No, niitä tästä maasta löytyy, rumia ja tylyjä. Veikkaan että sä kuulut ensimmäiseen ja koitat siitä syystä boostata omaa lesbouttasi. Itseasias oon aika vitun hyvännäkönen enkä mikään vanha elämäänsä kyllästynyt kääpä jonka seksisuhteet jäähtyy ku kylmä kahvi koska se on niin paska sängyssä ja tarvii kaalimadon surisemaa tyttiksensä pimpsalooraan..

En oo ankeel asenteel varustettu vaan jos en tajuu dildolla hinkaamisen viehätystä ku voi panna oikeestiki. Aika mahtava vastaus, jatka samaa rataa! Mua ei erityisemmin mitkään seksilelut, mutta en ole myöskään sitä mieltä, että niiden käyttö olisi merkki siitä ettei osaisi petipuuhia tai, että seksistä olisi tullut tylsää. Suurin osa, jotka leluja käyttää, on se on vain yksi seksin osa muiden joukossa.

Jos olisin sellaisen naisen kanssa, joka haluaa silloin tällöin käyttää seksileluja, niin en kokisi sitä mitenkään uhkana omalle osaamiselleni sänkypuuhissa.

Mua ei erityisemmin mitkään seksilelut kiinnosta, mutta Mahdollistaa erillaisia asentoja ja tuntuu molemmista hyvälle. Sormillahan ne erilaiset asennot ei toki onnistu vai.. Toi on teidän kumikullilesbojen ainoo perustelu dildoille: Ette tiiä seksistä mitään. Myöntäkää jo itellenne ettei vaa omat kyvyt riitä. Sinulle myös; sä oot ankeella asenteella varustettu lesbo. Veikkaan että sä kuulut vähintään ensimmäiseen ja koitat siitä syystä boostata omaa lesbouttasi.

Sivistä ittees ja tuu pois sieltä suvaitsemattomuuslesbokolostas. Kun nain tyttöä sormin ja hieron klitorista, samalla nuolen hänen rintojaan ja imen kaulaa ja näykin korvanlehtiä, välillä nuolen ja imutan klittaa jolloin toinen käsi vapautuu ja puristelen hänen pientä kiinteää rintaansa tai persettään tai tartun hiuksista tai pidän kätensä kiinni.

Tai parhaassa tapauksessa painan kädellä alavatsan päältä niin että g pisteen hierominen tuntuu yhä enemmän tajuttomalta ja kaiken tämän seurauksena tyttö henkäilee ja tärisee ja tulee huutaen. Oikeesti dildolla soutaminen ei tunnu miltään kunnon käsityöhön verrattuna. Mistä tiedät, mille "dildolla soutaminen" tuntuu? Jospa oot yrittäny ja ollut huono, koska tyttöystävä ei oo ollukkaan että vau. Oikeesti, makuja on monia. Sä et voi määritellä kenellekään oikeeta tapaa rakastella.

Jos sä ja sun tyttis ette käytä leluja ja saatte omasta mielestänne mahtavaa seksiä, niin onko se sulta pois jos naapurin lesbot haluaa työntää vaikka perseeseensä kukkakaalia? Naapurin leenat saa tungea perseeseensä niin paljon kaalia kuin haluavat. Vaan minä olen kyllästynyt siihen että tämä sama aihe ilmestyy tänne uudelleen ja uudelleen. Ties kuinka mones näkemäni otsikko "kuka muu käyttää dildoja, strap oneja?

Ettekö jo kyllästy tehtailemaan näitä? Oletteko niin epävarmoja itsestänne että pitää kokoajan olla hakemassa vertaistukea omalle dildonkäytölle? Senkun käytätte, mitä te siitä tiedosta hyödytte, kuinka moni muu tällä palstalla käyttää dildoa saatana? Mä en ole ollut huono sängyssä kovin montaa kertaa elämässäni.

Tuntuu että te kullivyöllä nussivat lesbot ootte jotenkin niin turahautuneita siihen että ette saa muijaa tyydytettyä muulla kuin falloksella, ja siksi pitää täällä hakea keskusteluapa jatkuvasti. Kaikkia keskusteluja ei ole pakko lukea, saatikka niihin osallistua.

Oman maun mukaan voi nekin valita, ihan niinku monen muunkin asian elämässä. Henkilökohtaisesti mieluummin dildo tyttöystävän kädessä kuin vöissä, vaikka ymmärrän hyvin miksi jotkut pitävät sträppäristä.

Kyllä käytetään, joskus kausittain enemmän ja joskus taas ei ollenkaan. Riippuu ihan siitä millaista seksiä halutaan, kultani sormia ei tietenkään strap on voita ; mutta leikkimielellä kun ollaan, keksitään leikkejä stapon in kanssa, ja suosittelen!. Kultani käyttää sitä taitavasti, kokoajan tarkkaillen liikkeitäni ja tuntemuksiani, ja hyvin käyttää..

Ei meillä muuten sitä varmaan oliskaan. Se kun hän saa kätensä vapaaksi, mahdollistaa niin paljon. Ei ymmärretä miks joku haluu sit taas dildoa käsin, musta jos käsin tehdään niin sormet on ehdottomasti parhaat.

Mielummin otan hänen sormet? No onko sitä sträppäriä sitten pakko käyttää jos haluaa pitää molemmat kädet vapaana? Nii mihi ne sormet sit tungetaa jos pillus on jo dildo? Niillä voi hyväillä toisen vartaloa. Ollaan koitettu käyttää dildoa joskus, mutta en oikeen tiedä mitä siitä sanoisi. Itse en oikeen pidä siitä, mutta joskus tyttöystäväni haluaa saada sitä.

Käytän sitä hänelle samalla kun nuolen. Itse pidän siitä kun hän käyttää sormiaan ja kieltänssa. Meitä on niin moneen junaan Oikeestaan tämä ei ole vastaus kysymykseen, mutta tuli vaan mieleen, kun näin kerran harrasteliavideon, jossa Äiti pani homopoikaansa srap-onella pyllyyn. Se jos mikä oli aitoa Äidinrakkautta, vai oliko? Erityisesti kun lukija on lesbo. Tekstiä voi tosiaan tulkita tai kuvitella tulkitsevansa, omien kokemuksien ja tietojen pohjalta.

Toisilla ne kokemukset ja tiedot vaan ovat suppeammat kuin toisilla En jaksa muuten kommentoida muuten kuin tuohon toistuvaan "valjaat" juttuun. Meillä on ainakin käytössä semmonen missä ei ole mitään valjaita vaan toinen pää menee sen sisään kuka panee: Mun liha ja veri kangistuu, you know.

Haluaisin kyllä ehdottomasti löytää naisen, joka haluaisi "ottaa minut näin". Ehkä joku päivä vielä, näin sinkkuna on hieman vaikea saada kokemuksia, tai ei oikein ole haluakaan ihan pelkkään yhden yön juttuun. Ei olla kokeiltu, mutta ei täysin poissuljettuakaan tuo. Jotenkin vähän epäluuloinen oon, kun ei mikään miehen elintä muistuttava kiinnosta pätkääkään, mutta saattaisin suostua ainakin kerran jos tyttis kovasti haluais.

Mä oon miettinyt et onkohan nää heteromiehet täällä niitä joilla on se tunnettu "vitun pieni"? Ei pystytä elämään sen asian kanssa, että yks kukaan ei koskaan tuu haluumaan teitä, kaks, joka ikinen kumikikkeli tässä maailmassa on isompi kuin teidän pikkumiesteb heteropillit. Nyt erkkiviljamit ja muut rumat, tyhmät ja säälittävät pikkukikkelit sinne äidin helman alle. Säälittää muuten joka ikinen heteromuija suomessa, on nimittäi sen verran säälittävällä jengillä pilattu, et ei näitä tyyppejä voi ees miehiks kutsuu, eli miten on heteromuijat?

Miten erotat miehen noista hiiristä? Mä nain bissenaistani dildolla, kun se siitä nauttii. Ite en halua mua naitavan sillä, mut musta on ihana kattoo, kun mun naisystävä nauttii.

Tää nyt sattuu vaan kuulumaan meidän parisuhteeseen kohta rekisteröityyn! Ei olla vähemmän rakastuneita vaikka lelu onkin välillä mukana! Mitä toisten sänkyleikit ylipäätään mietityttää sua? Onko omaa kenties vajavaista? Kolme pitempää suhdetta on ollut, yhdessä kumppani halusi käyttää tai myös niin että minä käytän , ja joskus tehtiin niin, vaikkei se minua suuremmin kiinnostanutkaan.

Enimmäkseen harrastettiin kyllä ihan muunlaista seksiä. Toisessa suhteessa oli ehkä jotain mielenkiintoa siihen suuntaan, lähinnä kokeilunhalusta, mutta ei sitten hommattu välineitä kuitenkaan.

Irtosuhteissa ei ole käytetty. Ei oikein minun juttuni, mutta mikäs siinä jos joku muu siitä iloa saa. Nää tällaiset kyselyt nousee todennäköisesti sen takia aina uudelleen ja uudelleen palstalle kun Taas tätä kysytään, hqhqhöt ja muut vastaavat trollii nää ketjut aina sivupoluille. Että itseänne syyttää saatte mahdollisesta mielenne pahoittamisesta. Me ei olla käytetty, mutta halu kokeilla olisi molemmin puolista. Onko helppo löytää sopivia tai mukavia?

Me käytetään joskus, koska naisystävä haluaa. Onhan se kiihottavaa sitten kun vauhtiin päästään, vaikka se remmien sitominen ja asettelu onkin niin koomista, että meinaa kuolla nauruun ennen kuin saa sen itse dildon kummankaan sisälle.

Itse olen aina se joka on remmeissä kiinni. Hauskaa vaihtelua, yleensä rakastellaan ilman leluja. Sopivan kokoisia ei löydä kuin kokeilemalla, vastaus edellisen kysymykseen. En sitten millään ymmärrä tuota tuohtumusta tästä aiheesta.

Otsikossa ihan selvästi lukee, mitä tässä ketjussa käsitellään, niin mitäs sitten avaa ja vielä vaivautuu kommentoimaan, jos kyllästyttää jo valmiiksi.

Eikä ne varmaan sulje toisiaan pois, strap-onin käyttö ja sormilla paneminen. Joku neropatti oikein ohjeet laatinut Aihe ja Aihe ihan mielenkiintoinen ja aloituskin asiallinen, mutta ihan hävettää kanssa siskojen karski kielenkäyttö!!!! En ole edes miesten suusta kuullut näin rumasti puhuttavan.

Kun ottaa huomioon miten kauniista kahden ihmisen välisestä asiasta tässä keskustellaan. En usko tuollaisten karskien kirjoittajien pystyvän sen parempaan fyysiseen kanssakäymiseenkään. Jotkut on siveyden sipuleita, toiset ei. Meillä on käytössä aina satunnaisesti.

Ostettiin lovehoney nimisestä nettikaupasta sellaiset mukavat alushousut jotka tosiaan suunniteltu naisille strap-on seksiin. Emäntä tykkää ratsastaa ja että mää oon päällä.

Minä tykkään takaapäin sillon tällön: Varsinkaan kun en ole kokenut kenenkään aikaisemman kanssa vastaavaa. Kuitenkin arkinen oleminen oli erittäin haastavaa ja usein jopa ärsyttävää ja koimme toisemme hyvin etäisiksi. Vaikka kuinka yritän järjellä perustella, että tästä ei olisi tullut mitään tulevaisuudessa, tunteisiin hiipii jatkuvasti pelko siitä että teinkö oikein ja löydänkö koskaan enään ihmistä, jonka kanssa kokea yhtä paljon fyysistä kemiaa ja hellyyttä. En kuitenkaan usko että yhteen palaaminen on enää mitenkään mahdollista.

Olisi kiva kuulla vastaavia kokemuksia ja miten niissä on toimittu? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Lesbot Strap on käytössä?

Käytättekö tytöt strap onia rakastellessa? Kokemuksia sen käytöstä olis kiva kuulla. En kelpaa kenellekään Olen rehti ja tervepäinen tavallinen nuori nainen. Lesbon raiskaus Kannattais varoa https: Kohta hölmöläiset ulvoo miksi käyttää tekopenistä kun olisi oikeetakin. Älkää jumalaude edes aloittako. Itse haluun rakastella kiihkeästi strapin avulla jonkun femukan tainnoksiin nautinnosta.

Haluaistkos panna miestä strap-onilla tainnoksiin asti?: Postini on nimimerkkini ja suomi Minä en halua enkä tarvitse sängyssä sen enempää teko kuin oikeaakaan kalua. Hellyys ja läheisyys kuitenkin pääasia ja se, että molemmat nauttii oli sitten vempaimia käytössä tai ei.

Musta se on ihan kiva lisä joskus. Käytössä on kylläkin sellainen jossa ei ole valjaita, vaan "käyttäjänkin" osa tule sisälle. Pysyykö tuollainen hyvin paikoillaan vai pitääkö korjailla aktin aikana? Tuollaista voisi kyllä harkita Googlatkaa feeldoe, on kyllä mukava peli kummankin kannalta ja tuntuu hyvältä. Vaikka on hintava, on kyllä hintansa väärti.

Ihan hyvin se pysyy. Vähän harjoitusta se kyllä vaati, alussa, jos oli kovin märkänä niin se meinasi karata, mutta enää sekään ei ole ongelma.

. Porno k strap on miehelle , omakuva paras karvainen alapÄ, gay chat koodi lesbolesbian femdom tiedfirst lesbian lesbian footlesbian huge boobslesbian. tammikuu chat treffit strap on miehelle. Seksitreffit ilmainen Gay-treffit Seksiseuraa homolle löytyy näiltä sivustoilta live tapaamisia. Ilmaista pillua video ilmainen rakastelu video. koko 80d lesbot rakastelee aikuiskoulutus kuopio. Valtava Kyrpä · Rotujenvälinen Gangbang · Shemale Panee Tyttöä · Karvainen Teini (18/19) · Japanilainen Äiti · Paras Ystävä · Strap-on Lesbo · Arabialainen. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Käytän sitä hänelle samalla kun nuolen. Juuri tämä upea fyysinen kemia ja hellyys, jotka jäivät eron mukana, satuttaa intiimihieronta gay pk seuraa helsinki hetkellä suunnattomasti. En sitten millään ymmärrä tuota tuohtumusta tästä aiheesta. Ei olla vähemmän rakastuneita vaikka lelu onkin välillä mukana! Itseasias oon aika vitun hyvännäkönen enkä mikään vanha elämäänsä kyllästynyt kääpä jonka seksisuhteet jäähtyy ku kylmä kahvi koska se on niin paska sängyssä ja tarvii kaalimadon surisemaa tyttiksensä pimpsalooraan. Joskus aikaa sitten käytetty on, ja hyvältä tuntu käyttää ja olla käytettynäkin, muttei enää

PORN ANIME MIES EJAKULAATIO GAY MITEN

Lesbot rakastelee gay strapon