Kun kuva valmistui, tatuoija otti siitä kuvan ja näytti mulle. Edelleen näytti hyvältä ja silleen, kaikki ok. Viime jouluna kotiin tullessani katoin, että "aah onpa ihanaa, joku on ripustanut mun ulko-oveen joulukranssin, ihanaa joulumieltä". Siinä hetken aikaan vemppasin avainta lukkoon, kunnes tajusin, että tuo ovessa lukeva sukunimi ei kyllä ole mun Niin, olin väärässä kerroksessa.

Ei se vielä mitään, yritin murtautua samaan asuntoon vielä seuraavallakin viikolla..! D On kyllä huippuhetkiä kun tajuaa oman tyhmyytensä: Hahahaha, siellä on naapurit paniikissa tuijotelleet ovisilmästä, että tuolla se hullu taas roplaa meidän lukkoa: Väärään, mutta niin tuttuun autoon istuessa, ja samaan aikaan päästetty pieru, on myös toimiva juttu.

Mulla on ollut vastaavia ongelmia kotioven kanssa ja äidin kanssa shoppaillessa. Osaan olla varsinainen järjen jättiläinen kyllä ja usein. Milloin yritän maksaa bussissa avaimilla ja päinvastoin avata ovea bussikortilla. Olen myös lukinnut itseni ulos jumittamalla avaimen takalukkoon: Vasta silloin tajusin, että laitoin avaimen sinne väärinpäin.

Ei raksuttanut tämä vaihtoehto kertaakaan aikaisemmin: D Olen myöskin huono havainnoimaan ympäristöäni. Saatan puhella minuutteja itsekseni toiselle ihmiselle ennen kuin huomaan, että hän katosi jonnekin muualle päin kauppaa.

En huomaa mitä ympärilläni tapahtuu, missään päin. Olen odottanut oikein, koska saan silmän mustaksi kävelemällä päin ovea, eivät varmasti uskoisi päivystyksessä tätä tarinaa: Mulla toi takalukko on tosi vanha. Avain mulla siis sellanen pitkä, toisessa päässä lukkoavainsysteemin ja toisessa päässä se, mistä pidät kiinni ja voit laittaa avaimen lenkkiin.

Se on sellanen pyöreä se lenkkipää ja toisella puolella on pari kirjainta, jotka toimii siis merkkinä sille kummin päin laitat avaimen sinne lukkoon. Kun poistut kotoa ja laitat oven takalukkoon, asetat avaimen niin että kirjaimet osoittaa vasemmalle. Jumittu kyllä se avain hyvin sinne, oli operaatio saaha se pois lukosta ja tarvittiin ammattilaista siihen ihan: D Avainkin koki vähän kovia siinä touhussa.

Tulin nyt Puuma vartavasten tänne kirjottelee kommenttia. Oikein mukavaa toivottavasti munarikasta pääsiäistä sinne!! Milanossa lähdin käymään ulkona ravintolasta. Pari lasia liikaa viiniä juoneena tömähdin kovaa lasioveen, mikä aukeskin sisäänpäin eikä ulos. Kaikki asiakkaat ja tarjoilijat kääntyivät katsomaan töppäilyäni. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Onneksi nykyään armeijaan pääsevät myös innokkaat kiertopalkinnot ja panopuut, jotka saattavat hoitaa jopa kymmenien varusmiesten tarpeita. Tosin enin osa varusmiehistä edelleenkään joko ei harrasta seksiä, tai sitten harrastaa homoseksiä. Panopuita ei niin kovin montaa armeijaan kuitenkaan mene, harva nainen kun on tarpeeksi tyhmä tehdäkseen palkatonta työtä.

Tästä Suomen armeija tunnetaan myös maailmalla: Miten Touko Laaksonen liittyy muka nykyarmeijaan? Sama armeijahan se on.

Meinaatko että kun tunnetusti suomalaiset veteraanit ja sotasankarit ovat homoilleet sodissa , niin myöhempinä vuosikymmeninä on sitten taikaiskusta kaikki homoilu loppunut? Kyllä joku lukukin oli paljon homompi kuin luku. Sotahomot ovat kohta kaikki kuolleet. Suomen maailmallakin tunnetuin sotahomo on Tom of Finland aka.

Touko Laaksonen, joka sai jatkosodassa vapaudenristin. Sotahomojen muistolle pitää pystyttää suuri pinkki dildo Turun keskustaan. Taas joku sivarihomo vinkuu kun suomalaiset miehet pelastivat Suomen Venäjältä ja vähän siinä sivussa panivat toisinaan kakkoseen. Kateus on kavala tauti. Aina voit muuttaa Venäjälle jos Suomessa on kurjaa.

Jatkosodassa on kenttäoikeuden asiakirjojen mukaan ollut tavallisin seksuaalinen sotarikos joko sekaantua eläimeen tai homoilla toisen suomalaisen sotilaan kanssa.

Valloitettujen alueiden naisten raiskaaminen tuli vasta eläimiin sekaantumisen ja homosodomian jälkeen. Tom of Finland 9. Mutta on kuitenkin syytä ottaa huomioon, että ei tyhmyys ole aina ainakaan kollektiivista hyötyä ajatellen pelkästään negatiivinen asia. Se, että jotkut naiset ovat niin yksinkertaisia, että ehdontahdoin menevät vapaaehtoisina armeijaan, palvelee kuitenkin kokonaiskuvassa monia henkilöitä.

Esimerkiksi juurikin tuolla "panopuu-mentaliteetilla" ajateltuna. Ihan hyvä asia siitä huolimatta lienee, että vain äärimmäisen pieni osa naisista on riittävän tyhmiä moiseen toimintaan.

Ehkä joku ruma nymfomaani tavallaan voikin saada palkan parrun muodossa? Jollakin piilohomolla meni nyt kyllä jauhot suuhun. Homoseksi on armeijassa ihan luonnollinen asia ja sitä on siellä aina esiintynyt.

Jos nuori mies ei ole aiemmin elämässään homoutta kohdannut, niin viimeistään armeijassa. Siellä homoilu on ihan jokapäiväinen ilmiö. Ei tietenkään kaikkien kohdalla, mutta jokaisessa varuskunnassa ja jokaisessa yksikössä on homoilua. Joidenkin kohdalla homoilu jatkuu sitten vielä armeijan jälkeen siviilissäkin. Itse en ole armeijan jälkeen homoillut, mutta siellä sitä kyllä tuli kokeiltua. No näkisin itse pikemminkin asian niin, että homoseksuaalisuus sinänsä on luonnollinen asia, mutta armeijan luonnottomassa ympäristössä sitten homoillaan taas useinkin ihan olosuhteiden pakosta, jopa alistettuna.

Osa armeijassa tapahtuvasta homoeroottisesta toiminasta on varmasti ihan luonnollista, mutta osa on siis vääristynyttä ja pakotettua. Armeijassa on tehtävä kuten sanotaan, siihen siellä koulutetaan. Itsepähän tulet huomaamaan kun oma aikasi tulee!

Paskat se mikään luonnollinen asia ole. Sairautta se on, tai vähintäänkin luonnehäiriöisyyttä eikä mitään muuta. Samanlaista mielen sairautta, kuin joku narsismi tai psykopatia, mutta seurauksiltaan pahempaa. Ei homot kuulu armeijaan kuten eivät kuulu avioliittoonkaan, kyllä kai tuo nyt on selittämättäkin selvä asia. Ei ole aina esiintynyt, älä levitä paskaa palstalle. Homot vapautetaan palveluksesta, jos tavataan, mutta useimmiten vapautetaan jo kutsunnoissa, jos suuntaus tulee ilmi.

Eikä armeija homon paikka olekaan, kyllä Suomessa homoja edelleen sen verran vieroksutaan, että vaarallistahan siellä on seksuaalisesti epänormaalille. Noinhan se varmaan nykyisin menee. Ennen homot pysyi kaapeissaan, eikä ne edes päässeet näyttämään kykyjään maanpuolustus harjoituksissa. Nyt homot vinkuu ,jos niille ei suoda samaa mahdollisuutta kuin heteroille. Nähtävästi tämän päivän armeija on homojen päiväuni.

Rumat panopuut sinne menee taikka upseerien tyttäret ihan samoiksi puiksi. Aliupseeriliiton Pj teki oikean teon paljastaessaan asian kun nyt ylipäälikkö ja komentaja ovat viemässä tytöt Natoon panopuiksi ulkomaalaissotilaille. Naisille armeija on mahdollisuus päästä mulkkutalkoisiin, miehille se on pakollinen homoseksuaalinen vaihe elämässä.

On sitten ajat Kokemuksieni mukaan vuonna ei armeijassa homosteltu. Tai ainakaan niissä kolmessa varuskunnassa, missä ehdin palvelemaan.

Sieltä pääsi lomille hoitamaan hommat ihan naisten kanssa. Homojen ei tuolloin tarvinnut astua palvelukseen ollenkaan. Nyt ehkä tarvitsee, kun ikäluokat koko ajan pienenevät?? Hah hah, älä selitä. Tuo luku oli kuule sellaista aikaa, että jos olisit silloin elänyt niin tietäisit. Huumeita ja vapaata seksiä, ja miesten välinenkin seksi oli aivan tavallista. Voi vittu, mitä paskaa täällä kirjoitetaan. Kyllä luvulla Suomessa vielä oli suhteellisen terve meininki nykyiseen verrattuna.

Nykyäänhän tehdään ja ajatellaan mitä tahansa roskaa, eikä ole mitään järkeä missään. Ei ennen sellaista ollut. Ikäluokkien pieneneminen on valhetta, kysymys on valikoivasta asevelvollisuudesta. Puolustusvoimat siis valikoivat todellisuudessa , ketkä ovat motivoituneimpia jäämään palveluksen ajaksi.

Kaltaisesi junttieinari-tampiot uskovat ihan mitä vain. No faktahan, että homoseksi intissä oli varsin tavanomainen asia ennen lukua, mutta vallalle pääsivät konservatiiviset voimat ja homoseksuaalisista soturirituaaleista tuli asia mistä ei saanut puhua.

Toisaalta luvulla tapahtui kulttuurivallankumous ja seksuaalisuus vapautui. Intissäkin alkoi näkyä sama ilmiö aika pian ja asiaan alettiin suhtautumaan neutraalimmin.

Ei niistä tietenkään kirjoiteltu lehdissä, koska asiaa pidettiin normaalina sotilaskunniaa ja maanpuolustahtoa nostavana asiana. Korostaisin myös sitä, että luvulta alkaen alettiin intissä tekemään säännöllisempiä rektaalitarkistuksia osalle ikäluokasta. Sekin osaltaan lieventi asenneilmapiiriä. Homoseksi on miesten hommaa, mutta sillä on hintansa: Noh noh, sinullakin heti pyllyt mielessä. Miesten välinen hellyys voi armeijassa ilmetä esimerkiksi siten, että lähdetään yhdessä parivartioon, ja hivellään siellä toistensa peniksiä kunnes helpottaa.

Vaikka armeijassa katsotaan usein penetraation sisältävää homopornoa, niin eivät kaikki siellä toisiaan peppuseksiin sentään viekoittele. Homoseksiä harrastettiin sodissa Asiallinen dokkari jossa paneudutaan tähänkin aiheeseen: Kuka jaksaisi olla sodassa monta vuotta, ellei sitten juuri miesrakkauden tähden?

Eihän sitä homorakastajaa voi jättää yksin sinne rintamalle, vaan mieli halajaa takaisin turvaamaan ja nusuttelemaan rakastaan.

Rektaalitutkimuksessa ei ole mitään pelättävää! Operaation suorittaa lääketieteen lisensiaatti ja tutkimus on kivuton. Tästä jokainen alokas voi havaita miten tutkimus tapahtuu: Sattuuko se kun pyllyyn armeijassa tungetaan juttuja? Ei se satu, kunhan ensin muistetaan hieman verrytellä sulkijalihasta. Sopiva lihasveryyttely ja sitten hommiin vaan! Fakta on se, että armeijassa homoseksi on yleisin seksin muoto. Naisia on todella vähän edelleen. Faktaa on se ettet kykene mitään faktaa tämän vuosituhannen mukamas hinttailuista esittämään.

Mahtaa vituttaa kun on väitteesi intin homoiluista on niin heppoisella pohjalla ettet kykene mitään todisteita siitä esittämään? Suomen aliupseeriliiton puheenjohtaja avautuin taannoin seksistä intistä. Alla kolme lainausta tuosta aliipseeriliiton pj: Olin nuorena vasarapääkersanttina Karjalan prikaatin päivystäjä ja menin valvomaan Sissikomppanian vahvuuslaskentaa, jossa lähtökohtaisesti ei ollut tippaakaan erotiikkaa.

Nuoria miehiä runkkupuvun housut jalassa, yläkroppa paljaana ja alikessut huusivat pää punaisena. Mutta kuinka ollakaan vanhempien jääkärien osaston eturivissä seisoi jääkäri Pentti Arvo nimi muutettu sähkönsinisissä, vartalonmyötäisissä jumppahousuissa ja tietysti jämäkkä stondis. Menin herran eteen ja kysyin, että mikäs helvetin Turkan koulun performanssi se täällä on käynnissä.

Vanhempi sissi vastasi naama täysin peruslukemilla: Vastaa nyt sitten siihen jotain fiksua? Pakkohan hänen oli tarkastaa tilanne, ettei autoon ollut kukaan kuukahtanut. Takaoven avattuaan homma selvisi. Siellä kaksi sotilaspoliisia oli fyysisesti yhtyneet toisiinsa.

Siellä kertoivat tarinaa eräästä juhannuksesta, kun varusmiessotilaspoliisi oli vartiossa sotasataman laiturilla. Siinä heleässä kesäkelissä juhannusiltana pojalla ajatukset siirtyivät aivan jonnekin muualle. Kaveri ensin heitteli ilmaan 30 senttistä mustaa kumipamppua, kunnes hän keksi työntää sen omaan hanuriinsa. Siinä sitä sitten hoidettiin sooloseksinä se minkä muuten olisi voinut hoitaa Punkalaitumen Särkän lavan takametsikössä.

Eikä tässä vielä kaikki, luonnollisesti sotasataman alue oli kameravalvottu. Voitte uskoa, että kyseinen kaveri kuuli asiasta koko palvelusaikansa. Ja aika usein nimenomaan sotilaspoliiseille, johtuneeko kumipampuista? Pelkkä stondis ei ole seksiä eikä varsinkaan homoseksiä. Kysessä on kuulopuheisiin perustuva tornari - ei minkäänlaista todistusvoimaa.

Vuosittain alokkaista on noin homoja. Varmana sattuu ja tapahtuu kasarmilla. Ja alokkailla on varmasti omistuksessaan tuhansia autoja joilla voisi ylittää minkä hyvänsä kotimaisen nopeusrajoituksen. So simple is it. Saitko pointin vai meneekö liian hypoteeettiseksi? Oletkos ihan helvetin tyhmä?

Kyllä se nyt on ihan todistettu, että homoseksuaalista toimintaa on armeijassa. Tuo on jo pelkästään sairaalloista yrittää kieltää päivänselviä asioita. Siitähän tässä on koko ajan ollut kyse että muka yleisestä ilmiöstä ei kuitenkaan löydy todisteen häivää. Jopa asiasta näyttävästi "uutisoinut" aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino ei ollut vuotisen armeijakokemuksen aikana ITSE nähnyt kertaakaan mitään.

Samoinn kaikki muut hänen kertomuksiensa tarinat olivat koosteita tornareista. Odotan mielenkiinnolla niitä todisteita "päivänselvästä" asiasta.

Jos ei todisteita nykypäivästä löydy niin voisitko sitten ystävällisesti lopettaa lapsellisen jankutuksen. Lapsellinen jankutus on sitä, kun kaltaisesi piilohomo ja idiootti yrittää itsepäisesti kieltää todellisuuden sellaisena kuin se on. Voit yrittää kieltää vaikka painovoiman olemassaolon, mutta ei se tee kuin sinusta henkisesti sairaaan. Voit lopettaa sairaalloisen jankutuksesi ihan koska haluat.

Sinun kannattaisi mennä johonkin terapiaan, että pääsisit lopultakin sinuiksi oman latentin homoseksuaalisuutesi kanssa. Ja kuu on myös edellisen kirjoittajan mielestä juustoa. Asia on niin päivänselvä että on muiden asia väite vääräksi todistaa. Väitteen esittäjänhän ei tarvitse mitään todistaaa, Se on muiden asia kumota vaikka miten hullu väite? Niinkö väittelyt aikuisten maailmassa mielestäsi sujuvat? Niitä tässä on moni ihmetellen odottanut Todisteet on täysin vedenpitävät, ne on esitetty, asia tunnetaan myös yleisesti, eikä tuollainen 2 v.

Intissä hinttailaan, ja on aina hinttailtu. Jos vauvelin on tosimaailmaa mahdoton hyväksyä, niin vauveli voi mennä takaisin tutimaan. Ei tuollainen lapsellinen sormien korviin työntäminen ja ei-ein toistelu ole muuta kuin aika säälittävää.

Jos olet aikuinen ihminen, niin olet todella syvästi ongelmainen. Faktat on faktoja Tässä on myös huomio sinänsä kehutun pisa jne koulujärjestelmän tiimoilta. Suomessa ei kouluissa väittelyä käytetä opetuskeinona ja kohdallasi sen karusti huomaa. Lisäksi useimmat oppivat viimeistään esikoulussa että pelkällä perusteettomalla inttämisellä ei pysty argumentoivaa väittelyä voittamaan. Olitko jostain niin landelta vai miksi tässä asiassa olet noin jälkijunassa?

Niin, siis sinähän et ole esittänyt yhtäkään faktaa, ja intät kuin joku 2 v. Edelleenkään et ole onnistunut osoittamaan mitään mikä kyseenalaistaisi asiasta esitettyjä faktoja. Lapsellinen jonkutuksesi vain todistaa ettei sinulla olekaan esittää mitään tälle keskustelulle olennaista informaatiota.

Mikä heterointissä sinua niin ärsyttää? Armeijassa ei ole mitään heteroa, sillä naisia on armeijassa edelleen ainoastaan pieni murto-osa.

Armeija siis on edelleenkin valtaosin homoseksuaalinen instituutio, jossa myös harjoitetaan jatkuvasti homoseksuaalista käytöstä ml. Mikähän sinua harmittaa näissä reaalimaailman tosiasioissa? On kyllä esittänyt, ja asia on myös yleisessä tiedossa.

Minkäänlaisia todisteita asiaa vastaan taas ei ole onnistuttu esittämään. Vain täydellinen idiootti lähtisi ilman faktoja vastustamaan mitään näin hyvin dokumentoitua ilmiötä.

Joten olet ilmeisesti täydellinen idiootti. Väite, ettei armeijassa homoiltaisi lainkaan, on niin naurettavan todellisuuspakoinen, että se vaatisi todella poikkeuksellisen hyviä todisteita puolelleen, ennen kuin kukaan täysiälyinen lähtisi moista väitettä viemään eteenpäin. Outo juttu, intin hinttailuista ei KUKAAN ole esittänyt todisteita tässä ketjussa eikä muualla ja Se on alkuperäinen ja täydellisen todistamaton väite. Pistä viestin pvm ja kellonaika ja otsikko esiin niin kerrataan vähän niitä "todisteita" Faktat puhukoot puolestaan joten esitä niitä jos on mitä esittää.

Ja on vanha amistemppu kääntää väittelyn todistustaakka, sinä Se avauksen väittämän olet esittänyt joten koitapa jotenkin muuten luikerrella nalkista ulos. Ja turha aloittaa "kaikki tietää" jne Faktoja on esitetty jo aivan tarpeeksi, ja hinttailu armeijassa on kylmä reaalimaailman tosiasia.

Normaali nettifanaatikko toimii juuri noin, eli yrittää mölyämisellään saada epävarmuutta aikaan. Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, joka tunnetaan paitsi Suomen armeijasta, niin myös kautta historian kaikista armeijoista. Tämä fakta ilmiö tunnetaan niin historiankirjoituksen, psykologian kuin sosiaalitieteiden kautta. Fakta on fakta, eikä satunnaisen fanaattisen nettipellen ininä sitä muuta miksikään.

Kiemurtelepa nyt ulos nalkistasi jotenkin Sairas henkilö taidat olla. Faktat ovat kiistattomia, eikä tuollainen neitimäinen ininä niitä muuta. Homoilu armeijassa on tosiasia. No entäs sitten jos joku joskus homoilisi? Armeijassa tai jossain muualla - aivan se ja sama. Tärkeä on, että jokainen homo, lesbo ja mikä vaan osaa lipastaa rynkyn, tähdätä ja ampua metrin matkalta muutaman reiän tauluun.

Jos sen päälle osaa ampua kessillä ja tehdä painesiteen, niin aina paranee. Armeijassa kyllä oppi mitä eri kiertoilmaisut tarkoittavat. Esimerkiksi se "taistelijapari" tekee enimmäkseen jotain ihan muuta kuin taistelee. Tai kai sitä lähitaisteluksi voisi leikillisesti kutsua. Tilanteessa, jossa taistelijapari ei liity partioon tai ryhmään, johtaa taistelijaparia toinen sotilaista, joka on määrätty vanhemmaksi.

Näin on esimerkiksi parivartiossa yleensä öiseen aikaan. Taistelijaparin sotilaat tukevat toistensa taistelua tulellaan ja liikkeellään, ja haavoittumistilanteessa antavat ensiavun. Taistelijaparissa miehistöarvoiset johtavat toisiaan. Siinä oli kieltämättä hyvin tiivistetty taisteluparin merkitys. Useimmille seuraava on sanomatta selvää siksi sitä ei varmaan oltu tuohon kirjoitettukaan , mutta taisteluparin hyviin tapoihin kuuluu tietenkin myös pyrkiä nostamaan parinsa motivaatiota, henkeä ja yleistä jaksamista.

Sotatilanteessa motivoimaton ja väsynyt sotilas on vain tiellä. Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä taisteluparisuhteen ollessa alkutekijöissään käsillä suoritettua peniksen hyväilyä, kenties myös ainakin osittaista katsekontaktia. Luottamuksen kasvaessa taisteluparin välillä riittävän suureksi tavoite n. Oraalisen tyydytyksen on todettu varsinkin kenttäolosuhteissa nostavan joukkojen mitattua tulosta lähes joka sektorilla. Pyysin ylläpitoa siirtämään viestisi "sairaat fantasiat" foorumille, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa.

En vain kertakaikkiaan ymmärrä, mikä ihmeen vimma teillä sivareilla on pilkata armeijassa harrastettavaa homoseksuaalista läheisyyttä? Sinä olet valintasi tehnyt ja mennyt sivariin, anna muiden myös tehdä oma valintansa ja mennä armeijaan tutkimaan omaa seksuaalisuuttansa mikäli he niin haluavat. Ei se ole teiltä homokammoisilta sivareilta millään tavalla pois. Kunnioitan heterolähtöistä siviilipalveluvalintaasi, kunnioita sinä puolestasi muiden homoseksuaalista armeijavalintaa niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Sorry, kävi typo, tarkoitin "toteutumattomat sairaat fantasiat" -foorumia. Mutta edelleen, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa. Taidat olla tuo sama luuseri avaaja joka nyt yrittää luikerrella pois nalkista kun jäi kiinni perättömästä väitämästä? Ihan oikeasti, heteroseksuaaleille heteroille on omat foruminsa. Ja jos olet todella niin uskomattoman ahdasmielinen, ettet homoseksuaalisuutta kestä, niin lienee parasta kun et oikeastaan kirjoita minnekään forumille yhtään mitään.

Sen sijaan ihmetystä herättää miksi itse roikut sitkeästi täällä selkeällä heterofoorumilla? Etkö todella huomaa että Ville 5v sepustuksesi kuuluvat "toteutumattomat sairaat hinttari fantasiat" -foorumille eivätkä todellakaan tänne.

Kuten on tullut osoitettua, avaaja esitti toteen näyttämättömän väitteen inttihinttailusta ja jäi siis valheellisesta väittämästään oikein kunnolla nalkkiin. Voi pikku duudelia 7. Olet sinä kyllä yksi saatanan tyhmä inttäjä apina. Aloitus käsitteli sitä, kun uutisessa armeijan kantahenkilökuntakin totesi homoilun olevan fakta.

Olet sairas ja typerä inisijä, joka ei tajua yhtään mistään mitään. Koko blokikirjoitus pohjautuu toisteltuihin kuulopuheisiin eli tornareihin vuosikymmenen ajalta.

Olet täydellinen toope jos pidät moista tornarikoostetta millinkään arvoisena todisteena yhtään mistään. Ei ihme jos opetushallitus ajaa jo ala-asteen kouluihin oppiaineeksi medianlukutaitoa kun edes kaltaisesi yläasteikäiset eivät osaa erottaa totuutta tarinasta.

Et oo tosissas 8. Voi vittusen, et riemuidiootti osaa edes kirjoittaa suomea, lässytät vaan suu kuolassa jostain "blokista". Kai nyt jumalauta armeijan tunteva pitkän uran siellä tehnyt kouluttaja on uskottavampi kuin tuollainen henkisesti rajoittunut inttäjä pelle.

Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei kuitenkaan itse nähnyt yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa. Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt.

On kyllä tyhmä ihminen joka noin itsestään selvää asiaa yrittää kieltää. Yrität epätoivoisesti väkisin tehdä valkoisesta mustaa. Leino sanoi että homoseksiä on armeijassa. Vain täydellinen ääliö voi nähdä asiat noin vääristyneesti.

Homo h inttiin 1. Olen nuori homopoika, ja ajattelin että inttiin kannattaa mennä kun kerran pitää miehistä. Mitkä chaanssit minulla on saada poikaystävä jostain kivasta kapiaisesta? Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei itse nähnyt mitään yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa.

Sinähän siis et tiedä mitään mitä Leino on nähnyt, etkä tiedä selvästi mitään muutakaan. Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, eikä tuollainen typerä inttäjä pysty asiaa muuttamaan. On helppo todeta että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa, kerran äärimmäisen pitkällä kasarmielämäkokemuksella varustettu itse aliupseeriliiton puheenjohtaja ei pysty kuin vuosien ja vuosikymmenten takaisia tornareita kuulupuheita koostamaan.

Kapiaispoikaystävä voi olla vaikea löytää, mutta palvelustovereista sellainen saattaa hyvin löytyäkin. Omassakin tuvassa oli pari poikaa jotka saivat toisensa intin aikana! Sinäkö vatipää et tajua, että asiasta tuskin on juurikaan saatavissa mitään kouluttajan tietoja parempaa tietoa?

Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, jonka em. Oletko niin loputtoman tyhmä ihminen, että kuvittelet sen olevan jokin "tornari"?

Tornari on huhu jostain tietystä tapahtumasta tai asiasta, tornarit eivät käsittele esimerkiksi yleistä aihetta "onko armeissa koskaan homoiltu". Mikäli olisit edes käynyt armeijan, niin tietäisit mitä tarkoittaa "tornari".

Olet väärässä taas Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt tuhansista kasarmipäivistä- ja öistä huolimatta. Olet kyllä säälittävä idiootti.

Kouluttaja kertoo mitä kokemuksensa perusteella tietää, ja sinä yrität tyypillisen fundamentalistikusipään tavoin kääntää kaiken päälaelleen. Sinähän et ole pätevä sanomaan asiasta mitään, muistakaamme se.

Olet vain henkisesti sairas ihminen joka elää itse luomassaan valheessa. Oletko sinä jokin intti-homoseksin asiantuntija? Moni on kertonut tässä ketjussa ja muualla, että seksiä on harrastettu intissä miesten kesken ja sinä väität vastaan? Minusta enemmistö mielipiteistä on täysin toista mieltä kuin sinä. Ja siihen päälle kun laskee vielä bi-seksuaalisesti suuntautuneet, niin luku lähentelee varmasti vähän yli kolmannesta koko väestöstä!

Nyt en väitä, että kaikki bi-seksuaalit ajautuisivat homoseksuaalisiiin kokeiluihin, mutta intissä tähän on suuri todennäköisyys ja näin tapahtuukin. Monilla se jää ainutkertaiseksi vaiheeksi elämässä, koska siviiliin palattua on korkeampi kynnys hankkia näitä kokemuksia.

Mä palvelin kolmessa eri varuskunnassa yhteensä 12kk ja voin omakohtaiseen silminnäkijätodistukseen perustuen sanoa että IKINÄ ei tapahtunut yhtään mitään. Samoin moisesta ei edes liikkunut tornareita koskaan. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen. Odotan mielenkiinnolla mitä pystyt esittämään. Ei ne ota sinua inttiin, koska et ole normaali mies. Pekka Eric Auvinen Oi kunpa sinne pääsis takaisin! Runkkailtiin, imettiin ja nussittiin. Homoseksin avulla jaksoin läpi koko intin!

Ilman sitä olisin todennäköisesti keskeyttänyt plavelukseni. Olihan se nuorelle miehelle outoa joutua tupaan jossa avoimesti keskusteltiin, saitko viikonloppuna, millainen olino joku siihen kertoi että tavallaan sain mutta tulin reisille, toinen taas että joo useampaan kertaan tyttöystävän kanssa. Sitten nämä leiriolosuhteet olivat ääripää, kun viiden päivän jälkeen päästiin saunaan, koko ryhmä kerralla, oli ns.

Sitten itse peseytyminen isossa tilassa, padoista otettiin vettä, pesuvatiin ja huuhdottiin liat pois, mutta suurin yllätys kun meidän alikessu iski silmää ohimennessään ns.

Parikymmentä nakua jätkää katseli toisiaan,,,hmm Normi lause oli iltanuotiolla, kävin äsken runkulla Ei mitään homoilua näkynyt tai ollut puhetta. Mutta niin me puhutaan kaveriporukassakin naisista, seksistä yms välillä. En mitään seksuaalista itse kokenut, yksikössä oli vain miehiä lukuunottamatta muutamaa nais skapparia.

Ainut mitä kuulin koko palveluksen aikana oli kun eriyksikön mies ja naisalikki oli harrastanut seksiä sotkun vessassa ja saanu esapekkaa. Mitäs siinä ihmeellistä vaikka miehet harrastavat seksiä keskenään puhumattakaan naisista. Hyvällä mallilla asiat jos noin on seksihaluja. Se jos mikä kertoo asian harvinaisuudesta. Aihetta blogissaan käsitellessään hän joutui tyytymään vuosikausia kiertäneisiin ja loppuunkuluneisiin tornareihin omakohtaisten havaintojen sijaan: Kyllähän se kapiainen nyt tietää vähän kaikesta enemmän kuin sinä.

Mutta kuitenkin voimme olla suhteellisen varmoja että niin on käynyt ainakin kerran Pelkkää typerää länkytystä tuo sinun vastaan haraamisesi, on varmaa että armeijassa on aina harrastettu ja harrastetaan juuri nytkin homoseksiä! Valitettavasti stoori perustui alusta loppuun kuulopuheisiin ja siltä osin kertoo hyvin asian äärettömästä harvinaisuudesta intin oloissa.

Voimme esitetyn valossa olla suhteellisen varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain todisteita väitteesi tueksi? Homoarmeija on fakta Tyhjänpäiväistä vänkäämistä ammattiupseerin tietoja ja myös yleistä tietoa vastaan. Suomalaisten sotilaiden sota-ajan seksuaalirikoksista yleisimpiä olivat eläimiin sekaantuminen ja homosodomia näin siis kertovat viralliset dokumentit tuolta ajalta.

Asiat tuskin muuttuvat kovinkaan paljoa muutamissa kymmenissä vuosissa, sillä kyse on kuitenkin samasta kansasta, ja samasta homoseksuaalisesta armeijaperinteestä.

Naisten raiskaaminen oli siis suomalaisten tekemänä sotarikoksena harvinaisempaa kuin taistelukavereiden kanssa homostelu. Suomen armeija on ollut ja tulee olemaan homouden keskittymä, ja faktuaalisesti se on Suomen ainoa käytännössä homoseksuaalinen instituutio.

Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain uusia todisteita väitteesi tueksi?

Voimme todeta että olet typerä vänkääjä, ja valtava kasa todistusaineistoa kertoo aivan toista kuin sinä: Ja kuinka ollakaan, suurin osa linkkisi kirjoituksista kertoo aivan normaalista heteroseksistä ja lapsikin näkee nimimerkki "Mortin" kirjoituksen täysin sepitetyksi. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä.

Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta.

Sexi pojat kiima kalu homoseksuaaliseen

GAY EROTIC MASSAGE TALLINN SEKSIÄ HELSINKI

Voit yrittää kieltää vaikka painovoiman olemassaolon, mutta ei se tee kuin sinusta henkisesti sairaaan. Ja edelleen, jokainen esitetty väite on ammuttu alas systemaattisesti Hän päätti lähteä hyökkäyskannalle ja pumppasi sormeaan sisään ja ulos hitaasti. Takaoven avattuaan homma selvisi. Sairautta se on, tai vähintäänkin luonnehäiriöisyyttä eikä mitään muuta. Paskat se mikään luonnollinen asia ole. Se on ihanan kiimasta kun kalu täyttää pillun kokonaan!! Naisia ei voi pakottaa Samasta syystä penis kiihottaa teinipojat piirtelevät kyrpiä seiniin. Eli Jukka Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? Joku voi kiihottuu. 7. huhtikuu MUMMOBLOGI · Naiádes · Naislaif · Näissä neliöissä · Neitsytmatka · Ninan verkkareissa · No Sex and the City · Nørrebro Summers. helmikuu Kyllä se nyt on ihan todistettu, että homoseksuaalista toimintaa on armeijassa. Armeijassa pojat johdatellaan tutustumaan miesseksin iloiseen .. Laivaston univormu sai naiset kiimaan, Varsinkin ryynäri kapiaisten vaimot.