nussi vaimoani mies haluaa miestä gay

Kerran on kokemusta, ja sillä kaverilla oli kyllä tosi pieni. Mutta eipä tarvinnut kun muutaman kerran painaa niin jo lensi spermat. Sama kun vähänkin hieroo ympäriltä. En tiedä oliko se sitten oikein nautinto kun heti tuli. Olisi kiva kokeilla veilä mutta jos heti tulee niin ei ole hyvä. Nautinto ei ainakaan ole pitkä.

Ehkä sitten miellumin TOP. Jotkut hakee nimenomaan sitä anaaliorgasmia, jopa ilman oman kalun käsittelyä, jotkut vaan haluavat tuntea kalun sisällään.

Monelle se onkin paitsi fyysinen, myös psyykkinen asia, halutaan se tunne että mies on sisällä, että kaksi osaa sopii yhteen kuin palapelissä, ja halutaan että mies makaa päällä. Siinä voi olla jokin osa dominointia, jokin osa turvallisuutta, ja sitä että joku toinen tekee sen "työn", omistamista, tms. Itse en ole koskaan pannut ketään enkä "virallisesti" haluaisikaan. Joskus olen fantasioinut että panisin jotain nuorempaa, todella kaunista poikaa ja olisin se "miehekkäämpi" mies, mutta hyvin harvoin.

Periaatteessa haluaisin että joku toinen on se mies ja minua saa panna niin kuin tämän miehen himot ja halut määräävät. Minulla on samanlainen kokemus, mutta toisesta näkökulmasta. Voihkiminen topin työntöjen tahtiin on tosi hauskaa puuhaa. Kiihottaa molempia ja hivelee topin itsetuntoa, kunhan ei nyt kurkkuaan kipeäksi huuda. Silloin se on teennäistä. Se voi kuulostaa siltä, että minuun käy kipeää, mutta ei se niin mene.

Varmasti suurin osa bottomeista käskee lopettamaan, jos käy liian kipeää. Kerran eräs kumppani antoi oikein kunnolla ja lopetti kun luuli, että satuttaa minua. Tuli vähän samanlainen reaktio kuin tuolla sinun bottomilla: D Olen muutaman kerran saanut peppuorkun. Olen silloin ratsastanut, jolloin voi itse päättää tahdin ja kulman.

Ei ole tarvinnut silloin koskea kaluun ja oon lauennut. Ja onhan se voimakkaampi orkku kuin panemalla tai runkkaamalla. Tuntuu koko kehossa ja vetää silmät ristiin. Queen Vagina xxx 8. Heteronaisena väitän, että aika usein seksissä miehen kanssa osa nautintoa tulee nimenomaan siitä alistumisesta, että mies voi työnnellä kuinka rajusti tahansa ja käännellä eri asentoihin, mitä mielensä tekee, ja toinen osapuoli vain nauttii lisää ja lisää. Se, että antaa kaiken vallan miehelle, on todella tyydyttävää.

Sitä miehen "kaikkivaltiutta" ei vaan mielellään julkilausuta missään vaiheessa, vaan se käy ilmi seksin aikana, kun toinen osapuoli ei vedä rajaa mihinkään, vaikka menisi kuinka rankaksi. Ja kun mies huomaa, että toinen vaan tuntuu nauttivan lisää, hänen miehinen itseluottamuksensa kasvaa kasvamistaan ja hän muttuu otteiltaan yhä määrätietoisemmaksi D En sano, että seksissä olisi kyse alistumisesta, mutta jostain syystä tämä valta-aspekti kytkettynä sukupuolten väliseen asetelmaan lisää nautintoa hurjasti.

Tästä syystä olenkin lähes varma, että homoissa bottom-miehet samastuvat heteronaisiin seksuaalisessa kanssakäymisessä, vaikkeivät sitä myöntäisikään ;. Minä väitän että tykkäät alistumisesta ja sinussa on varmaan vähän masokistiakin. Itse olen ihan hetero mies mutta en ole koskaan ajatellut että yhdyssä hetero naisen kanssa olisi kyse mistään valtapelistä. Itse olen alistuvaa tyyppiä ja saan nautintoa alistumisesta "naiseksi" hetero naiselle joka käyttelee straponia.

Tietysti tämä on ristiriidassa tuon ensimmäisen väitteeni kanssa. Minelle tuo naisen osaa antautuminen merkitsee täydellistä alistumista ja siitä tulevaa ihanaa nautintoa. Mutta kuitenkin luulen että meidän kummankin ajatusmaailmaa värittää kiinnostus kinky leikkeihin näemme normaalissa hetero seksuaalisessa yhdynnässä valta-asetelma joita siinä ei ole.

No tietenkin siinä on valta-asetelma, kun toinen on fyysisesti paljon vahvempi. Nämä vaan on sellaisia asioita, joista ei juuri saa puhua nykyaikana, kun ollaan niin kovasti tasavertaisia, varsinkin sukupuolten välillä Se toki on kinkyä, jos asetelma kännetään luonnolliseen nähden ylösalaiseksi, jolloin mies alistuu naiselle, kuten sinun tapauksessasi. Eli sinun kohdallasi kyse lienee masokismista. Minun kohdallani kyse on vain luonnollisesta seksuaalisuudesta. Sellaiset homoparit, jotka ovat selkeästi top-bottom tavallaan simuloivat tätä luontaista, heteroseksuaalista valta-asetelmaa.

Tämä siis oli lähinnä pointtini. Unohtui sanoa, että tietty on heteropareja, joissa mies on sekä fyysisesti että tavallaan psyykkisesti naista heikompi. Miehellä voi olla vaikka jokin sairaus, jonka takia hän on naista heikompi ja "naisen armoilla".

Mutta puhuin nyt normitilanteesta. Ei kai kukaan nyt ajattele että parisuhteessa olisi merkitystä sillä että mies on yleensä fyysisesti vahvempi paitsi joissakin raskaimmaissa fyysisissä töissä. Minusta tuota "valta asetelmaa" kuvaa hyvin sanonta "nainen antaa miehelle".

Jotkut naiset ohjaavat kalunkin sisäänsä itse varmaan peläten että mies yrittää kakkoseen: D Homopiireissä kyllä tosiaan käytetään ymmärtääkseni hetero pareilta lainattuja termejä sovellettuna kuten "homo rouva". Bottomit ovat kyllä käsittääkseni alistuvia miehiä niin homot kuin heterotkin "bottomitkin". Vaikuttaahan se nyt paljonkin, että mies on niin paljon vahvempi. Silloin kun suhteessa on fyysinen ulottuvuutensa. Sitä ei vain tietoisesti käsitellä, se on niin itsestään selvää.

Ehkä alistuvat miehet kokevat tämän eri tavalla. Pohjimmiltaan taidat kaivata alitajuisesti miehen tuomaa turvallisuuden tunnetta: D Naiset haluavat aina päästä miehen kainaloon mutta taas ainakin itselleni tuo läheisyyden tunteen ja myös turvallisuuden tunteen kun nainen on kainalossa.

Välillä nukkuessa kun olen kääntynyt väärin päin nainen on ottanut minut kainaloon mutta se ei tunnu niin hyvältä kun en voi käpertyä naisen viereen ja pääse tavallaan niin lähelle. Mutta mitä sträpin ottamiseen naiselta tulee niin minulle se ei tuota masokistista nautintoa vaan tuntuu fyysisesti yksinkertaisesti hyvältä. Alistumen tunne tulee siitä kun antautuu "otettavaksi" tai "nussittavaksi".

Olen itsekin miettynyt mitlä tuntuisi kun siinä saisi eturauhas orgasmin. Piristivää löytää Queen Vaginan kaltainen henkilö, joka on päätynyt ajattelussaan samoihin päätelmiin kuin itse ja myös nautinnon lähteet taitavat korreloida voimakkaasti. En oikeastaan edes tiedä mitä tässä jotkut vielä kyselevät, olin jotenkin kuvitellut asian olevan päivänselvä kaikille, mutta ilmeisesti näin ei ole.

Fyysisesti pienempikokoisemman on toki helpompi kuvitella antautuvansa vahvemmallaan, mutta toisaalta ei se kokoero ole kovin oleellista, jos toinen levittää jalkansa kontillaan ollessaan ja toinen tulee tulee takaapäin.

Tähän on sitten helppo ottaa mukaan lisäkeinoja, kuten hiusten nykiminen, käsien lukitseminen, jne, sitä pidemmälle voidaan mennä, miten enemmän luottamusta pelissä ja mitä paremmin kumpikin toisensa tuntee. Pitää kuitenkin sanoa, että joidenkin naisten kanssa olen huomannut, että kaikki vähänkin määrätietoisempia alkaa pelottaa, seksin pitäisi olla pelkkää halimista ja pusimista lähetyssaarnaaja-asennossa, kokeiluista ei puhettakaan.

Ei, vaikka luottamusta muualla olisi vaikka kuinka. Tutuilta naisilta olen lisäksi suureksi hämmästyksekseni, jopa järkytyksekseni, kuullut, että liikkeellä on myös miehiä, joten otteet eivät ole lainkaan ns. Itselläni kyllä tasavertaisuus on kunniassa silloin, kun ollaan housut jalassa, em. Tämä Queenin pointti alistamisesta on tabu nykyisen tasa-arvoaatteen vallitessa.

Olen aivan samaa mieltä tästä. Nyt vaan kuultiin se sama naisen suusta. Olen bottom ja nautin antaa, en ottaa. Kun saan kunnolla kankea peppuun, minulla ei seiso, mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi valtavasti Nautin olla otettavana, tuntea, kuinka mies käsittelee minua, kiimaista narttua.

Tunnetila itsellä melko femiini, naisellinen, alistuva, Sissy Ensinnäkin top-miehenä sinun ei kuulukaan tietää tarkalleen, mitä tapahtuu, hyvä, että olet top. Siis tilanne on aivan erilainen kuin penisorgasmi, tämä orgasmi muistuttaa naisen orgasmia, kokonaisvaltaista, tunnetta jossa koko keho reagoi, värisee ja vavahtelee, ja laukaisee sisäisen orgasmin joka leviää syvältä sisältä, g-pisteestä.

P Todella voimakas ja vahva tunne, jota aivan kaikki ei siedäkään, eikä se kaikille ole tarkoitettukaan. Hyvin erilainen kuin perinteinen Miehen orgasmi, ja tästä syystä onkin selkeästi Miehiä ja pussypojuja, yin ja yang, kummallekin oma erityinen tunteensa. Miehen ei tarvitsekaan sitä ymmärtää, paitsi ehkä siinä mielessä, että haluaa ymmärtää, miten antaa bottomilleen kaikista eniten nautintoa ja tietää, mitä tekee.

Kaikista parhaimmalta se minusta tuntuu, kun oma pikku pippelini on täysin levossa ja vailla huomiota, eli niin, että keskityn täysin peppuuni, anukseeni ja Miehen Kulliin siellä sisällä.

Tätä on vielä tehostanut se, kun olen alkanut harjoitella chastityssa olemista samaan aikaan kun peppuani pannaan, se todella sulkee tehokkaasti oman penikseni pois kuviosta, ja saa keskittymään ainoastaan siihen oikeaan Miehen Kulliin.

Kaikista voimakkaimman ja parhaan orgasmini olen saanut siten, että olen ollut sidottuna käsistä ja jaloista x-asentoon peppu ylöspäin, nahkainen suukapulamaski suussa, pippeli chastityssa, ja Iso, Raavas ja Miehekäs Mies päälläni syvällä sisällä, kuiskien samalla korvaani, kuinka olen hänen tyttönsä ja kuinka olen hänen mielestään ihana ja kaunis, yms.

Sain sellaisen orgasmin, että vavahtelin varmaankin minuutin nahkaisia kahleitani vasten. Mies tuli myös sisälleni. Tunsin olevani niin omistettu ja Miehisen vallan alla. Yhtäaikaisesti haluttu ja ihailtu ja omistettu ja Miestä miellyttävä. Kokemus oli todella merkittävä, olin jopa vähän järkyttynyt, mutta samalla niin rauhallinen ja rento siinä maatessani. Mies piteli minua myöhemmin hellästi ja kertoi kuinka ihana olen.

No silloin oletkin selvästi top. Bottomseksuaalisuus on aivan erilaista. Peniskiihotusta ei tarvitse olla ollenkaan, ja vaikka olisikin, se on sivuseikka. Tästähän myös näkee esim. Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi. Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva.

Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top. Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen.

Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim. Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan!

Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko. Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile".

Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms. Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa.

Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on? Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane? Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen.

En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö. Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi.

Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen. Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä. Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä.

Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista. Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa.

Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi. Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p…. Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta. Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön! Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä.

Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen. Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin. Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään.

Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin. Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta.

Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi".

Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä.

En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa. Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin.

Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit? Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun. Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa.

On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero?

Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti. Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen.

Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin. Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa. Samalla Eija hyväili oikealla kädellä Selimin kiveksiä ja vasemmalla klitoristaan.

Nytkin Selim oli aika nopea ja Eijan hiuksista kiinni pitäen laukesi jo toistamiseen. Eija jatkoi imemistä, niellen kaikki spermat mitkä Selim ruiskutti hänen suuhunsa.

Mutta se ei vielä riittänyt Selimille. Hän käänsi vaimoni kontilleen ja painoi hänen päänsä tyynyyn. Vaimoni oli niin kiihottavan näköinen, peppu pystyssä, avonaisen vitun valuttaessa spermaa lakanoille, että laukesin housuihini. Selim levitti kaksin käsin vaimoni pakarat levälleen ja työnsi syljestä kiiltelevän kyrpänsä vaimoni peppureiälle.

Eija kirkaisi, kun Selim yhdellä nopealla survaisulla työnsi suuren kyrpänsä juurta myöden vaimoni peppuun. Selim pysähtyi hetkeksi ja alkoi sitten rauhallisesti höyläämään vaimoni peppureikää. Samalla Selim kouri vaimoni rintoja ja venytteli nännejä.

Selim komensi vaimoni hyväilemään klitoristaan pepussa seikkailevan kyrvän tahtiin ja aina Eijan saadessa orgasmin ja lopetettuaan itsensä hyväilyn, Selim veti Eijaa hiuksista ja määräsi jatkamaan. Eija ehti saada kymmeniä orgasmeja, ennen kuin Selim laukesi ja täytti Eijan peppureiän spermoillaan. Aamu oli jo pitkällä, Medhikin oli lähtenyt jo tunti sitten käymään töissä, ja minun oli lähdettävä tapaamaan muutamaa asiakasta. Medhin ja Selimin isojen kalujen käsittelyn jälkeen olen aivan puhki nussittu ja tarvitsen lepoa.

Sinäkin varmaan haluisit pimppaa illalla? Ja sitä paitsi olen varmasti hyvissä käsissä täällä. En tiedä huomasivatko asiakkaani spermasta kosteat housuni, mutta minulla oli pieni seisokki kokoajan, kun pieni pippelini liukasteli spermaisissa pöksyissäni. Palatessani löysin vaimoni, täysin alastomana, varrastettuna kahden miehen väliin.

Näkymä sai pienen pippelini jäykistymään ja Eija huomasi sen heti. Eija pystyi kääntämään päätään juuri sen verran, että ylettyi ottamaan pippelini suuhunsa, kun saman aikaisesti Medhi ja Selim möyhensivät hänen vittua ja peppua. Olin niin kiihottunut, että laukesin melkein heti ja spermani purkautuivat vaimoni suuhun. Vedin pippelini ulos vaimoni suusta ja vetäydyin hieman taaemmaksi katselemaan miten vaimoni nauttii kahden rakastajansa välissä. He jatkoivat vaimoni alapään reikien höyläystä ja saivat hänet kirkumaan ja voihkimaan jatkuvista orgasmeista.

Ja kun vihdoin miehet purkivat spermansa samanaikaisesti vittuun ja peppuun, vaimoni huusi suoraa huutoa ja orgasmit saivat hänet kiemurtelemaan. Miesten vedettyä kyrpänsä vaimoni aukoista, ne jäivät repsottamaan avonaisina ja spermaa valui harmaana norona pyllyvakoa pitkin lakanalle.

Loppuun nussittu vaimoni ei jaksanut liikkua yhtään. Hän vain sai hiljaisella äänellä sanottua: Oli ihana nähdä, että pystyn tyydyttämään kolme miestä yhtä aikaa, ihan kuin oikeat huorat. Hän olisi mennyt suihkuun, mutta ei jaksanut kun istua sängynreunalla. Valmistin hänelle kylvyn ja kannoin hänet ammeeseen.

Eija oli niin väsynyt ettei jaksanut itse peseytyä, vaan minä pesin hänet. Medhin kanssa kannoin vaimoni makuuhuoneeseen ja kuivaamatta, märkänä, nostimme hänet sänkyyn. Tänä yönä, minä nukuin ystäviemme vierashuoneessa yksin ja annoin vaimoni nukkua kahden mustan rakastajansa välissä. Aikaisin aamulla heräsin viereisestä huoneesta kuuluviin ääniin. Hiivin varovasti ovelle ja katsoin sisään.

Vaimoni rakasteli täyttä päätä kahden mustan rakastajansa kanssa. Huomattuaan minut, vaimoni kutsui minut sisään ja komensi kiltisti odottamaan vuoroani. Ja sanoi, että voisin runkata pientä kulliani samalla kun katselen miten häntä pannaan. Välillä miehet vaihtoivat paikkaa ja antoivat samalla Eijan puhdistaa suullaan pepussa ryvettyneen kyrvän. Tätä jatkui ja jatkui. Kun vihdoin miehet lopettivat, oli kello jo niin paljon, että jouduin lähtemään.

Eijasta se oli niin hauskaa, että hän naureskellen kiusoitteli minua: Mutta nämä isot mustat kalut tuntuu paljon paremmilta kuin sinun pieni runkkarin pippeli. Sängyllä makasi vaimoni jalat levällään, nussittu vittu loisti avonaisena ovelle asti ja spermaa valui vuolaana virtana häpyhuulien välistä peppuvakoon. Eija nousi istumaan ja tarttui minua vyötäröltä ja sanoi: Mutta kun tietäisit kuinka paljon haluan mustaa neekerin kyrpää.

En ole pystynyt laskemaan montako orgasmia olen tänään saanut. Pippelini nähdessään hän sanoi naureskellen: Pikku pippelisi jäykkyys kertoo minulle, että hyväksyt uskottomuuteni ja haluat, että olen jatkossakin uskoton ja teen sinusta aisankannattajan. Työnnä nyt pikku pippelisi suuhuni. Seisoin täysin pukeutuneena makuuhuoneessa, viiden alastoman mustan miehen ympäröimänä, samalla kun vaimoni runkkasi pippeliäni. Välittömästi laukesin vaimoni suuhun. Hän jatkoi imemistä ja nieli spermani viimeistä pisaraa myöden.

Jalat täristen jouduin istumaan voidakseni riisuutua. Eija kellahti selälleen sänkyyn ja sanoi: Hän pukeutui ja sanoi: Lepää kunnolla, sillä kohta se on myöhäistä. Sitten tulin pukematta takaisin sänkyyn ja nukahdin heti. Heräsin usean miehen ääniin ja Selim tuli huoneeseen näiden kolmen mustan miehen kanssa, jotka näet sängyn ympärillä. Ajattelin, että haluaisit rakastella myös heidän kanssa.

Keskeytin esittelyt ja pyysin: Haluan säilyttää muiston ainoastaan heidän kulleistaan. Tulen muistamaan heitä nimettöminä nussijoina. Olen valmiiksi alasti ja voitte nyt käyttää ja nussia minua aivan kuten haluatte. Olen mielettömän kiimainen ja haluan olla teidän yhteinen kimppahuora. Silloin mustat maahanmuuttaja miehet kävivät kimppuuni.

On täysin mahdotonta sanoa montako kertaa he ovat panneet minua vittuun tai anaaliin, tai monestiko olen ottanut suihin, tai montako orgasmia olen saanut. Haluan muistaa ilmeesi, kun palasit ja kuulit että olen ollut usean mustan miehen kimppahuora. Sekä sen, miten miehet nussivat minua uudestaan ja uudestaan ennen sinua, sinun odotellessa kiltisti vuoroasi, kuten sinä näytät toivovan. Käännytään niin, että sinä olet alla.

Eija tarttui kaksin käsin pakaroihinsa ja veti ne erilleen. Ja Selim työnnä kyrpäsi suuhuni, haluan kaikki reiät täyteen mustaa kyrpää. Vaikka tällä kertaa pippelini ei ollut vaimoni suussa, tuntui tämä kolmikanta jopa kiihottavammalta, kuin että minulta olisi otettu suihin. Katselin tarkkaan ryhmäseksiä sängyllä ja runkkasin pikku pippeliäni. Eija voihki ja mourusi sen mikä suussaan pumppaavalta kyrvältä pystyi. Ääni vaikeni kun kyrpä täytti suun ja sen vetäydyttyä ääni hieman koveni.

Tätä kesti todella pitkään, mutta vihdoin Medhi laukesi ensimmäisenä ja roiski kaikki spermansa Eijan peppuun. Seuraavaksi ne kaksi muuta vierasta miestä vuorotellen panivat Eijaa peppuun. Kun viimein toinenkin oli saanut laukaistua spermansa Eijan peppuun, Eijan alla makaava mies purkautui täyttäen Eijan vitun spermoillaan. Olisin jo halunnut panna, mutta vielä ei ollut vuoroni. Sain nuolla Eijan vitun puhtaaksi spermoista ja sitten leikki jatkui.

Miehet menivät selälleen makaamaan vierekkäin ja Eija istuutui vuorollaan jokaisen kyrvälle. Eija heilutti persettään ja lypsi jokaiselta mamulta spermat kireään vittuunsa, minun katsellessa ja runkatessa vieressä. Seuraavaksi Eija meni kontilleen sängyn laidalle, koira asentoon, ja tarjosi vieraille kaikki aukkonsa käyttöön. Minä olisin jo vihdoin halunnut mukaan, mutta Eija suuttui kärsimättömyydestäni ja komensi minut nuolemaan vittunsa puhtaaksi. Nuoltuani Eijan vitun puhtaaksi, hän antoi vielä lisärangaistuksen ja komensi minut vierashuoneeseen ja sanoi, etten saisi tulla sieltä takaisin ennen aamu kuutta.

En uskaltanut suututtaa vaimoani enempää, vaan jätin hänet miesten seuraan ja poistuin. Vierashuoneeseen kuulin kuinka hän kaikkien aukkojensa avulla tyydytti viittä mustaa miestä. Myöskin kuulin neekereiden naureskelevan: Kello oli pariminuuttia yli kuuden, joten hiivin varovasti makuuhuoneen ovelle. Medhi ja Selim olivat sängynvieressä ja ne kolme vierasta miestä olivat Eijan kimpussa.

Yhden kyrpä vitussa, yhden pepussa ja yhtä Eija otti nautinnolla suuhunsa. Vähän väliä miehet vaihtoivat paikkaa. Koska Medhi ja Selim eivät näyttäneet osallistuvan leikkiin, ajatteli, että minä pääsisin kolmanneksi heidän kanssaan panemaan Eijaa. Olin väärässä, sillä sitä mukaa kun miehet laukesivat, Medhi ja Selim ottivat heidän paikkansa.

Ja niin ne viisi miestä vaihtelivat vuorojaan. Tätä jatkui toista tuntia ja sitten Eija komensi minut nuolemaan spermaista vittuaan. Nuoltuani vitun puhtaaksi, Eija työnsi minut pois jalkovälistään ja pyysi kaikkia miehiä nussimaan itseään yksitellen. Ja vasta sitten oli minun vuoroni. Työnsin pienen kyrpäni huorahtavan vaimoni spermaiseen ja väljäksi nussittuun vittuun.

Pieni pippelini liukasteli spermaisessa vitussa ja jo muutaman työnnön jälkeen tunsi laukeavani kohta. Vaimoni huomasi sen ja kierähti allani nopeasti ja samassa kuorrutin hänen pakaransa spermoillani.

Oli aika lähteä kotiin.

. Minä lupasin jo, että muutamme sinne. Itse saan helposti orgasmin ratsastamalla eli istumalla kyrvän päälle ja loput varmaan jo arvaatte. Peppupanossa voi saada paljon voimakkaamman orgasmin laajemmalla kehossa ku pelkällä etupään stimuloimusella. Siis tilanne on aivan erilainen kuin penisorgasmi, tämä orgasmi muistuttaa naisen orgasmia, kokonaisvaltaista, tunnetta jossa koko keho reagoi, värisee ja vavahtelee, ja laukaisee sisäisen orgasmin joka leviää syvältä sisältä, g-pisteestä. Hairykalu seksi chat gay sitä paitsi olen varmasti hyvissä käsissä täällä. Huomattuaan minut, vaimoni kutsui minut sisään ja komensi kiltisti odottamaan vuoroani. Nykyään en koske penikseeni ja saan todella valtavan orgasmin pelkästään sormettamisella.

Nussi vaimoani mies haluaa miestä gay

Samoin jos vibraat pelkästään kiveksiä. Kiihottaa molempia ja hivelee topin itsetuntoa, kunhan ei nyt kurkkuaan kipeäksi huuda. Seisoin täysin pukeutuneena makuuhuoneessa, viiden alastoman mustan miehen ympäröimänä, samalla kun vaimoni runkkasi pippeliäni. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Kammoksuin sitä ja se piti minut poissa miesseksistä.

Sexworks gay tampere nuat thai seinäjoki

THAI HIERONTA LOVIISA HOMO SUOMI LIVE CHAT