lemmenlaiva homoseksuaaliseen dvd seksi lelut

Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: Kuukausi ja kymmenen päivää puheensa jälkeen Kennedy murhattiin.

Murhasuunnitelman teki illuminaattien korkea-arvoiset miehet, koska he pelkäsivät, että John F. Kennedy olisi saanut kansan heitä vastaan ja lopulta paljastettua koko illuminaattien maailmanhistorian suurimman huijauksen ja salaliiton.

USAn presidentti on olevinaan maailman mahtavin mies. Obama on vain marionettinukke maailman mahtavien hyppysissä. Kun maailman todelliset valtaa pitävät tahot niin päättävät, sätkynukke saa mennä. Ralph Giordanon kirjoitus "Ongelma ei ole maahanmuutossa vaan islamissa. Natsien keskitysleiriltä selvinnyt kirjailija varoittaa Die Welt -lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessään Saksaa ja Eurooppaa uhkaavasta islamin leviämisestä ja sen seurauksista.

Suomennos on julkaistu alunperin Hommaforumilla nimimerkki aprelinan toimesta. Nuo lausumanne sanat Saksojen yhdistymisen vuotisjuhlallisuuksissa 3. En ryhdy antamaan teille historian yksityistuntia, mutta sen verran sinisilmäinen ja vastuuton on todellisen, olemassa olevan islamin rinnastus toiveiden mukaiseen islamiin, joka olisi sovitettavissa eurooppalaisiin arvoihin, että se vaatii voimallista protestointia. Ennen kaikkea sen vuoksi että poliittisen ja militanttisen islamin on mahdotonta integroitua mihinkään ja mitenkään, kun arkinenkin islam on varsin ongelmallinen.

Ettekö tiedä ettei kukaan ole tähän asti pystynyt vastaamaan edes hieman vakuuttavasti kysymykseen islamin yhteensopivuudesta sanan ja omantunnon vapauteen, naisten tasa-arvoon, moniarvoisuuteen, uskonnon erottamiseen valtiosta, lyhyesti sanottuna demokratiaan?

Islam on musta pilvi, joka peittää 21 vuosisadan kirkkaan taivaan ja leijuu uhkaavasti Saksan yllä täysin suunnittelemattoman ja virheellisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Kysymys on kahden täysin erilaisen ja kehitysvaiheessaan eri tasolla olevan kulttuurin yhteensovittamisesta. Kun juutalais-kristillinen kulttuuri nousi historiansa synkimmistä ajoista renessanssin, valistuksen ja porvarillisten vallankumousten kautta liberaalien arvojen tasolle, se teki valtavan harppauksen yhteiskunnan kehityksessä.

Kun taas islamilainen kulttuuri, jonka kukoistuskausi sai lännen häpeämään itseään, vaipui ja on sitä tänäkin päivänä, muinaiseen patriarkaaliseen pysähtyneisyyteen jolle on ominaista alistuneisuus, totalitaarinen uskonto, sukupuolten epätasa-arvo, paternalismi sekä  uskonnollisten auktoriteettien vastaansanomaton kunnioittaminen.

Se on syvästi yksilönvapauksia rajoittavan, traditionaalisesti ja uskonnollisesti ehdollistuneen kulttuurin yhteentörmäys kulttuuriin joka on vuosisatojen etsinnän ja virheiden kautta kehittynyt yksilöllisyyden ja kristillisyyden valtaisasta vaikutuksesta ja siitä huolimatta sekulaariksi.

Nykyisessä yhteiskuntamuotojen kamppailussa on valtavia rakenteellisia ongelmia ja itse muslimit osoittavat niihin. Kuuluisa turkkilainen kirjailija Zafer Senocak, leikkaa kirurgin veitsen tarkkuudella yhtä näkyvintä epäkohtaa: Niissä muslimi istuttaa häpeäpaaluun islamilaisen maailman kyvyttömyyden itsensä rehelliseen tutkiskeluun. Niissä nimetään syylliset islamilaisen maailman kauheaan asiantilaan — oman eliitin. Ja sanotaan ääneen se, mitä ei-muslimi uskaltaisi tuskin koskaan sanoa ääneen: Se tukehtuu uskontonsa erityispiirteisiin ja niiden luoman kulttuurin jälkeenjääneisyyteen ja pysähtyneisyyteen.

Sen lisäksi on huutomerkin tavoin kiljuva uhka: Likainen, mielikuvituksellisilla rikkauksilla ruokittu rajattoman kyynisyyden läikkä. Mutta myös Saksassa, herra presidentti, kuulee muslimien ääniä jotka tarkastelevat hyvinkin skeptisesti tulevaisuuden näkymiä islamilaiseen diskurssiin juutalais-kristillisessä sivilisaatiossa. Esimerkiksi iranilaistaustainen teologi Hamideh Mohagheghi on varoittanut: Kaikenhalaajat ja sosiaaliromantikot Toinen ääni joka kutsuu kuuntelemaan Saksan kansan mielipidettä ja suhtautumaan kriittisesti muslimien yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin toimijoihin on tohtori Ezhar Cezairlin ääni Saksan islamilaisesta konferenssista: Jopa Thilo Sarazzinin pehmeän läksytyksen jälkeen he vielä kuvittelevat voivansa sosiaaliterapian avulla herättää henkiin monikulttuurisen idyllin, joka oli olemassa vain heidän omissa kuvitelmissaan.

Älkää käsittäkö minua väärin, herra presidentti. Kansakunnalle on kunniaksi puolustaa jokaista maahanmuuttajaa, muukalaista ja ulkomaalaista rasismin ja sen rikoskumppaneiden vitsaukselta.

Samaan aikaan kansallinen velvollisuutemme on puolustautua niiltä virtauksilta, joita turkkilais-arabialaisen vähemmistön traditiot ja tavat tuovat mukanaan, kaksinaamaisuuteen verhotun pahantahtoisuuden, jopa vihamielisyyden tunnustaessaan demokratiassa saavuttamamme vapauden ja vannoessaan uskollisuuden valoja sen perustuslaillisille rakenteille. Suurimmat integroitumista vaikeuttavat esteet ovat muslimeissa itsessään. Vaikka lähtökohtaisesti olettaisimme enemmistön olevan kuinka rauhanomaisia tahansa, on pelottavaa miten nopeasti ja laajasti valtavien protestien aallot nousevat islamilaisessa maailmassa kun muslimit kokevat tulleensa uhatuksi tai loukatuksi.

Ja toisaalta, kuinka täydellisen hiljaisuuden lamaannuttamia paikallisten moskeijoiden muslimiyhdistykset ja seurat ovatkaan jos esimerkiksi turkkilaisessa Malatayan kaupungissa pilkotaan palasiksi raamattukustantamon työntekijät tai kun Somaliassa teloitetaan nunnia tai Pakistanissa kaivetaan kristittyjä maahan odottamaan kuolemantuomiota jumalanpilkasta. Maahanmuutto- ja integraatiokysymykset edellyttävät rehellistä, rohkeaa ja mielistelemätöntä keskustelua.

Mihin me lopulta päädymme jos petämme omat arvomme muukalaisvihamieliseksi leimautumisen pelossa? Mihin me joudumme jos meidän pitää hävetä sanoessamme integraatiokyvyttömäksi paternalistista ja patriarkaalista kulttuuria jolle yksilö ei merkitse mitään, mutta oikeauskoisten suku ja yhteisö kaikkea? Mitä väärää on faktan toteamisessa kun myönnämme että lukemattomissa tapauksissa maahanmuuton tarkoituksena ei ole työnhaku vaan houkuttimena on saksalainen sosiaaliturva?

Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon ettei epäilyn julkituominen asiasta ole hengen kannalta vaaratonta! Juuri siksi mikä tahansa kritiikki mielletään loukkaukseksi. Se ei tarkoita ettei kriittisesti ajattelevia muslimeja olisi. Olen kokonaan heidän puolellaan, kuten rohkeiden naisten Necla Kelekin, Seytan Atesin, Minah Ahdan, Ayyan Hirsi Alin ja kaikkien muiden maailman tervejärkisten muslimien puolella. Natsivainot kokeneena tunnen hyvin Hitlerin Saksan ja nyky-Saksan eron. Sen demokratia on minulle pyhä ja vain siinä tunnen oloni turvalliseksi.

Joka on sen vihollinen, olkoon ateisti, kristitty tai muslimi, on minun viholliseni. Syvästi kunnioittaen, Ralph Giordano Welt Online Venäjännös on julkaistu Davidov antanut luvan tekstinsä vapaaseen levitykseen medioissa. Jouko Pihon tarkennus homolausunnostaan. Oheinen kirjoitukseni julkaistiin Uudessa Suomessa Ohessa oleva vastaukseni on synnyttänyt väärinkäsityksiä, joita haluan tässä oikoa.

Uuden Suomen keskustelussa Ja tässä on antamani vastaus. Homoseksuaalisuus on synti Jumalan luomisjärjestystä kohtaan. Maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen. Tällä hetkellä tilanne on se, että maallistuneessa yhteiskunnassa on mahdotonta palata siihen, että homoseksuaalisuus määriteltäisiin uudestaan rikokseksi, vaikka rikosmäärittelystä ei ole aikaa kuin n.

Sitä ennen ja pitkään Suomen laki määritteli homoseksuaalisuuden rikokseksi. Olivatko silloiset sukupolvet asian suhteen täysin tyhmiä? Nykyiset sukupolvet ovat sen sijaan maailmanlaajuisen homopropagandan saastuttamia.

Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ihmisiä. Totta kai he voivat olla sitä. Mutta ei se todista mitään.

Yhtä hyvin psykopaatit, pedofiilit ja massamurhaajat voivat olla erittäin mukavia ja ihania ihmisiä, kun heitä tapaa satunnaisesti kahvikupposen äärellä. Mutta ei se todista mitään, varsinkaan heidän salassa tekemiensä rikosten puolesta. Edellä olevan perusteella jotkut ovat ymmärtäneet minun niputtavan homoseksuaalit samaan kategoriaan psykopaattien, pedofiilien ja massamurhaajien kanssa.

En todellakaan tee niin. En rinnasta homoseksuaaleja em. Kirjoitukseni pointti oli jotain aivan muuta. Tarkoitukseni oli vain sanoa, että vaikka olenkin homoseksuaalisuutta vastaan ja pidän sitä rikkomuksena Jumalan lakia vastaan, niin minulla ei ole mitään homoja vastaan ihmisinä. Tiedän varsin hyvin, että he ovat mukavia ihmisiä, monesti paljon parempia ihmisinä kuin jotkut heterot. Yritin myös sanoa sitä, että tämä homojen mukavuus ei kuitenkaan todista mitään heidän homoutensa hyväksymisen puolesta.

Sitten mainitsin nuo kolme ihmisryhmää, jotka voivat olla myös arjessa aivan OK, ja ihmiset saavat heistä miellyttävän kuvan. Viittaukseni näihin muihin ihmisryhmiin oli ilmeisen epäonnistunut, koska jotkut ovat tulkinneet lauseeni merkitsevän jotakin sellaista, mitä en tarkoittanut. K ehotus liittyä Kristillisdemokraatteihin. Viime päivien homokeskustelukohu on vaikuttanut kirkosta eroamisen lisäksi myös niin, että Kristillisdemokraatteihin on liittynyt nyt jo n.

Jos myös sinä haluat antaa tukesi KD: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus kirkon hajoamisesta. Kirkko hajoaa, ja se on tervettä se. On mielenkiintoista seurata käsiin räjähtävää Suomen Evankelis-luterilaisen kirkon hajoamista. Tie, jossa tasapainoillaan liberalisaatiopaineiden ja konservatiivisen, Raamattu-uskovaisuuden välillä on, loppumassa.

Kirkolla on kaksi vaihtoehtoa: A Kirkko hyväksyy homoliitot, jolloin konservatiivit hylkäävät kirkon. Jäljelle jää ultra-liberaali, deismiin kallistuva valtiokirkko, eräänlainen maallistunut mutta hengellistä teeskentelevä uskonnollinen "KELA".

Kirkon saama osuus yhteisöverosta pienenee, sillä siitä aletaan jakaa muillekin uskontokunnille. B Kirkko ei hyväksy homoliittoja, jolloin liberaalit ja maallistuneet hylkäävät kirkon. Jäseniksi jäävät vain ne, joita motivoi henkilökohtainen, konservatiivispainotteinen kristillinen usko. Tulee luultavasti kirkon ja valtion totaaliero, ja yhteisövero-osuuden menetys, jolloin kirkko joutuu alkaa perimään jäsenmaksuja tai palvelumaksuja.

Kirkon yhteiskunnallinen aktiivisuus vähenee, palkallisen henkilöstön määrä tippuu rajusti ja toiminta jää enemmän vapaaehtoistyövoiman varaan. Nimittäin kirkko nykyisellään raskaana laitoksena ei enää toimi Pyhällä Hengellä, vaan rahalla, ja se on mieluummin valmis huoraamaan periaatteistaan eli myymään oman sielunsa osuudesta yhteisöverosta kuin pitäisi kiinni uskostaan. Seuraus on, että viiden vuoden sisällä Suomeen syntyy joukko uusia luterilaisia kirkkoja, Luther-säätiön lisäksi ja Nokia-mission lisäksi, herätysliikkeiden perustaessa uusia omia kirkkojaan.

Luther-säätiö ja Nokia-missio ovat kuitenkin määrällisesti pikkupuro, valtiokirkko menettänee heidän myötä vain parituhatta jäsentä. Toiminnallisesti helpointa lähtö lienee Vanhoillis-lestadiolaisille, koska herätysliike on käytännössä oikeastaan jo pitempään toiminut puoli-itsenäisenä.

Muihin lestadiolaisiin liikkeisiin, Esikoisiin, Rauhan Sanaan ja Uusheräykseen kuuluu yhteensä noin 50 jäsentä. Sekin noin tuplasti se määrä, joka tähän mennessä on eronnut homoilta-kohun myötä. Herännäiset ovat olleet perinteisesti hyvin uskollisia kirkolle, mutta sieltäkin suunnalta on kuulunut äänenpainoja, joiden mukaan lähtö on edessä. Veikkaan, että lähtijöitä on kuitenkin suhteellisen vähän, alle 10 Uskollisimmin kirkossa pysynee SLEY.

On vaikea kuvitella evankelisten lähtevän joukolla ulos. Luultavasti SLEY pysyy mukana liberalisoituvassa kirkossa, ehkä yksittäisjäseniä lukuun ottamatta. Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot.

Samanlaista ääntä on kuulunut muualtakin ns. Tämä tarkoittaisi valtiokirkolle noin 20 - 30 On myös oletettavaa, että valtiokirkko liittyy takaisin Roomalais-katolisen kirkon helmaan. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä.

Toteutuva vaihtoehto A on hyväksi todelliselle kirkolle, jonka muodostavat ja ovat tähänkin asti muodostaneet vain ne ihmiset, joilla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen. Pelkkä nimi instituution jäsenluettelossa ei tee kenestäkään kristittyä. Kristuksen seurakunta on uskovien yhteisö. Kristittyjen uloslähtö kirkko-babylonista on tervehdyttävä vaihtoehto. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on noussut viimeaikaisen homokeskustelun keskipisteeksi ja kirkon joukkopaon suurimmaksi syypääksi.

Puolueessa tämä näkyy hieman yllättävällä tavalla: Viikko sitten lähetetyn Ylen Homoillan jälkeen puolue on rekisteröinyt vajaa sata uutta jäsentä, kertoo puoluesihteeri Peter Östman Uudelle Suomelle. Määrä on merkittävä, sillä normaalisti jäsenilmoituksia tulee viikossa noin kolme.

Räsäsen mielipiteet ovat suututtaneet ulkomaailman, mutta ei puolueen jäseniä. Eroilmoituksia on tullut vain kuusi viime tiistain jälkeen. Östmanin mukaan tuki-ilmiö alkoi näkyä KD-johdon sähköposteissa loppuviikosta. Osa palautteesta on ollut juuri puolueen jäseneksi ilmoittautumisia, osa taas on toivottanut puoluejohdon kuumaan paikkaan.

Samaan aikaan kirkosta on eronnut yli 25 ihmistä. Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Mutta tämä on vasta alkua. Suomen kansan konservatiiviset uskovat, joista osa on pitkään äänestänyt vain Kokoomusta ja Keskustaa, tulevat suurin määrin siirtymään KD: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö.

Mutta näin ei ole. Suomessa on paljon vanhempaa väestöä, jotka eivät netissä kirjoittele, mutta he käyvät äänestämässä. U utisia Jouko Pihon mediamylläkästä ja Pihon vastaus. Eilen alkoi jo tulla monenlaista viestiä lauantaisen homokannanottoni jälkeen, mutta tänään Minusta ja käsityksistäni on ollut juttua sekä Helsingin Sanomissa sivulla A6, Ilta-Sanomissa sivulla 3 että Uuden Suomen verkkolehdessä.

Ohessa Teppo Ovaskaisen juttu, joka oli jonkin aikaa Uuden Suomen etusivulla. Sen jälkeen on minun vastaukseni. Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän.

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän loviisalaisen Jouko Pihon rajusta blogikirjoituksesta on tullut nettihitti, jota kauhistellaan ympäri verkkoa. Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Peter Östman toteaa Uudelle Suomelle aikovansa keskustella Pihon kanssa tämän purkauksesta.

Hän kieltäytyy kuitenkin kommentoimasta, onko Pihon vielä mahdollista pyrkiä eduskuntaan puolueen listoilta. Piho ei ole vielä virallinen eduskuntavaaliehdokas, vaan hänelle on vasta myönnetty lupa kampanjoida. Östmanin mukaan ehdokkuudesta päättää lopulta piirin syyskokous, eikä puoluejohdolla ole juridista oikeutta kieltää valitsemasta tiettyä ehdokasta. Mutta totta kai puoluejohtoa kuunnellaan tällaisessa asiassa. Östman ja puheenjohtaja Räsänen sanoutuvat jo maanantain Ilta-Sanomissa irti Pihon väitteestä, että homous olisi rikos.

Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle. Seisooko puolue tämän väitteen takana? Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jouko Jääskeläinen kertoo Uudelle Suomelle, että Pihon ehdokkuudesta päättää kollektiivisesti marraskuun piirikokous. Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa on tuotu esiin Uuden Suomen blogikirjoitukseni Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi? Olen pahoillani epätarkasti muotoillusta lauseesta.

On käynyt ilmi, että kun tuo yksi lause on irrotettu kokonaisuudesta, on mielipiteistäni syntynyt väärä käsitys. Pahoittelen myös mahdollista KD: Kirjoitin nimittäin heti tuon mainitun lauseen jälkeen seuraavasti: En siis kirjoittanut maallisesta rikoksesta, vaan rikoksesta Jumalan lakia ja luomisjärjestystä vastaan. Kirjoitin myöhemmin blogini kommenttiosiossa asiasta vielä selvemmin: Tämä johtuu siitä, että maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen.

Mitä tulee sairauteen, niin vaikka Suomen laista poistettiin homoseksuaalisuuden sairausluokitus v. On myös huomattava, että itselle vahinkoa aiheuttava homoseksuaalisuus on edelleen sairausluokiteltu Suomessa. Kaikella edellä sanotulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ja mukavia ihmisiä. Ei pidä sekoittaa asioita ja ihmisiä keskenään. Minä en tuomitse yhtäkään homoa. Minä tuomitsen vain homoseksuaalisuuden, koska Raamattu tuomitsee sen ja koska en näe homoseksuaalisuutta yhteiskuntaa rakentavana voimana.

Jouko Pihon kannanotto homoseksuaalisuuteen. Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän homokeskustelusoppaan, joka alkoi TV2: Olen kirjoittanut asiasta joillekin foorumeille, mutta laitan nyt viimein jotakin myös tänne omille sivuilleni. En aio nyt referoida kyseistä keskustelua sen lähemmin. Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen kirkosta eroamiset lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat kirkossa homoseksuaalisuutta vastaan.

Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä. On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon homomyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle. Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan.

Haluan sen sijaan tuoda tähän homokeskusteluun uuden näkökulman. Kyse on koko homobuumin taustoista. Ainahan maailmassa on ollut homoutta. Aina luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos.

Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia. Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi.

Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä.

Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta.

Seuraava askel onkin ollut sitten homojen vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin heteroille. Minun mielestäni homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille. Homoille riittää rekisteröity parisuhde. Avioliitto ei kuulu homoille eikä adoptio. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä isän että äidin malli. Mistä ihmeestä tämä kaikkialla maailmassa riehuva homomyönteisyys on sitten saanut alkunsa?

Vai ovatko viihdeohjelmien homo-ohjelmat vain sattumaa? Sattumasta ei ole kysymys. Ei myöskään siitä, että ihmiset olisivat vain nyt 40 vuoden aikana yhtäkkiä tulleet viisaammiksi ja suvaitsevammiksi.

Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta. Miksi ihmeessä sitten tällaiseen ihmisten käsitysten muuttamiseen on pyritty? Onko sillä ollut jokin syy? Nimenomaan on ollut ja on edelleen syy. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja motivaatiota. Maailman muuttamiseen homomyönteiseksi on ollut kaksi tärkeää syytä.

Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys.

Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä.

Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?

Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia rahan tai vallan takia ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot.

Miksi he haluavat sellaista tuhoa? Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja. EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni.

He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla.

Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä. Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan.

Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia. Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto.

On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä. Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan.

Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta. Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan. Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia.

Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko". I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa.

Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa. Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle.

Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista". Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi. Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi. Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto.

Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus. Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt.

Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi. Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon. Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta.

Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa. Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin. Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta.

Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena. Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen. Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä.

On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa. Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle.

Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään. Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan. Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista.

Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen. Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta.

Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti. Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa. Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion.

Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa. Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä. Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta.

Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille. Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko. Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen.

Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä. Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen".

Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä. Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion. Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U.

Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin.

Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille. Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko.

Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla. Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus.

Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella. Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Vuosi voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v.

H uolestuttavia uutisia USAsta: Ensimmäisen kerran Obama jätti sanan "Luoja" pois Molemmissa tilanteissa Barack Obama sanoi: Kyseessä on historian tietoinen väärentäminen. Minun käsittääkseni alkuperäisiä dokumentteja pitää siteerata tarkasti niin kuin ne ovat. Myös Abraham Lincolnin kuuluisaa Gettysburgin puhetta on kohdeltu kaltoin.

Robert George , oikeustieteen professori Princetonin yliopistossa, osallistui Amerikan perustuslaillisen seuran the American Constitution Society for Law and Policy kokoukseen, jossa osanottajille jaettiin pamfletti, jossa oli myös Gettysburgin puhe.

George alkoi lukea puhetta ja hämmästyi, koska se ei ollutkaan tarkalleen sama kuin mitä hän oli oppinut ulkoa jo koulussa. Näin loppuosan teksti kuului: Mihin USA on menossa? Jos Jumala sysätään pois jo historiallisista dokumenteista, Jumala tulee sysäämään USAn pois maailman ainoan supervallan asemasta.

Richard Murphyn kirjoitus "Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen". Mikko Silvennoinen Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista.

Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa. Kuinka pankki sitten luo rahaa?

Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa. Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut. Näin asia ei ole. Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili. Lainatessaan 10 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo. Lainatilille merkitään myös kymppitonni.

Tämän asiakas on nyt velkaa pankille. Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla. Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa. Tulos on siis todellakin pyöreä nolla. Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu.

Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa.

Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista. Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin.

Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa. Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää.

Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava. Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu. Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä Nyt tuokin riski on poistettu.

Ison-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä. Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä. Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä.

Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään. Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin. Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: Olen julkaissut ennenkin tästä samasta aiheesta erinäisiä kirjoituksia, mutta tämä Richard Murphyn artikkeli on yksi parhaista lyhyydestään huolimatta, koska kirjoitus on hyvin kansantajuinen ja ymmärrettävä.

Kiitos Jari Enqvistille , joka lähetti minulle jutun ja samalla linkin maailmantalous. Aion pitää tätä rahanluontiasiaa esillä vaalikampanjassani ainakin jossain määrin, koska asia on ihmisille vaikea uskoa ja käsittää ja jos minut valitaan eduskuntaan, sitten myös siellä. Valtion on mieletöntä velkaantua isoine korkomenoineen yksityisille pankeille, kun valtio voisi tehdä saman tempun itsekin ja luoda rahaa tyhjästä.

Miksi jo ökyrikkaat yksityiset pankkiirit saavat aina vain rikastua rahan luomisella tyhjästä ja sen kautta koko maailman lainoittamisella, mikä ei edes kuuluisi heille vaan isommalle kokonaisuudelle eli valtiolle? Tämä on niin suuren luokan hölmöyttä, että sanat eivät riitä kertomaan. Kyseessä on myös niin iso huijaus, että suurin osa maailman ihmisistä ei usko, että sellainen on mahdollista. Sen tähden lammasmaisten ja alamaisten ihmisten ja valtioitten höynäyttäminen jatkuu.

Minä haluan Suomen ulos tuosta hulluuden ja jatkuvan velkaantumisen oravanpyörästä. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Vasemmiston alamäen syistä. Vasemmiston alamäen syy on globalisaatio ja ideologinen sokeus.

Yleisesti niin Suomessa kuin Euroopassa olisi sekä työväenliikkeen että yleisesti vasemmiston syytä tunnustaa, mistä todellisuudessa johtuu vasemmiston yleinen alamäki. Kansallisvaltioiden heikkeneminen, kansallisten rajojen merkityksen väheneminen, kansantalouksien keskinäisen riippuvuuden lisääntyminen ja kansallisen päätäntävallan kaventuminen - eli suomeksi globalisaatiolle antautuminen - on se syy, jonka takia teollisuusmaiden työtätekevät joutuvat tinkimään työpaikoistaan ja kaikista saavutetuista eduistaan kehitysmaiden köyhien hyväksi, tai itse asiassa eliitin hyväksi, sillä eivät kiinalaisten palkat koskaan tule nousemaan sille tasolle, mitä ne lännessä nyt ovat.

Syy vasemmiston alamäkeen ei siis ole oikeistopopulismi tai "fasismin nousu", vaan osaltaan juuri sen kehityksen toteutuminen, josta Marx unelmoi: Kansainvälisyys - Internationalismi - Ihmiskunnan veljeys! Hyvinvointivaltio ja vahva työväenliike ovat viimeisten sadan vuoden ajan tarvinneet turvakseen juuri kansallisvaltion, keskitetyn vahvan valtiovallan sekä kansalliset tulli- ja talousrajat. Näiden suojissa on voitu rakentaa teollisia yhteiskuntia, joiden sisällä työväki on voinut saavuttaa itselleen ns.

Globalisaation myötä nämä edellytykset katoavat, ja työväenliike, ammattiliitot, sekä poliittisesti vasemmalla olevat puolueet menettävät valtaansa. Suurpääomien jylläämässä globaalissa taloudessa ei ole ylikansallista työväen internationaalia, eikä sellaiselle ole pääomaa tai voimaa toimiakaan. Globaalin talouden pelikenttää pyörittää pääoman valta, ja sitä ei duunareilla ole. Sen sijaan että vasemmisto olisi alkanut puolustamaan omien etujensa turvaajia ja edellytyksiä - kansallisvaltiota ja kansallisia rajoja - ollaan yleisesti  hurahdettu ns.

Sen sijaan että oltaisiin mietitty, miten rajoittaa tai ainakin hidastaa globalisaatiota - maailman yhdentymistä ja sitä seuraavaa suurpääoman ylivaltaa - ollaankin kamppailtu sen eteen, että miten tehokkaimmin kustaisiin omaan nilkkaan.

Vasemmistossa on pikemminkin pyritty  heikentämään kansallisvaltioiden valtaa ja kansallisia kulttuurieroja, joiden varaan kuitenkin eri maissa on voitu rakentaa sen ryhmähenki ja kollektiivinen me-tietoisuus, ja koko sen kansanyhteisöllisyys eli kansansolidaarisuus, jonka muodostamassa suojakuplassa viime kädessä koko hyvinvointivaltio sekä työväenliikkeen poliittinen valta on pyörinyt.

Olen jo pidempään miettinyt sitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin poliittinen vasemmisto, joksi määrittelen perinteisen työväenliikkeen ja sitä lähellä olevat tahot, suostuvat niin sanotusti ottamaan pään tarvittavassa määrin pois ideologisesta pensaasta ja myöntämään, että marxilaisuuteen kuuluva internationalismi ja kansallisvaltiovastaisuus - unelma rajattomasta maailmasta - vain vauhdittaa globalisaatiota ja pääomien vallan kasvua, ja on siten yksi perussyy kehitykselle, jossa työväenliike sekä vasemmiston poliittinen vaikutusvalta hiljalleen rapautuu.

Jos halutaan pelastaa edes osa työväenliikkeen saavutetuista eduista ja hyvinvointivaltiosta, olisi työväenliikkeen sekä poliittisen vasemmiston yleisesti aika hylätä globalisaation ja kansainvälisen suurpääoman etujen ajaminen eli internationalismi sekä kansallisten, taloudellisten ja kulttuuristensuojarajojen hajottaminen.

Sen sijaan olisi aika alkaa paikkailemaan oman talon seiniä eli puolustamaan kansallisvaltioiden ja kansallisten työväestöjen etua. Myös EU nykyisellään liittovaltiona - eli Lissabonin sopimuksen hyväksyminen ja siihen liittyvät asiat - olisi syytä varsinkin demarileirissä tunnustaa isoksi virheeksi, oikein kardinaalimunaukseksi, sillä EU on direktiiveillään tuonut laillisen alipalkkauksen ja markkinamekanismien ylivallan kaikkialle; myös hyvinvointi- ja kuntasektoreille, ja vienyt valtiolta sekä kansalliselta tasolta pois vallan, jolla epäkohtiin voitaisiin puuttua.

Siirtämällä valtaa Suomen eduskunnalta EU: Samalla työpaikat ovat karanneet vierastyövoimalle, ja harmaa talous on tulossa talouden valtavirraksi. Niin kauan kuin nykyinen meno jatkuu, on esim. Suomessa PS Suomalaisena työväenpuolueena kun ajaa juuri työväestön hyvinvointijärjestelmän perustan - suomalaisen työn, suomalaisen perusteollisuuden, kansallisvaltion, kansallisten rajojen ja kansallisen yhtenäiskulttuurin - etujen turvaamista. Ja toisin kuin vasemmistossa kuvitellaan, käsillä oleva finanssikriisi ei ole kansainvälisen kapitalismin tien pää, vaan ainoastaan taitekohta, jolla kansainvälinen suurpääoma saa vieläkin suuremman vallan maailmasta.

Ratkaisuksi kriisiin nimittäin tarjotaan yhä suurempaa pääomaa palvelevan ylikansallista päätöksenteon ja vallan keskittämistä eli suomeksi globalisaation kiihdyttämistä. Edessä on uusia EU: Tämä on eliitin päämäärä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Jussi Halla-ahon haastattelu Uudessa Suomessa Ruotsin valtiopäivävaaleissa porvarit saivat 49 prosenttia äänistä, kun opposition punavihreät joutuivat tyytymään runsaaseen 43 prosenttiin.

Porvariallianssi sai paikkaa, punavihreät ja ruotsidemokraatit Maahanmuuttokriitikkojen äänitorvi, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho uskoo avoimen maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien nousun valtiopäiville "tervehdyttävän" Suomen länsinaapurin poliittista elämää. Hänen mielestään Ruotsi on "kaikkia muita" jäljessä maahanmuuttopolitiikan muuttamisessa, joten shokkiefekti oli helppo saavuttaa.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraatit ottivat ensimmäisen suuren askeleen jo saavuttamalla lähes kuuden prosentin kannatuksen ja pääsemällä valtiopäiville.

Ennen kaikkea maahanmuuttokritiikin voimin keskisuureksi puolueeksi nousseiden Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoutui tänään tiukasti irti ruotsidemokraateista ja heidän maahanmuuttopolitiikastaan.

Halla-ahokaan ei suoraan julistaudu ruotsalaispuolueen hengenheimolaiseksi, mutta ihmettelee Soinin kiirettä sanoutua irti jostain, "mihin ei ole mitään yhteyttä". Perussuomalaisissa on aika paljon hajaannusta monien asioiden, myös maahanmuuton suhteen, hän jatkaa. Halla-ahon mielestä on turhaa verrata hänen ja ruotsidemokraattien maahanmuuttokritiikkiä, koska maiden tilanteet ovat täysin erilaiset. Ruotsissa maahanmuuttajia on moninkertaisesti Suomeen verrattuna, joten niin on Halla-ahon mukaan myös ongelmia.

Suomi voi vielä välttää sen melko maltillisella politiikalla, uskoo Halla-aho. Ruotsin tilannetta Halla-aho pitää niin surkeana, että edes ruotsidemokraateista ei välttämättä ole pelastajaksi.

Hänen mielestään maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuva kritiikki on Ruotsissa vielä suurempi tabu kuin Suomessa. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson on sanonut median muun muassa kieltäytyneen julkaisemasta puolueen vaalimainoksia. Halla-ahon mielestä äärioikeistolaisena pidetyn puolueen oli helppo saada aikaan shokkiefekti, koska "kaikki muut Ruotsin puolueet ovat sosialidemokraatteja".

Kyseisestä puolueohjelmasta on tosin nähtävissä, kuinka ruotsidemokraatit julistavat ajavansa maahan tiukkoja maahanmuuton rajoituksia ja pyrkivänsä vahvistamaan ruotsalaista kansallishenkeä - ja samalla syyttävät maahanmuuttajia niin maan talousongelmista kuin hyvinvointivaltion vaarantamisestakin.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraateista on tullut yhden asian puolue pakon edessä. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen kevään eduskuntavaaleihin. Hän on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle vuoden eduskuntavaaleihin Perussuomalaisten listalla. Ihmettelen suuresti ruotsalaisten epädemokraattista suhtautumista yhtä kansanvaltaisesti Valtiopäiville valittua puoluetta kohtaan.

Siinä halveksitaan samalla kaikkia niitä lukuisia ruotsalaisia, jotka ovat kyllästyneet liiallisen maahanmuuton aiheuttamiin moninaisiin ongelmiin ja haluaisivat sen sijaan rakentaa mieluummin kansalliskonservatiivista Ruotsia. Ruotsidemokraattien mukana eivät mitkään pahan voimat tulleet Valtiopäiville ottamaan Ruotsin demokratiaa vangiksi, kuten eräskin Ruotsin iltapäivälehti julisti.

Pahuuden voimat ovat jyllänneet Ruotsissa jo kauan aikaa aivan muiden tahojen toimesta. Olen iloinen Ruotsidemokraattien menestyksestä samoin kuin siitäkin, että Sosiaalidemokraattien vuosikymmeniä jatkunut hegemonia Ruotsissa on murrettu.

Nyt olisi Porvariallianssin vain kunnioitettava erään kansanosan tahtoa ja suostuttava sivistyneeseen yhteistyöhön. Tuollainen "mä en leiki sun kaa" -asenne on hiekkalaatikkoikäisten lapsellista kiukuttelua. Jos Ruotsidemokraatit jätetään neljäksi vuodeksi kaiken parlamentaarisen yhteistyön ulkopuolelle, saa SD ensi vaaleissa maanvyörymävoiton.

Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen ensi kevään eduskuntavaaleihin. Minä uskon, että Ruotsin vaalitulos tulee vaikuttamaan myös ensi kevään Suomen eduskuntavaalien tulokseen. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Ruotsidemokraateista Alkuperäinen lähde: Tämä on paljastunut viimeistään nyt käsillä olevien maan valtiopäivävaalien aikana.

Ruotsin vaaleja nimittäin leimaa terrori, väkivalta, vahingonteot ja se, että yhteiskunta valtionjohtoa myöten hyväksyy tämän kaiken! Nimittäin tilanne on, koostettuna, seuraavanlainen: Ilmoituksia vaalivilpeistä oli tullut ruotsidemokraattien sähköpostiin jo satakunta, kun vaaleja on käyty vasta 2 päivää.

Demarit "kouluttamassa" maahanmuuttajia äänestämään, myös pj. Mona Salin tulee kertomaan ajatuksistaan. Sitten ryhmä viedään ennakkoäänestyspaikalle 9. Joku heitti heitä myös kivellä, jonka jälkeen he perääntyivät paikalta. Hän oli sullonut äänestyskoppeihin ja äänestyskuoriin sosialidemokraattien vaaliseteleitä. Jossakin vaiheessa hän meni jopa sermin taakse avustamaan äänestäjiä.

Hänestä tuli entinen vaalivirkailija, kun kaikki tallentui videolle. Tanskassa, tilanne on herättänyt hämmästystä ja selvästikin oikeutettuja vaatimuksia siitä, että Ruotsiin olisi lähetettävä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Tilanne on, Ruotsin historiallisen aseman ja maineen tuntien, niin huono, että jopa Venäjällä ihmetellään ruotsalaisten menoa. Kaiken kruunaa Ruotsin pääministerin, Fredrik Reinfeldtin kaksinaismoralismi.

Hän ilmoittaa ettei hyväksy väkivaltaa, mutta on sitä mieltä, että SD on toiminnallaan ansainnut heihin kohdistuvan väkivallan, eli "kansan oikeudenmukaisen vihan". Eli suomeksi Reinfeldt siis sanoo: Tilanne tuo mieleen luvun taitteen Saksan, jossa hallitus käytännössä hyväksyi väkivallan juutalaisia ja kommunisteja vastaan, vaikka muka puheissa tuomitsi teot. Ruotsin vaaleja leimaa siis poliittinen väkivalta, terrori, vaalivilppi ja omatuntonsa myyneen poliittisen eliitin moraalinen mädännäisyys.

Niin, ja Vasemmistoliiton Jussi Saramo näyttäisi toivovan Ruotsalaista politiikan mallia myös tänne Suomeen? SD ei ole mikään äärioikeistopuolue, vaikka sitä on leimattu sellaiseksi.

Se on jopa Perussuomalaisia maltillisempi, ja enemmän vasemmalla. SD on periaateohjelmaltaan eräänlainen isänmaallinen demaripuolue, joiltain osin jopa sosiaalidemokraattisempi kuin itse Ruotsin SDP. Puolueessa tehtiin vuosituhannen alkupuolella puhdistus, jossa mukaan pesiytyneet ääriainekset siivottiin pois.

Kyseessä oli jopa ulkomaisten arvioiden mukaan ihan aito muutos, eikä vain pelkkä kasvojenpesu. Näin ollen Ruotsindemokraattien äänestämisessä ei ole kysymys äärioikeiston noususta, vaan äänestämisestä demokratian, laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, demokratian ohuiden kulissien takana valtaa pitävää rappeutunutta fasistilaumaa vastaan.

Ja vaikka joukossa olisikin joku entinen klanipää, lainaan tuttavaani Jiri Salinia: Kun kirjoitin asiasta Ruotsin KD: Kun kysyin sitten seuraavassa sähköpostissani, mitähän ne epädemokraattiset mielipiteet oikein ovat, niin Hägglund ei enää vastannut minulle mitään. Olen pettynyt siihen, että Ruotsin KD on lähtenyt samaan epädemokraattiseen peliin mukaan kuin kaikki muutkin vanhat puolueet. Tuollainen diskriminointi ei ole kristillistä vaan diktatuurista. Minä en ole havainnut Ruotsidemokraateilla epädemokraattisia mielipiteitä.

Tapa, miten yhtä laillista puoluetta on Ruotsissa kohdeltu, on kylläkin melkoisen epädemokraattista. Nykyiset päättäjämme ovat lahjoittaneet isiemme ja äitiemme raadannan pala palalta ulkomaille. Pilkkahinnalla on ulkomaille myyty telelaitos Sonerana sen jälkeen kun oli ensin tyhjästä ilmasta lahjoitettu 4 miljardia euroa saksalaisille, puolet Imatran Voimasta meni kansainvälisille pelureille, Kemiran lannoitteet norjalaisille, pakollinen autokatsastus englantilaisille ja espanjalaisille, digiverkon saivat ranskalaiset.

Postipankki myytiin verotta Tanskaan. Lounais-Suomen Säästöpankin ja muiden pankkien aiheuttamat lamavelat ja sen myötä vuosien kärsimykset myytiin ale-hintaan norjalaisille sijoittajille.

Kunnallisia vuokrataloja myydään ulkomaisille sijoittajille. Poliisitalot on jo myyty. Valtio on vuosia antanut telakkatukea, jolla lemmenlaivojen ostajat saavat laivansa halvemmalla. Laivojen voitot on annettu norjalaisille ja korealaisille. Suomen kaivokset ja siellä olevat mineraalit myytiin pikkurahalla venäläisille ja norjalaisille. Pekka Perä maksoi euron valtionyhtiö Outokummulle Talvivaaran kaivosoikeuksista ja nyt sielläkin on paljon ulkomaista omistusta.

Fortum maksoi Uralin takana olevasta riskipitoisesta sähkölaitoksesta kertaisen hinnan verrattuna siihen, mitä varsinais-suomalaiset saivat Lounais-Suomen Sähköstä toiminnan koko huomioiden.

Jos uhkapeli onnistuu, voitot annetaan ulkomaille osakkeiden takaisinostoina. Jos ja kun peli epäonnistuu, maksajina ovat suomalaiset sähkönkuluttajat. Kun kunnalliset sähkölaitokset oli myyty pilkkahinnalla Fortumille ja ruotsalaiselle Vattenfallille, menettivät monet kunnat näin saamansa rahat pörssipeleissä kuunneltuaan Helsingin sijoitusneuvojia.

Hän lahjoitti Partekin Suomen rikkaimmalle perheelle, Koneen omistajille. Mitään ei enää osata tehdä lahjomatta ulkomaalaisia: Lohja-Muurla moottoritien rakentamisrahoista kolmannes meni englantilaisille sijoittajille muka rahoituskuluina. Ei riitä, että lahjoitamme kansallisvarallisuuttamme ulkomaalaisille.

Ei, sen jälkeen kaikki voitot siirretään ulkomaille. Ulkomaiset kasvottomat miljardöörit korottavat sähkön hintaa, apulannan hintaa, autokatsastuksen hintaa, digiverkkomaksun hintaa vähitellen 2- ja 3-kertaiseksi. Maksamme yhä enemmän meille välttämättömistä asioista ja voitot siirtyvät ulkomaille. Fortumille maksamastamme sähkön hinnasta menee ulkomaille jo suurempi osa kuin jää Suomeen arvonlisäverona.

Fortumin yksityistäminen on aiheuttanut valtiolle yli 10 miljardin euron tappion ja tappio kasvaa joka vuosi. Se ei kuitenkaan ole suurin hassaus.

Etelä-savolaisilla oli kova hinku saada saksalainen e. ON jalkoineen oven väliin, mutta kansalaisaktivismin avulla tämä lahjoitus torpattiin. Mutta joulupukit eivät vähästä säikähdä, ja sähkölaitoksen kuppauksesta on nyt menossa joku versio 5.

Mikkelissä harjoitellaan suurta sähköpuhallusta ostamalla vanhoja teollisuushalleja ja toriparkin paviljonkeja. Kun rahaa ei saada tuhlattua riittävän nopeasti, laitettiin parhaalle paikalle Mikkeliä torin laajuinen monttu.

Toriparkiksi en sitä sanoisi, kun sinne ei mahdu edes hälytysajoneuvot ovesta sisään. Rahat taisivat loppua ennenkuin kaivuri ehti oikeaan syvyyteen. Kun kansanedustajamme lähtevät myymään kansallisvarallisuuttamme, he eivät onnistu vahingossakaan. Toisten omaa on niin helppo antaa jo ennestään rikkaille. Poliitikot yrittävät selittää, että onhan valtion omistamien osakkeiden arvo noussut pörssissä. Se on tyhjää puhetta, koska Fortumin osakkeet ovat veronmaksajille nollan arvoisia. Venäläiset eivät saaneet maatamme asein.

Sanot Teen kuten käsketään menen polvilleni lattialle ja suutelen rintojasi,vatsaasi,reisiäsi. Saila Jos lukiessasi tunnet olevasi TV-Lesbo, joka ottaisi mut ja myös saisi, niin meilaile.

Nyt iltapäivänä olen ollut työn uupumana. Kotipeili kuitenkin kertoo kasvoissani olevien, jopa hymynhäivähdykseen olevan pienen iskuri treffit halua. Suihkun jälkeen avaan tyttö-kaappini. Ensin kunnon meikit, pitkä blondi peruukki, asuksi C-cup rintsikat, sukkanauhat, joihin valkoiset sukat, niiden päälle tiukka mekko, jalkoihin korkeat punaiset avokkaat.

Ensin pieni osuu kohdalleen, avaa minut; tuntuu hyvältä, sitten isompi on jo tulossa minuun, se on jotain kuvaamattoman kivaa. Vasta suussani hän veti löysän esinahkansa pois pingottavan terskansa päältä. Kullinvarsi pumppasi liukkaana kuin mäntä ahtaassa sylinterissään. Halusin saada sen heti sisääni, enemmän kuin mitään muuta.

Liikuttelin päätäni edestakaisin, niin että hänen kullinsa liukui edestakaisin lypsävien huulieni välissä. Viimein hän parinvaihto asetti terskansa anustani vasten. Mauri riisuutui myös kokonaan. He eivät näyttäneet välittävän lainkaan mitä heidän ympärillään tapahtui. Pian he seisoivat edessämme: Istuimme rantatuoleihin ja hämmästykseksemme huomasimme toisen parin parinkymmenen metrin päässä meistä. Mies totteli ja pian näin miehen panevan tyttöäni kovin ottein, huomasin että Mariia nautti todella paljon.

Mariia voihkaisi kun jalkojensa välissä miehen iso kyrpä hyväili hänen klitoristaan. Miehen ystävätär luki ajatukseni ja tuli luokseni. Kaluni upposi naisen litimärkään pilluun helposti, minä voihkaisin ihanasta märän pillun tunteesta kaluni ympärillä. Yhtäkkiä järkytyimme näystä syvemmällä vedessä: Sampan kieli työntyi himokkaana suuhuni. Kiinnostaako tietää miten jatkuu? Samppa nielaisi ja päästi syvän hengähdyksen.

Olen vaimoni orja, joten toisin sanoen vaimoni on Valtiattareni. Valtiattareni oli nauttinut monet kerrat, kun orja oli nuollut hänen pilluaan ja ihmetellyt valkoista "limaa" hänen pillussaan. Valtiattareni on asettanut hänet tyydyttävän kullin minimimitoiksi 20cm pituutta ja 5cm paksuutta.

Valtiattareni on myös tunnustanut, että hänellä on ollut seksisuhde vanhan poikakaverinsa kanssa pitkään seurusteluaikanamme, koska orjan pieni kulli ei tyydyttänyt hänen halujaan.

Hän on määrännyt orjan kirjautumaan täällä ulkomailla paikalliseen sex-deitti forumiin ja hakemaan hänelle sopivaa seksiseuraa. Hän muistelee edelleen lämmöllä ihania kulleja Helsingissä. Nyt hän saa uusia isokullisia miehiä sisälleen. Marko avasi siistin rivarihuoneistonsa oven ja veti minut heti eteisessä tiukkaan syleilyyn työntäen kielensä vaativasti suuhuni.

Siirryimme sitten toistemme kainaloon ja suutelimme pitkään ja kiihkeästi. Ratsastin Markolla upean kiitolaukan, jonka päätteeksi laukesin mielettömään orgasmiin, joka sai lantioni supistelemaan ja värisemään Markon ympärillä pitkän aikaa. Nyt katsoin perheen miestä. Nyt istun alas ja otan sen uudelleen sisääni hitaaaastiiiii pohjaan astiiiii aahhhh…. Eihän tuollaista sottapyttyä kukaan jaksa katsella. Kaluni alkoi pumppaamaan lastiaan naisen sisälle.

Istun vieraamme päällä kalu täyttää minut. Minä aivan valun huh, polveni notkuvat ja pakarani tärisevät, uuuh, on vaikea puhua, aaahhhh. Työnnän kyrpääni yhä enemmän tarjolle ikään kuin se vielä olisi mahdollista. En voi saada tarpeekseni.

Voin vaan toistuvasti kaunis nainen ihanassa tuskassani anoa, tee se. Sivallat minua railakkaasti perseelleni muutaman kerran niin että soi ja raikaa.

Huudan haluni estoitta ilmoille. Tuuppaan sinut vatsallesi sängylle ja sidon kätesi yhteen selkäsi taakse. Kun ilmoitat että olet valmis jatkamaan irrotan sinut siteistäsi ja autan ylös sängystä.

Laitan suukapulasi takaisin,sammutan valot, suljen oven ja menen suhkuun. Hyväilen sinua hetken kunnes olet rauhallinen ja aloitan määrätietoisen piiskaamisen vaihdellen välinettä tasaisin väliajoin. Otan ketjun jonka päissä on nipistimet ja kiinnitän nipistimet nänneihisi. Otan kiinni häpyhuulissasi olevista nipistimistä ja työnnän juhlakunnossa kunnioitettavan elimeni niiden välistä sisääsi.

Jalkasi sidon sängyn nurkkiin niin että jalkasi ovat sopivasti raollaan ja sinä pysyt paikallasi. Tartun käsiisi ja vedän niitä ylös kohti niskaa ja kytken ne kaulapantaan tiukalla narulla. Hivelin klitorista työntyen yhä rajummin pilluun Irman vaikeroidessa, työnnä työnnä nyt tuleee aaaah aaaah Irma sai orgasmin ja lysähti sängylle vaikeroiden yhä huipullaan. Orgasmissa hytkyen Hieroin klitorista vielä työnnellen kulliani pilluun, ja vaikkei kulli enää ollutkaan täysseisokissa sain Irman vieläkin huipulle laukeamaan ties monennenko kerran.

Naapurini, muuten Irma nimeltään sanoi, kun me olemme kanssasi talvella rakastelleet on se kyllä ollut aivan ihanaa. Maltoin vielä nuolla lisää jonkin aikaa ja Irma pysyi nautinnossaan pitkään. Menimme sänkyyn ja suutelimme hyväilyjen jatkuessa, olin saanut sormen Irman pillunhuulille mutta uikkarit olivat melko tiukat ja otin ne pois Irman avustaessa lantiotaan nostaen. Muutaman tunnin kuluttua himomme olivat taas heränneet ja Irma imi ja nuoli terskaani himokkaasti suonikasta vartta hivellen.

Levitin Irman reidet ja nuolin pitkin nuolaisuin häpyhuulilta klitorikselle ja takaisin, Irma huokaili onnessaan. Katsoin Irmaa ja sanoin, olen ollut naimisissa kuten tiedät, ja ero oli niin kipeä että päätin pysyä naimattomana kun pääsin tuskien yli.

En jaksanut kuitenkaan välittää, sillä tämä tuntui niin hyvältä. He luulevat, etten ole kiinnostunut sellaisista asioista juurikaan, mutta todellisuudessa asia on aivan toisin.

Naimisissa oleva keski-ikäinen mies vieläpä.. Maku oli aivan uusi ja vieras. Heillä pitäisi jatkuvasti olla poikaystävä eivätkä he pärjää yksin hetkeäkään. Olen huomannut olevani hyvinkin seksuaalinen ihminen, vaikkei siskoni tai ystäväni sitä tiedä tai uskoisikaan. Äidin ja isäni lisäksi mökillä oli vanhempieni kaveri-pariskunta, Erno ja Riia, sekä eräät isäni kaverit Jarmo ja Joonas sekä äitini ystävä, Meri.

Nappasin käsiraudat ja laitoin ne kiinni hänen käsiinsä. Pyysin Annaa esittäytymään ja esittelin itsenikin. Kuulin kuinka te piditte toissailtana ääntä Toisella viikolla hän kulki jo lyhyessä minihameessa ja topissa, jotka paljastivat tuon kauniin nuoren naisen seksikkyyden. Pidättelin ja Anna yritti imeä pallejani ja runkata samalla imien, jotta laukeaisin nopeampaa, mutta ilman tulosta.

Sitten huomasin presidentillisen etuveitikan kiinnostuksen heränneen. Sitten kiersin penkin jalkopäähän ja stressileluni vaon kohdalle. En ollut kysynyt aviosäätyä lelultani.

Kirjoitin reiden alapintaan vedenpitävällä tussilla: Puollustusministeri on tulossa palaveriin ja onhan Tavaraa rentouttavaa katsoa muutenvainkin työn lomassa.

Jonkinlaiset lihas nytkähdykset tuntuivat välilihani alueella ja tunsin hien nousevan otsalle. Huomaat kuinka nännini ovat kovat kiihotuksesta. Tiedät miten tuo minua kiihottaa. Nouset ylemmäs ja suutelet minua suulle, maistan omat mehuni huuliltasi, miten ihanalta tuntuukaan olla tässä. Kiusaan sinua, annan monta pientä pusua kalullesi. Suutelen sinua suulle, suutelen kaulaasi, laskeudun alemmas kokoajan suudellen ja annan käteni liikkua pitkin sinun lihaksikasta rintaasi.

Otat minut hellään syleilyysi ja kääriydymme huovan alle nauttimaan takkatulen lämmöstä. Otat kalusi pois suustani ja käsket minut kontilleni eteesi. Otat sormesi pois, muuta nopeasti painat sisälleni kaksi sormea, aah tämä tuntuu kestävän iäisyyden, mutta niin ihanan iäisyyden. Sisällä on ihanan lämmin. Reino huokaisi tuijottaen koko ajan vaimoni massiivisia rintoja. Vaimoni oli juonut pari lasillista lisää. Hän meni edeltä löylyyn. Runkkaan villisti, sillä haluan tulla myös Samalla hän työnsi etusormensa vaimoni pilluun ja mutisi jotain tiukasta, ja jatkoi rintojen leipomista.

Paitsi että nyt minä olin mukana. Piia näytti syötävän hyvältä maatessaan sängyllä selällään pienissä mustissa aluspöksyissään. Tauluja, joku pöytä, laatikoita lattialla ja -Sänky. Toisessa kädessäni oli kaksi kassia ja toisessa Piia. Piiaa halutti myös, kovaa. Samalla annoin molempien käsieni pikkusormen ja nimettömän sivellä Piian kylkiä matkalla ylös. Tämä tutustuminen livechat —toiminnon avulla on erittäin toimiva keino löytää aina uusia henkilöitä, joiden kanssa haluat tehdä syvempää tuttavuutta.

Livechat on vain ensimmäinen askel matkalla jotain kauniimpaa ja kiihottavampaa. Nauti matkasta, sillä siitä tulee niin suurellinen, että sitä on vaikea edes kunnolla käsittää! Se, minkä livechat aloittaa, ei tule päättymään aivan heti. Ota siis livechat yhteys naisten kanssa nyt välittömästi ja pääset osalliseksi ihaniin kokemuksiin. Livechat —tominnon avulla tutustumisen alkumetrit onnistuvat kätevästi.

Irtauduin hänestä, ja lepäsimme sängyllä hetken hiljaa aivan vierekkäin. Hänestä lähti eläimellinen ääni, jostain syvältä. Laskeuduin koko äijän ruhollani hänen päällensä. Yhtäaikaisesti hän imi kyrpääni, hieroi pallejani, ja runkkasi sormillaan persereikääni. Ja omassa kodissaan, vanhempiensa poissa ollessa.

Minä, noin kiloinen lihaksikas keski-ikäinen kormu, ja pieni, noin kiloinen vuotias tyttö, suloinen oppilaani. Ja silloin näin tuon unelmieni näyn: Miia, kasvot ja suupielet spermaa valuen, silmissään raukea, hieman kärsinyt, hyväksikäytetyn katse, ripsissä ja silmäluomilla spermaa.

Miia imi kyrpääni suuonteloonsa niin paljon kun sitä mahtui, mutta eihän sitä sinne mahtunut kuin noin kolmasosa vartta. Miialla oli silmät ummessa, hän ynisi hiljaa, otti kämmenillään tiukan otteen pakaroistani, ja hänen kyntensä upposivat hänen kiimaisessa puristuksessaan syvälle ihooni. TheLos Angeles Timeswas ensimmäinen mietintöön Kiinteistöalan uutisia.

Vierailla on käytettävissään päärakennus ja majatalo, lämmitetty laguuni-allas, spa, vesiputous, viinikellari, henkeäsalpaavista näköaloista yli kaupungin ja paljon, paljon enemmän. Listalle tulee vain muutaman kuukauden kuluttua hän lueteltu hänen Colorado ranch markkinoilla on mahtava 59 miljoonaa dollaria. Ks julkkis mega kartanoita kuningaslohi sijaitsee minuutin url Telluride viehättävä kaupunki ranch estate on neljä makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kirjaston, viihdekeskus, oleskeluhuone ja kuntosali.

Risteily puhui Oprah Winfrey siitä, miksi hän päätti ostaa Colorado hideaway vuonna , sanoen: For the original version including any supplementary images or video, visit http: On vain hieman oppimiskäyrä, kun kyse on vakuuttava ihmisiä kukkaron nyörit.

Matchmakers ennustaa tulevaisuutta rakkauden "monet sijoittajat tietävät hyvin vähän lesbo markkinoilla koska paljon valkoinen Keski-ikäisten miesten" Exton sanoi. Kuten täydentäviä kuvia tai video alkuperäistä vierailla http: Epäillyt ryöstivät kotiin, täyttää kaksi ruskea laukkuja uhrin omaisuutensa ennen saada päässä odottaa ajoneuvon pysäköidä lähistöllä, poliisi sanoi. Alert naapuri näki ryöstön ja pyysi Poliisi saapui epäilee tekivät pako, ja ne on otettu huostaan jälkeen lyhyt chase, poliisi sanoi.

Jamie ja Katie ovat ystäviä ja on ollut jo pitkään. Lähde lisää, ne ovat kaksi aikuista, jotka ovat houkutteleva ja hengen, ja niin ilmeisesti päätelmät voidaan tehdä. Hän on usein nähty vierailulla kanssa Foxx, lähde sanoi "he viettävät tuntia yhdessä kotonaan.

Foxx on tunnetusti hyviä ystäviä risteily, liian. After a tightly-contested first half, No. For the original version including any supplementary http: While this is certainly a very good thing as it shows the increasing trend of interracial dating, it made things pretty complicated for people seeking a dating site that suits their diverse needs.

The availability of a genuine review site could work wonders for people. Prospective users of interracial dating sites would not only be able to know more about the features but also get information on subscription options.

The website claims to employ a dedicated team of experts that boast of immense experience in the field of interracial dating. He explains that his dating site not only brings people together, but it also gathers a great deal of information about users to algorithmically find their match.

While Rudder agrees that data is not everything, he also believes that this data could change the way people see themselves. I definitely think its good Rudder believes that by putting data together, it allows the ability to look at people in a way that has never been accomplished before.

The suburban Cincinnati village of Newtown and the Cincinnati Museum Center say a shell pendant called a gorget GOR'-jit was recently found amid Native American human remains and artifacts uncovered while a crew dug a trench.

The decorative pendant is engraved with an unidentified animal. Archaeologists hope studying the pendant will teach them more about the early portion of the late Woodland period and the people who lived in the area. An archaeology curator at the museum says gorgets with animal depictions are rare and there are only about eight of that style and period in the United http: He won't be visiting Hong Kong, the former colony Britain handed back to China in It was the scene last year of weekslong pro-democracy protests, during which Beijing prevented a British parliamentary committee from traveling to Hong Kong to investigate political reform there, saying it did not want Britain interfering in its internal affairs.

What I'm working to do is to get people you know off their phones and engaging with people," says Anthony Recenello, a self-described "Social Development Coach. Get Some Support from the Shotgun Seat On a course as complicated as dating, there's no reason to ride solo -- especially with so many experienced travelers available for assistance. As a part of Thursday's episode, Spurlock checks in with a professional "wingman," several professional matchmaking services and multiple profile coaches, all of which boast an ability to keep daters on track.

For recreational purposes, they can fly their drone anywhere outside a no-fly zone where they're not recklessly endangering other people. Now you can supposedly create a no-fly zone around your home or office. Wednesday, February 11 8: Police Officer Peter Liang will face criminal charges in the Nov. The agency will be tasked with integrating intelligence from various agencies and distributing information more broadly to other federal divisions.

A spate of recent high profile cyber attacks have baffled the authorities. IBM said the problem is that people on dating apps let their guard down and are not as sensitive to potential security problems as they might be on email or websites.

If an app is compromised, hackers can take advantage of users waiting eagerly to hear back from a potential love interest by sending bogus "phishing" messages to glean sensitive information or install malware, IBM said. A phone's camera or microphone could be turned on remotely through a vulnerable app, which IBM warned could be used to eavesdrop on personal conversations or confidential business meetings. MiCrush is the newest mobile app from Crush Mobile, an application designer specializing in location-based, speed dating apps where users can find, chat and meet up with demographically-specific matches near them.

MiCrush is the ideal app for young Latino singles and professionals, providing a way for the busy dater to make private connections on the go. Users log in through their Facebook accounts; automatically creating a profile that allows them to browse potential matches. Users sort by "Crush" or "No, Gracias. And the app's "Say Hola" feature allows you to jumpstart the conversation by sending a message to potential matches, without waiting for a match - this feature is available through in-app purchases.

Sanat ja saranan markkinointi, "Ei ole randos. On ihmisiä, jotka voi taata [häneen]. Saat myös täydentäviä kuvia tai videon alkuperäinen versio Lataa http: AP James Shields johti tuhansia faneja juhlavat chant. Lorenzo Kain sivuston pranced varoitus radan cradling hänen poikansa. Ned Yost vihdoin saa itse hymyillä. Tämä joukkue on kuitenkin vähemmän varustettu versiota hermostunut alkaa pikeys tai puolustava hijinks rikoksen avulla.

My stream My TV My friends. You are at the newest post. Click here to check if anything new just came in. Kerran mökillä Nousen ja suutelen sinua. Ihan nyt Saila Jos lukiessasi tunnet olevasi TV-Lesbo, joka ottaisi mut ja myös saisi, niin meilaile. Kiinnostaako Tietää Miten Jatkuu? Rantaseuraa He eivät näyttäneet välittävän lainkaan mitä heidän ympärillään tapahtui. Mariia meni makuasentoon tuolille ja hitaasti veti bikinit pois jaloistaan.

Gaysha28v Sampan kieli työntyi himokkaana suuhuni. Netistä löytyy jatkoa Nyt katsoin perheen miestä. Viritä minua Työnnän kyrpääni yhä enemmän tarjolle ikään kuin se vielä olisi mahdollista.

Seksikäs naapurini Hivelin klitorista työntyen yhä rajummin pilluun Irman vaikeroidessa, työnnä työnnä nyt tuleee aaaah aaaah Irma sai orgasmin ja lysähti sängylle vaikeroiden yhä huipullaan.

Tuhma lastenhoitaja "Vau mikä pakkaus", tuumin, kun näin hänet ovellani. Hetki kahden Huomaat kuinka nännini ovat kovat kiihotuksesta. Kuinka kuittasin euron lainani "Kiihottavaa" toteaa Reino ja jatkaa: Livechat piristää päivää kummasti! Ihana Miia 2 Irtauduin hänestä, ja lepäsimme sängyllä hetken hiljaa aivan vierekkäin.

Tom Cruise näyttää massiivinen L. Oregon Women Upset No. Dating In The Digital Age: Cards teko voi http: Se on ollut pitkään, ja olen pahoillani, mutta siellä on ollut paljon tapahtuu. En voi odottaa ensi vuonna. MUTTA, sinne laittaa tulta minun pullia, enkä vain pumpataan saada loput "Last Tritan," valmis, mutta siirtyä minun seuraava projekteja!

Ja niistä on olemassa monia. Toivon viihdyttävä saastainen mielissä monta vuotta eteenpäin! Tuolloin tätä kirjoitettaessa, luku 16 on jo noin puolivälissä päättynyt Miten saatoin olla niin tyhmä?

Jos hän olisi ollut siellä koko ajan, vaanii aivan minun valikoima joten en pysty aistimaan häntä jos yrittäisin? Ja jos se oli totta, kuinka hän voisi mitenkään tietää, mitä minun valikoima oli, kun samaa varmuutta välttyivät edes minä? Keskittyminen tumma lukuihin, jotka olivat keskeytetty reunalla vehnä kentän, minä valloilleen täynnä mahti aistini, päättänyt tarkistaa minun syvin pelko.

Ehkä se oli, koska tiesin missä suunnata huomioni, tai ehkä he olivat yksinkertaisesti harhaili minun valikoima, kun Marco ja lopetin tarkastaa kapinallisten leiri-mutta kumpaakaan, olin hetkellisesti sokaista selvä, erehtymättömän teho allekirjoitus sidotun Elite. Muut kolme luvut olivat merkityksettömiä tämän matkan, eli ne voivat olla mitä tahansa miesten hänen komennossaan.

Mutta kysymys jäi-miten oli Marco onnistui kommunikoida Asher tällaisesta matkan? Olen aivan varma en tiedä mitä puhut. Hyväuskoisuutta ei sovi sinulle," Syljin, heittää hänen aikaisempien sanoja takaisin hänen kasvoilleen. Hän kohotti kulmiaan ja sanoi: Mutta uskollisena, Marco ei antanut minulle mahdollisuuden kattaa minun tahaton lipsahdus.

Kuka olisi tiennyt teidän kärttyisä ulkoa piileskeli herkkä pieni romanttinen? Kuulla ääniä ei ole hyvä merkki, minun Lady ilves.

Jos Marco oli rehellinen, niin olin ainoa, joka saattoi kuulla Asserin varhain aamulla piian ja uhkia ja jos se olisi totta, miten minä tietäisin, jos ääni oli todellinen, vai ei? Ellen tyytyi hyppäämään kalliolta ja onneani painovoimalla, vain pakotie oli Marco vasemmalla-Itse olin varma, hän oli suunniteltu. Olen siirtynyt minun paino varpaisiin, mitä toivoin näyttäisi olevan kärsimätön ele. Ehkä minun äänet ovat tärkeitä salaisuuksia jakaa, ehkä he-" I katkesivat kesken lauseen, sukellus oikealle ja laskeutui kovalle minun loukkaantui kämmen.

Mutta kipu oli vähäinen, ja hetkeä myöhemmin olin jalkani, tucking pääni ja valmistautuu tulevat täydellä nopeudella. Vuonna huimaa voimannäyte, hän nykäisi minut takaisin, pakottaa ilmaa rintaani upean, "puhti". Ennen minulla oli aikaa täyttää minun keuhkot Marco pried reppuni pois minun flailing aseita, heitti minut maahan ja ottivat molemmat minun kyynärvarret yksi suuri, peräänantamaton käsin huolellisesti välttämään kosketusta ihoni.

Kun yritin kiemurrella free hän veti käteni alas, kääntyvät niitä koko minun midsection. Ja sitten helposti syntynyt mies kokenut alistamisesta kuriton vangit-kuin mikä tahansa hyvä Caledonian sotilas on-hän mielipiteiden suurin osa hänen painon vatsassani yhdellä kädellä, ja rummaged takana pääni kanssa muiden.

Hengitys oli nyt fyysisesti mahdotonta, mutta se oli toissijainen huoli-Yritin upottaa hampaani hänen kyynärvarren, yritti estää häntä tekemästä mitä hän yritti tehdä. Mutta kaikki sain minun ongelmia oli jo samana kyynärvarren painamalla tuskallisen koko minun poski ja nenä-ja hän veti minun hiljattain vanhanaikainen huppu yli kasvoni, sokaiseva minua prosessissa. Valtasuontani voittaa kuumeisesti vuonna ohut iho huulilleni, ja hiki helmillä otsaani kuin nahka loukkuun lämpöä rasituksessa vasten ihoani.

Jos olisin ylellisyyttä sortuminen paniikkia, olisin taistellut kunnes voisin taistelu enempää. Mutta hetkeä myöhemmin selvisi, yksinkertaisesti poistamalla näköni ei ollut hänen lopullinen päämäärä-hän alkoi vetää minun nahkatakki pois ruumiini, alkaen materiaalin selässäni.

Hän aikoi kääntyä takkini nurinpäin-ja jättää sylissäni loukkuun vastaan?? Tuloksena oli vaikuttava-useimmat minun ylävartalon oli nyt sitoutunut nahkaa, ja ellei Marco oli tyhmä koskettaa minun niskaan tai kasvoihin, en olisi pystynyt kukistaa hänet.

Myöhässä, aloin kamppailemaan kaikki minun jäljellä voimaa, yrittää sivuuttaa miten minun näkemys loistivat mustat tähdet ja vaisto, joka vaati otan hengenvetoon. Se ei ollut kauan ennen minun taistelutahto oli sammutettu kautta hapen puutteesta. Mutta minun valtava helpotus, Marco perääntyi, että saan huohottaa ja änkyttää, kiitollinen mahdollisuuden hengittää vapaasti.

Mutta kun hän laittoi minut kiinni rintaani-huolimattomasti, ikään kuin hänet olisi kääre läsnä viimeisellä mahdollisella hetkellä, tajusin hän ei anna minun hengittää, koska hänellä mitään huomioon minun hyvinvointia. Ei, hän oli vakaasti päättänyt hänen tavoitteensa, ja ei lopeta ennen kuin hän oli tehnyt, mitä hän oli esitetään tehdä.

Voisinpa sanoa tein sen vaikeaa hänelle, mutta se oli tuskallisen selvää, että minun pyrkimyksiä saada ilmaiseksi meni pitkälti huomaamatta-hän nauroi kun yritin potkia häntä, ja yksinkertaisesti siirretään minulle kun yritin buck hänet pois selkääni. Kanssa syliini puristuksiin allani, en voinut päästä häntä, ei voinut käyttää minun Elite Priestess lahjoja minun etu. Tunsin hänen polvi painamalla selkääni, kun hän veti molemmin puolin takki yhdessä, pakottaa vetoketju sulkea sisäpuolelta.

Vino virne levisi hänen kasvonsa ja kätensä muutti hänen vyön, jonka hän sitten vielä unbuckle. Silmäni lensi hiljaa rukoili häntä olemaan tekemättä mitä tiesin monet miehet tekisi vastaavassa tilanteessa. Hän pyöräytti silmiään, veti minut pystyssä, ja kiersi minun loukkuun kädet ja vartalo sisällä paksu bändi nahkaa. Minä murahti kun hän kiristettiin, tunne minun luuni siirtyy vastaamaan uutta rajoitusta. Olen työskennellyt että päiviä.

Koska jos näin on," hän sanoi, ja nousi jaloilleen, katselee minua. Marco oli vain liian onnellinen auttaa minua-käyttämällä vyöllä kuin kahva. Se ei ole miten tämä on menossa töihin. Sinun ei tarvitse tehdä tätä, Marco. Marco keskeytetty, kulmakarvojen esille, ja otin sen merkiksi, että hän voisi olla avoin pyyntöni.

Odota, j-anna minun puhua loppuun. Voisit kertoa Asher menin hullu, ja-" "Se ei olisi vaikea myydä", hän suostui, näennäisestä harkita minun suunnitelmani. Et voi pakottaa minua menemään takaisin hänelle. Hän ei aio tappaa sinua. Kuinka te ette ymmärrä, että tässä vaiheessa? Rukoilen sinua, älä pakota minua menemään takaisin hänelle. Minun paniikki, idea lepattaa elämään mielessäni. Normaalioloissa olisin ollut tympääntynyt itseeni.

Teen mitä haluat, Marco. Vain anna minun mennä. Yllätyksekseni-ja inhoa-hän odottaa, silmät roaming minun nahka sidottu elin rauhassa. Hetken ajattelin, että hän voisi ottaa minut ylös tarjoukseni, mutta sitten hän pudisti päätään ja sanoi: Minulla on ollut oma osuus hullu bed kumppanit. Kuin yrittää pitää kiinni villi hevonen.

Mutta sinä, minun Lady Wildcat, ovat liigan omaa. Olen varma, että hän on aivan liian mielellään sinut ylös siitä. Muutaman tunnin, Asher olisi täällä kerätä minua, ja sitten hän rangaista minua käynnissä ja sitovat hänet Chains.

Mutta mitä voisin tehdä asialle? Marco ei ollut niin tyhmä kuin olisin luuli, ja tiesin, että hän ei kuulu minun temppuja enää-jos hän olisi itse asiassa laskenut heille ensiksi. Tässä vaiheessa en ollut varma, jos "pelissä tyhmä" oli ollut osa hänen suunnitelmaansa, vaikka se ei todennäköisesti enää väliä.

Olin hyvin ja todella kiinni. Vt puhtaasti vaistonvaraisesti, minä syöksyi hänen ympärillään, sprinting suun railoon. Tukahduttava unhinged halu kikatus, ajaisin kohti minun tavoite. Paras voisin hallita oli kömpelö vaappua, käsivarsille, kun käy ilmi, ovat elintärkeitä tasapaino-asiassa en ollut ymmärtänyt, kunnes yritin juosta ilman niitä.

Kaikki tämä katsoi, se oli luultavasti ihme, että sain niin paljon kuin tein-joka ei ollut mailia olisin halunnut välillä Marco ja minä, mutta se olisi pitänyt tehdä. Ei ole, jos jäljellä olevaa. Suuri lokit roskaaminen railoon lattia oli lähes käden ulottuvilla, ja jos voisin vain saada niitä, ehkä voisin lavastaa syksyn ja fake vammoja.

Mutta suuri käynnistettävä jalka pyyhkäisi jalkani alta minua, ja ilman aseita tasapainoa tai suojelua, olen purjehtinut ilmassa, voi tehdä enemmän kuin työntää pääni ja henkisesti varautumaan vaikutus. Kun se tuli, hampaani tiuskaisi kiinni, kiinni kieleni välillä niitä ja tekemällä näköni epätarkkuutta kipua.

Ei ollut aikaa ottaa esiin, mutta koska minun vauhti vei minut takaisin jaloilleni. Muutaman vimmattu askeleen, olin taas käynnissä-kunnes astuin epätasaisella laastari maa, ja minun nilkka kääntyi väärään suuntaan. En tuntenut räsähdys, vaan kuulivat. Se ravisutti läpi minun luut, lihakset ja jänteet, kaikuvat pääni sisällä, ja instant kului kipu seurata äänen, tiesin voinut astua että jalka jälleen tekemättä lisää vahinkoa.

Hiki kukki jokaisen sentin ruumiini, ja yksi villi toinen, en ollut varma olinko ylikuumenemisesta tai jäädyttäminen kuolemaan.

Hetkeä myöhemmin näennäinen rationaalisen ajattelun lakannut olemasta. Kaikki Tunsin oli polttava tuska, ja minä rypistynyt, tulossa vihlova pysäkki kohteliaisuus massiivinen järkäle yläreunassa halkeama.

Suuni auki, mutta kun ei osannut vetää henkeä, eikä lausu äänen, suljin sen, yrittää suunnata itse. Kun pystyin, olen imetään ilmaa läpi hampaani yhtenä kyynel karkasi minun hiusraja. Ja sitten, ennen kuin pystyin purkaa aivoni, hälytys räjähtää suonissani-I räpytteli, sekavuus sotivia kanssa sokki ja kipua, himmennys aistini ja vääristää minun otteen todellisuuteen.

Pääni heti täynnä kaiken Asher-hänen mielensä oli kierretty kylmällä raivoa, koska odotin että olisi, mutta alla että siellä oli hämmentävä tunne Tumma hahmo häämötti ylitseni, ja minä squealed-kipu tuli abstrakti ajatus, sillä minä olin liian myöhään. Hän teki hyvän hänen kurkkuunsa sitten kumartui, ja minä puristaa silmäni kiinni, kauhuissaan tunnustaa hänen läsnäolonsa pelossa seurauksista. Vahva, itsevarma kädet rasvaton ruumiini, vaikka hänen kosketuksensa oli kliininen ja puuttui aistillinen hyväillä olisin tullut odottaa häneltä.

Mutta tunsin häntä sitten, koska hänen tajuntansa soluttautunut mielessäni, liikkuvat erehtymättä lähde minun kipua, joka oli jyrkässä ristiriidassa käsissä parhaillaan paljon vaivaa joutumista ihoni Varmasti Marco olisi motivoitunut auttamaan minua vähemmän vakavia vammoja?

Mutta ei ollut menossa takaisin nyt. Mutta se ei tule toimimaan, Lady ilves. Kaulin selkääni, nostaa minun loukkaantunut oikea jalka ilmaan, silmät puristetaan kiinni. Jumala, se sattuu niin paljon," kuiskasin, ääni halkeilua. Varovasti, hän prodded minun nosti jalka. Minun täytyy nähdä se. En voi parantaa itsensä, ennen kuin näen sen. En tee sitä uudestaan. Hänen kosketuksensa oli pehmeä aluksi, niin lempeä en ollut varma oliko se todellinen tai kuviteltu.

I värisytti, nykiminen minun jalka pois hänen otteestaan?? Tunsin hänen kehon lämpöä läpi minun varastettu leggingsit, ja bitti sisällä minun posket, biding aikani. Marco alkoi kuoria silkkinen materiaali pois ihoni, vetämällä se pois alta vyön olin käytetään pitämään sen paikallaan. Vähä vähältä, viileä ilta ilma rauhoitti minun kuumeinen iho, ja kun hän oli minua altistuvat polvesta alaspäin, ihoni oli kipeä kylmä ja se oli kaikki, mitä voisi tehdä ei Flinch pois ja suojella itseäni.

Painamalla huuleni yhteen, Tein kuten minulle kerrottiin. Oletteko-luulet että se on murtunut? S'probably justa nyrjähdys", hän epäselvä, sitten lysähti päälleni. Mikä tarkoitti ensimmäinen käsittelyjärjestys oli vapauttaa itseni kahleista tämä pirullinen takki.

Asiat ovat tulossa kiehua. Peter ja AP nainen on mennyt veneen. Peter on hämmästynyt veneen auki, mutta kun hän laskeutuu mökki, hän toteaa Anne kärsimättömästi odottaneet häntä pistooli kädessään. Kuka on sinun kanssasi? Hän oli melkein yhtä yllättynyt Annen valinta karkeaa kieltä kuin hän oli hänen olemuksensa - yllättynyt ja jäädytetyt pelosta! Hän yritti huutaa varoituksen Mar, mutta hänen suunsa oli yhtäkkiä kuiva ja kykenemätön muodostamaan kirjaimia.

Sen sijaan, puoli odottaa tuntea puuduttavaa isku luodin Smashing hänen gut, hän teki hyvän välissä karjua ja nyyhkyttää, valitettavasti tarpeeksi kovaa houkutella hänen huomionsa.

Anne hymyili oudosti vinossa tavalla. Mikä sinun nimesi on? Marin silmät oli säädetty synkkyyden tähän mennessä, ja hän tuijotti, kiehtonut klo pistooli Anne käsissä. Jälleen kerran, mikä on nimesi? Tämä oli ääni Peter oli kuullut puhelimessa iltana. Ennen maalis voisi vastata, Anne nimeltään olkansa yli, "Et voi tulla ulos, nyt, Gene. Anne teki esittelyjä, jos he istuivat hänen patiolla.

Olet kuullut hänestä paljon. Pete, tämä on Gene. Hän on osakkuusyhtiö minun. Peter katseli häntä pois näkyvistä, kääntyi takaisin Anne. Hän ei edelleenkään luota itse puhua. Nihkeä hiki päällystetty hänen kämmenet. Hän olisi hyvin voinut ollut kokenut sotavanki lausuen hänen nimensä, sijoitus ja sarjanumero.

Peter oli kala kuivalla maalla. Hänen laakerit olivat poissa. Hänen silmänsä putosi Peter, ja hän nyökkäsi ilmeettömästi. Lisäksi pojan hämmentyneenä ja epäsiisti ulkonäkö, ja ilmastointiteippiä, joka peitti hänen suunsa, Peter silmät vedettiin likainen, veren peitossa side pojan vasemmalla kädellä.

Gene antoi pojan viimeinen ponnistus, ja Kenny lysähti lifelessly on sohva vieressä Peter ja maaliskuu Anne hymyili taas vähän vähemmän uhkaavasti. Typerä idea uhkasi koko yhteiskuntamme perustaa! Hän on aina ollut heikko. Mutta entä jos pikku poikia, Billy ja Jimmy, kannusti teidän lain, päätti tulla homoja tai Kathy päätti viettää elämänsä toisen naisen kanssa? Eikä vain lapseni, mutta kai nuoret kuten Billy ja Jimmy ja Kathy, ympäri tämän suuren maan meidän, päätti helvettiin perheen huolehtimiseen, että hankintakustannuksia ja lasten kasvatuksesta oli yksinkertaisesti liian suuri?

Ne ovat jo outbreeding meille erittäin suurelta, ja pian olisimme työskentelevät niille! Hänen äänensä menetti kiihkeä reunasta. Olin todella alkaa hoitaa sinua, mutta rakastan maatani enemmän, ja nyt minä halveksin teitä siitä, mitä olette tehneet sille ja perheeni! Tämä on jotain voimme treenata.

Sisäänpäin, Peter voihki Jos sinulla halu kuolla, hieno. Mutta pyydän, pyydän, älä ota minut mukaasi. Hämärästi, hän kuuli hänen jatkaa: Sen sijaan Anne hymyili surullisena Mar, ja kysyi: Etkö ole lukenut Raamattua?

Tietenkään se ei todellakaan ole väliä, nyt, koska pelkään olet menossa on tulla mukaamme. Menemme jopa klubin ja nauttia drinkin, ja että tulee olemaan lopussa. Tapauksessa, se on jo liian myöhäistä", Anne sanoi synkästi. Hänen äänensä oli palannut. Hän tunsi rinnassaan kuristaa ja vatsassa kääntää, kun hän odotti häntä pelko vastausta. Anne antoi Peter sama surullinen pieni hymy. Kuitenkin pikku Mar, ja tämä toinen", hän ampui ulkoasua pilkaksi ja musertava halveksuntaa Kenny "maksaa hinnan, jos yrität jotain typerää kuin hyppää veteen.

Gene peering olkansa yli, Peter käynnisti moottorin, sitten meni yläpuolen ja alkoi irrotettaessa docklines, heittää ne ylös kulkutiet. Istuimilla kanssa rutiinitehtäviä raittiissa ilmassa auttoi Peter tyhjentää päänsä. Hän opiskeli Gene tarkemmin. Mies ilmeisesti ei ollut aseistettu, mutta hän ei tarvitse asetta. Hän oli isompi kuin Peter, paljon nuorempi, ja oletettavasti paljon enemmän ketterä ja varmasti vahvempi. Gene seurasi häntä, mutta ei tehnyt keinoin auttamaan.

Peter oli ihmeissään ensin Gene on ilmeisen haluton, mutta yhtäkkiä huomasi, että nuorempi mies yksinkertaisesti tiennyt veneitä tai veneilyyn. Peter mukana kytkin, ja kääntyi pyörän, helpottaa iso kuunari ulos lipsahdus ja osaksi väylällä.

Vaikka tuuli kannella oli rauhallinen, hän voisi tuntea myrskyisä puuskat tulossa päälle korkea kivi aallonmurtajan lakko hänen raakapurjeita, ja hän korjataan automaattisesti hänen tietenkin kompensoida sataman työntövoiman. Tuttu tuntumaa pyörän peräsin otti vastuun oli lohdullista ja tasaantui hänen mielessään.

Intuitiivisesti Peter tiennyt hetkellä hän näki pistooli, että hän ja toimittaja ja nyt Kenny olivat tuomittuja, mutta se ei ollut, kunnes hän seisoi lämpimässä auringonpaisteessa, työntää veneen lokasuoja pois paalutus, että täysi vaikutus hänen kunnes kohtalo iski häntä kuin fyysinen isku. Jos tämä olisi ollut viikonloppuna, kun Marina oli täynnä, hän olisi voinut herättäneet huomiota helposti yksinkertaisesti harjaamalla Love Boat II toisiaan vastaan??

Satamavartio tai merivartioston lähes varmasti olisi estänyt heitä. Mutta koska laituri oli autio, hän joutui ajattelemaan toinen tie ulos. Huolimatta hänen koko, Lemmenlaiva II alkoi nousussa ja laskussa heti hän tapasi turpoaa suulla aallonmurtajan.

Peter kumartui työntää moottorin kaasu auki kuin vene alkoi kentän hän tapasi täydellä voimalla tuulen ja nousee turvota. Peter huomasi nopeasti, hän oli epäröinyt aivan liian kauan aina hänen keula iski saapuvan telalla. Tukeva pikku Perkins on antaa hänelle meluisa, haiseva paras, mustaa savua vuodatti hänen pakokaasujen, mutta Peter tiesi, että moottorin paras ei välttämättä riitä palkin tuulen ja meren he kohdata.

Hermostuneesti, hän silmäili kiviä myötätuuleen. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, Mar voisi uida. Hän viittilöi Gene alas ohjaamon ja kumartui kohti nuorempi mies.

Osoittaa kohti kiviä, hän huusi yli myrskyisät moottori ja melu tuuli, "Minulla asettaa joitakin purje pitää meidät pois ne kivet. Otat pyörän ja ohjata suoraan tuuleen! Pietari Genen kädet ratissa ja näytti hänelle, miten kääntää se. Peter selvitti tiensä eteenpäin, ja asettaa Haruspurjeen että heti alkoi luffing niin rajusti, se ravisteli foremast. Sitten hän asetti foresail ja paluu ohjaamoon, raahattiin levyt kireällä ja otti pyörän Gene. Hän heilui vene tarpeeksi kauas pois tuuli niin purjeet täynnä.

Veneen villi liikkuva pysähtyi, ja hän alkoi hitaasti piirustus pois niitä vaarallisia kiviä. Vielä kun hän koki pienen hehku ylpeyttä hänen aluksensa, Peter hätkähti ulos hänen Reverie kaukainen terävä halkeama heidän jalkojensa alla, heti sen jälkeen kimeä huuto.

Molemmat miehet heti tiesivät, että laukaus oli ammuttu, ja jäädyttänyt päättämättömyys. Pietarin ensimmäinen vaisto oli kiirehtiä alla ja onko joku oli loukkaantunut, ja onko luoti oli tunkeutunut rungon, aiheuttaen veneen vuotaa.

Että impulssi haalistunut yhtä nopeasti kuin se oli tapahtunut, kun Peter tajusi ei ollut ketään hänen tilalleen ratissa. Tietäen kuinka peloissaan nuorempi mies oli, Peter huusi, "Otat pyörän. Minun täytyy mennä alle ja katso, mitä tapahtui! Kunhan et yritä mitään hauskoja juttuja! Unohtaminen väkivaltainen mäiske äänet ja huusi uhkia ja kiroukset toisella puolella ovea, Peter juoksi eteenpäin lakko kuunari purjeet.

Kun vene menetti tavalla ja alkoi pudota ennen tuuli, hän juoksi takaisin ohjaamoon ja, koska vene alkoi liikkuvan väkivaltaisesti aallonpohjan aaltojen, hän käynnisti moottorin. Annen huusi uhkia, joihin sisältyi lupauksia sekasortoa ja silpominen sekä hänen vangituille oli laantunut, ja ne korvattiin raskas rytminen puhaltaa kuin Gene hyökkäsi oven vasaralla. Veneen arvaamaton ja väkivaltainen liike tuntui estää nuori mies hieman, kun hän ilmeisesti taisteli saavuttaa tasapainonsa jokaisen syvä roll.

Peter aisti vaikeus nuori mies voisi ottaa, ja yritti antaa kurssin takaisin venesatama, joka olisi maksimoida veneen sää altistuminen ja pahentaa hänen pitching ja liikkuvan. Mutta spume kattaa aallonmurtaja tuntui yhtä kaukana kuin koskaan, kun iskuja tuli vettynyt ja puinen ovi alkoi hajoamaan. Pietari tiesi peli oli pelattu. Jossa lopullinen voittoisa huutaa, Gene räjähtää läpi rikki oven ja vasara esille, ryntäsi Peter ikään murskata hänen kallonsa. Lähes sheepishly, hän hitaasti alensi uhkaava vasara ja kääntyi Annelle lisäohjeita.

Hänen silmät pelosta, hän oli seurannut synkästi määräytyy Anne läpi rikki oven, ja nyt seisoi epävarmasti ohjaamossa. Anne, silti puristi pieni pistooli, istui ohjaamossa istuin ja katselin ympärilleni. Anne ei ollut koskaan purjehtinut kyytiin Love Boat II. Peter opiskeli ilmeinen tyrmistyneitä naamallaan, kun hän tajusi, kuinka nopeasti me purjehdimme. On jotain alkuaine ja mahtava noin iso vene liikkuu nopeasti veden läpi. Valtava luonnon voimat on valjastettu siten, että lähes uhmaa selitys.

Hän hätkähti, kun hän tajusi suuntaan vene otti. Vain ammun häntä niin se todella sattuu! Anne alkoi nostaa pistooli, joten Peter kehrätty pyörän, tuo pieni kuunari keula ylös sää. Gene lurched koko ohjaamon ja istui voimakkaasti istuin. Minulla asettaa joitakin purje, tuuli on aivan liian vahva meidän pikku moottori. Hän palauttaa nopeasti Haruspurjeen ja foresail, palasi ohjaamoon, jossa hän litistynyt molemmat purjeet vetämään niiden levyt kireällä arkin vinssi.

Peter palasi ruorin takana, paljon Genen selvää helpotusta. Sitten Anne kääntyi Gene. Sitten tuo Kenny tänne. Mutta hän tiesi, että oli turha. Vaikka jonkin ihmeen, hän voisi lukea hänen mielessään, hän tuskin on olettaa tietävän, mitä Hätäpuhelu merkitsi, tai, että asia, vaikka kuinka kytkeä radio päälle.

Hiljaa, hän katseli häntä, kun hän seurasi Gene kautta oven hylyn ja katosi alas companionway luukku. Chain, lyijy, mitään raskasta. Kerro missä se on ja täytyy Gene saada se. Hän oli selvästi hullu, mutta hän näytti olevan määritelty tarkoitus, joka oli oudon ristiriidassa hänen käsitystään mielisairas. Ihmettelevät, onko hänen äänensä jälleen pettää ahdistustaan, Peter selvitti kurkkuaan. Kun hän alkoi puhua kuitenkin, että hetkellinen välähdys myötätuntoinen ihmiskunnan katosi.

Huuliaan veti takaisin ruma murina. Peter vatsa lurched kun hän tajusi kuormituksen nosto on Kenny elottoman ruumiin. Mitä olet tehnyt hänelle? Anne hymyili synkästi, mutta ei muuten vastata mahdollisimman Gene veti Kenny ontua kehon yli companionway sill ja kursailematta polkumyynnillä sen ohjaamon lattialle. Kenny ruumis makasi takkuinen kasaan.

Peter tuntui ja maistui hapan sappi polttaa takaisin hänen kurkkuun, kun hän vilaukselta pienen reiän Kenny alasti rinnassa, joka oli vielä tihkuu verta. Jo sanat lähti suunsa, hän tunsi itsensä gag ja alkaa retch. Hän hyppäsi ylös puolella kannella, kumartui elinehto, ja väistyi hänen heittoliina vatsaan. Tunne jonkin verran parempi, Peter pyyhki kirvely kyyneleet silmistään, ja palasi ohjaamoon, jossa hän studiously välttää katsomalla Kenny jäännökset. Vaikka hän tiesi, että oli vain ajan kysymys ennen kuin hän ja Mar voisi odottaa jakaa köyhille Kenny kohtalo, hän aikoo jatkaa sitä niin paljon kuin mahdollista.

Ei ollut mitään voiteta pelaaminen hänen edelleen. Hän kertoi Gene miten avata luukku. Pian Gene palasi vetämällä 50 metriä puolen tuuman nastoitettu ketju. Hän pudotti sen puolella kannella ja katseli avuttomana klo ketju, sitten Kenny ruumis. Anne tulkinnut Genen sekaannusta. Laitat että ketju Kenny joten se ei irtoa! Hän oli odottanut tätä. Hän kumartui ja varovasti takavarikoitu Kenny nilkat, pakottaa toinen mies ymmärtää Kenny syliin.

Yhdessä he nostivat ruumiin ylös puolella kannella. Sitten taas taistelevat hänen pahoinvointia, kuten Peter varovasti kahlita toinen pää ketjun ympärille Kenny kaulaan, nuori mies avasi oikean silmänsä! Kiitollinen siitä, että hänen ruumiinsa seulotaan Kenny Anne ja Gene, Peter löysätään ilmastointiteippiä Kenny alahuuli ja kuiskasi: Olen nähnyt hänet ampua Gordon!

Sitten hän kääntyi, näennäisesti maanmittauksen tuuli-ja meriolosuhteissa. Annen kärsimättömyys alkoi näkyä.

Sitten hän kiiruhti isomasto ja alkoi hitaasti vetämään pää-ja huippu halyards yhdessä. Anne nopeasti helpottunut Gene ratissa ja lähetti hänet eteenpäin auttamaan Peter. Kaksi miestä nopeasti käyttöön suuri isopurjeen. Gaff oli suurimmillaan ja nosti raskaan puomin ulos hirsipuuhun loven. Peter sidottu pois sekä halyards, ja palattuaan ohjaamoon, raahattiin päälakanaan kireällä. Heti, vähän kuunari kallistui syvästi hänen suojan puolella ja yhtäkkiä, kun iso isopurjeen alkoi piirtää, Lemmenlaiva II tuntui lentää!

Gene oli selvästi peloissaan, kun Lee rautatie upotettiin aluksi veden alla ja vene lähestyi häntä runkonopeutta. He olivat todella tehdä alle seitsemän solmua, mikä maa kannalta, kääntyy hieman yli kahdeksan kilometriä tunnissa, mutta noviisi merimies, ettei tuttuja viitearvot, kuten puhelin pylväät ja aitauksiin, yhdistettynä veneen dramaattinen nousu ja syksyllä ja tulvat vettä inundating suojan puolella kannella ja ryntää ohi rungon, poikkeuksetta luoda illuusion huikeaa vauhtia ja jännitystä.

Varten tämän hallituksen, olen poistanut paljon väkivallan hyvät orginal fantasia. Niille, jotka eivät pidä pakko seksiä fantasia tämä tarina ei ole sinua varten. Tarina kertoo naisesta, joka oli väärin kuin lapsi hänen isänsä, ja sitä käytetään jälleen hänen poikansa. Hän halasi suuri tyyny hänen runsaasti povi kuin televisioruudun pelataan viikonloppuna varieteen. Hän ei ollut sillä tuulella, naurua, hän ei huomannut kappaleita laulajat lauloivat tai taikurit temppuja.

Ohjelma oli siellä palvella vain yhtä tarkoitusta varten hukkua ulos tulevat äänet poikansa huoneeseen. Kuten ennenkin, kun hänen miehensä Josef oli poissa, hänen poikansa Karl oli kutsunut ystäviään ympäri. Claudia ei pidä niistä, ei luota heihin, hänestä tuntui kuin hän oli vankina omassa kodissaan. Kaikki pojat olivat pitkä, lyhyet rajattu hiukset, he olivat seuranneet muodin ja oli ottanut tatuointeja.

Hän oli ollut niin vihainen Karl kun hänkin, oli liittynyt villitys. Hän oli sanonut hänen pitäisi olla iloinen, kiitollinen, tatuointi oli sanat äiti ympäröitiin sydän. Jossa se oli levoton hänen, merkitty hänen vatsa, aivan kuten muut, hän oli koristellut muotoilu köydellä kietoutuvat ruusut lyyhistyi hänen nivusiin.

Hän ei halunnut tietää, millaista rakkautta hän tunsi. Hän pelkäsi ei ollut sellainen äiti olisi ylpeä. Koska hänen varhaisessa teini-iässä, kun hän alkoi löytää pornolehtiä piilossa hänen huoneessaan, hän huomasi kuinka hänen kiintymystä muuttunut.

Hän oli aina ollut rakastava lapsi. Nyt hän löysi hänet ahdistava, aina lähellä häntä, hän katseli häntä keittiössä, puutarhassa. Claudia oli ottanut lukitsemista hänen makuuhuoneensa oven ja kylpyhuoneen oven, hän oli usein kiinni häntä yrittää etsiä häntä, hänet kiinni riisuutuminen tai alasti.

Useimmat äidit sanoisivat kasvava poika tämä oli lähes luonnollista, äiti on ensimmäinen nainen teini-ikäiset pojat tulevat lähelle, on suhde. Mutta oli asioita Karl nyt hän oli nuori mies yhdeksäntoista, joka herätti muistoja Claudia, mitä hän ajatteli oli mennyt pois. Kun hän kuunteli naurua, raakaa kieltä tulevat yläkertaan, hän antoi hieman puistattaa ja kirosi hänen ruumiinsa reaktion pelko sisällä. Hänen nännit olivat kireällä ja kipeä sisällä hänen alkuun, hän painoi tyynyn kovemmin häntä vastaan, lopettaa pistely rinnat, pysäyttää vapinaa hänen vatsaan, ja kostea laastari muodostumista hänen pikkuhousut.

Claudia oli keskimmäinen lapsi perheen kolme sisarta, kun hän oli nuori hän oli palvottu hänen isänsä, miten hän pelasi hänen kanssaan, piti häntä hänen polvi kuin ne yhteen yöllä. Hän ei ollut ymmärtänyt, miksi hänen vanhempi sisarensa oli lähtenyt kotiin heti kuin pystyi, miksi hän oli välttää isänsä hellyyttä. Claudia pian murrosiässä, ja rinnat kasvoi kuin nuori nainen. Sitten hän tiesi, miksi hänen sisarensa oli jättänyt. Hänen isänsä oli niin kuin Karl kello ensimmäisiä asioita näytti olevan syytön, hän kävellä, kun hän oli pukeutuminen.

Puhu hänelle, kun hän oli muuttumassa nukkumaan, hänen kätensä olisivat vahingossa koskettaa häntä, kunnes kun teeskentely pysähtyi ja hän oppi, mitä hän todella halusi hänen tyttärensä.

Vuosia vierailujen jatkui, kunnes hänen nuorin sisko liian kehitetty rinnat, Claudia ajatteli hänen aika oli päättynyt, kun hän tapasi Josef ja hän kertoi isänsä hän oli menossa naimisiin. Hän ei vaivaa häntä enää, kunnes hänen hääpäivä, kun hän käveli käytävää pitkin, jotta hän vannoo hänen isien cum tuore huulensa ja hänen suuhunsa. Josef osoittautui hyvä mies, yritys mies, rakastava mies, ja hurskas mies. Claudia koskaan kantoi meikki, aina pukeutunut tyylikkäästi, mutta vaatimattomasti, ja suorittaa velvollisuutensa miehelle hän rakasti.

Karl syntyi tiukan rakastava talon alusta alkaen hän oppi eron oikean ja väärän, hän oli melko poika, ja tuli komea nuori mies. Claudia ei ollut nähnyt isäänsä, koska päivä hän meni naimisiin, mutta hän alkoi kiinnostua poika, opettaa hänelle asioita pojan pitäisi tietää. Subtley suhde äidin ja lapsen välillä muuttui vaiheessa hän oli saavuttanut tänä iltana.

Hän oli vihainen, hän tunsi loukkuun, vihainen hänelle vapauksia hänen elämänsä otetaan pois. Nyt hän aikoi tehdä viritys, käännä nämä inhottava nuoret miehet ulos. Tuo noin kurinalaisuutta takaisin poikansa elämään. Tämä oli hänen talonsa, ei hänen, hän olisi oppia kunnioittamaan sitä. Claudia nousi sohvalta astumassa hänen tossut, kun hän teki niin. Hän veti itsensä suora, piirustus hänen harteillaan ylös, ja imee hänen pikku kupolimainen vatsa, merkki hänen poikansa oli jättänyt hänen annoitte hänelle elämän.

Hän tasoitetaan alas hänen edessään tummansininen puuvilla tee paita, kerääminen puolin hänen paksu villatakki hän kääritty niitä tiukka poikki rintaansa.

Sylissään tiukasti ristissä yli rintaansa hän haudattiin muoto helmaansa katseilta hänen poikansa ja hänen ystävänsä. Hänen kaikkein itsevarma voittajana Claudia astui saliin hän tarttui pyökki lv kaide ja kiipesi portaat. Alkaen rappu hyvin, melu oli selkeämpi, hän kuulisi pojat nauravat ja huomautuksensa liikaa. Vieläkään pääse Anna tehdä enemmän kuin nuolla kaluni. Jos hän alkaa valittaa antaa hänelle hyvä isku. Ainakin se mitä Grand Pa kertoo minulle.

. tammikuu Ford oli muuttanut henkilöautonsa automaattiseksi pizzataksiksi, esittely, seksi lelujen kanssa tapahtuvan aktin näyttäminen ja naisten paljaat rinnat. . Homoseksuaalit ja muut seksuaaliset orientaatiot, mutta esimerkiksi homoksi .. tyttären erityisen rakkaat vauvavuodet mini-dvd-levylle tallentavalla. Lemmenlaiva Dvd Seksiä katsomaan. . Nainen lelut kaksi miestä. .. Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. Ilmainen janika kurkku seksi red porno paljaalla tussu naisten ilman kirjautumista hauska, kuumin lelut, hieromasauva nähdä Erotic oily massage ruskeaverikkö, lelut, . aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana . . Pillu spermassa liv sinkkulaiva Rawee Thai Hieronta suomi naista dvd. Bondage homo alaston siivooja

Lemmenlaiva homoseksuaaliseen dvd seksi lelut

Teen sex gay vids hieronta jämsä