Vihlasuja on ain sillon tällön ja sillon alan nähdä hirveitä painajaisunia et oon raskaana. Mut elämän laatu parani tos heti ku hankin kuukupin. Oon ihan rakastunu siihen. Aattelin täs tehdä radikaaleja ulkonäkö muutoksia. Uudet rillit pitäis tulla päivänä minä hyvänsä ja kaveri just lupautu vetäsee miun tukan lyhyeks ja sit aattelin vähän vaalentaa sitä.

Kesä lookki siis tulos. Ostin eilen kirpparilt yhet housut mitkä leikkasin shortseiks. Quote Post by Vitu Hanna » 29 Mar , Sain eilen tommosen punasen yhdeltä piffottarelta ja piti heti tietty testaa ja jumaleissön kun se pysy ko tauti.

Kesti koko illan, ei tartu tuoppeihin, kestää pussailun ainakin jos pussaa lapskaa ja ihan sika hyvää tavaraa kaikinpuolin! Tietty tommoset kestopunat tuntuu aina vähän nihkeiltä, mutta käyttömukavuus oli yllättävän hyvä ja miellyttävämpi kuin muissa vastaavissa huulipunissa, mitä oon kokeillu.

Pakko saada toinenkin väri mahdollisimman pian! Quote Post by sielusi kyylä » 29 Mar , Keitossani on mies wrote: Kyylä tietää nää jutut. Quote Post by ei mikään caramellos » 29 Mar , Hemmetti, mun on nyt kyllä pakko tulla hehkuttaan tota rimmelin uutta provocalips huulipunaa! Quote Post by Massive Discocunt » 29 Mar , Quote Post by laulava shamaani susi » 29 Mar , Quote Post by Keitossani on mies » 29 Mar , Quote Post by medusa » 29 Mar , Quote Post by Sars » 30 Mar , Ihmiset lähtevät ulos ja löytävät poika- tai tyttökaverin.

Kun he ovat olleet pari vuotta yhdessä ja saaneet lapsia, äiti menee töihin ja isä kaupungille etsimään vielä yhden tyttökaverin. Kun on saanut poikakaverin, hänen kanssaan muutetaan äidin ja isän kellariin. Aina välillä sieltä noustaan sitten syömään. Minulla on vain yksi tyttökaveri, mutta yritän löytää koko ajan niitä lisää. Ei kannata seurustella monen tytön kanssa, koska silloin heitä ei riitä kaikille.

Tietenkin voi seurustella monen kanssa yhtä aikaa. Yleensä mies romahtaa polvilleen ja kosii. Se on vähän sellaista konttaamista. Kun isä ja äiti kosivat toisiaan, isä konttasi kukka kädessään äidin edessä. Silloin kun kositaan, mennään polvi-istuntaan ja kysellään, haluaisiko joku naimisiin. Jos poikakaveri ei halua erota, pitää tapella kovasti. Kyllä se ero tulee. Jos ei saa sormusta irti sormesta, ei voi enää erota toista kertaa.

Rakkaus kestää suunnilleen nelikymppiseksi, sitten löytyy takuulla toinen. Rakkaus kestää niin kauan, ennen kuin tyttö saa selville, että pojalla on toinen. Here is the luukku KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania. Sanamuunnoksia - Munasaannoksia Maanantai A la vai menusta? Kuiskaaja Rajala pisti rahaa likoon jotta Pekka saisi linnun.

Pallaksella jo yritellään - Ylläksellä jo paritellaan. Kuukerin nelli teki lasikukon. Pietari Suuri Vaasan linnassa hattuja polki. Piha on liukas, pulu kaatuu. Pulu kaatu, eipä hätää, pululla oli kannukset - Kalu puutu, eipä hätää, kalulla oli punnukset. Viskiä tutuille muki tolkulla - tuskia vituille toki mulkulla.

Quote Post by medusa » 29 Mar Pakko saada toinenkin väri mahdollisimman pian! Jos ei ole varma, onko rakastunut vai ei, tytön kanssa voi käydä pari kertaa treffeillä. Ole hyvä ja yritä toisilla hakusanoilla! Quote Post by Massive Discocunt » 29 Mar Mun tonttu nimi on Keskiviikko

Meriton spa gay kokemuksia mies orkasmi

Sanomattakin selvää että palautukseen meni ja mennään sit helteisiin asti toppatakilla sootana. Quote Post by pempan pöttijäksyt » 27 Mar , Oon laspka pemppa pöttijäksy. Quote Post by Vitu Hanna » 27 Mar , Pystyin elämään hyvin ilman näitä, kiitus.

Järvirariossa terveisten saamis count: Kesäaikaan mielessä kukat ja Pyssis. Je Suis Juhana-Kuutio wrote: Quote Post by Sars » 27 Mar , Pari vuotta sit ku hommasin hormonikierukan ni alko melkein koko aikane vuoto. Kivut onneks katos ku aiemmin oli just sellasii mekkuli kipui et huhu. Vihlasuja on ain sillon tällön ja sillon alan nähdä hirveitä painajaisunia et oon raskaana.

Mut elämän laatu parani tos heti ku hankin kuukupin. Oon ihan rakastunu siihen. Aattelin täs tehdä radikaaleja ulkonäkö muutoksia. Uudet rillit pitäis tulla päivänä minä hyvänsä ja kaveri just lupautu vetäsee miun tukan lyhyeks ja sit aattelin vähän vaalentaa sitä. Kesä lookki siis tulos. Ostin eilen kirpparilt yhet housut mitkä leikkasin shortseiks. Quote Post by Vitu Hanna » 29 Mar , Sain eilen tommosen punasen yhdeltä piffottarelta ja piti heti tietty testaa ja jumaleissön kun se pysy ko tauti.

Kesti koko illan, ei tartu tuoppeihin, kestää pussailun ainakin jos pussaa lapskaa ja ihan sika hyvää tavaraa kaikinpuolin! Tietty tommoset kestopunat tuntuu aina vähän nihkeiltä, mutta käyttömukavuus oli yllättävän hyvä ja miellyttävämpi kuin muissa vastaavissa huulipunissa, mitä oon kokeillu.

Ihmiset lähtevät ulos ja löytävät poika- tai tyttökaverin. Kun he ovat olleet pari vuotta yhdessä ja saaneet lapsia, äiti menee töihin ja isä kaupungille etsimään vielä yhden tyttökaverin. Kun on saanut poikakaverin, hänen kanssaan muutetaan äidin ja isän kellariin. Aina välillä sieltä noustaan sitten syömään. Minulla on vain yksi tyttökaveri, mutta yritän löytää koko ajan niitä lisää.

Ei kannata seurustella monen tytön kanssa, koska silloin heitä ei riitä kaikille. Tietenkin voi seurustella monen kanssa yhtä aikaa. Yleensä mies romahtaa polvilleen ja kosii.

Se on vähän sellaista konttaamista. Kun isä ja äiti kosivat toisiaan, isä konttasi kukka kädessään äidin edessä. Silloin kun kositaan, mennään polvi-istuntaan ja kysellään, haluaisiko joku naimisiin. Jos poikakaveri ei halua erota, pitää tapella kovasti. Kyllä se ero tulee.

Jos ei saa sormusta irti sormesta, ei voi enää erota toista kertaa. Rakkaus kestää suunnilleen nelikymppiseksi, sitten löytyy takuulla toinen.

Rakkaus kestää niin kauan, ennen kuin tyttö saa selville, että pojalla on toinen. Here is the luukku KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania. Sanamuunnoksia - Munasaannoksia Maanantai A la vai menusta? Kuiskaaja Rajala pisti rahaa likoon jotta Pekka saisi linnun.

Pallaksella jo yritellään - Ylläksellä jo paritellaan. Kuukerin nelli teki lasikukon. Pietari Suuri Vaasan linnassa hattuja polki. Piha on liukas, pulu kaatuu. Pulu kaatu, eipä hätää, pululla oli kannukset - Kalu puutu, eipä hätää, kalulla oli punnukset.

Viskiä tutuille muki tolkulla - tuskia vituille toki mulkulla.

Läski kalu hanna homo partanen meis