..

Karvaisia kaluja pojat homoseksuaaliseen stripping

ALASTOMAT SUOMALAISET JULKKIKSET HOMO SEKSI LAHTI

Joo mutta silti olet mitannut väärin. Jos munasi olisi 14cm, panisit kuin kaniini. Ei tuossa panemisesta puhuttu, vaan siitä, että pieni, velttona oleva kulli ärsyttää. Ei uimahalleissa yleensäkään kuljeta muna pystyssä ja ei kuusisenttinen veltto iso ole.

Askolle ei enää kelpaa edes senttiseksi ilmoitetut kalut. Nekin ovat väärin mitattu. Lähde paksuuteen löytyy Askon usein postaamasta HS-jutusta. Siitä hauskasta uutisesta, jossa myös kerrottiin kullin pienenevän, kun siihen pakataan verta. Siis ei seksielämässäni ole mitään vikaa. Kysymys on enemmänkin siitä "poikien kanssa saunomisesta". Ei sitä mielellään tee kun ujo pippeli vetäytyy kuoreensa. Miksi sinua niin paljon rasittaa se mitä Asko hyväksyy ja miksi hoet askosta?

Onko palsta askoa käsittelevä? Pitäisikö palstan nimi muuttaa "mitä Asko hyväksyy keskimitaksi" tai "miten häxy kokee Askon"? Ilman Askoa, ei olisi koko palstaa. Vain hän jaksaa pitää tätä tärkeää aihetta koskevan palstan pystyssä hauskoilla posteillaan pienestä keskikoosta, vaikka palstan aihehan se keskikoko ei ole.

Tämän palstan pitäisi käsitellä aihetta, onko koolla väliä. Miksi täällä joka toinen posti liittyy keskikoon määritykseen? Ja miksi sitä keskikokoa pitää hilata mahdollisimman alas, lukuisista tutkimuksista huolimatta? Yksikään tutkimus ei ole antanut esim. Eli sitä ei tarvitse linkittää. Miksi et voi vaan nauraa asialle,ja esitellä sitä oikein kunnolla?

Minäkin olen grower ja tästähän se saunaläppä alkaa, jos ei ole muuta asiaa kuin "onpa kovat löylyt" niin onpahan ihmetteliöillä mistä puhua. Mulla ei ole kovana kun 1cm! Naapurin homo tuli ja tarjos vinkkua.

Siihen kosahti juomaton putki. Tämä on siis aito homo, ei mikään neiteilevä hintti. Hyvin tullaan miehen kanssa juttuun. Siltä aina menee jalat kun se juo, talutin sen yläkertaan,niin antoi palkaksi tollasen https: On näköjään ollut vaseniuksella aikaa lähiaikoina. Mutta kun tää vkl on on ollu tylsää. Vasenius on kunnon mies, ei mikään foobikko. Ikävää, jos raitis kausi loppui, jos sitä olit tosissasi yrittänyt.

Mutta ainahan sen juomattomuuden voi aloittaa uudestaan. Jos on läskimaha joka roikkuu kullin päällä, niin selvähän se, ettei siinä auta kuin laihduttaminen. On se kurjaa kun molemmat vaihtoehdot suututtaa. Niin toisen munat näyttää isommilta sivusta katsottuna. Moni kadehtii samankokoisella sinun kulliasia, koska katsoo sitä sivusta.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kuten jo vastauksista huomaa niin väärä paikka kysyä ja keskustella peniksen koosta. Harmi sinänsä koska aihe kiinnostaa lähes kaikkia miehiä ja tännekin olisi syntynyt vuosien aikana melkoisen hieno kokoelma kokemuksia ja mielipiteitä.

Laihduttaminen auttaa -ylipainoa ollessa- hieman asiaan. Väliaikaista lepokokoa voi saada mm penispumpulla ja lepopituutta ehkä venyttämällä. Maltillisesti jos ja kun. Ensisijaisesti kannattaa katsoa hyväksyvästi peiliin ja nostaa malja sille mitä näkee.

Hyvä seksi, naiset sekä niiden saamisen ja onni on ihan muusta kiinni. Uimahalleissa miehet katsoo miesten munia samaan aikaan kun pelimies laittaa sitä koosta riippumatta naisen huulien väliin muualla. Asus ihan ite Tällä kertaa olit väärässä.

Onneksi tiedän itse, että olen Lefke. Sen tiedät sinäkin Sinä olet sairas, joten mene hoitoon! Tapelkaa, niin saatte tupakkaa Asko on jo pakannut. Nyt on pitkä hoitojakso edessä, koska hyvästeli jo palstalaisetkin. Mukavaa matkaa, Asko, ja ota Ake puuteripurkki mukaan. Sitä voi tuiskauttaa elektrodien jälkiin ohimoille, jos sitten joskus pois pääset. En tiedä, voiko kenenkään penistä erityisen kauniiksi sanoa.

Ihan normaalin näköinen tuo on, ei iso, mut ei pienikään. Vähän paremman mallinen kuin yleensä. Itselläni on vähän isompi. Olisiko nyt kaikkien, joilla on avaajaa isompi, hyvä laittaa mittansa tähän?

Eiköpä se kengittäjä löydy jokaiselle. Ihan normaalilta tuo mielestäni näyttää. Ei mikään hevosentappoase pituudeltaan eikä paksuudeltaan, mutta silti ihan normaalin kokoisesta menee. Älä turhaan stressaa, vaan keskity myös muihin asioihin kuin penikseesi. Työnnä viikseen vain Kyllä tuolla kelpaa lykkiä. Asiallisia vastauksia kaikki ja johtui taatusti siitä, kun Oulun persemittaaja ei puuttunut keskusteluun.

Vituntyydytyskone, pillunrepijä, isoterskavitunmurskaaja, ja mitä kaikkia lempinimiä pullukka onkaan keksinyt nappulalleen. Olisko syönyt joulun aikaan eläimille tarkoitetu jauhot ja nyt sulattelee niitä? Juu, ei ole homottelua vielä tässä ketjussa, mikä tietysti johtuu siitä, että olen itse kurjoittanut kaikki viestit: Voin homopojullekin kertoa, että Oulun karpaasi asus oli mukana keskustelussa.

Syy ketjun asiallisuuden oli se, kun sinä hillitsit itsesi etkä kylvänyt asus-angstiasi vasta kuin nyt lopuksi. Ja älä sinä pallukkahomo eskapistikusipää keksi siellä toisten mahoista mitään satuja, kun sinun naamasi ja olemuksesi ei riitä kuin netissä räkyttämisen.

Vielä olisi muutama päivä aikaa tulla rotan kolostaan? Epäilen ketjun avausta homoäxän avaukseksi. Yrittää yksinäinen hintti saada jutuntynkää aikaiseksi ja saada ylsinpuheluihinsa edes hitain ulkopuolisiakin osallistujia joille saa siten asusta hokea. Ja onhan se itsensä kanssa jutustelu vakuuttavampaa kun muutkin siihen osallistuu. Syy yleiseen rauhallisuuteen johtuu siitä, kun honoäxä ei keksi itsensä kanssa juteltavaa. Mulkunkuvat poikii aina muutaman ulkopuolisen repliikin.

Mutta; tuletko rotta-H-X jo kolostasi katsomaan sitä mielikuvituksen tuotoistaan eli minua läskiä asusta?

Pullukan itsehäpäisy, osa Kas kun et kesken kaiken alkanut sillä vitunrepijäkatepillarillasi kehuskelemaan. Niinhän yleensä teet ja saat normimulkkuisetkin tuntemaan itsensä pieniksi. Sinä pienten puolustajana itseäsi kehuva olet pahimmanlaatuinen ilmastonmyrkyttäjä ja kiitos siitä. On aina niin mukava puhdistaa ilmaa jäljiltäsi Vieläkö koirallasi on ilmavaivoja?

Syötä sille minttua ja ota itsekin ; Ei muuten tuon vainoharhaisempaa tekstiä kovin usein saa lukea, mutta Asko-kulta. Jos johonkin väliin vastasit, niin luulitko silloin jonkun muun laittaneen tuon ilmiselvästi minun vuotiaana postaamani kuvaviestin? Enkös olekin taitava ja viitseliäs? Olisiko uutena vuotena sinulla rohkeutta? Ai häpäisenkö itseäni sinun mielisairaan homon silmissä?? Se oli muuten tässä Et enää minun silmissä voi itseäsi häpäistä.

Mutta ihan kaikkien muiden kyllä. Nähdään viimeistään tunnin päästä ;. Sofiahan onkin mullkkuihin päin kallellaan. Jospa Sofia rauhoittuisi nyt ;. Wtf, ihan normaalinhan näköinen tuo on.