Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Miksi sperman roiskiminen naisen päälle kiihottaa Naisena en ymmärrä tuota, mutta useilla miehillä on tuollainen fantasia. Asia ei ole minulle tuttu, vaikka jonkin verran olen keskustellut alan naisten kanssa. Itse en halua piiskaa, enkä halua sitä antaakaan. Mutta joskus olisi kiva nähdä jokin näytöksellinen sessio. No ei muuten kun sul oli jotenkin niin hassu vastaustyyli ; vai johtuukohan tuo viinistä, jota illalla lipittelin En minä mitään alkuperäisen aloittajan kyselyyn osaa sanoa.

En ole tutustunut ko. Miten se koetaan ja onko se vahvasti osana omaa persoonaa, kuten tällä hetkellä kuvittelen? Tai siis yritykseksi jäi Vaiherikkaan elämäni aikana olen toki törmännyt naisiin, jotka ovat voisiko sanoa isolla otsikolla "alistamisesta" pitäneet. Minä en halua piiskaa. Sain sitä ihan tarpeeksi lapsena. Itseäni ei erityisesti piiskaleikit kiinnosta.

En kuitenkaan tuomitse niitä. Ehkä oikein kiihottuneessa tilassa ei haittaisi muutama sivallus tai "lämy" Yleensä poikittan piiskaajan sylissä,muuten vaan. Piiskaamista en harrasta, mutta nautin kyllä takamukselle "läpsimisestä" seksin yhteydessä, ihan vaan avokämmenellä.

Eli sellaista saan omalta naiseltani. Minulla on korkea kipukynnys, joten pidän melko rajustakin seksistä. Usein vastapuoli on yllättynyt siitä, kuinka kovasti minua saa käsitellä. Pidän kuitenkin myös hellästä seksistä, fiilisten mukaan.

Varsinaisesta kivusta en nauti, enkä sellaista halua. Nautin kuitenkin alistumisesta ja tykkään myös itse ohjailla. En pystyisi kuitenkaan koskaan tuottamaan kipua toiselle, vaikka hän siitä nauttisikin.

Kerran olen törmännyt naiseen, joka kaipasi melko kovaa käsittelyä. Minun rajani menee kuitenkin siinä, että voin antaa kovaa kyytiä, mutten nakkele naista seinille tai rakastele mustelmille, vaikka hän kuinka anelisi. En saa toisen kovasta kohtelusta itse mitään kiksejä, sellainen hirvittää. Saan piiskaa sylissä poikittain Koivuvitsaa pyllylle ja reisille Toinen asento pyllysylissä jalat pystyssä ohut vitsa tekeetehtävän Tästä Asennosta piiskaan mielelläni myös kumppania.

PItän Piiskan saannista Annan myös mielelläni kiihotun molemmista Haluan leikkiä Pimperollasi piiskan jälkeen. Sillä sehän on sellainen, kun mies painaa kalunsa terskanupin pimpin suulle, niin pimppi sykkien vetää sen kalun itse sisäänsä. Siis kiipeää kalun vartta niin pitkälle kun vartta riittää, siis miehen lantioon saakka jolloin kalu on lopulta juurta myöten kokonaan pimpissä sisällä.

No dildon varttahan se oravapillu voisi kiivetä, mutta se ei ole kuitenkaan ihan sama asia. Dildo on muovinen, liukas , ei tunnu hyvältä. Olin kuppanini sylissä pylly pystyssä sainohutta vitsaa näin itse miten piiska tekitehtävänsä pimppi kostui lopulta sain monta orkkua pimpillepiiskatessa saan remmiä rangaistukseksi pakaroille ja reisille pitän tästä.

Sain piiskaa pylly pystyssä oli ihana katsoa pyllyn punehtumista tämä oli alkusoitto sain mahallani sylissä remmiä pyllylle,reisille ja lantiolle selkäsauna oliaikakova pylly on hellä aamuisen käsittelyn jäljiltä kiiton kumppanilleni tästä hoitosta. Saan ja Annan 6. Kiitos Samoin nautin koivuvitsasta sylissä tai pylly pystyssä saan nautintona ja rangaistuksena on ihana potkia oman kullan sylissä rajussa piiskauksessa peräpunaisena reitet rannuilla ihanaa!

Aikoinaan miehen kanssa ollessani suhteessa tuli tätä kin kokeiltua useampaan otteeseen niin vastaanottavana, kuin antavanakin osapuolena ja vielä näin vuosiakin myöhemmin voin sanoa etten saanut tuosta kaikesta yhtään mitään iloa, vaikka ajatus moisesta on kyllä aina mielessäni pyörinytkin.

Yhä tänäkin päivänä katselen aina joskus silloin tällöin työpaikalla jotain pikku piiskaus videota, mutta tuo kaikki kiinnostus on vain ajatuksen tasolla. Ehkä tämä fantasia olisi pitänyt jättää vain sinne fantasian tasolle Meitä on kolme tyttöä kuritammetoisiamme yteisellä päätöksellä minun vuoroni olisaata kuria olin sylissä toinen antoi piiskaa toisenpitäessäkäsistänikiini piiska tanssi pepullani napakasti hyvän tovin jatkuen reisien käsittelyllä potkin tyttöjen sylissä piiskateki tehtävänsä nyt on hyvä olo reisillä on rannut näkyvissä pyllynahka vähänhellä ototan innolla uutta selkäsaunaa ihaaanaa.

Pitän piiskasta tuhmuuksista rikkomuksista suunsoitosta Pitän pitkään kestävästä piiskauksesta ohuella vitsalla hitaasti lyötenn3minutin välein nopeampi pyrähtys kestosekunttia pitän min piiskauksesta nautinto piiskauksena pissaaminen tuntuu hyvälle tälläisen löylytyksen jälkeen Rangaistus piiskaus voi olla nopea mutta napakka pitän myös remmin saannista reisilleni piiskan otan mieluummin pyllylleni muutama piiskan isku pohkeille on joskus paikallaan.

Sain piiskaa Napakasti Tempuilin piiskan jälkeen sain remmiä kunnolla pyllylle jareisille potkin ja kiljuin remitessä sain ansioni mukaan pikkarit repesivät polvissani potkiessani sain päälle pimppi hoitoa tuntui kivalta pylly on hellä vähän rantuinen kovan remmin jäljiltä. Annoin piiskaa kullalle illalla riisuin alapään paljaaksi levitin reiteni otin reisien päälle pyllyjäi tukevasti reisien väliin piiskasin hitaasti välillänopea piiskaus piiskasin vyötäröstä alkaen polviin saakka lopuksi kultsi kääntyi selälleen levitti reitensä piiskasin pimpin hellästi nesteettulivat molempien reisille tietän saavani itse saman käsittelyn jonakin päivänä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eilen illalla sain mitä olin tilannut kulta riisuiminut jätti rinssikat sainpiiskaa jaremmiä vuorotellen sain kunnon selkäsaunan piiska viuhkui pakaroilla remmilätisi reisillä pylly on vähän hellä vieläkin. Sain nauttia illalla hyvästä piiskauksesta vyötäröstä polviin saakka piiskaus kesti kauan sain monta orkkua tänä aikana ihaaanaa! Sain illalla remmiä kulta otti hamoseni pois laskipikkarit polviin sain oman hameeni vyötä sain kovasti tuntui kuin pylly olisi ollut tulessa kultsipiti hyvänä remmin jälkeen pylly on hellä vieläkin pitin tästä ototan uutta remmitystä.

Minä tykkään tarjoilla piiskaa. Sanotaan, että ihmiset, jotka normielämässä ovat alistettuja, tykkäävät piiskata ja sitten sellaiset, jotka ovat hyväosaisia tykkäävät olla piiskattuja.

EMT, minä tykkään, että minuun luotetaan, kun toinen on käsiraudoissa ja ottaa piiskaa, kuinka voi olla sen suurempaa luottamusta.

Arkielämässä minuun ei paljon luoteta. Ihmiset herättävät minussa aggressioita. Kun on ihmisille aggressiivinen, niin se paljastaa, mitä ne oikeasti ovat. Vähän niin kuin Jack Bauer-kuulustelu. Kun olen paljastanut aggressiollani toisen, niin voin rakastaa häntä. Ihan vaatteet päällä ja arjessakin minä tykkään kovistella ensialkuun.

En saa piiskaa enkä ole koskaan saanut. Yes, you do, but nicely! Heteropornoa en katsele, mutta ai että tuosta Ei ehkä ole, jos hän on erikoistunut noihin juttuihin, mutta joku voisi laittaa tuonne, jos löytyy?!

Tuollainen hapsupiiska on siitä kiva, että sitä voi käyttää melkoisen huolettomasti. Saa lyödä niin paljon kuin lähtee ja se ei paljoa satu. Itse olen antanut sillä yhtä soittoa tuhat iskua välillä hikeä pyyhkien ja olen saanut viisisataa. Olisin hyvin voinut ottaa itsekin tuon tuhannen, mutta aika oli esteenä. Tuon piiskan jäljiltä niin miehillä kuin naisillakin on kiihko melkoinen. Ruisantero, siinä on, no niin.. Ei voi olla laittamatta tätä toista puolta asiasta, mitä tällä alalla työskentelevä nainen herättää.

Hauska sekä huumorintajuinen persoona ainakin tuntuu olevan, mutta ei voi olla ajattelematta sitä, että mikäköhän hänet on ajanut tälle alalle, koska on varmasti henkisesti kuluttavaa olla tekemisissä ihmismielen että intiimien osa-alueiden kanssa. On se pakko olla. Aina silloin tällöin käy mielessä jopa sellainen, että jos olisi miljardööri, niin haluaisi pelastaa jonkun tietyn naisen tuolta kaikelta omaan kotiinsa.

Tuollainen ajatusmalli on ollut valloillaan jo lapsesta lähtien joitain tiettyjä dokumentteja katsoessa, että kumpa voisi pelastaa. Noista nykyisistä kappaleista tuli vasta tänään mieleen tää yksi, vaikka se ei ehkä olekaan erityisen hyvä, niin se on kuitenkin vaikuttava ainakin tässä yhteydessä.

Varsinkin kun hetkeä myöhemmin näki sitten tämän kyseisen esityksen ensimmäisen kerran. Ennen sitä on nähnyt vain tuon finaaliesityksen. Tää on niin paras! Koska olen oikeasti lähinnä romanttista aseksuaalia.

Toki voisi myös sanoa, että olen lesbo- sekä transsuuntautunut. Sain remmiä tänään olin paljailla muhkeilla reisillä sain remmillä pakaroilleni kunnolla ihanakipu levisi pepulleni sain pari orkkua reitet kastuivat.

Olin remmittävänä kiukuttelin kullalleni sain palkaksi kunnolla omaa vyötäni sain huutaa ja potkia peräsai kunnolla remmiä pylly on hellä vieläkin. Kiimassa sain vitsaa 3. Eilen illalla oli koivuvitsa käytössä pakarani ovat ihanan hellät vieläkin sain nauttia kunnon selkäsaunasta ja parista orkusta.

Siitä ei livetä vaikka mikä painaisi päälle. Lienee varmaan ihan se ja sama mitä kirjoittaa tyyppi joka esiintyy vuoroin naisena ja miehenä ja suoltaa viestikaupalla fantasioitaan joista ei saa edes selvää kun näppiksestä tuntuu puuttuvan sekä piste, että D-kirjain! Ja sama toistuu joka ikisessä keskustelussa missä vaan piiska mainitaan edes sivulauseessa. Suunnilleen kerran viikossa vaimo köyttää minut perusteellisesti. Kyynärpäät ja ranteet selän taakse. Nilkat yhteen ja kiristys taakse ylös.

Osoittaakseen avuttomuuteni hän lätkii kovan letkun pätkällä pakaroitani ja kutittaa jalkapohjiani niin että minun on pakko rimpuilla sen verran kuin pystyn. Sen jälkeen menemme hän menee itse asiaan. Olen lähempänä 7-kymmentä ja tarvitsen tämän tyypin stimulantteja. Vaimoani en enää voi sitoa. Tämä nainen tykkää saada piiskaa, missä vaan muodossa. Se itsessään ei riitä laukeamiseen, vaan sen jälkeen seuraa paljon muuta kivaa. Mielestäni melko yleistä nautintoa, vaikka joillekin pervo ajatus.

Joo sama tyyppi kirjoitusvirheistä ja tavasta päätellen kirjoittanut monet viestit. Mahtaa olla kalu tumputettu punaiseksi ja näppis hoitoaineessa. Mee hoitoon, pilasit hyvän keskustelun. Oman halukkaan naisen piiskaaminen on mukavaa puuhaa.

Mikään ei nosta kiimaamme paremmin kuin kunnon piiskaaminen. Kaikkien, jotka tuntevat vähänkin vetoa ajatukseen piiskaamisesta, kannattaa kokeilla sitä. Naisen orgasmeja on enemmän ja voimakkaampia, miehen nautinto on myös paljon lujempi ja parempi, jos tuntee pitävänsä naistaan vallassaan.

Piiskan avulla suhde roihahtaa aivan ennenäkemättömiin liekkeihin. Onko täällä ei ole naisia joka pidätte miehen piiskaaminen mukava puuhaa? Olen 50v mies joka haluan saada piiskaa! Perseilenkö vai enkö Piiskaa, panee ja ottaa kyselemättä. Ei ole muuten väkivaltainen, pirtsakasti vain seksin aikana.. Erosin juuri entisestä ja uusi on hakusessa. Ei ihan helppoa omilla kovilla kriteereilläni. Minä haluan saada piiskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajatus piiskan saamiseta kiihottaa, mutta se sattuu sitten ihan oikeasti. Me tiedämme sen ja kun puolisoni "uhkailee" antavansa piiskaa jos en ole "kiltisti" tiedän, että kohta sattuu, mutta olen kieltävinäni että "ei saa" Nämä on sovittuja juttuja.

Oikeasti saan piiskaa niin, että jäljet näkyvä muutaman päivän ja huudan ja valitan piiskauksen kestäessä. Olemme sopineet, että kun piiskataan, piiskataan oikeasti. Käytämme kuitenkin jotain koivuvitsoja tms. Mulla on omia aikuisia lapsia ja jos joku niistä kirjottaisi tällaista paskaa, niin muuttaisin häpeästä testamenttini!

Kaikkea saa aikuinen ihminen tehdä ja touhuta, mutta pöyristyttävää tällaisella rehentely! Jotain rotia , hyi helevetti! Oletko kenties vasta aloittanut blogini lukemisen - tämänkaltaisia kommentteja on nimittäin jo alkupuoli pullollaan. Ymmärrän että haluat tuoda julki oman mielipiteesi, mutta valitettavasti se ei a tuo minulle mitään uutta, tai b saa minua muuttamaan oman elämäni kulkua.

Vaikuttais vakavasti siltä että joku muukin on puutteessa. Täytyy sanoa ihan rehellisyyden nimissä, että taisi lävähtää tomaatit meikäläisen poskille tekstiä lukiessa, mutta juuri näin on hyvä.

Niissä paikoissa vaan näistä keskusteluista yleensä laskutetaan rankasti. Ennen tällaiset kommentit aiheutti mussa ärtymystä, nykyään oon vaan huvittunu. Sitruunat veke haaruksista nii ei kirvele ja tee olosta epämukavaa! Mulla taitaa olla jotain pahanpäiväisesti päässä vialla, kun vieraiden ihmisten kuvat vatsalihaksista ei liikunta suuntaan tai toiseen, ja vieraiden ihmisten kuvat sukuelimistä liikuttaa ainoastaan negatiivisia tuntemuksia kohti: Olen itsekin muistaakseni joskus avautunut siitä, miten ällöä on, kun esim.

Sama vatsalihasten tai minkä tahansa kropanesittelykuvien kanssa. Mutta jos ollaan jo tavattu, ja muutenkin viestittelemässä ainakin puolituhmia molemminpuolisen fyysisen vetovoiman vallitessa, miksipä ei. Ai kauheeta, kun meni yöunet tätä ajatellessa. Ensinnäkin, että onko se oikeasti tavallista ilmoittaa halkaisijamitta???

Kun siihen kuitenkin päädytään mittaamalla ympärysmitta ja jakamalla piillä? Siis kuinka moni alkaa jakaa piillä. Eikö olisi yksinkertaisempaa vain ilmoittaa ympärysmitta? Jos halkaisija on todella 6 tai 6,5 cm, niin huh huh mikä halko! Mittasin, että juomatölkin halkaisija on 6,5 cm. Itse asiassa luin joku aika sitten jotain seksinovellia, jossa oli kuvailtu kalun paksuutta juomatölkin paksuiseksi.

Ajattelin, että varmaan miehen kirjoittama, että harva nainen oikeasti haluaisi niin isoa. Ei vaan tunnu kivalta.

Toki joku varmaan haluaakin, mutta olettaisin, että valtaosa ei?? Tämä nainen juoksisi kirkuen karkuun. Toisaalta 6,5 cm ympärysmitta sitten taas on sellainen, että harvalla kai niin kapea on Joten ei ihme että yöunet meni.

Mä hyvin vahvasti epäilen, että piillä on jaettu yhtään mitään Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Hypoteettinen tilanne — tai sitten ei. Tästä saatettaisiin muodostaa seuraava laskutoimitus:

..

Gay sexwork tampere homo seksi videot

: Seksinovellit homoseksuaaliseen raiskaus romanttinen seksivideo

Seksinovellit homoseksuaaliseen raiskaus romanttinen seksivideo Alastomia julkkismiehet homo suomi24 posti fi
Gay porno russia eckeroline s-etukortti Lauantaina takamus oli hellänä, nyt ei enää paljoa tunnu. Itse en pidä piiskan saamisesta ja antanutkaan en ole. Nyt jos koskaan Suomen ja suomalaisten pitää näyttää homoille ne heidän kaappinsa paikat ja pistää julistaa laittomaksi sellainen julkihomostelu jota esim Haavisto ja eräät tanssijatkin suurin elein ovat esittäneet. Joskus hän saattaisi pukea baariin liian lyhyen hameen, kuljeskella leggareissa, niin että pyllyn peittona ei ole mitään tai hengailla farkuissa niin että stringipersse loistaa paljaana. Sain nauttia illalla hyvästä piiskauksesta vyötäröstä polviin saakka piiskaus kesti kauan sain monta orkkua tänä aikana ihaaanaa! Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.
SUOMALAISET SEKSI VIDEOT PHAT ASS HOMOSEKSUAALISEEN 291
6. kesäkuu Joissa ranta lahdesta ilmainen seksi ilmaiseksi viihde free porno pullukka taboo äiti antaa pikku pillu nainen video seksinovellit pikkupilluun tekee sex. Paksu pylly kirvelee sex raiskataan novellit musta nainen imee rintaa . lihavia naisia ilmaiset tytöt sex hierontaa pareille romanttista seksiä kellä on. 3. helmikuu Oma elämä Seksi Muu suhteet . Itse asiassa luin joku aika sitten jotain seksinovellia, jossa oli kuvailtu kalun paksuutta juomatölkin. kesäkuu Koska olen oikeasti lähinnä romanttista aseksuaalia. . oikeasti haluavat että heidän lapsensa harrastaisivat homoseksuaalisia suhteita.

GAY SEX VIDES TKU WILMA