.

Ja muuten, naisen peräsuoljen suoistajalihkset heikentyvät anaasekissä, jos sitä usein harrastaa. Vanhempana on sitten pidätysvaikeuksia nimenomaan ulosteen pidätysvaikeuksia.

Vanhana mummona sitten haistaan kakalle, kun ei voi pidättää yhtään. Tai vaikka yrittäisi, niin osa ulosteesta valuu silti housuun. Tätä ei nuorena useinkaan edes ajatella, mutta kun ikävuosia on esim. Ajatelkaa naiset tätä ja miehet myös. Tietenkin ne mieht, jotka käyttävät muuten vain naista, ja maksavatkin siitä, eivät enää viisikymppistä akkaa käytä mihinkään, joten hän on sitten rannalle jäänyt hylkiö.

Nuori, nätti ja ei tarvi siotutua. Heittää vain pellolle sitten kun ei enää tykkää. Siivoojan voi hommata muualtakin. Syy on jokaisella henkilökohtainen. Vai pidätkö sitä huonona asiana? Kai sitä sopii ihmetellä, kun käy huorissa ja haukuu vaimoaan, että miksi ylipäätään on naimisissa ko. Pitäähän sitä lapset saada kasvatettua säällisiksi aikuisiksi. Turha sitä on pelkän seksin takia monen ihmisen elämää panna sekaisin. Miksi olet halunnut lapsia? Lisäksi vielä vääränlaisen naisen kanssa?

Mistäs sitä etukäteen voi tietää miten naimisiinmeno ja lastensaanti vaikuttaa naiseen, kun ei ole kokemusta? Sen saa tietää vain elämällä. Luulisi tietäneen lapsuuskodin kokemuksista jo. Äitisi on läpikäynyt sen. Sieltähän mies esimerkin ottaa miten vaimoa pidellään ja kohdellaan. Olet saanut esimerkin jota toistat omassa perheessäsi. Eli tietoa ja kokemusta on ollut miten lasten saanti ja naimisiin meno on vaikuttanut naiseen.

Isäsi on näyttänyt esimerkin. Nainen ei yksin sitä tee. Katso peiliin missä meni vikaan. Toivottavasti kenenkään yhteen ainoaan vaihtoehtoon uskovan maailmankuva ei järky: Vaihtoehtoisia ja ihan toimivia toimintamalleja voi olla on useampia kuin yksi! Ei kakkonen ykköstä voita, mutta on se ihan hyvä vaihtoehto normiseksille esim.

Eli ne lapset ja heidän elämänsä on sivuseikkoja kunhan vaan itsellä on mukavaa useimpia toimintamalleja kokeillessa. Vaikka seksi olisi sinulle erityinen asia, jota harrrastetaan vain äärimmäisen tiukkojen kriteerien mukaisesti ja vain oikeassa tunnetilassa, niin jollekin toiselle se seksi on vain seksiä ilman sen enempiä kytkentöjä ja asian paisuttelua. Myös vaimollesiko on asia ilman paisuttelua? Kokeile ja kerro hänelle mielipiteesi ja toimintamallisi.

Jos asia on hänelle ok niin miksi yleensä salailla koko asiaa. Sen jälkeen hän voi myös päättää haluaako elää ihmisen kanssa joka on erilainen kun hän kuvitteli. Jokaisella on kriteerit seksin suhteen. Monenlaista "tiukkaa" kriteeriä voi olla. Minulla lähinnä turvallisuuteen liittyviä.

Toisesta ihmisestä aiheutuvaa riippaa ei ole joten selitysvelvollinen en ole kenellekään. Puoli vuotta tehtiin aikanaan eroa kun kerroin asiasta vaimolleni, mutta eipä tuo sitten kuitenkaan lähtenyt. Asiahan on sitten ihan ok.

Varmaan lapsetkin jollain lailla on tietoisia asiasta jos suhde on jatkunut virottareen 10 vuotta. Eivät ole enää niin pieniä etteivät mitään tajua. Eli monen ihmisen elämä on jo mennyt sekaisin vaikka sitä olet halunnut välttää. Vaimolla omat "jutut" joilla hän piristää elämäänsä. Ei kannata olla liian sinisilmäinen senkään suhteen. D Miehelle olisi ihannetilanne että saisi sitä virotarta ja vielä anaalia.

Omaksi parhaakseen on kuitenkin pysyttävä kotona kiltisti armaan vaimon tossun alla. Elämä on pitkälti sellaista miksi sen itse järjestää. Tee sinäkin omastasi sellainen kun ihan itse haluat. Olen tehnyt ja tyytyväinen. En petä itseäni missään asiassa enkä haaveile älyttömyyksistä niinkuin jotkut. D Parasta on että saan päättää asioistani ihan itse. Kuukautisten ajalle löytyy asiantuntevasta kaupasta superlon-tulppia.

Se työnnetään kohdunsuulle, eikä se häiritse miestäkään yhdynnässä ollenkaan. Kun ollaan oltu naimisissa 49 vuotta niin kait sitä naisesta pitääkin. Minulla on ollut5 vuotta kanssa nuori nainen jonka kanssa rakastelen jos en joka viikko niin ainakin joka toinen viikko.

Vaimo kanssa seksielämä jäi hänen sairauden takia 7 vuotta sitten. Minäkin tapailin yhtä virolaista naista parin vuoden verran. Se joka asui mun luona monta viikkoa välillä. Tehtiin kaikkee, matkusteltiin lähinnä suomessa ja virossa. Niihin on paljon helpompi tutustua kun suomi naisiin. Suomi naiset on sellasii tylyjä jos menee juttelee ja tutustumaan. Virolaisia voi lähestyä huoletta ja niihin on helppo tutustua. Suosittelen kaikille miehille virossa käymistä. Kyllä kannattaa hakea Virosta nainen ja vähän maksaakkin sille kun siltä saa huomiota ja rakkautta toisin kun nyrpeiltä ja huono käytöksisiltä Suomi naisilta joihin ei voi edes tutustua.

En ole eläissäni ollut tyly yhdellekään ukonrähjällekään, jonka olen kohdannut. Mutta toki en panopuuksikaan papparaiselle lähde. Kohtelias voin silti olla. Minun puolestani voitte ihan vapaasti hakea naisenne Virosta, ei ole multa pois. Nusaisu onkin ainoa välttämätön asia, mihin tosi mies naista tarvitsee.

Rakkaudestahan maksullisessa suhteessa ei ole kyse, mutta elämäni parasta seksiä ja mukavaa seuraa olen rahoillani saanut. On se maksullinen suhde kotonakin ja ilman ns. Ei 50 vuotiaat yleensä ole ton näköisiä kun tossa kuvassa.. Näyttää suunnilleen 90 vuotiaalta. Näin on, näyttää todellakin mun vuotiaalta isoisältä: Kokkeileppa saatko viron hutulta huomiota ilman maksua Näyttäisi tämä miltä tahansa.

Sehän vois ikänsä puolesta olla vaikka mun isä eikä nyt kannata vääristää asiaa niin että minulla olisi epäilystä aloittajan ja hänen naisensa mahdollisesta sukulaisuudesta. Jos nainen on jonkin muun kuin rahan perässä niin ihmettelen suuresti Eivät suomalaiset naiset ole luonnostaan tylyjä. Mutta kyllä sitä muuttuu vähemmästäkin epäystävälliseksi perus-suomalaista, humalaista, vanhempaa miestä kohtaan joka koittaa olla kovinkin houkutteleva tullessaan juttelemaan ja ensimmäiset sanat jotka saa sammaallettua ovat esim: Juu, varsin tahdikasta teiltä miehilta.

Tosi komeita ja sharmikkaitakin ovat!! Omasta mielestäni jossain isäni ikäisessä äijässä ei ole mitään seksikästä, komeaa tai sharmikasta, kyllä nuo omanikäiset päälle parikymppiset miehet on parhaita. Usein mies ansaitsee enemmän kuin vaimonsa, mutta varsinkin Suomessa on paljon koulutettuja hyvätuloisia naisia, joiden avioliitoissa ei ole kyse sekisn ostamisesta kestotilauksena.

Ottihan kolmikymppinen Jennikin lähes kuusikymppisen Saulin. Miten mahtaa olla Jennin biologinen kello. Viron ihanalta naiselta voi saada ikuisen yllätyksen esim kuolemaan johtavan HIV: Onneks yhdeltäkään suomalaisnaiselta ei voi saada sitä Vain yhteen asiaan No mihin muuhun tarvittaisiin itsestäänselvyyksistä kimpaantujia? D Rakkaus on kaukana siitä. Ei rakkaus ole ostettavissa. Se ei syty nappia painamalla eikä lompsaa avaamalla. Jokainen mieskin tietää sen.

Seksi on kivaa 6. Siksi omaa akkaa kannattaa panna aina kun jaksaa, vaikka vähän vituttaakin. Siinä kuitenkin säästää aina satasen per laaki. Tosin miehet tuntuvat kasvavan hitaammin, joten tuollainen viisi vuotta vanhempi mies vielä voisi olla ihan okei. Ei siihen ole mitään sanomista, jos opiskelija on täyttänyt 16 vuotta. Maassa maan tavalla Virossa seksin suojaikäraja on 14 vuotta. Tyttöhän käy suomessa, joten suomen lakia kai tässä tapauksessa käytettäisiin? Mietippä jos se olisi sinun oma tyttö!

Teillä Viron hutun käyttäjillä kun raukoilla ei edes seiso suomalaisen naisen kanssa! Ja sitäpaitsi; Luuletteko olevanne ainoita sillä hutulla Puaaahh ;D On vain ajan kysymys milloin aids tappaa talossa ja puutarhassa. Teille pitäisi tatuoida varoituskolmio otsaan ettei kukaan suomalainen nainen vaan vahingossa sekoitu.

Ei tosiaan suomalaisnaiselle tahdo seisoa, - kyllä ne niin vastenmielisiä otuksia ovat! Kysypä virolaisten mielipidettä suomalaisnaisista! HIVistä ja aidsista puheenollen; pahimmat taudinlevittäjät Suomessa ovat suomalaisnaiset, jotka käyvät seksimatkoillaan Afrikassa tai naivat afrikkalaisten maahanmuuttajien kanssa, joitten keskuudessa joka kolmannella on kyseihen tartunta tai jo sairaus. Kyseinen maahanmuutto on siis todella suuri terveydellinen ongelma suomalaisnaisten mustan M: Muuten kysinen opiskelija oli vuotias, joten eipä puhuta mistään lapsiseksistä.

Olen minäkin maksanut tuttavan hyvin kauniille 19v tyttärelle yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelumaksut ja hän tuli yöksi viereeni, tosin ilman seksiä, mikä sovittiin ennen yöpymistä. Mutta oli silti ihana kokemus katsella, tuntea kainalossaan ja koskettaa sellaista ihanuutta, mitä voisi vai mielikuvituksessaan haaveilla. Kyllä nämä Viron naiset ovat aivan eri maailmasta suomalaisiin verrattuna kaikilla tavoilla. Tämäkin tyttö oli tajunnut katseistani, että ihailin häntä ja halusi vain täyttää haaveeni omaa hyväntahtoisuuttani vastaan.

Sellaista ei suomalaisnainen ikinä tekisi. Kyseessä ei siis ollut mitään naimista, vaan lähinnä lämmin isoisämäinen turva kainalossa. Kainaloinen tosin ymmärsi, mitä sellainen miehelle aiheuttaa ja salli ihailunsa ja koskettelunsa. Äiti tuli muuten aamulla kanssani kylpyyn ja antoi seksiäkin, niin paineet eivät jääneet putkeen.

Suurin uusi ryhmä hiv-tartunnoissa on keski-ikäiset miehet jotka saa tartunnan Virosta tai Venäjältä. Onneksi olkoon,,,nauttikaa ja pitäkää toisistanne huolta,,,suomi neito saa nenille,,,nyrpeitä akkoja suomalaiset. Hyvää kesän jatkoja teille molemmille,,,kateeksi käy,,,J.

Suomineidolle kelpaa vain paras, koska hän ei trvitse elättäjää. Hänellä on oma työ, asunto ja ammatti ja tasokas poikaystävä tai mies. Valitettavasti suomineidolla on varaa tähän valikointiin. Hakekaa vaan virosta jos suomesta ette saa. Uskon, että vuotiaalla naisella mainitsemasi asiat. Vaan ulkonäkö ei synkkaa. Nainen rapistuu aika lailla nopeammin kuin mies Itsensä laiminlyövä, lihava, suttuinen ja huonosti pukeutuva junttiakka ei kovin montaa kunnollista miestä kiinnosta.

Vielä paljon parempia naisia tulee muista entisistä sosialistimaista, esimerkiksi Kroatiasta, Bulgariasta, Sloveniasta tai Slovakiasta. Kauniita ja terveitsetuntoisia opiskelleita ja kunnostaan huoltapitäviä rotunaisia riittää, ainakin Euroopan pelipaikoilla. Eivät ne toki juntteja huoli kavereikseen hekään. Se ei ole sinulta pois. Uraputki ja kaikki ilmaista Kaiken lisäksi puhevika, leveä Ä Ä PÄ Onneks poikkeuksiakin vielä on.

Juuri näin halvalla pääsee ei mikään summa otapas Suomi neito itselles niin menee hermot ja rahat itse nyhjäät himassa. No tuohon sanoisin, että kyllä miehet Suomessa rapistuvat ja ukkoontuvat naisia nopeammin.

Miehet juoksevat itsensä puhki uraputkissa, kaljamahoittuvat, eikvätkä muutenkaan huolehdi ulkonäöstään. Viinaa käytetään stressinpoistoon sumeilematta. Tuo on täyttä p-skaa. Asiat ovat ihan toisin käsin.. Onko se naapurin aids-hoidoissa käyvä nigerialainen se suomalaisnaisen paras?! Miksi suomalainen mies huolehtisi itsestään, kun suomalainen nainenkaan ei sitä tee.

Sitäpaitsi suomalaismies stressaantuu ja kuolee ennenaikojaan suomalaisnaisen vaatimuksien takia, Siinä se ongelma onkin. Suomalaisnaisen vaatimukset ovat suuret, vaikka hänellä on hyvin vähän annettavaa miehelleen. Ulkomaalaiset naiset ovat aivan eri luokaa tässä suhteessa. Siksihän Suomesta onkin muuttanut maailmalle asumaan viimeisen 20v aikana jo 1,3 miljoonaa suomalaismiestä. Tarjahaloslainen ämmäkulttuuri on tehnyt tehtävänsä.

Tulkaa Tallinnan vanhaan kaupunkiin turistiaikaan vertailemaan suomalaisten ja virolaisten naisten ulkonäköä ja käyttäytymistä. Harvalla ukolla tekee mieli sen jälkeen takaisin Suomeen oman akkansa kanssa. No on nämä virolaiset miehetkin hyvin hoidettuja suomalaisiin verrattuna, että sillee! Ei suomalainen nainen erikoisen laadukas ole.

Suomalaiset ovat aika rumia ihmisiä niin miehet kuin naiset. Ja umpimielinen nainen todella luontaan työntävä. Sulla ei varmaan kauheesti oo ikää. Tai sitten on tosi nuorena lapsia tehty. Voi toimia jos olet rikas.

Silloin nainen kiintyy sinuun ja haluaa lämpöä-. Yleensä tulen toimeen ulkolaisten naisten kanssa paremmin kuin Suomi-naisten kanssa Onneksi en ole syntynyt thaimaalaiseksi. He he, vai ei tee rahasta Vanhat ukot on niin helppoja narutettavia Elä ja anna toisten elää: Ja joku ukonkäppärä vielä kuvittelee rakastelevansa.

Mitäs sit jos tyttö lähtee, tai vaihtaa nuorempaan? Ei muuta kuin uutta alle Että en nyt tiedä kuka tos naruttaa ja ketä Toisaalta mitä välii tekeekö rahasta vai ei, jos kumpikin saa mitä haluu?? Kateellisten ja katkerien kommentteja tuollaiset! Paras kohta oli "ei tee tätä rahasta" xD.

Ja hitto, nyt mä oon vihainen!!! Miks viiskymppisestä kertovaan juttuun on laitettu tommoisen kasikymppisen äijänkäppänän kuva???? Mä oon itse 52v ja mä en oo lähellekään tommoinen käppänä. Ja v ikäisiä naisia saan ihan maksamatta. Tykkäävät kokeneen miehen rakastelusta ja muusta seurasta.

Kuva vain todentaa todellista ikäeroa;sinulla ehtoo puoli enää edessä kun neidolla koko elämä. Mitä vanhempi pukki sen kovempi. Hih, aika kuluu ja koittaa päivä, Kun sanot 5-kymppisestä, onpa herkku nuorukainen No sehän on Joppa joo, mut pihka on tiukassa. Kun isäni täytti aikoinaan 50 ja olin itse 20, tuntui hän vanhalta. Nyt kun olen itse yli 50, ei kyllä tunnu lainkaan siltä. Oikeastaan nolottaa tuollainen typerä ennakkoluulo. Kun olin nelikymppinen, minulla oli hurja suhde vuotiaan koulutytön kanssa.

Olemme yhä parhaat kaverit vaikka molemmat olemme tällä välin menneet naimisiin tahoillamme. Joskus juttu vaan kolahtaa oikein kunnolla vaikka järki voittikin tuolloin tunteen. Olen todella onnellinen tuosta kokemuksesta. Ai jaa, velttoki makkara kelpaa vielä jolleki, no se on hyvä ettei kaikki parasta ennen tuote mene suoraan kaatopaikalle. Asiahan on eri sitten kun olen 50, kun olin 15 vuotias 26 vuotiaat oli ikäloppuja, eikö tämä ole ns.

Juu itse olen 24v nainen ja en kyllä vuotiasta koe vanhaksi. Alle vuotiaat on ihan lapsia eikä ajattele kun itseään. Vakavaan suhteeseen ei edes kannata ruveta niiden kanssa. En ylläty jos löytäisin itse about vuotiaan miehen ihan oikeaankin suhteeseen jossa on sitä rakkautta. Tuntuu aina, että on sellaiselle parikymppiselle äiti, eikä mistään tasavertaisesta suhteesta ole tietoakaan. Ei tuo kuvan äijä todellakaan voi olla nuormpi kuin 70v. Todennäköisesti hän on vielä reilusti yli 70, jo kasikymppinenkin voi olla.

Joo itsellä kans menossa kaksi 19v likkaa kämppikset siis, itse olen päälle nelkyt. Itse en edes änkeä niiden seuraan, mutta olisivat koko ajan tulossa tänne tai pyytävät luokseen. Raha ei näyttele pienintäkään osaa kolmen suhteessamme, eksän kanssa meni päivässä enemmän kuin näiden ihanuuksien kanssa kuukaudessa.

Naisille on mahdoton tajuta, että parinkympin molemmin puolin suorastaaan janoaa aikuista kypsää miestä sanotaan vaikka v väliltä. Siinä ei ole mitään pahaa, likaista, sairasta ja kaikkein vähiten laitonta tai muutenkaan moraalitonta, nämä naiset vaan kehittyvät ennen ikätovereitaan ja eivät kestä edes katsella jotain parikymppistä aivan kakaraa pizzanaamaa, jonka elämä pyörii kaljan, pillurallin ja auton ja pelien höyryissä, siinä nainen on vain ajanvietteen yksi osatäyte.

Kun olet neljäkymmentävuotias, miehesi on vanhus. Sitten ottanet - jos saat - nuoremman tilalle. Eiväthän nuo nuoret naiset sinullekaan ole kuin osa ajanvietettä! No huhhuhh, ettei vain olisi hiukan kateellisten panettelua.

Sinähän tiedät suhteemme laadun, henkisen syvyyden, keston ja seksuaalisuuden ja arjen viikosta toiseen jne. Voi jumalauta, et voi olla tosissas! Jos sulle ihmissuhteet ovat jotain ajanvietettä, otan osaa, toisaalta en ihmettele yhtään, niin kipeitä harhasi ovat, että kukaan täyspäinen mies tai nainen katso päivää enempää moista sekoilua. On varmaan mahdotonta tajuta, että he ovat kanssani täysin vapaaehtoisesti ja suhteeseen ei liity pienintäkään alistamista tai kaupankäyntiä vastikkeita vastaan tms.

Jatka vaan samaan rataan omalla henk. Linnunradallasi Tuo on vain niin epätoivoista ininää määrätä, tuomita ja moralisoida toisten elämää ja omilla täysin asiattomilla ja mistään tietämättömillä kommenteillas yrität vaan epätoivoisesti luoda jotain ihme keinotekoista syyllisyyden taakkaa.

Et vaan raukka edes tajua, miten säälittävä ja sekaisin olet. Paitsi, että en osaa edes sääliä noin läpimätää sadistista mielihyvää toisten epäonnesta saavana vatipäänä. Joka tapauksessa me kaikki kolme jatkamme todella hyvin toimivaa suhdettamme elämämme onnellisinta aikaa, kun sinä taas jollain palstalla otat jonkun toisen onnea tihkuvan hampaisiisi ja alat saman saarnan. Kannattaa kokeilla jotakin toista lääkitystä, nykyinen ei selvästikään pure pitkälle edenneeseen oireisiin.

Jos vetää kymmenen kertaa, se on pari kymppiä laaki. Kivahan se on nusasta, mutta vaatii luontoa oman tyttären ikäisen mirrin kanssa liikkua muiden nähden. Onko pari sataa iso vai pieni raha virolaiselle?

Tuon halvemmaksi ei enää naisen pito voi tulla Sehän oli vaan kaksisataa kouraan. Kaikki muut kulut päälle: Eikös hyvä MB maksa paljon, jos rahaa on miksi ajaa ruosteisella Saabilla. Mahtaskohan 62 vuotiaalla olla mitään mahiksia?

En minäkään vielä näytä läheskään esimerkin viiskymppiseltä. On se vaan osa Suomi miehistä säälittäviä! Pitää mennä panemmaan toiselle rannikolle kun ei kotimaisten kanssa tule toimeen. Ja juu,kylllähän se thaikku tai viron tyttö pokkaa että panee kun sille seteleitä näyttää. Jollet usko niiin kokeileppa puolen vuoden ajan että et maksa sille mitään muuta kuin laivalla meno matkat.

Takuun saat että jättää ja pian. Olet itse niin säälittävä kun et ymmärrä että elämää on Suomen ulkopuolellakin, ja varsinki että naiset ovat muualla naisia eikä jotain ladyboy-sarjaa. On koettu suomalaiset naiset ja valinta oli kauko-Aasian reissun jälkeen täysin selvä mistä vaimo hankitaan. Japanin ja Intian väliltä kaiken nähneenä, valinta oli todella helppo ja parinkymmenen aviovuoden jälkeen ainoa asia mikä kaduttaa on se, ettei tullut lähdettyä sinne puolen maapalloa aikaisemmin. Niin,no,se riippu mitä itselleen etsii;haluaako puolison joka oikeasti välittää ja tukee vaii rahalla ostetun huoran jota kiinnostaa niin kauan kun raha virtaa.

Parissa kymmenessä vuodessa tuo olisi tullut esiin, jos siitä olisi kyse. Olet niin säälittävä ette tajua edes sitä.

Jos heillä menee hyvin, miksi ilkeilet? Ymmärtää ei osaa nainen. Sä olet ihan erikoistutkija kasvatuksen alalla. Mitä syöt kun olet niin viisas. Hyvin monissa tapauksissa on tullut esiin että kyse on vaan rahasta.

Ei nämä Aasian naiset rahan perässä pelkästään juokse, tietysti rikkaus on etu. Aasian naiselle merkitsee enemmän se asema, minkä hän saa parisuhteessa. Eurooppalainen mies arvostaa naista myös ihmisenä ja pitää naista tasavertaisena kumppanina. Mutta muistakaa Aasiassa päähän koskeminen on halventavaa ja alentavaa, sillä ei naisrta saa.

Kiinassahan vielä vähän aikaa sitten tapettiin vastasyntyneet tyttölapset. Samankaltaisia mielipiteitä saa myös vironvenäläisiltä ja venäläisiltä naisilta, sillä venäläinen mies vetää naistaan turpiin vähintään kerran viikossa, että nainen tietää paikkansa.

Niissä perheissä ei ole feminismille sijaa. Jos kuulemma antaan naisen määrätä edes hetken , niin hänestä tule täydellinen piru, joka ottaa koko vallan! Otit vaimon, niinhän kirjoitit. Et siis mennyt naimisiin rakkaudesta. Toivottavasti Suomesta löytyy päivä päivältä vähemmän naisia, jotka voidaan "ottaa vaimoksi". Raha ei tässä ratkaise.

Jos opiskelee kaikenlainen tuki voi olla tarpeen. Voi noita miehiä, en kirjota kokemuksesta enkä kateudesta. Kyllähän ne viikonlopun meidän ikäisiä kokeilevat kun kaiken maksamme mutta ootas kun pitää ruveta siivoomaan ja kotihoitaan niin ne lähtevät.

Älä jaa rahoja ulkomaille. Ota suomesta nainen ihan hyvän minäkin sain viikoksi aina kerrallaan kun on toisen oma. Tää on taas yks surullinen esimerkki.. Aloittaja ei saa suomalaista naista, koska meille ei kelpaa kaljaa kittaava kaljuuntunut möhömaha, vaan vaadimme edes jonkunlaista tasoa. Eli suomimiehen ei auta muu ku mennä Venäjälle tai Viroon, sieltä saa naisen "pientä" maksua ja elatusta vastaan Mikäs siinä, ku molemmat on tyytyväisiä.

Mies saa naisseuraa ja nainen hyötyy rahallisesti. Niin, en saa minäkään suomalaista naista, koska minulle ei kelpaa kaljaa kittaava lyhyttukkainen möhömaha, vaan vaadin edes jonkunlaista tasoa. Virolainen nainen on moninkertaisesti halvempi pitää kuin surkea Suomi neito. Tilastollisesti miehissä on enemmän möhömahoja ja kaljaa kittaavia tapauksia, seurustelevat pitkälti kaltaistensa kanssa jos seurustelevat.

Suomessa on akateemisesti koulutettuja nuoria sinkkunaisia huikea määrä, miesten kohdalla vastaavaa ilmiötä ei samoissa määrin ole vaan ne sinkut ovat niitä kotipitäjään jääneitä peräkammarinpoikia, jotka kittaavat sitä kaljaa. Ja todennäköisesti hakevat vaimonsa sieltä idästä Toiset ovat valmiita uskottelemaan itselleen mitä tahansa. Miksi siis edes vaivauduit kommentoimaan, kun kaikki kiteytyy kahteen viimeiseen lauseeseen. Kyllä mä luulen, että moni suomalainen nainen ottaisi lahden toiselta puolen nuorekkaan ja hyväroppaisen miehen, jos se vaan olisi mahdollista.

Mut kun eihän ne tuolta muualta ota suomalaista naista, vaikka niille maksaisi. Siksi teidän tyytyminen suomalaisiin möhömahaisiin ukkoihin. Kakkosena virolainen on huokea vaihtoehto, mutta ykkösenä hyvin ansaitsevaa suomalaista naista on aika vaikea voittaa talousmielessä, sehän ei välttämättä maksa yhtään mitään! Yhä vähemmän kiinnostaa ottaa suomalaista miestä elämänkumppaniksi.

No ole sitten "itsellinen"yksin, jos se maistuu paremmalle. Minä nautin täällä Virossa maan antamista eduista. EIhän Suomessa ole edes minkäänlaista terveydenhoitoa vanheneville miehille.

Täällä on, saa hoitajat kotiisakin niin halutessaan. Suomessa ei kotihoito pelaa missään. Mikäs minua estää menemästä Viroon vaikka eläkepäiviksi? Itsellinen voin olla sielläkin. Suomalaista miestä vaan en ota. Jos maksaa miehelle AINA niin maksaa se naisellekin. Siksikään en miestä halua. Miksi tuhlaisin omaisuuttani miehen elättämiseen. Hmmm, en juo koskaan kaljaa, rasvaprosenttini on kohdallaan, lihakset hyvännäköiset, tukka puolipitkä ja luonnonkihara. Miksi minä en saa suomalaista miestä?

Mieti nainen 52 edes sekunti, miten kusipäisen kuvan annat itsestäsi, niin täynnä asennevammoja, katkeruutta, elämänvalo sammunut ja silmitön tarve torpedoida toisten kukoistava rakkaus ja onni vaan koska se ei sovi omaan maailmaasi ja käsitykseesi parisuhteesta, mikä kertomasi mukaan on vain silkkaa ajanvietettä.

Olen mies 49v, mutta en ikimaailmassa haaskaisi aikaani edes treffeille kertomasi kuvotuksen kanssa, niin pirullinen läpimätä on luonteesi. Aivan sama, juotko vai et kaljaa, poltatko tai rasvaprosenttisi, onko tukka lyhyt vai pitkä vai polkalla, ei auta, jos luonne on mitä on.

Ihan vihjeenä, pääset elämässäsi tuhat kertaa helpommalla, kun et hankkiudu parisuhteeseen ja annat siinä toisten ihan vapaaehtoisten nauttia toistensa seurasta ilman sairaita kommenttejasi ja arvailuja suhteen laadusta tai mikä on oikein tai väärin.

Täytyy kyllä sanoa, että viidenkympin ikäisenä alkaa olla aika huonot naismarkkinat, suurinpiirtein toisten paljon käytetyt, petetyt ja jätetyt jämät, yh-äidit, traumaattiset, ikipiiat, Kristuksen morsiamet, sidukkaPirret tai täyshorot, mitä kukaan ei huoli ainakaan vakisuhteeseen, kun pitäisi aina ottaa vuoronumero sänkyynsä. Viimeisenä nämä luonnevikaiset, joilta viitisen riviä kuvausta itsestään tai toisten parisuhteesta saa sormet kurkkuun ja ryntää vessaan.

Olen elämäni ainoan sukupuolitaudin saanut korkeakoulutetulta korkeassa virka-asemassa olleelta suomalaiselta "yliviisaalta" feministiltä. Miks antaa ilmaiseksi, kun rahaakin voi saada Juu olen samaa mieltä pidä huoli ehkäisystä nämä naiset voi kantaa tauteja ja sinä levität meihin suomalaisiin kun tämä sinun ihana lopettaa käynnit tai valmistuu tai löytää suomesta nuoremman maksajan kuteilleen. Muista kortsu laittaa vaikka kuinka kiire olis laivalle.

Onnea vaan niin kauan kun sitä riittää tämä kultainen noutaja voi ruveta yksi kaksi raskaaksi ja suomen poika maksaa. Suomessa todetuista HIV-tapauksista yllättävän iso osa on löydetty tänne muualta muuttaneilta. Suomalaisten heteromiesten ulkomailla huorilta saamat tartunnat ovat niin pieni murunen kokonaisuudessa, että ihmetyttää todella että vain siitä pidetään melua mediassa.

Johtunee siitä, että suomalaista heteromiestä saa jostain syystä vapaasti syyttää ja syyllistää mistä tahansa, oli aihetta tai ei. Tällä ei ole mitään tekemistä prostituution kanssa mutta koskettaisi sitä ajatusta, että voisi vanhemmankin naisen kanssa synkata, eikä tarvitsi lainkaan hävetä, kun on oikea sydämen asenne elämään.

Virossahan kukaan ei ole prostituoitu, eikä ainakaan tee sitä rahasta, eikä ainakaan ole sairas Aika iso prosentti viron ilotytöistä sairastaa HIV: Toivottavasti ukkeli ei enää sekaannu suomalaiseen, jos tää ei ole provo. Oli pakko kirjoittaa tähän maassa maan tavalla. Mutta kyllä mä en ottas miestä pelkän rahan takii. Minulla oli kerran asunto vuokrattavana ja laitoin lehteen ilmoituksen. Kysyin piruuttani kaikilta naisilta olisivatko he halukkaita järjestelyyn jossa maksaisivat pelkän yhtiövastikkeen ja minä saisin käydä kylässä kerran viikossa.

Arvaa moniko olisi suostunut? Ja niitä naisia oli kaikenlaisia: Että se siitä suominaisen siveydestä, reidet aukee heti kun on rahasta kyse. Erityisesti inhotti ne yksinhuoltajat, en tiedä oliko niillä ajatuksena päästä sitä kautta johonkin suhteeseen vai onko pesän antaminen niille sama kuin antaisi nenäliinan. Mua taas inhottaa eniten sinun sairas tekosi.

Ja niin - mitä pahaa siinä kepeässä seksissä olikaan? Entä mikä ihme niissä yh-äideissä "erityisesti" inhotti - kätevältä vakijärjestelyltähän tuollainen kuulostaa, jos ei kaipaa mitään erityisempää mutta vähän jotain joskus tutulta ja samalla hiukan taloudellista välittämistä. Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että nämä olisivat odottaneet suhdetta sen enempää kuin muutkaan noista?

Nimenomaan yh-äideillä on lasten takia korkea kynnys aloittaa vakavaa suhdetta, koska se vaikuttaa muihinkin kuin itseen. Hetken hellyys vapaana hetkenä on asia erikseen. Mutta sinusta on hellyys kaukana - piruuttasi teet moista ja sitten vielä arvostelet jälkeenpäin ja kuvittelet tietäväsi toisten motiivit. Ihme naistenvihaajat taas liikkeellä. Heh, kiitos nauruista, meinasi lentää kahvit näppäimistölle! On nimittäin tullut nähtyä miten korkea yksinhuoltajien kynnys todellisuudessa on Defenssimekanismihan se tuollainen naurunpyrskähdyskin on.

Mutta et taida tuntea koko sanaa. Se, mitä kerroin, on todellisuutta. Toki he seksiäkin harrastavat vaikka joskus tuntuu, että etenkään he eivät saisi tehdä niin enää koskaan , mutta tavallisen yh-äidin kynnys tuoda uusi mies lasten elämään on korkea. Kevyet jutut omalla ajalla ovat sitten erikseen. Yh-äitiys on muutakin kuin se stereotypia, jonka avulla ihmiset saavat itsenstä tuntemaan itsensä jotenkin paremmiksi, vaikka oikeasti hieman ahdistaakin, kun naiset ovat itsekseen lasten kanssa vähän liiankin tyytyväisiä Yh-äitien ympärillä pyörii yllättävän paljon ja vielä etenkin nuorempia miehiä, jotka ikään kuin kai tykkäävät kypsemmästä, aikuistuneesta, äidillisestä naisesta.

Mutta kynnys vakavaan suhteeseen on korkeampi, esim. Mutta ei mihinkään suhteeseen ne ala vanhojen YH-mammojen kanssa, eikä ainakaan halua olla missään tekemisissä niitten jonkun toisen miehen tekemien lasten kanssa. Hitto, kun en haluaisi ajatella omaa naistani säälittävänä. Uskallatko kokeilla sellaista, että et anna tuota euroa tyttöselle muutamana kertana? Minäkin pääsen pian eläkkeelle 60v. Rahalla saa ja hevosella pääsee , kateus vie tuhkatkin pesästä.

Missä asiasssa te suomalaiset läskiperseämmät luulette olevanne parempia kuin virolaiset? Omasta puolestani voin sanoa,ettei mulla ainakaan ole mitään tauteja; Toivottavasti tekin olette puhtaita: Niin se vaan on, että äijät ajattelee mulkulla eikä aivoilla.

Ihmissuhteen henkisellä puolella ei ole mitään väliä, kunhan panemaan pääsee. Luuletteko te onnettomat todella että ne "naikkoset" rakastaa ja haluaa teitä ja teidän ryppyisiä vehkeitänne, hah sanon minä. Ne virolaiset, venäläiset, thaimaalaiset huorat on hyvin koulutettu teeskentelemään "nautintoa". Ei nainen, joka työpäivän jälkeen hoitaa kodin ja lapset ja saa vielä humalaiselta läskimahalta turpiinsa, niin kauheasti jaksa enää innostua.

Viekää vaimolle joskuskin kukkia, ottakaa osaa kotitöihin, osoittakaa kiinnostusta ja arvostusta vaimonne työtä kohtaan ja yleensäkin kunnioittakaa naista tasa-arvoisena IHMISENÄ eikä minään panopuuna ja kotiorjana, niin eiköhän se se nautintopuolikin ala sujua. Vielä kun opettelet suomea niin kaikki on oK.

Kyllä sä elättäjän haluat,mutta ei kuka sua läskipersetta halua elättää. Suurimmalla osalla naimisissa olevista suomalaisista naisista on elättäjä, hätä tulee, kun mies tallinnan matkalle tahtoo " hermojaan lepuuttamaan". Olen ollut suomalaisen miehen kanssa naimisissa yli v. Tulin Suomeen nuorena, rakastuneena, seksihalukkaana. Alussa kaikki meni hyvin. Mut kun mies rupesi juomaan.

Kaksi viikkoa putkeen, kahden-neljän viikon välein. Siinä aikana hoidin lapset, kodin, omat työt, osan mieheni työstä. Ja kun mies selvisi, hän halusi seksiä!

En todellakaan ollut innostunut. No nyt miehelleni tuli päähän, että hänen juomisen syynä on seksin puute. En ollut riittävän halukas kuka tässä tilanteessa olisi. Hän löysi Venäjältä toisen tytön. Meille tulee ero, ja katson mielenkiinnolla, miksi mieheni elämä nyt kehittyy.

Te olette hyviä, ja kun pidätte omista vaimoista huolta, rakastavat hekin teitä. Mutta kukaan nainen, kansalaisuudesta riipumatta, ei jaksa elää suhteessa, missä ei välitetä, ei pidetä hyvänä, ei keskustella ja halutaan VAIN seksiä.

Suhteessa, joka ei ole tasavertainen. Tietysti, jos ei ole pakko. Kyllä asia on päinvastoin. Missään muualla, kuin Suomassa, ei ole niin kilttejä miehiä, jotka osallistuvat kotitöihin ja lastenhoitoon sen lisäksi, että ovat rakentaneet omakotitalot ja kesämökit ilman kiitoksen sanaa.

Lisäksi hyvin suuri osa suomalaisnaisista on niitä läskimahaisia ja läskiperseisiä kaljankittaajia, joten vähintäänkin tasoissa ollaan. Ero ulkomaailmaan on se, että muualla suomalaismiehelläkin on ihmisoikeus, muttaSuomessa hänellä ei ole mitään oikeuksia, ainoastaan feministi-läsäporukoitten vaatimia velvollisuuksia ilman vastakaikua. Miksiköhän te siellä Suomessa kaipailette niitä komeita fiksuja suomalaisia miehiä.

Salaisuus on siinä, ettei heitä enää ole siellä, sillä he saavat oikeita Naisia ja arvostusta muualla aivan toiseen malliin, kuin entisessä kotimaassaan.

Meitä on täällä ulkomailla jo 1,3 miljoonaa, Moniko suomalaisnainen kelpaa ulkomailla sikäläisille mieheille. Arabille kelpaa kaikki blondit, joilla vain on reikä jalkovälissä. Jos pullikoi miestään vastaan, niin kivitetään torilla. Siellä ei feministit ja kaljaplösöt juhli.

Miehemme ovat maailman halutuimpia rauhanturvaajia maailman pahimmilla ongelma-alueilla maltillisen luonteensa takia, mutta jostain syystä he eivät pärjää suomalaisen naisen kanssa. Kummassakohan osapuolessa on vika, miettikääpä naiset sitä!

En kuvittele olevani "parempi" kuin virolainen, vaan ihminen niin kuin hekin. En ole ämmä, eikä minulla ole läskiä. Persaukinen ei Suomesta naista saa, jos on valkoinen ;. Laita hyvä mies heti eheät housut jalkaasi,niin kyllä se siitä.

Olet aivan väärässä, rakkaus ei laske rahoja! Green Mile näyttelijä Doug Anthony Hutchison, vuotias, nai vuotiaan tyttösen: Keskiikäisten miesten kannattaisi kyllä varoa nuoria vuotiaita tyttöjä, ihan pelkästään seksin perään ovat Omasta ikäluokasta kun sitä on ihan turha hakea, komeita ja viriilejä miehiä nyt tuskin kauniit naiset kiinnostaa, vaan heidän on paras turvautua seksin puutteessan pöhöttyneeseen viiskymppiseen Kielletään tälläsetkin parisuhteet oikeen lailla!

Seksin ostamistahan se kestotilauskin on! Kohta alkaa saada myös suomalaista opiskelijaa! Mutta sehän on vain arvokasta työkokemusta, sanoisi Jyrki Katainen! Valtosen Jukkakin on ollut jo kohta 40 vuotta oman käden varassa.

Eihän tuossa ole ikäeroa enempää kuin pressallakaan. Eikä kahta sanaa, jos homma kerran luistaa ja molemmat on tyytyväisiä. Itsekin paneskelin parikymmentä vuotta nuorempaa kolmen vuoden verran eikä ikäero siinä vaivannut mitään. Ainoa huono puoli oli, että hän oli varattu, mutta jos ei kotona homma toimi niin sitten muualla. Maksat aivan liian vähän, jos haluaisit, että tämä nuori nainen olisi sinulle uskollinen. Vakiintuneeseen parisuhteeseen kuten avioliittoon kuuluu, että puolisot elättävät toisiaan.

Tuloerot Viron ja Suomen välillä ovat suuret. Tässä ei oikestaan ole kysymys tämän nuoren naisen rakkauden aitoudesta, vaan siitä, että jos sinä rakastat häntä, huolehdit hänestä taloudellisesti, emotionaalisesti, seksuaalisesti JA otat vastuun yhteisistä lapsistanne. Mukavaa että molemmat saavat mitä haluavat ja tarvitsevat. Pian maksut muuttuvat elatusmaksuiksi, ja tyttö häipyy.

Kiva kun teillä menee kivasti,mutt älä nyt liikaa avaa kukkaron nyöriä e kova raha siellä suunnassa,pankkikortit pidä hyvä mies piilossa ja sitt kun tytteli tarvii äidin sairauksiin e niin älä hyvä mies maksa tytteli ottaa hatkat,no enpä ottais kovin tosissani tälläisyä tytteliä! Yhdessä tapauksessa ulkomailla mies oli 80 ja nainen 15 kun avioituivat ja tekivät lapsen. Kyllä se toimii Suomessakin, jos mies on vaikka 55 ja nainen 32, parikyt vuotta, mutta sit kun nainen onkin se 57 ja mies 80, onkin jo toinen juttu.

Alkaa kuvottamaan ja pahasti. Onhan näitä vaikka kuinka paljon Chloe Gosselin Harrison Ford. Minnie Driver Nelson Mandela. Graca Machel Jack Nicholson. Sandra Knight Kenny Rogers. Wanda Miller William Shatner.

Nerine Kidd William Shatner. Elizabeth Martin Alan Thicke. Tany Callau Pete Townshend. Rachel Fuller Bao Xishum. Katie McNeil George Hamilton. Kimberly Blackford Yaphet Kotto. Tessie Sinahon 30 Years Buzz Aldrin. Michelle Sucillon Paul Anka. Anna Yeager Jim Carrey. Anastasia Vitkina Bing Crosby. Kathryn Grant John Derek. Cindi Knight Frank Sinatra. Mia Farrow John Tyler. Melia McEnery John Cleese. Jennifer Wade Rodney Dangerfield.

Joan Child Robert Evans. Catherine Oxenberg Dennis Hopper. Katherine LaNasa Davy Jones. Jessica Pacheco Martin Landau. Gretchen Becker 32 Years Billy Joel. Katie Lee Ed McMahon. Pam Hurn Geraldo Rivera. Erica Levy 33 Years Tony Bennett. Susan Crow Cary Grant. Sophia Myles John McLaughlin.

Cristine Vidal Andre Previn. Anne-Sophie Mutter Rod Steiger. Paula Ellis 35 Years Woody Allen. Soon-Yi Previn Dennis Hopper. Victoria Duffy Doug Hutchison. Courtney Alexis Stodden He: Faith Noelle Cross Tony Robinson. Dina Ruiz Sir Clive Sinclair. Angie Bowness 37 Years Jim Clark.

Wende Braunberger Hugh Hefner. Kimberley Conrad Rupert Murdoch. Wendi Deng Des O'Connor. Jodie Brooke Wilson Patrick Stewart. Sunny Ozell 38 Years Rupert Murdoch. Wendi Deng 39 Years Robert Evans. Leslie Ann Woodward Al Pacino. Lucila Sola Patrick Stewart. Lisa Dillon James Woods. Kim Weeks Pablo Picasso. Both have same birthday: January 5 Terry Jones. Ekaterina Ivanova He 61, "Rolling Stones" rock star. She 20, when first met. Gloria Vanderbilt 44 Years Fred Astaire.

Robyn Smith 45 Years Tony Curtis. Lisa wife He, Britain's oldest father of twins. Arlene Silver 47 Years Cary Grant. Barbara Harris Anthony Quinn. Kathy Benvin 48 Years Kirk Kerkorian. Lisa Bonder 51 Years Tony Randall. Heather Harlan 54 Years Raymond Calvert. Charlotte partner He, Britain's oldest father. Holly Madison 60 Years Hugh Hefner.

Crystal Harris 63 Years J. Anna Nicole Smith He: Guiness world record holder, world's most married man. Mutta eikö Salolainen ole kimpassa aika lailla ikäisensä naisen kanssa? On ollut ainakin vielä äsken. Mulle kanssa XD No ite oon 34v ja kyllä nuo viron, venäjän ja ukrainan naiset on niin paljon parempia kuin suomalaiset naiset. Oon miettinyt jo pidemmän aikaa miksi suomalaiset on läskei mansikkeja ku virolaisialla naisilla on aina pitkät ja hoikat jalat??

No nyt seukkaan 25v naisen kanssa jonka isoäiti on venäläinen ja kaverit sanoo, että hakkaa mennen tullen meiän suomikissat. No en rumaa naista ottaisikaan, kun mielummin sit oon ilman.

Jos suhde toimii ketjunaloittajalla niin alla palaa vaan hyvä mies. Ei tuo e enää ole kovin iso raha virossa. Nauti mies elämästä ja hoitele naista jatkossakin. Maissa on eroja No kukkuu, Tallinnan ulkopuolella Virossa kouluttamaton nainen saa myymäläapulaisena, tarjoilijana tai lastenhoitajana palkkaa kuuukaudessa euroa. Se on Virossa opiskelijalle tosi iso raha, jolla saa ihan mitä vaan!

Siis muuttakaa sinne Viroon, Venäjälle tai vaikkapa intokiinaan, jos sellainen paikka olisi olemassa. Kaikki typerät ihmiset, jotka ei muualta saa naisia kuin ostamalla. Intoilevat, kun ovat ostamalla saaneet vitun. Vitun, joka heille tulee kalliiksi. Tuntuu aluksi hyvältä, mutta kun vitun omistaja järkiintyy. Ettiii ehkä uuden omistajan. Tai, jopa kouluttauu vaikkapa hoitajaksi sinulle, joka ostit sen vitun. Toivottavasti se kouluttautuu, ja näkee sinut vanha pappa silmästä silmään.

Niin se on tässä maailmassa. Kukaan ei anna mansikoita ilmaiseksi. Suomineito saa mamuilta ilmaiseksi vaikka joka yö. On se sukupuolten epätasa-arvo niin väärin: Vitsit kevät pillu kuvia ylilauta naista pornop video viettelys sihteeriopisto kiimainen. Kissan siittäminen savonlinnalaista pornoa googlepillu japanilainen iäkäs onko terska upposi naisen ejalulaatio kypsä lesbo pikkujoulu.

Mikä on kiinni elokuvat. Huoran vittu piilu pimppikuvia uv kalvo lidl academia. Hyvin nuori teen isotissinen kaunotar kuvahaku ilmaiset nainen 20cm kyrpä teiniä ponoa talossa työnsi pilluun lihava mummo seksiseuraa miehelle naisia suomi naiset k 18 tytöiltä edu is a platform for academics to share research papers.

Sukupuolta tai seksuaalisuutta loukkaavat materiaalit, kirjeet, puhelinviestit, sähköpostit, puheet, vitsit luoti paha haju emättimessä lesbot iso penis. Vuosaari tuhero Juutube kotimaisia elokuvia blondin hesan huorat järvenpää. Mökillä pillua filmi poika seksimaa antaa raahe yyteri nudist sukkanauhat teinipojat homoseksi miehet rakastelee koira venäjä vilauttelu karvaiset sukupuoli neste seksivideot ilm seksikuvia heinäladosta etusivu karhuporno naapurin hieroo vidioon pitkä panokooste video.

Naintikuvat tubes osa 3 rinnoille hierontaa panemassa pikkareiden haistelu jättipenis alasti juovuksissa youtube isä n kuinka ilotyttoja heinola hakee miestä 24 sarika myydään peltoa kuortane eliet major myydään. Pilluvideo hemmottelu härskit kummi tädin.

Masturbaatio siilinjärvi raiskaus tytät lapsi ilmaista seksiä sidottuna k18 hyvää pillua, pitbull tattoo koti videot.

Sex shop lahti thai hieronta gay vuosaari

Maksulliset naiset helsinki homo topkani ilmaiset pelit

Toisaalta mitä välii tekeekö rahasta vai ei, jos kumpikin saa mitä haluu?? Kateellisten ja katkerien kommentteja tuollaiset! Paras kohta oli "ei tee tätä rahasta" xD. Ja hitto, nyt mä oon vihainen!!! Miks viiskymppisestä kertovaan juttuun on laitettu tommoisen kasikymppisen äijänkäppänän kuva????

Mä oon itse 52v ja mä en oo lähellekään tommoinen käppänä. Ja v ikäisiä naisia saan ihan maksamatta. Tykkäävät kokeneen miehen rakastelusta ja muusta seurasta. Kuva vain todentaa todellista ikäeroa;sinulla ehtoo puoli enää edessä kun neidolla koko elämä.

Mitä vanhempi pukki sen kovempi. Hih, aika kuluu ja koittaa päivä, Kun sanot 5-kymppisestä, onpa herkku nuorukainen No sehän on Joppa joo, mut pihka on tiukassa. Kun isäni täytti aikoinaan 50 ja olin itse 20, tuntui hän vanhalta. Nyt kun olen itse yli 50, ei kyllä tunnu lainkaan siltä. Oikeastaan nolottaa tuollainen typerä ennakkoluulo.

Kun olin nelikymppinen, minulla oli hurja suhde vuotiaan koulutytön kanssa. Olemme yhä parhaat kaverit vaikka molemmat olemme tällä välin menneet naimisiin tahoillamme.

Joskus juttu vaan kolahtaa oikein kunnolla vaikka järki voittikin tuolloin tunteen. Olen todella onnellinen tuosta kokemuksesta.

Ai jaa, velttoki makkara kelpaa vielä jolleki, no se on hyvä ettei kaikki parasta ennen tuote mene suoraan kaatopaikalle. Asiahan on eri sitten kun olen 50, kun olin 15 vuotias 26 vuotiaat oli ikäloppuja, eikö tämä ole ns. Juu itse olen 24v nainen ja en kyllä vuotiasta koe vanhaksi. Alle vuotiaat on ihan lapsia eikä ajattele kun itseään. Vakavaan suhteeseen ei edes kannata ruveta niiden kanssa. En ylläty jos löytäisin itse about vuotiaan miehen ihan oikeaankin suhteeseen jossa on sitä rakkautta.

Tuntuu aina, että on sellaiselle parikymppiselle äiti, eikä mistään tasavertaisesta suhteesta ole tietoakaan. Ei tuo kuvan äijä todellakaan voi olla nuormpi kuin 70v. Todennäköisesti hän on vielä reilusti yli 70, jo kasikymppinenkin voi olla.

Joo itsellä kans menossa kaksi 19v likkaa kämppikset siis, itse olen päälle nelkyt. Itse en edes änkeä niiden seuraan, mutta olisivat koko ajan tulossa tänne tai pyytävät luokseen. Raha ei näyttele pienintäkään osaa kolmen suhteessamme, eksän kanssa meni päivässä enemmän kuin näiden ihanuuksien kanssa kuukaudessa. Naisille on mahdoton tajuta, että parinkympin molemmin puolin suorastaaan janoaa aikuista kypsää miestä sanotaan vaikka v väliltä. Siinä ei ole mitään pahaa, likaista, sairasta ja kaikkein vähiten laitonta tai muutenkaan moraalitonta, nämä naiset vaan kehittyvät ennen ikätovereitaan ja eivät kestä edes katsella jotain parikymppistä aivan kakaraa pizzanaamaa, jonka elämä pyörii kaljan, pillurallin ja auton ja pelien höyryissä, siinä nainen on vain ajanvietteen yksi osatäyte.

Kun olet neljäkymmentävuotias, miehesi on vanhus. Sitten ottanet - jos saat - nuoremman tilalle. Eiväthän nuo nuoret naiset sinullekaan ole kuin osa ajanvietettä! No huhhuhh, ettei vain olisi hiukan kateellisten panettelua. Sinähän tiedät suhteemme laadun, henkisen syvyyden, keston ja seksuaalisuuden ja arjen viikosta toiseen jne. Voi jumalauta, et voi olla tosissas!

Jos sulle ihmissuhteet ovat jotain ajanvietettä, otan osaa, toisaalta en ihmettele yhtään, niin kipeitä harhasi ovat, että kukaan täyspäinen mies tai nainen katso päivää enempää moista sekoilua. On varmaan mahdotonta tajuta, että he ovat kanssani täysin vapaaehtoisesti ja suhteeseen ei liity pienintäkään alistamista tai kaupankäyntiä vastikkeita vastaan tms.

Jatka vaan samaan rataan omalla henk. Linnunradallasi Tuo on vain niin epätoivoista ininää määrätä, tuomita ja moralisoida toisten elämää ja omilla täysin asiattomilla ja mistään tietämättömillä kommenteillas yrität vaan epätoivoisesti luoda jotain ihme keinotekoista syyllisyyden taakkaa.

Et vaan raukka edes tajua, miten säälittävä ja sekaisin olet. Paitsi, että en osaa edes sääliä noin läpimätää sadistista mielihyvää toisten epäonnesta saavana vatipäänä. Joka tapauksessa me kaikki kolme jatkamme todella hyvin toimivaa suhdettamme elämämme onnellisinta aikaa, kun sinä taas jollain palstalla otat jonkun toisen onnea tihkuvan hampaisiisi ja alat saman saarnan. Kannattaa kokeilla jotakin toista lääkitystä, nykyinen ei selvästikään pure pitkälle edenneeseen oireisiin.

Jos vetää kymmenen kertaa, se on pari kymppiä laaki. Kivahan se on nusasta, mutta vaatii luontoa oman tyttären ikäisen mirrin kanssa liikkua muiden nähden. Onko pari sataa iso vai pieni raha virolaiselle? Tuon halvemmaksi ei enää naisen pito voi tulla Sehän oli vaan kaksisataa kouraan.

Kaikki muut kulut päälle: Eikös hyvä MB maksa paljon, jos rahaa on miksi ajaa ruosteisella Saabilla. Mahtaskohan 62 vuotiaalla olla mitään mahiksia? En minäkään vielä näytä läheskään esimerkin viiskymppiseltä. On se vaan osa Suomi miehistä säälittäviä! Pitää mennä panemmaan toiselle rannikolle kun ei kotimaisten kanssa tule toimeen.

Ja juu,kylllähän se thaikku tai viron tyttö pokkaa että panee kun sille seteleitä näyttää. Jollet usko niiin kokeileppa puolen vuoden ajan että et maksa sille mitään muuta kuin laivalla meno matkat. Takuun saat että jättää ja pian. Olet itse niin säälittävä kun et ymmärrä että elämää on Suomen ulkopuolellakin, ja varsinki että naiset ovat muualla naisia eikä jotain ladyboy-sarjaa. On koettu suomalaiset naiset ja valinta oli kauko-Aasian reissun jälkeen täysin selvä mistä vaimo hankitaan.

Japanin ja Intian väliltä kaiken nähneenä, valinta oli todella helppo ja parinkymmenen aviovuoden jälkeen ainoa asia mikä kaduttaa on se, ettei tullut lähdettyä sinne puolen maapalloa aikaisemmin.

Niin,no,se riippu mitä itselleen etsii;haluaako puolison joka oikeasti välittää ja tukee vaii rahalla ostetun huoran jota kiinnostaa niin kauan kun raha virtaa. Parissa kymmenessä vuodessa tuo olisi tullut esiin, jos siitä olisi kyse. Olet niin säälittävä ette tajua edes sitä. Jos heillä menee hyvin, miksi ilkeilet? Ymmärtää ei osaa nainen. Sä olet ihan erikoistutkija kasvatuksen alalla. Mitä syöt kun olet niin viisas. Hyvin monissa tapauksissa on tullut esiin että kyse on vaan rahasta.

Ei nämä Aasian naiset rahan perässä pelkästään juokse, tietysti rikkaus on etu. Aasian naiselle merkitsee enemmän se asema, minkä hän saa parisuhteessa. Eurooppalainen mies arvostaa naista myös ihmisenä ja pitää naista tasavertaisena kumppanina. Mutta muistakaa Aasiassa päähän koskeminen on halventavaa ja alentavaa, sillä ei naisrta saa. Kiinassahan vielä vähän aikaa sitten tapettiin vastasyntyneet tyttölapset. Samankaltaisia mielipiteitä saa myös vironvenäläisiltä ja venäläisiltä naisilta, sillä venäläinen mies vetää naistaan turpiin vähintään kerran viikossa, että nainen tietää paikkansa.

Niissä perheissä ei ole feminismille sijaa. Jos kuulemma antaan naisen määrätä edes hetken , niin hänestä tule täydellinen piru, joka ottaa koko vallan! Otit vaimon, niinhän kirjoitit. Et siis mennyt naimisiin rakkaudesta. Toivottavasti Suomesta löytyy päivä päivältä vähemmän naisia, jotka voidaan "ottaa vaimoksi". Raha ei tässä ratkaise.

Jos opiskelee kaikenlainen tuki voi olla tarpeen. Voi noita miehiä, en kirjota kokemuksesta enkä kateudesta. Kyllähän ne viikonlopun meidän ikäisiä kokeilevat kun kaiken maksamme mutta ootas kun pitää ruveta siivoomaan ja kotihoitaan niin ne lähtevät. Älä jaa rahoja ulkomaille. Ota suomesta nainen ihan hyvän minäkin sain viikoksi aina kerrallaan kun on toisen oma.

Tää on taas yks surullinen esimerkki.. Aloittaja ei saa suomalaista naista, koska meille ei kelpaa kaljaa kittaava kaljuuntunut möhömaha, vaan vaadimme edes jonkunlaista tasoa.

Eli suomimiehen ei auta muu ku mennä Venäjälle tai Viroon, sieltä saa naisen "pientä" maksua ja elatusta vastaan Mikäs siinä, ku molemmat on tyytyväisiä. Mies saa naisseuraa ja nainen hyötyy rahallisesti. Niin, en saa minäkään suomalaista naista, koska minulle ei kelpaa kaljaa kittaava lyhyttukkainen möhömaha, vaan vaadin edes jonkunlaista tasoa.

Virolainen nainen on moninkertaisesti halvempi pitää kuin surkea Suomi neito. Tilastollisesti miehissä on enemmän möhömahoja ja kaljaa kittaavia tapauksia, seurustelevat pitkälti kaltaistensa kanssa jos seurustelevat. Suomessa on akateemisesti koulutettuja nuoria sinkkunaisia huikea määrä, miesten kohdalla vastaavaa ilmiötä ei samoissa määrin ole vaan ne sinkut ovat niitä kotipitäjään jääneitä peräkammarinpoikia, jotka kittaavat sitä kaljaa. Ja todennäköisesti hakevat vaimonsa sieltä idästä Toiset ovat valmiita uskottelemaan itselleen mitä tahansa.

Miksi siis edes vaivauduit kommentoimaan, kun kaikki kiteytyy kahteen viimeiseen lauseeseen. Kyllä mä luulen, että moni suomalainen nainen ottaisi lahden toiselta puolen nuorekkaan ja hyväroppaisen miehen, jos se vaan olisi mahdollista. Mut kun eihän ne tuolta muualta ota suomalaista naista, vaikka niille maksaisi. Siksi teidän tyytyminen suomalaisiin möhömahaisiin ukkoihin. Kakkosena virolainen on huokea vaihtoehto, mutta ykkösenä hyvin ansaitsevaa suomalaista naista on aika vaikea voittaa talousmielessä, sehän ei välttämättä maksa yhtään mitään!

Yhä vähemmän kiinnostaa ottaa suomalaista miestä elämänkumppaniksi. No ole sitten "itsellinen"yksin, jos se maistuu paremmalle. Minä nautin täällä Virossa maan antamista eduista. EIhän Suomessa ole edes minkäänlaista terveydenhoitoa vanheneville miehille. Täällä on, saa hoitajat kotiisakin niin halutessaan. Suomessa ei kotihoito pelaa missään. Mikäs minua estää menemästä Viroon vaikka eläkepäiviksi? Itsellinen voin olla sielläkin. Suomalaista miestä vaan en ota. Jos maksaa miehelle AINA niin maksaa se naisellekin.

Siksikään en miestä halua. Miksi tuhlaisin omaisuuttani miehen elättämiseen. Hmmm, en juo koskaan kaljaa, rasvaprosenttini on kohdallaan, lihakset hyvännäköiset, tukka puolipitkä ja luonnonkihara. Miksi minä en saa suomalaista miestä? Mieti nainen 52 edes sekunti, miten kusipäisen kuvan annat itsestäsi, niin täynnä asennevammoja, katkeruutta, elämänvalo sammunut ja silmitön tarve torpedoida toisten kukoistava rakkaus ja onni vaan koska se ei sovi omaan maailmaasi ja käsitykseesi parisuhteesta, mikä kertomasi mukaan on vain silkkaa ajanvietettä.

Olen mies 49v, mutta en ikimaailmassa haaskaisi aikaani edes treffeille kertomasi kuvotuksen kanssa, niin pirullinen läpimätä on luonteesi. Aivan sama, juotko vai et kaljaa, poltatko tai rasvaprosenttisi, onko tukka lyhyt vai pitkä vai polkalla, ei auta, jos luonne on mitä on. Ihan vihjeenä, pääset elämässäsi tuhat kertaa helpommalla, kun et hankkiudu parisuhteeseen ja annat siinä toisten ihan vapaaehtoisten nauttia toistensa seurasta ilman sairaita kommenttejasi ja arvailuja suhteen laadusta tai mikä on oikein tai väärin.

Täytyy kyllä sanoa, että viidenkympin ikäisenä alkaa olla aika huonot naismarkkinat, suurinpiirtein toisten paljon käytetyt, petetyt ja jätetyt jämät, yh-äidit, traumaattiset, ikipiiat, Kristuksen morsiamet, sidukkaPirret tai täyshorot, mitä kukaan ei huoli ainakaan vakisuhteeseen, kun pitäisi aina ottaa vuoronumero sänkyynsä.

Viimeisenä nämä luonnevikaiset, joilta viitisen riviä kuvausta itsestään tai toisten parisuhteesta saa sormet kurkkuun ja ryntää vessaan. Olen elämäni ainoan sukupuolitaudin saanut korkeakoulutetulta korkeassa virka-asemassa olleelta suomalaiselta "yliviisaalta" feministiltä.

Miks antaa ilmaiseksi, kun rahaakin voi saada Juu olen samaa mieltä pidä huoli ehkäisystä nämä naiset voi kantaa tauteja ja sinä levität meihin suomalaisiin kun tämä sinun ihana lopettaa käynnit tai valmistuu tai löytää suomesta nuoremman maksajan kuteilleen. Muista kortsu laittaa vaikka kuinka kiire olis laivalle. Onnea vaan niin kauan kun sitä riittää tämä kultainen noutaja voi ruveta yksi kaksi raskaaksi ja suomen poika maksaa.

Suomessa todetuista HIV-tapauksista yllättävän iso osa on löydetty tänne muualta muuttaneilta. Suomalaisten heteromiesten ulkomailla huorilta saamat tartunnat ovat niin pieni murunen kokonaisuudessa, että ihmetyttää todella että vain siitä pidetään melua mediassa.

Johtunee siitä, että suomalaista heteromiestä saa jostain syystä vapaasti syyttää ja syyllistää mistä tahansa, oli aihetta tai ei. Tällä ei ole mitään tekemistä prostituution kanssa mutta koskettaisi sitä ajatusta, että voisi vanhemmankin naisen kanssa synkata, eikä tarvitsi lainkaan hävetä, kun on oikea sydämen asenne elämään. Virossahan kukaan ei ole prostituoitu, eikä ainakaan tee sitä rahasta, eikä ainakaan ole sairas Aika iso prosentti viron ilotytöistä sairastaa HIV: Toivottavasti ukkeli ei enää sekaannu suomalaiseen, jos tää ei ole provo.

Oli pakko kirjoittaa tähän maassa maan tavalla. Mutta kyllä mä en ottas miestä pelkän rahan takii. Minulla oli kerran asunto vuokrattavana ja laitoin lehteen ilmoituksen.

Kysyin piruuttani kaikilta naisilta olisivatko he halukkaita järjestelyyn jossa maksaisivat pelkän yhtiövastikkeen ja minä saisin käydä kylässä kerran viikossa. Arvaa moniko olisi suostunut? Ja niitä naisia oli kaikenlaisia: Että se siitä suominaisen siveydestä, reidet aukee heti kun on rahasta kyse. Erityisesti inhotti ne yksinhuoltajat, en tiedä oliko niillä ajatuksena päästä sitä kautta johonkin suhteeseen vai onko pesän antaminen niille sama kuin antaisi nenäliinan.

Mua taas inhottaa eniten sinun sairas tekosi. Ja niin - mitä pahaa siinä kepeässä seksissä olikaan? Entä mikä ihme niissä yh-äideissä "erityisesti" inhotti - kätevältä vakijärjestelyltähän tuollainen kuulostaa, jos ei kaipaa mitään erityisempää mutta vähän jotain joskus tutulta ja samalla hiukan taloudellista välittämistä. Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että nämä olisivat odottaneet suhdetta sen enempää kuin muutkaan noista? Nimenomaan yh-äideillä on lasten takia korkea kynnys aloittaa vakavaa suhdetta, koska se vaikuttaa muihinkin kuin itseen.

Hetken hellyys vapaana hetkenä on asia erikseen. Mutta sinusta on hellyys kaukana - piruuttasi teet moista ja sitten vielä arvostelet jälkeenpäin ja kuvittelet tietäväsi toisten motiivit. Ihme naistenvihaajat taas liikkeellä. Heh, kiitos nauruista, meinasi lentää kahvit näppäimistölle! On nimittäin tullut nähtyä miten korkea yksinhuoltajien kynnys todellisuudessa on Defenssimekanismihan se tuollainen naurunpyrskähdyskin on.

Mutta et taida tuntea koko sanaa. Se, mitä kerroin, on todellisuutta. Toki he seksiäkin harrastavat vaikka joskus tuntuu, että etenkään he eivät saisi tehdä niin enää koskaan , mutta tavallisen yh-äidin kynnys tuoda uusi mies lasten elämään on korkea. Kevyet jutut omalla ajalla ovat sitten erikseen. Yh-äitiys on muutakin kuin se stereotypia, jonka avulla ihmiset saavat itsenstä tuntemaan itsensä jotenkin paremmiksi, vaikka oikeasti hieman ahdistaakin, kun naiset ovat itsekseen lasten kanssa vähän liiankin tyytyväisiä Yh-äitien ympärillä pyörii yllättävän paljon ja vielä etenkin nuorempia miehiä, jotka ikään kuin kai tykkäävät kypsemmästä, aikuistuneesta, äidillisestä naisesta.

Mutta kynnys vakavaan suhteeseen on korkeampi, esim. Mutta ei mihinkään suhteeseen ne ala vanhojen YH-mammojen kanssa, eikä ainakaan halua olla missään tekemisissä niitten jonkun toisen miehen tekemien lasten kanssa. Hitto, kun en haluaisi ajatella omaa naistani säälittävänä. Uskallatko kokeilla sellaista, että et anna tuota euroa tyttöselle muutamana kertana? Minäkin pääsen pian eläkkeelle 60v. Rahalla saa ja hevosella pääsee , kateus vie tuhkatkin pesästä.

Missä asiasssa te suomalaiset läskiperseämmät luulette olevanne parempia kuin virolaiset? Omasta puolestani voin sanoa,ettei mulla ainakaan ole mitään tauteja; Toivottavasti tekin olette puhtaita: Niin se vaan on, että äijät ajattelee mulkulla eikä aivoilla. Ihmissuhteen henkisellä puolella ei ole mitään väliä, kunhan panemaan pääsee. Luuletteko te onnettomat todella että ne "naikkoset" rakastaa ja haluaa teitä ja teidän ryppyisiä vehkeitänne, hah sanon minä.

Ne virolaiset, venäläiset, thaimaalaiset huorat on hyvin koulutettu teeskentelemään "nautintoa". Ei nainen, joka työpäivän jälkeen hoitaa kodin ja lapset ja saa vielä humalaiselta läskimahalta turpiinsa, niin kauheasti jaksa enää innostua.

Viekää vaimolle joskuskin kukkia, ottakaa osaa kotitöihin, osoittakaa kiinnostusta ja arvostusta vaimonne työtä kohtaan ja yleensäkin kunnioittakaa naista tasa-arvoisena IHMISENÄ eikä minään panopuuna ja kotiorjana, niin eiköhän se se nautintopuolikin ala sujua. Vielä kun opettelet suomea niin kaikki on oK. Kyllä sä elättäjän haluat,mutta ei kuka sua läskipersetta halua elättää. Suurimmalla osalla naimisissa olevista suomalaisista naisista on elättäjä, hätä tulee, kun mies tallinnan matkalle tahtoo " hermojaan lepuuttamaan".

Olen ollut suomalaisen miehen kanssa naimisissa yli v. Tulin Suomeen nuorena, rakastuneena, seksihalukkaana. Alussa kaikki meni hyvin. Mut kun mies rupesi juomaan. Kaksi viikkoa putkeen, kahden-neljän viikon välein. Siinä aikana hoidin lapset, kodin, omat työt, osan mieheni työstä. Ja kun mies selvisi, hän halusi seksiä! En todellakaan ollut innostunut. No nyt miehelleni tuli päähän, että hänen juomisen syynä on seksin puute.

En ollut riittävän halukas kuka tässä tilanteessa olisi. Hän löysi Venäjältä toisen tytön. Meille tulee ero, ja katson mielenkiinnolla, miksi mieheni elämä nyt kehittyy. Te olette hyviä, ja kun pidätte omista vaimoista huolta, rakastavat hekin teitä. Mutta kukaan nainen, kansalaisuudesta riipumatta, ei jaksa elää suhteessa, missä ei välitetä, ei pidetä hyvänä, ei keskustella ja halutaan VAIN seksiä. Suhteessa, joka ei ole tasavertainen.

Tietysti, jos ei ole pakko. Kyllä asia on päinvastoin. Missään muualla, kuin Suomassa, ei ole niin kilttejä miehiä, jotka osallistuvat kotitöihin ja lastenhoitoon sen lisäksi, että ovat rakentaneet omakotitalot ja kesämökit ilman kiitoksen sanaa. Lisäksi hyvin suuri osa suomalaisnaisista on niitä läskimahaisia ja läskiperseisiä kaljankittaajia, joten vähintäänkin tasoissa ollaan. Ero ulkomaailmaan on se, että muualla suomalaismiehelläkin on ihmisoikeus, muttaSuomessa hänellä ei ole mitään oikeuksia, ainoastaan feministi-läsäporukoitten vaatimia velvollisuuksia ilman vastakaikua.

Miksiköhän te siellä Suomessa kaipailette niitä komeita fiksuja suomalaisia miehiä. Salaisuus on siinä, ettei heitä enää ole siellä, sillä he saavat oikeita Naisia ja arvostusta muualla aivan toiseen malliin, kuin entisessä kotimaassaan. Meitä on täällä ulkomailla jo 1,3 miljoonaa, Moniko suomalaisnainen kelpaa ulkomailla sikäläisille mieheille. Arabille kelpaa kaikki blondit, joilla vain on reikä jalkovälissä.

Jos pullikoi miestään vastaan, niin kivitetään torilla. Siellä ei feministit ja kaljaplösöt juhli. Miehemme ovat maailman halutuimpia rauhanturvaajia maailman pahimmilla ongelma-alueilla maltillisen luonteensa takia, mutta jostain syystä he eivät pärjää suomalaisen naisen kanssa. Kummassakohan osapuolessa on vika, miettikääpä naiset sitä! En kuvittele olevani "parempi" kuin virolainen, vaan ihminen niin kuin hekin.

En ole ämmä, eikä minulla ole läskiä. Persaukinen ei Suomesta naista saa, jos on valkoinen ;. Laita hyvä mies heti eheät housut jalkaasi,niin kyllä se siitä. Olet aivan väärässä, rakkaus ei laske rahoja! Green Mile näyttelijä Doug Anthony Hutchison, vuotias, nai vuotiaan tyttösen: Keskiikäisten miesten kannattaisi kyllä varoa nuoria vuotiaita tyttöjä, ihan pelkästään seksin perään ovat Omasta ikäluokasta kun sitä on ihan turha hakea, komeita ja viriilejä miehiä nyt tuskin kauniit naiset kiinnostaa, vaan heidän on paras turvautua seksin puutteessan pöhöttyneeseen viiskymppiseen Kielletään tälläsetkin parisuhteet oikeen lailla!

Seksin ostamistahan se kestotilauskin on! Kohta alkaa saada myös suomalaista opiskelijaa! Mutta sehän on vain arvokasta työkokemusta, sanoisi Jyrki Katainen! Valtosen Jukkakin on ollut jo kohta 40 vuotta oman käden varassa. Eihän tuossa ole ikäeroa enempää kuin pressallakaan. Eikä kahta sanaa, jos homma kerran luistaa ja molemmat on tyytyväisiä. Itsekin paneskelin parikymmentä vuotta nuorempaa kolmen vuoden verran eikä ikäero siinä vaivannut mitään.

Ainoa huono puoli oli, että hän oli varattu, mutta jos ei kotona homma toimi niin sitten muualla. Maksat aivan liian vähän, jos haluaisit, että tämä nuori nainen olisi sinulle uskollinen. Vakiintuneeseen parisuhteeseen kuten avioliittoon kuuluu, että puolisot elättävät toisiaan. Tuloerot Viron ja Suomen välillä ovat suuret. Tässä ei oikestaan ole kysymys tämän nuoren naisen rakkauden aitoudesta, vaan siitä, että jos sinä rakastat häntä, huolehdit hänestä taloudellisesti, emotionaalisesti, seksuaalisesti JA otat vastuun yhteisistä lapsistanne.

Mukavaa että molemmat saavat mitä haluavat ja tarvitsevat. Pian maksut muuttuvat elatusmaksuiksi, ja tyttö häipyy. Kiva kun teillä menee kivasti,mutt älä nyt liikaa avaa kukkaron nyöriä e kova raha siellä suunnassa,pankkikortit pidä hyvä mies piilossa ja sitt kun tytteli tarvii äidin sairauksiin e niin älä hyvä mies maksa tytteli ottaa hatkat,no enpä ottais kovin tosissani tälläisyä tytteliä!

Yhdessä tapauksessa ulkomailla mies oli 80 ja nainen 15 kun avioituivat ja tekivät lapsen. Kyllä se toimii Suomessakin, jos mies on vaikka 55 ja nainen 32, parikyt vuotta, mutta sit kun nainen onkin se 57 ja mies 80, onkin jo toinen juttu. Alkaa kuvottamaan ja pahasti. Onhan näitä vaikka kuinka paljon Chloe Gosselin Harrison Ford. Minnie Driver Nelson Mandela. Graca Machel Jack Nicholson. Sandra Knight Kenny Rogers.

Wanda Miller William Shatner. Nerine Kidd William Shatner. Elizabeth Martin Alan Thicke. Tany Callau Pete Townshend. Rachel Fuller Bao Xishum. Katie McNeil George Hamilton. Kimberly Blackford Yaphet Kotto. Tessie Sinahon 30 Years Buzz Aldrin. Michelle Sucillon Paul Anka. Anna Yeager Jim Carrey. Anastasia Vitkina Bing Crosby.

Kathryn Grant John Derek. Cindi Knight Frank Sinatra. Mia Farrow John Tyler. Melia McEnery John Cleese. Jennifer Wade Rodney Dangerfield. Joan Child Robert Evans. Catherine Oxenberg Dennis Hopper. Katherine LaNasa Davy Jones. Jessica Pacheco Martin Landau. Gretchen Becker 32 Years Billy Joel. Katie Lee Ed McMahon. Pam Hurn Geraldo Rivera. Erica Levy 33 Years Tony Bennett. Susan Crow Cary Grant. Sophia Myles John McLaughlin. Cristine Vidal Andre Previn.

Anne-Sophie Mutter Rod Steiger. Paula Ellis 35 Years Woody Allen. Soon-Yi Previn Dennis Hopper. Victoria Duffy Doug Hutchison. Courtney Alexis Stodden He: Faith Noelle Cross Tony Robinson. Dina Ruiz Sir Clive Sinclair. Angie Bowness 37 Years Jim Clark. Wende Braunberger Hugh Hefner. Kimberley Conrad Rupert Murdoch. Wendi Deng Des O'Connor. Jodie Brooke Wilson Patrick Stewart. Sunny Ozell 38 Years Rupert Murdoch. Wendi Deng 39 Years Robert Evans.

Leslie Ann Woodward Al Pacino. Lucila Sola Patrick Stewart. Lisa Dillon James Woods. Kim Weeks Pablo Picasso. Both have same birthday: January 5 Terry Jones. Ekaterina Ivanova He 61, "Rolling Stones" rock star. She 20, when first met. Gloria Vanderbilt 44 Years Fred Astaire. Robyn Smith 45 Years Tony Curtis.

Lisa wife He, Britain's oldest father of twins. Arlene Silver 47 Years Cary Grant. Barbara Harris Anthony Quinn. Kathy Benvin 48 Years Kirk Kerkorian. Lisa Bonder 51 Years Tony Randall. Heather Harlan 54 Years Raymond Calvert. Charlotte partner He, Britain's oldest father. Holly Madison 60 Years Hugh Hefner. Crystal Harris 63 Years J. Anna Nicole Smith He: Guiness world record holder, world's most married man. Mutta eikö Salolainen ole kimpassa aika lailla ikäisensä naisen kanssa?

On ollut ainakin vielä äsken. Mulle kanssa XD No ite oon 34v ja kyllä nuo viron, venäjän ja ukrainan naiset on niin paljon parempia kuin suomalaiset naiset. Oon miettinyt jo pidemmän aikaa miksi suomalaiset on läskei mansikkeja ku virolaisialla naisilla on aina pitkät ja hoikat jalat??

No nyt seukkaan 25v naisen kanssa jonka isoäiti on venäläinen ja kaverit sanoo, että hakkaa mennen tullen meiän suomikissat. No en rumaa naista ottaisikaan, kun mielummin sit oon ilman. Jos suhde toimii ketjunaloittajalla niin alla palaa vaan hyvä mies. Ei tuo e enää ole kovin iso raha virossa. Nauti mies elämästä ja hoitele naista jatkossakin. Maissa on eroja No kukkuu, Tallinnan ulkopuolella Virossa kouluttamaton nainen saa myymäläapulaisena, tarjoilijana tai lastenhoitajana palkkaa kuuukaudessa euroa.

Se on Virossa opiskelijalle tosi iso raha, jolla saa ihan mitä vaan! Siis muuttakaa sinne Viroon, Venäjälle tai vaikkapa intokiinaan, jos sellainen paikka olisi olemassa.

Kaikki typerät ihmiset, jotka ei muualta saa naisia kuin ostamalla. Intoilevat, kun ovat ostamalla saaneet vitun. Vitun, joka heille tulee kalliiksi. Tuntuu aluksi hyvältä, mutta kun vitun omistaja järkiintyy.

Ettiii ehkä uuden omistajan. Tai, jopa kouluttauu vaikkapa hoitajaksi sinulle, joka ostit sen vitun. Toivottavasti se kouluttautuu, ja näkee sinut vanha pappa silmästä silmään. Niin se on tässä maailmassa. Kukaan ei anna mansikoita ilmaiseksi. Suomineito saa mamuilta ilmaiseksi vaikka joka yö. On se sukupuolten epätasa-arvo niin väärin: Tuohon venäjänmatkaajan mielipiteeseen kyllä yhdyn. Jos eivät Suomen naisetkaan ole rehellisiä ja uskollisia, niin vielä vähemmänm ne ovat sitä Virossa ja Venäjällä.

Länsimaisen naisen löydettyään taimaalaiset ja kiinalaiset kuulemma ovat naisista uskollisimpia. Peljännevätköhän paluumatkaa takaisin entisiin oloihinsa. Nainen on uskollinen miehelleen tasan niin kauan kun on täysin riippuvainen miehestään. Ahomansikoita voit jluonnosta poimia ilmaiseksi! Kiva kuulla välillä mukavia ja positiivisia juttuja suhteista. Ja mikä parasta, vapaista ja kahleettomista.

Ei viiskymppisellä seiso ja jos viagralla vetää, nii pumppu sammuu! Eikä kymppiset jaksa kuin kerran yössä Itse en ollut koskaan moista edes ajatellut. En pitänyt mahdollisena suhdetta itseäni yli 10 vuotta nuoremman kanssa, mutta sitten tapasin parikymppisen ihan suomalaisen naisen ja meillä synkkasi. Tuolloin meillä oli ikäeroa 27 vuotta. Se suhde päättyi , mutta sitten tapasin toisen parikymmpisen suomalaisen naisen ja pakko myöntää että meidän suhde on sellainen hyvä seksisuhde ja muutenkin viihdymme toistemme seurassa.

En olisi varmaan tällaiseen lähtenyt, mutta kun kotona seksielämä vain hiipui ja vaimon mielestä "aviovelvollisuudet" ovat minun itsekkyyttäni ja seksi jäi kertaan kuukaudessa niin en voinut vuosien pihtauksen jälkeen tehdä muuta kuin aloittaa suhteen halukkaaseen nuoreen naiseen. Nyt seksielämä on yksinkertaisesti upeaa, intohimoista ja sitä vain jaksaa tunnin tai toisen. Se on saanut minut hymyilemään ja nostanut intoani kaikessa muussakin. Onko itsessäni jotain vikaa?

Olenko henkisesti jälkeenjäänyt kun viihdyn paremmin nuoremman naisen kanssa tai ovatko sitten nuo nuoret naiset jotenkin traumaattisia, hakevat isäsuhdetta tai jotain? Mutta jos katsotaan historiaa niin kirjoista voi lukea luuisista tällaisista tapauksista, joissa vanhempi mies ja nuorempi nainen viihtyvät toistensa kanssa ja vanhemmat naiset nuorempien naisten kanssa.

Onko kyse symbioosista tai hyväksikäytöstä niin siitä voi olla montaa mieltä. Itse edellen uskon siihen, että paras yhtälö on suunnilleen samanikäiset puolisot, mutta miksi hemmetissä tuo seksielämä hyytyy. Onko se loppujen lopuksi kuitenkin biologiaa tai vetovoiman loppumista. Voihan syy olla myös itsessä, mutta jotenkin en voi hyväksyä että seksin harrastamiselle tulisi asettaa ehtoja.

Nyt jatkan suhteessani niin kuaan kuin virtaa riittää. Olen henkisesti varautunut siihen, että tämä päättyy joku päivä omaan mahdottomuuteensa, mutta nyt vain elän ja nautin. En itse olisi koskaan uskonut, että minulla on suhde itseäni yli 25 vuotta nuoremman naisen kanssa. Jukka, unohdit kertoa paljon tämä "rakkaussuhde" maksaa noin niinkuin euroissa Just kävi noin Pidin ihan mahdottomana, itse 47 ja tyttö Ei tosiaan tarvinnut maksaa, ja tyttö ajoi itse luokseni Se oli vaan NIIN ihanaa, että olen vieläkin sekaisin.

Että jaksaakin tunteja semmoisen siron, hymyilevän kiimapillun kanssa. Onhan sillä noita kumppaneita ollut, että saas nyt nähdä Silti, se oli sen arvoista, jossei HIViä saanut. Jos pelkää tauteja, ei pane. Tuo on todella oksettavaa. Mä oon itse 20 vee ja mun isä on Todella kuvottavaa ajatellakkin että olisin suhteessa mun isän ikäisen kanssa.

Ehkä joskus ennen lukuu tommonen oli normaalia kaikkialla maailmassa. Nyt semmonen on normaalia enään kehitysmaissa ja somalikulttuurissa. Jos ihmisellä on yhtään järkeä päässä niin sillon tajuaa että tommonen on kuvottavaa. Mulla on ehdoton ikä raja 5 vuotta mun ikään lisättynä. Kyllähän just joo, ikäistesi isilöillä on sinun ikäisiä kumppaneita, rahalla näet saa vaikka ikäisesi "äitipuolen" sinuille, eikä tule läheskään niin kalliiksi miehelle, kuin sinä ja äitisi yhteensä Olet todella tyyppiesimerkki suomalaisesta naisesta, joka jo kolmikymppisenä on viisikymppinen.

Tietysti ymmärrän sinua sillä itse olen suomalainen vaikka en pidä ahdasmielisistä, itsekkäistä ja suvaitsemattomista ihmisistä. Sinulla on hyvin tarkat vaatimukset kaikessa ja rajat joiden sisällä pitää pysyä. Sinulle kaikkein tärkeintä olet sinä itse.

Sinulle parasta olisi ihan samanikäinen kumppani ja samanlainen tuulipuku ja se päällä tehdä yhdessä kävelyretkiä pellon laidassa ja sitten lauantai-iltaisin saunan jälkeen rakastella. Ei siksi että pitäisit siitä vaan siksi että olet lukenut naistenlehdestä että seksi kuuluu parisuhteeseen.

On vaikea uskoa että oikeasti hyväksyisit viisi vuotta vanhemman miehen, puhumattakaan jopa kuuden vuoden ikäerosta. Katso peiliin ja mieti miksi Suomen kansa kuolee sukupuuttoon.

Voin kyllä sanoa, että sinulla on edullinen tyttöystävä. Jos aloitus on ,m50 n20, kuva näyttää m ja n Siellä on jotain ihan pentuja, jotka hoitaa tätä sivustoa, eikä ollenkaan tajua, kuinka komea 50v. Kattelkaa nyt vaikka Dressmanin mainoksia Toki itsestään huolta pitäneenä, mutta yhtälailla lösähtänyt 17 vuotias on lösähtänyt, kuin 50 vuotiaskin.

Kuvan pappa näyttää isältäni, joka on kylläkin hoikka ja hyväkuntoinen, mutta 84 vuotias. Rakkaus ei katso ikää! Voihan ikäeroa pariskunnalla olla toisinkin päin. Miss Isoäiti ja v nuorukainen: Mitä se muille kuuluu minkä ikäiset keskenään haluavat olla? Minäkin haluan parikymmentä vuotta itseäni nuoremman miehen.

Minä löysin yhden baarista nuori mies iski minut , toisen netin treffipalstalta jossa monet nuoret miehet haluavat vanhempaa naista eri tarkoituksilla. Kumpikaan suhde ei kestänyt kauan, liikaa eroavaisuuksia arvoissa, elämänkokemuksessa. Lähiympäristön paine vaikutti myös; eihän noin vanhalla naisella saa olla noin nuorta ja hyvännäköistä poikaystävää.

He olivat ihan hauskoja kokemuksia, jatkossa kuitenkin yritän pysytellä v. Ei suomalaislyylit kelpaa kuin afrikkalaisille hivihidalgoille! Niille riittää pelkkä reikä, oli se vaikka puun kyljessä. Varsinaisia panokoneita, siksi lisäänmtyvätkin kuin kanit!

Rakkautta tuosta ei löydy hiventäkään,mutta hyvällä mielikuvituksella ja paksulla lompsalla voi tuntua Nuoren naisen Feikki uppoaa tuon ikäisiin ukkoihin kuin häkä! No miten se vanhemman naisen Feikki on yhtään parempi? Ai niin ne ei viitti ees feikata että tykkäis Mies joutuu samanikäisen kanssa käyttään aivojaankin ;D True Love.. Helppoa saalista,toivottavasti tyttö rikastuu tuosta suhteesta sen verran ettei tarvi moisiin vaareihin jatkossa "turvautua".

Ei voi saada, jos ei anna jne. Tässä ikään kuin lähti mopo kädestä: Totta lienee kuitenkin ettei 50 vuotta ihan maailmanloppu ole. Totta - jostain syystä eri kansalaisuuksista tulevat naiset elävät samaa ajanlaskua kuin suomessa joskus 15 vuotta sitten.. Nää on on näit juttuja eri uskonnonnot ei oikein saisi keskenään , ikäero on hävettävää, homot ,lesbot ,, lista on loputon. Kannattaako murehtia motiiveja tai ihastumisia? Kuka muija EI olis esim. Nykyään on paljon erittäin komeita keski-ikäisiä miehiä, joiden kroppa on parikymppisen tasoa.

Vapaa tyttönen 45v Virosta saa kauniita naisia rahalla, mutta kokeikaahan tuleeko hän luoksenne ilman rahaa. Suomalaisille naisille toitotatte tasa-arvoa. Kyllä saattaisimme mekin kehrätä, jos mies tarjoaisi kaiken ja antaisi vielä vaaterahaa.

No, minä olen päättänyt elää itsenäisenä naisena ja exälläni muuten on virolainen nainen. Minulle hän aikonaan sanoi: Jos kyyti on hyvää, mies antaa vaikka kaiken omaisuutensa naiselle. Ilmeisesti exälläsi ei ollut syytä siihen Olipa hieno avioliitto, otan osaa.

Veikkaanpa, että oli muutenkin sellainen kaveri, että jouti mennä. Virolaiset tyttöset osaa kehrätä ja näyttää edessä päin nättiä naamaa. Takana nauravat näille suomalaisille vanhoille äijille, joilta nyhtävät rahaa. Mutta markkinatalouttahan se on. Ehkä ensimmäisen kuukauden aikana pitää paikkaansa: Normaalisti alkuhuuma kestää parista viikosta pariin kuukauteen, mutta aidosti monipuolisesta seksistä seksinä pitävään teräväpäiseen ja kokeilunhaluiseen sporttinaiseen ei välttämättä kyllästy edes 10 vuoden jälkeen!

Valitettavasti hyvin harvalla naisella on syntymälahjanaan vilpitön halu tehdä hyvää toiselle ihmiselle. Niinpä ei ole ihme, että yli puolet avioliitoista pättyy eroon. Huoraamiselle ei ole siunausta,se on selvä asia,siitä koituu aina lopulta pahaa!

Siunauksesta puheenollen, niin Jeesuskin vietti paljon aikaa tietynlaisten naisten kanssa. Hei tätä mieltä, olisiko huoria olemassa, jos ei olisi miehiä, jotka seksipalveluita rahalla ostavat? Siunausta Sinullekin, toivottavasti et ole myynyt itseäsi miehellesi. Huoraaminen loppuu heti, jos mies on tyytyväinen omaan naiseensa. Pussit tyhjänä ei ole tarvetta vieraisiin.

Niinhän siinä kävi kun olin reissussa Virossa et tapasin siellä 10v itseäni hän tuolloin 23v nuoremman viehättävän naisen, korkeakoulut käyty ja hyvä työpaikka. Oma vmäinen akka sai jäädä ja vaihdoin tähän Virolaiseen. Nyt ollaan naimisissa ja kaksi lasta. Seksi on hiton hyvää, positiivinen elämänasenne ja kaunista hymyä piisaa kotona. Tuolla lahden takana ikäero ei ole niin suuri numero, kuin täällä kot Suomessa.

Eli rohkeasti vaan luomaan suhteita kauniisiin naapurin naisiin-kyllä kannatta! Olette nyt ja vuotiaat. Ikäero ei näy ollenkaan. Itse vuotiaana naisena tiedän kokemuksesta, että kymmenenkään vuoden ikäero ei tuntuisi, jos miehellä ei loppuisi testosteroni, hän suostuisi menemään lääkäriin, eikä vanhenisi liian nuorena. Vanheneminen on hyvin, hyvin yksilöllistä. Itselläni 16v nuorempi opiskelijapoika, suomalainen. Ei tästä tarvitsekaan loppuelämän suhdetta tulla. Olemme yhdessä sen aikaa kun kiinnostaa.

Mukava kokemus, kannati uskaltautua vaikka ennakkoasenteeni oli vaikea sammuttaa. No mikäs siinä kun charmantti vanha mies saa nuorta lihaa ;. Vanhempi mies on parempi siksi, että on jo nähnyt elämää, ei todistele mitään ja antaa hyvin tilaa toiselle eikä vaadi kokoajan jotain. Nuorempi mies taas puhuu yhtä ja tekee toista. Suomalaiset naiset luulevat usein olevansa jumalasta seuraavia ylöspäin, vaikka ovat lähinnä itsekeskeisiä ja tekopyhiä ilkimyksiä.

Ja minä olen vuotias suomalainen nainen. Elämä ON ihanaa Myös virolaiset miehet ovat hyviä panoja, eivätkä pyydä rahaa. Pitävät vanhemmista kauniista naisista ja tietävät, että suomalaiset idiootteja. Minulla 17v nuorempi rakastaja ja oma mies lerppakul- 50v. Pidetään hauskaa ja nautitaan elämästä kuka kenenkin kanssa. Niin, en siis tosin saa rahaa saisin varmaan jos viitsisin pyytää, mutta illalliset ja hauskat reissut riittää , koska käyn itsekin töissä ja elätän itseni varsin hyvin.

Virossa naisen elämä on toisenlaista. Historiaa kun lukee, ymmärtää hyvin sen mitä siellä on käyty läpi aikoinaan ja miksi heille jotkut asiat merkitsevät enemmän kuin meille itsestäänselvyyksiin ja ylellisyyksiin tottuneille suomimammoille.

Ja Venäjällä matkailleena ymmärrän oikein hyvin ketä tahansa joka sieltä pois pyrkii. Persjalkainen, gaselli, laiha tai lihava.. Olemme onnellisia tämän miehen kanssa ja voi olla että olemme alkaneet rakastua toisiimme hiljalleen Sinusta tulee ehkä hyvä ja pitkäaikainen puoliso jollekin,jos pidät rehellisestä asenteestasi kiinni!

Olisivatpa muutkin 30v suomalaisnaiset kaltaisiasi! Työnantajasuvun jäsenenä tiedän, että esim kolmea naista ei voi laittaa samaan työpisteeseen ilman hetimiten syntyviä ongelmia.

Kaksi ylijumalaa alkaa heti syömään kolmatta pois! Jollekin miehelle se tarkoittaa hametta, saumasukkia ja korkeita korkoja. Toiselle elämänkumppania, jolla voi kumisaappaat tai juhlakorot, turkishaalari tai minihame. Surullista on mielestäni se, jos nainen pukeutuu tietyllä tavalla vain miesten, ei itsensä, takia.

Itse olen omasta mielestäni naisellinen, samoin niiden seitsemän miehen mielestä, joiden kanssa olen seurustellut. Enemmänkin olisi ottajia ollut: Yhden yön suhteita tai pelkkiä seksisuhteita en ole koskaan harrastanut.

D, vaikka olenkin suomalaista syntyperää, luullaan usein ulkomaalaiseksi. Onko se olemuksessa vai missä.. Tämä on miesten maailma vielä hyvin pitkälti, naisten kuuluisi kunnioittaa ja auttaa toisiaan. Helvetissä on paikka niille naisille jotka eivät näin ole tehneet. Onko kukaan laskenut paljonko suomalaisen läskipersenaisen elättäminen maksaa? Eikä aina edes saa rahansa edestä persettä, on hilloviikkoa ja päänsärkyä sun muuta.

Jos tulee ongelmia, senkun vaihtaa uuteen. Ihanaa olla suomalainen nainen, joka ei tarvitse elättäjää. Tasavertainen se suhde pitää olla. Eikä tarvitse sietää elämässään tuollaisia moukkia, jotka luulevat olevansa jotakin. Onneksi on fiksujakin miehiä. Sinä "ei suomalaista kanaa", oletko ajatellut lainkaan etttä suomalaiset naiset kävyät töissä ja heitä ei tarvitse elättää.

No, myönnetään, paljon on sumalaisissa naisissa läskiperseitä, mutta samanlaisia ovat miehetkin. Monesti naiset joutuvat sen läskipersemiehen elättämään, kun ne omat tienaamansa rahat laittavat kaljaan.

Naiset elättävät myös läskiperseukon lapset. On iha nhirveää, mitenkä suomailet ahkerat naiset haukutaan ihan maanrakoon. Ei sitä valita mihin maahan synnytään. Suomessa naiset kouluttautuvat ja ovat sivistyneitä.

Jossain aasian maissa ei naiset saa koulutusta ja joutuvat sitten tyytymään niihin miehiin, joita luulevat rikkaiksi. Näitä on nämä suomalaiset läskipersemiehet.

Olen nähnyt Thaimaassa, mitenkä yhtä tyttöä taluttaa kaksikin isoa lihavaa miestä. Mitenin että millainen yö on tyttöparalla tiedossa kun pitää kaksi miestä hoidella. Tunnen monta thaimalaista tyttöä, joka myyvät itseään näille läskipersmiehille ja kyllä heillä unelma on oikeasta eheästä perheestä, jossa myös heitä kunnioitettaisiin ihmisenä eikä seksiobjektina. Unelma on myös päästä vähän perempiin oloihin, ettei tarvitsisi sietää kaikenlaisia miehiä, joita pitää tyydyttää aj näytellä rakastunutta.

Tahaimaalaisnainen ymmärtää, että hänkin vanhenee ja rikkaat elättäjät eli seksistä maksajat loppuu, kun uusia pikkutyttöjä on aina tulossa tilalle. Voi Suomessa olla vielä jäljellä muutama fiksu mies, mutta fiksuja naisia sieltä on lähes mahdoton löytää. Eikä Suomessa ole koskaan miehelle tasavertaista suhdetta. Sukupuolta tai seksuaalisuutta loukkaavat materiaalit, kirjeet, puhelinviestit, sähköpostit, puheet, vitsit luoti paha haju emättimessä lesbot iso penis.

Vuosaari tuhero Juutube kotimaisia elokuvia blondin hesan huorat järvenpää. Mökillä pillua filmi poika seksimaa antaa raahe yyteri nudist sukkanauhat teinipojat homoseksi miehet rakastelee koira venäjä vilauttelu karvaiset sukupuoli neste seksivideot ilm seksikuvia heinäladosta etusivu karhuporno naapurin hieroo vidioon pitkä panokooste video.

Naintikuvat tubes osa 3 rinnoille hierontaa panemassa pikkareiden haistelu jättipenis alasti juovuksissa youtube isä n kuinka ilotyttoja heinola hakee miestä 24 sarika myydään peltoa kuortane eliet major myydään. Pilluvideo hemmottelu härskit kummi tädin. Masturbaatio siilinjärvi raiskaus tytät lapsi ilmaista seksiä sidottuna k18 hyvää pillua, pitbull tattoo koti videot. Hieronta reisille fantasia ilmaisia seksividedoita pano porno thai hieronta topkani pelit; eestin deitti swinger helsinki; näin tehtiin hullu hullumpi yläaste.

Tuhmaa raakaa Pillua luonnossa lyhyt dokumenttisarja vuotiaasta kundista, joka väänsi lähestulkoon itse animaatiosarjan yle: Miesten jutut pilluvideot nanin pilakuvat bikini spermaa karvaiseen pilluun. Pystyrinnat tube opettaja nylonsukat thai paljas pylly novelli vaippa rangaistus eläin parhaat luonto livekamerat parhaat lasten lääkärileikit ilmainen. Pedro V sexiä runkkaminen itsestään.