Tottakai naiset, jotka näyttelevät, osaavat näytellä myös ne supistukset ja värinät. Naisten orgasmeja on erilaisia. Joskus lipsahtaa niin kuin varkain ohi ja joskus taas tuntuu, että sydänkin pysähtyy eikä hengitys tasaannut ollenkaan. MUTTA miksi ajatellaan, että nainen ei voisi nauttia ilman orgasmia. En minä aikakaan ole aina sillä tuulella.

Ihan yhtä nautittavaa on harrastaa seksiä ja olla iho ihoa vasten. Helliä, halailla, suudella jne. Puhua pitäisi asioista enemmän ja miehenkin tulisi ymmärtää, että nainen ei ole tyytymätön ilman orgasmia eikä miehen taidoissa ole välttämättä mitään vikaa.

Seksimme on liian suorituspainotteista ja sisältää liikaa odotuksia hyvästä suorituksesta. Olen lukenut joskus erään naisen haastattelua joka seurusteli ranskalaisen miehen kanssa. Hän sanoi, että seksi on ihanaa ranskalaisten kanssa. Se voi jatkua kaksikin tuntia, ilman että päästään yhdyntään saakka. Siis vain pelehditään ja pidetään hauskaa ilman pakollista suorittamista.

Kai nyt jokainen osaa lantionpohjalihaksiaan käyttää - myös seksin aikana eikä vain kauppajonossa, mikä nyt ei heti tullu mulle ainakaan mieleen, mutta ei se ole sama asia. Eivät noi feikkaavat muijat sori naiset taida tietää orgasmista mitään. Sun tarttee näyttää niille Jörmy oikein kädestä pitäen. Nainen, joka ei viitsi feikata, koska sitten mies ei panisi joka kerta parastaan Itsekin näin olen toisinaan tehnyt, kunnes suhteen hieman vakavoituessa totesin että nyt on aika alkaa opettelemaan kuinka tämä nainen oikeasti toimii ; Jos kysymys on vain yhdynnän aikana saaduista orgasmeistä niin luku on varmasti lähellä totuutta.

Sen verran harvinaista tuo herkku. Miehet; pitäkää huoli että nainen tulee pääsääntöisesti ensin ja sitten vasta itse.. Jos ei tykkää suuseksistä, ei ole mitenkään mahdollista saada siinä orkkuakaan. Itselleni se kyllä tuottaa korkeita ääniä, muttei orgasmia. Orkkuihin tarvitaan jotakin jöpäkämpää välinettä, silloin kun miehen kanssa ollaan tekemisissä eikä yksinään, mikä on tylsää.

Aina tulee orkut, en teeskentele, never. Kerran saattoi yksi kokematonko? Yleensä harmistun, jos kehtaa jättää minut ilman.. Ja sisaret, jos ette saa, niin yrittäkää sitten nauttia ilman, älkääkä ottako paineita! Voisi tehdä mielenkiintoisempiakin tutkimuksia, esim - miten paljon enemmän nainen voikaa saada orgasmeja kuin mies - miten paljon järisyttävämpiä naisen orgasmit voi olla kuin miehen Voi olla että on paljon naisia joilla orgasmi on työn takana ja se on miehelle pirun ikävä asia mutta sitten on paljon myös niitä joilla se on helpossa ja on megaluokkaa ihan oikeasti.

Tai sitten olen törmännyt huippuluokan artisteihin monta kertaa. En ymmärrä miehiä, joille naisen orgasmi olisi jotenkin ongelma. Ehkä juuri nämä miehet eivät pysty sitä tuottamaan saatikaan edes itsellekkään. Hävetkää miehet, ja myös naiset jotka vatkovat asiaa yllin kyllin, katsokaa kaikki valittajat peiliin ja alapuolelle. Itse olen teeskennellyt, useamminkin kuin kerran. Yleensä on yksinkertaisesti ollut helpompaa feikata kuin aiheuttaa miehelle suorituspaineita.

Silti en suosittelisi kenellekään muulle feikkaamista. Ensinnäkään sellainen suhde ei voi toimia pitemmän päälle, missä molemmat eivät oikeasti nauti. Toiseksi feikkaamalla me naiset ylläpidämme itse sitä luuloa, että "kestävät panomiehet" ovat parhaita rakastajia ja oikea nainen laukeaa kun sitä vain osaa jyystää tarpeeksi hyvin. Nykyinen kumppanini tietää, että en saa yhdynnässä, ja hän on onneksi hyvä suustaan ja näppärä sormistaan: Ja joskus sanon suoraan, että minä en nyt pysty laukeamaan yleensä syynä on se, että olen yksinkertaisesti liian stressaantunut eivätkä asiat lakkaa pyörimästä mielessä edes sängyssä , mutta nauti sinä.

Odotan kyllä vastavuoroisesti, että mieskin puolestaan tyydyttää joskus minut, vaikka itse ei olisi sillä tuulella - sitä ei vain koskaan ole tapahtunut, koska aina hän on "velvollisuuttaan hoitaessaan" tullut sille tuulelle Mä oon tosi hyvä suustani, mutta ei se suunsoitto oo koskaan auttanu. Lukekaahan tuo aloitus uudestaan. Siihen riittää pari kertaa elämässä. Mikä vitun päätelmä on se, että suomalaisilla menee paremmin?

Kuka idiootti tuon on tulkinnut? Kylläpä on leväperäisiä ilmaisuja ja outoja päätelmiä saatu ympättyä yhteen artikkeliin. Eli tehdyt väitteet eivät ole mitenkään vertailukelpoisia Tuossa nettiversiossahan ei siteerattu pelkästään tutkimuksen tuloksia vaan toimittaja oli ympännyt siihen oman virheellisen tulkintansa, jotta saisi mojovamman otsikon.

Tutkimus itsessään saattoi olla ihan asiallinen. Korjataanpa niitä termejä vähän. Yhdyntäorgasmia ei pidä sekoittaa emätinorgasmiin.

Yhdyntäorgasmi on mikä tahansa yhdynnässä saatu orgasmi, kuten nimi sanoo - yhdyntäorgasmi. Suurin osa naisista ei saa orgasmia pelkällä emättimen stimulaatiolla. Orgasmi yhdynnässä tai muuten saatu lakkaa olamasta emätinorgasmi heti, kun mukaan tulee klitorisstimulaatio, tapahtui se sitten sormella, vibralla tai miehen häpykummulla. Harvassa yhdyntäasennossa klitoris jää täysin vaille huomiota. Nykyään monet naiset ovat tajunneet, että orgasmin saa yhdynnässä helposti kiihottamalla klitorista.

Sen voi siis tehdä esim. Tällaisia tuloksia saa myös ihan itse tekemällä äänestyksen vaikka jollain foorumilla, ja erittelemällä siihen vaihtoehtoja, miten orgasmi yhdynnässä tarkalleen on saatu. Todellakin enemmistö naisista saa orgasmin yhdynnässä, emätinorgasmeja taas vähemmistö. Ei ole mitään syytä väittää yhdyntäorgasmin olevan vain puhdas emätinorgasmi, koska a klitoriksen stimulaatiota on mahdoton varmaksi poissulkea ja b naisella on klitoris orgasmeja varten, joten miksi pitäisi luoda mielikuva sen tuottamasta orgasmista jotenkin "ei-oikeana"?

Moni nainen itse asiassa ei saa yhdynnässä juuri sen vuoksi, koska ajattelee, että orgasmin on tultava ilman kltoriksen stimulointia. Erikoista, että joku tuolla ylempänä sanoi, että ei ole oikea yhdyntäorgasmi, jos se tulee "delfiinin" avulla. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten ko. Kuten jo sanoin, klitoris saa suurimmassa osassa asentoja stimulaatiota.

Kuinka vähäistä stimulaation on oltava, että saatu orgasmi lasketaan yhdyntäorgasmiksi? Siis naisen tulee saada orgasmi täysin miehen toiminnan seurauksena? Ihan puhtaasti pelkästä peniksen työnnöistä? Vai kelpaako, jos mies lykkii tahallaan siten, että hankaa klitorista samalla?

Ja ennen kaikkea, mitä tarkoitusta tällainen purismi palvelee? Summa summarum, puhdas emätinorgasmi on harvinaisuus, puhdas yhdyntäorgasmi taas on täysin yhdynnässä saatu orgasmi - tapahtuu siis peniksen ollessa emättimessä koko orgasmin aikana.

Tästä on useimmiten mahdoton erottaa emättimen ja klitoriksen osuutta, eikä siihen ole kyllä mitään tarvettakaan. On oikeastaan aika surullista, että ihmiset kuvittelevat yhdyntäorgasmin olevan synonyymi emätinorgasmille Masturbointiako varten ajattelitte naisella klitoriksen olevan? Kyllä se ihan yhdynnässäkin hyödynnettäväksi on tarkoitettu. Ei suomalaisista naisista saa noin moni orgasmia. Valtaosa naisita saa orgasmin muulla tavalla kuin pelkällä pökkimisellä, vaikka miehet olettaa muuta.

Muutenkin naisten hoitelu vie enemmän aikaa kuin miesten. Harvoin se niiiiiiin taivaallista on. Kyllä Sinun kannattaisi miettiä kenen kanssa rakastelet, jollei ole muuta syytä äännellä nautintoa, kuin saada mies äkkiä lopettamaan.

Minä olen kyllä tottunut siihen, että pyydetään jaksamaan vielä vaan pitempään. Mutta olet oikeassa, että jos nainen vaan makaa alla ja miettii muuta, niin vaikea siinä on miehenkään innostua ;. Teeskentelin vaikka en koskaan saanut. Enää en teeskentele, enkä saa. Kysyisi joku edes sitä, miten tedään oikein. Varsinkin jos on ohut. Yleensä kundit odottavat, että nainen saa ekaks ja sitten laukeevat. Joskus jos ei meinaa millään laueta ja alkaa puuduttaa koko touhu, ni silloin on mun mielestä kohteliaampaa näytellä orgasmi tavallaan vinkiksi miehelle, että sun vuoros, ku sanoo kesken seksin, että "Mä en jaksa enää, voitko laueta jo?

Pikku vilppi, molemmat nauttii, mitä pahaa? Kyllä, aivan varmasti jos mies ei osaa tyydyttää. Luulevatpahan ainakin olevansa hyviä kun vähän voihkii että hyvää tekee. Itse en ole koskaan "saanut" yhdynnässä orgasmia ja odotan innolla millon tapaisin miehen joka kykenee sen minulle antamaan. Tässä on mies joka antaa or Nyt olisi etsimäsi mies tässä. Koska tavataan ja missä odota mielenkiinnolla tapaamistmme. Onpas varsin kypsä ajattelutapa! Mielestäni hyvä seksi vaati molemmilta osapuolilta ensinnäkin itsensä tuntemista, sekä osallistumista siihen molempia tuottavaan nautintoon.

Ei se mihinkään kehity, jos esitetään toiselle jotain muuta kuin mitä on, ja miltä tuntuu! Ja ei se kai nyt herranjestas ole pelkästään miehen velvollisuus saattaa molemmat onnelliseksi kahden ihmisen välisessä kanssakäynnissä. Olen tähän ikään mennessä kohdannut monenmoisia naisia, ja ihmettelen suuresti miten käsittämättömän isoja eroavaisuuksia heissä on ja nimenomaan siinä korvien välissä tapahtuvassa ajatuksessa omaan itseensä ja seksiin ylipäänsä.

Silti täällä painotetaan vaan sitä miehen roolia.: Ette te naiset yleisesti sen parempia ole ymmärtämään mistä mies tykkää ja teitäkin pitää ohjailla ja kertoa mikä tuntuu hyvälle. Ylipäänsä suuri osa nautinnosta tulee kahden ihmisen välisestä kemiasta ja miten hyvin tuntee toisen.

Se että feikkaa ei varmaan paranna eloa makuukammarissa.. Samoin olen huomannut, että osa naisista ajattelee, että heitä pitäisi huomioida vaikka kuinka, mutta miehen pitäisi olla aina valmis yhdyntään!! Ja jonkun pikapanon perusteella on aika turhaa määrittää toisen fyysiset taidot. Minähän sen oman kroppani parhaiten tunnen ja tiedän mikä tekee hyvää ja mikä ei!!!

Enkä ole väittänytkään etteikö miehillä olisi sama juttu. Kokemuksieni mukaan olen kyllä ja pyrin aina tekemään miehelle hyvää mutta turhautuminen ja teeskentely tulee nimenomaan siitä että toinen siis mies haluaa vain että hänelle tehdään hyvää ja naisella, siis minulla ei ole väliä. Ja vaikka sitä kuinka sanoisi että; ei älä tee noin, vaan näin, ja silti toinen tekee juuri päinvostoin niin sitä tuppaa luovuttaan ja toivoo että koko "operaatio" olisi jo ohi, siksi teeskentely.

On harvinaista, siis minun kokemukseni mukaan, löytää mies joka ajattelee myös naisen nautintoa. On vaan todella turhauttavaa kun toinen ei tee hyvää ja voi jopa satuttaa vaikka kuinka yrität ohjailla. Ja minusta kun on kyse niin tunnen omat haluni ja kroppani varsin hyvin, sillä olen tutkiskellut itseäni sekä fyysisesti että henkisesti, vaikeinta on vaan löytää mies joka ymmärtää niitä ja haluaa miellyttää.

Noista prosenteista en tiedä. Koska se tuntuu hyvälä kummaltakin kun toinen saa tyydytyksen. Ei sitä aina ole sellaisella tuulella että onnistuu. Muttta on mielestäni ihan kiva , että edes toinen tuntee. Ja vaikka toisesta joskus sen näyttelemisen huomaa niin ei siinäkään pahaa ole. Pitkässä avioliitossa kaikki tuollaiset keinot on mielestäni hyväksi. Itse olin niin tyhmä etten sitä tehnyt ekassa suhteessa ja siitä syntyi kauhea noidankehä. Riitoja, molemminpuolista haluttomuutta ja lopulta ero..

Olin silloin liian nuori ja kokematon, mutta nyt olen fiksumpi ja ymmärrän seuraavassa suhteessa teeskennellä. Jos teeskentelen kiltisti niin seksielämä jatkuu ja alankin ehkä joskus saada ihan oikeasti orgasmeja.

Miehet ei koskaan tule ymmärtämään, ettei se meiltä naisilta käy noin vain vahingossa kuten miehiltä. Eikä varsinkaan jos sitä aletaan oikein vaatimaan ja tehdään siitä koko suhteen peikko. Ne joutuu siis koko ajan pidättelemään vain naisen takia ja nainen taasen ajattelee että "tulis jo", muttei se ole vielä edes lähelläkään.. Kun mies on vartin jälkeen jo ihan kuolemaa tekevän näköinen, niin minkälainen hirviö ei antaisi armahdusta ja teeskentelisi? Kun se nyt ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö nainen muka nauttinut laisinkaan!

Nautin aina kun saan olla lähellä kultaani, oli se sitten pussaamista tai vain kädestä pitämistä. En nyt tietenkään VASTUSTA orgasmejakaan, mutta minulle on ihan ok että ehkä kerran vuodessa saan, voin kuitenkin itse hankkia orgasmeja, mutta en mieheni läheisyyttä saa omin käsin hankittua.

Minusta miesten olisi jo korkea aika hyväksyä että me naiset emme ole samanlaisia kuin he tyyliin "2 työntöä ja tuijotus", emmekä me myöskään ole sellaisia huutavia barbeja joita pornoleffoissa näytetään. Että kun hiukan lirputtelee klittaa niin ne kiljuu kaulasuonet pullottaen. Jotenkin tuo porno on alkanut ärsyttää juuri sen takia että siinä annetaan ihan väärä kuva siitä mistä nainen nauttii.

Joten jos haluat olla tosimies ja oppia mistä naiset tykkää, niin lopeta pornon tuijotus ja ala katsella "ämmien leffoja", romanttista hömppää, joo juuri niitä leffoja joiden aikana te miehet alatte kuorsata! Jos olisitte hereillä niiden leffojen aikana niin oppisitte, miten herkäksi nainen tulee vain oikeanlaisella käyttäytymisellä. Mies nro jotain Tosi kiinnostava viesti sulta, usein pohtii! En tuijota pornoa mutten ämmien leffojakaan.

Ylipäätään tuo orgasmi on mysteeri mulle. Miltä mahtaa tuntua, en ole koskaan saanut. Siemensyöksyjä kyllä, ne ovat tylsiä. KAikilla naisilla on oikeus orgasmiin, jos sen saa yksin, sen voi myös saada miehen kanssa Puhukaa miestenne kanssa ja sanokaa miehellenne jos olette lähellä orgasmia, mutta hän saa sen ensin, että hoitaa sutkin loppuu Ei sitä tarvii hävetä että on hitaanpi kuin mies Itse en voi saada orgasmia mieheni kanssa, vaikka mies tekisi mitä ja vaikka se tuntuisi hyvältä mitä mies tekee siitä huolimatta, että saan itsekseni.

Miksi sitten väitän näin? Siitä syystä, että saadakseni itse orgasmin fantasioin sellaisista asioista, joista en todellakaan halua mieheni kanssa fantasioida ja joita en todellakaan haluaisi hänen kanssaan toteuttaa.

Orgasmia en saa ja ollaan siitä miehen kanssa puhuttu. Mutta se että uskaltaa pitää sitä mölinää sängyssä on jotenkin hirveen vapauttavaa. Seksistä saa jotenkin enemmän irti kun kuulee että ite on siinä niin kovasti mukana. Ja ehkäpä ne liikketki tuntuu paljon pehmeämmiltä. Nuorempana mä kyllä kans syytin miestä siitä että miksi se nyt ei saa mulle orgasmia kun mä makaan tässä kuin lahna ja yritin ajatella kaikkia eroottisia asioita.

Mutta kun niitä vaihteli ja löysi semmosen omanlaisensa miehen. Seksi suhteessa kannattaa ja tulee olla rehellinen, itse tulin kaapista ulos vuosi sitten ja sanoin että voisin joskus olla myös naisen kanssa Mies innostui kovasti asiasta eikä pistä pahakseen jos sängyssä on kaksi naista!

Itse hän ei oikein osaa klitoristani sormeilla ja nyt sitä sitten ollaan ilman O: Kohta alkaa kyllästyttää koko sänkyhommailu. En kuitenkaan viitsi teeskennellä. Miksi kohottaisin hänen egoaan turhaan? Jos sun poikaystävää EI kiihota tieto siitä, että sä saat orgasmin omilla sormilla yhdynnän aikana, niin ei kun vaan ukko vaihtoon Itsestä tuntuu nää jutut seksistä ilman orgasmia tosi kurjalta. Itse saan aina, paitsi kerran, mutta otettiin 15 min päästä uudestaan. Tuntuu todella tyhmältä alkaa neuvomaan ketään, kun en todellakaan koe itse olevani mikään ekspertti, mutta, jos olet niitä naisia, joka tarvitsee orgasmiin myös klitoriskiihotusta, niin musta paras asento on silloin niin, että nainen on päällä, mies istuu sängyllä seinään nojaten, liike enemmän eteen ja taakse, kuin ylöspäin.

Näin myös klitoris hankautuu miehen ihoa vasten ja itse saa määrätä tahdin. Miehen kasvot vielä rintojen väliin ja toisella kädellä tukea seinästä. Mulla, joskus kumppani alkaa myötäilemään liikettä, mutta kaikkein paras on, kun mies pitää lantion paikallaan ja ehkä suutelee tai näykkii rintoja ja hyväilee käsillä.

Ja pyytää pitämään paussin, jos meinaa tulla ennen naista. Ei ainakaan tarvitsisi kenenkään sormeilla ;- Ja silloin, kun olet itse päällä, anna itsesi nauttia, älä välitä sillä hetkellä kumppanistasi, jos hän ei ole mieltynyt tähän asentoon yeensä kyllä tykkäävät , teet hänet onnelliseksi myöhemmin.

Ehkäpä ongelma on katsos siinä, etten kiihotu riittävästi ns. Ja sellaista seksiä, josta kiihottuisin, en halua harrastaa mieheni kanssa. Enkä pysty kovinkaan aidosti yrityksistäni huolimatta fantasioimaan siitä mieheni kanssa. Olemme kyllä mieheni kanssa kokeilleet erilaisia pehmoversioita, mutta ne eivät vain toimi. Enkä todellakaan haluaisi kokea fantasioitani sen todempina.

Mieheni taas ei ole lainkaan raju luonnostaan, joten pehmoversioidenkin kokeileminen on hänelle hankalaa.. Olen kyllä kertonut hänelle sen, että kiihotun rajuista otteista, mutta koska hän ei siihen oikein pysty, en viitsi häntä sen enempää kiusata asialla. Olen ihan tyytyväinen elämään hänen kanssaan näin ja rakastan häntä paljolti juuri hänen kiltteytensä ja kultasuutensa vuoksi.

En siis todellakaan haluaisi miestä, joka toteuttaisi fantasiani. Elämä vain ei ole niin reilua, että sellaiset asiat kuin orgasmit kumppanin kanssa voisivat olla jokaisen ihmisen perusoikeus ja sen tosiasian kanssa on joskus elettävä. Itse en pidä sitä niin vakvana asiana, koska kuitenkin nautin ihan seksistämme ja orgasmit voin itse tuottaa itselleni Minulla myös tulee lähes samassa asennossa, mutta olen huomannut, ettei se asento välttämättä miestä kiihota ja lerpun kanssa sitä on turha yrittää..

Kerroin nykyiselle poikaystävälleni,että minun on tosi vaikea saada orgasmia yhdynnässä, oikeastaan en ole saanut niin kaiketi kertaakaan. Sanoin myös ettei asia ole minua haitannut, en harrasta seksiä orgasmin toiveessa, vaan sen takia että se on vaan niin kivaa!! Hän lakkasi haluamasta minua, hän ei tehnyt aloitetta n. En enää jaksanut vongata ja olla aina 2kk putkeen ilman seksiä..

Hän ei halunnut seksiä enää ollenkaan. Olen surullinen, että naisen orgasmia liiotellaan niin hurjasti ja sellainen mies on tosi rakastaja, joka tuottaa naiselle orgasmin.

Itse saan kyllä yksin tai yhdessä, mutta se vaatii aika lailla aikaa ja ärsykettä. Se ei tunnu riittävän, teen sen mieheni mielestä yksin enkä tarvitse häntä siihen.

Ilmeisesti hän on asiasta epävarma tai jotain. Tiedän, että minunlaisia naisia on paljon, eivätkä he koe sitä ongelmana. Seksissä on kyse niin paljon muustakin. Tuntuu pahalta, että koska olen "vaikeasti saava", niin minulta on voitu s evätä nautinto seksiin yhdessä, ja sen takia tunnen olevani kuin joku ruma ja kamala.. Asia iskee itsetuntooni tosi lujasti.

Olen mielestäni todella aktiivinen sängyssä ja nautin seksistä kovasti, mutta nyt tämä orgasmi-vaikeus on koitunut meidän suhteen lopuksi,koska en jaksa enää olla ilman seksiä, enkä ilman miestä,joka haluaa minua ja seksiä kanssani.

Yritin parhaani ja olin pitkään aktiivinen, mutta en vaan enää halua hoidella hommia alusta loppuun yksin, niin että mies vain makaa. Älkää hyvät naiset kertoko miehellenne totuutta, heidän egonsa ei kestä sitä. Nautin seksistä, koska se yksinkertaisesti tuntuu hyvältä, en orgasmin toivossa. Ärsyttää että siitä tehdään niin iso numero sängyssä. Mitä siitä, saanko vai en, jos se ei itseäni haittaa.

En ole koskaan saanut, joten en tietenkään tiedä mistä niin suuresta jään paitsi, enkä siis osaa sitä kaivatakaan. D Enemmän harmittaa jos mies ei kestä seksiä 10 min. Minulla menee jo halutkin jos seksin tarkoitus on vain saada orgasmi Tuo mies ei ole arvoisesi.

Miehensä arvon tunteva Hmh, en jätä ketään pelkän seksin takia, siihen tarvitaan muutakin, ennenkuin lopetan muuten toimivan suhteen. Kuulostaa minusta ihan siltä että jotakin on henkisellä puolella pielessä jos ei pysty keskustelemaan ja opettelemaan yhdessä molempia osapuolia tyydyttävää tapaa.

Jo yrittäisi hienovaraisesti ehdottaa yhteisesti hoitoon hakeutumista? Tyydyttääkö tuollainen elämä lopun ikää? Miettiikö sitä sitten eläkeiässä että mitä jäi paitsi - siinä iässä voi olla vähän vaikea saada ne kokemukset takaisin.

Nainen on luotu miehen patjaksi. Lapsia pukkaamaan sekä palvelemaan miehen tarpeita. Sama se, saako nainen orkut.

Hoitakoon sen dildolla, mikäli ei muna riitä siihen. Tieto on valtaa Jos mies tuntisi saman kivun jonka nainen tuntee synnytyksessä, harva sitä kipua naiselle enää toivoisi.

Mutsi delas , ei tässä vielä kiire ole apiloita altapäin katselemaan. Mielummin näytän naisille paikkansa miehisessä maailmassa. Sinun kaltaiset laardiperseiset mätisäkit jätän suosiolla rauhaan. Etköhän sinä saa siellä paikallisessa Baarissa riittävästi huomota näiltä nuorilta eläkeläisiltä.. Mikäli saat muksusi jonnekin hoitoon. Pikku nippasu, naiset jaksaa valittaa.

Naiset on vain huomionkipeitä.. En käy baareissa, en juo, en polta, en vaan viitsi tuhota itseäni. Mielummin vietän aikaani lasteni ja mieheni kanssa laatuaikaa ja nauran mieheni kanssa tuollaisille lapsen tasolle jääneitä moniongelmaisia alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttäjille, joita liikenteesäkin näkyy päivittäin. Tai heidän romuttuneita autoja tarkemmin sanoen. Se kuvaa miten he hoitavat suhteitaankin. Kun arvostaa omaa ja muiden elämää, ei aivot jää lapsen tasolle vaan kehittyy, kuten niiden tarkoituskin on.

Apiloita et pääse kuolleena katselemaan, niitä katsellaan elävänä. Mullaksi pääset kyllä, täältä et elävänä selviä. Jokaiselle löytyy oma paikkansa, riippuen, miten elämänsä elää. En tuollaisia koviksia pelkää, minun ei tarvitse.

Muksuni saan aina halutessani hoitoon, se ei ole ongelma ollut, eikä tule olemaankaan. Toivottavasti saat itsesi hoitoon ajoissa, tai kuolet edes etuajassa ennenkuin pahoinpitelet jonkun kuoliaaksi, vietävän lammas. Ei pidä katsoa liikaa tv: Sä et ole sovinisti, etkä edes mies.

Itseasiassa en yllättyisi vaikka olisit teini. Ihmetyttää että nykyään aikuiset on samalla tasolla lasten kanssa. Onko se viinan ja lääkkeiden ansiota, vai vain välinpitämättömyyttä? Tuota samaa muoti-ilmiö asennetta näkyy liikenteessä. Peniksellä ei todella ole osaa, ei arpaa naisen orgasmiin. Se voi tapahtua sormilla, leluilla, mutta myös taidokkaalla peniksen hallinnalla koolla ei väliä.

Siis hyvät herrat, ainoa syy siihen että naiset näyttelevät orgasminsa, on se, että kukaan ei jaksa katsoa teidä "iso-heppien" ja "Jorma-iso-kullien" vai mitä nyt olikaan säälittävän miehisen itsetunnon romahtamista kun homma ei toimikaan! Voin ihan rehellisesti tässä nimimerkillä kirjoittaen tunnustaa, että olen feikannut, uskottavasti, monesti, monelle. Joskus kun rehellisesti ei jaksa esittää, alkaa sitten se hirveä yritys ja yritys ja yritys ja Nämä on myös usein niitä jotka ymmärtävät käyttää muutakin kuin sitä jalkovälin varustusta Jokainen nainen saa orgasmin, kun tilanne ja kiihotus on oikea.

Esim hieromalaite suoraan klitorikseen ei mikään sauva vaan kunnon laite toinen jolla saa takuuvarmasti on suihku klitorikseen. Epänormaalia, kun nainen ei ole masturboinut vaikka on jo 17 v.

Pahaksi onnekseni mieheni on kasvatettu uskomaan että nainen on tarkoitettu passaamaan miestään. Siinä naiselta suurimmat seksihalut karisee kun on lapsen ohessa kaitsenut miestään koko päivän kuin pikkulasta. Ja varsinkin jos mies on yhtä itsekäs sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. No onkos se ihme jos seksi on työteliään päivän jälkeen vain yksi raskas velvollisuus ennen kuin pääsee lepäämään.

Ja tätä jatkuu päivästä toiseen, vuodesta toiseen Kyllä moisella kokemuksella feikki orgasmista pitäisi saada jo oskari jos muutama ;. Miehen itsetunto romahtaa suunnattomasti, jos huomaa, että nainen ei saakkaan.

Itselle tullut monta kertaa eteen tälläinen tilanne, ja siinä on sitte mukava vastailla miehen kysymyksiin: Oon ollu myös tyhmä, ja käynyt vieraissa. Miesten munat ovat niin erimuotoisia, että kaikki tuntuvat erilaisilta. Ja asiaanhan vaikuttaa tosi paljon se, kuinka sitä käyttää, ja käyttääkö vain ja ainoastaan jalkoväliään. Tämä ei periaatteessa asiaan liity, mutta jos joku nyt miettii, että voisi hakea tyydytystä muualta, sanon vaan, että miettikää kaksi kertaa, kuinka paljon omaanne rakastatte..

En ole koskaan varsinaisesti masturboinut. Olen kosketellut itseäni vähän kaikkialta apuvälineidenkin avulla, mutta mikään nyt ei satu tuntumaan erityisen hyvältä. Mielestäni minulla on ihan hyvä mielikuvitus, mutta en vain kiihotu helposti fyysisesti. Yleensä naiset pitää saada haluamaan, heille ei tule "pakko saada" -tunnetta.

Mikähän mahtaa olla tyttöjen osuus. Paljonpa luulet naisista "takuuvarmoinesi" tietäväsi. Älä heti kuvittele tietäväsi. Sitä paitsi luuleeko jotkut miehet, että se on orgasmi, jos huutaa.

Voi sitä muutenkin huutaa, kun siltä tuntuu, ja orgasmi voi puolestaan joskus olla ihan äänetön. Olikos se niin, että klitoris ei ole naisen orgasmin kannalta tärkeä vai miten se menikään? Onko sinulla mennyt tunto klitoriksesta? Tällaisiakin tapauksia on, hermot poikki tai epäkunnossa. Mitä male uhoilet koko ajan kun pikkuteinipoika itsetunto on varmaan muualla missä se pitäs olla.

Kyllä paljon naiset masturboi sekä nuoret että vanhemmat ja onha tekokalut joko salaa tai ei niin niillä kun saa parhaimmat orgasmit jne.. Niin että ethä yleistä tällasesta tärkeästä asiasta..

Ja jokanaiselle kuuluu tekokalu pöytälaatikossa huomaamatta. Miehet joilla hyvä itsetunto, sallivat yhtälailla sen naiselleen;.. Kun mies matkoilla tai siten muuten hauskuuttamassa omaan naistansa kun huumoria hauskasti ottaen.. Olen hankkinut meille erityyppisiä ja -kokoisia dildoja useamman kappaleen. Sehän on vain kiihottavaa, jos nainen niitä käyttää, olen sitten paikalla tai en.

Olet oikeassa, hyvä seksi lähtee liikkeelle yläpäästä ja käyttää hyväkseen kaikkia ruumiinosia, ei pelkästää munaa pilluun ja äkkiä. Olen rakastellut aika monen kanssa ja paras tae hyvälle seksille on ollut samanlainen ajatuksen juoksu, riittävästi aikaa ja keskinäinen arvostus.

Silloin molemmat voi "auttaa" toista parhaan yhteisen seksi saamiseksi. Monet naiset ei saa orgasmia pelkällä kalulla sohimisella, mutta onneksi meillä tosimiehillä on hellät kädet, osaava suu ja osaamme hyväillä naista muualtakin kuin jalkovälistä.

Uikutus kuului useisiin asuntoihin moniin kerroksiin. Asiaan saatiin loppu, kun siitä tehtiin valitus. En itse ymmärrä, miksi on uikutettava kuin kurkkua leikattaisiin? Näen sen teeskentelyksi, jotta urospuolinen luulisi olevan naisen mielestä maailman paras siinä.

Hän vain saa minut kuumaksi. Ei kai voi mennä sanomaan toisten ihmisten intiimistä elämästä kuinka aitoa heidän reagointinsa on. Ymmärrän orgasmin feikkaamisen silloin tällöin, mutta minusta ehdottomasti kannattaa puhua siitä mikä itsestä tuntuu hyvältä, omatoimisesti panostaa yhteiseen.. Elin suhteessa jossa nautin seksistä, mutta en koskaan saanut ja voin sanoa sen, että kun joskus uskaltaa tulla toista ihmistä niin lähelle että saa orgasmin, huomaa eron halukkuuden ja himokkuuden välillä.

Niinkuin useat täällä ovat keskustelullaan osoittaneet, kyse on paljon parin luottamuksesta, ei lopultakaan ärsykkeiden määrästä tai peniksestä. Voitko näyttää mistä pidät, voitko näyttää mistä et pidä ja kuinka helposti uskallat päästää omista estoista irti. Meilläpäin, jos naisella jää saamatta, niin syy on yleensä väsymyksestä tai stressistä.

Harvempi meillä se kerta, kun nainen ei saa orgasmia.. Ottaa mieheltä vähän kärsivällisyyttä edetä naisen mukana ne kun nyt on vähän hitaampia välillä; Hiljaa hyvä tulee ja ei se orgasmi tärkein juttu oo, miehellekään..! Sanon aina tytölle heti suhteen alussa ettei teeskentele vaikka mikä olisi vaan mieluummin pyrkisi opettamaan mulle että mikä just hänet saa tikittämään.

Jos mies elää siinä harhaluulossa että homma toimii vaikkei toimikaan niin mitään kehitystä ei tapahdu ja kuka siinä voittaa? Varmasti moni eroaminen ja pettäminen tapahtuu sen takia että ei oteta asioita esille vuosikausiin. Ei ole mitään yleiskonstia jolla saa joka ikisen naisen tulemaan, vaan homman juju on siinä, että löytää jokaisen naisen kanssa sen hänen juttunsa, oli se sitten yhdyntä tai suuseksi tai joku muu.

Ja jos jonkun miehen itsetunto murenee sen takia että pelkkä iso kalu ei riitäkään niin sitten on jo korkea aika ruveta kehittämään itseään. Nainen vm 69 En ole koskaan saanut orgasmia pelkässä yhdynnässä. Sormin ja suulla kyllä. Olin naimisissa 10 vuotta ja teeskentelin koko ajan orgasmini.

Erottuani sanoin uudelle miesystävälleni jo ennen eka yhdyntää, etten sitten saa yhdynnässä. On sitten hoidellut mut muilla keinoin. En minäkään ole muuten koskaan saanut. Tosin kaikki miehet eivät ole sitä tajunneet, vaikka olen sanonut, välillä etukäteen välillä jälkikäteen. Itselle olisi kyllä tosi tärkeätä, että naiseni saa myös yhdynnässä. Tulee jotenkin huono omatunto ellen pysty sitä järjestämään. Pitkäaikaisin ex-tyttöystäväni sai kyllä mutta sen jälkeen olen huomannut useimmat naiset kyvyttömiksi myös pidemmissä seurustelusuhteissa saamaan yhdynnässä mikä on ainakin itselle pettymys.

Turha siitä on pettyä jos nainen ei saa yhdynnässä orgasmia. Osa naisista vaan on sellaisia ettei saa ja sille ei voi mitään.

Itse kuulun myös niihin ja en ole koskaan saanut, vaikka tällä hetkelläkin oleva suhde on aivan mahtava. Ollut jo 3 vuotta. Mieheni sen ymmärtää ja hoitelee minut ensin suuseksillä ja joskus sormilla. Olet sen verran nuori vielä, että ajan kanssa hyväksyt naisten erilaisuuden. Ei se miehestä läheskään aina ole kiinni. Nämä naiset jotka eivät ole saaneet orgasmia sinun kanssa, niin saa varmasti jonkun kokeneemman miehen käsittelyssä esim gigolo on yksi vaihtoehto näille naisille kuin muillekin ja se vaan keskittyy siihen naisen kokonaisuuteen hyväilyistä, moneen orgasmeihin jne Kokemusta on vaik saan aina yhdynnässä orgasmin muutenki..

Monet naiset ovat saaneet 'naisten tarpeiden tyydyttäjältä' ovat naiset sinkkuja tai eivät niin aina tyytyväinen orgasmeihin päättyneet sessiot Osaa naisensa tuntea ajan kanssa; Kyllä mieskin huomaa saiko nainen vai ei. Huomaa jos haluaa huomata.

Yksi merkki on katsoa nännit. Nännit jäykistyvät erittäin voimakkaasti heti orkun jälkeen Tosiaan, miehet ei ymmärrä, että joillakin meillä naisilla on oikeasti ongelma saada orgasmia, kun taas heiltä se sujuu upsista noin yllättäen. Itse olen saanut vain 1 kerran elämässäni orgasmin, joka tapahtui 10 vuotiaana tyhmissä bileissä, missä yksi idiootti pervo työnsi sormensa haarojeni väliin minulla oli kyllä vaatteet päällä.

Sen jälkeen en ole saanut, en sitten yhdynnässä, enkä myöskään sormettaessa. Se ei vaan onnistu. Tottakai olen joutunut teeskentelemään. Niin, siis onko tämä ihan tosi juttu? Miten voi olla saamatta orgasmia lainkaan?

Minulle se kuuluu jo ihan osana omaa kehon ja mielen tasapainoa. En usko, että jaksaisin elää ilman seksiä ja laukeamista. Olo on tosi paha jos on mennyt päiviä ilman orgasmia. Joten tahtoisin todella käsittää, miten jotkut tulee toimeen ilman sitä? Työ vie paljon aikaani. Joskus oikeen ärsyttää limat, paine, yms. Jos ei sitä painetta voisi purkaa, niin mitä ihmettä elämästä oikein tulisi? Joskus ei vaan nappaa mutta on parempi mekkaloija petissä ettei ukko kuvittele olevansa huono ;.

Jos seksi merkitsee vain orgasmia ja sen metsästämistä, jää paljosta paitsi. Ihmisessä on tuhansia ihania tuntemuksia tuottavia kohtia ja lukemattomia tapoja niitä koskettaa. Kohtaa, joka eroottista nautinto ei ainakin jollekulle tuo, ei vartalosta löydy. Päästä irti uskomuksista ja kaavoista, anna itsellesi ja toiselle lupa olla naurettavakin nauttiessaan ja opetellessaan toisen vartaloa ja kehon kemiaa.

Kahta samanlaista ei vastaan tule ja siksi patenttikikkoja ei ole olemassa. Suu auki ja sanoja ulos. Kysy, kuuntele, vastaa ja viisastu.

Ei naista eikä miestä pysty tietämätön tyydyttämään. Tietoa tarvitaan juuri siitä vastapelurista, jonka kanssa olet ja hän tuntee itsensä parhaiten. Uskalla tehdä sitä mistä itse nautit mutta muista että ei on EI. Miesten orgasmi ja siemensyöksy tulee erottaa toisistaan. Ne eivät ole sama asia. Usein ne tapahtuvat samaan aikaan mutta eivät todellakaan aina.

Sperma lentää kun tietyt tapahtumat laukaisevat fysiologisen reaktion. Usein lasti lipsahtaa mutta se ei ole maailman loppu. Orgasmi on monimutkainen hermostollinen reaktio, joka tuntuu koko kropassa sormista varpaisiin ja kontrolli tuolloin on täysin mahdotonta. Mitä pidempään on kiihottunut sitä mahtavampi on laukeaminen. Siemensyöksy ei tarkoita yhdynnän loppua. Treenaamalla pystyy pitämään seisokin ja saamaan uudenkin erektion, jos fysiologisia esteitä ei ole.

Se ei ole kovinkaan vaikeaa kunhan partneri on asiassa mukana. Joskus tilannen on sellainen, että valkoinen valhe ja orgasmin teeskenteleminen saattaa olla paikallaan. Myös miehet teeskentelevät nautintoa ja orgasmeja naisille, joista he välittävät.

Kukaan ei halua kokea tunnetta, että kumppani ei kiihotu ja nauti koska minussa on jotain vikaa. Tuntuu kuin kivespussit lähtisivät samalle matkalle ja se tuntuu varpaan kynsissäkin.

Niin ois ihanaa jos ne asiat menisivät noin, mutta miten sitten kun mies suuttuu "neuvoista". Niin vastaus kuuluu et no ei sitte, ja lopettaa Tai sitten humalassa yritää jotain kikkaa jonka on nähny televisiossa, voiko olla ällömpää!!

Kun ei humalaisella edes seiso niinkuin selvinpäin ollessa. Mutta selvinpäin kaikki onkin ihan toisin.. En oikein ymmärrä miksi olet ihmisen kanssa jonka kanssa et pysty keskustelemaan rakentavasti ja niin, että toinen ottaa toisen toiveet huomioon ja kunnioittaa niitä Ei humala saa olla syy moiseen! Itsekkin sitä välillä ihmettelen, mutta kun kaikki ei ole niin yksinkertaista, jos olis, niin tuskin tässä istuisin. Asioissa on aina vähintään kaksi puolta, se huono ja se hyvä, ja sitten vielä siltä välilta.

Olen sanonut miehelleni etttä en pidä seksistä jos hän on humalassa, mutta hänpäs ajattelee niin ettei ole humalassa oluen jälkeen, mutta eron huomaa heti kun näkee pikkuveikan alakuloisen seisokin ja umpi märät suukot. Kun hän ei juo on seksikin taivaallita!! On kai joku identiteetti tai joku muu henkinen kriisi menossa, sillä voisin jatkaa loputtomiin vuodatustani, mutta jätän kai tähän.

Jos seurustelen, en harrasta seksiä lainkaan kännissä. Se on oma päätökseni, sillonhan se on vaan pelkkää kihnaamista, kun ei miehelläkään tahdo edes tulla. En itsekään saa tyydytystä kännissä. Mäkin teeskentelen orgasmin aina välillä. Mut yleenä tykkään roiskasta suuhun tai naamalle. Naisystävä onneksi tykkää siitä ja nielee..

Minun oma muija on ottanut suhteessamme ainoastaan kahdesti lastin suuhunsa Suhteemme on jo sentään kestänyt 12 vuotta Onpas varsin kypsä ajattelu- ja toimintatapa toi feikkaaminen! Karkeesti ilimastun he nimennomaan panevat, eivät rakastele suinkaan.

Ja kyllähän se on niin, jotta katseesta, kosketuksesta.. Surullista niin ja totta: Mut onneks on kuitenkin vara valakata mihin ite alistuu.. Tuskin naisetkaan on aina reiluja hakiessaan vastapeluria.

Tosa kirjoituksessa ol kyllä hyvää se, että jälleen kerran me suomalaiset naiset, kuitenkin olemme reiluja ja avoimia seksipartnereita, rakastajia, vaimoja jne Ja nuorille miehille täytyy nostoo hattua Hienoo, ettei ole taantumusta tullu tuohon asiaan..

Välillä tuntuu ko lukkee noita lööppejä, etttä hyvin ongelmakeskeisiä on nuo kirjotukset Mut näinhä me puolin ja toisin opimme.. Oikee lepposoo maanantai iltoo toivoo senjuskainen: Suomalaisnaisilla menee sitten paremmin, YES! Ilmeisesti osa sitten teeskentelee orgasmia ja osa niistäkin jotka yleensä saavat joutuvat joskus teeskentelemään.

Johtuuko se miesten osaamattomuudesta käsitellä naista vai missä vika? Varmaan löytyy paljon naisia jotka kiihoittuneena pitävät ääntä joka EI silti tarvitse olla mistään pornoleffasta opittua!

Itse kuulun näihin jotka nauttiessaan eivät vaan osaa olla hiljaa Tämä on tilanteesta riippuvaa. Koen että joskus ollessa lähellä orgasmia tapahtuu jotain ettei sitä saavutakkaan niin varmaan kumppani luulee että nyt se sai tai sitten teeskenteli Se on välillä niin pienestä kiinni. Sen tietää varmasti myös miehet. Rakastelu on muutakin kuin laskemista montako kertaa sai! Itse stressaan juuri ko. Lisäksi mies on niin vikkelä saamaan, että minultakin putoo kaikki fiilikset, enkä aina halua että yhdynnän jälkeen hän tulee siihen vielä hääräämään Toisinaan sujuu hienosti kun en stressaa ja kestoa löytyy: Lisäisin keskusteluun hieman anatomiaa.

Naisen nautinnon keskus on klitoris ja kaikki orgasmit ovat klitoraalisia eli puhtaita vaginaorgasmeja ei olekaan. Me naiset olemme erilaisia rakenteeltamme ja joillekin on käynyt tuuri eli heidän klitoriksensa sijaitsee niin, että se saa yhdynnässä automaattisesti kosketusta osakseen ei siis sormeillen.

Muiden naisten klitorista on kosketeltava, jotta orgasmi ylipäätänsä on mahdollinen. Vaikka mielihyvä voikin tuntua todella voimakkaana vaginassa, on sen perusta klitoriksen koskettelussa. G-pisteen hively ei sekään yksistään riitä. Mitä tulee teeskentelyyn, se on tyhmä karhunpalvelus naiselle itsellen.

Jos nainen teeskentelee, miehen annetaan luulla, että hänen toimintansa on kiihottavaa ja orgasmiin johtavaa. Vaikka näin ei olisikaan. Huikeat orgasmit ovat molempien sukupuolten oikeus. Meitä oli kerran koolla muutama hyvinkin erityyppinen nainen ja keskustelimme siitä, kuinka moni mies on todella hyvä rakastaja ja ´homman väärtti´.

Laskimme yhteen kaikki partnerimme lkm monta sataa ja tulos hämmästytti. Sukuelinten koolla ei muuten ollut arvosanaan juurikaan vaikutusta. Kiinnostus naisen nautintoon, hänen kokonaisvaltainen huomioimisensa, ja vahva miehinen itsetunto sen sijaan takasivat hyvän arvosanan.

Juurikin noin se anatomia menee. Katsoin kerran dokkarin joka käsitteli naisen orgasmia ja siinä sanottiin samaa. Nainen saa orgasmin klitoris kosketuksesta joka on erilainen jokaisella naisella, koska se klitoris on erikokoinen ja hieman eri paikassa jokaisella naisella. Harmi kun miehet ei sitä tajua ja ymmärrä ja usea nainen itsekään. Ilman klitoris kosketusta on yhdynnässä saatu orgasmi lähes mahdotonta, vaikka kiihottavaa kylläkin. Miten anaaliorgasmi on kytköksissä klitorikseen?

Koska klitoriksen paikka vaihtelee eri naisilla? Kellään ei varmaan ole klitorista persereijässä.. Kiitos gynelle tyhjentävästä vastauksesta, joka oli täyttä faktaa. Ihmettelin tätä ketjua lukiessani,miten niin monella on kokemuksia miehistä, jotka kuvittelevat naisen saavan pelkästään emätinorgasmin Itselläni kokemukset miesten kanssa ovat olleet päinvastaisia: Ja jälkeenpäin keskustelussa on käynyt ilmi, ettei kovinkaan moni nainen ole saanut. Kannattaa tarkistaa asia seuraavan kerran kun menet ketään panemaan, nykyään on paljon naisen näköisiä miehiä liikkeellä Vaimoni saa peppuorgasmeja, ei liene kovin harvinaista.

Aiemmat naiset eivät ole saaneet. On synnyttänyt meille tytön, eli varmaan hän nainen on. Gynet ei tidä naisen orgasmista yhtään enempää kuin tavalliset tallaajat. Kaikki naiset on erilaisia, toiset ei ole saanut edes klitorisorgasmia ikinä, mikä on hyvin valitettavaa.

Miten gyne selittää naisen anaaliorgasmin ja miten se liittyy klitorikseen? Hei, olen miehenä täysin samaa mieltä kanssasi. Minulla on ollut vain puolen sataa partneria, mutta hyvä seksi lähtee päästä ja keskinäisen suhteen avoimmuudesta oli kyse sitten yhden yön jutusta tai avioliitosta. Toiset partnerini ovat saaneet useita orgasmeja yhdynnän aikana ja toisia on pitänyt ns.

Vaikka oikeasti se ei ole mitään auttamista, vaan sitä samaa rakastelua. Entä asennossa, jossa nainen makaa puoliksi miehen päällä, molemmat selällään, ja näin ollen mies tulee takaapäin? Saan AINA tuossa asennossa, mutta jos mies klitorikseen koskee, niin huitaisen. Onko minulla siis klitoris jossain emättimen syvimmässä kohdassa vai mikä on?

Kuulosti aika epäammattimaiselta tuo lausunto - eikä gynet nyt yleensä mitenkään orgasmeihin liitykään, kun sitä aluetta varten on erikseen ihmiset, jotka tietää ne asiat. Mutta asiasta villahousuihin, olisipa mielenkiintoista tietää miten kukaan nainen voi väittää saavansa orgasmin anaaliseksissä?

Tai ylipäätään nauttia moisesta Itse kokeilin joskus "teininä" silloisen poikaystävän kanssa, mutta ei tuntunut yhtään hyvältä, päinvastoin, oli hyvin epämielyttävän tuntuista, vaikka ei nyt varsinaisesti sattunut. Sen koommin en ole enää edes kokeillut, ja onneksi ei ole kukaan edes ehdottanut.

Itsekin haluaisin tietää onko naisen ylipäätään mahdollista saada anaaliseksissä orgasmia! Itse on nauti tästä touhusta ollenkaan, mutta tunnen naisia jotka väittävät saavansa orgasmin anaaliyhdynnässä, mikä kummastuttaa minua kovasti! Ilmeisesti ei sitten kaikki huomaa,oman miehen kans ei kyllä oo ollu valittamista tässä puuhassa.

Olkaa miehen kanssa joka osaa, niin ei tarvii teeskennellä. Eihän voi harrastaa seksiä pelkästään toisen iloksi Mikä on vikana miehessä, jos ei saa.. Ei kyllä kaikki saa. Hyvin harva ystävistäni ylistää orgasmia. Itse en ole saanut ja se ei minua vaivaa.

En teeskentele vaan sanon suoraan miten asia on. Enkä sitä tarvitse koska seksi on muutenkin hyvää. Omilla avuin totta kai pääsen huipulle mutta miehen kanssa en. Asia ei ole vaivannut. Jos joskus sattuu sellainen mies joka kuuntelee ymmärtää missä on se kohta niin varmasti silloin! Ihmiset osaa enää ees nussia kunnolla. Mikä järki seksissä, jos siitä ei aidosti nauti ja kunnolla? Jos ei osaa, ni parempi vatkata itekseen. Suuri vitutushan tuollaisesta tulee pidemmän päälle.

Näin miehenä syytän miehiä kaikesta. Vatkaa sinä vaikka 5 tuntia moloas naisen reijässä, mutta jos nainen ei kykene saamaan emätin orgasmia se ei vaan kykene ja sillä ole mitään tekemistä vaikka kuinka hinkkaat reikää. Sellaiset naiset hoidellaan sitten muuten orgasmiin.

Orkut irtosi naimalla tähän tyyliin: Silloin mieheni auttoi minua muin tavoin. Orkun saamiseni satunnaisuuden, tai vaihtelevuuden hyväksyminen, Oli molempia tyydyttävän, antoisan seksi elämämme perusta.. Sosiologit puhuvat jopa ihmisen viettielämän onanisoitumisesta. Suuret idolit Michael Jackson ja Madonna hierovat itsensä ekstaasiin esiintymisien aikana.

Ensimmäisessä suuressa seksuaalitutkimuksessa Kinsey halusi pudottaa mystisyyden seksuaalisuudesta. Hän tutki miesten, naisten ja eri-ikäisten eroja ja sai yllätyksenä tutkimustuloksen, että luokkaerot näkyvät seksuaalisessa käyttäytymisessä: Kubrianovin mukaan masturbointi on terveellistä naiselle, koska naisen kyky nauttia seksuaalisuudesta tulee voimakkaammaksi, mutta miesten kohdalla omatyydytys ei toimi samalla tavalla: Hän tarvitsee mielikuvissaan naisen kohteeksi, koska muuten voi käydä niin, ettei hän muulloinkaan kykene laukeamaan ilman voimakasta käden kosketusta.

Tällöin myös impotenssin vaara on olemassa. Nykyisen kaltaisella seksillä on aikaa enää 70 vuotta, sanoo tieteiselokuvien tuottaja C. Neljännes suurkaupunkilaisista on liian hermostuneita keskittyäkseen tai vaivautuakseen ekstaattiseen hurmokseen.

Puolelle saksalaisista opiskelijoista seksi on kuollut piste. Sen ei anneta tuhota itseluottamusta ja siksi ei edes yritetä. Yliherkkä ihminen ei voi millään näyttää toiselle ihastumistaan. Myös läheisyyden ja loukatuksi tulemisen pelko on niin suuri, että itsellinen ihminen ei voi antautua vaistojensa vietäväksi.

Spontaanisuus ja yllätyksellisyys ovat liian vaarallisia. Kaipausta ja intohimoa pidetään jopa sairautena. Tutkijoiden mukaan seksuaalinen aktiivisuus on vain näennäistä. Orgasmitapahtumaa on tutkittu niin pitkälle, että tiedetään pulssin kohoavan lyöntiin minuutissa, sukupuolielimet jäykistyvät noin 10 kertaa 0,8 sekuntin väliajoin.

Tästä ei olekaan vaikea johtaa tietokoneohjelmaa, jonka avulla saadaan kyseinen fysiologinen toiminta aikaiseksi. Tietokone voidaan ohjelmoida kolmiulotteisten lasien, tekokäsineiden ja kokovartalopukujen avulla saattamaan ihminen ekstaasiin. Henkilökohtaiseen orgasmikoneeseen ei ole enää pitkä matka. Jopa pölyimuriin saadaan oma viettelyskoje. Teknoseksillä on se etu, että tyydytykseen ei liity aidsin tartuntavaaraa.

Orgasmin saamiseksi ei tarvita limakalvojen kosketusta. Virtuaalinen naiminen ei vaadi tunnelatausta, syvällisiä keskusteluja eikä pakollista aamiaista sen jälkeen. Seksi on kuuma juttu kodintekniikassa: On hieman outoa, että marketista voi ostaa hieromasauvan ja kiihottimen, muttei lantionpohjalihasten vahvistajaa tai erektiopumppua. Seksileluissa yleisimpiä ovat vibraattorit ja kiihottimet. Penis- ja erektiorenkaat parantavat miehen erektiota.

Joissakin kiihotusrenkaissa on lisänä naista kiihottava uloke, nystyröitä ja värinä. Vibraattorit ovat väriseviä ja päriseviä laitteita, kuten hieromasauvoja, kiihotusrenkaita ja sormenpäähän sopivia kiihottimia. Vibraattorien kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta ja voiteen pitää olla vesipohjasta. Sauvat saavat virtaa paristoista tai ladattavista akuista. Puolet 20 — 45 vuotiaista suomalaisista omistaa seksilelun, kertoo seksileluja valmistavan RFSU: K-citymarketissa myydään kertakäyttöistä kiihotinrengasta, jossa on värisevä uloke, naisille 12 euron hinnalla ja paristokäyttöistä nopeuden suhteen säädeltävää hieromasauvaa 35 eurolla.

Miehekäs erektiorengas apteekissa maksaa 8. Verkkokaupassa myydään käteensopivaa miehelle ja naiselle tarkoitettua eroottisten alueiden ulkoiseen hierontaan sopivaa hieromalaitetta euroa. Yhteiskunnallinen paine vyötärön alapuolelle! Soloseksillä on yhä reaalisempia mahdollisuuksia, kun on keksitty 3-D-lasit, kosketushanskat ja datapuku eli kokovartaloasu ja kaikki voidaan yhdistää grafiikkakoneeseen ja virtuaalinen todellisuus ilmaantuu ihmiselle.

Stereoskooppiset lasit vievät ihmisen rajattomaan aistien manipulaatioon. Erityiset korvakuulokkeet välittävät digitaalista ääntä. Kyperavaruudesta ilmaantuu unelmien partneri: Tietokonemiehet puhuvat teledildosta ja teknoseksistä. Samaan aikaan Lontoossa on avannut ovensa maailman ensimmäinen orgasmikoulu, joka lupaa rajatonta nautintoa ja minuutteja kestävää orgasmikokemusta. Pahasti kuitenkin pettyy pornoluolasta saapuva turisti, sillä orgasmikouluksi kutsutussa paikassa ei ole kyse seksistä vaan seksuaalienergian kehittämisestä.

Tähän Kaukoidästä levinneeseen seksuaalikäytäntöön vaaditaan pitkä harjoittelu, keskittynyt mieli ja puhtaat elämäntavat. Salaisuutena on, että orgasmin yhteydessä mies ei ejakuloi. Tyhmältä tuntuu muutaman minuutin hekuma, jos on kerran päässyt kokemaan, mitä on tuntea intohimoa ja ekstaasia yhden kokonaisen yön.

Seksirobotti voisi tutkijoiden mukaan olla hyvin inhimillinen ja täyttää villeimmätkin toiveet. Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan seksirobotit ovat yleisiä muutaman vuosikymmenen kuluessa. Ja ne ovat parempia sängyssä kuin lihalliset kumppanit. Koska ne ovat ohjelmoitavia, seksirobotit pystyvät tyydyttämään kunkin yksilölliset halut. Seksistä robottien kanssa voi tulla hyvin addiktoivaa. Seksirobotit ovat aina käytettävissä ja eivät koskaan sano ei.

Roboteista tulee yleisiä, mutta kalliita. Ja ne osaavat hommansa. Asiakkaat voivat valita etnisen taustan, vartalonmuodon, iän, kielen, jota robotin kanssa puhutaan. Ja tietenkin kaikki seksuaaliset erikoispiirteet, mitä kukin asiakas haluaa. Näillä seksijumalilla ja jumalattarilla ei ole sukupuolitauteja ja heitä ei ole salakuljetettu Itä-Euroopasta seksiorjuuteen.

Naisille tarkoitettu seksirobotti Henry maksaa 10 euroa, varustetasosta riippuen. Henry on senttinen ja komea. Six pack on trimmissä. Miehisyys on reilut 20 senttiä, ellei asiakas toisin halua. Robo-erektio ei hyydy, Henry jaksaa, jaksaa… Mutta Henry on myös henkevä.

Se osaa lausua romanttisia runoja, kysyä filosofisia kysymyksiä ja keskustella viikonlopun suunnitelmista. Henryllä on myös mittava varasto vitsejä. Valmistajan Realbotixin mukaan Henry voi myös olla kotoinen ja tiedustella vaikkapa: Lupaus on kyllä katteeton, sillä Henryn raajat eivät liiku, roskat jäävät viemättä.

Ainoa liikkuva osa löytyy keskivartalon kieppeiltä. Henryn kasvot osaavat ilmehtiä ja se pytsyy valmistajan mukaan säilyttämään katsekontaktin. Henryn kasvot osaavat ilmehtiä ja se pysyy valmistajan mukaan säilyttämään katsekontaktin.

Henryn keskustelutaidoista vastaa Amazonin Alexaa vastaava tekoälysovellus. Asiakas saa valita peniksen koon itse. Naiset voivat olla ihan samalla tavalla yksinäisiä kuin miehet, kertoo Realbotixin toimitusjohtaja Matt McMullen Hi Tech-julkaisulle. Kalifornian San Diegossa Yhdysvalloissa toimiva Realbotix on erikoistunut tekemään luonnollisen näköisiä seksinukkeja, joissa on myös älyä mukana. Robotteja käytetään kännykän sovelluksella. Roxxxy on luonnollisen kokoinen robotti, joka on varustettu tekoälyllä ja synteettisellä, aidon tuntuisella iholla.

Roxxxy on senttiä pitkä ja painaa 54 kiloa. Robottinaisella on "C-kuppi, ja hän on valmis toimintaan", Hines kertoo. Hinesin hehkutuksesta huolimatta Roxxxy on vielä todella kaukana science fictionista tutuista ihmisen kaltaisista androideista. Messuilla kuvatulla videolla suu raollaan röhnöttävä robotti näyttää lähinnä harvinaisen laadukkaalta seksilelulta. Roxxxy voi nivelikkään runkonsa ansiosta liikkua samaan tapaan kuin ihminen, mutta se ei osaa kävellä tai liikuttaa itsenäisesti raajojaan.

Pumpattavasta Barbarasta Roxxxyn erottaa luonne. Robotille on nimittäin saatavissa viisi erilaista persoonallisuutta. Hän kuulee sinut ja kuuntelee sinua.

Yritämme jäljentää ihmisen persoonallisuuden, Hines kertoi. Roxxxy on myös kytketty langattomasti internetiin. Sen käyttäjä voi saada paitsi teknistä tukea ja ohjelmistopäivityksiä, myös sähköpostia konerakastajattareltaan.

XDolls sijaitsee tavallisessa asunnossa Pariisissa, mutta sen sijaintipaikkaa ei mainosteta. Asiakkaiden on varattava sessionsa netissä. Sieltä voi valita kumppanin kuvauksen perusteella. Lily on "laiha muhkealla takapuolella". Sofia kuvaa itseään nettisivulla näin: Kim on vihreäsilmäinen ja hänen muotonsa ovat "hyvin runsaat". Asiakkaat ovat pääasiassa miehiä, mutta joitakin pariskuntia käy myös vierailulla, kertoo paikan omistaja Joachim Lousquy Le Parisien -lehdelle.

XDollsin huoneistossa on kolme makuuhuonetta ja Lousquyn mukaan edes naapurit eivät tiedä mitä asunnossa tapahtuu. Samanlaisia seksinukkelaitoksia on useissa Euroopan maissa, muun muassa Saksassa, Itävallassa ja Britanniassa.

Tanskan ensimmäinen seksinukketalo avattiin helmikuun lopulla. Kalifornialainen Matthew McMullen on20 vuoden ajan valmistanut silikonista huippurealistisia seksinukkeja hyvin valikoivalle asiakaskunnalle. Nyt McMullen kehittelee jotain uutta: Tavoitteena on, että seksirobotti keskustelee ja osoittaa tunteita. Robotin päähän asennettavat moottorit liikuttavat muun muassa huulia, silmiä ja silmäluomia. Alapään aika on myöhemmin.

Asiakas voisi saada itselleen nuken, jonka persoonallisuus olisi juuri hänelle räätälöity. Nuket myös oppisivat ollessaan vuorovaikutuksessa ihmisen kanssa.

Kokonainen nukke maksaa yli 6 dollaria, ja robottipää tuo hintaan lisää noin 10 dollaria. Richardsonin mukaan seksi koneiden kanssa ruokkii ihmisten pahimpia viettejä, esineellistää naisia ja tukee käsitystä seksistä kauppatavarana. Seksiin liittyvään teknologiaan on, hieman yllättäen, vaikea saada rahoitusta. Hän itse on kehitellyt muun muassa käyttäjän sykkeeseen reagoivia ja kauko-ohjattavia seksileluja.

Mutta ne ovat ihan eri asioita kuin seksirobotti. Ei robotin ole tarkoitus olla pelkkä masturbaatiolelu, vaan ehta keinotekoinen kumppani. Pelkkä mekaaninen stimulaatio ei riitä. Siksi Matt McMullenkin on aloittanut seksirobotin rakentamisen jalkovälin sijaan päästä. Tiedät, ettei se ole oikea ihminen, mutta vuorovaikutuksessa on jotain todella mukaansatempaavaa. Wienissä toimivan Kontakthof-bordellin suosituin "prostituoitu" on jo jonkin aikaa ollut seksinukke Fanny.

Fanny on niin kysytty, että sen palvelukset on varattu useiksi päiviksi etukäteen. Intiimi tunti Fannyn kanssa maksaa 80 euroa.

Kontakthof aikoo Fannyn suosion rohkaisemana ostaa toisenkin seksinuken asiakkaitaan palvelemaan. Suosio lähti entisestään kasvuun kun tunnettu eroottinen bloggari, joka tunnetaan nimellä Andreas ylisti kokemusta.

Tapaat ainoastaan yhden henkilön vastaanotossa. Hän vie sinut huoneeseen nuken kanssa. Kaikki on hyvin intiimiä, kirjoitti Andreas.

Fanny puhdistetaan huolellisesti jokaisen asiakaskäynnin jälkeen. Fanny on noin senttiä pitkä ja painaa 40 kiloa. Sillä on vaaleat hiukset ja isot rinnat. Se oli kiinteä ja pehmeä samaan aikaan, kirjoitti Andreas. Itävallan seksitutkimuksen laitoksella työskentelevä psykologi Gerti Senger ymmärtää, miksi jotkut miehistä ovat kiinnostuneita seksinukeista. Se ei kieltäydy mistään, päinvastoin kuin oikea prostituoitu, sanoo Senger.

Bordellinomistaja Laskaris ei ole kovin innoissaan naisten korvaamisesta seksinukeilla hänen bordellissaan. Toimittaja Taina Latvala perusteli kirjansa Paljastuskirja kirjoittamista: Juuri oli ollut Susan Kuros -kohu. Tajusin, että ajassa puhutaan salasuhteista ja kirjallisuudessa oli tarpeen käsitellä aihetta. Mitä tyhjänpäiväisemmäksi ihminen kokee elämänsä, mitä vääristyneempää tietoa hänellä on seksuaalienergiasta, ja mitä hirveämpiä asioita hänen lapsuudessaan on tapahtunut, sitä rajumpia seksiorgioita.

Salasuhde on osoitus yhteiskunnan rakentumisesta kaksinaismoraaliin - miksei tunnusteta limerenssi-ilmiötä? Seksihän kiinnostaa kuin viimeinen pelastusrengas. Muut yhdeksän sähkökirjaa, joita on kutakin ladattu sivuston ylläpitäjien mukaan kertaa, ovat lähinnä pienten erikoisalojen kirjallisuutta sekä pehmopornoa.

Ladatuin laittomista BitTorrent-kirjoista on intialainen seksiklassikko Kamasutra. Suuri osa pariskunnista kaipaa lisäkiihoketta suhteeseen, mutta he eivät mene seksivälinekauppaan. Yhtiö suunnitteli markettimyyntiin kädessä pidettävän kaksoishierontalaitteen, naiselle ja miehelle omansa.

Nämä aistillisen tummasiniset pikkuvempaimet voi säilyttää yöpöydällä tyylikkäässä latauskotelossa. Aina on valittavana myös kolmas tie. Seksuaalinen painehan on hirveä. Puranko sen sähköiseen vekottimeen, yhä uusiin partnereihin - vai opettelenko tuolle valtavalle voimalle jotain muuta käyttöä kuin mihin minut on kirkon, valtion ja mainosmaailman menetelmin kasvatettu?

Eläimille vaaditaan lajityypillistä elämää. Mikä olisi lajityypillinen elämä ihmiselle? Primitiivisellä tasolla voisi ajatella, että islamilaisten käsitys avioliitosta on järkevä, koska siellä naisilla ja lapsilla on materiaalinen turva. Miehen on turvattava naiselle mahdollisuus kasvattaa ja ruokkia tuleva sukupolvi. Toisekseen miehet voivat valita haaremistaan joka ilta eri naisen, positiivisesti ajatellen naisen ei tarvitse olla aina jalat levällään.

Länsimainen pikaperhe, pikasuhde, pikatyydytys, erogeenisten alueiden nopea ärsytys orgastisen tunteen saavuttamiseksi on hyvin kaukana älykkäästä seksuaalienergian käytöstä.

Sitten on tantra, jossa edetään energian kanssa kävelyvauhtia, pidetään keho, aistit ja aikataulut luonnon rytmissä. Ekstaasissa ei tule mieleen mikään pornomainos. Onpa hesari markkinatalouden sääntöjen mukaisesti kunnostautunut seksiaiheeseen - vain yksi on joukosta poissa: Matti Yleniltä julkaistiin Pornoriippuvuus voi muovata persoonaa , ja kolmelta nimimerkiltä Porno haittasi muuta elämääni , Porno on väkivaltaa ja Pornon pelko kertoo kateudesta.

Todellista aivopesua kaikki tyyni. Eipä ihme, että niin politiikka kuin markkinatalous yrittävät kaikin voimin saada niitä hallintaansa, nyt kun kirkko on luovuttanut.

Tämä on psykologisesti melko kyseenalaista. Pikemminkin ihmisten täytyisi kohdata syynsä siihen, miksi he ovat turhautuneita ja pyrkiä ratkaisemaan ne. Miten tässä yhteiskunnassa pystyt ratkaisemaan turhautuneisuutesi? Ei ole enää kyse ihmisen omasta valinnasta. Kansainvälinen kilpailukyky ei kohoa elleivät ihmiset voi ulkoistaa seksuaalienergiaansa.

Herkät katseet, kosketukset ja suudelmat jäävät kokematta. Porno on kuin huume: Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Raisa Cacciatore Väestöliitosta painottaa: Yhdyntätekniikka on asia, jota ei ole tarvinnut missään ihmiskunnan historian vaiheessa opettaa nuorille.

Luonto taatusti hoitaa sen ajallaan. Jos nuori jää koukkuun voimakkaaseen kiihotukseen ja nopeaan nautintoon, kaikki seksuaalisuuden portaat - ensi katseet ja suudelmat, käsi kädessä kulkemiset ja kosketukset - jäävät kokematta. Kaarina Sinerkari kertoi artikkelissaan Työkaluja eliniäksi ha Netistä löytyy myös eko- ja luomupornoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Norjaan on perustettu ympäristöjärjestö Fuck for Forest, jonka tarkoitus on kerätä rahaa luonnonsuojelulle jäsenistön kotitekoisilla seksivideoilla.

Kapitalismin muoti kielletty Pohjois-Koreassa: Kim kielsi samalla myös polven ylle päättyvät hameet, tiukat ja leveälahkeiset housut ja kaikki ruumiinmuodot paljastavat vaatekappaleet. Ulkoasun ja sisäisen aatteen oikea suhde tuotti kauan ongelmia kommunistisille järjestelmille. Ahkera pornon katsominen tekee ihmisistä uskonnollisia ja saa heidät rukoilemaan enemmän?

Oklahoman yliopiston professori Samuel Perry analysoi yli kuuden vuoden ajalta kerättyä dataa. He, jotka katsoivat pornoa enemmän kuin kerran viikossa, tulivat uskonnollisemmiksi kuin kohtuullisesti pornoa katsoneet, tulokset kertovat. Tutkimuksessa oli mukana yli 1 amerikkalaista. Kerran tai useammin viikossa pornoa katsovat rukoilivat ja osallistuivat jumalanpalveluksiin useammin kuin he, jotka katsoivat pornoa kerran kuukaudessa tai harvemmin. Kaikkein tekopyhimpiä olivat he, jotka eivät katsoneet koskaan pornoa.

Heillä oli myös enemmän epäluuloja uskontoihinsa liittyen. Aikuisviihteen katsomisen ja uskonnollisuuden välinen yhteys ei täysin auennut tekijälle. Tutkijan mukaan yksi selittävä tekijä voisi olla syyllisyydentunto. Syyllisyydentunto saa pornon katselijan rukoilemaan enemmän. Uskonto ei yksin aiheuta pornon katsomista.

Tutkimusta on kritisoitu monesta näkökulmasta. Käyttätymistieteilijöiden mielestä esimerkiksi uskonnollinen pakkomielle voi laukaista myös toisen pakkomielteen, tässä tapauksessa aikuisviihteen katsomisen. Uskonnollisimmat henkilöt olivat jo tutkimuksen aluksi uskonnollisia?

Tämä tarkoittaa, että kun pornon katsominen lisääntyi, nämä ihmiset raportoivat käyneensä vähemmän uskonnollisissa palveluksissa ja kamppailevansa epäilyjensä kanssa.

Mutta kun he päätyivät katsomaan aikuisviihdettä useamman kerran viikossa, he ikään kuin törmäsivät syyllisyyshuippuun ja palasivat tuolloin uskonnollisten ajatustensa pariin. Saksassa tehty tutkimus paljastaa yhteyden aikuisviihteen katselun ja aivojen koon välillä. Paljon pornoa katsovilla motivaatioon ja palkitsevuuden tunteeseen liittyvät aivoalueet ovat pienempiä, tutkijat kertovat. Tulokset saatiin kysymällä 21—vuotiailta miehiltä heidän pornonkatselutapojaan. Lisäksi miesten aivotoimintaa mitattiin samalla, kun heille näytettiin pornokuvia.

Tutkimushenkilöitä oli yhteensä Lisäksi tutkijat huomasivat, että toinen aivojuovion osa, joka aktivoituu nimenomaan seksuaalisesta stimulaatiosta, aktivoitui pornon suurkuluttajilla muita vähemmän.

Paljon aikuisviihdettä katsovilla miehillä oli myös heikompi yhteys aivojuovion ja etuotsalohkon väillä. Etuotsalohko on se aivojen osa, joka käsittelee muun muassa päätösten tekemistä. Yhdysvalloissa fiktioelokuva Free The Nipple kertoo New Yorkin kaduilla partioivasta yläosattomien naisten protestiryhmästä.

Islantilainen opiskelija Adda Smáradóttir, 17, julkaisi kuvan nännistään Twitterissä. Hän käytti hashtagia FreeTheNipple suom. Vapauta nänni , koska halusi ottaa kantaa naisten oikeuksiin. Pian islantilaisessa somessa alkoi levitä nänninpaljastuskuvia. Islannin yliopistoissa vietettiin "nännien vapautuspäivää" viime torstaina, ja Islannin yliopiston feministinen järjestö rohkaisi naispuolisia opiskelijoita saapumaan luennoille ilman rintaliivejä. Jopa islantilainen kansanedustaja Björt Ólafsdóttir twiittasi kuvan nännistään, tekstillä: Pojilla on rintoja ja nännejä ja he kyllä saavat paljastaa ne.

Saman pitäisi päteä meihin", kirjoitettiin Islannin yliopiston feministijärjestöstä Vice-lehdelle. Nykyistä, nännejä piilottelevaa traditiota tulisi uhmata, paljastaa sen hetkellisyys ja riisua nännien shokkiarvoa. Liikehdinnän kannattajat vetoavat myös kaksoisstandardiin: Miksi pieniin bikineihin puetut rinnat ovat sallittua kuvastoa, mutta lasta ruokkivat eivät?

Varsin osuvasti samalla viikolla Instagram-kuvapalvelu poisti taiteilija Rupi Kaurin omakuvan, jossa näkyi kuukautisverta. Eräänlaisena vastavetona nännikampanjalle Twitterissä on levitetty kuvia myös hashtagilla FreeTheTesticle suom. Lenitan vinkki kuinka hän on saanut miesten tuhmat puheet tyssäämään alkuunsa: Nyt taitaa olla masturboinnin paikka. Menkääpä tuonne toiseen huoneeseen ja tulkaa sitten takaisin niin jatketaan.

Nuoret tytöt paineiden alla. Saksalainen Die Zeit -lehti otsikoi 9. Myöskään leikkaukset intiimialueilla eivät ole enää mikään tabu. Mitkä ovat tämän ei niin vaarattoman trendin syyt? Nuori vuotias tyttö ei uskaltaudu uimahalliin.

Häpykarvoista on kasvanut ongelma jota täytyy hävetä. Pidetään eilispäivän heininä ja epähygieenisenä sitä joka ei ajele karvojaan. Vartaloihanne on kokenut valtavan muutoksen. Lääkärit, psykologit ja opettajat tietävät: Leipzigin yliopistoklinikka on tehnyt tutkimuksen jonka mukaan puolet 18 - 25 -vuotiaista naisista kertoi ajavansa karvat intiimialueilta, opiskelijoista jopa 88 prosenttia. Yhtenä syynä pidetään kylpytakkimainontaa, mutta myös pornoelokuvien yleistymistä.

Kun karvat on ajettu, näkevät naiset kriittisesti mitä on alla. Euroopassa 13 maassa haastateltiin lähes tuhat 18 - 44 -vuotiasta naista. Jokainen heistä ei tietenkään käänny plastiikkakirurgin puoleen, mutta gynekologit todistavat, että leikkausten määrä on noussut huomattavasti.

Samanikäisten tuomio on kaikkein raskainta kestää! Nuorten omanarvon tunto ei voi olla vielä suuri, siksi he noudattavat rituaaleja. Nuori hakee ihannekuvia samanikäisistä ja lehdistä, erityisesti naiset joilla on heikko omanarvontunne. Plastiikkakirurgia ei mainosta ainoastaan häpyhuulten suurennusta ja pienennystä, vaan lupaa myös poistaa ylimääräisen rasvan, pienentää klitoriksen esinahkaa, antaa kollageruiskuja g-pisteeseen ja tietysti vaginan tiivistystä tehdään aivan kuin miehille penisleikkauksia.

Häpyhuulten pienennys maksaa euroa ja leikkaukset lisääntyvät 30 prosentin vuosivauhdilla. Näin toivotaan seksuaalisen mielihyvän lisääntyvän, leikkauksia ei tehdä vain esteettisistä syistä, vaikka täsmäkonsteilla ei ole vaikutusta orgasmiin. Mutta oikeastaan nuoret "haluavat vain leikata pois seksuaaliset ja sielulliset ongelmat ja aloittaa suuren onnen".

Homo hd amateur porn nyrkki kalussa

Mian pillu iso pylly hame pillua kouvolasta sperma lentää porno naiset kotiin kamppi pilluja suomi24 koirat hyvä porno naisen ejakulaation saaminen ilmais pano . veltto kalu setä nussii videona nainen mustalainen saa munaa sisääni rajusti pillua netistä seksitreffit turku naapurin nainen amatööri seksi pieni tatuointi. huhtikuu "Miesten ja naisten homoseksuaalisuuden etiologia näyttää olevan . Salaisuutena on, että orgasmin yhteydessä mies ei ejakuloi. makuuhuonetta ja Lousquyn mukaan edes naapurit eivät tiedä mitä asunnossa tapahtuu. kesäkuu "Ruotsalaistutkimuksen mukaan neljä viidestä naisesta näyttelee miehen itsetunto murenee sen takia että pelkkä iso kalu ei riitäkään Naapurit kuulevat , varmasti. . Ensimmäisellä kerralla hän tykkäsi yhdynnästä niin että ejakuloi . terve ihminen ei yhtäkkiä muutu heterosta homoseksuaaliseksi.

NAISET NUSSII SEXI GAY POJAT