Stanille selviää, että hänen koiransa on homo, eikä tiedä, miten suhtautua. Samalla Jimbo ja Ned yrittävät sabotoida amerikkalaisen jalkapallon ottelua. Pojat yrittävät risteyttää norsun ja possun keskenään geneettisessä kokeessa.

Samalla Stan koettaa selviytyä väkivaltaisen siskonsa [[Shelley Marsh Shelley]]n kanssa. Samalla [[Sheila Broflovski]] yllyttää vanhempia protestoimaan suositun piirretyn alatyylistä huumoria vastaan. Stan, Kyle ja Cartman yrittävät estää tätä [[sidekalvontulehdus]]epidemiaksi luultua tautia pilaamasta [[Halloween]]ia. Pojat ystävystyvät [[Sally Struthers]]in heille lähettämän etiopialaisen pojan kanssa. Samalla mutanttikalkkunat hyökkäävät kaupunkiin.

Southparkilaiset yrittävät tehdä joulusta nykyistä korrektimman ja lakkaavat pitämästä kaduilla esimerkiksi juutalaisia loukkaavia kristillisiä symbooleita. Kyle tapaa puhuvan kakkapökäleen, joulukakka [[Mr. Hankey]]n, mutta kukaan ei aluksi usko häntä. Samaan aikaan Cartman suunnittelee syntymäpäiviään. Saatana tulee South Parkiin haastamaan [[Jeesus Jeesuksen]] nyrkkeilyotteluun. Poikien opettaja Garrison käy nenäleikkauksessa, lopettaa opettamisen ja alkaa malliksi.

Wendy on mustasukkainen, koska Stan on ihastunut uuteen opettajaan, kauniiseen Ellen-neitiin. Pojat löytävät artefaktin, jota [[Barbra Streisand]] sitten käyttää muuntautuessaan jättimäiseksi hirviöksi. Kun Cartman yrittää selvittää kuka hänen isänsä on, selviää, että hänen äitinsä on harrastanut seksiä useiden miesten kanssa Kännilatotansseissa ennen Ericin syntymää. Saddam Hussein yrittää vallata Kanadan. Lumimyrskyn takia laboratorioon loukkuun jääneet ihmiset alkavat syödä toisiaan pysyäkseen hengissä.

Pojat ja Mephisto ovat sairaalassa ja Cartman saa viimein kuulla kuka hänen isänsä on. Pojat yrittävät pelastaa Kylen pikkuveljen Iken ympärileikkaukselta, ja Mr. Mackey saa potkut koska kadotti marihuananäytteen ja ajautuu huumeidenkäyttäjäksi.

Kaupungissa riehuu kanoja raiskaava rikollinen, jonka tapausta lukutaidoton konstaapeli Barbrady yrittää selvittää. Hän kuitenkin oppii lukemaan juuri tämän kanarakastajan avulla. Rouva Broflovski päättää järjestää teemaviikon terveydenhoitaja Gollumin sikiöpäisyyden takia.

Pojat, eteenkin Pip, menestyvät [[polttopallo]]ssa ja pääsevät pelaamaan kiinalaisia vastaan loppuottelussa. Pojat kostavat Jimbon ja Nedin keksityn [[Vietnamin sota Vietnamin]]-tarinan huijaamalla heitä "Meksikolaisella tuijotussammakolla".

Koulubussi putoaa rotkoon ja pysähtyy aivan jyrkänteen reunalle. Apua hakemaan lähteneestä linja-autonkuljettaja neiti Crabtreesta tulee äreän luonteensa takia Stand Up -koomikko, ja lapset muistelevat aikaisempia seikkailujaan. Kaupungissa kielletään ilotulitteet, ja Jimbo lähtee Meksikoon hakemaan niitä laittomasti. Kaupungissa sytytetään itsenäisyyspäivänä jättimäinen ilotulituskäärme.

Kaupunkiin tulee elokuvafestivaalit, ja turistien jätökset saavat aikaan ongelmia viemärissä, joten herra Hankey sairastuu. Kennyllä on [[vesirokko]], ja poikien äidit yökyläilyttävät poikiaan Kennyllä, jotta tauti tarttuisi. Pojat eivät käsitä, miksi heidän äitinsä tekevät niin. Kaupungin uudessa planetaariossa aivopestään kaupunkilaisia, ja Cartman yrittää päästä Cheesy Poofs -mainokseen. Pojat alkavat rakentaa kerhotaloja voidakseen leikkiä kerhotaloilla "Totuutta vai tehtävää" tyttöjen kanssa.

Eräs aviopari voittaa lomamatkan South Parkin nautapäiville, jossa lehmät alkavat palvoa suurta patsasta. Kokki haastetaan oikeuteen, koska hän häiritsi levy-yhtiötä valittamalla siitä, että uusi [[Alanis Morissette]]n laulu kuulostaa samalta kuin hänen aikoja sitten tekemänsä. Pojat alkavat kerätä rahaa Kokin vapauttamiseen veloistaan.

South Parkiin alkaa tulla eläimiä pahasta rinnakkaisulottuvuudesta. Stanin kultakala tappaa ihmisiä ja Cartmanin kiltti kaksoisolento saapuu kaupunkiin. Stan karkaa kotoaan päästäkseen Cartmanin sukulaisten luo [[Nebraska]]an joulua viettämään. Cartmanin setä on karannut vankilasta [[Charles Manson]]in kanssa. Pojat kirjoittavat esitelmän suuryrityksistä, jotka jyräävät perheyritykset.

Stan ja Kyle löytävät vuorilta jäätyneen esihistoriallisen miehen. Mies on ollut jäätyneenä vuodesta asti, ja kaikki vaikuttaa hänelle omituiselta. Lapset pakotetaan liittymään kuoroon, joka matkustaa Costa Ricaan vastustamaan sademetsien tuhoamista. Kun he eksyvät sademetsään, he huomaavat, että sademetsä ei olekaan niin hieno paikka.

Kenny rakastuu kuorossa olevaan tyttöön. Randy laitetaan keksimään ratkaisu kaupunkilaisia uhkaavaan itsesyttymiseen. Kylen isällä on erektio-ongelma, ja Kyle yrittää auttaa häntä, vaikka ei edes tajua ongelmaa. Kokki rakastuu, ja lopettaa työnsä. Pojat eivät kuitenkaan pidä Kokin tyttöystävästä, ja Mr.

Garrison kertoo heille tämän olevan naispaholainen. Pojat löytävät melkein sukupuuttoon kuolleen Jakovasauruksen, jota kaupunkilaiset auttavat lisääntymään. Jakovasaurukset osoittautuvat kuitenkin sellaiseksi riesaksi, että lopulta vain Cartman sietää heitä. Sillä aikaa koulun puutyöopettaja herra Adler suree vaimoaan, ja yrittää itsemurhaa.

Panda-asuinen mies tulee kouluun kertomaan seksuaalisesta häirinnästä. Tämä innoittaa Cartmanin haastamaan Stanin oikeuteen, ja pian koulu on vararikon partaalla oikeussyytteiden takia. Cartman on jumissa kotonaan, kun hänen äiti menee meteorijuhliin, ja Stanin sisko Shelley tulee hänen lapsenvahdiksi.

Kittyllä on kiima-aika, ja hän yrittää etsiä muita kissoja. Edellisessä jaksossa mainitun meteorijuhlan aikana Stan on juhlapaikan kellarissa muutaman koululaisen kanssa, kun ATF luulee juhlijoita juutalaiseksi lahkoksi, joka aikoo tehdä itsemurhan meteorisateen aikana.

Randy luulee olevansa homo, kun hän masturboi Kylen isän nähden poreammeessa, ja yrittää salata sen muilta juhlijoilta. Meteorijuhlan aikaan Kyle lähtee Kennyn ja Iken kanssa juutalaisjuhliin. Halloweenin aikaan South Parkiin ilmestyy merirosvoaaveita, joista pastori syyttää [[Korn]]-bändiä. Pojat kaivavat ylös Kylen isoäidin ruumiin pelotellakseen sillä kuutosluokkalaisia. South Parkin lapset villiintyvät uuteen [[Japani]]laiseen Chinpokomon- nimiseen lelusarjaan.

Japanilaisilla on kuitenkin muutakin mielessä kuin lelujen myynti. South Parkissa odotetaan innolla uudenvuoden vaihtoa ja jumalan saapumista maahan Stan joutuu viettämään yksin uuttavuotta ja alkaa käyttää hormooneja että saisi kuukautiset niin kiun erickillä, kennyllä ja kylellä.

Koska pojat suuttuvat eräille [[New York]]in lapsille, he aikovat kostaa heille mutta saavatkin koko maailman ulostamaan housuihinsa, koska nokkahuilulähetystä katsottiin koko maailmassa jossa kuultiin [[ruskea ääni]].

Herra Garrison vaatii isältään selitystä siihen, miksi hän ei koskaan hyväksikäyttänyt tätä seksuaalisesti. Cartmanilta lähtee hammas, jonka ansiosta hän saa 2 dollaria. Pian pojat huomaavat voivansa rikastua ja alkaa esittämään hammaskeijuja, jotta saisivat [[Sega Dreamcast]]in, mutta päätyvätkin [[mafia]]n käsiin. Cartman joutuu nuorisovankilaan heitettyään Tokenia kivellä. Pojat yrittävät voittaa tytöt kelkkakisassa, mutta se saattaa olla vaikeaa ilmam Cartmania ja hänen läskipersettään.

South Parkin Ala-asteelle saapuu uusi oppilas Timmy, joka on kehitysvammainen. Opettajat epäilevät, että Timmyllä on ADD, eikä hän saa läksyjä. Sen jälkeen kaikilla oppilailla "todetaan" ADD. Samalla Timmy liittyy Skylerin rockyhtyeeseen. Cartman kyllästyy Stanin, Kylen ja Kennyn lapsellisuuteen ja etsii [[internet]]in avulla uusia aikuisystäviä. Pian aikuisystävät paljastuvat pedofiileiksi.

Kenny yrittää kaikin keinoin estää äitinsä raskauden. Kyle kuolee, jos Cartman ei anna toista munuaistaan hänelle. Valitettavasti kaupungissa on avattu uusi New age-kauppa, ja Kylen äiti uskoo Kylen parantuvan "luonnon omilla lääkkeillä".

Garrison erotetaan, ja hän ryhtyy romantiikkakirjailijaksi. Kokki protestoi kaupungin rasitista lippua vastaan, ja lasten pitää tehdä esitelmät siitä, pitäisikö lippu muuttaa vai ei. Cartman näkee unen poikabändistä, ja tulkitsee sen viestiksi jumalalta. South parkin [[pappi]] saarnaa helvetistä kirkossa ja kaikki South Parkin lapset haluavat ripille, jotta eivät joutuisi [[helvetti]]in. Cartman aloittaa saarnauksen [[Helvetti]]in joutumisen estämiseksi ja [[South park]]in lapset perustavat oman kirkon.

Lapsien vanhemmat yrittävät suositella lapset palamaan kouluun, koska he ovat todella paljon kirkossa. Cartmanin saarnauksessa [[Jumala]]lle pitäisi antaa Dollareita, jota kaikki kirkon lapset tekevät.

Eräänä päivänä lapsien kirkkoon tulee itse [[Jeesus]], joka kertoo, että [[Jumala]] ei kaipaa yletöntä arvostusta. Jeesuksen puheista huolimatta Cartman yrittää pitäytyä dollareiden antamisessa, sillä hän pitää kaikki rahat itse. Pian Cartmanin yritys epäonnistuu ja kukaan varsinaisista jäsenistä ei jää kirkkoon. Jeesus rankaisee Cartmania tappamalla tämän ja lähettämällä rappeutuneeseen [[Meksiko]]n kaupunkiin.

Saatana kyllästyy Saddamin pakkohaluun o Pojat aloittavat neljännen luokan, mutta huomaavat kolmannen luokan olleen parempi.

Rouva Choksondik, poikien uusi opettaja yrittää etsiä herra Garrisonin saadakseen neuvoja luokan kesyttämiseen. Tulevaisuudesta tullut mies haluaa Cartmanin uuden kansion, sillä tulevaisuudessa se tuhoaa koko maailman. Herra Garrisonin lastentarhaluokassa äänestetään luokan puheenjohtaja, mutta tuloksesta ei tahdo tulla selvää. Tehdäkseen paremman kiitospäivänäytelmän kuin lastentarhalaiset, Timmy yrittää löytää näytelmään kalkkunan. Cartman lähetetään laihdutusleirille, jossa hän vain myy muille lapsille herkkuja.

Kenny saa oman televisio-ohjelman, jossa hän tekee sairaita stuntteja. Lapset kyllästyvät vanhempiensa määräilyyn ja saavat heidät vankilaan kerrottuaan vanhempiensa hyväksikäyttäneen heitä. Ilman aikuisia kaupunki kuitenkin ajautuu kaaokseen. Kaupunkilaiset ovat menettäneet jouluilonsa, ja pojat yrittävät nostattaa ihmisten mieltä joulupiirretyllä. Herra Hankeyllä on ongelmia perheensä kanssa. Jatkuva hokeminen kuitenkin herättää uinuvan pahuuden.

Kehitysvammaisesta pojasta nimeltä [[Jimmy Vulmer]] tulee Timmyn vihollinen. Scott Tenorman myy Cartmanille häpykarvansa, ja Cartman luulee olevansa nyt kypsempi kuin muut.

Kuultuaan totuuden hän yrittää keksiä tavan kostaa Scotille. Pojat lupaavat hankkia Terrancen ja Phillipin esiintyvämään Maan päivä-festivaaliin henkensä uhalla.

Kaksikolla on kuitenkin riitoja, ja poikien pitää sopia riidat ennen festivaalia. Kyle luopuu uskostaan, kun hän saa peräpukaman, ja Cartman perii miljoona dollaria, jotka hän käyttää yksityiseen huvipuistoon. Viitosluokkalaiset opettavat pojille, miten koiraa "lypsätään". Vanhemmat eivät riemastu tästä, ja vaativat seksiopetuksen aloittamisen aikaisemmin.

Kun lapsia pelotellaan sukupuolitaudeilla, tämä saa tytöt ja pojat pelkäämään toisiaan. In order to get their [[video game console]] back, the boys must bring an animated [[towel]] to the government.

Cartman "blows a funny fuse" when his prank of putting Kenny's butt on a milk carton prompts a family with butts for faces to come to South Park in search of their long lost son. Meanwhile, [[Butters Stotch Butters]] gets grounded for his supposedly bad school photo. Kylen Kyle-niminen serkku tulee vierailulle, ja Herra Garrison yrittää keksiä vaihtoehtoisen liikuntamuodon lentokoneille.

Tired of being teased for being rich, [[Token Black Token]] attracts wealthier black families to South Park. Kenny tekee kuolemaa sairaalassa, kun sillä välin Cartman yrittää saada kaupatuksi abortoituja sikiöitä. When Butters survives a murder attempt by his mother, he must travel back to South Park in time for his parents' wedding anniversary at [[Bennigan's]]. Pojat yrittävät tienata mainostamalla kiinalaisravintolaa Buttersin avulla.

Pojat perheineen lähtevät [[Aspen, Colorado Aspen]]iin lomalle. Stan haastetaan hiihtokisaan ja poikien vanhemmat jäävät jumiin mainostilaisuuteen. Pojat tekevät Buttersin leukaan kivekset, ja lähettävät hänet TV: He eivät kuitenkaan pääse osallisiksi hänen palkinnostaan, joten Cartman esittää holtitonta lasta saadakseen palkinnon. Butters joutuu mukaan friikkien lakkoon. Pojat joutuvat katsomaan huonoa TV-ohjelmaa, jotta he näkisivät uuden Terrance ja Phillip-elokuvan trailerin.

Rauhallista paikkaa ei vain tahdo löytyä mistään. Pojat yrittävät pelastaa vasikat teurastukselta, mutta ajan kuluessa nälkä alkaa vaivata. Pojat potkivat Buttersin porukastaan ja yrittävät löytää korvikkeen Unelmien poikamies-tyyliin. Butters ei keksi juonia, mitä Simpsonit eivät olisi jo kokeilleet. Cartman rakentaan "meri-ihmisten" valtaakunnan. Kaupungin pappi lähtee Vatikaaniin selvittääkseen, miksi papit raiskaavat poikalapsia.

Cartman keksii, miten kakata suun kautta ja ylpeilee siitä Kylelle. Pojat yrittävät estää [[Steven Spielberg]]iä ja [[George Lucas]]ia uudelleenfilmatisoimasta elokuvia. Kaupunkilaiset yrittävät saada vauvamurhaajan vapaaksi vankilasta. Kun Beben rinnat alkavat kasvaa, hän huomaa olevansa luokan suosituin ja saa pojat käyttäytymään oudosti. Wendy tulee kateelliseksi Beben viedessä kaiken huomion. Aikuiset näkevät uutisia lasten kaappauksista, eivätkä he enää uskalla luottaa muihin kuin kaupunkilaisiin, joten he palkkaavat City wokin omistajan rakentamaan muurin kaupungin ympärille.

Pojat alkavat rakentaa tikapuita taivaaseen, tosin vain saadakseen Kennyltä karkkikilpailun voittokupongin. Tämä saa ihmiset uskomaan taivaaseen. Cartman juo vahingossa Kennyn tuhkat, ja alkaa nähdä kummia. Pojat lähtevät palauttamaan Taru sormusten herrasta -elokuvaa, mutta he saavatkin vahingossa pornoelokuvan. Vanhemmat yrittävät estää poikia katsomasta elokuvaa.

Herra Garrison pääsee opettamaan neljättä luokkaa, ja hänen uuden assistenttinsa ja poikaystävänsä suolistossa vaeltaa luokan maskotti, gerbiili Lemmiwinks. Poikia pidetään homofobisina ja heille yritetään opettaa suvaitsevaisuutta. Garrison yrittää saada potkut tekemällä asiattomia toimenpiteitä luokassa Herra Slaven kanssa, jotta voisi haastaa koulun oikeuteen.

Kokin vanhemmat yrittävät manata Kennyn sielun Cartmanin ruumiista. Sillä välin Stan haastaa [[John Edward]]in valheellisen avun antamisesta ihmisille, jotka ovat menettäneet lähimmäisensä.

Stanin tulevaisuuden minä tulee käymään, mutta Staniä alkaa epäilyttämään. Hän päättää joulupukin avustuksella viedä joulun Irakiin, jossa paikalliset ampuvat reen alas. Poikien on Jeesuksen avulla pelastettava joulupukki ja koko joulu.

Cartman yrittää hankkia [[takauma tarinankerronta flashbackin]] välttääkseen esitelmän teon. Jimmy tulee kateelliseksi Christopherin viedessä kaiken huomion, ja liittyy Timmyn kanssa [[Crips]]-nimiseen jengiin luullen sen olevan syntymävammaisille. Kuvaamataidonopettaja antaa pojille jälki-istuntoa, minkä he kostavat pommittamalla opettajan taloa vessapaperilla. Kyle alkaa kuitenkin tuntea syyllisyyttä, ja Cartman yrittää estää häntä kertomasta aikuisille.

Pojat saavat selville, että maa on todellisuudessa vain avaruusolentojen tekemä [[tosi-tv]]-show, joka poikien pitää pelastaa lopettamiselta. Cartman tekee "Jennifer Lopez"-nimisen käsinuken, jolla vaikuttaa olevan oma tahto, mitä Kyle ei tietenkään usko. Käsinukke saa yllättävää suosiota, mikä suututtaa oikean [[Jennifer Lopez]]in. Pojat leikkivat "pikkuetsiviä", ja löytävät kadonneen nuken. Omistajan äiti kertoo asiasta poliiseille, ja pojista tehdään oikeita etsiviä, jotka laitetaan etsimään huumeiden salakuljettajia.

Intiaanit ostavat koko South Parkin rakentaakseen sen tilalle uuden moottoritien ja saadakseen siten enemmän kävijöitä heidän kasinolleen. Southparkilaiset yhdistävät voimansa pelastaakseen kaupunkinsa.

Kaikki South Parkin miehet ja pojat muuttuvat [[metroseksuaali metroseksuaaleiksi]] Kylea, herra Garrisonia ja herra Orjaa lukuun ottamatta. He menevät puhumaan trendin aloittajille, ja saavat selville salaliiton. Cartman, Token ja Butters perustavat gospelbandin.

Kyle, Stan ja Kenny jäävät kiinni laittomasta musiikin lataamisesta, ja heidän bändinsä alkaa protestoida laitonta musiikin latausta vastaan. Eläkeläisten aiheuttamien onnettomuuksien takia heiltä otetaan ajokortit pois. Vanhukset pyytävät apua eläkeläisliitolta, ja pian koko kaupunki on eläkeläisten vallassa.

Kyle järjestää syntymäpäiväjuhlansa Casa Bonitassa, Cartmanin mielipaikassa. Hän kuitenkin pääsee mukaan vain, jos Butters ei pääse, joten Cartman uskottelee hänelle maailman tuhoutuneen meteori-iskussa, ja piilottaa hänet pommisuojaan. Teollaan Cartman saa koko kaupungin hätääntymään Buttersin katoamisesta. South Parkiin muuttaa [[mormoni]]perhe, jonka poika yrittää ystävystyä Stanin kanssa.

Kun Randy kuulee tarinan [[mormonismi]]n perustajasta, hän haluaa perheensä ryhtyvän mormoneiksi. Pojat jäävät kiinni tupakan polttamisesta, ja vanhemmat luulevat [[tupakka]]yhtiöiden houkutelleen pojat polttamaan.

Vanhemmat kutsuvat [[Rob Reiner]]in auttamaan tupakoinnin kitkemisessä, mutta hän ei aio käyttää pelkästään rehellisiä keinoja. Wendy jättää Stanin joka ryhtyy suruissaan gootiksi. Butters rakastuu Lexus-nimiseen tarjoilijattareen, muttei älyä tämän vain onkivan rahaa Buttersilta. Kyle ja kumppanit lähtevät Kanadaan puhumaan järkeä pääministerille, mutta matkaan tulee yllättäviä mutkia.

South Parkin pikkumiehet muuttuvat japanilaisiksi sotureiksi ostettuaan martial arts -aseet kirpparilta. Heidän vannoutunut vihamiehensä tohtori Chaos asettuu poikia vastaan, ja huipputyylikäs taistelu on valmis alkamaan.

Jaksossa käytetään pojissa parodiaa [[Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat Teenage Mutant Ninja Turtles]] -hahmoista. Jimmy treenaa urakalla lasten paralympialaisiin, josta hän on vakaasti päättänyt napata jokaisen palkinnon.

Cartman uskoo voivansa päihittää Jimmyn helpostikin, kunhan vain pystyy vakuuttamaan kilpailukomitealle olevansa vammainen. Kyle katsoo lopulta "The Passionin" ja joutuu myöntämään, että Cartman on ollut koko ajan oikeassa. Joukko elokuvan fanaattisimpia faneja kokoontuu Cartmanin johdolla levittämään elokuvan sanomaan [[Orange County]]stä tulee ryhmä tanssijalapsia, jotka "antavat pataan" pojille.

Randy innoittaa [[Stan]]iä tanssimaan takaisin, mikä aiheuttaa tanssikilpailun, johon [[Stanin]] pitää löytää tanssitaitoisia lapsia. Niihin lapsiin lukeutuu myös [[Butters]], jolla on pahoja traumoja edellisestä tanssimisesta.

Butters vie robotin Hollywoodiin, jossa elokuvatuottajat haluvat sen kertovan elokuvaideoita. Myös hallitus kiinnostuu robotista kansallisen turvallisuuden nimissä. South Parkiin muuttaa salaperäinen Michael Jefferson poikansa kanssa.

Poliisit pyrkivät lavastamaan hänet syylliseksi rikoksiin, joita hän ei ole tehnyt. South Parkiin alkaa tulla aikamatkustajia vuodesta hakemaan töitä. Aluksi kaupunkilaiset ovat innoissaan, mutta pian töitä riittää vain halvalla työskenteleville luvun ihmisille. Eläinaktivistien takia koulun pitää valita uusi maskotti jalkapallojoukkueelleen, jolloin Kyle ja Cartman keksivät omat ehdokkaansa. Kun Stan ei halua äänestää ehdokkaiden typeryyden takia, hänet karkotetaan ja hän pääsee asumaan eläinaktivistien kanssa.

Uusi Wall-Mart-liike houkuttelee South Parkin asukkaita magneetin lailla ostoksille. Cartmankin villiintyy halpisketjun vastustamattomien tarjousten edessä, ja Stanin ja Kylen velvollisuutena on tehdä jotain ystävän ongelmalle. Kyle, Stan, Cartman ja Butters syyllistyivät päiväkotiaikanaan vakavaan lainrikkomukseen. Salaisuutta on varjeltu viisi pitkää vuotta. Trent Boyett, joka otti aikoinaan syyn kokonaan omille niskoilleen, vapautuu nyt nuorisokodista ja on valmis kostamaan.

South Parkin poikajengi pääsee testaamaan koulun studiolaitteistoa ja alkaa toimittaa koululle omaa uutisohjelmaa.

Hiukan epäsovinnainen ohjelma saa laajalti huomiota ja katsojaluvut nousevat pilviin. Sillä aikaa lemmikkiään sureva Paris Hilton yrittää ostaa [[Butters]]in lemmikikseen. Päähän vamman saanut Cartman herää sairaalassa ja huomaa saaneensa yliluonnollisia voimia. Poliisi on varma, että Cartman pystyy uusien kykyjensä avulla pysäyttämään sarjamurhaajan, joka on saattanut koko South Parkin kauhun valtaan. Metsän eläimet pyytävät Stania avukseen valmistelemaan vapahtajansa saapumista.

Stan tarjoaa mielellään apuaan, mutta yllättyy suuresti vapahtajan saapuessa… Mr. Garrison toteuttaa unelmansa ja vaihtaa sukupuolta. Kyle innostuu uudesta Mrs. Garrisonista, joka ylpeilee naisellisella viehkeydellään ja päättää myös käydä läpi muutoksen - juutalaispojasta mustaksi koripallonpelaajaksi.

Cartman kiertää ovelta ovelle auttamassa southparkilaisia pääsemään eroon erikoislaatuisesta loisesta. Kyseessä on yhteiskuntaan kiinnittynyt kasvain, joka olisi tuhottava pikaisesti - hipit. Cartman kokoaa yhteen mahdollisimman paljon hippejä ja sulkee heidät äitinsä kellariin.

Token on voittanut laulukilpailun ja esiintyy kauneuskilpailussa dollarin palkkiota vastaan. Cartman, Stan, Kyle ja Kenny ovat kateellisia ja tarjoutuvat Tokenin managereiksi, jos vain saavat 10 prosenttia hänen tuloistaan. Pyhä Pietari toivottaa kuolleen Kennyn tervetulleeksi taivaaseen.

Taivaan ja helvetin välinen taistelu on näköpiirissä, ja Pyhä Pietari rekrytoi Kennyn johtamaan Jumalan joukkoja. South Parkin poikien baseballjoukkue voittaa kaikki ottelut, vaikka pojat tekevät kaikkensa karsiutuakseen. Stanin isä tuntuu olevan ainut, joka on innoissaan joukkueen etenemisestä kansalliselle tasolle.

South Parkin lapset kyllästyvät Cartmaniin ja päättävät olla kuin häntä ei olisikaan. Butters ei lähde mukaan suunnitelmaan, vaan uskoo, että Cartman on kummitus ja hän itse on ainut, joka pystyy näkemään Cartmanin. Jimmyn veikataan voittavan vuoden kykykilpailun, mutta hän itse pelkää joutuvansa naurunalaiseksi koko koulun edessä. Hänen peniksensä on alkanut käyttäytyä oudosti, ja jollei hän opi hallitsemaan tilannetta, ei kilpailusta tule mitään.

South Parkin majavapadon sortuminen aiheuttaa tulvan naapurikaupunki Beavertoniin. Vikaa haetaan kasvihuoneilmiöstä, ja South Parkin asukkaat pelkäävät maailmanlopun lähestyvän. Vain Cartman ja Stan tietävät, mitä todella tapahtui. South Parkin tytöt suunnittelevat pyjamabileitä, ja Cartmanin mielestä Buttersin täytyy soluttautua mukaan juhlaan.

Pojat lavastavat Buttersin kuoleman ja pukevat hänet tytöksi saadakseen selville tyttöjen salaisuudet. Garrison huomaan välittävänsä edelleen Mr.

Kun Garrisonille selviää, että entinen rakastettu aikookin vihille Big Gay Alin kanssa, hän aloittaa vihamielisen kampanjan homoavioliittoja vastaan. Cartman saarnaa koulukavereilleen punahiuksisten ja pisamaisten ihmisten vaaroista. Kyle, joka itse on punertavahiuksinen, päättää läksyttää Cartmania. Yöllä Kyle ja Stan hiipivät Cartmanin huoneeseen mukanaan punaista hiusväriä ja valkaisuainetta.

Onko Stan scientologikirkon perustaja L. Scientologit tuntuvat olevan sitä mieltä ja ryntäävät South Parkin Stania tapaamaan.

Tom Cruise, joka kauhistuu huomatessaan, ettei Stan olekaan hänen ihailijansa. Kylelle uskotellaan, että Sea Parkin Jamboo-valas osaa puhua. Jamboo sanoo haluavansa matkustaa kuuhun raketilla ja päästä taas yhteen perheensä kanssa. Onnistuuko Kyle ystävineen hankkimaan avaruusraketin ja toteuttamaan Jamboon unelman? Randyn alkoholiongelma tuomitaan [[alkoholismi sairaudeksi]], ja hän alkaa juoda yhä enemmän ja enemmän.

Hän kuitenkin "parantuu" kun Neitsyt Marian patsas ulostaa verta hänen päälleen. Chef on palannut kaupunkiin matkustettuaan ympäri maailmaa omalaatuisen seikkailuklubin mukana. Pojat ilahtuvat ikihyviksi jälleennäkemisestä, mutta huomaavat pian, että Chef on muuttunut — häntä eivät enää kiinnosta edes naiset. Kylen isän mielestä South Park ei ole tarpeeksi ympäristötietoinen kaupunki.

Hän aikoo muuttaa perheensä kanssa San Franciscoon. Stan ei halua menettää parasta ystäväänsä, joten hän yrittää ympäristövallankumousta puhumalla hybridiautojen puolesta. Cartman inhoaa tv-sarjaa Family Guy, jota Kyle puolestaan rakastaa. Sarja joutuu arvostelun kohteeksi, kun siinä esitetään mielipiteitä jakava sketsi, jossa on profeetta Muhammed. Seuraa kilpajuoksu maan halki Hollywoodiin, jossa Family Guyn kohtalo selviää.

Cartman ehtii Foxin studioille ennen Kylea. Hän aikoo saada kanavan pomot sensuroimaan Family Guyn jakson, jossa esitellään profeetta Muhammed. Mutta kun Cartman saa tietää totuuden sarjan käsikirjoittajista, tarvitaan uusi strategia. Towelie kirjoittaa omaelämäkerran, jota kukaan ei halua julkaista.

Niinpä hän kirjoittaa sen uudelleen hiukkasen totuutta värittäen. Kirjasta tulee bestseller, mutta Towelien ollessa Oprahin vieraana valehtelu uhkaa paljastua. Poikien mielestä Gore on sekaisin, mutta lähtevät säälistä hänen mukaansa metsästämään tätä.

Cartmanin äiti kokee menettäneensä otteen poikaansa. Saadakseen tämän ruotuun hän pyytää apua tv-maailman parhailta lastenkasvattajilta. Kun Cartman on suistanut raiteiltaan lukemattomia kasvatuseksperttejä, päätyy äiti koirakuiskaajan puheille. Suosittu online-peli World of Warcraft on vaarassa, kun tuntematon pelaaja alkaa systemaattisesti tuhota muita pelaajia. Cartman etunenässä pojat alkavat kovan harjoittelun pelastaakseen Warcraft-maailman. Cartman väittää, että Kyle on vastuussa syyskuun Väitteen takia Kylesta tulee koulussa lievästi sanottuna epäsuosittu.

Kyle ja Stan päättävät selvittää, mitä todella tapahtui. Yksi koulun opettajista aloittaa suhteen Kylen pikkuveljen kanssa. Tämä häiritsee Cartmania, joka on valittu koulun järjestyksenvalvojaksi ja joka ei halua kuullakaan mistään vallattomuuksista käytävissään. Saatana suunnittelee vuosisadan naamiaisia Halloweeniksi — vain erityiskutsun saaneille. Samanaikaisesti South Parkin pojat yllyttävät toisiaan sanomaan kuolleen raptähti Biggie Smallsin nimen kolme kertaa peräkkäin peilin edessä.

Nintendon uusi pelikonsoli julkaistaan kolmen viikon kuluttua. Cartman odottaa sitä niin kiihkeästi, että päättää jäädyttää itsensä odotuksen helpottamiseksi. Hän ohjeistaa Buttersin sulattamaan hänet kolmen viikon päästä, mutta Butters mokaa homman. Cartman on joutunut vuoden päähän tulevaisuuteen, missä saukot ja erilaiset ateistiset lahkot elävät toistensa vihollisina.

Cartman haluaa edelleen saada konsolinsa, mutta se lienee mahdollista vain jos hän onnistuu palaamaan omaan aikaansa. Stan saa potkut lehdenjakajan työstä ja ottaa asiakseen valmentaa yhtä South Parkin nappulajääkiekkojoukkueista. Yksi pelaajista sairastaa syöpää, ja Stan lupaa hänelle, että joukkue voittaa seuraavan ottelunsa. Randy sattuu lipsauttamaan TV: Tämän seurauksena häntä nöyryytetään, ja Stanin ja Tokenin välille puhkeaa kiista. Cartman iloitsee South Park -koulussa vierailevasta kääpiöstä.

Buttersin isä pelkää poikansa olevan homo ja lähettää tämän kristilliselle leirille, jossa homoseksuaalisia käännytetään rukouksin. Cartman hukkaa valokuvan, jossa hän ja Butters ovat kiusallisessa tilanteessa, ja arvelee Kylen varastaneen sen.

South Parkin koulussa riehuu täiepidemia. Rouva Garrison kieltäytyy paljastamasta täiden alkuperää, joten Cartman yrittää ottaa asiaa selvää omatoimisesti. Samaan aikaan Clyden päässä asuva Travis-täi yrittää pelastaa heimoaan sukupuutolta. Cartman on epäluuloinen, koska luokalle tulee uusi muslimioppilas. Hillary Clinton on matkalla South Parkiin pitämään puhetta, ja Cartman pelkää terrori-iskua.

Hän ottaa yhteyttä viranomaisiin ja työskentelee itsekin kuumeisesti terroriuhan parissa. Stan miettii, mitä tekemistä maalatuilla kananmunilla ja pupuilla on ristillä kuolleen Jeesuksen kanssa. Kylen avulla hän selvittää, että eräs salaseura tietää mitä pääsiäinen merkitsee. Katolinen kirkko varjelee tätä salaisuutta. Rouva Garrison on raivoissaan kaikille miehille jouduttuaan kerran jätetyksi. Hän antaa vihansa vyöryä yli neljäsluokkalaisten, jotka saavat mahdottoman kotitehtävän.

Onneksi Cartman tietää, että on ihmisiä, jotka voi palkata tekemään likaisen työn. South Parkin kodittomien määrä kasvaa dramaattisesti. Mistä kodittomat tulevat, miksi he eivät tunnu saavan tarpeekseen kolikoista, miten heistä päästään eroon?

Pojat saavat selville, että naapurikaupungissa on ollut aivan samanlaisia ongelmia. Jakso parodoi [[George A. Romero]]n elokuvaa [[Elävien kuolleiden yö]]tä. Cartman törmää poikaan, jolla on touretten syndrooma. Hän huomaa, että tautia sairastavat voivat vapaasti sanoa ihmisille mitä haluavat. Kun Cartman onnistuu saamaan lääkärin uskomaan, että hän kärsii syndroomasta, uusi ihana maailma avautuu hänelle.

Randy loistaa ylpeydestä esitellessään ystävilleen valtavaa kakkamakkaraa, jonka on puristanut esiin. Hänen vaimonsa häpeää, mutta baarin kundit ovat vaikuttuneita. Ehkä Randy on löytänyt kykynsä. Ehkä hän vielä saa aikaan historian suurimman kakan. Cartman on lyönyt vedon Kylen kanssa siitä, että maahisia on olemassa. Cartman pyydystää lopulta maahisen, mutta Kyle on vastahakoinen täyttämään ehtoa.

Seuraavana päivänä The Dreamfinder -mielikuvitushahmo kuljettaa pojat ilmalaivalla Mielikuvitusmaahan. Pian sen jälkeen, kun he saapuvat, terroristit hyökäävät Mielikuvitusmaahan. Terroristit pitävät Buttersia panttivankina sillä välin, kun USA: Cartman seuraa perässä Pentagoniin ja on valmis mihin vain saadakseen Kylen pitämään lupauksensa.

Butters ja Stan taistelevat henkensä edestä Mielikuvitusmaan pahiksia vastaan. Sillä välin armeija aikoo ampua Mielikuvitusmaata ja terroristeja yhdinaseella. Kylen tulee estää tämä pelastakseen ystävänsä. Stan ja Kyle ovat joutuneet Guitar Hero -pelin lumoihin ja rikkovat ennätyksiä liukuhihnatahdilla. Musiikkituottaja kiinnostuu heistä - tai oikeastaan vain toisesta. Hän haluaa Stanin hankkivan Kylen tilalle toisen kitaristin. Voiko Stan tehdä niin?

Pojat saavat tietää, että tytöt ovat laatineet listan, jossa koulun pojat ovat järjestyksessä söpöimmästä rumimpaan. Kun pojat saavat listan käsiinsä, he yllättyvät melkoisesti. Mutta ehkä tytöillä on jotakin mielessään Nielurisaleikkauksen jälkeen Cartmanille kerrotaan, että tämä on vahingossa saanut HIV-infektoitunutta verta. Pojat yrittävät saada valokuvan Britney Spearsistä helpon rahan toivossa ja löytävät järkyttävän salaisuuden hänen suosionsa takaa. Pojat yrittävät erottaa Kennyn "huumeesta" uroskissan reviirinmerkkauspissan haistelemisesta , joka on koukuttanut jo useita ala-astelaisia.

Uusintoihin kyllästyneet pojat joutuvat sovittelemaan lakkoa. Rouva Garrison haluaa muuttua takaisin mieheksi joka hän aikoinaan oli, ja antaa opettamisvastuun Cartmanille. Yhtenä aamuna southparkilaiset huomaavat, että internet ei toimi, joten Marshit muuttavat [[Kalifornia]]an toimivaa nettiä etsimään. Samaan aikaan pakomatkalla oleva ryöstökopla ottaa muut oppilaat panttivangeiksi. Cartman näkee painajaisia Pekingin olympialaisten avajaisista ja pelkään kiinalaisten pyrkivän valloittamaan Amerikan.

Cartman perustaa amerikkalaisten vapautusrintaman mutta saa avukseen vain Buttersin, kun muut ovat liian järkyttyneitä nähtyään ystävänsä raiskattavan. Wendy kyllästyy Cartmanin naljailuun ja aikoo hakata tämän. Cartman pelkää joutuvansa naurunalaiseksi ja pyrkii välttämään tappelun keinolla millä hyvänsä. Joka paikassa esiintyvät perulaiset katusoittajayhtyeet ärsyttävät Stania, kunnes tämä keksii, että perulaisina katusoittajina esiintymällä voisi tienata vaivattomasti rahaa.

Ottaen mukaan juuri paljon rahaa saaneen Craigin pojat ryhtyvät tienaamaan, mutta sitten hanke iskee takaisin, kun hallitus ryhtyy toimiin panhuiluepidemian pandemian torjumiseksi.

Pojat joutuvat etsimään tietä ulos perulaisesta viidakosta, kun samalla muuta maailmaa piinavat jättimäiset marsuhirviöt. Barack Obama on juuri äskettäin valittu Yhdysvaltain presidentiksi. South Parkissa Obaman kannattajat riehaantuvat juhlimaan muutosta, kun taas McCainin kannattajat surevat tappiota ja pelkäävät tulevaa. Samaan aikaan Obama ja McCain yhdistävät voimansa mahdottoman tehtävän suorittamiseksi. Pojat huomaavat olevansa koulun ainoat oppilaat, jotka eivät ole täysin hullaantuneet [[High School Musical]]iin.

Stan pelkää menettävänsä Wendyn ellei hän ala itsekin laulaa ja tanssia. Samalla [[Gootti]]lapset huomaavat, että muut lapset eivät erota heitä vampyyrilapsista, mikä ärsyttää heitä. Luettelo televisiosarjan H2O jaksoista. Cleo, Emma ja Rikki joutuvat uimareissullaan suureen seikkailuun. He jäävät vangeiksi luolaan, josta ulos uidessaan heille on tapahtunut jotain perin merkillistä. Kaikkien suosikkityttö järjestää bileet altaalla, ja tytöt tahtoisivat päästä mukaan. Mutta miten voi mennä veteen, kun parikin pisaraa voi paljastaa tyttöjen uudet taikavoimat!

Tytöt pelastavat merikilpikonnaa kalastusverkosta ja laukaisevat vahingossa haihälytyksen. Ajojahdin myötä tytöillä on pian tukalat paikat. Tytöt yrittävät elää kuin ennenkin. Emman pyjamabileissä Cleolle käy hassusti ja nolo tyttö viettää illan makuupussissa. Cleo kohtaa vanhan naisen, joka tuntuu arvaavan mitä tytöt salailevat. Kim lukee salaa Cleon päiväkirjaa ja keksii tyttöjen salaisuuden, mutta onnistuuko hän todistamaan hurjan väitteen todeksi?

Rikki pelastaa Emman pikkuveljen hukkumasta ja poika leimautuu pelastajaansa. Päästäkseen eroon pikku ihailijasta Rikki koettaa jäähdytellä tämän tunteita, mutta joutuukin ojasta allikkoon.

Emman isä viettää synttäreitään täydenkuun iltana ja taianomaisen valon myötä tyttö alkaa käyttäytyä vähän turhankin kummallisesti.. Tyttöjen salaisuus on vaarassa paljastua, kun asioista perillä oleva Lewis tulee vauhtisokeaksi ja uhkaa uhrata ystävänsä tieteen itsekkäällä alttarilla.

Rikki keksii käyttää kykyjään ansaitsemistarkoituksessa, mutta ahneus kostautuu ja hän joutuu napit vastakkain salakuljetusbisneksen kanssa. Zane yrittää rikkoa isänsä purjelautailuennätyksen ja kuvaa yrityksen elokuvakilpailua varten.

Hait huomaavat Zanen, mutta Rikki rientää apuun. Ui tai sä uppoat!: Emma ryhtyy treenaamaan Byronia uimakilpailua varten. Emma paneutuu tosissaan asiaan, mutta pojan kiinnostus on harmillisen lyhytjänteistä. Täysikuun aikaan Cleossa herää vastustamatonta halua laulaa seireenien laulua. Kaatuvatko kulmakunnan pojat ihastuksesta, vai ihan muusta syystä? Arvoituksellinen vanha nainen jää kodittomaksi ja Emma tarjoaa hänelle yösijan.

Zane ryhtyy tutkimaan uppoavaa venettä ja uteliaisuus kostautuu. Cleon isä aikoo järjestää tyttärelleen yllärisynttärit. Tyttöä juttu nolottaa niin paljon, että hän päättää livistää salaisuuksien saaren yksinäisyyteen. Siellä on kuitenkin harvinaisen vilkasta. Emma ottaa limubaarin hoitaakseen. Kateellinen Miriam keksii kuinka järkätään Emmalle ikävä yllätys, mutta pilkka sattuu tytön omaan nilkkaan. Merimaailman delfiinillä on surullinen mieli ja Cleo yrittää piristää häntä.

Mikään ei kuitenkaan tunnu auttavan. Tällä kertaa tieteellä ei ole lyhyet jäljet Keksiikö Cleo syyn delfiinin outoon käytökseen?

Vesipisaroita välttelevät tytöt joutuvat jäämään kotiin kuka milläkin verukkeella. Huolestuneet vanhemmat käsittävät asian täysin pieleen. On Rikkin vuoro seota täysikuunyönä, ja välttääkseen konfliktiä hän pakenee Makon saarelle. Sielläkään hän ei kuitenkaan saa olla yksin.

Kim kerjää alituiseen verta nenästään ja Cleon mielestä maailmassa ei ole mitään yhtä ärsyttävää kuin oma sisko.

Mutta annas olla kun Angela-serkku tulee kylään Lewis pärjää tajuttoman hyvin kalakilpailussa, onhan hänellä merenelävät puolellaan.. Rikki ja Zane jumittuvat vastentahtoisesti hotellin parvekkeelle. Mutta, onko loppu hyvin kaikki hyvin? Emma kaipaa vaihtelua, ja turvautuu hiusväripurkkiin. Zane aikoo saada vihdoinkin kiinni merihirviönsä, ja uskoo vanhan naisen piilottelevan jotain. Emma ja Cleo suutahtavat Rikkille, joka joutuu valitsemaan kuunnellako enemmän ystäviään vai sydämensä ääntä.

Valinta ei välttämättä ole vaikeaa.. Rouva Chathamin kadonnut kaulanauha pulpahtaa pintaan, mutta ilkeä Miriam viskaa sen mereen. Rikki haluaa pelastaa korun, mutta pyrstökäs salaisuus ei saa paljastua. Lewis uskoo keksineensä keinon jolla hallita tyttöjen mystistä merenneitomaneeria.

Mutta onko juttu sittenkään niin yksioikoinen? Tyttöjen vanha vihollinen, tohtori Denman, on saapunut jälleen maisemiin ja yrittää saada myyttiset merenneidot kiinni entistä kierommalla juonella.

Täydenkuun aikaan tyttöjen taikavoimat kasvavat suunnattomiin mittoihin, ja Lewisin vene joutuu vaaralliseen aallokkoon. Seuraavana päivänä tytöt ymmärtävät, että he tarvitsevat Lewisin apua. Emma hyödyntää taikavoimiaan Elliotin hyväksi jalkapallomatsissa. Lewis tekee yhä testejään tytöille ja Cleo kyllästyy katselemaan tämän touhuja. Lempattu Lewis löytää hyvin pian uuden olkapään.

Se, joka pääsi karkuun: Zane palaa maisemiin ja haikailee yhä kovasti Rikkin perään. Cleo tajuaa että Lewis viihtyy hyvin Charlotten seurassa. Tietääköhän tämä merenneidoille pelkästään hyvää? Rikki majailee jonkun aikaa Emman kotona. Todistellakseen jotain ystävälleen, Emma aikoo pitää tosi rempseät kotibileet. Nate suunnittelee jotain Cleon varalle ja Lewis sotketaan mukaan juttuun. Lewis löytää vanhasta kirjasta kiintoisan reseptin ja keittää taikajuomaa tytöille.

Suostuuko kukaan kajoamaan siihen? Cleo yrittää saada Donin ja äitinsä taas yhteen, mutta toimiiko taika? Donilla tuntuu olevan uusi naisystävä. Saadessaan tietää kuka nainen on, Cleo on saada kohtauksen. Lewiskin alkaa viimein tajuta mitä Charlottella on mielessä. Merenneitojen leikkisästä sisäpiiripilasta kehkeytyy delfiininkokoinen härkänen, mutta Lewis ottaa kiltisti syyt niskoilleen. Tyttöjen pitäisi puhdistaa kaverin maine paljastumatta itse, mutta miten?

Zane joutuu suukopuun erään asuntovaunuasunnossa asuvan miehen kanssa. Rikki kuulee tapauksesta ja muuttuu vaivaantuneeksi. Mikä häntä oikein vaivaa? Emman uusi tuttavuus on komea ratsastuksenopettaja Ash. Kun muuan hevonen sairastuu vakavasti Emma heltyy auttamaan myös nelijalkaista ystävää. Lewisillä on tupladeitit, vahingossa tosin. Cleon koulumenestys on tavattoman laiha ja hän joutuu ottamaan tukiopetusta, vieläpä Charlottelta. Tytöt joutuvat kovan paikan eteen, heillä kun on muutakin yhteistä.

Zane saa vihiä uponneesta aarteesta ja pyytää tytöt avuksi. Rikki loukkaantuu pahoin etsintäreissulla, mutta Zane yrittää korvata vahingon. Charlotte vehkeilee Lewisin pään menoksi. Emma satuttaa sormensa koralliin ja alkaa käyttäytyä oudosti. Myös Cleon lemmikkikalalla on ihme oireita. Lewisin apu tulee taas todella tarpeeseen. Don vie uusperheensä Makon saarelle täydenkuun aikaan sen kauneutta ihailemaan.

Merenneitotytöillä on tukalat paikat, kun heidän salaisessa kohtauspaikassaan on väkeä kuin meren mutaa. Emma toivoo saavansa töissä ylennyksen mutta toisin käy. Paikan vie tyttö, jonka kanssa Emmalla on muutenkin vanhoja kalavelkoja.

Lewisillakin on omat riitansa riesana. Lewis ja Zane saavat selville, että merenneidoilla on heikko kohta jolla heidät saa tekemään mitä vain. Mitähän silloin tapahtuu, jos salaisuus joutuu vääriin käsiin? Lewis näkee pahaa unta siitä, kuinka tyttöjen käy jos heidän pikku salaisuutensa paljastuu. Eikä aikaakaan, kun painajainen on muuttumassa todeksi. Cleo ja Rikki rohkaisevat Ashia pyytämään Emmaa treffeille. Aikansa jahkailtuaan poika rohkaisee lopulta mielensä, mutta ajoitus on katastrofaalinen.

Zane ja Ash riitaantuvat jostain ja Rikki ja Emma vedetään mukaan kinaan. Cleo tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja valmistautuu viettämään merenneitoutensa vuosipäivää yksin ja yksinäisenä. Lewis saa vihjeen, että Makon saaren mystinen tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Hän tutustuu Maxiin, joka haluaa nähdä paikan omin silmin. Max on antanut Lewisille vanhat tutkimustuloksensa, joista saaren salaisuus ehkä selviää. Pahaksi onneksi osa aineistosta päätyy vääriin käsiin. Charlotte on päässyt perille tyttöjen salaisuudesta ja on raivoissaan myös Lewisille salailusta.

Kuinka pitää tyttö hiljaisena? Eikä aikaakaan kun paljastuu vielä yksi jymyjuttu. Charlotte on riemuissaan uusista kyvyistään ja ottaa tilanteesta kaiken irti. Lewisia ja tyttöjä tapaus pikemminkin huolestuttaa, sillä Charlotte käyttäytyy täysin vastuuttomasti. Tytöt yrittävät opettaa uudelle merenneidolle sopivaisuuden rajoja muttei tämä kuuntele.

Kun Nate ryhtyy kiusaamaan Lewisia ja Charlotte puuttuu asiaan ollaan tosi paikan edessä. Lewisin synttäreillä omistushaluinen Charlotte saa mustasukkaisuuskohtauksen. Tytön tuorein temppu on tyhmyydessään yliveto ja merenneitosiskot häätävät hänet joukostaan.

Cleo alkaa väsyä salailuun ja miettii paljastaako jutun perheelleen. Ennen kuin hän ehtii tehdä mitään, Charlotte purkaa häneen kiukkuaan ja Cleo vajoaa aaltoihin. Uuden täydenkuun aikaan Cleo, Rikki ja Emma aikovat saada Charlotten kadottamaan taikavoimansa. Miten käy kun merenneidot ottavat vielä kerran mittaa toisistaan? Merenneitotytöt Cleo ja Rikki ovat kaksin Emman lähdettyä. Rikki ryhtyy pitämään kahvilaa. Jo avajaisiltana tyttöjä odottaa ikävä yllätys. Ekana koulupäivänä Will ryhtyy suostuttelemaan Rikkiä päästäkseen tutkimaan Makon saarta hieman tarkemmin.

Harhauttaakseen poikaa uusi merenneito Bella ottaa ohjat käsiinsä. Cleo pääsee töihin merimaailmaan, jossa hänen kykynsä huomataan.

Vai kuinka se nyt menikään? Rikkillä on omat huolensa: Naten surkea Bändi karkottaa kaikki asiakkaat! Ystävänpäivä kolkuttaa ovella, mutta merenneitojen päivästä on romantiikka kaukana - tai ainakin rakkauden tie on tänään erityisen kivinen vähän joka suunnalla. Zanen kyvyt kahvilanruorissa osoittautuvat rajallisiksi, joten jotain on keksittävä - ja keksiihän hän! Lepytelläkseen Cleoa Lewis lähtee mukaan tutkimaan täydenkuun lampea.

Bella on kuolettavan rakastunut Williin, mutta onko hänellä mahdollisuuksia? Lewis tekee kokeita Makon lammen vedellä ja seurauksissa on selittelemistä. Cleon isä yrittää tutustuttaa naisystävänsä perheeseensä. Cleo onnistuu melkein rikkomaan koko suhteen — ja vieläpä vahingossa. Kumpi saa paikan kahvilassa, Bella vai Sophie? Tytöt yöpyvät yhdessä Cleon luona suojellakseen toisiaan vesioliolta, mutta kuinka taistella tuntematonta vastaan?

Will puolestaan aikoo selvittää viimekuiset tapahtumat kunnolla. Tytöt harhauttavat Lewisiä päästäkseen rauhassa tekemään kokeita luolan vedellä. Ei aikaakaan, kun tytöt huomaavat, että joskus kannattaisi kuunnella järjen ääntä.

Cleo ja Rikki ovat huolissaan, Bellan tulisi pitää etäisyyttä Williin, mutta minkäs teet kun mielenkiinto tuntuu mairittelevalta. Voisiko merenneito seurustella ihmispojan kanssa? Bella tarjoutuu Willin sukellusopettajaksi, saisihan hän samalla olla lähellä ihastustaan — ja vähän myös Sophien kiusaksi. Rikkin idea menee kiville, jollei ihmettä tapahdu. Rikki löytää kahvilan kassasta väärennettyä rahaa ja aikoo ottaa selvää mistä ne on peräisin.

Kun tyttö ei ilmaannu sovittuun paikkaan, Cleo ja Bella huolestuvat. Lewis saa elämänsä tilaisuuden opiskella ulkomailla. Onko tullut jäähyväisten aika, miettii Cleo loukkaantuneena. Onneksi hän saa muuta ajateltavaa. Will tulee turhan hyvin toimeen merenneitojen kanssa ja se nyppii Zanea. Hän heittää pojalle uhkarohkean haasteen, johon tämä tarttuu epäröimättä. Meneekö Zane ihan liian pitkälle?

Sophie varastaa Bellan idean hyväntekeväisyysbileistä ja aikoo kerätä kunnian järjestelyistä itselleen. Tosin koko bileistä saattaa olla tulossa torso. Myös Cleon kotona kuohuu.

Täydenkuun aika on taas ovella. Tytöt valmistautuvat siihen toivoen saavansa tukea pojilta. Zane ja Will keksivät muuta tekemistä, joten Rikki päättää kohdata vaaran aivan yksin. Hendricks toivoo saavansa Franklinilta apua kuolleesta maailmasta löytämiensä korkeateknisten orgaanisten muinaisjäänteiden tutkimiseen. Muinaisjäänteillä näyttää kuitenkin olevan oma tahto, ja ne ryhtyvät manipuloimaan Hendricksin apulaista.

Sinclairin entinen tyttöystävä Catherine Sakai saapuu asemalle viikon mittaisen juhlan aikana, jonka kuluessa ihmiset ja muukalaiset esittelevät uskonnollisia uskomuksiaan. Vanha vihollinen lähettää salamurhaajan tappamaan G'Karin. Poikkeuksellisilla kyvyillä varustettu karkulaistelepaatti pyrkii suojaan Babylon 5: Catherine Sakai suuntaa Sigma Rasistinen ryhmittymä tekee muukalaisiin kohdistuvia terroritekoja Babylon 5: Samaan aikaan Londolle aiheuttavat ongelmia kaksi nuorta centauria, jotka tahtovat rikkoa perinteet jättämällä huomiotta järjestetyt avioliittonsa ja haluamalla sen sijaan avioitua rakkaudesta.

Sinclair kidnapataan, ja häntä kuulustelee kaksi miestä, jotka ovat päättäneet todistaa Sinclairin pettäneen Maan Linjan taistelussa. Na'Toth hyökkää asemalle saapuneen muukalaisnaisen kimppuun ja väittää, että kyseessä on dilgaarisotarikollinen Jha'dur, joka tunnetaan nimellä Kalmantuoja. Kosh palkkaa Talian valvomaan joitakin melko outoja neuvotteluja.

Muukalaispari tulee tri Franklinin puheille kuolemansairaan poikansa kanssa. Lapsi voitaisiin parantaa yksinkertaisella leikkauksella, mutta vanhempien uskonto kieltää sen nimenomaisesti. Samaan aikaan Ivanova saattaa vahingoittuneen linjalaivan ryöstäjien alueen läpi. Yhdessä taisteluhävittäjäruumista sattuu räjähdys vain joitakin päiviä ennen presidentin suunniteltua vierailua Babylon 5: Kuoleva mies vihjaa syyllisen olevan Garibaldi, ja tämä on juuri se, mitä presidentin turvapäällikkö haluaa kuulla, sillä hän syyttää Garibaldia isänsä kuolemasta.

Onnettomuus telakointiruumissa käynnistää ongelmien sarjan Babylon 5: Telakan työntekijät vaativat parempia olosuhteita ja uhkaavat mennä lakkoon, mikäli heidän vaatimuksiinsa ei suostuta.

G'Kar tarvitsee G'Quan-Eth-kasvin tärkeää uskonnollista seremoniaa varten. Centauriaatelinen saapuu Babylon 5: Salaperäinen mies vierailee kaikkien muukalaissuurlähettiläiden luona ja kysyy heiltä epätavallisen kysymyksen.

Garibaldi yllättyy, kun vanha ystävä tulee Babylon 5: Samaan aikaan Ivanovalla on vaikeuksia isänsä kuoleman käsittelemisessä. Sinclairin viimeisen vuoden aikana tekemät päätökset joutuvat tarkastelun kohteeksi, kun sisäisten asioiden tutkija saapuu testaamaan miehistön uskollisuutta Maan sotavoimille telepaatin avulla. Lennier osoittaa suurta kiinnostusta Garibaldin yritykseen kasata kokoon luvulta peräisin oleva moottoripyörä. Minbarien sotaristeilijä saapuu Babylon 5: Ivanova ja Talia taistelevat äskettäin telepaattisilla kyvyillä varustetuksi havaitun nuoren tytön kohtalosta.

Tiedealus lähetetään tutkimaan tapausta, mutta se joutuu planeetan puolustusjärjestelmän aikaansaaman tulituksen kohteeksi. Samaan aikaan Garibaldi on huolissaan Marsiin jättämänsä rakastettunsa puolesta, kun siellä alkavat taistelut. Babylon 4 ilmestyy uudelleen samaan paikkaan, mistä se katosi neljä vuotta aiemmin, ja Sinclair ja Garibaldi johtavat retkikuntaa, jonka tehtävänä on evakuoida Babylon 4: Samaan aikaan Delenn kutsutaan Harmaan neuvoston luokse.

Neuvoston jäsenet ilmoittavat hänelle valinneensa uuden johtajan — hänet. Tuomittu murhaaja odottaa tuomionsa, persoonallisuuden kuoleman, täytäntöönpanoa. Centaurit ovat aikeissa vetäytyä eräästä avaruuden kvadrantista narnien ahdistelun takia, kun Londo saa tarjouksen ongelman ratkaisemisesta.

Sillä välin Garibaldi yrittää selvittää, mihin sellaiseen tietoon hänen vasikkansa törmäsi, että se aiheutti tämän joutumisen tapetuksi. Kommodori John Sheridan ottaa Babylon 5: Karkuteillä oleva minbarien sota-alus on vapaalla jalalla hyperavaruudessa. Minbarisodan loppumisen todellinen taustasyy paljastetaan. Franklin ryhtyy äärimmäisiin toimenpiteisiin pelastaakseen Garibaldin.

Delenn tulee ulos kotelostaan. Sheridanin sisar saapuu vierailulle, ja G'Kar palaa matkoiltaan varoitus mukanaan. Londo jatkaa Mordenin ja hänen liittolaistensa käyttämistä maineen ja vallan tavoitteluun. Ryhmä teknomaageja saapuu asemalle. Ivanovalle annetaan tehtäväksi draziväestön keskinäisen kiistan sovitteleminen. Sheridan käynnistää vaarallisen operaation, jonka tavoitteena on pelastaa hyperavaruuteen eksynyt Maan tutkimusalus, jonka kapteenina toimii hänen ystävänsä.

Delennin auktoriteetti minbarien keskuudessa asetetaan kyseenalaiseksi hänen muodonmuutoksensa takia. Kryoninen tutkimusalus sadan vuoden takaa lähestyy Babylon 5: Marsin vastarintaliikkeen agentilta vaikuttava henkilö murhaa Talia Wintersin vanhan ystävän. London kolme vaimoa saapuvat asemalle. Delenn pyytää Ivanovalta apua uusiin ihmispiirteisiinsä sopeutumisessa. Talian entinen aviomies saapuu asemalle kiintoisan tarinan kanssa. Psi-kyttä Alfred Bester palaa Babylon 5: Hänen saapumisensa aiheuttaa huolta komentohenkilökunnan keskuudessa, sillä he tajuavat, että joku sisäpiiriin jäsenistä auttaa karkuritelepaatteja.

Centaurien keisari Turhan on tulossa valtiovierailulle Babylon 5: Joukkoja johtaa kenraali Richard Franklin, Stephenin isä. Starfury-taisteluhävittäjälennon aikana Sheridan joutuu tuntemattoman muukalaislajin kidnappaamaksi. Harmaa neuvosto kutsuu Delennin luokseen kuulemaan kohtalonsa. G'Kar yrittää saada kansalleen tukea Sheridanilta ja Maan Allianssilta.

Ivanova tekee paljon töitä varmistaakseen liittouman uuden muukalaislajin kanssa. Komentohenkilökunta kamppailee aikaa ja Maan sotavoimia vastaan löytääkseen kadoksissa olevan lääkärin, jolla on tietoja presidentti Santiagon salamurhasta. Sheridan on vähällä menettää komentajuutensa tapettuaan minbarin itsepuolustukseksi. Ivanova asetetaan vastuuseen lahjakaupasta, jossa myydään Babylon 5 -kauppatavaroita. ISN-uutiskanavan henkilökunta viettää 36 tuntia Babylon 5: Sheridan saa selville yhteyden edesmenneen vaimonsa ja salaperäisen herra Mordenin välillä ja tekee kaikista ympärillään olevista vihollisiaan pidättäessään Mordenin.

Londo tapaa vanhan ystävänsä joutuakseen saman tien keskelle Centaurin tasavallan juonitteluja. Vieras elämänmuoto valtaa Sheridanin kehon. Kuolettava rutto aiheuttaa markabien lajin joutumisen sukupuuton partaalle, ja Franklin joutuu taistelemaan aikaa vastaan etsiessään tautiin parannuskeinoa, ennen kuin muutkin lajit saavat tartunnan. Lyta Alexander palaa Babylon 5: Varjojen tuesta tietämätön centaurien sotakoneisto vyöryy kohti narnien kotimaailmaa.

Samaan aikaan narnien laivaston rippeet suunnittelevat epätoivoista viime hetken vastaiskua. Asemalla olevat narnit kyseenalaistavat G'Karin johtajuuden. Komentohenkilökunta joutuu vaikeaan tilanteeseen Sheridanin suostuessa antamaan turvapaikan narnien sota-alukselle, kun Maan hallitus pyrkii samaan aikaan lepyttelemään yhä aggressiivisemmaksi käyvää Centaurin tasavaltaa.

Maan sotavoimien virkailija saapuu asemalle tutkiakseen luutnantti Kefferin nauhoitetta. Satunnaisten pommitusten sarja aiheuttaa asemalla epävakautta ja uhkaa henkilöstöä ja suurlähettiläitä.

Ryhmä Maasta lähteneitä munkkeja saapuu asemalle. G'Karin asema narnien keskuudessa joutuu uhatuksi sekä ulkoa että sisältä käsin. Hyväntahtoinen munkki joutuu outojen esineiden ja aiemmin piilotettujen muistojen ristituleen. Ivanova ja Marcus lähtevät etsimään lisää Ensimmäisiä Draalin avulla.

Sheridan joutuu Yövartioston sekä Babylon 5: Franklin ja Marcus tutkivat loismuukalaisten leviämistä Alakerrassa. Hätkähdyttävä paljastus saa Sheridanin ja Delennin lähtemään suorittamaan vaarallista tehtävää Maan Allianssin hallinnoimaan avaruuteen.

Yövartiosto kasvattaa vaikutusvaltaansa Babylon 5: Kun presidentti Clark julistaa poikkeustilan kaikkialle Maan Allianssiin, on komentohenkilökunnan löydettävä keino Yövartioston vallankaappausyrityksen pysäyttämiseen Babylon 5: Londo saa kuulla ennustuksen keisari Turhanin leskeltä, kun tämä vierailee asemalla. Presidentti Clark yrittää saada Babylon 5: Delenn kohtaa Harmaan neuvoston. Delenn yrittää järjestää minbarien uskonnollisen seremonian, jonka tarkoituksena on auttaa komentohenkilökuntaa ja suurlähettiläitä sopeutumaan uusiin tilanteisiinsa.

Yövartioston jäännös yrittää heikentää Sheridanin kontrollia Babylon 5: Londo uhmaa lordi Refaa. Asemalle saapuva matkustaja väittää olevansa hahmo kuningas Arthur -legendoista. Sheridan ja Ivanova yrittävät saada muukalaishallituksilta tunnustuksen Babylon 5: Bester palaa Babylon 5: Varjosota alkaa, ja Sheridanin vastuulle tulee varjoja vastaan tarvittavien taisteluvoimien kokoaminen.

Hän pyytää apua Koshilta, ja tällä on merkittäviä seurauksia. Franklin vajoaa riippuvuudessaan yhä syvemmälle. Hänellä on elintärkeä tehtävä aseman säilymisen kannalta: Franklin jatkaa etsintäänsä Alakerrassa. Sheridan haluaa kiihkeästi saada voiton varjoista käyttämällä hyödyksi vastikään keksittyä etua.

Garibaldi tutkii aseman hylättyä kerrosta. Delenn asetetaan rajavartijoiden johtoon, mutta Neroon epäilee Delennin arvollisuutta tehtävään. Uskonnollisten johtajien delegaatio saapuu Babylon 5: Londo käynnistää suunnitelman, jonka tavoitteena on lordi Refasta eroon pääseminen.

Valon armeija valmistautuu kohtaamaan varjot sodan tähän mennessä suurimmassa taistelussa. Franklinin vaellus tulee veriseen loppuunsa. Sheridanin vaimo, jonka oletettiin kuolleen neljä vuotta aiemmin, yrittää vakuuttaa Sheridanin tulemaan Z'ha'dumiin. Londo saa tärkeitä uutisia, jotka koskevat hänen poliittista tulevaisuuttaan. Varjot lähtevät liikkeelle itse Babylon 5: Londo saa selville, että Centaurin päämaailman poliittinen ilmapiiri on heikentynyt mielenvikaisen keisari Cartagian hallinnon alaisuudessa.

G'Kar ja Marcus jatkavat Garibaldin etsimistä Centaurin agenttien seuratessa heitä. Zack saa johtolangan, joka voi auttaa pelastamaan Garibaldin tuntemattomien sieppaajien käsistä. Delenn kohtaa vastustusta Vapaiden maailmojen liiton taholta, kun hän yrittää järjestää Valon armeijan uudelleen.

Ensimmäisenä sodan lopettamiseen tähtäävänä askeleena Sheridan päättää ryhtyä toimenpiteisiin vorlonien uutta suurlähettilästä vastaan. G'Karia kidutetaan Cartagian käsissä. Sheridan jatkaa palasten asettamista paikoilleen viimeistä varjoja ja vorloneja vastaan suoritettavaa iskua varten.

Sillä aikaa Londo ja Vir tekevät viime hetken valmisteluja keisari Cartagian murhaamiseksi. Sheridan järjestää varjosodan huipennukseksi viimeisen välienselvittelyn vorlonien ja varjojen välillä Coriana 6: Garibaldi eroaa turvallisuuspäällikön virastaan.

Bester palaa asemalle mukanaan uutinen Maan Allianssin aikeista eristää Babylon 5 ja saattaa se huonoon valoon. Komentohenkilöstön jäsenet ottavat riskin, kun ISN-kanavan toimittaja saapuu asemalle ja väittää haluavansa tehdä puolueettoman ja totuudenmukaisen jutun Babylon 5: Delennin täytyy palata Minbariin oikeuttaakseen suhteensa Sheridaniin omalle kansalleen.

Asian käsittelyn aikana hän tekee tärkeän löydön. Sheridan lähettää Marcusin ja Franklinin Marsiin. Franklin ja Marcus saapuvat Marsiin aloittaakseen koordinoinnin vastarintaliikkeen kanssa. Sheridanin ja Garibaldin välinen juopa syvenee. Franklin ja Marcus yrittävät suostutella Marsin vastarintaliikettä auttamaan Sheridania presidentti Clarkin vastaisissa toimissa.

Delenn saa tietää drakheista sekä kasvavista jännitteistä eri minbarikastien välillä. Garibaldi aloittaa työt salaperäisen uuden työnantajansa palveluksessa.

Sheridan keksii suunnitelman, joka mahdollistaa taistelun presidentti Clarkin propagandakampanjaa vastaan. Sheridan saa huiputettua Vapaiden maailmojen liiton jäsenet uuteen liittoumaan. Delenn lähestyy Neroonia yrityksessä lopettaa minbarien sisällissota. Sotilaskasti vaatii Delenniä ja uskonnollista kastia antautumaan. Bester tekee tarjouksen yhä epätoivoisemmaksi käyvälle Lytalle.

Sheridan on pakotettu toimimaan sen jälkeen, kun hän on kuullut Ivanovalta hirvittäviä uutisia. Presidentti Clarkin viimeisimpien toimien raivostuttama Sheridan johtaa valkotähtilaivaston Maan sotavoimia vastaan tavoitteenaan Proxima 3: Garibaldi saapuu Marsiin tapaamaan uutta työnantajaansa, William Edgarsia.

Lyta auttaa Franklinia saavuttamaan edistystä jäädytettyjen telepaattien kanssa. Garibaldi joutuu päättämään, pettääkö hän Sheridanin vai ei. Franklin ja Lyta saapuvat Marsiin mukanaan jäädytetyistä telepaateista koostuva lasti. Sheridan joutuu Maan Allianssin armottoman kuulustelun kohteeksi. Sheridanin kärsiessä Maan sotavoimien käsittelyssä Ivanova ottaa laivaston komentoonsa seuraavaa taistelua varten.

Garibaldi yrittää todistaa syyttömyytensä Marsin vastarintaliikkeelle. Sheridan komentaa viimeistä presidentti Clarkin joukkoja vastaan suoritettavaa hyökkäystä Garibaldin, Franklinin, Lytan ja Marsin vastarintaliikkeen avulla. Marcus tekee vaarallisen ja elintärkeän päätöksen. Sheridan joutuu kohtaamaan seuraukset Clarkin ja Maan sotavoimien vastaisista toimistaan. Marcus tekee äärimmäisen uhrauksen. Delenn järjestää eri lajit historialliseksi Allianssiksi.

Sheridan joutuu salamurhaajan kohteeksi ennen virkaanastujaisseremoniaa, jossa hänestä on määrä tulla Tähtiallianssin presidentti.

Kommodori Elizabeth Lochley saapuu Maasta ottaakseen Babylon 5: Ryhmä turvapaikkaa etsiviä karkulaistelepaatteja saapuu asemalle. Londo saa sydänkohtauksen ja näkee epätodellisen unen, jossa hänen täytyy kohdata suurin pelkonsa säilyäkseen hengissä. Lennier päättää lähteä pois Delennin palveluksesta ja palata Minbariin. Sheridan ottaa yhteen Tähtiallianssin jäsenmaailmojen kanssa periaatejulistuksen takia.

Eristyksissä oleva maailma tunnetun avaruuden reunamilla pyytää Allianssin apua ryöstäjiltä puolustautumiseen. Garibaldi yrittää värvätä telepaatteja tiedustelutehtäviin. Kun Babylon 5 joutuu muukalaislajin hyökkäyksen kohteeksi, tavalliset huoltotyöläiset Mack ja Bo pyrkivät pitämään aseman toimintakunnossa.

Kaksi rajavartijakoulutuksessa olevaa minbaria vierailee asemalla. Garibaldi selvittää Lockleyn taustaa, ja Zack tutkii murhaa Alakerrassa. Komentohenkilökunta joutuu hankalaan tilanteeseen Besterin johtaman Psi-joukkojen yksikön saapuessa asemalle pidättämään telepaattien siirtokunnan jäseniä. Lyta tulee läheisemmäksi Byronille ja telepaattien siirtokunnalle sillä aikaa, kun Franklin tutkii hyach-lajin kaukaista menneisyyttä koskevaa salaisuutta. Kuuluisat viihdyttäjät Rebo ja Zooty käyvät asemalla.

Byron ja telepaattien siirtokunta esittää uhkavaatimuksen Tähtiallianssille. Londo palaa Centaurin päämaailmaan G'Kar henkivartijanaan ja saa selville vaaran centaurien hovissa. Tilanne Tähtiallianssin ja telepaattien siirtokunnan välillä pahenee entisestään, kun Bester saapuu asemalle. Londo ja G'Kar löytävät vanhan ystävän centaurien hovista. Telepaattien, Allianssin ja Psi-joukkojen välinen pattitilanne saa verisen ja traagisen päätöksen.

Garibaldin lankeaminen alkoholismiin vaarantaa drazien kotimaailmaan suuntautuneen salaisen operaation. G'Kar saa selville, että hänestä on muodostunut kansalleen uskonnollinen johtohahmo. Psi-kyttäharjoittelijakaksikko ja heidän ohjaajanaan toimiva Bester seuraavat murhanhimoista karkulaistelepaattia Marsista Babylon 5: Lennier on rajavartijakoulutuksessa eräällä valkotähtialuksella ja suorittaa samalla salaista tehtävää Delennin ja Tähtiallianssin puolesta.

Sillä aikaa drazit asettavat salakuuntelulaitteen London huoneistoon ja saavat osakseen Virin raivon. Lennier vaarantaa henkensä löytääkseen todisteen, jota tarvitaan osoittamaan centaurien olevan kuljetusaluksiin kohdistettujen hyökkäysten takana.

Lise saapuu asemalle ja ottaa Garibaldin kanssa yhteen tämän pulloon tarttumisen takia. Sheridan ja Delenn esittävät viralliset syytökset Centaurin tasavaltaa vastaan, mikä vie Centaurin ja Tähtiallianssin sodan partaalle. Tähtiallianssin ja Centaurin tasavallan välisen sodan voimistuessa Sheridanin on kamppailtava radikaaleja toimenpiteitä haluavien narni- ja drazikenraalien kanssa. Lyta ja Franklin saavat selville centaurien kampanjan taustalla olevan hätkähdyttävän totuuden.

Allianssin aseiden ja drakhien uhkausten väliin joutuneen Centaurin päämaailman kohtalo ratkeaa. Alus, jonka kyydissä Delenn ja Lennier ovat, ajelehtii hyperavaruudessa.

G'Kar ottaa käsittelyyn persoonallisuuskultin, joka on muodostumassa hänen ympärilleen. Delenn saa selville olevansa raskaana. Lochley auttaa Garibaldia käsittelemään alkoholiongelmiaan. G'Karin suunnitellessa lähtöä Babylon 5: Sheridan ja Delenn lähtevät viimein Babylon 5: Franklin puolestaan lähtee Maahan ottaakseen vastaan uuden työtehtävänsä.

Garibaldi sopeutuu uuteen elämäänsä yritysmaailmassa. Lisäksi Lennier tekee hirvittävän valinnan ja joutuu kohtaamaan seuraukset.

Kaksikymmentä vuotta varjosodan päättymisen jälkeen Sheridanin elämän loppu lähestyy, ja hän päättää kerätä kaikki vanhat ystävänsä yhteen viimeisen kerran. Kymmenen vuotta sarjan alun tapahtumia edeltävään aikaan sijoittuva ''Tie Babyloniin'' kuvaa Maan ja Minbarin välisen sodan tapahtumia sodan alusta aina sen loppuun saakka.

Kun vorloneilta jäljelle jäänyt teknologia päästää valloilleen muinaisen ja ylivoimaisen muukalaisvoiman, on Babylon 5 ainoa este näiden uusien vihollisten ja kaiken elämän hävityksen välillä. Arkeologi tuo Babylon 5: Kun sielunmetsästäjä saapuu noutamaan sieluja, ne pakenevat ja aiheuttavat tuhoa joka puolella asemaa. Lochleyn, Zackin ja Garibaldin vastuulle jää aseman pelastaminen. Varjojen liittolaiset päättävät kostaa Maalle, ja Sheridan ryhtyy toimiin maailmansa pelastamiseksi.

Rajavartijoista koostuva miehistö, joka on saanut tehtäväkseen diplomaattiryhmän saattamisen, kohtaa vaarallisen uuden vihollisen, Käden.

Salaperäinen olento ottaa haltuunsa Babylon 5 -työläisen. Toisaalla presidentti Sheridan vastaanottaa varoituksen tulevasta Maahan kohdistuvasta hyökkäyksestä. Can We Do This? Jakso käsittelee [[avaruuskilpa avaruuskilvan]] alkuvaiheita [[NASA]]n näkökulmasta ja kuvaa päätöstä lähettää ihmisiä Kuuhun.

Samoin ensimmäiset telakoinnit kiertoradalla sekä [[Gemini 8]]: Jakso keskittyy [[Apollo 1]]: Jaksossa seurataan fiktiivistä dokumenttiryhmää, joka dokumentoi [[Apollo 7]]: Jakso sisältää runsaasti aitoa dokumenttimateriaalia, jossa kuvataan vuoden [[]] poliittisia levottomuuksia Yhdysvalloissa ja muualla.

Lopulta kuitenkin [[Apollo 8]], ensimmäinen miehitetty lento Kuun ympäri, pelastaa vuoden Jakso keskittyy [[kuumoduuli]]n valmistukseen [[Tom Kelly]]n ja tämän johtaman [[Grumman]]in näkökulmasta. Myös ensimmäistä kertaa kuumoduulia avaruudessa lentävän [[Apollo 9]]: Jaksossa keskitytään ensimmäiseen Kuuhun laskeutumiseen [[Apollo 11]]: Välissä nähdään takaumia, joissa Apollon Jakso keskittyy [[Apollo 12]]: Jaksossa kuvataan humoristisesti tiukasti yhteennivoutunutta Apollo Jakso kuvaa median näkökulmasta [[Apollo 13]]: Kertoo [[Alan Shepard]]in paluusta lentämään ja lennosta Kuuhun [[Apollo 14]]: Jakso keskittyy astronauttien vaimoihin [[Apollo 16]] -lennon aikana.

Päätösjakso yhdistää [[Apollo 17]] -lennon kuvausta ja luvun alun ranskalaisen elokuvantekijän [[Georges Méliès]]in elokuvan tekoa. Neiti Marple vuoden televisiosarja. Ruumis kirjastossa 1 Ruumis kirjastossa 2 Ruumis kirjastossa 3 Syyttävä sormi 1 Syyttävä sormi 2 Kuolema ilmoittaa lehdessä 1 Kuolema ilmoittaa lehdessä 2 Kuolema ilmoittaa lehdessä 3 Salaperäiset rukiinjyvät 1 Salaperäiset rukiinjyvät 2 Murha maalaiskylässä Neiti Marplen viimeinen juttu 1 Neiti Marplen viimeinen juttu 2 Bertramin hotellissa 1 Bertramin hotellissa 2 Neiti Marple koston jumalattarena 1 Neiti Marple koston jumalattarena 2 Paddingtonista Luettelo televisiosarjan South Park jaksoista.

The Spirit of Christmas Jesus vs. Frosty The Spirit of Christmas Jesus vs. Flashbacks Joissain esityksissä jaksolla on nimi "Takaumia". Part I "Cartoon Wars: Part 1" and "Cartoon Wars: Part 2" form a [[story arc]]. The Startling About Last Night Elementary School Musical The Ungroundable. Tontut Esihistoriallinen jäämies Sademetsä sikametsä Itsesytytys Naispaholainen Jakovasaurus Tappelu Seksuaalinen ahdistelu Kissannaukujaiset Kaksi alastonta kuumassa kylvyssä Juutalaisbileet Merirosvoaaveitten arvoitus Chinpokomon Sikojenlahden muistotanssiaiset Nälkä-Marvin avaruudessa Punainen kunniamerkki Jouluhenkilön paluu Kuuleeko Jumala, täällä Jeesus Neljä miljoonaa nokkahuilua Hammaskeiju iskee Hassu rikos Timmy Viitossirkus Cartman uusilla urilla Cherokee-tamponi Kokin kapina Vikkelät sormet Joutuvatko vammaiset kadotukseen?

Pojat herättävät lumiukon elämään ja se osoittautuu ilkeäksi. Onneksi Jeesus tulee ja pelastaa. Jeesus laskeutuu taivaasta laittamaan lopun joulupukin toimille. Pojat menevät metsästämään Stanin sedän Jimbon ja tämän veteraaniystävä Nedin kanssa. Stanin geologi-isä kertoo tulivuoren purkautuvan ja pormestari pyrkii hyödyntämään tätä saadakseen South Parkille julkisuutta. Cartman keksii tarinan vuorilla elävästä Ällöpylly ''Scuzzlebutt'' -oliosta, joka osoittautuu todeksi.

Cartman voitaa esseekilpailun, mutta [[Wendy Testaburger Wendy]] epäilee tätä plagioinnista. Stanille selviää, että hänen koiransa on homo, eikä tiedä, miten suhtautua. Samalla Jimbo ja Ned yrittävät sabotoida amerikkalaisen jalkapallon ottelua. Pojat yrittävät risteyttää norsun ja possun keskenään geneettisessä kokeessa. Samalla Stan koettaa selviytyä väkivaltaisen siskonsa [[Shelley Marsh Shelley]]n kanssa. Samalla [[Sheila Broflovski]] yllyttää vanhempia protestoimaan suositun piirretyn alatyylistä huumoria vastaan.

Stan, Kyle ja Cartman yrittävät estää tätä [[sidekalvontulehdus]]epidemiaksi luultua tautia pilaamasta [[Halloween]]ia. Pojat ystävystyvät [[Sally Struthers]]in heille lähettämän etiopialaisen pojan kanssa. Samalla mutanttikalkkunat hyökkäävät kaupunkiin.

Southparkilaiset yrittävät tehdä joulusta nykyistä korrektimman ja lakkaavat pitämästä kaduilla esimerkiksi juutalaisia loukkaavia kristillisiä symbooleita. Kyle tapaa puhuvan kakkapökäleen, joulukakka [[Mr. Hankey]]n, mutta kukaan ei aluksi usko häntä. Samaan aikaan Cartman suunnittelee syntymäpäiviään.

Saatana tulee South Parkiin haastamaan [[Jeesus Jeesuksen]] nyrkkeilyotteluun. Poikien opettaja Garrison käy nenäleikkauksessa, lopettaa opettamisen ja alkaa malliksi. Wendy on mustasukkainen, koska Stan on ihastunut uuteen opettajaan, kauniiseen Ellen-neitiin. Pojat löytävät artefaktin, jota [[Barbra Streisand]] sitten käyttää muuntautuessaan jättimäiseksi hirviöksi.

Kun Cartman yrittää selvittää kuka hänen isänsä on, selviää, että hänen äitinsä on harrastanut seksiä useiden miesten kanssa Kännilatotansseissa ennen Ericin syntymää. Saddam Hussein yrittää vallata Kanadan.

Lumimyrskyn takia laboratorioon loukkuun jääneet ihmiset alkavat syödä toisiaan pysyäkseen hengissä. Pojat ja Mephisto ovat sairaalassa ja Cartman saa viimein kuulla kuka hänen isänsä on. Pojat yrittävät pelastaa Kylen pikkuveljen Iken ympärileikkaukselta, ja Mr. Mackey saa potkut koska kadotti marihuananäytteen ja ajautuu huumeidenkäyttäjäksi. Kaupungissa riehuu kanoja raiskaava rikollinen, jonka tapausta lukutaidoton konstaapeli Barbrady yrittää selvittää.

Hän kuitenkin oppii lukemaan juuri tämän kanarakastajan avulla. Rouva Broflovski päättää järjestää teemaviikon terveydenhoitaja Gollumin sikiöpäisyyden takia. Pojat, eteenkin Pip, menestyvät [[polttopallo]]ssa ja pääsevät pelaamaan kiinalaisia vastaan loppuottelussa. Pojat kostavat Jimbon ja Nedin keksityn [[Vietnamin sota Vietnamin]]-tarinan huijaamalla heitä "Meksikolaisella tuijotussammakolla". Koulubussi putoaa rotkoon ja pysähtyy aivan jyrkänteen reunalle.

Apua hakemaan lähteneestä linja-autonkuljettaja neiti Crabtreesta tulee äreän luonteensa takia Stand Up -koomikko, ja lapset muistelevat aikaisempia seikkailujaan. Kaupungissa kielletään ilotulitteet, ja Jimbo lähtee Meksikoon hakemaan niitä laittomasti. Kaupungissa sytytetään itsenäisyyspäivänä jättimäinen ilotulituskäärme. Kaupunkiin tulee elokuvafestivaalit, ja turistien jätökset saavat aikaan ongelmia viemärissä, joten herra Hankey sairastuu.

Kennyllä on [[vesirokko]], ja poikien äidit yökyläilyttävät poikiaan Kennyllä, jotta tauti tarttuisi. Pojat eivät käsitä, miksi heidän äitinsä tekevät niin. Kaupungin uudessa planetaariossa aivopestään kaupunkilaisia, ja Cartman yrittää päästä Cheesy Poofs -mainokseen.

Pojat alkavat rakentaa kerhotaloja voidakseen leikkiä kerhotaloilla "Totuutta vai tehtävää" tyttöjen kanssa. Eräs aviopari voittaa lomamatkan South Parkin nautapäiville, jossa lehmät alkavat palvoa suurta patsasta.

Kokki haastetaan oikeuteen, koska hän häiritsi levy-yhtiötä valittamalla siitä, että uusi [[Alanis Morissette]]n laulu kuulostaa samalta kuin hänen aikoja sitten tekemänsä. Pojat alkavat kerätä rahaa Kokin vapauttamiseen veloistaan. South Parkiin alkaa tulla eläimiä pahasta rinnakkaisulottuvuudesta. Stanin kultakala tappaa ihmisiä ja Cartmanin kiltti kaksoisolento saapuu kaupunkiin. Stan karkaa kotoaan päästäkseen Cartmanin sukulaisten luo [[Nebraska]]an joulua viettämään.

Cartmanin setä on karannut vankilasta [[Charles Manson]]in kanssa. Pojat kirjoittavat esitelmän suuryrityksistä, jotka jyräävät perheyritykset. Stan ja Kyle löytävät vuorilta jäätyneen esihistoriallisen miehen. Mies on ollut jäätyneenä vuodesta asti, ja kaikki vaikuttaa hänelle omituiselta. Lapset pakotetaan liittymään kuoroon, joka matkustaa Costa Ricaan vastustamaan sademetsien tuhoamista.

Kun he eksyvät sademetsään, he huomaavat, että sademetsä ei olekaan niin hieno paikka. Kenny rakastuu kuorossa olevaan tyttöön. Randy laitetaan keksimään ratkaisu kaupunkilaisia uhkaavaan itsesyttymiseen. Kylen isällä on erektio-ongelma, ja Kyle yrittää auttaa häntä, vaikka ei edes tajua ongelmaa.

Kokki rakastuu, ja lopettaa työnsä. Pojat eivät kuitenkaan pidä Kokin tyttöystävästä, ja Mr. Garrison kertoo heille tämän olevan naispaholainen. Pojat löytävät melkein sukupuuttoon kuolleen Jakovasauruksen, jota kaupunkilaiset auttavat lisääntymään. Jakovasaurukset osoittautuvat kuitenkin sellaiseksi riesaksi, että lopulta vain Cartman sietää heitä. Sillä aikaa koulun puutyöopettaja herra Adler suree vaimoaan, ja yrittää itsemurhaa.

Panda-asuinen mies tulee kouluun kertomaan seksuaalisesta häirinnästä. Tämä innoittaa Cartmanin haastamaan Stanin oikeuteen, ja pian koulu on vararikon partaalla oikeussyytteiden takia. Cartman on jumissa kotonaan, kun hänen äiti menee meteorijuhliin, ja Stanin sisko Shelley tulee hänen lapsenvahdiksi. Kittyllä on kiima-aika, ja hän yrittää etsiä muita kissoja. Edellisessä jaksossa mainitun meteorijuhlan aikana Stan on juhlapaikan kellarissa muutaman koululaisen kanssa, kun ATF luulee juhlijoita juutalaiseksi lahkoksi, joka aikoo tehdä itsemurhan meteorisateen aikana.

Randy luulee olevansa homo, kun hän masturboi Kylen isän nähden poreammeessa, ja yrittää salata sen muilta juhlijoilta. Meteorijuhlan aikaan Kyle lähtee Kennyn ja Iken kanssa juutalaisjuhliin.

Halloweenin aikaan South Parkiin ilmestyy merirosvoaaveita, joista pastori syyttää [[Korn]]-bändiä. Pojat kaivavat ylös Kylen isoäidin ruumiin pelotellakseen sillä kuutosluokkalaisia.

South Parkin lapset villiintyvät uuteen [[Japani]]laiseen Chinpokomon- nimiseen lelusarjaan. Japanilaisilla on kuitenkin muutakin mielessä kuin lelujen myynti.

South Parkissa odotetaan innolla uudenvuoden vaihtoa ja jumalan saapumista maahan Stan joutuu viettämään yksin uuttavuotta ja alkaa käyttää hormooneja että saisi kuukautiset niin kiun erickillä, kennyllä ja kylellä. Koska pojat suuttuvat eräille [[New York]]in lapsille, he aikovat kostaa heille mutta saavatkin koko maailman ulostamaan housuihinsa, koska nokkahuilulähetystä katsottiin koko maailmassa jossa kuultiin [[ruskea ääni]].

Herra Garrison vaatii isältään selitystä siihen, miksi hän ei koskaan hyväksikäyttänyt tätä seksuaalisesti. Cartmanilta lähtee hammas, jonka ansiosta hän saa 2 dollaria. Pian pojat huomaavat voivansa rikastua ja alkaa esittämään hammaskeijuja, jotta saisivat [[Sega Dreamcast]]in, mutta päätyvätkin [[mafia]]n käsiin.

Cartman joutuu nuorisovankilaan heitettyään Tokenia kivellä. Pojat yrittävät voittaa tytöt kelkkakisassa, mutta se saattaa olla vaikeaa ilmam Cartmania ja hänen läskipersettään. South Parkin Ala-asteelle saapuu uusi oppilas Timmy, joka on kehitysvammainen. Opettajat epäilevät, että Timmyllä on ADD, eikä hän saa läksyjä. Sen jälkeen kaikilla oppilailla "todetaan" ADD. Samalla Timmy liittyy Skylerin rockyhtyeeseen. Cartman kyllästyy Stanin, Kylen ja Kennyn lapsellisuuteen ja etsii [[internet]]in avulla uusia aikuisystäviä.

Pian aikuisystävät paljastuvat pedofiileiksi. Kenny yrittää kaikin keinoin estää äitinsä raskauden. Kyle kuolee, jos Cartman ei anna toista munuaistaan hänelle. Valitettavasti kaupungissa on avattu uusi New age-kauppa, ja Kylen äiti uskoo Kylen parantuvan "luonnon omilla lääkkeillä".

Garrison erotetaan, ja hän ryhtyy romantiikkakirjailijaksi. Kokki protestoi kaupungin rasitista lippua vastaan, ja lasten pitää tehdä esitelmät siitä, pitäisikö lippu muuttaa vai ei. Cartman näkee unen poikabändistä, ja tulkitsee sen viestiksi jumalalta.

South parkin [[pappi]] saarnaa helvetistä kirkossa ja kaikki South Parkin lapset haluavat ripille, jotta eivät joutuisi [[helvetti]]in.

Cartman aloittaa saarnauksen [[Helvetti]]in joutumisen estämiseksi ja [[South park]]in lapset perustavat oman kirkon. Lapsien vanhemmat yrittävät suositella lapset palamaan kouluun, koska he ovat todella paljon kirkossa. Cartmanin saarnauksessa [[Jumala]]lle pitäisi antaa Dollareita, jota kaikki kirkon lapset tekevät. Eräänä päivänä lapsien kirkkoon tulee itse [[Jeesus]], joka kertoo, että [[Jumala]] ei kaipaa yletöntä arvostusta. Jeesuksen puheista huolimatta Cartman yrittää pitäytyä dollareiden antamisessa, sillä hän pitää kaikki rahat itse.

Pian Cartmanin yritys epäonnistuu ja kukaan varsinaisista jäsenistä ei jää kirkkoon. Jeesus rankaisee Cartmania tappamalla tämän ja lähettämällä rappeutuneeseen [[Meksiko]]n kaupunkiin. Saatana kyllästyy Saddamin pakkohaluun o Pojat aloittavat neljännen luokan, mutta huomaavat kolmannen luokan olleen parempi. Rouva Choksondik, poikien uusi opettaja yrittää etsiä herra Garrisonin saadakseen neuvoja luokan kesyttämiseen. Tulevaisuudesta tullut mies haluaa Cartmanin uuden kansion, sillä tulevaisuudessa se tuhoaa koko maailman.

Herra Garrisonin lastentarhaluokassa äänestetään luokan puheenjohtaja, mutta tuloksesta ei tahdo tulla selvää. Tehdäkseen paremman kiitospäivänäytelmän kuin lastentarhalaiset, Timmy yrittää löytää näytelmään kalkkunan. Cartman lähetetään laihdutusleirille, jossa hän vain myy muille lapsille herkkuja. Kenny saa oman televisio-ohjelman, jossa hän tekee sairaita stuntteja.

Lapset kyllästyvät vanhempiensa määräilyyn ja saavat heidät vankilaan kerrottuaan vanhempiensa hyväksikäyttäneen heitä. Ilman aikuisia kaupunki kuitenkin ajautuu kaaokseen. Kaupunkilaiset ovat menettäneet jouluilonsa, ja pojat yrittävät nostattaa ihmisten mieltä joulupiirretyllä.

Herra Hankeyllä on ongelmia perheensä kanssa. Jatkuva hokeminen kuitenkin herättää uinuvan pahuuden. Kehitysvammaisesta pojasta nimeltä [[Jimmy Vulmer]] tulee Timmyn vihollinen. Scott Tenorman myy Cartmanille häpykarvansa, ja Cartman luulee olevansa nyt kypsempi kuin muut. Kuultuaan totuuden hän yrittää keksiä tavan kostaa Scotille. Pojat lupaavat hankkia Terrancen ja Phillipin esiintyvämään Maan päivä-festivaaliin henkensä uhalla. Kaksikolla on kuitenkin riitoja, ja poikien pitää sopia riidat ennen festivaalia.

Kyle luopuu uskostaan, kun hän saa peräpukaman, ja Cartman perii miljoona dollaria, jotka hän käyttää yksityiseen huvipuistoon. Viitosluokkalaiset opettavat pojille, miten koiraa "lypsätään".

Vanhemmat eivät riemastu tästä, ja vaativat seksiopetuksen aloittamisen aikaisemmin. Kun lapsia pelotellaan sukupuolitaudeilla, tämä saa tytöt ja pojat pelkäämään toisiaan. In order to get their [[video game console]] back, the boys must bring an animated [[towel]] to the government. Cartman "blows a funny fuse" when his prank of putting Kenny's butt on a milk carton prompts a family with butts for faces to come to South Park in search of their long lost son.

Meanwhile, [[Butters Stotch Butters]] gets grounded for his supposedly bad school photo. Kylen Kyle-niminen serkku tulee vierailulle, ja Herra Garrison yrittää keksiä vaihtoehtoisen liikuntamuodon lentokoneille. Tired of being teased for being rich, [[Token Black Token]] attracts wealthier black families to South Park. Kenny tekee kuolemaa sairaalassa, kun sillä välin Cartman yrittää saada kaupatuksi abortoituja sikiöitä. When Butters survives a murder attempt by his mother, he must travel back to South Park in time for his parents' wedding anniversary at [[Bennigan's]].

Pojat yrittävät tienata mainostamalla kiinalaisravintolaa Buttersin avulla. Pojat perheineen lähtevät [[Aspen, Colorado Aspen]]iin lomalle. Stan haastetaan hiihtokisaan ja poikien vanhemmat jäävät jumiin mainostilaisuuteen. Pojat tekevät Buttersin leukaan kivekset, ja lähettävät hänet TV: He eivät kuitenkaan pääse osallisiksi hänen palkinnostaan, joten Cartman esittää holtitonta lasta saadakseen palkinnon.

Butters joutuu mukaan friikkien lakkoon. Pojat joutuvat katsomaan huonoa TV-ohjelmaa, jotta he näkisivät uuden Terrance ja Phillip-elokuvan trailerin. Rauhallista paikkaa ei vain tahdo löytyä mistään. Pojat yrittävät pelastaa vasikat teurastukselta, mutta ajan kuluessa nälkä alkaa vaivata. Pojat potkivat Buttersin porukastaan ja yrittävät löytää korvikkeen Unelmien poikamies-tyyliin. Butters ei keksi juonia, mitä Simpsonit eivät olisi jo kokeilleet. Cartman rakentaan "meri-ihmisten" valtaakunnan.

Kaupungin pappi lähtee Vatikaaniin selvittääkseen, miksi papit raiskaavat poikalapsia. Cartman keksii, miten kakata suun kautta ja ylpeilee siitä Kylelle. Pojat yrittävät estää [[Steven Spielberg]]iä ja [[George Lucas]]ia uudelleenfilmatisoimasta elokuvia. Kaupunkilaiset yrittävät saada vauvamurhaajan vapaaksi vankilasta. Kun Beben rinnat alkavat kasvaa, hän huomaa olevansa luokan suosituin ja saa pojat käyttäytymään oudosti. Wendy tulee kateelliseksi Beben viedessä kaiken huomion.

Aikuiset näkevät uutisia lasten kaappauksista, eivätkä he enää uskalla luottaa muihin kuin kaupunkilaisiin, joten he palkkaavat City wokin omistajan rakentamaan muurin kaupungin ympärille. Pojat alkavat rakentaa tikapuita taivaaseen, tosin vain saadakseen Kennyltä karkkikilpailun voittokupongin. Tämä saa ihmiset uskomaan taivaaseen. Cartman juo vahingossa Kennyn tuhkat, ja alkaa nähdä kummia.

Pojat lähtevät palauttamaan Taru sormusten herrasta -elokuvaa, mutta he saavatkin vahingossa pornoelokuvan. Vanhemmat yrittävät estää poikia katsomasta elokuvaa.

Herra Garrison pääsee opettamaan neljättä luokkaa, ja hänen uuden assistenttinsa ja poikaystävänsä suolistossa vaeltaa luokan maskotti, gerbiili Lemmiwinks. Poikia pidetään homofobisina ja heille yritetään opettaa suvaitsevaisuutta. Garrison yrittää saada potkut tekemällä asiattomia toimenpiteitä luokassa Herra Slaven kanssa, jotta voisi haastaa koulun oikeuteen. Kokin vanhemmat yrittävät manata Kennyn sielun Cartmanin ruumiista.

Sillä välin Stan haastaa [[John Edward]]in valheellisen avun antamisesta ihmisille, jotka ovat menettäneet lähimmäisensä. Stanin tulevaisuuden minä tulee käymään, mutta Staniä alkaa epäilyttämään. Hän päättää joulupukin avustuksella viedä joulun Irakiin, jossa paikalliset ampuvat reen alas. Poikien on Jeesuksen avulla pelastettava joulupukki ja koko joulu. Cartman yrittää hankkia [[takauma tarinankerronta flashbackin]] välttääkseen esitelmän teon.

Jimmy tulee kateelliseksi Christopherin viedessä kaiken huomion, ja liittyy Timmyn kanssa [[Crips]]-nimiseen jengiin luullen sen olevan syntymävammaisille. Kuvaamataidonopettaja antaa pojille jälki-istuntoa, minkä he kostavat pommittamalla opettajan taloa vessapaperilla. Kyle alkaa kuitenkin tuntea syyllisyyttä, ja Cartman yrittää estää häntä kertomasta aikuisille. Pojat saavat selville, että maa on todellisuudessa vain avaruusolentojen tekemä [[tosi-tv]]-show, joka poikien pitää pelastaa lopettamiselta.

Cartman tekee "Jennifer Lopez"-nimisen käsinuken, jolla vaikuttaa olevan oma tahto, mitä Kyle ei tietenkään usko. Käsinukke saa yllättävää suosiota, mikä suututtaa oikean [[Jennifer Lopez]]in. Pojat leikkivat "pikkuetsiviä", ja löytävät kadonneen nuken. Omistajan äiti kertoo asiasta poliiseille, ja pojista tehdään oikeita etsiviä, jotka laitetaan etsimään huumeiden salakuljettajia. Intiaanit ostavat koko South Parkin rakentaakseen sen tilalle uuden moottoritien ja saadakseen siten enemmän kävijöitä heidän kasinolleen.

Southparkilaiset yhdistävät voimansa pelastaakseen kaupunkinsa. Kaikki South Parkin miehet ja pojat muuttuvat [[metroseksuaali metroseksuaaleiksi]] Kylea, herra Garrisonia ja herra Orjaa lukuun ottamatta. He menevät puhumaan trendin aloittajille, ja saavat selville salaliiton.

Cartman, Token ja Butters perustavat gospelbandin. Kyle, Stan ja Kenny jäävät kiinni laittomasta musiikin lataamisesta, ja heidän bändinsä alkaa protestoida laitonta musiikin latausta vastaan. Eläkeläisten aiheuttamien onnettomuuksien takia heiltä otetaan ajokortit pois. Vanhukset pyytävät apua eläkeläisliitolta, ja pian koko kaupunki on eläkeläisten vallassa.

Kyle järjestää syntymäpäiväjuhlansa Casa Bonitassa, Cartmanin mielipaikassa. Hän kuitenkin pääsee mukaan vain, jos Butters ei pääse, joten Cartman uskottelee hänelle maailman tuhoutuneen meteori-iskussa, ja piilottaa hänet pommisuojaan. Teollaan Cartman saa koko kaupungin hätääntymään Buttersin katoamisesta. South Parkiin muuttaa [[mormoni]]perhe, jonka poika yrittää ystävystyä Stanin kanssa. Kun Randy kuulee tarinan [[mormonismi]]n perustajasta, hän haluaa perheensä ryhtyvän mormoneiksi.

Pojat jäävät kiinni tupakan polttamisesta, ja vanhemmat luulevat [[tupakka]]yhtiöiden houkutelleen pojat polttamaan. Vanhemmat kutsuvat [[Rob Reiner]]in auttamaan tupakoinnin kitkemisessä, mutta hän ei aio käyttää pelkästään rehellisiä keinoja. Wendy jättää Stanin joka ryhtyy suruissaan gootiksi.

Butters rakastuu Lexus-nimiseen tarjoilijattareen, muttei älyä tämän vain onkivan rahaa Buttersilta. Kyle ja kumppanit lähtevät Kanadaan puhumaan järkeä pääministerille, mutta matkaan tulee yllättäviä mutkia. South Parkin pikkumiehet muuttuvat japanilaisiksi sotureiksi ostettuaan martial arts -aseet kirpparilta.

Heidän vannoutunut vihamiehensä tohtori Chaos asettuu poikia vastaan, ja huipputyylikäs taistelu on valmis alkamaan. Jaksossa käytetään pojissa parodiaa [[Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat Teenage Mutant Ninja Turtles]] -hahmoista.

Jimmy treenaa urakalla lasten paralympialaisiin, josta hän on vakaasti päättänyt napata jokaisen palkinnon. Cartman uskoo voivansa päihittää Jimmyn helpostikin, kunhan vain pystyy vakuuttamaan kilpailukomitealle olevansa vammainen. Kyle katsoo lopulta "The Passionin" ja joutuu myöntämään, että Cartman on ollut koko ajan oikeassa. Joukko elokuvan fanaattisimpia faneja kokoontuu Cartmanin johdolla levittämään elokuvan sanomaan [[Orange County]]stä tulee ryhmä tanssijalapsia, jotka "antavat pataan" pojille.

Randy innoittaa [[Stan]]iä tanssimaan takaisin, mikä aiheuttaa tanssikilpailun, johon [[Stanin]] pitää löytää tanssitaitoisia lapsia.

Niihin lapsiin lukeutuu myös [[Butters]], jolla on pahoja traumoja edellisestä tanssimisesta. Butters vie robotin Hollywoodiin, jossa elokuvatuottajat haluvat sen kertovan elokuvaideoita.

Myös hallitus kiinnostuu robotista kansallisen turvallisuuden nimissä. South Parkiin muuttaa salaperäinen Michael Jefferson poikansa kanssa. Poliisit pyrkivät lavastamaan hänet syylliseksi rikoksiin, joita hän ei ole tehnyt.

South Parkiin alkaa tulla aikamatkustajia vuodesta hakemaan töitä. Aluksi kaupunkilaiset ovat innoissaan, mutta pian töitä riittää vain halvalla työskenteleville luvun ihmisille. Eläinaktivistien takia koulun pitää valita uusi maskotti jalkapallojoukkueelleen, jolloin Kyle ja Cartman keksivät omat ehdokkaansa.

Kun Stan ei halua äänestää ehdokkaiden typeryyden takia, hänet karkotetaan ja hän pääsee asumaan eläinaktivistien kanssa. Uusi Wall-Mart-liike houkuttelee South Parkin asukkaita magneetin lailla ostoksille. Cartmankin villiintyy halpisketjun vastustamattomien tarjousten edessä, ja Stanin ja Kylen velvollisuutena on tehdä jotain ystävän ongelmalle. Kyle, Stan, Cartman ja Butters syyllistyivät päiväkotiaikanaan vakavaan lainrikkomukseen. Salaisuutta on varjeltu viisi pitkää vuotta.

Trent Boyett, joka otti aikoinaan syyn kokonaan omille niskoilleen, vapautuu nyt nuorisokodista ja on valmis kostamaan. South Parkin poikajengi pääsee testaamaan koulun studiolaitteistoa ja alkaa toimittaa koululle omaa uutisohjelmaa.

Hiukan epäsovinnainen ohjelma saa laajalti huomiota ja katsojaluvut nousevat pilviin. Sillä aikaa lemmikkiään sureva Paris Hilton yrittää ostaa [[Butters]]in lemmikikseen. Päähän vamman saanut Cartman herää sairaalassa ja huomaa saaneensa yliluonnollisia voimia. Poliisi on varma, että Cartman pystyy uusien kykyjensä avulla pysäyttämään sarjamurhaajan, joka on saattanut koko South Parkin kauhun valtaan. Metsän eläimet pyytävät Stania avukseen valmistelemaan vapahtajansa saapumista.

Stan tarjoaa mielellään apuaan, mutta yllättyy suuresti vapahtajan saapuessa… Mr. Garrison toteuttaa unelmansa ja vaihtaa sukupuolta. Kyle innostuu uudesta Mrs. Garrisonista, joka ylpeilee naisellisella viehkeydellään ja päättää myös käydä läpi muutoksen - juutalaispojasta mustaksi koripallonpelaajaksi. Cartman kiertää ovelta ovelle auttamassa southparkilaisia pääsemään eroon erikoislaatuisesta loisesta.

Kyseessä on yhteiskuntaan kiinnittynyt kasvain, joka olisi tuhottava pikaisesti - hipit. Cartman kokoaa yhteen mahdollisimman paljon hippejä ja sulkee heidät äitinsä kellariin. Token on voittanut laulukilpailun ja esiintyy kauneuskilpailussa dollarin palkkiota vastaan. Cartman, Stan, Kyle ja Kenny ovat kateellisia ja tarjoutuvat Tokenin managereiksi, jos vain saavat 10 prosenttia hänen tuloistaan. Pyhä Pietari toivottaa kuolleen Kennyn tervetulleeksi taivaaseen. Taivaan ja helvetin välinen taistelu on näköpiirissä, ja Pyhä Pietari rekrytoi Kennyn johtamaan Jumalan joukkoja.

South Parkin poikien baseballjoukkue voittaa kaikki ottelut, vaikka pojat tekevät kaikkensa karsiutuakseen. Stanin isä tuntuu olevan ainut, joka on innoissaan joukkueen etenemisestä kansalliselle tasolle. South Parkin lapset kyllästyvät Cartmaniin ja päättävät olla kuin häntä ei olisikaan. Butters ei lähde mukaan suunnitelmaan, vaan uskoo, että Cartman on kummitus ja hän itse on ainut, joka pystyy näkemään Cartmanin.

Jimmyn veikataan voittavan vuoden kykykilpailun, mutta hän itse pelkää joutuvansa naurunalaiseksi koko koulun edessä. Hänen peniksensä on alkanut käyttäytyä oudosti, ja jollei hän opi hallitsemaan tilannetta, ei kilpailusta tule mitään. South Parkin majavapadon sortuminen aiheuttaa tulvan naapurikaupunki Beavertoniin. Vikaa haetaan kasvihuoneilmiöstä, ja South Parkin asukkaat pelkäävät maailmanlopun lähestyvän.

Vain Cartman ja Stan tietävät, mitä todella tapahtui. South Parkin tytöt suunnittelevat pyjamabileitä, ja Cartmanin mielestä Buttersin täytyy soluttautua mukaan juhlaan. Pojat lavastavat Buttersin kuoleman ja pukevat hänet tytöksi saadakseen selville tyttöjen salaisuudet.

Garrison huomaan välittävänsä edelleen Mr. Kun Garrisonille selviää, että entinen rakastettu aikookin vihille Big Gay Alin kanssa, hän aloittaa vihamielisen kampanjan homoavioliittoja vastaan.

Cartman saarnaa koulukavereilleen punahiuksisten ja pisamaisten ihmisten vaaroista. Kyle, joka itse on punertavahiuksinen, päättää läksyttää Cartmania. Yöllä Kyle ja Stan hiipivät Cartmanin huoneeseen mukanaan punaista hiusväriä ja valkaisuainetta. Onko Stan scientologikirkon perustaja L. Scientologit tuntuvat olevan sitä mieltä ja ryntäävät South Parkin Stania tapaamaan.

Tom Cruise, joka kauhistuu huomatessaan, ettei Stan olekaan hänen ihailijansa. Kylelle uskotellaan, että Sea Parkin Jamboo-valas osaa puhua. Jamboo sanoo haluavansa matkustaa kuuhun raketilla ja päästä taas yhteen perheensä kanssa. Onnistuuko Kyle ystävineen hankkimaan avaruusraketin ja toteuttamaan Jamboon unelman? Randyn alkoholiongelma tuomitaan [[alkoholismi sairaudeksi]], ja hän alkaa juoda yhä enemmän ja enemmän.

Hän kuitenkin "parantuu" kun Neitsyt Marian patsas ulostaa verta hänen päälleen. Chef on palannut kaupunkiin matkustettuaan ympäri maailmaa omalaatuisen seikkailuklubin mukana. Pojat ilahtuvat ikihyviksi jälleennäkemisestä, mutta huomaavat pian, että Chef on muuttunut — häntä eivät enää kiinnosta edes naiset.

Kylen isän mielestä South Park ei ole tarpeeksi ympäristötietoinen kaupunki. Hän aikoo muuttaa perheensä kanssa San Franciscoon. Stan ei halua menettää parasta ystäväänsä, joten hän yrittää ympäristövallankumousta puhumalla hybridiautojen puolesta. Cartman inhoaa tv-sarjaa Family Guy, jota Kyle puolestaan rakastaa. Sarja joutuu arvostelun kohteeksi, kun siinä esitetään mielipiteitä jakava sketsi, jossa on profeetta Muhammed.

Seuraa kilpajuoksu maan halki Hollywoodiin, jossa Family Guyn kohtalo selviää. Cartman ehtii Foxin studioille ennen Kylea. Hän aikoo saada kanavan pomot sensuroimaan Family Guyn jakson, jossa esitellään profeetta Muhammed. Mutta kun Cartman saa tietää totuuden sarjan käsikirjoittajista, tarvitaan uusi strategia. Towelie kirjoittaa omaelämäkerran, jota kukaan ei halua julkaista. Niinpä hän kirjoittaa sen uudelleen hiukkasen totuutta värittäen. Kirjasta tulee bestseller, mutta Towelien ollessa Oprahin vieraana valehtelu uhkaa paljastua.

Poikien mielestä Gore on sekaisin, mutta lähtevät säälistä hänen mukaansa metsästämään tätä. Cartmanin äiti kokee menettäneensä otteen poikaansa.

Saadakseen tämän ruotuun hän pyytää apua tv-maailman parhailta lastenkasvattajilta. Kun Cartman on suistanut raiteiltaan lukemattomia kasvatuseksperttejä, päätyy äiti koirakuiskaajan puheille. Suosittu online-peli World of Warcraft on vaarassa, kun tuntematon pelaaja alkaa systemaattisesti tuhota muita pelaajia.

Cartman etunenässä pojat alkavat kovan harjoittelun pelastaakseen Warcraft-maailman. Cartman väittää, että Kyle on vastuussa syyskuun Väitteen takia Kylesta tulee koulussa lievästi sanottuna epäsuosittu. Kyle ja Stan päättävät selvittää, mitä todella tapahtui.

.

THAI HOMO HIERONTA LAHTI KUUMA KALU

marraskuu Senaste inläggen Hard cock bbw bondage Sexwork fi rentoutushieronta Iso kalu a tube Asian escort . luukku alanya lappeenranta hesote seksi asento joensuun penis Blowjob Brunette Doggystyle hardcore Lick Hieronta pieni. purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Ohut penis eskorte norge Itäkeskus eroottinen heppatyttö seksinovelli linkit. naiselle pieni penis ilmaita suomen isoimmat tissit epätoivoinen sinkku nainti Homoseksuaalinen Tantra hieronta episodi Kipu pohkeen yläosassa turku sex work. Posted on by rentoutushieronta sex elokuvat. Anal sex, also called anal intercourse, is when the penis is inserted into the anus of a. .. elokuvateatteri maxim hämeenlinna liian pieni penis porno homo pornofilmit Pornoa Anal massage rentoutushieronta, Suomiseksiä. Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. Garibaldi joutuu päättämään, pettääkö hän Sheridanin vai ei. Jules myöntyy, mutta tahtoo ensin opettaa Joshille paremman suutelutekniikan. Jules kuulee, että Travis on lopettanut koulun kesken. Yövartioston jäännös yrittää heikentää Sheridanin kontrollia Babylon 5: Phoebe ostaa Monicalle ja Chandlerille Pac-Man-pelin myöhäisenä häälahjana. Onneksi Cartman tietää, että on ihmisiä, jotka voi palkata tekemään likaisen työn. Sielläkään hän ei kuitenkaan saa olla yksin.

Pienin penis homoseksuaaliseen rentoutushieronta