Ei hirveän laiha tai kookas, jonkin verran kumpaankin suuntaan saa tietenkin olla. Melko pitkä, sillä haluaisin itseäni pidemmän miehen. Luultavasti myös saman ikäinen tai hieman vanhempi. Rakastan vaaleita hiuksia ja sinisiä silmiä, mutteivat ne ole pakollisia.

Vaatetuksella ei ole hirveästi väliä, kunhan ei stereotyyppisiä homojen vaatteita tai ihan ryysyjä. Luonteeltaan huolehtiva ja empaattinen. Iloinen tai melankolinen, ei kumpikaan haittaa, molemmat ovat mukavia omalla tavallaan. Semmonen kiva rokkari poika jolla on salainen lempeä puoli, jonka vain minä näen.

Ei kiireinen, vaan semmone et aamulla on aikaa halailla sängyssä ja vaihtaa pusuja aamiaspöydässä. Semmone hento, mut ei liian romanttinen. Partaa saa olla ja vähä sekanen ihminen ulkonäötä, sileli et pukeutuu punkkariks ja on maskuliininen, hiukset sekasin, mutta tykkää pojista. Saa olla vähä kusipää, suhde ilman draamaa ei ole mitään.

Ei pakko olla mikään hirveen lihaksikas, mut ei kumminkaa mikää siima. Semmone pieni pömppiski on ok. Juo alkoholia ja polttaa. Ja semmone aika pitkä.

Olen siis kiinnostunut miehistä vain seksissä, että ei ole muilla luonteenpiirteillä väliä. Ja tärkeä juttu noissa; 1. Kiinnostava ja vitsikäs, suht komia ja mielellään normivartaloinen.

Lepposa ja viihtyy myös erillään ei ole liian tarrautuva Nuo ainakin tuli ensimmäisinä mieleen. Nuoret heterot usein tälläisiä, kun eivät uskalla erottua joukosta tai kaakattaja neidit. Miten kukaan itsekään jaksaa käyttäytyä niin naurettavasti. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ihannemies -gallup Millainen olisi ihannemiehesi?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Mökkiseuraa!!! Oletko Bi-henkinen mies 16v. Tarkoituksena on kerätä mökille porukka hlö jolla pidetään yhdessä hauskaa..

Moneen kilometriin ei ole lähimaillakaan muuta kuin järvi, sauna, ja kourallinen kiimaisia poikia!!! Edellytämme sinulta vain muutamaa asiaa: Sinun tulee olla valmis harrastamaan seksiä kenen kanssa tahansa kaikki mukaan tulevat ovat hyväkroppaisia etkä voi kieltäytyä, esim. Mukaan on lähdössä sekä pienen että suuren peniksen omaavia ihmisiä! Jos olet tummaihoinen ota yhteyttä otamme mielellämme mukaan myös yhden tumman! Ehdotan, että vaaditte jokaiselta tuoreen todistuksen terveydestään.

Silloin homma on hanskassa ja kaikki voivat olla onnellisia. Muistattehan, että aids voi olla oireettomana seitsemänkin vuotta. Kas kun ei hiukset ole tietyn väriset ja pituus väliltä 1cmcm Ja kuka hullu viikon ilman vaatteita on?

..

Suomi24 seksi 10001 homoseksuaaliseen peli

Lepposa ja viihtyy myös erillään ei ole liian tarrautuva Nuo ainakin tuli ensimmäisinä mieleen. Mitähän tuollainen vetävän näköinen hanu tekee noin likaisessa peilissä? Tosin, 5 vuoden yhdessäolo on jo melkoista utopiaa homomaailmassa, eikö se ole neljä vuosituhatta gay-vuosissa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Mökkiseuraa!!!

Iso kalu fani Minusta ihanne mies on Miehekäs hyvävartaloinen ja komea. Tietenin heellä ja hyvä seksissä.

Tosi tärkeätä että kaveri isokullinen, pitkä paksu ja suonikas kestävä kaluinen. Olen harrastanut miehiä jo nuoresta asti, nyt olen kohta 50 mies. D ja joo, pörröiset hiukset, ehkä jopa kiharat: Rakkautta ympärilleen säteilevä karvahippi, joka jakaa todelliset tunteensa kuitenkin vain harvoille ja valituille. Normaalipainonen, ehkä hieman lihaksikas tai hieman alipainonen, muttei lihavaa. Miehekäs tai poikamainen, muttei neitimäistä.

Karvanen kroppa on hyvä. Sellainen, joka kuuntelee ja kyselee Sellainen, joka on halukas seuraamaan minua kaukaisiin maihin asti. Joka ei etsi pelkkää seksilelua, vaan elämänkumppania No ensinnäkin iän tulee sijottua ehdottomasti haarukkaan, mutta ehkä 20v olis kaikkein mieluisin.

Sellainen pitkä ja joko normaali painoinen tai laiha. Eikä mitään karvanaamaa vaan täysin sileä kasvoinen. Suomalais ihoinen lyhyt tukka, mielellään ei silmälaseja. Sosiaalinen suoraselkäinen mutta hienotunteinen ja sellainen joka huolehtii itsestään. Jos nyt ihannemiestä haetaan, niin pitää kuvata paras kuviteltavissa oleva. Sehän olisi kutakuinkin sellainen, joka koskemalla oikean käden etusormella päähäni antaisi minulle kymmenen jättiorgasmin sarjan ja tuplaisi aina vallitsevan onnellisuustasoni ja vasemman käden etusormella muuttaisi minkä tahansa esineen 24 karaatin kullaksi, ja hänen ainoa mielihalunsa olisi vain totella minua koko loppuelämänsä.

Niin aivan, sellaista ei toki ole olemassakaan, mutta eipä ole minkään muunkaanlaista ihannemiestä, ei homoissa eikä heteroissa. Ulkonäkökriteereitä aina voi laittaa, mutta ulkonäkö on perin katoavaista sorttia. Sixpäkki voi muuttua alle vuodessa pömppömahaksi, kun vaihtaa kuntosalikortin keskikaljaan. En myöskään haluaisi rikasta miestä, joka elättäisi minua, minähän kokisin itseni siivelläeläjäksi ja kaikki mitä minulla on, voi koska vaan kadota miehen pakatessa kimpsut ja luksus-kartanosta se vasta ikävää olisikin muuttaa kaupungin vuokrayksiöön.

Olisi ikävä myös ihan perseaukinen mies, joka tuskin menee koskaan edes töihin. Kyllä se minun kukkarolle kävisi. Tarpeeksi kauan, eli ei kovin kauan yhdessäolon jatkuttua ihanat luonteet karisevat, paljon nopeammin kuin se ulkonäkö. Ensimmäisen seurusteluvuoden aikainen käytös on eri kuin 5 vuoden jälkeen. Tosin, 5 vuoden yhdessäolo on jo melkoista utopiaa homomaailmassa, eikö se ole neljä vuosituhatta gay-vuosissa?

Ehkä minun pitäisi katsoa peiliin Kappas, sieltähän se ihannemies löytyikin! Jopahan onkin komea ja hurmaava adonis. Mitähän tuollainen vetävän näköinen hanu tekee noin likaisessa peilissä? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Love gay sex Kyllä se on sellanen mies millä kalu pysyy kovana ja nauttii miehen kosketuksesta normaali vartaloinen 20cm varustettu kalu mikä antais ISOT satsit sisälle peräaukkoo ja tykkäis leikkii dildoilla ja osai hyvin ottaa suihin ja tykkäis ruikkii satsit kasvoille ja ottaa satsit sisään ja kasvoille.

Tykkäis kokeilla kolmen miehen kimppaa mis vois kokeilla junaa ja imee samalla kullii ku toista naidaan tällaisesta ite haaveilen. Ei hirveän laiha tai kookas, jonkin verran kumpaankin suuntaan saa tietenkin olla. Melko pitkä, sillä haluaisin itseäni pidemmän miehen. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Mökkiseuraa!!! Oletko Bi-henkinen mies 16v. Tarkoituksena on kerätä mökille porukka hlö jolla pidetään yhdessä hauskaa..

Moneen kilometriin ei ole lähimaillakaan muuta kuin järvi, sauna, ja kourallinen kiimaisia poikia!!! Edellytämme sinulta vain muutamaa asiaa: Sinun tulee olla valmis harrastamaan seksiä kenen kanssa tahansa kaikki mukaan tulevat ovat hyväkroppaisia etkä voi kieltäytyä, esim. Mukaan on lähdössä sekä pienen että suuren peniksen omaavia ihmisiä! Jos olet tummaihoinen ota yhteyttä otamme mielellämme mukaan myös yhden tumman! Ehdotan, että vaaditte jokaiselta tuoreen todistuksen terveydestään.

Silloin homma on hanskassa ja kaikki voivat olla onnellisia. Muistattehan, että aids voi olla oireettomana seitsemänkin vuotta. Kas kun ei hiukset ole tietyn väriset ja pituus väliltä 1cmcm Ja kuka hullu viikon ilman vaatteita on?

Runkkaus vinkkejä homoseksuaaliseen mies haluaa miestä