Ja sitten kun pitäisi nousta ja poistua tunnilta.. Meidän luokalla on myös parikin herkkupersettä, jotka kävelee melkein joka tunnin alussa mun pulpetin ohi ja istuu mun eessä.

Siinä sitten alkaa pakostaki seisoon kun ajattelee miten pääsisi lähemmin tutkimaan kyseisiä neitosia: Koulus aamutunneil tuppaa aina jöpöttämään Se vaa tulee itestään, vaikka en ees ajattelis muuta ko nenän alla olevaa funktiota, enkä takarivin tyttöjä. Ja aamuisin, herääminen on "toisiksi kovin asia Siinä tilantees vaan koetan ajatella jotaki ihan tylsää ja mielenkiinnotonta niin kyl se sit siitä laskeutuu. On toi kyll iha normaalii O. Mul tuli kerran koulussa "stondis" nii oli iha hirvee vaikee kävellä ja mulle tulee yleensä ku ajattelen et panisin mun ihaatusta Joo chinot ja farkut ei niistä näy, mut täällä on kaikki jotain lökäpöksyjä: Nii tai sit se on vaa se vaivaantunut olo.

Mulle tulee ainaki itellee sellane olo et se näkyy, vaikken muita housui ku farkkui pidä. Kyllähän se stondis nyt näkyy vaik olis farkut jalassa ainakin jos seisoo tai kävelee. Kyllä se nyt huomaa jos leka vaa pullottaa reiden puolessa välissä ja pyrkii pystyasentoon.

Ei se tosin näy jos murrosikä ei ole koittanut vielä. Voi kyllä se farkuissakin näkyy siinä lahkeessä: Joo ei meil hevareilla näy vaik stondaa aina ku nähään toisemme. Mitä lääkärisi on sanonut asiaan? Onko sulla muuitakin epämuodostumia? Tytöt on onnekkaita me pystyttän piilotta paitsi ehkä jos värisee ja ilmeest voi nähä.

Olin ihan pikkupoika, alle vuotias. Olin uimhallin saunassa isän kanssa, ja mulla alko seisomaan. Isä sano muistaakseni, ettei sille voi mitään jos pippeli nousee pystyyn. Odotat vaan, että se laskee. D ja penis on 15cm. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Toihan riippuu tosi paljon mitkä farkut ja mitkä bokserit. Istuessa ainakaan itellä ~13,5cm ei näy huomattavasti.

Kun tytöt kiihottuu, niitten nänneistä tulee "kovat. Ei teillä niin paljoo paremmin asiat oo. Rintsikoiden käyttö auttaa tohon: Novelliks ihan liian lyhyt ja tarina oli niin huono, että harjoittelu on todella tarpeen. Melkeinpä joka päivä koulussa. Itellä semmoinen 16cm juhlakunnossa, eli kyllä sen huomaa kun farkut hieman pullottaa.

Mun kaveri kerto että sil alko stondaa ku oli terveystarkastus ja se tarkasti palleja: Joku vinkki vaa xd 8. Musta on kauheeta jos olkaa stondaa vaikka uimahallissa. Mä neuvon napauttamaan hieman lujaa munan päätä pari kertaa ki sit auttaa!!! Xddd Olen siis testannut eliei hätää lol Mullaki alko joskus nuorempana stondaa tarkastuksessa. D tunnelman keventämiseksi aloinkin puhelemaan miten noloa on tunnilla jos pitää nousta paikaltaan kirjottaa taululle tai lähtee välitunnille ja on juhlakunnossa.

Ja ei niin, nykyään tarttee viagraa vaikka ikää vasta Vakavasti ottaen,tuo erektio-ongelma usein viittaa verisuonten tukkeutumiseen muuallakin. Miten määrittelet sanan "usein? Olin vielä käyny runkkaamassa koulun vessassa vähän ennen tarkastusta kun tiesin että siellä katotaan ja olin aikas herkkä saamaan erektion sillon pienempänä mutta tuli silti. Nykyään osaa jo pidätellä aika hyvin mutta sillon jos lähti niin ei mahtanut mitään.

Muistan että makoilin siinä sitten ja kattelin mahaa pitkin alaspäin jalkoväliin kun lääkäri tutki sojona seisovaa pippeliä ja nolotti niin pirusti mutta lääkäri ei sanonut mitään. Hyi eikö haissu mälli sen lääkärin nokkaan ku olit just ruiskinu ja pyyhkiny johonki paperiin? Erektion saaminen merkitsee hyytelöspermainfarktia jossa peniksen päästä lentää mädäntynyttä paskaa. Yleisin sivu oire on se että henkilö rupeaa hieromaan tätä seinään.

Jos olet saanut erektion, hankkiudu äkkiä hoitoon! Sen lisäks uimahallissa ku oon altaassa ja samaan altaaseen tulee pari tosi hyvän näköstä tyttöö ja rupee seisoo ja ne kattoo siihen munan kohalle veden läpi koska ei oo mitää aaltoja tms.

D tosi silmäänpistävä varsinkin jos on päällä uimahousut eikä sortsit. Mul kans aina uimahallissa tulee stondis viimeksi maanantaina Itäkeskuksessa tuli kauhee stondis ja sit kohta tulikin pari poikaa siihen sitä sit ihmettelemään sempä takia se seisokkikin varmaan jatku tavallaan se tuntu aika kiihottavalta mutta samalla myös nololta.

Klaukkalalaisilla on isot pippelit. Mitä vittuu sä hoet tota klaukkalaa Kids turpaan juva lähti nii pitäähän täällä joku olla joka mainostaa omaa tuppukyläänsä: Mitäs siit jos vehkeet toimii, ihan normaalia: Paras keino ei-toivotun stondiksen häivyttämiseen opitaan armeijassa. Vanha sairaanhoitaja napautti yhdelle miehelle luunapin terskan päähän ja stondis katosi.

On muuten hyvä keino. Muutaman kerran kun teet sen niin ei seisokaan enää. Mul stondaa koulus joka pvä Koulun ruokalassa stondasi aikanaan yläasteella ollessa aika usein. Nolona käveli sit tarjottimen kans sillai kaverin perässä, ettei kukaan ois nähnyt. Joskus istui ja odotti, jos stondis laantuis, muta ei se laskenu.

Sitte kello soi ja on pakko lähtee et ehtii tunnille. Siinä sit kävelee muna pystyssä pois ruokalasta. Verkkareitten tai kollareitten alla kannattaa pitää tiukkoja boksereita tai alushousuja, niin erektiot ei näy niin hyvin.

Tämä tiedoksi kaikille jatkoa varten: DDD Voi apua teijä jätkien kaa Nhahahaha pitää kyl olla ilone siit et o plikka 8'D Eipähä ainakaa muut huomaa et o kiihottunu, kun ei tollasii huomattavii ulkoisia merkkejä näy. Voi sitä tunnillaki sit ihan vapaasti fantasioira pelkäämättä et seisoo Paitsi et nänneist tulee kovat. Ne taas sitten kerää katseita. Vitun idiootti sä nyt et tiiedä mitään jonne! Koulussa melkeimpä joka pvä Onneks farkuissa ei pullota niinku lökäreis.

Stondikses sen 17cm niin: D Välillä nolottaa lähtee tunnilta välitunnille jos stondaa kun sen huomaa. On sen varmaan jotkut huomannu: P Viime kesänä liikunta tunnil oli m niin oli sit hiukan pienet shortsit ja vähän löysähköt bokserit niin alko seisoo kunnolla ja ei meinannu laskee.. Kyl siin oli vähä naama punane: Itellä nousee aina linja-autossa,ku se tärisee niin maanperkeleesti,ja vieressä penkissä istuu semmonen blondi.

Mä olisin ainaki onnellinen jos oisin se tyttö.. Must on niin söpöö ku pojalla seisoo.. Älkää jätkät hävetkö sitä, tytöt vaa tykkää! Mulla stondaa koulussa ja uimahallissa. Tää ei oo stodis juttu,mutta kans melko nolo. Mul ainaki seisoo joka pvä paitti koulussa ei joka päivä mutta vitut ku ruokalassa 14 cm lökäreissä: Kyllä itelläki seisoo koulussa melkeen jatkuvasti. En voi käyttää lökäreitä ollenkaan, 22cm stondiksessa ja semi paksu ni näkyy aika pahasti On tullu katseita suunnasta jos toisestaki: Poika 14 mulla seisii penis aina koulussa ja näkyy aika selvästi pituutta munallani on 25 senttii en ei mikään hirveen pieni.

Joopa sä oisit joku helvrtin mutanttininjakilpikonna jos sul ois 25cm 14 vuotiaana ku se viel kasvaa. Hei ei siin oo mitää pahaa just päin vastoin ihanaa uh. D 15 cm ku stondaa mut onneks farkuist ei oikee näy läpi ja kukaa ei oo huomannu kai? D varsinki jos se jätkä on joku semmone mistä entuudeestaan on tykänny.. Niimpä musta ois ainaki kivaa ja söpöö jos mun ihastuksella alkais stondaa mun takii.

Jos vaik uimas käyny shortseis ni stondis näkyy helpost.. Ja kouluis vaik farkut ni näkyy selvästi. Lökäreit en ees piä stondiksen takii. Mul stondaa iha kaikkial.. Koulus, uimas, harrastuksis, jossai lentsika tai autos joka tärisee..

Naurattaa vieläki ku yhel mun kaveril oli aika nolo tilanne luokas ku kaikki oli jut välkäl saanu tietää sen ihastuksen, joka oli samal luokal: D Nii tää tyttö kävelee sisään luokkaan ja sanoo "Nyt haluun munaa" tarkotti sillon vissii suklaata ku oli pääsiäinen, sillee kaksmielisest you know nii tyypil nousee oikeen kunnolla: D oli kyllä hurjaa katottavaa xd Ja on mullakin monesti noussu vaika missä: Noloa on myös nähdä kavereiden stondiksia saunassa tai uimassa Tiesittekö muuten että kirjoitan kaikilla nikeillä, joita tällä palstalla on.

Minulla on satunnaisgeneraattori, joka arpoo aina uuden nimimerkin. Olen myös palkannut pari työtöntä 9 euron päiväpalkalla kirjoittamaan eri nimerkeillä keskusteluitani. Sinua kirjoittaa yksi palkollisistani, ja minä kirjoitan itse henkilökohtaisesti juuri tässä näin. Käsikirjoitin tämän keskustelun eilen illalla, siinä provoilun lomassa kun heitin samalla Aisuri-juttuja. Haah, itellä tapahtu kerran sellane juttu, koulussa mulla nännit meni kovaks kun kiihotuin hieman.. Kiva olla loppupäivän kun "EIolkaimista" rintsikoista nännit näkyy selvästi läpi.

Käännyttihän tuo katseita minussa: Haluaisin tietää mistä täällä olevat jätkät mittaa peniksensä. Onkohan nyt 14cm tässä lyhyin mitta? Ei sitä viivotinta tungeta siihen ihoon peniksen juureen ja paineta alaspäin jotta tulis lisä senttejä! Ihan niinkun joku uskoo "22cm housuissa vaa pullottaa, katseita tulee: Näytti aivan joltain 14cm mikä ei ole paha asia ja kun kysyttiin voiko ottaa kuvan viivotin vieressä, nii ei Y Ette te voita sillä valehtelulla mitään, huijjaatte vaan itteänne.

Se tässä on pointtina. Kyllä se viivoitin kuuluu painaa ihoon kiinni, joillakin on siinä enemmän rasvaa kuin toisilla. No kyllähän se tympii hieman kun 30 senttinen nahkahuilu ojossa. Koulussa, kaupassa, uimahallissa, kirjastossa, kotona, vieraitten tykönä. Ei noo ennen kuullukkaa 30 senttisestä. Mikset ole jo ennätys kirjoissa sillä maailman ennätys on Yli 20cm jo todella harvinaista.

Todella ärsyttävää kun ajattelen aika paljon panemista naisen kanssa oon. Ihme impotensseja kaikki pojat täällä ku tirkistelty on paljon, eikä kellään ikinä seiso: Itellä vaan tyttönä se ongelma että käyn melkosen nopeesti märäksi kun vähän kiihottuu jostain, legginsit jalas saattaa vähän näkyäkki mutta mitäpä tuosta: Lukiossa on näkyny pari jätkää stondisten kanssa ja ne aina kattoo Mua xD siitä sitte se kostuu. Hahha iha normaaliaha tuo Tosin varmaa johtuu vähä millane penis, itellä tosivähä käyrä nii kääntyy helposti sivulle nii eipä tarvii häpeilä: Et ei boksereita näihin tilanteisiin, muuten se näkyy farkuistaki.

Ja paan kyl noissa tilanteissa just jonku repun tai viltin syliin, vaik ois kireetki kalsarit. Kyl se vaan näkyis sielt. Sitte sanoin et tykkään siit ja se kait johtu siit sit se vaa tykittää et se tkääsin siit: Niiin se on söpöö jos se on komee poika, mut jos se on joku läski nörtti niin sit se on ällöö ja oksettaa. No nolo stondis tuli kun kylppäriin olin menossa ja sisko oli jo siellä Ei voi muuta sanoa kuin että onnex osaan kontrolloida.

Kerran yhellä rannalla siellä nudistiosastolla olin ja tuli pari kuumaa muijaa vastaan ei helvetti ku nousi kalu paris sekunnis ni alko vähä nolottaa mut menin sit vaa runkkaamaa: No vittu mulla ku oli liikassa tanssia ni sitte siinä mun pari oli meijän luokan komein muija ni alko stondaa ni se vaa katto ja nauro ni se sano että kyl muakin kiihottaa: Aina kun alkaa koulussa stondaamaan nin käyn imettään sitä luokan jokaisella jätkällä.

Se voittaa kuka saa niellä lemmenliemet. Mikä hinku kaikilla pojilla on mitata omansa pituus? Ite ku ajattelen et tyttö pitää kättä peniksen pääl ni nousee se tekee hyvää mieltä XD. Mun poikkiksel stodaa kyl: Laittakaa mulkku ylöspäin siihen housun reunan alle jos rupee stondaa ja kukaan ei huomaa: No itte oon 9 luokal ja stondaa joka vitun päivä koulus.. Siis onhan se ihan jees mut noloo samaa aikaa jos joku sattuu huomaamaa..

Ja välil aattelen et oon ainut poika koko koulust kel on ongelmii sen itsehallinnan kans: Ja käytän usein chinoja ja kyllä niistä näkyy sellane 12cm seisokki helposti vaikka koitan hupparia vähä etee tunkea. Ja sit se kans kiihottaa jostain syystä kummasti kun tytöt nauraa, se on vaa söpöö ja sit kulli vaan nousee. Ja sit välillä on tyttöjen kaa yhteistä liikuntaa niin onhan se vähän vaikee hallita itseään kun luokan herkkuperseet siinä hölkkää edessä: Mun mielest on vaan söpöö jos pojal stondaa.

Vaikka olis mikkä farkutniin kyl sieltä se 18cm molo siis kun stondis niin näkyy läpi. Mullaki aina stondaa koulussa. Aina hissantunnilla eessä istuu meidän luokan kuumin tyttö. Sit jos se vielä kääntyy kysyy jotain terotinta lainaan nii sit tuntuu et housut repee. Varsinkin jos on farkut jalassa nii tuntuu et muna katkee kun ei pääse suoristumaan kunnolla. Jos taas on kollarit nii sit suunnilleen hakkaa pulpettia.

Tulee sellanen voi vittu olo. Ala asteella kun oli vielä uintia koko luokalla yhessä nii sillon ei tarvinnu kun vähän vilkasta tytön sileää mahaa jalantiota nii alko nousee. Piti sit mennä kaverien taakse piiloon. Mut kyllä yläasteella vieläkin stondaa varsinkin kun tyttöjen muodot näkyy paremmin. Aina se menee onneks ohi, huolestuttas kyl jos ois 4 tuntia stondis. Toivottavasti kukaan ei näe No mitäs noloo tossa on?

Luuletko ettei kaverisi tiedä aamustondiksesta? Ei kaveris sua nauranut,se nauroi tilanteelle,oli se aika hauska juttu.: Olis voinut sattua kummalle tahansa.

Tahattomat erektiot ovat teini-iässä erittäin yleisiä eikä niille voi mitään. Suurin osa ymmärtää tämän ja useimmat kokevat sympatiaa eivätkä osoita paheksuntaa. On yleensä silti varmaan hyvä yrittää peitellä tahaton erektio vähäeleisesti jolloin asiasta ei kehity turhaa hälyä. Jos tahaton erektio kehittyy esim. Voit kyseisssä tilanteessa itse päättää annatko muiden nähdä jäykistyneen peniksesi vai pidätkö kättä peniksen edessä suojana.

Minulla alkoi jöpöttä kaverini moottripyörän kyydissä ja stonsis painautui hänen selkäänsä vasten. Meil oli koulussa joskus joku sijainen. Vähän pyöreä, aika söpö. Se vaa veti kaikesta jotain vitsiä. Sit se kävelee mun ohi. Sillä seisoo ja oikein kunnolla. Sit sillä seiso melkein koko loppupäivä: D se ei ite tainnu huomata, koska se riisu hupparinkin, joka peitti ees vähän.

Hihi joo Oli kivaa. Ei noissa stondiksissa mun mielestä mitään noloo oo. Ehkä siks, et mä oon jo vuotias naispuolinen henkilö ja mun eka kerta oli vuotiaana. Stondis on söpöö ja se kertoo vaan siitä että sinä haluat sitä toista sillä tavalla. Niin mikäs siinä väärää tai noloa olisi? Niin normi kun olla ja voi!

Kyllä meillä naisillakin on välillä tiukkoja tilanteita. Kun pillu ihan kiimanen ja kostee Et ei se ihan kiva sit kiimalimasissakaan pikkareissa oo olla. Kiitos sain päivän naurut näistä teksteistä: Mul kans joka päivä koulus Ei onneks iha täpöl mut kumminkii Kukaa ei oo huoman viel, tai ainekaa ei oo huomauttanu: Kumma juttu kun täällä suomi 24 palstalla käy kaikki suomen iso munaisimmat miehet: D keskipituushan on vain sen n.

Suomi 24 keskipituus 25cm x. Tuhma tyttö ;3 Mut sr on vaa oikeest toosi kiva jätkil stondaa ; Kaikilla uimahallissa seisoo oli sitten iso tai pidempi. Aina alasti esim suihkussa ja saunassa.

Eipä siinä oikein peittely auta ku sitte ainakin huomataan kun alkaa käsillä peittelee: Juu, sama juttu ja kun on vielä lyhyt esinahka eli terska aina paljas niin tuntuu että tosi herkästi on kikkeli kovana: Monesti juoksulenkillä seisoo melkein koko ajan! Pakko olla semmoset sortsit joissa on sisäkangas, en vois pitää niitä missä on pelkkä ulkokangas kun näkyis niin selvästi kun seisoo ja muutenki varmaan helpommin alkais seistä kun kikkeli pääsis heilumaan vapaana sortseissa Tämä kommentti on ehkä hieman provokatiivinen, mutta olkoota jumalauta.

Riparilla, poikaystäväni istui syliini, ja sittenhän se alkoi jo nousemaan.. Eihän se varmaan huomannu, kun sen persettä painaa juhlakunnossa oleva keppi xD Mutta jotenkin kummallisesti se tilanne pääty pitkään kielariin kirkon eteisessä..

Uimahallissa saattaa tulla, ratkaisu odottaa altaasa kunnes menee ohi, Lähes joka päivä koulussa, tiedän kyll miksi. Siinä sitten istuessa ei ole juurikaan ongelmaa, mutta kyllä se 18cm näkyy farkkujenkin läpi ja viimeisin ja ehkä pahin, eli olin myöhään yöllä katsomassa sitä ja veli sit yllätti runkkaamasta. Sain onneksi sivun kiinni ja peitin stondiksen pimeyden turvin kai.

Mul keulii joka päivä koulus aika paljon mut mul keulii ympäri. Muistan kun joskus leirikoulussa olttin luokan ja toisen luokan kanssa uimassa nii minä ja kaveri mennän vahingossa tyttöjen suihkupuolelle joo siellä oli nakuja tyttöjä paljon kaikki rupes kiljumaan. Mulla seisoo koulussa joka helevetin ikine päivä. Aina kun seisoo koulussa ilmoitan pituuden sormenvälillä ja pyydän koskettelemaan. Jöpötys liikkahousuissa ai että siitä saa mieshuoran maineen. Vaihdoin tämän keskustelun takia sukupuoleni ja toimin ristiinpukeutujana.

Mul on 17cm ku seisoo ja Se näkyy verkkareide läpi vaikka ei seiso. Saunottiin mun siskon mökillä ja siellä oli siskon tuttavaperhe kanssa. Aina ollaan saunottu miehet ja naiset kimpassa.

Istuin sen tuttaperheen isän ja äidin kanssa ja sitte sisään löylyyn tuli niiden tyttö. Ja mulla alko seisomaan: Mä olin sillon 22v. Mullapa on 25cm ku seisoo. Siinäpä tuskailette niiden nettimittojenne kanssa. Sit se tyttö kääntyy katsomaan sua kohti sellaisella ivallisella ilmeellä, purren huulta.

Kerran lutkutin yhtä vanhempaa herrasmiestä kirjaston vessassa. Älkää edes kysykö miten siihen päädyttiin. Imin herraa oikein kunnolla pöntön päällä istuen. Harmi kun ei ollut kumia tai edes liukkaria, olis varmaan saanut peppuun muuten. Kyllä taisi tehdä gutaa koska kauaa en ehtinyt imeä kun tunsin miten kalu alkoi sykkiä, päästin sen pois kuumasta suustani ja annoin kunnon "varsihierontaa" oikein nopealla temmolla. Mällithän siitä lensivät ja suoraan päin naamaa: Valuivat siitä sitten paidalleni ennen kuin ehdin estää.

Siitäpä sitten kotiin kävelemään spermatahrat paidalla loistaen. Kotona oli pakko vetää oikein kunnon runkut ja muistella tapausta, tämä herrasmies ei näet suostunut laukaisemaan mun lemmensauvaa enkä itse viitsinyt siellä sitten enää. Työnsin kotonani olevan dildon peppuun ja tuskin olin ottanut varresta kiinni kun jo heleänvalkoiset spermat lensivät pitkin mahaani Heh, muakin on naitu kirjaston vessassa teinipoikana: Tosin paneskelija oli samanikäinen poika joka hengaili kans usein kirjastolla.

Luettiin kerran "pornosarjiksia" eli niitä vähän härskejä mitä nyt kirjastoissa usein on siellä aikuisten osastolla. No, käsiin eksyi Tom of Finland eläköön Porin kirjasto! Itseäni alkoivat paneskelevien miesten kuvat kiihottamaan ja kun kerran kesä oli ja shortsin jalassa niin huomasin kaverilla seisovan.

Teinipojan välittömyydellä sitten muutaman tuhman vitsin jälkeen kouhaisin kalusta ja kysyin josko testattais sarjiksen opetuksia. Eipä muuta kuin vessaan. Siellä on kaksi vessakoppia ja mentiin perimmäiseen.

Mua on aina vähän tytöttänyt joten menin pöntölle istumaan ja vedin kundin shortsin nilkkoihin. Sitten kalusta kiinni ja muutaman runkun jälkeen upotin sen hieman arastellen suuhuni. Jätkältä ei vissiin oltu ennen otettu suihin koska alkoi nopeasti huokailemaan ja kassit nousivat nopeasti ylös sen merkiksi että kohta tulee.

Lopetin lutkutuksen siihen koska halusin tuntea kovan kalun pepussa. Nousin ylös, vedin housuni alas ja kumarruin pytyn päälle vesisäiliöstä tuka ottaen. Pyllistin syvään ja kundi oli heti mun pepun kmpussa. Levitti kankun, sovitti terskan mun reiälle ja alkoi työntämään sisään. Sen kalu ei ollut mikään kauhean iso ja koska oli jo liukas niin sisäänhän se upposi ja melko helposti vielä. Oli toisaalta ihan sairaan härski olo kun ajattelin että mulla oli mela pepussa julkisessa vessassa.

Eipä siinä silti enää voinut vetäytyään koska jätkä otti kua tiukasti lanteista kiinni ja alkoi naimaan melkoisella sykkeellä: Aluksi sattui mutta sitten siihen alkoi mukautua ja kohta tuntui jo ihan sairaan ihanalta.

Koska se oli jo melkein laukeamispisteessä suihinoton jäljiltä niin eipä kauaa kestänyt. Vauhti kiihtyi sitten ihan hulluksi ja sillai ihmeellisesti huutaen se laukesi mun reikään. Itsellä oli seisokki kadonnut kun oli jotenkin outo tilanne siellä: Se veti melansa pois. Kai sitä alkoi hävettämään kun äkkiä veti housut ylös ja melkein juoksi pois sieltä vessasta. Itse istuin pöntölle koska tuntui etteivät jalat vielä kanna.

Spermaa valui reiästä pönttöön ja huoneessa tai haista aikamoiselta. Alkoi sitten taas seisomaan kun vähän olin tilanteesta toennut. Vedin oikein kunnon runkut pönttöön. Sitten housut ylös ja pois. Vessan puolella tai eteisessä ei ollut ketään mutta en tiedä kuuliko joku mitä siellä touhuttiin. En sitten sitä siellä kirjastossa enää nähnytkään hetkeen aikaan ja silloinkin vain pikaisesti moikkasi katsomatta päin. Kai sitä hävetti tosiaan,. Tässä nyt kysyttiin fantasioista mutta kun täällä näyttää olevan näitä tositarinoitakin niin lisäänpä omani rokkaan.

Tapaus oli oikeastaan aika pliisu mutta edelleen kiihottaa kovasti. Muutama vuosi sitten olin karavaanialueella itä-suomessa. Kuten kaikkialla oli sielläkin yhteinen pesurakennus jossa miesten puolella oli kolme suihkukoppia kaikkiaan, ne olivat vierekkäin ja oven tapaista toimissi eteen vedettävä läpinäkymätön suihkuverho uloittui katosta noin 40cm korkeudelle lattiasta. Kooltaan ne olivat suhteellisen suuria, siten että samassa kopissa pystyi myös kuivaamaan ja pukeutumaan, eli olisiko kopilla ollut kokoa noin 1m x 2.

Oli jo myöhäinen ilta, kello oli hyvän matkaa puolen yön jälkeen. Oli ollut tosi kuuma päivä ja olin tietysti ottanut hieman oluttakin. En saanut unta vaan pyörin niljaisena omasta hiestäni vaunun sängyllä kun sitten päätin käydä suihkussa.

Vaelsin kyseistä pesurakennusta kohti tietysti melko hiljaa kun oli jo hiljaisuus alueella. Pääsin sisälle kun huomasin kahden kopin olevan vapaana ja yhdessä verhon kiinni. Sisältä kuului iloista suihkun lirinää. En kiinnittänyt asiaan sen kummempaa huomiota vaan menin viereiseen koppiin.

Ennen kuin olin ehtinyt riisuutua tai laittaa suihkuakaan päälle kuulin viereisestä kopista tukahtuneen huokaisun. Ja melkein heti perään toisen joka tuli jollakin tavalla matalammalta, kuulostivat siis eri ihmisten päästämiltä. Ajattelin jonkun olevan iltarunkulla koska selvästi kuuli että kyseessä oli nautinnon huokaus. Otin vaatteet pois ja laitoin suihkun päälle, koko ajan korvat höröllä.

Minua kiihotti kauheasti ajatus siitä että joku vetäisi käteen naapurissa kun itse peseytyisin. Naapurikopista kuului yllättäen ns. Ääni kuulosti selvästi meihen päästämältä. Minua alkoi epäilyttämään ja jätin suihkun päälle. Kurkistin omasta kopistani ulos, ketään ei ollut tullut lisäksemme paikalle. Polvistuin lattialle siten että näin verhon alta hieman tilannetta.

Yllätykseni oli suuri kun näin peremmällä kopissa neljät jalat! Kaikkein härskeintä tässä oli se että ne olivat aivan peräkkäin ja ekat olivat hieman kopin tuolista irti ja toiset ikäänkuin hieman varpustaen. Taaemmat hieluivat aavistuksen kuin jalkojen omistaja olisi jännittänyt tai tehnyt jotain.

Tilanne kiihotti minua ja kaluni alkoi paisumaan jännityksestä. Raotin varovasti verhoa ja yllättävä näky kohtasi silmiäni. Kopissa ei ollutkaan lemmenhetkiä viettävää nuorta paria vaan minua kohti selkäpäin oli vanhemman ukon karvainen selkä ja peppu joka pumppasi lyhyin rytmikkäin liikkein toista edessä olevaan "uhria".

Pelin kautta näin että kyseessä oli melko nuori kaveri, hyvä jos 20 vuotta oli vielä mittarissa. Hän nojasi penkkiin käsillään ja pyllisti surutta ukolle. Pelistä näin että molemmilla oli silmät kiinni ja ukon pää oli takakenossa tyytyväinen irvistys naamalla. Siinä ne paneskelivat, vanha irstas setä ja nuori kolli joka sai kunnolla patukkaa. Minulla pamahti kulli täyteen seisokkiin ja otin siitä kiinni alkaen varovasti runkkaamaan siinä keskellä suihkuhuonetta verhonraosta tirkistellen.

En ollut varma oliko pari edes kiinnittänyt huomiota siihen että joku muu oli tullut viereiseen suihkuun mutta ukon rauhallisesta poljennasta luulen että he yrittivät naida mahdollisimman hiljaa. Aina välillä ukko menetti kontrollin ja pamuputti poikaa muutaman rykäyksen lujempaa niin että syntyi se läiskähtävä ääni joka tulee kun lantio ottaa pakaroihin kiinni. Silloin pojultakin pääsi huokausta tai huudahdus suusta. Minä poika vedin käteen oikein antaumuksella näystä kiihottuneen..

En tiedä olivatko paneskelleet jo kauan kun sitä ei minun "valvonnassani" ehtinyt kestää viittäkään minuuttia kun ukko menetti täysin holttinsa. Hän urahti jotakin käsittämätöntä ja nappasi lujaa poikaa vyötäisilta kiinni. Siinä ei kyllä enää yritetty peittää mitään vaan hän veti täysillä poikaparkaa peppuun, poika vaan huudahteli selvästi yllättyneenä panon saamasta käänteestä.

Tätä ei kestänyt sitten enää kauaa vaan ukko työnsi seipäänsä koko varren mitalta, tai siltä ainakin näytti, pojan pyllyyn.

Siellä se oli pitkän aikaa kun ukko väänsi naamaansa kauheaan irvistykseen selvästi ampuen spermaa reikään. Veti sitten kalunsa ulos ja sanoi pojalle jotain mitä en kuullut. Vetäydyin äkkiä omaan koppiini kun tajusin olevani kiinni jäämisen partaalla. Eivät kai huomanneet että olin tirkistelemässä koska pukeutuivat ja lähtivät vähin äänin, ukko eka ja muutaman minuutin jälkeen poika myös. Kai heitäkin kiihotti kiinni jäämisen riski. Minulla seisoi kuin rautakanki tämän akillisen livepornon näkeminen joten nappasin taas kullista kiinni ja vedin oikein kiukkuiset runkut.

Tunsin miten lämpö alkoi leviämään alaselästä kiveksiin ja kullinnupista lensi kaaressa spermat kopin seinälle. Sitten peseydyin ja poistuin takaisin vaunuun.

Tästä on tosiaan jo muutama vuosi aikaa mutta kun muistelen tapausta alkaa minulla seisomaan aina ja sitten onkin pakko vetää hanskaan. Nyt kun tämän sai "paperille" seisoo taas joten päättelen tämän tosi elämän kertomuksen tähän koska tarvitsen vähintään yhden käden toiseen hommaan.

Kiitos tosi kiihottavasta tositarinastasi, uskon että itsellänikin olisi ollun kulli tosi jäykkänä jos olisin ollut paikalla. Kerrostalomme vintillä kokoonnuttiin usein kaverien kanssa selaamaan pornolehtiä ja lehdet kädessä runkattiin kilpaa. Enimillään meitä oli kuusi kaveria yhtä aikaa siinä kopissa. Sitten meitä oli sellanen nemjän pojan 'sisärengas', joiden kanssa runkkailtiin j´toisiltamme ja imettiin myös.

Yhden pojan sisko oli joskus mukana ja hänen kanssaan opeteltiin naimaan. Veljensä paneskeli sitä siinä, missä me muutkin. Tyttö esitteli auliina itseään ja usein. Kerran eräs kaveri toi sellaisia homo- ja transsukuvia näytille ja me matkittiin kuvia Jännää aikaa se oli ja kiihottavaa. Kielioppi taas hakusessa, yhdyssanat tuntematon käsite?!?!? Sulla riittää kyllä hommaa, jos suolipalstalla kirjoitusvirheistä mielesi pahoitat ;. Onneksi en ollut ainoa joka tästä pahoitti mielensä. Oli pakko ottaa kulli käteen kun näitä luki.

Itse haaveillu vastaavasta tapahtumasta varmaan 12 vuotiaasta,jäänyt kokematta Löytyispä vielä joku päivä Hesasta 'tuhma' setä tai kaksikin Äitini nuorempi veli oli kerran kesän meillä auttamassa taloremontissa ja minäkin siinä vuotiaana mukana laudan kantajana ja vähän muutakin. Eno oli vasta parikymppinen ja viihdyimme hyvin yhdessä. Kerran menin saunaan, minkä luulin olevan jo ihan tyhjä, muta kun avasin oven, enoni makasi lauteella runkaten kulliaan aika kovalla tahdilla.

Kylä hän säikähti, mutta tajusi, ettei piilottelu auta. Nousi vaan istumaan ja kehui aina runkkaavansa saunan lämmössä kun vain pystyi ja kehotti minuakin tekemään samoin pyytäen minua istumaan vierelleen. Hän uteli siinä, jos olin koskaan runkannut toisten poikien kanssa ja kyllähän minä sen myönsin. Kun eno sitten pyysi minua näyttämään, niin vähän häpeillen aloitin, mutta nopeasti se häpeily vaihtui kiihkoon.

En edes yrittänytkään laittaa vastaan, kun hän kysyi jos hän saisi runkata minulta.

Aina ollaan saunottu miehet ja naiset kimpassa. Nii sit juostessa ekana oli jonki aikaa puolijäykkänä vasemman jalan reiteä vasten ja mulkun pää näky melkein lahkeesta. Gallup pojille ja tytöille 1. Ja kouluis vaik farkut ni näkyy selvästi. Tuntu se silloin tosi nololta mut ei myöhemmin. Koska se oli jo melkein laukeamispisteessä suihinoton jäljiltä niin eipä kauaa kestänyt. Viimeviikolla pukeuduin pukukoodin mukaisesti pinkeään ja tunnilla penis päätti aloittaa juhlat ilman varoittamatta javälitunti kului sitten mukavasti wc:

Salaista seuraa homo sexworks tampere

HOMO SEX SHOP KUOPIO LINGAM HIERONTA HELSINKI