Mistäonkyse Miksi äijä käy yli 20 vuotta vanhemman "ystävänsä" luona? Esimerkiksi eilen vastasin MMiehen aloitukseen jonka aiheena oli "miestenvälinen ystävyys". Kipujen tai mahdollisen verenvudon tapahtuessa, on terveellistä luopua anaaliseksistä täysin. Minua kun ei ole koskaan anaaliseksi viehättänyt edes ajatuksen tasolla. Tuntuu tosi hyvältä, siksi. Liukkaria ensin niin kyllä se siittä. Mutta tietenkään väkisin jos se tuntuu naisesta vastenmieliseltä. Hinttien mielestä kakkonen on ykkönen.

Kakkonen on 1 Kun ykkönen on niin väljäksi mennyt. Minulle ykkönen on ykkönen 8. Kaikki miehet ei myöskään sitä varmastikaan halua ja toisaalta taas on naisia, jotka sitä haluaa ja jotkut jopa enemmän ku miehensä.

Miksei seksissä sais haluta mitä vaan, ainakin kerran kokeilun vuoksi, kunhan laillisuuden rajoissa pysytään? Se on musta vaan normaalia ennakkoluulottomuutta ja kokeilunhalua.

Vastaavasti se toinenkin sit tekee sun mieliksi joskus jotain muuta, josta sä itse pidät. Mikään ei musta voi niin kamalaa seksissä olla, jos sen tekee sellasen ihmisen kanssa, jota kohtaan on tunteita ja jolle haluaa olla hyvä. Voisit samalla pyytää sitä kakkoseen ja voisit kertoa ensikäden tietoa siitä kumpi tuntuu paremmalta Mutta suosittelen lämpimästi sullekin hiukan avartamaan seksuaalista maailmankatsomustasi ja poistamaan noita estojasi, ainakin tuon mainitun asian suhteen.

Tule vasta sitten jakelemaan mielipiteitäsi. Mulla ei edelleenkään ole homoseksuaalisia taipumuksia. Ja mä luulen, että mä olen näissä seksijutuissa hiukan sinua kokeneempi. Ehkä mä erehdyn taas kerran Mitä jos sä lakkaisit puhumasta seksuaalisista mieltymyksistä muiden naisten puolesta.

Olisko siinä mitään ideaa? Antaisit muiden naisten puhua niistä itse Mun pointti on siinä, että minä tiedän sinua enemmän eri naisten seksuaalisista mieltymyksistä ja en silti puhu niistä heidän puolesta Ei sun tarvi nussia jokaikistä pilkkua, joka matkasi varrelle tulee, eikä takertua jokaikiseen rivien väliin.

Onko sulla mitään käsitystä kuin tyhmä on nuori kiimainen kolli? Naiset ei ole vastuussa En minä pakota seksikumppaniani mihinkään. Peppuseksi tuntuu hyvältä, erilaiselta kuin pimpsa. Liukkari ja kortonki ovat kyllä tuossa hommassa suositeltavia, ja kunnon alkulämmittely.

Ei survota heti koko varren mitalla sisään, vaan aluksi laitetaan terska aukolle, työnetään puoli senttiä sisään, odotetaan että sulkijalihas rentoutuu ja nainen myös.

Siinä voi sitten pusutella ja hyväillä muuten kun odottelee että se rentoutuu. Pikkuhiljaa terska sisään ja sitten taas odotellaan. Kun ollaan rentoja, voidaan alkaa pumpata hitaasti eestaas. Kunpa tuon lukisivat kaikki ne jotka haluavat kokeilla miltä se tuntuu.

No se vaan on kivaa välillä ja se on vähä erilaista ku ykköseen. Kyllä mies tarvii kans kyrpää. Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Kyä näin otta heterokin silloin tällöin kyrpää tarvitsee. Miltä maistuu ei oo kokemuksia. Elän etskusuhteessa, mutta käyn välillä imemässä kyrpää levarilla enkä pidä sitä homoiluna, kyllä kyrpä välillä hyvää tekee.

Olen aviossa, vaimo jo ohittanut menopaussin. Antaa toki naida silloin kun haluan, ei tee aloitetta koskaan. Ei ole koskaan osannut ottaa loppuun saakka suuhun. Tykkää kyllä kun nuolen pillun aina orgasmiin saakka, Muutama vuosi sitten olin kalassa hyvän perhetutun parin miehen kaa. Juteltiin siitä mitä ilman jäämme.

Päätimme hoitaa suihinoton keskenämme, aloitimme silloin heti. Tapaamme niissä merkeissä muutaman kerran kuussa! Vaimot ei tiedä asiasta mitään ja me nautimme taas sunnuntaina kun vaimoni on töissä yövuorossa. Homoja emme ole, koska naimme vain naista!

Kokeilkaa, SE on nautintoa parhaimmillaan Mies tietää miten se hyvää tekee Mis asennos sä lutkutat patukkaa ja tuleeko pian ja teet sä munille kans liikettä. Kyllä sitä polvilleen on mentävä ja aika nopeaa tulee, imettäjät on yleensä kovassa kiimassa jo valmiiksi. Runkkua annan ja nuolen ja imen palleja, siitähän miehet tykkäävät, ja palkathan on hyvät, ne nielen kyllä. Itse en niin hanakka kullin perään ole, toki muutaman olen suihin ottanut, mutta parhaat imut olen saanut miehiltä, ja jatkan näillä, kyllä mies miestä tarvii.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olen joitakin kertoja pannut miesten kanssa mutta en saa siitä tyydytystä niin kuin naisten kanssa mutta yksi kokemus jäi mieleen. Joitakin vuosia sitten törmäsin hotellissa hyvin lihaksikkaaseen bodaajaan.

En pidä peppuseksistä koska se sattuu mutta nautin ison äijän käsittelystä kun hän pani mua. Hän oli päinvastainen kuin sellaiset äijät ovat. Hänen eessä oli kiihottava polvistua ja antaa sperman valua pitkin kasvoja ja suuta. Jotain miehisyyden nostetta mä siitä sain kun tuollainen mies tykkäs panna minua. Miestenvälistä miehisyyttä tai jotain. Toi on kyllä niin totta! Ja etenkin jos panija on lihaksikas tai muuten urheilullinen vartaloltaan ja samalla kun paneen tai tulee pannuksi niin pullistelee lihaksiaan käsivarsissa.

Todella miehisen näköistä toimintaa. Tällaiset Muscle flex, Muscle worship ja Flex and fuck videotkin ovat todella kiihottavia joissa jompi kumpi tai molemmat esittelevät lihaksiaan kesken panon ja hivelevät toistensa vartaloita samalla.

Samoin kuin päällä makaava ottaa selällään sängyssä olevan miehen jalat olkapäilleen ja alkaa panemaan, kun samalla selällään oleva koukistelee käsivarsiaan jolloin paneva mies voi panon aikana ihailla niitä. Jotain tämmöistä tulee mieleen. Tekee ihan hyvää olla välillä miehen kanssa intiimisti.

Muscle worship in hotel room https: Joskus tulee tehtyä juuri tuon videon tapaisesti kaverin kanssa kun olemme juuri käyneet salilla.

Käydään suihkussa jomman kumman luona ja siitä siirrymme makuuhuoneeseen suihkunpuhtaina. Ja aivan kuten videollakin, aloitamme lihasten vertailulla ja hivelyllä kokovartalopeilin edessä, josta siirrymme makaamaan alaasti toistemme päälle ja pienillä lantion liikkeillä hankaamme paljaita kulleja yhteen.

Koskaan emme ole varsinainesti panneet toisiamme, vaan alaasti ollessamme ikään kuin simuloineet seksin harrastamista eri asennoissa ja leikkisästi painineet sängyssä. Yleensä käymme läpi normaaleja seksiasentoja kuten ratsastus, takaapäin pano ja normaali lähetyssaarnaaja asento jalat olkapäillä. Useimmiten lopetamme session runkkaamalla itseämme tai toisiamme orgasmiin asti. Session jälkeen tuntuu koko lopun päivää olo todella hyvältä ja energiseltä. Toisen ihmisen kosketuksella ja siitä saadulla tyydytyksellä on iso merkitys mielialaan.

Tällaista tulee usein harrastettua kaverin kanssa salin jälkeen. Bodybuilder worshipped in shower https: Voi kun pääsisi kokeilemaan tällaista hyvien kavereiden kanssa. Vaikkapa jonkun porukalla saunomisen yhteydessä. Sulla on hyvä kaveri kun pääsette tuolla tavalla toistenne vartaloja tutkimaan ja koskettelemaan.

Tällaisen porukan kun saisi kasattua ja säännöllisesti sitten tavattaisiin. MuscleMan - Basement Worship https: Todellakin lopun päivää on hyvä olo tuollaisen iho ihoa vasten kontaktin ja hivelyn ja hieronnan jälkeen. Tulee juurikin tuolla tavalla kun kerroit tehtyä yhden tutun vähän päälle parikymppisen jannun kanssa usein tehtyä salillakäynnin jälkeen tai saunomisen yhteydessä. Tuli äskettäin katsottua televisiosta elokuva "Magic Mike" jonka pääosassa on Channing Tatum.

Juuri tuollainen nuori karvaton, lihaksikas, pitkäjalkainen ja pitkä selkäinen nuori mies, jolla on lyhyet siistit tummat hiukset olisi kiva saada tuollaiseen Muscle worship sessioon.

Ensin saunomista ja sitten suihkunpuhtaina makuuhuoneessa kokovartalopeilin edessä alaasti lihasten pullistelua ja hivelyä. Jos vielä saisi sellaisen hengen porukan samanlaisia kundeja kasaan vikonloppua viettämään porukassa. Tuollaisen lihaksikkaan nuoren miehen porukan kanssa olisi kiva viikonloppuna kunnon saunomisen jälkeen sulkeutua makuuhuoneeseen perjantai iltana ja tulla sieltä ulos vasta sunnuntai iltana.

Sinä aikana antaisimme toisillemme loputtomasti orgasmeja ja nautintoa kaikissa mahdollisissa asennoissa. Ai, ai, kun pääsis muutaman tällaisen jannun kanssa saunan lauteille muutamaksi tunniksi ja sitten sulkeuduttaisiin makkariin koko viikonlopuksi! Tänään olis saunailta sählyporukan kanssa. Ei nyt mitään tuollaista tehdä mutta ihan kiva katsella kerran viikossa nuoria urheilullisia alastomia vartaloita saunan lauteilla.

Olis hiton hienoa saada sellainen kiva porukka kasaan jonka kanssa voisi harrastella kivoja juttuja säännöllisesti. Mulla ja mun kaverilla v on ollut jo syksystä lähtien kaksi nuorta parhaillaan armeijaa käyvää 19v jannua "fuck buddy" kavereina. Tänäkin perjantaina tulivat maastopuvuissaan suoraan junalta meidän kanssa veittämään yötä. Perjantain ja lauantain välinen yö menikin puuhastellessa nelistään. Sunnuntaina iltapäivällä ennen armeijaan paluuta kävivät vielä uudestaan pari tuntia puuhastelemassa.

Eli inttipojat lähti sunnuntaina takaisin armeijaan siemenet sisällä ja posket panon jäljiltä punaisena. Mahtava aloitus ja lopetus viikonlopulle! Voin kuvitella kuinka kiimaista on nähdä kaksi sellaista hoikkaa uheilullista inttipoikaa alaasti sängyllä vierekkäin, pää tyynyllä ja takapuoli pystyssä. Sängyn vieressä läjä maastopukuja, maihareita ja muita inttikamoja. Eli jotenkin tällä tavalla. Kaksi nuorta kundia sängyllä polvillaan ja heidän takanaa kaksi vähän vanhempaa nuorta miestä.

Tuleeko inttipojat taas viikonlopuksi siemennettäviksi? Vai ovatko jo tulleet ja porukka jo puuhissa? Kyllä olivat taas perjantaina ja tänään sunnuntaina siitettävänä ja vasta äsken lähtivät.

Kokeiltiin vähän uusia juttuja poikien kanssa. Pääsisipä tekemään tuota parin inttikundin kanssa koko viikonlopun! Opetettiin pojille sellaisia syväkurkku eli "Throat Fuck" asentoja tapoja. Siis sillai pää sängynlaidan yli ja toinen seisoo sängyn vieressä. Kaveri ja samat inttipojat tulossa kohta taas uuteen sessioon. Tuleeko inttikundit taas siemennettäviksi? Vai joko on pojat koko yön kestävässä orgasminirvanassa. Tulee ihan mieleen tämä video noista suloisista, sileistä ja karvattomista inttipojista jotka käyvät säännöllisesti siemenettävänä.

Mulla on menossa jo neljäs vuosi kun olen kuulunut sellaiseen neljän nuoren melko urheilullisen uimari, 2-jääkiekkoilijaa, painonnostaja miehen kimppaan v joka kokoontuu viikonloppuisin saunomaan ja harrastamaan seksiä. Siinä on jotakin äärimmäisen läheistä ja miellyttävää kun voi viikon päätteeksi rentoutua luotettavassa porukassa hyvien kavereiden kanssa ja pääsee purkamaan paineitaan.

Paljaan lämpimän ihon kosketus, hyväilyt ja lukuisat orgasmit rentouttavat ja lähentävät meitä porukkana. Ajankulku ja paikka unohtuu täysin kun on alaasti hämärässä makuuhuoneessa kolmen kundin käsiteltävä ja välillä vaihdetaan vuoroa tai ollaan kimpassa jossakin asennossa jossa kaikkien ihokosketus on maksimaalista.

Tämän jälkeen viikko alkaa taas virkeänä ja rentoutuneena ja energisenä. Täällä olisi viides pyörä tarjolla. Pääsispä joskus tuollaisen porukan jäseneksi jossa voisi naida ja nautiskella ilman rajoituksia kiimaisten kundien kanssa niin paljonkuin vain haluaa ja jaksaa. Ei mitään naisten päänsärkyjä ja rättiviikkoja. Pelkkiä kiinteitä karvattomia nuorten kundien vartaloita, kovia kyrpiä, roikkuvia kasseja isoine palleineen ja pelkkiä nautinnon karjahduksia kun kaikki saavat uudelleen ja uudelleen nautinnollisia orgasmeja.

Sitä miehistä sperman tuoksua makuuhuoneessa kun ollaan viikonloppu nautittu tauotta. Voin vain kuvitella mitenkä kiihkeää olisi viettää tuossa porukassa koko viikonloppu neljän kundin kanssa. Saunanpuhtaat nuorten miesten alastomat vartalot sängyssä toisiinsa kietoutuneena kaikissa asennoissa koko pitkän viikonlopun. Tänään taas kaveriporukalla kahdeksan maissa saunotaan ja istutaan lämmitettävässä ulkoporealtaassa pari tuntia, jonka jälkeen sitten yön yli pelkkää nautintoa.

Äsken tulin juuri videon tapaisesta muscle worship sessiosta kaverin luonta. Pääsin töistä viiden aikaan ja kaveri oli päässyt jo neljältä ja laittanut saunan lämpiämään.

Sitten vain saunan jälkeen makuuhuoneeseen lihaksia hivelemään ja lopulta sänkyyn painimaan ja eri seksiasentoja matkimaan.

Lopuksi kiva kimpparunkku ja paineiden päästö ja nyt on taas hyvä ja virkeä olo. Saunominen mukaanlukien tuli sellainen pari tuntia vietettyä aikaa kaverin kanssa alaasti. Tänään alkaa taas viikonlopun mittainen kokoontuminen saman porukan kanssa.

Kuten lähes joka viikonloppu jo yli neljän vuoden ajan. Juuri palasin mökkiviikonlopusta kaveriporukan kanssa ja hauskaa oli.

Nyt on kiva aloittaa uusi viikko kun on päässyt tyydyttämään tarpeensa hyvässä porukassa ja paljas ihokosketus- ja läheisyystarve taas tyydytetty. Kyllä kaikkien miesten täytyisi edes kerran kokeilla miltä tuntuu suuseksi tai runkkailu toisen miehen kanssa! Silloin kun aletaan oikein naimahan niin naiset on vaan tiellä. Kyllä on hyvän tuntuista,kun toinen mies imee kyrpää, mukava ohjata kullia toiselle suihin joka haluaa tosissaan imeä kullia..

Itse en saa suuhoitoa muualta kuin näiltä mulkun imijöiltä, siksi arvostan tätäkin miesryhmää,tekevät hyvää työtä, kiitos. Parasta onkin kun pääsee homostelemaan oikein kunnon miehen kanssa, eikä minkään neitimäisen kikattelijan. Vai tosi mies tietää mitä tosi mies tarvitsee. Siinä saa akat valitella ihan rauhassa päänsärkyjään. Mitäs jätkät siellä hommaa onks jo valut menossa.

Muutaman kerran kokeillut, oli fiksut kundit ja sain takaa kivasti; Ajoittain tulee kiima saada taas takaa kalua: Eka päivä duunissa lomien jälkeen.

Työnkuvaani kuuluu p-alueiden kunnossapitoa ja täytyy kyllä sanoa,että alueeni muutamilla levähdysalueilla meno on melko villiä. No, ei se mitään, samalla saa itsekin vanhempana runkkarina hoideltua asiat miesten kesken. Unelma ammatti runkkarille ja imenhän sitä itsekin mulkkua, kun kunnon kokoista tarjotaan ja miksen imisi.

Kiva duuninlisä, tosiaankin fiksut ja kohteliaat saa mut avautumaan näistä kiimoista; Osaan myös imutella: Rekkaparkeista löytyy paljon käytettyjä kortsuja. Kyllä se niin on, että ainoastaan kunnon persepanot ovat tosi miehen arvoisia. Aleksanteri Suuri oli homo, Julius Caesar homosteli, Japanin samurait olivat tunnettuja homostelustaan ja muinaisessa Kreikassa, sivistyksen kehdossa, miesten keskinäinen oli arvossaan.

Kaverin kanssa harrastettiin runkkaus juttuja nuorempana. Nyt 20v myöhemmin homma jatkuu edelleen, vaikka molemmat ukkomiehia.

Suomi24 treffit homoseksuaaliseen kokemuksia kiimaisia miehet

SUOMI SEKSIVIDEO ILMAISET SEKSIV GAY

2. lokakuu Jos nainen harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä, miksi mies vai onko tällaista turhaa säätöä myös homoseksuaalisissa suhteissa? .. Kokemukset sekä lesboista että heteromiehistä on vielä sen verran Mutta se on enemmän sitä himoa ja kiimaa, eikä niinkään toisesta välittämistä ja tuntemista. 0. heinäkuu Kyllä kunnon mies tavii väliin toista miestä, joko antaa vähän ja aika nopeaa tulee, imettäjät on yleensä kovassa kiimassa jo valmiiksi. tyydytystä niin kuin naisten kanssa mutta yksi kokemus jäi mieleen. eläin homoseksuaalisuus . Keskustelu · Treffit · Posti · Chat · Alennuskoodit · Matkat · Suomi 5. elokuu Olen keski-ikäinen mies, joka on rakastellut ainoastann naisten kanssa thän asti. Samanlaiset on ajatukset mullakin, kokemuksia ei ole. homoporno vaan . että pitää homoseksuaalisuutta jotenkin pahana asiana? vittu mää en . Oon kallellaan ukkomiehiin, niissä patoutunutta kiimaa niin paljon, että.