.

Tässä hiukka infoo http: Joku tietää, mutta onneksi isoveli valvoo-. Olen neljälle kansanedustajalle lähettänyt sähköpostia Vihreistä valkkasin Braxin avustajan kahteen kertaan vaikuttaa niin tavalliselta naiselta jne. Tyttären yhteiskunta opettaja sanoi, että kansanedustajiin pitää pitää yhteyttä.

Ne on meidän asioita hoitamassa. Noudatin itse tätä ohjetta ja kukaan ei noteeraa vaikka siellä, vaikka kuiviin imettäis. Kerroin historiani ja nykyyisyyteni. Siis millä tavalla perintäpellet hallitsee koko perheen laskupinoa.

Sitten kerätään tarpeeksi pinoa ja nostellaan maksuja. Kun on sopiva kertymä ei pysty maksamaan niille kun osiksella ja sillon ei kannattaisi enää Nyt näytän tarvitsevan jo lääkitystä ja mielenterveystoimiston palveluja. Ei vaan tahdo enää jaksaa ja sitten ei pysty nukkumaankaan.

Töissä pitäisi olla pirteä ja kiva Nyt tähän joku täällä naukuu tässä keskustelussa, että velat pitää maksaa. Pitäisi olla nuori ja vuorokaudessa 40 tuntii työaikaa. Mielestäni pitäisi tutkia mitkä kytkyt perintäfirmoilla on poliitikkoihin. Muuten tää ei olisi sallittua. Vois löytyä jotain kummallista, koska kukaan ei ota kantaa.

Vois taas löytyä lisää korruptiota virkamiestaholta. Velkaa on paljon helpompi tehdä kuin maksaa. Eteenkin jo maksaa myöhässä. Ja se, joka yrittää periä ryöstökorolla ja vääryydellä törkeitä summia, voi menettää polvilumpionsa tai kadota kokonaan maan päältä eikä kukaan tule ikinä tietämään minne Olen maksanut velkaani pois ja näin se vaan kasvaa.

Kyllä on hyvä periä perimismaksua kun sekin on e. Ei ihme jos tuottavat voittoa Sama yritys riitaannuttaa helposti. Varmaan tullut joku uusi kehoitus tai jotain joka vähentäisi näitä riitautuksia mutta kun velkoja haluaa rahat eikä sovitella niin tietäähän siinä miten käy ja vähemmällä vaivalla.

Kun luet näitä juttuja tääl ni huomaat et toi firma tekee mitä lystää. Menin maksamaan kyseisen laskun, josko olis aikoinaan jäännyt jokin lasku vahingossa maksamati Noh, seuraavalla viikolla tulee lappu, jossa ilmoitetaan laskun olevankin jo maksettu ja rahat palautetaan.

Ei mikään ihme, että tällaiset "Laillistetut" rahaa tyhjästä repivät koronkiskontasontafirmat tekevät miljoonien tulosta ja tämä kaikki tietysti juuri tavallisten ihmisten selkänahasta, huijarit ja hyväkkäät mitään ylisuuriakarhulaskuja maksa muutenkaan!!! Perintätoimistojen toiminta on sekä taloudellista että henkistä raiskaamista.

Ja todellisuudessa aivan yhtä paha asia kuin lapsen tai muun puolustuskyvyttämän seksuaalinen hyväksikäyttö. Ja Miksikö laki suojaa näitä niljakkaita rosvoja? Lakifirmat ovat ostaneet lain, joka oikeuttaa täysin rikolliseen köyhien nöyryyttämiseen ja hyväksikäyttöön. Jos mikä niin tämä on juuri rikollista toimintaa. Ei tuo saatanan kusetus muuten lopu jos ei raatoja ala tulemaan. Tyhmyydestä rangaistaan sadistisella toiminnalla. Ei olisi kannattanut alkuunkaan alkaa maksamaan.

Pankkitilillä pyörähtää rahat tällä hetkellä Intrumiin, Lindoffiin, Ok perintään, Alektum perintään Olen lukenut pykälät liian myöhään itseäni varten, mutta lukekaa ihmeessä, niin ette ehkä joudu maksamaan sitä hintaa minkä mä oon maksanut. Nyt haluun viedä ne rosikseen oikeesti, mutta ne ei anna mun jo maksamista laskuista tietoja tietosuojalain perusteella.

Tosi hämärä hommaa kun ei papereita saa. Meinaan saada ne jollain konstilla. Tietosuojalaki kieltää niitä luovuttamaan tietoja yksityiselle ihmiselle, johon mutkin lasketaan. Intrumin lakinaisen suusta kuultua.

Laki meinaan sanoo silleen, että ihmisellä on oikeus saada takaisin väärin perittyjä rahoja. Mä oon ollu niin väsynyt viime laman koroista ja niistä seuranneista perintätoimistoista, että oon vaan maksanut ja maksanut Mä luulen, että en oo ainoo suomessa, joka tuntee oksetusta postilaatikkoa kohtaan.

Sitä on vaan yksin pinojensa kanssa päivän kerrallaan. Ehkä jo VIP Olen saanut ajat sitten kanta-asiakkuuden. Paras miettiä silloin kenen joukoissa seisot Rahaa tyhjästä nyhtäävät ei saa koskaan kunniaa En tullut aiemmin miettineeksi asiaa tuolta kannalta. Todisteeksi noille sun sanoille on se että kun työsuhteeni purettiin laittomasti niin työntekijä puoli sanoin että laiton. Oikeusapu ei vain saanut mitään aikaiseksi sillä verukkeella että laillinen irtisanominen oli. Oulun Oikeusavusta on muutenkin niin välinpitämätön maku jäänyt.

Hyvä esimerkki oli kun puolustivat täyttä hullua joka oli yrittänyt tappaa lapsensa. Isä haki lähestymiskieltoa ja oikeusapuasiamies sanoi että isä on mustasukkainen. Eli se siittä laista Minua lindorf jahdannut 8 vuotta ja ei ole penniäkään saanut edes ulosoton kautta.

Mutta mutta ei kannata sillä kyseinen on ulosotossa ja joutuu kuitenkin maksamaan ulosottokulut eli sama summa tulee kuitenkin. Suosittelel kaikille jolla on kaiken maailman laskuja perittävänä. Itse huomasin , että samoja laskuja oli kahdella eri firmalla JA ulosotolla.

Hirveää sekoilua , jonka jälkeen sain kunnalta lakimiehen apua ja johan laskut selkenivät. Puoliksi omaa typeryyttä että firman alta menon jälkeen ei ollut varaa laskuihin , mutta kyllä noiden Lindorffien ja Instrum Justitioiden hommat hieman haiskahtaa Ei anneta edes kanta-asiakaskorttia. Pitäisi päästä ylenemään vip-asiakkaaksi. Jos on saanut jo luottohäiriömerkinnän, eikö olisi fiksumpaa maksaa suoraan ulosottoon!? Jää tämä väistävetäjä kiskuri pois! Tosin omaa kirjanpitoa ja riitelyä tämäkin vaatii.

Nyt hinta on ulos-otossa moninkertaisena. Kulut on hulppeat vuoden sessiosta. En tajuu miten ne voi pitää papereissa alkuperäisvelkojaa, koska ne on ostaneet sen velan. Tulkaa kaikki Svindorffin asiakkaiksi!! Pelkurihinttareille rahat, jotta pääsevät huijauslaskujaan lähettelemään kun pitää omat luottotiedot saada ensin kuntoon. Ainoita maksuja mitä lain mukaan pitää kenenkään maksaa, on ulosottoon.

Jos siis saat näiltä Lindorffeilta yms. Nämä firmat, jotka Lindorffin huijauspalveluita käyttävät, on pistettävä valtakunnalliseen boikottiin ja lopetettava rahan kylväminen heille. Tämä kannatttaa myös firman johdolle tehdä selväksi ja myöskin julkistaa kaikkien firmojen ja vastuuhenkilöiden nimet, jotka tähän Lindorffin häikäilemättömään talousrikollisuuteen ovat kytköksissä.

Aika monopoli tuntuis olevan. Ontuva elämä ja talous tarkottaa käytännössä säännöllistä velkaantumista Lindorffille, niin että ontuminen vaan pahenee. Meidän on pakko lähtee kapinaan. Puhutaan niin törkeistä summista, ettei noista enää työtön tai työkyvytön ihminen selviä millään.

Onneks luottotiedot meni jo. Vittu en maksa penniäkään vuokran ja sähkön ja netin lisäks mihinkään. Ja sossun rahoilla painan niin pitkään, ennenkun laskutusta ja perintätoimintaa koskevaa lainsäädäntöä muutetaan Suomessa.

Mua ei jumalauta kiristetä. Pitkä sairaus ja avioero, tiätsä. Mä haluaisin maksaa mun laskut viivästyskorkoineen, jotka on OK. Mut mä en voi, kun mun pitäis pulittaa kymmenenkertanen kyllä!

Ja vaikka mä yritin maksaa, ne aina keksi jonkun pienen jostain, joka taas kasvo ja kasvo kun lumipallo. Et jos nyt ihmisiä, joiden elämä on repaleina, halutaan takas maksamaan veroja, ja suorittamaan niitä kertyneitä maksurästejä,on aivan ensimmäinen askel perinnän puolella summien kohtuullistaminen siten, että perintäkulut määräytyvät prosentuaalisesti alkuperäisestä summasta. Se jo kohottais maksuhalua monella huomattavasti.

Noi järkyttävät yli tuhannen prosentin korot ei vaan toimi. Suomalaista äijää tai ämmää ei noin vaan kiristetä. Ja tollaset juridiset kikkailut, joilla sit saadaan noi korkoa korolle -kusetukset aikaseks Pidätsä mua ihan tyhmänä. Sääliks käy ne maan hiljaset nöyrät, jotka tosissaan pelkää ja maksaa. En minä eikä erittäin moni muukaan tule ikikuunapäivänä maksamaan noin järjettömiä pyyntöjä. Ikävämpi juttu, et mulla on hyvä koulutus, töihin olis kiva mennä ja osallistua Suomen talouden ylläpitoon.

Mut en mä tollasta ylikansallista perintäfirmaa Lindorff toimii yhdeksässä maassa Euroopassa rupea tukemaan noin mielipuolisilla summilla. Mä olen sinne monta, monta kertaa "velkaa" sen, mitä multa sairauden ja avioeron takia jäi aikoinaan maksamatta ihan toisiin osoitteisiin. Ja kaikki ihan normi laskuja vaan. Velat on maksettava ja olisin siihen halukas, mutta tollasta haistapaska hommaa mä en tue. Suomi notkuu lamassa, ja noita maksurästejä tulee työttömyyden takia olemaan kohta paljon myös ylemmällä keskiluokalla ja sillä paremmalla väellä, jotka ei ole vielä elämässään joutuneet siihen ensimmäiseen, todelliseen kuseen.

Sitä ennenhän on tapana morkata maksuvaikeuksissa olevia ja vittuilla silmille. Toivottavasti tilanne nyt ylittäis uutiskynnyksen kunnolla niin, että meteli kuuluis sinne vihreälle oksalle saakka. Josko sielläkin jo tajuttais, että ylikansallinen suuryhtö laillista kiristystä harjoittaessaan lamauttaa Lamasuomen taloutta entisestään ja estää elpymistä.

Suomen päättäjien on Suomen etujen vuoksi estettävä sen kansalaisten järjenvastainen riisto säätämällä lait siten, että maksuvaikeuksiin joutuneella on realistiset edellytykset selvitä takaisin normaaliin elämään pulittamatta asiaankuulumattomalle kolmannelle taholle mielipuolisia summia, jotka eivät ole samalta planeetalta alkuperäisen tilanteen kanssa.

Yleisesti on ymmärrettävä se tosiasia, että vilpitöntä velkaantumista tapahtuu. Sitä ei pidä tuomita, eikä ihmisiä lokeroida ja eristää yhteiskunnasta. On yhteiskunnan kaikkien kerrosten etu saattaa yksilö toimintakykyiseksi. Raaka ajattelumalli häviäjistä ja omista ongelmista tulee valistuksella muuttaa. Rahaa EI saa repiä sieltä, mistä irti lähtee. Sama se, mikä on laitonta ja mikä laillista; kyse on yleisestä moraalista. Moraali on lakien äiti. Lain tulee seurata moraalin ja etiikan viitoittamaa polkua, ei auttaa ahneutta luikertelemaan porsaanreijistä läpi.

Ihminen ON bisnestä tärkeämpi! Ei ihmisiä, ei bisnestä. Ei mulla mitään rahaa nyt voi tehdä. Masentaa ja ahdistaa kohta niin, etten mä työelämään palaakaan. Mites sit suu pannaan? Usein mielletään, että tämän kirjoituksen kaltaiset avautumiset ovat juuri sitä vastuun väistelyä ja luikertelua.

Siis edellisestä lamasta asti. Intrum ja Lindorff kerää ison määrän asiakkaita lama-aikoina työttömistä, konkka yrittäjistä Sitten kun lama alkaa olla ohi, niin "lailliset kulukorvaukset" on niin massiiviset, että maksuista ei voi selvitä ja lumipallo vaan kasvaa. Meidän perhe on elänyt symbioosissa niitten kanssa kuin sieni ja puu. Mä oon se puu, jonka ne lahottaa pystyyn. Pakko vaan maksaa, koska muuten menee koti. Ostin halvan vanhan talon velaksi.

Halpuus lähti kun edellinen lama nosti korot pilviin. Sain jotenkin ihmeen kaupalla pidettyä sen ettei mennyt takaajille. Silloin oli 15 vuoden laina. Perinnät pääsi raadolle ja laina-aikaa on pitänyt jo kaksi kertaa pidentää. Ainoastaan noitten nylkyreitten kulujen takia. Aina kun loppu häämöttää talon velan kanssa, niin lumipallo on sitä luokkaa, että lisää lainaa ja rahat Intrumille ja Lindorffille. Ei sitä kai koskaan ole maksettu.

Sitten kun lapset on aikuisia niin menköön koti. Hautaan se lakkaa myös. Jälkeläisiltä ei kuulemma peritä Kyllä vituttaa kun ulosmittari vie niitten kuluja kolmasosan tileistä ja ei jää kun ruokaan rahaa. Sähkö on pakko maksaa. Ei varmaan syötäis kun kaurapuuroo ja riisiä, jos lapset ei tartteis ruokaa. Kaikki muut laskut maksetaan peritäfirmojen kautta. Nytkin tossa on pinossa yks intrumin oma kulu 21 euroo.

Uhkaus, että menee ulos-ottoon. Sit kun se sinne menee, niin lasku on euroo. Ne perii koko ajan omia kuluja. Nyt joku paska varmaan kirjottaa tänne, että miksi et maksa noin pientä. Tommosia on vino pino. Kulut on harvoin noin pieniä. En viitsi edes luetella.

Pääoma nousee suht nopsasti viisinkertaiseksi. Ykskin 16 euroo on noussu euroon. Aika ajoin telkkarissa ihmetellään suomalaisten viettiä itsemurhiin. Kuinkahan moni päivänsä päättänyt on näitten kourissa. Lapsia ja kaikkee voi voi. Elossa ollessaan sai ehkä varakkaammilta vähän "pitkin nenän vartta katseita". Uskon vakaasti, mikäli tää on laillista, että jotain kytkyä on omistus suhteissa arkadianmäen kautta lahjuksien jakajiin.

Ei tämmönen muuten voi olla laillista. Mä oon ihan tavis ihminen, joka on käyny aina töissä, vaikka se on ihan idioottimaista. Miks kukaan ei tutki näitä firmoja ei lue laskuissa edes alvin määrää. Niillä ei taatusti ole puhtaat jauhot pussissa. Ehkä alveja ei täydy näkyä, koska ovat ulkolaisia firmoja. Onks kukaan ikinä kuullu, että joku perintäfirma olis menny konkkaan. Taitaa olla vaan ruotsalaisessa ja norjalaisessa pörssissä. Oli pakko vastata sinun viestiisi, koska kun joku sanoo, että ne on saatava kuriin.

Miks me kukaan ei voida tehdä mitään muuta kun maksaa. Mä oon aina vaan mielessäni ajatellut, että lähen barrikaadeille. Kuinkahan moni suomalainen on noitten kynsissä. Ne on hienoja tämänkaltaiset lain hämärissä toimivat kiristysfirmat. No sitä saa mitä ja tilaa ja tiimalasissa loppuu näille paskiaisille joa aika. On myös ihailtavaa, että isot miehet alentuvat riistämään törkeillä koroilla köyhiltä viimeisetkin rahat pois. Nämä ovat vain harvoja esimerkkejä ja kun yleensä asioi uuden firman kanssa, kannattaa ensimmäiseksi kysyä mitä perintätoimistoa he käyttävät.

Jos vastauksena on Lindorff Oy tai vastausta ei tule niin firman vaihto välittömästi. Tuolla rosvofirmalla ei ole toiminnassaan mitään häpyä. Niillä on joka välissä jalka. Perintäkuluistakin on lakipykälät jne. Pakko vaan maksaa ja laillista on. Mulla ei ole varaa alkaa asiaa mitenkään tutkimaan, eikä mistään saa apua. Ihmisellä on oikeus saada takaisin väärin perittyjä velkoja.

Ei koske mua, koska en saa siihen mitään apua mistään virastosta. Kaikki tahot on koluttu. En voi itse mennä paikanpäälle "haulikon" kera Turha ruikuttaa kun kulutusluottoja vedetty maksimiin ja sitten tulee potkut töistä eli eletty yli varojen.

Pitäisi olla elinikäinen luottotietojen menetys heille. Kaksin kappalein takasin, tyhmää tietenkin, mutta ne jotka rahat käytti, eivät maksaneet. Eiks niin, että se on ihan ok.

Edellinen lama nosti korot asuntoveloissa pilviin ja siitä seuraa ties mitä. Tyhmää oli ostaa kai vanha talo, koska ei tiennyt tietenkään miten tulee käymään. Kyllä ne luottotiedot on varmaan lopunikää menetetty, mutta so what. En tarvii niitä näillä näkymillä kai koskaan. Perinnät karhuaa muutakin kuin kulutusluottoja.

En mä potkuja ole saanut, enkä saakkaan. Onneksi olen semmoisella alalla, että ei ole pelkoa siitä Kusipäinen naama taitaa olla sulla, koska yleistelet noin kovin.

Mä vaan yritän siihen mihin pystyn. Kuinka eletään yli varojen yleensäkkin On varmaan sun mielestä. Elähän viitsi vaivautua näitä kommentoimaan. Eihän lapsia kai olisi pitänyt tehdä ollenkaan sun mittapuulla. Juu, enpä olis ikinään uskonnu että tulee tämmönen sotku siitä et menin kesälomalle ja yksi lasku ehti siirtyä Lindorfille perintään. Olin olevinaan fiksu ja soitin tietty heti sinne Lindorfiin et joo, olin lomalla ja ymmärrän että tuli perintäkirje mut aion maksaa ja sovittiin puhelimessa et maksan laskusta egee kuussa tonnin lasku.

Juu siellä sitten ilmotettiin et jos en maksa koko summaa kahden viikon kuluessa niin sitten oikeus tekee siitä keissin ja joudun ulosottoon, lisäksi tietty tulee maksuhäiriömerkintä.

Voi herranen aika, soitin Lindorffiin ja kysyin et mitä helv Noh, mä rauhallisena miehenä ilmoitin et joo kyl mä sovin puhelimessa kesällä ja homman piti olla selvä, mut kun jostain syystä se ei ole selvä, eli Lindorfin kesäduunarit on jättänyt hommia tekemättä, eli en ole saanut sitä sopparia. Noh, nyt ei auta muuta kun maksaa velka heti pois tai homma menee oikeuteen, mitään ei ole enää sovittavissa, olenhan semmonen rikollinen että Lindorff ei haluu sopia mitään vaan kaikki rahat korkojen kanssa ja heti, niillä on nähtävästi pikkujoulut tulossa ja tarttee egejä viinoihin Soitin muuten kuluttaja-asiamiehelle ja sieltä sanottiin et ei voi mitään paska juttu, mut vähä ihmettelivät että on outoo kun tuo kuukausisumma on vielä noinkin suuri et ja niillä vielä näkyy suoritus Siinä käräjäoikeuden kirjeessähän pyydetään sulta vastinetta.

Lisäksi joskus toimii kun vastineessa ilmoitat että jos kantaja vetää jutun pois et vaadi omia kulujas Lindorffilta mutta jos homma jatkuu niin varaat tilaisuuden vaatia niitä myöhemmin. Sulla ja Lindorffilla on nimittäin sopimus syntynyt kesällä ja jos olet kk-erät maksanut ajallaan niin olet vahvoilla. Jos et sitä vastinetta tee niin sitten tulee turpaan. Sillon ne ei voi kusettaa. Kaikki on todistus aineistoa. Olen päässyt oman rahjäämisen takia jo aika pitkälle "asianhallinnassa.

Nyt ajattelin lähettää niille laskun, koska multa yritetään rokottaa kolme euroo liikaa perintäkuluja. Lähetän yrittäjänä laskun siis kolme euroo, perintäkulut 42 euroo, parin päivän maksuaika Sähköpostinkin avaan yhen lisää mikä alkaa sanalla tratta.

Kiusa se on pienikin kiusa. Loppuun Kunnioittavasti "se ja se". Ne ei kunnioita yhtään mitään ja aina lukee lappusissa kunnioittaen ja Teidän isolla. Ja sulta lähtee polvilumpiot ensimmäisestä roskalaskusta minkä Svindorffisi leimalla pistät! Kokeilepa onneasi ja katso elätkö viikkoa sen jälkeen! Kauankohan ne saa tehdä mitä haluaa. Suomessa Intrumin liikevaihto on 44 miljoonaa ja Lindorffin jotain 70 miljoonaa. Toisella on töissä jotain tyyppiä ja toisella Työntekijä kustannukset Intrumilla on n.

Tähän tietysti lisätään johtoporras ja saunaillat. Paljonkohan muut menot on. Ostetaan hiton halvalla velkoja ja vedetään poskettomat kulut. Alkuperäisvelkoja voi saada tonnin laskusta satasen ja nää omistaa sen tonnin velan kaikine huippukuluineen. Tää on ihan tosi juttu. Ei voi millään käsittää miten tää on mahdollista. Toimenkuva niillä on asiakashallinta ja kotisivuilla tosi tekohymyilevät naamat Täsmälleen samat kuviot, tosin molemmilla, "yrityksillä", tietty eri, "firmat", mutta samat toimintatavat, erittäin iljettävää perintätoimintaa, siis koronkiskontaa, tiedoksi kansaned.

Siis lakialoite, Velkojen myynti kielletty. OIen ollut tekemisissä Svea perintätoimiston kautta ja LIndorff. Svea kutisti minut kk lyhennykset 10 eur. Eiks Italiassakin valtiovalta ole korruptoitunutta ja sallii kaikenlaisen örkkitoiminnan.

Suomessa valtion jäbät antaa Mafia Lindorffille siunauksen vetää ihmisiltä "nirri pois" jos ei maksuu kuulu sillon ku ne haluu. Taviksilta peritään kohtuuttomia kuluja siitä et tehdään copy paste miljoonille papruille joihin muutetaan vaan nimi. Lisäks tietäispä ihmiset mitä ne pikkuyrittäjiltä vetää, siitä ei oo ees mitään suositusta vaan kulut voi olla prossaa velan päälle, nää pikkulafkat on ihan oman onnensa nojas jos joutuu Mafia Lindorffin listoille.

Oispa kiva tietää monta saunakaljaa Lindorff on tarjoillu valtion käppänöille. Joku silminnäkijä tai motti vois ottaa homman hoitoon, tutkivaa journalismia josta olisi varmasti hyötyä kaikille. VT Petteri Rönkä Lindorffin takana on poliitikkoja, lakimiehiä, suurpääomaa jne. Koko homma toimii käräjäoikeuksia myöden; nykyisin niin mukavasti toimivalla sähköisellä haastehakemuksella. Ja vaikka vastaat, niin laajaa riita-asiaa ei synny.

Haastehakemus ei ole oikeudenkäymiskaaren mukainen sisällöltään ja oikeudessa harjoittelevat notaarit latelevat yksipuoliset tuomiot vaikkei aina edes velalliselle anneta asiaa tiedoksikaan. Naamioidaan sijaistiedoksiannoiksi joita ei edes jäteä, koska haastemiehet vain soittelevat puheluita eivätkä nykyisin poistu pikkutoimistoistaan. Yhteiskunnan suojatit ja apukoulutason apinat toimivat täysin käräjäoikeuksien suojissa.

Velallinen voi vain hakea takaisinsaantia ja täytäntöönpanokieltoa tai sen keskeyttämistä. Ja vasta sitten näitä nykyisin käsitellään laajoina riita-asioina; vaikka ne ehken alunperinkin olivat sitä. Lopputuloksena on yleensä vain se, että velallisen oikeudenkäyntikulut kasvavat mutta luottotietoihin ei jää merkintää, jos muistaa siitä ilmoittaa yksipuolisen tuomion saatuaan ja takaisinsaantia haettuaan käytännössä vain Asiakastietoon.

Joka on tuon saman paskaporukan yksi etäispesäke. Tässähän tätä jo oli meille kaikille köyhille pientä tuppeen sahattua lautaa ja vaalitukea. Vaimoni nimissä oleva yli 10 vuotta vanhan velan Lindorff vei käräjäoikeuteen eli yksi mies päätti koska ei välittänyt tai ei tuntenut Ruotsin vanhentumislakia ja melkein söi Lindorffin edustajan kädestä.

Alkuperäistä sopimusta Lindorffin ei tarvinnut esittää ja käräjäoikeus päätti asian tietysti velkojan hyväksi. Nyt usean vuoden kuluttua tuomiosta tuli ulosotto- mies ja vouti panevat talon myyntiin ja meidät taivasalle. Olen vaikeavammainen ja vaimo työkyvyttömyyseläkkeellä joten yhteiskunnan taloomme tekemät asunnonmuutostyöt eivät paljon paina kun Lindorffille pitää saada rahaa. Joten eikun vain poliitikoille vaalitukea kun pitävät tätä rosvokoplaa hengissä. Mainittakoon, että Lindorff osti yli 13 miljardilla Ruotsin Sparpankin saamisia eivätkä vaivaudu edes periessään tarkistamaan ovatko saatavat vanhentuneita tai bisnes on niin tuottoisaa, kun peritään vanhentuneetkin.

Kulutusjuhlat loppuvat ja karu linna koittaa rumien miesten keskellä. Lähettäkääpä siellä paskapapereitanne, helvetin pellet! Mailasin kansanedustajille aiheesta ja mm. Tarja Filatov ja Annika Lapintie pitivät näiden roskafirmojen toimintaa törkeänä.

Lindorff on pa-kusettajan ja ylivelallisen ystävä. Eivät ne perkaa edes alkeellisia tietoja asiakkaastaan, tyytyvät ulosoton kommentteihin. Itselläni mukavat kokemukset jo neljän vuoden ajalta. Rikasta elämää, mutta sentin sutturaa en oo maksanu kuin juristille. Virallisesti olen pa, todellisuudessa ihan muuta. Suomi on hassu maa velallisen silmin;.

Uskomatonta että tämmöinen rosvo saa laillisesti kiskoa korkoja ja kuluja ja ihmiset tyytyväisenä maksaa. Liike idea näyttäis tosiaan olevan se laskujen seisottaminen vuosikausia ,että alkaa kuluja muka kertyä ,sitten uhkaillaan, että viedään asia oikeuteen ,kun summa tarpeeksi suuri, näyttöjä velasta he ei kuulemma edes tarvitse.

Taitaa olla niin että jotkut uskoo ja maksaa pelosta ja oikeuden päätöstä ei edes haeta. Hallituskin taitaa antaa tälle rosvolle täyden siunauksen ja tukensa eihän tälläinen rosvous olisi muuten mahdollista. Täytyy tosiaan olla täysi kusipää joka tuommoisessa paikassa ilkee olla töissä,ei voi varmaan sanoa kellekkään mitä tekee.

Otatte velkaa ja olette sitä mieltä, ettei niitä tarvi maksaa? Mulle on ihan sama, kuinka paljon joudutte maksamaan perintäkuluja ja kauanko luottohäiriömerkintänne kestävät. Maksakaa velkanne niin kuin kunnon ihmiset tekevät.

Te maksatte tästä lähtien meille ja katsotaan miten perse ja Svindorffin talousrikollistili kestää kun keräämme rahat teiltä pois. Niin mullekin on sama liikutko sinä pään kanssa vai ilman päätä.

Kun ensimmäisen kirjeen pistät, katoat epämääräisissä olosuhteissa. En ymmärrä miksi tässä perintätoimistoja syytetään?? Itse olette jättäneet puhelinlaskunne, sähkölaskunne, vesilaskunne, vuokranne, pikavippinne, postimyyntituotteenne maksamatta.

Ja Lindorff muiden perintäyhtiöiden kanssa nimenomaan pyörittää Suomen kansantaloutta. Meinaattko että se pyörisi sillä et kukaan teistä ei luultavasti loppujen lopuks edes maksais niitä laskujaan kun sinä ei olis mitään sanktiota. Niinkö se toimii et yritykset antaa teille tuotteitaan tai palveluitaan ja teidän vaan ei kuulu maksaa mitään takaisin? Miten kauan luulette että yritykset pysyy pystyssä sillä taktiikalla että kaikki maksaa laskunsa silloin kun jaksaa?

Ottakaa nyt ihmiset järki käteen ja miettikää asiaa rehellisesti. Syyllistämättä sen enempää ketään. Vaikeita tilanteita on, mutta se oma rahapula ei ole perintätoimistojen vika. Voisko joku antaa jonkun hyvän idean et miten laskujen maksaminen ja talouden pyörittäminen sitten hoidettais jos asiakkaitten ei olis pakko maksaa laskujaan? Saat varmasti oikean vastauksen ja luultavasti myös sovittua asiasta.

Toisin kuin täällä, kun vastaajat eivät tiedä mitään muuta laskustasi kuin eräpäivän ja mistä päättelet et näillä muilla täällä on halua edes auttaa juuri sua?

Mun mielestä tää keskustelu on ollu enemmänkin siitä et miten paljon parempi paikka maailma olis jos ei olis perintätoimistoja. Ei svindorffin pelleillä järki päätä pakota. Mutta se tulee heille vastaan ja käy todella kalliiksi Ahneella on paskainen loppu ja koronkiskoja ei yltäkylläistä päivää näe. Kun Jumalan Tuomio tulee, ei talousrikollisten paskapaperit auta kun perse kärventyy tulessa-. Minun avustettava oli vammainen, joka joutui remontin takia asumaan väliaikaisesti muualla epämääräisen ajan.

No, Itella ei ymmärrä sellaista, joten ne olivat menneet sössimään niin, että osoitteenmuutos oli tehty maistraattiinkin ja levitelty vähän jokaiseen muuhunkin paikkaan. Asia piti selvittää perin pohjin. No, avustettava muutti takaisin kotiinsa ja käänsi postit takaisin. Sillä välin Itella oli omaehtoisesti kääntänyt postit taas väliaikaisosoitteeseen. Terveydenhuollolla rahastavat firmat olivat lähettäneet laskut potilaalle ilmaisesta sairaalahoidosta vanhaan osoitteeseen.

Ne olivat vanhentuneet ja annettu suoraan tälle mafiafirma Lindorffille. Nyt tulee vain Lindorffin laskuja eikä kenelläkään ole lainkaan tietoa siitä, mikä oli alkuperäinen lasku. Hyvä tietää, että siihen upotetaan verovaroja. Tuntuu siltä, että verovaroin tuetut elättifirmat ovat kaikista pahimpia mafioita. En vieläkään ymmärrä mikä tässä on Lindorffin vika.. Olin lähellä sopimusta tämän Lindorffin kanssa isohkoksi paisuneesta takausvelastani,sovitellun summan olisin maksanut kertasuorituksena ja sitä ennen olisin halunnut nähdä alkuperäisen velkakirjan mutta kas kummaa Lindorff lopetti kommunikoinnin kanssani kokonaan.

No puoli vuotta odoteltuani yhteydenottoa päätin että eipä sitten kommunikoida. Liekö jotain ongelmia Lindorffilla tuon velkakirjan kanssa vai mikä pistää ammattilaisina itseään pitävät ihmiset loukkaamaan takaajan perusoikeuksia.

Kaarinan tulokärjestä löytyy Turussa Suomen päämajaansa pitävän Lindorff Oy: Karppisen tulot olivat liki kolme miljoonaa euroa, joka koostuu valtaosin pääomatuloista. Lindorff Oy on yksi maailman suurimmista asiakkuuksien ja saatavien hallintaan keskittyvistä yrityksistä. Paskanjauhajia ja valehtelijoita ovat koko sakki!!

D menkää oikeisiin töihin siitä.. Ota lapio käteen vai eikö hauiksista löydy muuta kuin voimaa naputella pari huijauslaskua, jotta saat liukastusvoidetta pannessasi työpaikallasi muita samanlaisia HOMOJA kuin sinä itse. Ei mekään teille armoa anneta, tulet huomamaan, reppana! Katsopa tästä miten tämä Lindorff Oy: Koron kiskontaa alkaa olemaan. Todella avoimen sellaisen jossa ei ollut erittelyä eikä asia numeroa vaikka UMV merkintä.

No kävi ilmi että tätä kutsutaan myös koronkiskonnaksi. Heinäkuussa tuli ilmoitus e jonka lindorff oli omineen kuluineen nostanut e. Pari kuukautta sen jälkeen yhteissumma on vain e. Eli siis mistähän nämä kaikki tulevat? Käytännössä siis saatavina osittain on myös Tapiolan koronkiskureiden velka liikenne vakuutuksesta jota nostivat kesken kauden e. Ystävällinen yritys turva sentään selitti liikennevakuutusta ottaessa että liikenne vakuutus ei pysty nousemaan kesken vakuutuskautta.

Siis kyse on kuiteskin siittä ettei oikeutta jaeta tässä valtiossa oikeellisuuden perusteella vaan sen perusteella kenellä on rahaa eniten. Ne joilla on sitä vähä ja saavat sitä työttömyystukina yms maksatutetaan kaikki korot ja valtio koittaa saada ihmiset tarkoituksella velkoihin. Sen takia tämä voi olla mahdollista.

Tarkkailkaapa kun asioitte jossain yrityksissä kenen reskontrat yms. Jos siis annatte liikaa tietojanne itsestänne kyseisiin firmoihin on varma että jostain napsahtaa postia kotiin.

Itsellä erään videovuokraamon jälkeen tuli. Se ei ollut minun makuuni ; toinen on sitten auto varaosia myyvä yritys joka myy erinäköisiin moto varusteisiin varaosia net tunnuksella. Voi tietenkin korjata ja todistaa jos olen väärässä..

Nythän ne ovat tempun tehneet. Jos lindorffin asiasta valitetaan ulostottovirastoon täytyy se tehdä käräjäoikeuden oikaisu vaatimuksella ja samalla maksaa korvaukset siittä. Korvaukset ollaan määritelty tosi hatarasti vedoten lakipykälään!! Eikö tämäkin ole asioiden pimitystä ja yritetään luoda illuusio että sinulla on mahdollisuus?

Oletteko huomanneet kuinka lindorff voi pyytää minkä tahansa summan ulosotossa ilman mitään erittelyjä? Taitaa olla pojilla niin paljon käsittely kuluja että asiakkaat tipahtaisivat perseelleen: Nämä ovat todella erikoisia nämä Lindorffin "perintämaksut". Mahtaa pojilla olla kalliit postimerkit ja kirjekuoret kun tyhjästä pitäisi satoja ellei tuhansia euroja maksaa. No nyt ovat ylittäneet rajan, josta paluuta ei ole. Lindorffin toiminta on mafiamaista sillä erotuksella, että he ovat pelkkiä neitejä ja homoja mekot päällä.

Nyt onkin Lindorffilla kusi sukassa kun ovat menneet paskalappuja lähettelemään vääriin osoitteisiin. No sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ja sen tämä paskafirma joutuu luita ja ytimiään myöten kokemaan.

Siihenhän tämänkaltaisten pikavippifirmojen ja pyramidihuijareiden toiminta kaatuu kun eivät olemattomassa hegemoniassaan ymmärrä sitä, että joku päivä raja tulee vastaan.

Ja nyt he ovat siitä rajasta hyppineet jo lahjakkaasti yli. Eipä käy näitä paskiaisia sääliksi eikä varmaan kaipaajia ole monta. Sain kaksi laskua joista ensimmäinen oli arviolasku ja toinen oli loppulasku. Aikaväli ja kulutus olivat kummassakin samat, eri rahasummat. Kuukauden päästä sain maksumuistutuksen, perijänä Lindorff.

Soitin Lindorffille, sain asiakaspalvelijaan yhteyden. Pyysin selvitystä mielestäni aiheettomasta arviolaskusta. Sovimme että he selvittävät asian sähköyhtiön kanssa ja palaavat puhelimitse asiaan. Sain kuukauden päästä perintälaskun, perijänä Lindorff. Kiitollisuuden tunteellani ei ollut rajaa, joten päätin jakaa tämän tunteen tällä palstalla.

Kunnioittavasti kiitos Teille asiani selvittämisestä ja pikaisesta käsittelystä. Kunnioittavasti kiitos Teille myös siitä että todistitte sen tosiasian että suomalaisen sanaan voi luottaa ja että ette omaa etuanne tavoitellen tahallisesti jättäneet asiaani selvittämättä. Kunnioittavasti kiitos Teille myös siitä että olette onnistuneet palkkaamaan maan pätevimmät asiakaspalvelijat. Kunnioittavasti kiitos Teille myös siitä että olette yhdistäneet toiminnallanne näinkin monta suomalaista joilla nyt on mahdollisuus jakaa kiitollisuuden tunteensa tällä palstalla ja toivottavasti muillakin palstoilla.

Kunnioittavasti kiitos Teille myös siitä että olette perustaneet asemapaikkanne Turkuun. Mikäli unohdin kiittää Teitä jostain asiasta, voitte lähettää muistutuksen aiheesta suoraan kuluttaja-asiamiehelle. Viesteistä päätellen Tiedätte jo osoitteen. Lukija jos soitat Lindorffin asiakaspalveluun, nauhoita puhelu. Lindorffin toiminta on rikollista, mutta yleisesti hyväksyttyä koska sen omistavat juutalaiset: Kokeile se kannattaa Pyydä aina Lindorfilta alkuperäinen velkasitoumus.

Eli se alkuperäinen lasku jonka olet tehnyt ja allekirjoittanut. Lindorf on vetänyt useita velkoomuksiaan pois kun olen kiistänyt koko velan olemmassa olon eikä he ole voineet todistaa koko velkaa olevan olemassa. On ollut upeita hetkiä kun velka ei ole ollut todennettavissa. Olin saanut sopimaan lindorffin kanssa,että jäätyy korot sekä kulut ettei päällekkäin maksusunnitelman mukaan.

Kuulosti aika tuo jokin oikeuskäyntikulut eipä ole tavallinen. Joo joskus lindorff hoputtaa liikaa esimerkiksi sain maksusuunnitelman järjestettyä ja maksan sen erissä,mutta sen jälkeen yhtäkkiä 5 yksittäiset laskut että kaikki luki kokonaan summia kerrallaan. En rupea maksamaan kaikkea kuin yksittäin lasku. Kyllä lindorff välillä ovelaa,mutta onneksi en mennyt halpaan. Voi teitä onnettomia luusereita! Turha on haukkua perintätoimistoja sun muita tahoja, kun on itse yli varojensa elänyt. Jos maksaa laskunsa ajoissa, niin ei tarvitse perintätoimistojen kanssa asioida.

Ymmärrän, että kiukuttaa perintätoimistot sun muut häiritsijät, jotka muistuttavat teitä maksamattomista laskuistanne, mutta hekin vain työtään tekevät.

Joo joo, ei ole kivaa, että kaikki maailman vääryydet iskevät, kuten työttömyys, avioero, yms. Maksakaa laskunne ajoissa, niin ei tarvitse asioida "huijarifirmojen" kanssa! Niin ja voi voi jos on tuohon onnettomaan jamaan joutunut, on siihen myös porsaanreikä jos toinenkin. Ei välitä niistä hevon vittua ja perintäkirjeet avaamattomana lehtien keräyslaatikkoon. Siis lehtilaatikkoon ehdottomasti koska kierrätys ja lajittelu ovat päivän sana: Jos teillä ei ole rahaa, omaisuutta, ulosmitattavaa, älkää kukaan ryhtykö vastailemaan perintätoimistojen yhteydenottoihin, saati veljeilemään heidän kanssaan.

Ja puhelinnumerot salaisiksi heti. Pahinta, että maksatte tai lyhennätte euroakaan. Niistä pääsee eroon kun ei välitä niistä.

Näin olen itse tehnyt ja isoin osa veloista vanhentunut. Viimeiset kolme velkaa, tämän hetken saldo euroa, vanhenevat vuoden sisällä. Luottohäiriömerkinnät reilun vuoden sisällä. Perintätoimistoja ei haukuta siitä MITÄ ne tekevät. Lakimääräisistä maksimikuluista ei välitetä vittuakaan, ne koitetaan ylittää surutta ja LISÄKSI tasaisin väliajoin velka "myydään" konsernin toiselle toiselle yritykselle niin että kaikki kulut muutetaan muka pääomaksi eli kuluja koitetaan laskuttaa lisää.

Velkoja ei viedä oikeuteen vaan roikotetaan kuluja ja korkoja keräämässä niinkaun kuin velailisella on vanhemoia asoioita ulosotossa. Suoraan ulosottokelpoisia velkoja haalitaan samaan systeemiin vaikka siihen ei olisi mitään tarvetta. Hyvä perintätapa on näille vain vitsi Uusin villitys on myydä laskutuspalvelua jolloin päästään aloittamaan perintäkuluautomaatti ilman normaalia muistutuslaskumenettelyä ja hommaa edistetään hoitamalla laskutus alunperinkin päin persettä.

Vaikka hoitaakin laskunsa ajallaan niin kannattaa välttää palveluntarjoajia jotka ovat ulkoistaneet laskutuksensa näille firmoille. Kokemusta on omastakin lähipiiristä ihan tarpeeksi. Jos on sitä mieltä, että perintätoimisto rikkoo lakia, niin ainahan voi kääntyä niiden tahojen puoleen, jotka lakia valvovat.

Ainahan voi antaa laskunsa mennä ulosottoon ja siellä sitten riitauttaa perintätoimistojen sun muiden toimia ja ylimääräisinä laskuttamia kuluja. Jos perintätoimistot jotain sellaista tekevät, joka aiheuttaa velalliselle ylimääräisiä kuluja, mutta on silti täysin laillista, niin ei voi muuta kuin voivotella ja miettiä seuraavan kerran, kannattaako elää yli varojensa.

Edelleenkin olen sitä mieltä, että kannattaa maksaa laskunsa ajoissa, niin eipähän tarvitse koetella mielenterveyttään kaiken maailman perintätoimistoilla sun muilla huolilla. Pumpulissa on tietysti kiva elää mutta sieltä ei kannattaisi huudella tänne reaalimaailman puolelle. Jos et edes senvertaa tiedä että kun velka on mennyt ulosotttoon niin perintätoimiston tai velkojan toimista on turha enää kitistä niin mitä teet tällä palstalla?

Luultavasti housut märkänä hekumoit huono-osaisten kohtalolla. Moisella tietämyksellä kannattais kuitenkin keskittyä tumputtamaan koneen ääressä ja jättää kommentointi niille jotka asioista jotain tietävät. Miten tässä koko ketjussa nyt unohtuu, että joku on sen laskun alkuperäinen omistaja ja siihen oikeutettu? Onko se jotenkin hienoa, että saadaan pakoiltua itse aiheutettuja laskuja jolloin laskuttaja luultavasti tehnyt jonkun suoritteen, josta veloittaa jää nuolemaan näppejään?

Ei taida tässä ketjussa montaa yrittäjää olla huomatkaa, että pienyritykset työllistävät eniten suomalaisia , sillä todellisuudessa laskut tuntuvat jäävän helposti maksamatta tai suoritukset tulevat kuukausia myöhässä?

Mistä pirusta pienyrityksen pitäisi palkat maksaa jos asiakkaat eivät maksa laskujaan ajoissa kyllä, pienyrityksillä on usein niin pieni kassa, että siitä ei montaa kuukautta maksella palkkoja jos suoritukset eivät tule ajallaan. Yrittäjällä on tässä kohtaa muutamia vaihtoehtoja: Tämän takia yritykset myös ulkoistavat laskutusta. Toki saataviaan perii myös suuremmat firmat, jotka eivät pariin maksamattomaan laskuun kaadu Eli jos työnantaja joskus maksaa palkat myöhässä niin kukaan tässä ketjussa ei varmasti soittele liittoon tai vaadi korkokuluja, sillä asiahan on aivan sama?

Olen aivan samaa mieltä pkyrittäjän kanssa! Helppo on haukkua perintäfirmoja ja heidän työntekijöitään, mutta ilman niitä ei ihmiset voisi ostaa luotolla mitään. Koska jos perintäfirmoja ei olisi, eivät yritykset uskaltaisi antaa luottoja asiakkaille, joten kyllä asioissa on aina kaksi puolta! Toki kulut ovat suuria, mutta tosiaan säästössä kannattais pitää rahaa, eikä elää yli varojen. On se tyhmää haukkua perintäfirmoja siitä, että itse laiminlyö laskuja ja eräpäiviä ja elää yli varojen.

Itselläni ainakaan ei mitään pahaa sanottavaa Lindorffista, eikä kyllä Svea rahoituksestakaan, hyvät asiakaspalvelijat kummassakin, Lindorffille mennyt kerran anttilan yksi lasku, josta koitui 5e maksumuistutuskulu, jonka maksoin mielelläni koska olinhan lyönyt laimin eräpäivän. Jos ei eräpäivän ylityksestä koituisi mitään, kaikkihan laskut jättäisi maksamatta ja yhteiskunta ei vain toimi niin!

Jos järjestelmä on perseestä, voihan sitä muuttaa muualle Suomesta, jossa nämä asiat ovat retuperällä! Ei jumankauta mitä urpoja täällä! Jätetään laskut maksamatta, pakoillaan vastuuta, eletään ku pellossa, ei välitetä mistään ja sit haukutaan perintätoimistoa!! Jos ei ole rahaa, ilmoittakaa että hei, tehdäänkö maksujärjestely?

D Naurettavaa että vollotatte täällä sitä että ite ootte hommanne mokannu. Onko se jonkun muun ihmisen vika, joka on sattunut pääsemään töihin EDES jonnekkin, että TE ette tee niinkuin olette esim.

Kattokaa peiliin, sieltä se syyllinen löytyy, ei jonkun lindorffin tiskin takana jollette ole itse siellä töissä. Ite olen ollut opiskelija ja työtön ja aina saanu raha-asiani hoidettua, otin lainaa pankista ja nostin lainaa, jotta pystyin maksamaan lainaa.. Enkä ole saanut lindorffilta kirjetä, tai laskuja.

Se on kiinni teistä itestänne ja siitä miten vastuuntuntoisia olette itsestänne ja elämästänne ja kulutuksistanne.. Tarkoituksellako jätit tämän keskustelun pointin väliiin?

Kyse on perintätoimistojen menettelytavoista jotka ovat vähintään lain rajamailla ja eettisesti kestämättömiä ja lisäksi "palveluiden" hinnoittelusta joka ei perustu mitenkään todellisiin kustannuksiin. Moottoripyöräjengitkin ovat velalliselle halvempi vaihtoehto kuin nämä "lailliset" toimijat. Mitenkä jos varaton ei voi maksaa, niin suostuuko perintätoimisto maksamattomuuteen maksujärjestelyssä.

Minusta ihmiset jotka ovat jääneet yhteiskunnan ulkopuolelle, eivät ole velvollisia yhteiskuntaa kohtaan siinä määrin kuin ne, joilla asiat on hyvin toimeentulon osalta. Eihän peruspäivärahalla elävän tulot riitä edes välttämättömimpään tarpeisiin niin mitenkä jonkun kiskurin elättämiseen. Luottotiedot menee aivan aiheetomastikin, jos ei saa asioitaan selvitettyä esim. Jätin maksamatta kun katsoin, että virhe on palvelun tarjoajan tässä tapauksessa pikavippiyhtiön, kun yritti kymmenkertaista hintaa ottaa palvelustaan siihen nähden mitä on etukäteen ilmoittanut.

Oikeuteen olen kerran joutunut eri yhtiötä vastaan ja voitin asiani ja vapauduin maksuista kokonaan yhtiön virheellisen menettelyn takia. Vakuutus maksuja on jäänyt maksamatta, koska unohdin liikennekelvottoman auton poistaa liikennekäytöstä, mutta vakuutusyhtiölle olen luvannut maksaa kun työllistyn jos malttavat odottaa.

Avaan ainoastaan postin, jonka lähde on minulle entuudestaan tunnettu esim. En tiedä onko velvollisuuteni avata kaikki mainokset, jotka laatikkooni tipahtaa.

Yleensä laitan tuntemattoman postin avaamatta roskiin. Tv- lupa on maksamatta, pitää naapurissa käydä tv: Tämäkin ihmetyttää kun saa katsoa, mutta seinän toisella puolella se on vain laillista. Tyhmiä sääntöjä ihmisten kiusaksi ja yle voisi laittaa lähetyksensä maksu kortille, niin jäis turha kyttääminen pois.

Se varmaankin vituttaa, kun tämmöinen eläjäkin kuin minä joutaisin kuolla pois mutta elän kiusallanikin parempiosaisten harmiksi ja suorastaan nautin siitä. Lindorff antoi kesällä talousrikosksista tuomitulle armahduksen 1 milj. Painu takasi Tallinnaan baltti, kun et osaa edes Suomea kirjoittaa. Mutta en tule ymmärtämään miten voivat periä enemmän rahaa kuin mitäminä nyt tienaan.

Ja valitettavasti olen osa-aikanen työntekijä eli tulen töihin kun on tarves. Mutta eivät ymmärtäneet sitäkään. Suomen kielen ei äidinkielensä mutta tärkein ideolgia on kaikille valtiolle maailmassa on "köyhiä ihmisiä tulossa enemmän köyhiä" siksi sellainen Lindfor olemassa Niin - miten perintäfirma menettelee, jos niiden saaja kirjoittaa kuoreen "Palautetaan" ja lähettää saamansa kirjeen avaamatta lähettäjälle? Jos kirjeet palautetaan, tarkistetaan onko osoite velalliselle oikea vrk: Päivätyö taikka ihan oikea harrastus kannattaa hommata niin pysyy mielenterveys kunnossa: Nimimerkki "TulevaVapaa" Niistä pääsee eroon kun ei välitä niistä.

He jäävät ilman rahojaan ja sinä syytät huonosta tilanteesta muita. Voihan joku jättää laskunsa piittaamattomuudestaan maksamatta ja huono juttu mutta paljon pahempi on tämä toistaiseksi laillinen ryöstäjäfirma joka ahnehtii välistä laillisuuden rajamailla. Vaikka muuta väittäisivät niin se takuulla onnistuu!

Älkää hyvät ihmiset elättäkö ja pitäkö pystyssä näitä rosvofirmoja jotka eivät ole edes Suomalaisia vaan ulkolaisia hämäräfirmoja jotka lähettelee sairaaloihin,kauppiaille yms. Tuon kun oivallatte, niin noilla Lindorffeilla, Aktiv kapitaleilla, Intrumeilla ja muilla perijöillä voi pyyhkiä perseet.

Siinähän perivät kun ei ole edes aineistoa mitä pönkiä. Ihmisten tarve pullistella maallisella antaa noille verenimijöille hyvän kentän toimia. Tuossa Ylen tekemää juttua tästä bisneksestä: Nooh, vastaanpas tälle meidän "Lakia Lukenut" henkilölle: Perintäkulut voivat myöskin viedä käräjäoikeuden käsittelyyn ja sitä kautta ulosottoon yvk-merkinnän kanssa.

Huonot on kehoitukset kun ihmisten tilannetta haluat huonontaa. Sitte jatketaan kaikista mielenkiintoisemmalle nimimerkille "mullehetijanyt" lisäksi olisi mukavaa tietää millä oikeudella tuossa edellä kutsut jotakuta kirjoittajaa; mielenterveys ongelmaiseksi?

Kirjoitin toiselle nimimerkille näin: Kaikilla ihmisillä mielestäni saa olla mielipiteet, olen diagnosoinut oikein hänet, hienon sanan olet löytänyt, hyvä! Parhaat naurut sai tälle lauseelle: Millä perusteella on hämäräfirma jos he tarjoavat yrittäjälle ratkaisun? Annan sinulle esimerkin kun et näköjään ymmärrä mitä kyseinen velan osto tarkoittaa. Matti Meikäläisellä on yritys jossa myy tietokoneita. Pirkko ostaa Matilta tietokoneen laskulla mutta käykin niin että Pirkko ei maksa.

Matti tuskailee rahan takaisin saannin kanssa, lähettelee muistutuksia Pirkolle mutta tuloksetta. Yritys Oy soittaa Matille ja sanoo että kun teiltä on se euron tietokoneen hinta jääny saamat Pirkolta, jos maksamme teille siitä vaikka euroa heti ja ostamme velan teiltä. Te saatte rahaa ja me jatkamme perintää velan osalta puolestanne. Eli ihan normaalia kauppaa jostain kauppasaatavasta? Kukaan ei myy pakolla vaan omasta tahdosta? Tarjotaan yritykselle helppo tapa päästä vanhoista maksamattomista laskuista eroon.

Pientä realismia kuitenkin tuohon velkojenostoon. Matin firma ei saa Pirkon laskusta Euroa. Kolmekymppiäkin on hyvä saavutus. Suvi-Anne ministerinä möi Arsenalin velat näille veijareille. Olet väärässä tuon saatavan hinnan suhteen. Prosenttiosuudet pääomasta on jossain viellä 50 kieppeillä riippuen saatavasta.

Jos tuo on faktaa niin kerro mistä tiedät? Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi!

Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot

Sampopankki mobiili naiset nussii homoseksuaaliseen

marraskuu hetero - tai homoseksuaalinen, mutta naisesiintyjien yleensä biseksuaalinen. . Sinkku seksikkäät kotirouvat Foorumi Laihia Ilmainen Mobiili .. anaali sampopankki jalasjärvi abc hieroja muhkeat tissit sisko antaa pillua . Huulet naisia vanhat naiset nuoret tytöt äiti poika nussii äitiä nuusin video kova. marraskuu on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Amatööri vanha nainen nussii webkameran edessä. teiniäiti blogit koulu seksiseuraa jkl vanhemmat naiset yksinäinen nainen mobiili solifer sm poika sex mistä seksiseuraa suomi24 deitti sampopankki maajussin morsian b. toukokuu Org seksi naiset alaston suoni best anime yli polven saappaat alaston Myös homoseksuaaliset suhteet ovat suureksi osaksi yksiavioisia. suomi treffi gay sivut naisen tissit ilmainen seksilelu dvd äiti nussii eläinseksiä isot finland sex work caroline hieronta thai sampopankki mobiili anopilta pillua sexi.

EROTIC MASSAGE HELSINKI PUHELINSEKSI GAY DOMINA