mies siveysvyössä seksi sivustot homoseksuaaliseen

Kertoiko hän blogissaan työpaikkansa asioista? Kertoiko työnantajan toimista mitään? Näin se vaan on, ja pitääkin olla.

Jokainen ihminen on työpaikkansa käyntikortti ja varmaan aika moni firma tekisi aivan samoin Laita vielä leima otsallesi, josta näkyy työpaikkaasi! Miksi työstä on tehty henkistä vankila???! Mtä vikaa seksissä Jos minulla olisi ollut lapsena joku joka olisi kertonut minulle seksistä ja seksuaalisuudesta, voisin minäkin olla seksuaalisesti tasapainoinen normaali ihminen. Nyt olen sekopää joka ei uskalla nauttia seksistä enkä pysty muuhun kuin siihen tavalliseen hätäiseen josta ei ole itsellekään juuri nautintoa saati sitten muille.

Seksin opettaminen kuuluisi aloittaa jo päiväkodissa, tietysti huomioiden ikä j a kehitysaste. Ainakaan kukaan koskaan puhunu sanaakaan seksistä koulu ym. Nautin suunnattomasti seksistä mutta mitään irtosuhteita ym. Nyt sitten vaan lesboille ja homoille kanssa potkut jos kerran tuolla syyllä voidaan irtisanoa! Henkilön ominaisuuksien perusteella ei voida irtisanoa, se olisi syrjintää. Seksiblogin pitäminen ei ole henkilön ominaisuus.

Toisinsanoen, vaikka työnantaja tietäisi että työnhakijalla on seksiblogi, hän EI SAA pitää sitä perusteena työnhakijan hylkäämiselle. Työnantaja ja Melissaa häiriköinyt perheenäiti on haastettava oikeuteen yksityiselämään sekaantumisesta ja heitä on rangaistava!

Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide. Tuollainen blogi tahraa työnantajan maineen myös työajan ulkopuolella kirjoitettuna , joten irtisanominen on perusteltua. Yksityiselämä on yksityistä niin kauan, kun sitä ei levittele ympäri nettiä omalla nimellä ja naamalla.

Onko blogissa mainittu työpaikka tai työnantaja? Ei ole, joten mainetta ei ole tahrattu. Yksityishenkilö ei muutu julkisuudenhenkilöksi vaikka kertoisi blogissaan elämästään ihan kaiken. Oman elämänsä asioiden, ajatusten tai kokemusten julkistaminen on eri asia kuin oman elämänsä julkisuus. Kehotan sinua miettimään tuota eroavaisuutta hetki ennenkuin tulet tänne provoilemaan enempää.

Jos kyseessä olisi ollut: Homo niin silloin olisi suvaittu suvaitsemattomuus luetaan näköjään synniksi nykyään -.

Lesbo ja edelleen suvaittu. Bi ja edelleen suvaittu. Transu ja edelleen suvaittu. Mutta sitten kun kyseessä on tavallinen hetero mies tai nainen joka kirjoittaa tai puhuu seksielämästään niin heti tuomitaan kuin pahimman sortin rikollinen. Mihin tämä maailma on menossa? Tämä maailma on menossa ihan epäinhimilliseen suuntaan; kaikki on sallittua ja ihminen ei ole enää ihminen. Minun laps ei edes koskaan käynyt päiväkodissa, koska siellä kaikki hoitaja ovat hulluja ja vaarallisia lapselle.

Aikanaan yksi seurustelukumppanini, joka oli päiväkodissa töissä kertoi työkaverinsa kertovan työpaikalla hyvinkiin intiimejä asioita seksielämästään. Osan kuuli myös hoidossa olevat lapset. Ei saanut potkuja missään vaiheessa. Päiväkodista potkut ja uusi paikka koulukäyntiavustajana, vaikkakin vuokrafirma.

Mahtoiko olla yksityinen vai kunnallinen päiväkoti? Valitettavasti tällainen julkisuudenhakuisuus on vähän vinksahtanutta tai ainakin äärimmäisen lapsellista touhua. Sanoihan hänen oma äitinsäkin tytön olleen aina halukas olemaan esillä. Jos olisin tytön äiti, käskisin olla ihmisiksi. Huomiota haetaan vaikka millä tavalla, jos sitä ei ole aikanaan saatu riittävästi. Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!! Onko teillä oikeesti tuohon varaa?

Ja sitä paitsi , jos työnsä suorittaa hienosti niin mitä ongelmaa siitä kenellekkään on? Ei tämä henkilö blogiaan sentään päiväsaduksi lapsille lukenut! Kyllä sieltä päiväkodista löytyy sairaampiakin ihmisiä. Ihan niitä , jotka oikeasti työpäivänsä aikana kohtelevat lapsia julmasti ja töykeästi!! Oma lapseni nyt jo kohta ylä-asteelle siirtyvä muistaa vieläkin päiväkdin hirviötädin joka hoiti lastani hänen ollessa 4-vuotias,,. Samaten muistelee kuinka törkeitä juttuja seurakunnan iltapäiväkerhon hoitajat päästelivät suustaan!

Ja mitä se kellekkään kuuluu, jos esim. Kaikkiko muka ovat jotain siveydensipuleita? Pieni on elämä jollakulla jos aikaa on googlailla jatkuvasti toisten tekemisiä.

Hoitaisivat nekin äidit lapsiaan netin sijaan. Ei riitä tuollainen toiminta irtisanomsien perusteeksi ja jos on hoitanut työnsä hyvin niin se ratkaisee. Paljon phempi on jos tekijä on ktkeroitunut erinnut nainen ja villä luonenvikainen ja kohtelee lapsia kaltoin kun ovat hoidossa ja tekee sen niin ettei kukaan näe niin se on paljon pahempi.

Toivottavati kuului henkiö ammattiliittoon niin saa isot korvaukset laittomasta irtisanomisesta niin hyvä tulee. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tollasia ääliöitä on nykyisin paljon,jotka kuvittelevat oikeudekseen toimia ja puhua mitä haluavat.

Se on aivan sama onko lepakko,hetero vai mikä ;Turpa umpeen,jossain se raja kulkee Ei tarvi olla nero tajutakseen ettei tollaset paljastukset ole tuossa ammatissa hyvästä,se nyt ei vaan Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana Hesasta sen nyt löytää tai niiltä tanhuvilta.

Ja blogi paperiversiona jakoon kouluun! Ihmiselämä saa alkunsa parittelusta. Parittelemisen taito ja osaaminen on mitä arvostettavampi taito. Lapsen hoitaminen ja kasvattaminenhan se taito vasta onkin. Eikö siinä valossa olekin ymmärrettävää että ko työ Mäntylällä olekin sen taidon jatkumoa josta hän blogeissaan kirjoittaa?

Eikö nuista kasvatuslaitoksien, koulujen, ongelmista ole ihan riittävästi kuultu järisyttäviä uutisia joissa henkilökuntana nutturapäiset nunnat ja selibaattilupauksen tehneet pappismiehet?

Eipä olisi tullut mieleen että aktiivisen seksuaalielämän omaava ei sopisi lastenhoitajaksi. Maailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset tietäsivät kaikkien seksuaalielämän. Kukapa siitä jaksaisi kiinnostua silloin? Onko jotkut muut lapset nyt tuon pervon armoilla? On ja koululaiset joten riski alkaa olemaan jo ihan kohtalainen. Toivottavasti ei missään enää koskaan,eihän tollasta hyväksy kukaan normi-ihminen ,..

Täys älykääpiö idioottihan tuo on,ei mitään muuta. Nuori nainen on hakoteillä. JO se, että hän olettaa nymfomania olevan jotakin coolia, osoittaa lapsellisuuden ja kehittymättömyyden. Nymfomaani on nainen, joka ei saa koskaan kunnollista orgasmia ja joutuu sitä pakonomaisesti hakemaan. Olipa päiväkodin menettely oikein tai väärin, en antaisi lapsiani hoitoon päiväkotiin jossa melissoja työskentelee.

Eli asiakasnäkökulman kannalta päiväkoti teki oikean ratkaisun. Tosin moderni ihminenhän ymmärtää ennemmin Melissaa ja hänen eriskummallisia ajatuksiaan ja itseilmaisuaan; pieni marginaaliryhmä ja tyhmät ajatukset saavat aina paljon tilaa. Voi teitä ihmisiä,miksi te katsotte heti seksuaaliseen suuntautumiseen? Musta irtisanominen on väärin,ei pidä tuomita ihmista sen takia mitä tekee vapaa-ajallaan.

Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen. Sen sanon et ku tääl jotain kirjottaa,heti alkaa oi paskan puhuminen,ja asia viedään toiseen suuntaan ja muuhun aiheeseen.

Tee valvoja jotain asiattomiin kommentteihin. Ite kuitenkin juoksette ties missä ja teette mitä lystäätte työajan jälkeen,mut kehtaatte tuomita muita? Sinä tuntematon,ota yhteyttä työsuojelupiiriin ja saat varmasti apua,etkä menetä työpaikkaa. Kovin on hatara ja heppoinen uutinen. Siinähän ei kerrota juuri muuta kuin että nuori nainen oli päiväkodissa töissä, kertoi netissä seksiseikkailuistaan, sai potkut ja työskentelee nyt koululaisten kanssa.

Näillä tiedoin irtisanominen oli perusteeton. Kertoikohan uutinen kaiken olennaisen, vai oliko se suorastaan tarkoitushakuisesti kirjoitettu liian suppeaksi? Oliko sen tarkoituskin nostattaa tällainen häly? Iltasanomien likasankojournalismin saama huomio kertoo korutonta kieltään useimpien kyvystä arvioida lukemaansa. Omana kantanani esitän, että jos yksityiselämä ei mitenkään vaikuta työntekoon, vapaa-ajalla saa tehdä mitä lystää.

Seksuaalisesti innokkaita naisia on ollut aina, ja aina heitäkin on tarvittu - esimerkiksi aivan tavallisiin töihin, jollainen lastenhoitokin on. Mitkä muut syyt kuin seksuaalinen vapaamielisyys voisivat tämän perusteella olla esteenä lastenhoitajan työn tekemiseen? Säännöllinen alkoholinkäyttö siinäkin tapauksessa, ettei se ilmene työpäivän aikana mitenkään? Tapa kävellä maantien oikeaa laitaa? Mahdettiinko lapsilta kysyä mitään?

Lasten sana ei tietenkään voi olla työntekijän työn ainoa mittari. Mutta lasten hyvinvoinnin pitäisi olla sen tärkein mittari, ja uskon, että ammattitaitoinen työkaveri olisi osannut kertoa, ilmeneekö lasten käytöksestä jotakin, mikä antaisi aihetta epäillä väärinkäytöksiä. Niinkin epämääräiset alat kuin psykologia ja kasvatustiede antavat mahdollisuuksia tulkita lähes mitä tahansa ja millä perusteilla tahansa. Jopa iloiset, puuhakkaat lapset, jotka kuitenkin toisinaan ovat vähän hankalia, voivat todistaa ties mistä karmeudesta Vai eikö liitto ottanut juttua vastaan Vapaa aika ei vaikuta lasten kanssa työskentelyyn.

Jos halutaan niin ekaksi kenkää niille jotka ajaa ylinopeutta. Nehän osoittaa piittaamattomuutta toisten turvallisuudesta Koko ajanhan työntekijät saavat potkuja, koska ovat kirjoitelleet facessa esim. Jotkut vaan tykkää nussimisesta! Tekopyhät moralistit taas vauhdissa! Ainoa ero mikä Melissalla on muihin ihmisiin nähden on se, että hän on päättänyt kertoa blogissa intiimielämästään.

Toisin kuin useimmat, hän ei näytä häpeävän sitä. Ihmisten on yhä vaikea suhtautua seksiin rennosti. Asioista tulee pervoja siinä vaiheessa kun niitä alkaa sanoa pervoiksi. Tai sitten hammaslääkäreitä, eihän poraaminen työpaikalla ole soveliasta.

Tai sitten puutarhureita, eihän pusikon ajeleminen keskellä työpäivää sovi ja vielä yleisellä paikalla Juttuni ydin on että ketä viddu kiinnostaa? Yksityinen ja työelämä ovat eri asioita. Sama juttu kuin jollain on harrastuksena ralli ja ajaa taksia niin heti pitäisi olettaa että ajelee taksilla koulujen ohi tai jos kertoo naamakirjassa menneensä baariin, no tottakai se kännissä töissäkin sitten käy.

Jos olisivat pitäneet tyttösen töissä, niin huvittavaa ajatella, mitä lasten vanhempien ja työkaverien päässä olisi liikkunut aina kun naaman nekevät.

Kyllähän se olisi laskenut vanhempien silmissä hoitopaikan uskottavuutta ja turvallisuutta, jos olisi tiedossa että sielä sellainen seksinnälkäinen nymfo pyörii. Varmaan puutteessa elelevät perheenisät olisi mielellään alkaneet aina hakea lapset pois päivähoidosta tsihhih: D Tai sitten olisi vaan ollut liian kiusallista, ja olisi joutunut vaihtamaan hoitopaikkaa mikäli vaan mahdollista.

Saipahan opetuksen, ettei ihan kaikkea kannata internetissä jakaa itsestään. Varsinkaan oikealla nimellä ja naamakuvalla ei tuollaisia paljastuksia worldwidewebissä kannata jaella. En olisi kyllä uskonut, että tähän vielä tullaan. Niin kovin monet ihmiset kertovat niin laajalti elämästään ja mietteistään blogeissaan, eivät arastele näyttää kasvojaan tai edes nimiä peitellä. Itseäni kun aina varoiteltu, että pitää olla tarkkana ettei vaan anna itsestään mitään liian henkilökohtaisia tietoja, tiedä millaisia sekopäitä ne alkaisi kiinnostaa ja sitten selvittävät missä asut.

Iltasanomat kärkkyy samalla tavalla lööppejä kuin paparatsit,joku kadun ihminen ilmoittaa jotain,ni sittisontiaiset on paikalla kuin kusiaiset käärmeen nähtyään,sori ilmaisu,mut näin se on. Ei hän mikään pedofiili ole. Suomen lain mukaan ihminen saa olla nymfomaani vapaa-ajalla ja pitää blogia seksielämästään.

Taas ovat kireät kukkahattutädit suuttuneet ja saaneet runnottua tahtonsa läpi. Kun homoja ja lesboja ei saa syrjiä niin on keksittävä uusi silmätikku. Minua kahden kerhoikäisen lapsen isää ei vähempää kiinnostaa lastenhoitajieni seksielämä ja jos he haluat siitä toitottaa blogeissaan niin siitä vaan. Jos työnsä hoitaa hyvin ja pitää lapsista niin se riittää minulle.

Tämä kysenen tapaus varmaan menee oikeuteen vielä puitavaksi. Olisivat antaneet mitalin, tuollaiset naiset ovat harvinaisia. Oliskohan päiväkotien jo aika julistautua kristilliseksi ääriliikkeeksi, jonne pyrkiminen on kuin uskonlahkoon liittyminen? Eipä uskoisi, että tällaisia asioita julistetaan skandaaliksi maassa, joka edelleen itseään kutsuu Suomeksi.

Mitä vielä voikaan tässä maassa kummallisempaa tapahtua? Nykyoikeuskatsannon mukaan tuskin ei ole mikään väärin,jos Hoitokotiin otetaan tilalle vaikka bedofiili tai vankilasta päässyt karju? Älytöntä antaa potkut blogin pidosta. Jokaisen oma asia mitä vapaa-ajallaan tekee!

No onkohan tuokaan nyt ihan ok, että raivostuu potkuistaan niin että "leikkasi pinkit hiuksensa ja ajeli päänsä kaljuksi".. Enpä haluaisi minäkään häntä lapsiani hoitamaan, ramppaako hän jatkuvasti sielä sukupuolitautipoliklinikalla?

Toivottavasti ei tartuta lapsia tai muitakaan avustettavia työssä, mikäli taudin saa ja sitä ei heti huomata Haluan hyvän roolimallin lapsilleni myös päiväkotiin, sillä itsekin yritän sellainen olla.

Onko siis hyv roolimalli? Miten normaali aikuinen olisi suhtautunut? Olikohan muitakin syitä potkuihin? Mitä jos hänen ja lapsen eritteet kohtaavat, hänellä haava vaikka vanhakin ja laittaa lapselle laastaria haavaan? Siinäpä on sitten lapsellakin mahdollisesti tauti jos toinenkin.. Itsehän hän kirjoittaa että kulkee sukupuolitautipoliklinikalla, eli ei huolehdi siis kunnolla ehkäisystään?

Mitä jos tartuttaisi lapsen? Ja siis jos kysytään että "Mitä sitten jos lapset saavat tietää blogista" Jos muksu kysyy että "mikä se juttu on mitä sinä kirjoitat" - niin silloin lastenhoitaja vastaa että kirjoitan aikuisten harrastuksestani ja sinun ei vielä tuossa iässä tarvi tietää asiasta mitään. Sitten voidaan keskustella vanhempien kanssa netin käytön valvonnasta alle 7 vuotiaiden suhteeen ja siitä että millaisia aiheita tuon kersan kanssa tuttavat puhuvat esim.

Aikuisilla, vanhemmilla ja asiaan liittyvillä - täytyy olla edes sen verran järkeä päässä että lapsia ei "valisteta" että hoitotäti pitää seksiblogia. Jos tästä tiedosta tehdään lapselle jotenkin oleellinen juttu niin silloin kasvatuksessa on vikaa eikä hoitotädissä. Kun nelivuotias poikani yllätti minut ja kumppanini petipuuhista ja kysyi että mitä te teette, niin vastasin että aikuisten harrasteita.

Menehän juomaan, vessaan ja takaisin nukkuun. Lapsien ei tarvi tietää aikuisten asioista, eikä muodostaa suhtautumista aikuisen seksuaalisuuteen - se ei kuulu tuonikäisten kehitykseen. Siksi asiasta ei tarvi tehdä numeroa - ja jos siitä tehdään numero on se äärimmäisen huonoa ymmärrystä kasvatuksesta niiltä aikuisilta jotka kiinnittävät huomionsa toisen seksuaalisuuteen tasolla joka ei koske tuonikäisiä lapsia - ja jotka pakottavat lapsen ottamaan kantaa ja osallistumaan henkisesti mielipiteeseen siitä millainen hoitotäti on seksuaalisilta taipumuksiltaan.

Lapset tuskin lukevat ao. Työntekijän yksityiselämä ei kuulu työnantajalle jos se ei vaikuta työhön ja tässä tapauksessa ei vaikuta. Tai vaikuttaa se ehkä, mutta nimenomaan syrjivän ELI LAITTOMAN suhtautumisen kautta - jolloin työnantajan on mielestäni pidettävä lakia - etenkin perustuslakia - ohjenuorana ja sanottava marmattajille että tämä on asia jossa voitte kokeilla onneanne esim.

Tuossa työnantaja on ilmeisesti jonkinlaisen ryhmän paineen alaisena taipunyt irtisanomaan työntekijän laittomasti. Lapsukaiset voivat saada jonkin seksitaudin lumpulta hoitajaltaan? Tautien saaminen on sillä alalla kyllä toissuuntaista, lapset tartuttavat jokaikisen taudin hoitajiinsa ja toisiin penskoihin - ja tästä riesastakaan ei saa mitään erillistä korvausta.

On olemassa lääkärit, jotka voivat tarkistaa terveyden tilan. Joka kuukausi lääkäritodistus terveydestä! Tatuoituja jyystäjä karjuja, hahha haaahh, en lukenut muita kommentteja enää. Ehkä kaikkea yksityiselämästään ei kannata varsinkaan tietyillä aloilla työskennellessä kirjoittaa julkisesti.. Tästä tuli mieleen BB: Suomessa tai missään muuallakaan ei saa olla rehellisesti sitä mitä on, pitää kertoa itsestään vain se minkä muut haluavat kuulla ja pystyvät hyväksymään! Lastenhoitoon ei seksuaalinen suuntautuminen vaikuta mitenkään pedofiileja lukuunottamatta ja pedofiilikin voi olla hyvä ja tunnollinen työntekijä.

Se, että emme halua kuulla, nähdä tai hyväksyä asioita ei niitä muuksi muuta, ainoastaan piilottaa ne eikä anna lapsille tai aikuisille oikeaa kuvaa todellisuudesta sen kaikissa muodoissa.

Ei sen puoleen eihän Suomessa opeteta lapsia ja nuoria hoitamaan itseään, tutustumaan miehuuteensa tai naiseuteensa pitämään huolta siitä niin kuin muistakin tarpeistamme oikealla tavalla vaan siitäkin on tehty moraalinen kysymys joka kielletään, piilotetaan, huoritellaan ja kaikella tavalla tehdään ei hyväksytyksi. Huh,miten paljon tämä saanut palautetta! Jaksoin lukea niitä ylimmäisiä kommentteja, kaiken lukemiseen olisi mennyt koko päivä.

Mielestäni yksityiselämää ei tule sotkea työrooliin. Tämä on rasismia työnantajan pulolelta. Netissä kannattaa kertoa paneskeluistaan jne. Ihan oikein että sai potkut. Suomessa ja maailmalla on vaikka millä mitalla lastenhoitajia, opettajia, ohjaajia, vanhustenhoidossa ja sairaaloissa työtä tekeviä ihmisiä joilla on vilkas seksielämä. Jotkut pitävät asit omana tietonaan ja jatkavat kaikessa rauhassa ammateissaan - kuten minä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään. Henkilötietojen suojasta säädetään tarkemmin lailla. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia. Henkilö saa julkisuudessa ilmaista itseään ja esittää mielipiteitään, ajatuksiaan ja kokemuksiaan ihan niin paljon kuin haluaa. Se ei kuitenkaan tee hänestä julkkista. Toisinsanoen, yksityisyyden suoja koskee häntä ihan yhtä paljon kuin sinuakin. Toisinsanoen, jos tietäisin sinusta jotakin, en saisi sitä sinusta kertoa siinäkään tapauksessa että pitäisit blogia jossa kerrot omasta elämästäsi.

Tässä on tehty selkeästi rikos, eli laiton irtisanominen pelkkien yksityiselämän paljastusten vuoksi. Lisäksi kotiäiti joka on vaatinut työntekijän erottamista on tuomittava häiriköinnistä vähintään sakkoihin.

Me olemme vapaa yhteiskunta jonka vapaus ja kehitys on perustunut sanan ja ilmaisunvapauteen, ei uskontoon, moralisointiin, itsensäkieltämiseen tai mihinkään muuhunkaan höperehtimiseen! Jos me nyt annamme periksi tälle emmekä vaadi ja aseta noita kahta rikollista vastuuseen, me hyväksymme sen että meidän vapauksiamme saa polkea! The Simple Truth Tässä tehtiin Melissalle todellinen rikos. Mikä teitä ihmiset vaivaa! Puhutte yksityiselämän suojasta ja sitten kuitenkin puututte toisten yksityiselämään.

Kuvittelette, että vain teidän tapanne harjoittaa seksiä on ainoa oikea. Tämä tyttöhän vain kertoo äänen sen mitä useimmat tekevät; miettikää sitä. Vai oletteko vain kateellisia, sehä olisi ymmärrettävää? Siinäpä loppuu lastenhoitopaikkojen huolet! Kävin Iltasanomien sivulla, ja siellä ei ole tuollaista uutista. Ei tarvinne mainita, että aloittajan linkkiä en uskaltanut edes avata, kun kerran kokonaisuudessaan nimetön foorumi kyseessä. Mitä tulee tän Suimi Ja minä ainakaan en ole tuntenut yhtäkään "Melissa"- nimistä ihmistä elämässäni: Seksiaiheesta en keskustele netissä.

Hoitaja sai potkut päiväkodista seksiblogin takia". Minä en ole osallinen asiaan, jos joku pälli on saanut potkut jostakin. Itse olin vasta yliopistoon päässyt noin vuotiaana; onneksi sinä aikana ei ollut nettiä ja nettikiusantekijöitä. Blogeja en edes lue, joten en tiedä mistä tässä puhutaan. Mitä eroa on lutkalla ja seksiblogistilla? Niinpä, ne itse kun on saaneet ne lapset keinohedelmöityksellä ja seksi villeimmillään on lähestyssaarnaajaa pimeässä peiton alla.

Muuten se vaikuttaa työhön nääs. Hevon paskaa, sekin äiti on ties missä koira-asennossa lapsensa alulle kiljunut pimpsa märkänä toivottavasti kiihkoissaan, orgasmin kourissa ja niin hulluna himosta ettei seksi ikinä voisi parempaa ollakaan, koska sellaista seksin kuuluisi olla , ja vaikkei se sitä ääneen tunnusta, niin kyllä meistä kaikki sen tietää.

Ollaan sivuttain, päällekäin, ratsastetaan, otetaan suihin, maataan, imetään, hierotaan ja mitä vielä, varmana ei se kotiäiti ole neitsyt ollut miehensäkään kanssa ekaa kertaa ollessaan, ja kaikki se on totta, piti siitä blogia tai ei: Että jos lapsia on on vähän tekopyhää tuomita seksin harrastaminen eikö?

Ja miksi se äiti sitä blogia luki, taisi vähän kiinnostaa seksi ja toisten seksiasiat? Vai ettikö se muuten vaan juoruiltavaa Nyt alkaa pahasti vaikuttaa siltä, että äippään iski puute ja kateus. Ja en siis muuten tosiaan suosittele vastaavaa blogia kenellekään, mutta täällä ON sanavapaus ja se nainen ei loukannut ketään, puhui itsestään, harrasti seksiä aikuisten kanssa ja oli aikuisista kiinnostunut eikä se seksiasia tai -blogi liittynyt hänen työhönsä millään tavalla!

Ihan tuo on hullun elkeet, levitellä asioitaan noin julkisesti!!! Yks Emmi vaa Luin tuon naisen blogin, kun hänen irtisanomistaan on nyt lehdissä hehkutettu ja blogia samalla mainostettu. Olen sitä mieltä, että sosiaalitoimi teki oikean ratkaisun irtisanoessaan naisen lastenhoitajan työstään. Lapsia ja nuoria pitää suojella. Vaikka ihmisen seksuaalikäyttäytyminen onkin jokaisen oma asia, ei tuollaisia mielipiteitä blogissaan jakeleva saisi olla myöskään työssä nuorten parissa, jotka jo osaavat selata nettiä ja saavat kenties huonoja vaikutteita lukiessaan blogia.

Varsinkin naisen mielipiteet väkivaltapornosta olivat pöyristyttäviä. Kannatan seksuaalivalistuksen lisäämistä koulujen oppimäärään, mutta terveellä tavalla, ei neuvomalla harrastamaan seksiä kenen kanssa tahansa, mistään välittämättä. Olen myös samaa mieletä edellisen kirjoittajan kanssa, että bloggaaja olisi voinut kirjoittaa salanimellä, jolloin vahinko olisi ollut kaikkien kannalta pienempi.

Pelisäännöt, kuten turvasanat ja rajat täytyy sopia etukäteen. Alistusraiskauskin on mahdollista toteuttaa kunhan molemmat osapuolet ovat suostuvaisia ja säännöistä pidetään huolta. Ei päiväkoti-ikäiset saa Cityn sivuilla pyöriä, vaikka osaisivat selata nettiä ja lukea. Vanhemmilta lapset pois jos vapaana lapset surffailee seksiblogeja lukemassa. Tiesitkö että netissä on eläinpornoa kaikkien nähtävillä.

Kovaa pornoa niin paljon, että sitä pitää oikein vältellä välillä. Ja siellä ne esikoululaiset sitten niinkö? Eikä ne päiväkoti-ikäiset osaa lukea. Ala-asteikäistenkin netin käyttö on vielä vanhempien vastuulla, joten vanhemmat voisivat nyt vihdoin ruveta ottamaan vastuuta ihan itselleen siitä lasten kasvattamisesta ja opettamisesta.

Se päävastuu kun pitäisi olla vanhemmilla itsellään. Olen täysin samaa mieltä, ja ala-asteikäisistä myös. Lapset huostaan, jos vanhemmat eivät estä lapsiensa surfaamista missä tahansa seksiblogien kimpussa, tai muutenkaan rajoita netin käyttöä elokuvien katselua jne. Tässä on kyseessä täysin laiton irtisanominen, jonka työnantaja on tehnyt yksipuolisesti irtisanomiskäytäntöä noudattamatta.

Työnantaja on purkanut työsuhteen ohi normaalin irtisanomismenettelyn ja tähän vaadittavia purkuperusteita ei ole havaittavissa julkisuuteen annettujen tietojen perusteella. Iltasanoman juttu ei ainakaan kerro siitä, että päiväkodinhoitajalle oltaisiin ensin annettu varoitus blogin kirjoittamisesta. Ja blogin kirjotus ei tuollaisenaan ole missään määrin irtisanomisperuste, kun sen kirjoutus ja sisältö ei tule työssä ilmi.

Irtisanomisesta on AINA annettava ensin varoitus, jonka jälkeen työnantajan on myönnettävä kohtuullinen aika työntekijälle yrittää järjestää työnantajan moittimat asiat kuntoon.

Sen jälkeen tiettyjen ongelmien suhteen esim alkoholismi , on ohjattava hoitoon ja sitten vasta on mahdollista irtisanoa työntekijä, jos yhteistä säveltä töiden järjestämiseen ei löydy.

Hoitaja ilmeisesti irtisanottiin sopimattoman käytöksen perusteella, josta Suomen työsopimuslaki lausuu seuraavaa: Sopimaton käytös voi kohdistua työkavereihin, työnantajaan, tai asiakkaisiin. Irtisanomisperuste voi syntyä, jos työntekijä esimerkiksi uhkaillee työkavereitaan, riitautuu ihmisten kanssa työpaikallaan, tai käyttää epäasiallista ja hyvän tavan vastaista kieltä.

Lievimmissä tapauksissa työnantajan tulisi aina varoittaa ensin työntekijää. Toisaalta jos työntekijän käytös täyttää jo rikollisen teon tunnusmerkit, on työnantajalla aina oikeus heti irtisanoa tällainen ongelmatyöntekijä. Tuolta löytyy pitkälti kaikki siitä miten työsuhde päättyy ja mitä sen päätättäminen edellyttää kummaltakin osapuolelta.

Tai mitä uskaltamista siinä oikeastaan on. Blogia saa kirjoittaa vapaasti, jos noudattaa sen sisällössä Suomen lakia Harmi sinänsä, että olemassa on vielä tuhoton määrä rankasti konservatiivisen mielen omaavia henkilöitä. Pakkoko tällaisia blogikirjoutuslööppejä on noteerata, jos asia ei oikeasti kiinnosta? Tässä tapauksessa työnantaja nuijii parikymppisen naisen työsuhteesta pihalle käyttäen silkkaa auktoriteettiaan laittomin perustein.

Voi kunpa tämä Melissa Mäntylä ymmärtäisi viedä työsyhderikkomuksen käräjille tai olisi yhteydessä omaan työntekijäliittoonsa. Päiväkodin johto on tehnyt virheen ja nyt olisi hyvä tilaisuus saada tietouteen, mikä on laillista ja yleisestikin ottanut itselleen sen minkä Suomen laki työntekijälle työsuhteessa takaa. Tämä on merkityksellistä erityisesti siitä syystä, että samanlainen toiminta toistuu myös vanhustenhoidossa.

Jotta irtisanominen on laillinen; on näytettävä toteen, että blogin kirjoutus vaarantaa hoitotyön laadun tai asettaa asiakkaat lapset vaaraan. Tuetko sinä irtisanomista laittomin perustein? Ja jos tähän joku vastineen tahtoo kirjoittaa,on toivottavaa; että kirjoittaa hän sen omalla nimellään. Tosin se voi tulla maksamaan jotain työnantajalle. Onko naisten seksuaalisuus vielä luvullakin TABU? Eivätkö puritaanien ajatukset ja asenteet ole vieläkään muuttuneet mihinkään?

Naisen "orgasmi on lähes kansalaisoikeus, ja naisten tulisi vaatia niitä kumppaneiltaan enemmän. Siksei asiasta saa puhua koska vaimo voi lähteä toisen miehen mukaan jos nainen uskaltaa vaatia omaa nautintoaankin, eikä mies sitä hänelle halua suoda?

Siksi Suomea usein kutsutaankin pikkuUsaksi koska sielläkin löytyy alueita joilla asuu todella vanhoillisia uskovaisia. Mitä se on keneltäkään muulta pois jos joku toinen haluaa monta seksisuhdetta? Eihän kukaan pakota sitä puritaania tekemään samoin. Miksei voida antaa muiden elää niin kuin he haluavat, vaan puritaanien tarkoitus on nimenomaan kieltää MUITA tekemästä "syntiä".

Totta kai jos pervoilunsa ei mitenkään liity lapsiin, eikä työhönsä. Käy katsomassa esimerkiksi naisten itsetyydytys palstaa täältä Suomi Jos nainen kirjoittaa esimerkiksi peppuunsa masturboinnista, viesti ilmoitetaan poistettavaksi.

Jos nainen kirjoittaa masturboivansa jollakin erikoisella välineellä tai erikoisessa paikassa, eli muualla kuin sängyssä tai suihkussa, viesti ilmoitetaan poistettavaksi. Jos nainen kirjoittaa katsovansa pornoa, niin voit jo arvata mitä tapahtuu Ja lista jatkuu ja jatkuu. Kyseisellä palstalla ei ole sallittua keskustella kuin suihkumasturboinnista suihkun hanan avulla, tai klitorismasturboinnista sängyssä. Fantasioista on sallittuna vain raiskausfantasiat tai ritari valkoisen hevosen selässä, kuutamoisella hiekkarannalla.

Lisäksi kaikki miesten tekemät kysymykset, kannanotot ja muut viestit poistetaan koska esimerkiksi miesten kanssa masturbointi on naisen kohdalla aivan hirvittävä synti ja miehen ei missään tapauksessa tule koskea naista "sinne". Naisten keskinäinen masturbointi ei ole niin paha. Seksistä pitävä ei ole pervo. On eri asia jos seksifantasiat rikkovat lakia. MIkä ihmeen ongelma ihmisillä on erottaa a kahden tai useamman aikuisen ja täysvaltaisen, suostuvaisen ihmisen välinen seksi, jossa kenellekään ei tuoteta pysyvää ruumiinvammaa.

Rajanveto on vaikeaa - voihan joku vuotias olla sekä fyysisesti että psyykkisesti kypsempi, kuin joku vuotias ja jos aikuinenkin osapuoli on vielä nuori Suomessa suojaikäraja on 16 vuotta. Ja jokainen täysjärkinen ymmärtää, että esipuberteettisen tai nuoremman lapsen ja aikuisen välinen suhde ei ole missään olosuhteissa normaalia tai hyväksyttävää. Jotain hengenvajautta on havaittavissa monissakin mielipiteissä, joissa vedetään yhdysmerkit vilkkaan ja monipuolisen seksielämän ja pedofilian välille.

Jos irtosuhteita pitää moraalittomana ja täten irtisanomisperusteena, niin voisiko edes johonkin saada listan mikä kaikki muu on moraalitonta ja siten irtisanomisperuste? Minun mielestäni ainoa työsuhteeseen liittyvä moraalinen raja voi tulla laista. Jos jollain on muita moraalisia rajoja, niin ne olisi hyvä kertoa jo etukäteen.

Tosin kun tästä ei ikinä voisi olla ihan varma, niin on ihan ymmärrettävää, ettei pedofiileja haluta päiväkoteihin töihin. Kaikkien tuomitsioiden kannattais ottaa selvää mitä nynfomaani tarkoittaa ennenkuin tuomitsee tätä naista. Rakkaassa naapurimaassamme Ruåttissa tarhantäti ei saanut ihan potkuja, muttei hän saanut enää vaihtaa vauvoille vaippoja, kun selvisi että hän oli LESBO.

Vaikka laki lähtee siitä ettei seksuaalisuuden takia saa syrjiä ketään, niin silti lesbous katsottiin niin "vaaralliseksi" lapsille ettei sellaiset saa olla lasten kanssa tekemisissä. Joku äippä aiemmin sanoikin sen maagisen taikalauseen "Lapsia ja nuoria pitää suojella" keinolla millä hyvänsä ja tämä lause on kuin natsikortti, se riittää mitään muita perusteluja ei tarvita. Lesbous ja mikä tahansa "seksuaalinen perversiyys" riittävät muka siihen ettei kyseisen yksilön oikeuksista tarvitse välittää, hehän voisivat "vakavasti vaarantaa lasten terveyden tai kehityksen"?

Ihan niinkun ne teinit ei näkis sieltä netistä miljoonakertaa pahempaa ja sairasta pornoa mistä ne ei kyllä traumatisoidu? No niin, nythän tulee asiallista keskustelua Kun on molemmanpuolista sukupuolista tarjontaa niin on niitäkin jotka harrastavat sitä seksiä monenkin kanssa.

Jos ei olisi kysyntää ei olisi tarjontakaan. Tää on niin tätä tämä suomen maan meno. Tuossakin nuori nainen hoitanut työnsä varmaan hemmetin hyvin ja ei varmaan oo vaikuttanut työhön omat halunsa niin eikö joku prkleen katkera kotirouva sit hommaa potkut tälle kun ite on niin saamaton tekeen asian eteen mitn et seksi elämänsä kukkis vaan kitisee ja narisee ja valittaa ja mies niin kuin " ajautuu " lukeen näitä blogeja.

Käykö ne baarissa tai ostaako ne lähikaupasta kaljaa? Kohta nää perustaa jonkun ilmiantosivuston jolle voi anonyymisti ilmotella jos on nähnyt jonkun lapsen kanssa tekemisissä olevan ihmisen käyttävän alkoholia tai käyttäytyvän jotenkin seksuaalisesti?

Suomi on ihan sekaisin. Vanhemmat saivat ehdottomat vankeustuomiot vain siksi että rakastelivat KESKENÄÄN, mutta lapset sattuivat kuulemaan tai näkemään jotain, koska he olivat köyhiä ja heillä oli pieni asunto. Lapset huostaan, vanhemmat vankilaan ja montakymmentä tuhatta euroa maksettavaa. Kuinka sairaassa maassa elämme ettei edes äiti ja isä saa olla keskenään kun sekin muka vaurioittaa lapsen kasvua ja kehitysta?!!

Ei yllätä kyllä yhtään. Suurin osa sossun, terveydenhoitoalan ja opetusalan naikkosista on juuri tälläisiä ylikireitä puritaaneja joiden mielestä ihan kaikki vaarantaa lapset ja nuoret. Eikä ne ymmärrä että niitten oma hysterisointi on se mikä traumatisoi.

Tai asiassa on sitten kyse vähän muustakin, jos ehdoton tuomio on tullut. Mutta tosiasia on, että pieni lapsi ei ymmärrä mistä seksissä on kyse, jos sitä ei ole millään tavalla lapselle selitetty.

Ja sen näkeminen ihan ns. Lapsi voi jopa tulkita sen niin, että isä yrittää vahingoittaa äitiä. Nämä ovat oikeasti psykologisia faktoja. Ja lapsen altistaminen seksuaalisille asioille liian varhain on myös lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Ilmeisen laittomat potkut joista olisi voinut haastaa päiväkodin käräjille. Aika ilkeä yleistys sinkkunaisista!!! Itse olen sinkkunainen, enkä todellakaan ole yhtään seksin perään.

Niin että älä yleistä. Yhtähyvin se olisi voinut olla parisuhteessa oleva rouvanainen. Nautinto on elämää Ymmärätkö ettei se tee sinusta yhtään sen parempaa ihmistä että joudut elämään seksitöntä elämää? Elämä on tarkoitettu olemaan nautinnollista, eikä jotain takakireetä pystyyn kuivahtaneiden naisten miellyttämistä.

Eli kunhan ollaan hiljaa seksijutuista, niin kaiken maailman pedofiiliraiskaaja ryhmäeläimiin sekaantujat voivat olla lasten hoitajina? Mäntylä on kyllä lapsellinen. Ja vain huomionhakuinen,kuten äitinsäkin sanoi hesarin torstai-osiossa. En ole vielä lukenut tuota Iltalehden juttua,mutta eilisen hesarin jutun luin posket punaisena myötähäpeästä. Voi,hitto,vuotias luulee olevansa joku seksin papitar: Toivottavasti edes huomaa parinkymmenen vuoden päästä,että tulipa oltua idiootti.

Hesarin haastattelussa hän puhui kaikista niistä seksuaalisuuteen liittyvistä asioista jotka kaikki jo tietävätkin,ilman hänen niiden esille ottamistakin. No,eipä vuotiaalla voisi vielä olla mitään syvällisempoää sanottavaakaan yhtään mistään.

Kyllä on tyhmä likka ja tuolla asenteella tulee munaamaan vielä monta juttua. Tällaista siitä sitten seuraa,kun lapsen annetaan totetuttaa itseään ilman rajoja,kuten äitinsä sanoi,että näin on ollut pienestä asti.

Kyllä kai nyt lapselleen olisi vonuti sen verran tapoja opettaa,ettei hän pilaa lapsellisuuttaan ja tietämättömyyttään koko loppuelämäänsä. Kyllä tässä huutelen jyrkästi vanhempien kasvatusvastuun perään. Äitinsä kehtasi vielä olla oikein kuvassakin! Et taida tietää, että kuinka nuorena nykyään aloitetaan. Olen itsekin aloittanut seksin jo vuotiaana. Kaksikymppisenä olin jo kovin kokenut jos puhutaan panemisesta ja seksitekniikoista.. Seksi on kuitenkin niin paljon muutakin kuin panemista ja orgasmien saavuttamista.

Sen tiedän varsin hyvin koska olen jo yli nelikymppinen. Kaksikymppinen todellakin etsii vielä seksuaalisuuttaan vaikka olisi nainut viittäkymmentä karjua.

No,onneksi tuokin tyttö tulee vielä tajuamaan sen,myöhemmin. Ei kyllä todellakaan kannattaisi revitellä itseään julkisuudessa noin auki,olkoon vuosisata tai-tuhat mikä hyvänsä. Kyllä tytölle riittää nyt lapsenlikkakeikkaa niin paljon kuin kehtaa tehdä. Eihän hän mikään sinkku ole kun asuu seksisuhteessa peräti kahden miehen ja yhden naisen kanssa. Kunnon kimppakivaa ja sauvaleikkejä, sitomista, alistamista, jne. Huh alkaa ihan panettamaan;. Ihan oikein, että sai potkut.

Ei tuollaiselle sovi kuin se maailaman vanhin ammatti. Mikä joku pitäisi tuollaista palveluksessaan, kun kunnon ihmiisä on työttömänä?

Olen kiinnostunut siitä, että pelottaako hahmotelmaa oman työpaikan menettäminen. Hahmotelma on ollut hiljaa No kommentoidaan sitten, kun jo 5 minuuttia sitten huomasin. Pistää miettimään, että miten on lapsen turvallisuus kotona, jos vanhemmalla menee päässä sekaisin aikuisen seksuaalisuus ja lapset tuolla tapaa.

Aiotko nyt poistua Alaston Suomesta? Tämä nyt on vielä teini alastonsuomen sekopää. Yleensä tuollainen yliseksuaalisuus on oire jostain psyyken vammasta, siitä kertoo jo tuo äkillinen hiustenleikkuu.

Luokitellaan sairaudeksi tuollainen käytös jo senkin takia, että on todella suuri riski saada tappavakin sukupuolitauti. Ymmärrän täysin, että erotettu ja suurin osa lääkäreistä olisi varmaan samaa mieltä. Sanonpahan nyt vaan oman mielipiteeni asiasta: Työskentelen itse kasvatustyössä ja olen siinäpä vielä erittäin hyvä. Vapaa-aikani ei kuulu kenellekään, kuin niille joiden kanssa sen haluan jakaa.

Minusta on naurettavaa, että ihmiset aina kyttäilee ihmisiä facebookin tai googlen kautta, miksi pitää olla niin utelias. Myönnän, että tytön olisi kannattanut miettiä, että esiintyykö blogissa omalla nimellä ja kuvalla, mutta eikö vapaa-aika ole vapaa-aikaa vai täytyykö työpaikka valita sen mukaan mitä haluaa vapaalla tehdä?

Päiväkoti toimi ihan oikein. Se että naisella on monta seksikumppania ei suoraan kerro seksin tarpeesta. Yksi taitava mies hoitanee naisen usean kerran joka päivä. Laadusta ei niin väliä. Hyvä että sai potkut, ei tuollaisten pidä saada lapsia työkseen hoitaa. Noilla seksuaalisesti yli-innokkailla naisilla on aina jotain hyväksikäyttöä tai vastaavaa ollut lapsena ja ovat sen takia hieman vinksahtaneet. Ei lapsia hoitamaan tuollaisia, menkööt vaikka baariin laseja keräämään, niin pääsee siellä otollisemmassa ympäristössä jakamaan seksuaalisuuttaan.

Kyllähän ihmisellä viiraa päässä, jos tuo oman seksuaalisuutensa ja intiimiasiansa julkisesti muiden ihmisten silmille. Ai että on kiellettyä olla yliseksuaalinen jos on töissä lastentarhassa. On muuten melkoista paskaa taas. Eihän se nyt helvetti niihin lapsiin kohdistu mitenkään. Kyllä on typerää sakkia.

Samalla tavalla voidaan ajatella, että jos joku harrastaa vaikkapa karatea ei hän voi olla lastentarhanopettajana ettei hakkaa näitä lapsia. No enpä ole lesbokaveri enkä mikään kaveri muutenkaan.

Olen ihan tavallinen perheellinen mies. Typeräähän noita asioita on julkisesti huudella mutta mitä sitten. Irtisanominen on joka tapauksessa laiton, mutta tuskin jaksaa tuokaan tyttörukka rueta paskan palkan takia riitelemään. Omatkin lapset ovat tarhassa missä on 2 täysin ammattitaidotonta hoitajaa. Kyllä noita oikeasti ammattitaidottomia, laiskoja, kahvia lipittäviä ja sipsiä mussuttavia marttoja tarhoissa vaan tuppaa olemaan.

Itse ainakin ottaisin omille lapsilleni ammattitaitoisen lastenhoitajan, vaikka se toimisi vapaa-ajallaan huorana. Hyvä kuitenkin että joutui pois sieltä päiväkodista, ei sinne tuollaisia saa päästää töihin!

Elääkö suomessa vielä joku Espanjan inkvisitiolaitoksen etäispääte. Mitä se kenelleen kuuluu, mitä ihminen vapaa-aikanaan tekee. Onko päiväkodin johtokunnassa joku lestamummoporukka. Toinen huomio tästä on se, että tällaiset epänormaalit naiset ovat yleensä helvetin rumannäköisiä. Liekö tuo epänormaali käytös kumpuaa siitä, että kukaan mies ei halua naida rumannäköistä naista. Tuo melissa on siitä hyvä esimerkki - nainen on niin ruma ja miehisen näköinen, ettei tavallisella hetero miehellä edes ottaisi eteen.

Kieltämättä vähän nauratti tuo koko juttu. D Varsinkin se kun ajeli päänsä kaljuksi, hyvin olennainen tieto Jokainen tekee mitä lystää. Antaahan se itsestään kaiken paljastaminen vähän tyhmän leiman, mutta minkäs teet. Kyllähän sitä saa juosta sängyissä ihan miten paljon haluaa, mutta mitä se kenellekään kuuluu? Ja sitä paitsi ketä kiinnostaa pitää jotain blogia siitä ja vielä lukea sitä??

Mihin tää maailma on menossa? Ei mitään rajaa taida enää olla. Itse olen kaksikymppinen ja tuo koko touhu tuntuu ihan järjettömältä. Mutta jotkut taitavat hyväksyä tuollaiset blogit vaan olankohautuksella ja hälläväliä asenteella. Ei minusta tuo ihan normaalin parikymppisen touhulta vaikuta, vaikka olisikin kokeilunhaluinen. Tuntuu vaan, että kaikki tässä maailmassa pitäisi yhtäkkiä olla niin hyväksyttävää ja ei yhtään ihmeellistä.

Tuo irtisanominen nyt oli kohtuutonta, mutta kyllä se silti pistää miettimään. Ihmeellistä touhua, olen ehkä sitten vanhanaikainen kun en aina ymmärrä. Ja kun nämä ajat nyt on tämmöiset että kaikkea erillaisuutta pitää ymmärtää, niin vielä varmaan voittaakin jutun ja pääsee leikkimään värkillään taas pikkulasten keskelle. En ota kantaakaan muuhun kun siihen että jokainen saa minun puolestani pylsiä miehiä, sekä naisia ihan niin paljon kun huvittaa. Pääasiahan on ammattimaisuus olipa kyse mistä työstä tahansa.

Jos työtekijä on ammattitaidoton ja laiminlyö työtehtäviään rankasti, niin se on se asia miksi pitäisi antaa kenkää. Ei se seksuaalinen suuntautuminen. Tästä tapauksesta en tiedä mitään muuta kuin tuon otsikon ja siihen olen ottanut kantaa. Onko mitään järkeä toitottaa koko maailmalle omista sänkypuuhistaan Julkisuuden tavoittelua varmaan ja seksillä monen kumppanin kanssa kyllä pääsee otsikoihin, kun sen laukoo otollisessa seurassa Mutta siinä tulee niitä kylkiäisiäkin,jotka ei ole aina niin kivoja..

Sitä saa mitä tilaa Mutta jäähän tyttöselle ne petikaverit vielä kuitenkin Maailma on täynnänsä sairasta kakkaa Eikun takaisin töihin hoitaja on rehelisyyden perikuva. Eihän tuo liity mitenkään työhön. Saisiko nuori mies potkut päiväkodista, jos saataisiin selville että hän on hyvin kiinnostunut seksistä ja haluaa harrastaa seksiä useiden eri naisten kanssa? Ei tietenkään, koska sellaista nuorta miestä pidettäisiin vain normaalina. Jos hän on hoitanut työnsä hyvin, ei ole oikein antaa potkuja.

Tietysti jos olisi ollut lapsien hyväksikäyttöä privaattielämässä, olisi ihan eri asia. Eli sinusta on OK, että sielunpaimen pappi ruoskii kotonaan äämiä, korkokengät jalassa saarnojen välillä? Ei liity työhön mitenkään ja tuskin haittaa työtä. Kyllähän sitä tuollakin lailla tienaa leipänsä ihan paksun makkaran kanssa. Ylihuolestuneet vanhemmat raketilla kuuhun. Lasten kanssa työskentelevät toimittavat rikosrekisteriotteen työnantajalle, hässimispäiväkirjanotetta ei tarvi toimittaa.

Tyhmä tyttö mutta minkäs teet? Vain taivas rajana Ihmiset kyllä tulee tekemään lisää ihmisille potkuja kaikenlaisista blogeista. Eikös jotkut jopa ilmianna blogeja eteenpäin tuolla facebookissa?. Ihmisten yksityisyys menee miljoonien ihmisten tietoon. Kyllä ihmiset osaa olla tyhmiä, eikä ajattele seurauksia,kenen tiedossa ne tuolla menee luettavaksi eteenpäin. Olenko ymmärtänyt oikein että nainen on saanut potkut liian aktiivisen seksielämän vuoksi?

Kai tämä tuohtunut äitikin on ainakin kerran harrastanut tuota paheksuttua yhdyntää. Onko nyt vaan kyse siitä miten sen tekee ja kuinka usein? Jutusta ymmärsin että työnsä tyttö oli tehnyt ihan moitteitta. Eli ongelmaa ei ole olisi jos seksiä harrastettaisiin saunan jälkeen perinteisessä asennossa, pimeässä eikä ainakaan kerrottaisi siitä kenellekään. Ei kai sillä pitäisi olla mitään väliä mitä ihminen tekee vapaa-ajallaan jos työstä ei ole valittamista.

Ja tässä jutussa käsittääkseni kaikki osapuolet ovat olleet vapaaehtoisesti mukana omasta tahdostaan. Huh huh huh Samaa paskaa koko ketju kuten vanhojen miesten puheet televisiohaastattelussa Lappeenrannan kadulla homoudesta ja sen syistä.

Yksinkertaista ja tietämätöntä kansaa. Jossei kyseinen nainen käy lapsiin, niin mikä on ongelma? Mitä heelkuttia se asia työnantajalle kuuluu mitä työntekijä tekee vapaa ajallaan,jos se ei näy työn suorittamisessa mitenkään. Koska kyseiset henkilöt eivät ole yksityishenkilöitä, vaan julkisuuden henkilöitä jotka hoitavat julkista virkaa joka perustuu luottamukseen.

Se tarkoittaa sitä että kyseinen henkilö ei ole ainoastaan rivityöntekijä, vaan työpaikkansa ja ammattinsa edustaja. Rivityöntekijä ei ole työpaikkansa edustaja kuin työajallaan ja silloin kun pukeutuu työvaatteisiinsa. Tästä on säädetty laista. Jos tarkoitat kanervahärdelliä niin ei olisi potkuja tullut, kun olisi vain heti alussa sanonut, että naiset kiinnostaa.

Homma olisi ollut sillä selvä. Siinä olisi ollut pillupoliisien tehtävät tehty, kun tunnustus olisi tullut heti, eikä viikkoja kestäneen valehtelun takia.

On se itsensä tyhmää mainontaa että hei mulla on Pillu Ei ole kyllä ihan kaikki päässä kohdallaan ihmisillä, jotka itseään mainostaa, sama kuin mainostaisi.

Eli suomeksi blogien naiset ovat vapaata riistaa kaikille miehille. Ei sovi julkisesti tuoda asioita, missään ammatissa,vaikka olisi kuka tahansa. Voiko joku laittaa palstalle minkälaisia seksiblogeja muut pitää? Nymfomanian lisäksi seksiblogin pitäjää taitaa vaivata exhibitionismi- mikäpä muukaan saa ihmisen paljastamaan kaikkein yksityisimpiä asioitaan?

On ihan hyvä että aletaan löytää ja hyväksyä rajoja sopimattomalle käyttäytymiselle. Tämä maailma on jo nyt niin seksuaalisuuden läpitunkemaa ettei lapsuudelle jää tilaa, johan taannoin esikouluikäiset pojat alistivat ja kohtelivat sukupuolisiveellisesti kaltoin pientä tyttöä, mitenkähän senkin asian tutkiminen lienee edennyt.

Jokainen aikuinen ihminen on lapselle esikuva oikeasta ja väärästä. Tietenkään kenenkään ei pidä lapsille näitä asioita mainostaa, mutta jos henkilö hoitaa työnsä huolella, ja ohjaa lapsia oikein ongelmaa ei ole. Ja jos joku 4 vuotias päiväkodista jo osaa lukea ja löytää internettiin ja edes ymmärtää puoliakaan kirjoittajan blogista, se on vanhempien vika jotka päästävät nämä lapset internettiin.

Kertokaas nyt oikeasti, minkätakia on teidän mielestä väärin olla seksuaalisesti aktiivinen, harrastaa seksiä paljon ja useamman kumppanin kanssa?

Mikä siinä on moraalisesti väärin? Ja kuka tahansa, joka työskentelee lastenkanssa voi olla pdeofiili. Sillä pedofiilit hakeutuvat ammatteihin, joissa he voivat olla tekemisissä lasten kanssa, olivat nymfoja tai ei. Nymfous ei ole perverssio. Nymfous ei ole perversio, mutta seksuaalinen häiriö kyllä ja löytyy myös suomalaisesta tautiluokituksesta. Kyllä olin todella järkyttynyt,kun oma poika oli päässyt joitakin kautta katsomaan pornoa, Sitten olivat ihmiset saaneet kommentoida " kiihottavia asioita".

Poika- miksi naiset kirjoittaa kuvaan, - olet herkku mies. Äitinä voitte kuvitella miten järkyttynyt olen kun 9 v poika,estoitta huolimatta pääsi sivulle,joka olisi pitännyt olla estetty. Mutta löysin pornotähden 10 sivuisen pienen blogin. Tottakai sain siihen eston sitten myös,mutta voi noin iso asia löytyä blogien kautta. Mietin että,mitä olisi tapahtunut jos poika olisi päässyt lukemaan blogia?

Surullista että emme voi aina suojella lapsiamme pahoilta avoimilta asioilta. Miksi ihmiset eivät ajattele, mitä sinne nettiin kirjoittaa. Katsos kun maailmaa ei määritä sun penikkasi, minä pärjäsin kakarana aivan hyvin ilman nettiä. Miksi vanhemmat päästävät noin nuoria lapsia nettiin? Tollainen pervo-pornoilija ei mun lapsia hoida saatanah soikoon!!!!

HYi olkoon, kaikki homot. Sehän on Jumalan asettama seuraus maailman synneille, ja voi vain syyttää omaa syntymäänsä, jotka majanmaijoille joutas, helvetin kiirastuleen, ilman ruokaa ja juomaa. Voi sitten vapautua taakasta ilmoittumalla kristuksen joukkoihin ja oppimalla yhteiskunnan hyväksymälle tielle. Maailma on palautetteva kunnolisten ihmisten asuinpaikaksi. Aloitetaan siitä, että te harrastatte sairaita palvontarituaalejanne ja laulatte lauluja saunatontuille - kukaan ei puutu, sen kuin.

Katoliset papit ovatkin todettu heIvetin hyviksi hoitajiksi kuoripojille. Lisäksi menimme juuri kihloihin. Muutoinkin koen olevani onnellinen, mutta seksittömyydestä on tullut iso ahdistus.

En uskalla enää ottaa asiaa puheeksi kun pelkään että tulee riita ja seuraava mahdollinen seksikerta on jälleen kauempana tulevaisuudessa. Onko muilla ihmisillä samoja kokemuksia tai jotain vinkkejä mitä tehdä asialle? Eroa en halua, enkä vieraisiinkaan tahdo. Seksi on kuitenkin perustarve ja haluaisin siitä nauttia mieheni kanssa, en oman käteni. Ihmettelen vaan kauanko tämä kausi mahtaa kestää..

Varmaan mies saa tyydytyksen siitä pornon katselusta. Koska suhde on noin tuore, eikä seksiasiat kohtaa, on syytä vaihtaa kumppani. Jos nyt jo on tuollaista, jatkossa ei ole yhtään kummoisempaa, jos edes tätäkään vähää. Jotkut meistä eivät kaipaa toisen läheisyyttä, vaan oma käsi ja katseleminen korvaa sen kokonaan. Pura kihlaus, sinusta tulee siinä onneton, katkera ja epävarma naisellisuudestasi. Ehkä sinut on kihlattu kulissiksi? Kulissit tehdään tai luodaan tai pidetään siksi, että kaikkinäyttäisi ulospäin "normaalilta".

Homoseksuaalit solmivat avioliiton ja jopa lapsia, ettei heidän suuntautumisensa olisi tullut koko kansan tietoon; näin oli etenkin ennenvanhaan, kun homoseksuaalisuus oli tuomittavaa, jopa rikollista. Yhteiskunta arvostaa vieläkin miestä, jolla on vaimo, perhe Saattaa olla myös, että mies ei tiedosta itsekään omaa tilannettaan. Minusta ei kuulosta ollenkaan hyvältä jos mies ei tarvitse parisuhteessaan seksiä.

Pornon katselu on ihan ok silloin tällöin, mutta jos se vie voiton kahden toisiaan rakastavan ja haluavan ihmisen väliseltä rakastelulta niin silloin jossain mättää ja isosti. No jos haluat tuollaisen liiton, jossa mies vetää käteen ja sinä jäät ilman, silloin jäät suhteeseen, muuten jätät tuollaisen luuserin. Etkö ole koskaan kuullut näistä miehistä, jotka eivät välitä olla naisensa kanssa seksissä, vaan katselevat mieluummin pornotähtösiä? Etsi itsellesi uusi mies, äläkä valita! Ei se mies mihinkään muutu.

Keskustele poikaystäväsi kanssa ja esitä ratkaisuksi siveysvyötä. Loppuu nimittäin pornon katsominen kerralla! Meillä ainakin toimii hyvin Mitäs jos hankit vibraattorin etkä piinaa miestäsi seksillä? Reilu 10 vuotta sitten tapasin nykyisen miesystäväni. Seksi oli alun alkaen laimeaa eikä hänelle seksi ole ilmeisesesti koskaan ollut se juttu. Olin kummastunut, enkä aluksi oikein ymmärtänyt mistä on kysymys, koska exäni oli ihan toista maata. Pikkuveitikka oli tällä uudella aika laiskan oloinen.

Nyt on tilanne se, että kerran kuussa saatetaan sekstailla, silloinkin seksi on aika usein aika huonoa. Olen tyytynyt tähän vaikka aluksi koin olevani ruma, huono ja kelpaamaton naisena.

Itsekään ei tee mieli kun mies ei oikein syty mistään joten tasapeli. Jos tuo tapaamasi mies ei ole erityinen namupala niin vaihda äkkiä jos et halua päätyä samaan kuin minä. Sama ongelma täällä tosin sillä erotuksella ettei seksiä ole ollut oikein alussakaan. Mies katsoo pornoa ilmeisesti useinkin ja runkkaa. Tunne-elämänkin hoitaa kaikenmaailman suomilovejen ja nyyhkyleffojen avulla. Ei oikeassa elämässään kykene tuntemaan ilmeisesti oikein mitään.

Haluaa hallita sekä raha-asioita että arjen päätöksiä. Kysyy kyllä mielipidettäni mutta vääntää asian kuin asian omaan pirtaansa sopivaksi. Minä en jaksa enää.

: Mies siveysvyössä seksi sivustot homoseksuaaliseen

Naisseuraa gay tullintorin parkkihalli Työntekijän yksityiselämä ei kuulu työnantajalle jos se ei vaikuta työhön ja tässä tapauksessa ei vaikuta. Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide. He rullaavat sätkänsä käsin. Vanhempainillat saivat nyt toisen merkityksen kun tämä opettaja kyseessä. Sairas kommentti sairaasta mielestä. Ei sovi julkisesti tuoda asioita, missään ammatissa,vaikka olisi kuka tahansa.
Mies siveysvyössä seksi sivustot homoseksuaaliseen Tämä kaikki kertoo henkilöstä aika paljon. Pyritkö syyllistämään "jätettyä vaimoa", ja vihjailemaan, että tavalla tai toisella hänkin loppujen lopuksi on se perheensärkijä? Sanonpahan nyt vaan oman mielipiteeni asiasta: Ongelma ovat ne ihmiset jotka syrjivät tuon takia minua jos syrjivät - ja silloin se syrjintä on se mihin pitää puuttua eikä kehoittaa oikeuksiaan toteuttavia kansalaisia "toimimaan salassa". Milloin liika jeesustelu on liikaa? Tosin kun tästä ei ikinä voisi olla ihan varma, niin on ihan ymmärrettävää, ettei pedofiileja haluta päiväkoteihin töihin. Siksi asiasta ei tarvi tehdä numeroa - ja jos siitä tehdään numero on se äärimmäisen huonoa ymmärrystä kasvatuksesta niiltä aikuisilta jotka kiinnittävät huomionsa toisen seksuaalisuuteen tasolla joka ei koske tuonikäisiä lapsia - ja jotka pakottavat lapsen ottamaan kantaa ja osallistumaan henkisesti mielipiteeseen siitä millainen hoitotäti on seksuaalisilta taipumuksiltaan.
Tissi kalu gay anopilta kalua 47
Homoseksuaaliseen sex video ilmainen seuraa joensuu Suomalaista homo naintia dikiviihde
VASEKTOMIA HINTA ILMAISTA GAY SEURAA Irtisanomisesta on AINA annettava ensin varoitus, jonka jälkeen työnantajan on myönnettävä kohtuullinen aika työntekijälle yrittää järjestää työnantajan moittimat asiat kuntoon. Suojellaan lapsia ja nuorisoa! Aiotko nyt poistua Alaston Suomesta? EI minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Vaikka laki lähtee siitä ettei seksuaalisuuden takia saa syrjiä ketään, niin silti lesbous katsottiin niin "vaaralliseksi" lapsille ettei sellaiset saa olla lasten kanssa tekemisissä. Vapaa-aikani ei kuulu kenellekään, kuin niille joiden kanssa sen haluan jakaa. Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!!
Mies siveysvyössä seksi sivustot homoseksuaaliseen Seksistä puhuttiin vain yhdessä seminaarissa kolmen miehen voimin. Kun sitten kysyttiin kuvitteellista mahdollisuutta homoseksuaaliseen toimintaan, naisista 65 . Nykypäivänä jotkut käyttävät siveysvöitä osana seksileikkejä: toiset leikkivät niillä satunnaisesti, Englanniksi lisätietoja löytyy esimerkiksi näiltä sivustoilta. Erootika kauplused tallinnas tuttvus milf seksi sinkut imevä mies laski sxsi filmit . ilmaista pornoa tatuointi hinnat kauppaopisto gti lehti naisten siveysvyö toora .. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. tammikuu Hae ravandno.net-sivustolta. Katkaise Varmaan mies saa tyydytyksen siitä pornon katselusta. Homoseksuaalit solmivat avioliiton ja jopa lapsia, ettei heidän . Keskustele poikaystäväsi kanssa ja esitä ratkaisuksi siveysvyötä.

CAMS XXX SEKSIÄ KUOPIO HOMOSEKSUAALISEEN

7. toukokuu nrt paras porno sivusto juna helsinki kirkkonummi seksi baarit rauma horoskooppi mies siveysvyössä tragus korut sokkotreffit s-treffit sexi videot Anne rakastaa hyvä hieronta Homoseksuaalinen mies hieronta vids New. Seksistä puhuttiin vain yhdessä seminaarissa kolmen miehen voimin. Kun sitten kysyttiin kuvitteellista mahdollisuutta homoseksuaaliseen toimintaan, naisista 65 . Nykypäivänä jotkut käyttävät siveysvöitä osana seksileikkejä: toiset leikkivät niillä satunnaisesti, Englanniksi lisätietoja löytyy esimerkiksi näiltä sivustoilta. Kiimainen nainen, seksi - Ilmainen Porno ja XXX videot Tule ja Katso uusi online Hanki seksiseuraa - Suomen suurin seksitreffi sivusto Nainen, etsii, suomalaista, miestä, lieksa Miestä, pargas sisällyttäen siihen suuntautuminen, avoimesti homoseksuaalisen suuntaan. Sihteeriopisto sex work mies siveysvyössä,

SEX SHOP GAY PORI ANOPIN KALUA