Uiminen on ollut kategorisesti perseestä, koska kloorinkatku ja pentujen kaakeliseinistä resonoiva kirkuminen ja hitaat eläkeläiset ja oman elämänsä janisieviset pullottavine liian pienine speedoineen ja potentiaaliset kelluvat ruskeat yllätykset altaassa. Kävely on periaattessa ollut ihan kivaa. Paitsi jos on kylmä tai tuulee tai sataa tai all of the above. Muistan tarkalleen hetken, jolloin tajusin, että haluan alkaa taas harrastamaan liikuntaa. Se oli, kun makasin Kitarapojan kainalossa käteni hänen rintakehällään.

Olin painanut nenäni ihan hänen kainalonsa yläpuolelle ja nuuskuttelin hänen tuoksuaan, kun hän nosti leukaani suudellakseen minua. Suudellessamme hivutin kättäni alaspäin ja löysin kämmeneni alla jotain kovaa; kupersin kämmeneni sen ympärille tunnustellakseni tarkemmin, annoin sormieni vaellella kuin hahmottaakseni kokonaisuuden.

Lopulta oli pakko kysyä. Minulle täysin uuteen lajiin, joka veisi minut pois mukavuusalueeltani kohti Puumis 2. Ja ei saakeli mikä treeni.

Sekä hihaton toppini että sen päälle vetämäni löysä t-paita olivat läpimärkiä hiestä; poninhännällä roikkuvat hiukset niin hiessä, että olivat yhtä kosteat kuin suihkun jälkeen pyyhekuivina. Meikkini oli klovnimaisena naamankuvana pikkupyyhkeessäni, ainoastaan Sensain 38 astetta piti pintansa ja pysyi itsepintaisesti ripsissäni.

Hiki roiskui, miltei lainehti ympäriinsä. Taustamusiikki antoi rytmiä, kannusti aggressiivisuudellaan. Minulla oli ihan hemmetin hauskaa. Alkulämmittelyä lukuunottamatta treeni meni nopeasti, oli haastavaa, tehokasta ja ennen kaikkea mukavaa; tämä laji toimi myös loistavasti turhautumien purkamiseen — kerrankin sai ihan luvan kanssa potkia ja hakata, ja kohde kannusti jopa lyömään kovemmin.

Opin kolme lyöntiä ja kaksi potkua - ei paha ekan tunnin saldoksi. Potkunyrkkeily tai vastaava on kyllä parasta agressioihin. Täällä vaan niin saakelin kallista ettei hullukaan mene tai no rikkaat ehkä mut en oo rikas.

Ite oon innostunut ihan sikana Burlesquesta! Ei nyt ihan kauheeta hikiliinkuntaa mut kyllä siinäkin kalorit kuluu ja liikkuu. Persettä keikutetaan siihen malliin et nivusen tulee kipeeksi: D Aivan loistavaa ja suosittelen kaikille ;. Joo siis mulla on semmoinen hytinä, että tuossa mätkinnän lomassa kuntokin saattaa kohota aika nopealla tahdilla!

Joo siis kunto tossa sun uudessa harrastuksessa tosiaan kasvaa. Burlesquessa ei välttämättä niinkään mut ainakin liikkuvuus paranee: D Harmi jos ei sieltä löydy. Vaikka voi olla et kohta on joka paikassa kun tuntuu olevan myös yks noista suosiotaan nopeasti kasvattavista lajeista..

On niin siistiä kun löytää oman lajinsa. Mä en ole juoksija. Se harmittaa mua, koska mun mieheni rakastaa juoksemista ja se ois kiva yhteinen harrastus. Mutta vaikka kuinka olen yrittänyt, niin en vaan syty siihen lajiin.

Sen sijaan Pilates vei mun sydämeni pari vuotta sitten ja keväällä kokeilemani levytankotunti oli niin mahtava hitto mikä hiki ja jalat tärisi tunnin jälkeen portaissa niin että nauratti että hankin levytangon painoineen kotiinkin.

On kiva huomata lihasmassan kasvavan, ja huomata myös sen, että voi lisätä tankoon painoa. Kesällä treenaaminen jäi ja nyt syksyllä on pitänyt taas herätellä reisi- ja pyllylihaksia, sekä hauksia! Kyllä se seuraavan päivän lihaskipu on uskomattoman hyvä fiilis treenien jälkeen!

Joo - mä pääsin tänä aamuna sängystä ylös ihan vaan muutaman kirosanan avustamana: D Ja tosiaan ajattelin jo yhden tunnin jälkeen! Miehellä ois vanha säkki jota se on teininä mätkinyt, niin porukoittensa kellarissa. Välillä ollaan haaveiltu uuden hankkimisesta meille. Mut paikka mietityttää ja on niillä kyllä hiukan hintaakin!

Mä tahtoisin kokeilla tankotanssia ja sitten niitä akrobatiajuttuja renkailla ja muilla. Mut meillä ei kans lähellä oo moisiin mahdollisuuksia ja 35kilsan päässäkin vaan jotain helkkarin kalliita lyhytkursseja. Meillä roikkuu säkki pojan huoneessa, mutta mulla on ranteet niin rupuset, että hyvinkin sidottuna särjen itseni jos menen kiukkujani mäikämään. Oispa aika unelma, jos onnistuisi sellaisen lajin löytämään että jaksaisi pisempään kuin puoli vuotta harrastaa.

Mutta onneksi lajikirjo on niin laaja ja lisää keksitään koko ajan, että vähän lyhemmälläkin innostuksella kokeiltavaa riittää, jos tarvetta ilmenee. Ne hanskat tukee aika hyvin No jos tätä puolikin vuotta, niin aika hyvin! Yleensä mielenkiinto lässähtää jo sitä ennen. Mutta joo tosiaan, aina löytyy jotain uutta!

Mä rakastan sitä kans. Harrastin raskausaikanakin sitä niin kauan kun mut huolittiin mukaan turvallisuus toki huomioiden. Oon ja olin toki ihan noviisi mutta äkkiä siinä oppii ja kehittyy! Nyt aloitin uudella salilla jossa sitä ei ole, ja ikävä on kyllä kova. Mulle riittää kuntonyrkkeily, meidän treeneissä ei himmailla! Mies käy potkunyrkkeilemässä ja niitten treenit kuullostaa ihan hullun kovilta tuli nääs kerran tuppo nenässä koti, kun suojaus unohtui , itse en niistä selviytyisi.

Sisälläni vähän kiehahti moinen yleistäminen, ja totesin viileästi, että minun mieheni ei ainakaan hipsuttele yhtään mihinkään milloinkaan, sillä ihan hänenkin mielestään minulla moisia oireita ei ole. Kollega kontrasi pilke silmäkulmassa:. Kun kerroin kollegan väläytyksestä Ykkösmiehelle, tämä ei tiennyt miten päin olisi ollut. Huomasin, että häntä nauratti, mutta ei oikein uskaltanut!

Suupielet nykien sitten totesi, että ei kyllä tosiaan ole huomannut mitään erityisiä oireita tiettynä aikana kiertoani. Minä olen laudekyylä; katselen ja vertailen häikäilemättä.

Vertailen tissien roikkuvuuden, reisien selluliittipitoisuuden; tarkastan mistä on sheivattu ja mistä jätetty sheivailematta; mietin, tuliko kiire vai ovatko karvat oma valinta, ehkä jopa kannanotto. Loputtomalla mielenkiinnolla mittailen lauteilla röhnöttäviä kehoja; tajuaakohan tuo, että tuossa asennossa ei näy vain taivaan portit, vaan ihan sinne tanssisalin perukoille asti.

Johtuvatkohan vatsansa raskausarvet raskaudesta vai jojolaihduttamisesta. Tarkkailen, miten muut ihmiset toimivat saunassa. Tuo selvästikin unohti, että paikalla on muitakin; ei sitä kainaloa noin perusteellisesti kannattaisi raapia seurassa. Tuskin kuitenkaan syyhy, ehkä vain on allerginen käyttämälleen deodorantille tai ajellut kainalot tylsällä terällä. Osa kovinkin häveliäänä; istuvat jalat ristissä ja hartiat kyyryssä kädet ristittyinä rintojen nöpöttäviä nännejä peittämään.

Katselevat nurkkiin, kattoon, lattiaan; saunassa ei sovi tuijottaa. Toiset sen sijaan eväät levällään, näennäisen huolettomina; itse en kyllä kehtaisi istua noin. Naapurille ei näy vain napa. Ovella vastaan aran venäläisen naisen tiedusteluun siitä, onko kyseessä sekasauna vai sauna ainoastaan naisille. En juurikaan puhu venäjää, mutta tunnistan lukioaikaisilta venäjän kielen kursseilta sanat mies ja nainen; arvaan epävarmuudestaan ja kontekstista, mitä nainen kysyy.

Nainen helpottuu, kun vastaan että sauna on vain naisille; uskaltautuu sisälle kertakäyttölaudeliina intiimialueittensa edessä, heittää minulle aran hymyn. Mietin jälkeenpäin, luuliko nainen minuakin venäläiseksi vai puhuiko vain ja ainoastaan venäjää. Jos heität viimeisen kauhallisen, sinun tehtäväsi on täyttää löylyämpäri.

Ärsyttää; haluaisin lisää löylyä mutta en kehtaa mennä hakemaan ämpäriä naisen jalkojen välistä. Viime viikonloppuna sekasaunottiin tuttavapariskunnan kanssa. Pariskunta meitä kymmenisen vuotta nuorempi; päätämme olla käyttämättä uimapukuja. Pariskunnan nainen mainostaa usein vilkasta seksielämäänsä — ei tiedä meidän tilannettamme; niin hyviä ystäviä emme ole. Nuorin lapsensa erehtyi kuulemma kerran luulemaan penisrengasta puruleluksi.

Makuuhuoneessaan on rottinkikori pullollaan aikuisten leluja.

maaliskuu En sitten koskaan tullut ajatelleeksi, että suhteelle olisi hyvä myös määritellä se viimeinen käyttöpäivä, tai ainakin antaa sille “parasta ennen”. 3. huhtikuu Puutarhassa parasta on sen katselu, katselu, ihastelu, tuoksuttelu, varjossa istumien ja sen katselu. Vastaa kommenttiin. Xo (Ei varmistettu). lokakuu Potkunyrkkeily tai vastaava on kyllä parasta agressioihin. Täällä vaan niin saakelin kallista ettei hullukaan mene (tai no rikkaat ehkä mut en oo.

Minulla oli ihan hemmetin hauskaa. Alkulämmittelyä lukuunottamatta treeni meni nopeasti, oli haastavaa, tehokasta ja ennen kaikkea mukavaa; tämä laji toimi myös loistavasti turhautumien purkamiseen — kerrankin sai ihan luvan kanssa potkia ja hakata, ja kohde kannusti jopa lyömään kovemmin. Opin kolme lyöntiä ja kaksi potkua - ei paha ekan tunnin saldoksi. Potkunyrkkeily tai vastaava on kyllä parasta agressioihin. Täällä vaan niin saakelin kallista ettei hullukaan mene tai no rikkaat ehkä mut en oo rikas.

Ite oon innostunut ihan sikana Burlesquesta! Ei nyt ihan kauheeta hikiliinkuntaa mut kyllä siinäkin kalorit kuluu ja liikkuu. Persettä keikutetaan siihen malliin et nivusen tulee kipeeksi: D Aivan loistavaa ja suosittelen kaikille ;. Joo siis mulla on semmoinen hytinä, että tuossa mätkinnän lomassa kuntokin saattaa kohota aika nopealla tahdilla! Joo siis kunto tossa sun uudessa harrastuksessa tosiaan kasvaa.

Burlesquessa ei välttämättä niinkään mut ainakin liikkuvuus paranee: D Harmi jos ei sieltä löydy. Vaikka voi olla et kohta on joka paikassa kun tuntuu olevan myös yks noista suosiotaan nopeasti kasvattavista lajeista.. On niin siistiä kun löytää oman lajinsa. Mä en ole juoksija. Se harmittaa mua, koska mun mieheni rakastaa juoksemista ja se ois kiva yhteinen harrastus. Mutta vaikka kuinka olen yrittänyt, niin en vaan syty siihen lajiin. Sen sijaan Pilates vei mun sydämeni pari vuotta sitten ja keväällä kokeilemani levytankotunti oli niin mahtava hitto mikä hiki ja jalat tärisi tunnin jälkeen portaissa niin että nauratti että hankin levytangon painoineen kotiinkin.

On kiva huomata lihasmassan kasvavan, ja huomata myös sen, että voi lisätä tankoon painoa. Kesällä treenaaminen jäi ja nyt syksyllä on pitänyt taas herätellä reisi- ja pyllylihaksia, sekä hauksia! Kyllä se seuraavan päivän lihaskipu on uskomattoman hyvä fiilis treenien jälkeen!

Joo - mä pääsin tänä aamuna sängystä ylös ihan vaan muutaman kirosanan avustamana: D Ja tosiaan ajattelin jo yhden tunnin jälkeen! Miehellä ois vanha säkki jota se on teininä mätkinyt, niin porukoittensa kellarissa. Välillä ollaan haaveiltu uuden hankkimisesta meille. Mut paikka mietityttää ja on niillä kyllä hiukan hintaakin! Mä tahtoisin kokeilla tankotanssia ja sitten niitä akrobatiajuttuja renkailla ja muilla. Mut meillä ei kans lähellä oo moisiin mahdollisuuksia ja 35kilsan päässäkin vaan jotain helkkarin kalliita lyhytkursseja.

Meillä roikkuu säkki pojan huoneessa, mutta mulla on ranteet niin rupuset, että hyvinkin sidottuna särjen itseni jos menen kiukkujani mäikämään. Oispa aika unelma, jos onnistuisi sellaisen lajin löytämään että jaksaisi pisempään kuin puoli vuotta harrastaa. Mutta onneksi lajikirjo on niin laaja ja lisää keksitään koko ajan, että vähän lyhemmälläkin innostuksella kokeiltavaa riittää, jos tarvetta ilmenee.

Ne hanskat tukee aika hyvin No jos tätä puolikin vuotta, niin aika hyvin! Yleensä mielenkiinto lässähtää jo sitä ennen. Mutta joo tosiaan, aina löytyy jotain uutta! Mä rakastan sitä kans. Harrastin raskausaikanakin sitä niin kauan kun mut huolittiin mukaan turvallisuus toki huomioiden.

Oon ja olin toki ihan noviisi mutta äkkiä siinä oppii ja kehittyy! Nyt aloitin uudella salilla jossa sitä ei ole, ja ikävä on kyllä kova. Mulle riittää kuntonyrkkeily, meidän treeneissä ei himmailla! Mies käy potkunyrkkeilemässä ja niitten treenit kuullostaa ihan hullun kovilta tuli nääs kerran tuppo nenässä koti, kun suojaus unohtui , itse en niistä selviytyisi.

Kotona sitten treenataan yhdessä, lyödään ja potkitaan: Mä olen varmaan jotenkin masokisti kun mua nimenomaan kiehtoo tuo, että jos et ole koko ajan skarppina niin saatat saada turpiisi: Miehen treeneihin kuuluu olennaisena osana sparraaminen treenareiden kanssa. Heistä osa on kilpaillut ainakin SM- tasolla ja osa muistaakseni keskiraskaassa sarjassa. Että pataan tulee todellakin jos ei skarppaa! Mulle judo on se The Juttu, ihan mahtavaa touhua! Ja parasta paskaa on just toi kun treeneissä pääsee oikeesti antamaan kaikkensa.

Yks mikä tosin ärsyttää on ihmiset jotka tulee meikeissä treeneihin, meillä nujutaan niin paljon että vituttaa kun judopuku gi on ihan meikkitahroissa Mua kyllä kans kiehtoo toi onnettomuusaspekti, vaikka ei vissiin pitäis.

Judon pitäis olla "pehmeä tie", mutta tässä vuoden aikana multa on kerran murtunu nilkka ja kerran meinannu jäädä nenä toverin hartiaan, plus ne kaikki haavat ja mustelmat Mä pelasin ennen lippupalloa, siinä tuli kyllä kanssa ruhjeet, mustelmat ja jopa yksi leikkaus!

Voiko jossain harrastaa nyrkkeilyä tms. D En halua kuntonyrkkeilytunneille, en kaipaa sparraajaa, enkä kilpailua. Vain minä ja säkki. Olen aina ollut siitä onnellisessa asemassa, että toisin kuin niin monet muut naiset, minä en mielestäni; huom.

Jopa silloin, kun en käyttänyt hormonaalista ehkäisyä, en huomannut niitä pelottavia PMS: Fysiologisia oireitakaan minulla ei ollut — en tuntenut turvotusta, päätäni ei särkenyt.

Halusi mennä yrityksemme kattoterassille, minä taas vetosin siihen, että tuuli ja hame eivät ole ehkä se kaikkein paras yhdistelmä minulla oli kellohame, enkä halunnut tehdä marilynejä hänen nähtensä: Mutta eipä ole muitakaan naisten ongelmia, niitä kerran kuussa tapahtuvia, kun pitää miehenä hiipiä hipsutella ympäriinsä ettei tyttöystävä transformoidu syöjättäreksi.

Mainittakoon tähän väliin, että kollega on - ja luultavasti tuolla asenteena tuleekin aina olemaan - sinkku. Sisälläni vähän kiehahti moinen yleistäminen, ja totesin viileästi, että minun mieheni ei ainakaan hipsuttele yhtään mihinkään milloinkaan, sillä ihan hänenkin mielestään minulla moisia oireita ei ole. Kollega kontrasi pilke silmäkulmassa:.

Kun kerroin kollegan väläytyksestä Ykkösmiehelle, tämä ei tiennyt miten päin olisi ollut. Huomasin, että häntä nauratti, mutta ei oikein uskaltanut! Suupielet nykien sitten totesi, että ei kyllä tosiaan ole huomannut mitään erityisiä oireita tiettynä aikana kiertoani.

Minä olen laudekyylä; katselen ja vertailen häikäilemättä. Vertailen tissien roikkuvuuden, reisien selluliittipitoisuuden; tarkastan mistä on sheivattu ja mistä jätetty sheivailematta; mietin, tuliko kiire vai ovatko karvat oma valinta, ehkä jopa kannanotto. Loputtomalla mielenkiinnolla mittailen lauteilla röhnöttäviä kehoja; tajuaakohan tuo, että tuossa asennossa ei näy vain taivaan portit, vaan ihan sinne tanssisalin perukoille asti. Johtuvatkohan vatsansa raskausarvet raskaudesta vai jojolaihduttamisesta.

Tarkkailen, miten muut ihmiset toimivat saunassa. Tuo selvästikin unohti, että paikalla on muitakin; ei sitä kainaloa noin perusteellisesti kannattaisi raapia seurassa.

Tuskin kuitenkaan syyhy, ehkä vain on allerginen käyttämälleen deodorantille tai ajellut kainalot tylsällä terällä. Osa kovinkin häveliäänä; istuvat jalat ristissä ja hartiat kyyryssä kädet ristittyinä rintojen nöpöttäviä nännejä peittämään. Katselevat nurkkiin, kattoon, lattiaan; saunassa ei sovi tuijottaa. Toiset sen sijaan eväät levällään, näennäisen huolettomina; itse en kyllä kehtaisi istua noin.

Naapurille ei näy vain napa. Ovella vastaan aran venäläisen naisen tiedusteluun siitä, onko kyseessä sekasauna vai sauna ainoastaan naisille. En juurikaan puhu venäjää, mutta tunnistan lukioaikaisilta venäjän kielen kursseilta sanat mies ja nainen; arvaan epävarmuudestaan ja kontekstista, mitä nainen kysyy.

Nainen helpottuu, kun vastaan että sauna on vain naisille; uskaltautuu sisälle kertakäyttölaudeliina intiimialueittensa edessä, heittää minulle aran hymyn. Mietin jälkeenpäin, luuliko nainen minuakin venäläiseksi vai puhuiko vain ja ainoastaan venäjää. Jos heität viimeisen kauhallisen, sinun tehtäväsi on täyttää löylyämpäri.

VALINTATALO KUOPIO GAY AUKIOLOAJAT TAMPERE SEX

Suihinotto homo tekniikka eturauhasen lypsäminen