Kirkon työntekijöinä saa rellestää kaikenmaailman kylliäiset jotka eivät usko raamatun arvovaltaan, opettavat kaikkien pääsevän taivaaseen ym ei raamatun mukaista opetusta. Kuitenkin kirkko ajaa ulos vanhoilliset joille jo luvattiin lupa saada palvella kirkossa muiden rinnalla.

Naispappeutta vastustaville luvattiin, että saavat toimia kirkossa ja heidän mielipiteitään kunnioitetaan. Nyt ollaan ajamassa heitä kokonaan ulos, suositellaan perustettavaksi oma srk. Nuoria, raamattuunsa uskovia, naispappeutta vastustavia ei edes vihitä enää papeiksi.

Toinen juttu on taas karismaattinen herätys joka nyt ollaan ajamassa kirkon piiristä ulos. Nokiamissio toimii täysin raamatun mukaan mutta ei toimi kuten aina ennen on kirkossa toimittu, hiljaa ja latteasti. Kirkon seinien sisään se ei tunnu enää mahtuvan Pakko tehdä päätelmänsä, että luterilainen kirkko johon olen aina kuulunut ja johon haluaisin jatkossakin kuulua, on kuin uppoava laiva jossa saa kaikenlainen sekasotku ja uskonnollisuus, liberaalisuus toimia, raamattuun uskovat ajetaan ulos.

Sinä kun olet noin viisas, niin sanoisitko minulle, joka olen aika tyhmä, mikä on se oikea Raamattu, johon minun pitäisi uskoa. Hyllyssäni on näet kolme erilaista suomenkielistä ja yksi englanninkielinen Raamattu sekä yksi suomenkielinen Uusi testamentti. Ne kertovat asiat aika lailla eri tavalla. En saata tietää, mitä Jeesus, Mooses ja muut profeetat todella sanoivat. Et taida olla oikea uskova kristitty, kun uskot Raamattuun.

Jeesus käski uskomaan Jumalaan ja itseensä, ei Raamattuun, jota ei tuolloin edes ollut. Raamattu on koottu ja osin kirjoitettukin vasta myöhempinä aikoina. Varohan, ettet palvele vääriä jumalia, esim. Hehän saavat toimia kirjossa ja varmasti heidän mielipiteitään kunnioitetaan, mutta nythän onkin kyse siitä, ettei ko. Kertokaa yksi hyvä syy, miksi nainen ei voisi toimia pappina?!

Kyllähän siinä satukirjassa nimeltä raamattu kerrotaan kaikkea muunlaistakin ohjetta, mutta nuo eivät vain oikein päde nykymaailmassa. Mistäköhän moinen homma sitten johtuukaan?! Jos joku viisas ihminen keksii oikeasti hyvän syyn, miksi nainen ei voi esim.

Olen vasta liittynyt kirkkoon "pakon" vuoksi, mikä tosin on Suomen lakien vastaista, mutta jos ensimmäinenkin seurakuntamme jäsenistä alkaa käyttäytyä sovinisti sikamaisesti naispappejamme, -kappalaisia, -kanttoreitamme vastaan, on minun todella helppo käydä myös eroamassa ko.

Antaa kaikkien kukkien kukkia ja tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla katsomatta housujen sisältöä. Jumalaan ja Hänen armoonsa. Hän lähetti poikansa, Jeesuksen, kuolemaan meidän pahojen tekojemme tähden että meillä olisi elämä. Raamatussa on kerrottu tästä ja muutenkin neuvottu miten pitäisi elää.

En ole sanonut olevani vain raamattuun uskova, se vaan on ohjekirja minkä ohjeita yritän noudattaa. Tosin, valitettavasti, en pysty aina kaikkia noudattamaan mutta onneksi on olemassa ARMO. Siihen luottaen jatkan taivallustani. Sinulle, joka mietit raamatun oikeellisuutta. Rukoile tosissasi, että Jumala avaisi sinulle sen mitä luet ja lue raamattua. Saat sieltä kyllä vastauksen. Olen täysin uupunut kirkon kaaokseen. Olen hengellisesti täysin koditon ja unohdettu, vaikka sairastan vakavia sairauksia.

Olisin tarvinnut ja edelleenkin tarvitsen monenlaista apua sielunhoidosta, sururyhmästä kaavakkeiden täyttöön ym. Jari Rankinen on tuttu pappi ja hieno mies sekä valoisa hyvä ihminen.

Hän ei tahallaan tällaisia tilanteita srk: Piispat menköön itseensä ja käyköön polvilleen anomaan viisautta ylhäältä. Raamattu, kristittyjen ohjekirja ja kirkko näyttävät kulkevan piispoineen naispappeineen aivan eri teitä.

Hautaamiseni takia en nykyiseen seurakuntaani halua kuulua. Minut on törkeällä tavalla hylätty oman onneni nojaan ja lisäkseni moni muu. En aio olla maksamassa Kuokkalan kirkon, tulevan arkkitehtuuriluomuksen kalliita ovenripoja ja taidetta, koska kylmyys ja välinpitämättömyys ovat rakennusaineina jo nyt. Yliopistokoulutus ja tittelit merkitsevät heille enemmän kuin pieni kärsivä ihminen. Totuus ei pala tulessakaan. Parasta hypätä pelastusveneeseen NYT. He eivät salli ihmisten pelastua, kun eivät puhdasta Raamatun opetusta siedä.

Eipä olisi ihmeellistä, jos maatamme kohtaisi jotain hyvin raskasta ja ikävää, koska Jumalan sana, Raamattu on hyljeksitty. Nykyäänhän homojen, lesbojen ja huorintekijöiden sallitaan työskennellä kirkossa.

Kuinka ihmeessä tälläistä hyväksytään ja sitten niiden, jotka Raamatun Sanaa tottelevat, viedään maallisen tuomioistuimen eteen. Taitaapa kirkossa vielä kuulua kummia, kun alkaa Jumala puhua kansalleen. Olen luterilaisen kirkon jäsen ja siinä pysyn, sillä voin vaikuttaa paremmin sen sisällä kuin ulkopuolella. Parannusta on saarnattava kirkossa ja sen ulkopuolella. En ole teologi, vaan tavallinen jäsen, mutta vaadin, että Jumalan Sanaa noudattavat miespapit jäävät kirkkoon.

Niin, kuten laitoinkin tuonne alkuun sivuston, joka on itseäni paljon auttanut. Heillä on ihanat tilaisuudet, kun niitä netistä voi suorana katsella. Siunausta sinulle ja voimia. Jeesus ei ole sinua jättänyt, vaan auttaa ja tukee. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Olen alkanut miettiä,mikä on se seurakunta,joka julistaa puhdasta evankeliumia. Onneksi näitä löytyy Suomessa, esim. En minä tarvitse Jumalan kohtaamiseen muita välikäsiä, en ole riippuvainen kirkon papeista tai piispoista, sillä kannatan yleistä pappeutta ja lähimmäisen rakkautta.

Yritän parhaani mukaan olla suloinen tuoksu Kristuksesta lähimmäisilleni, Kristuksesta, joka eheytti aikoinaan miehen ja naisen välitkin, niin ettei tartte enää tapella mies- tai naispappeudesta. Ei Jumala ole luonut laitoskirkkoja eikä kuppikuntia eikä halua kalliita rakennuksia Turvautukaamme yksin Kristukseen ja lähtekäämme leirin ulkopuolelle sinne, missä voimme palvella kukin lahjoillamme elävää Jumalaa ja kärsiviä lähimmäisiämme. Muita herroja ei ole. Mies papit pelkää menettävänsä vallan!

Mun mielestä mies papit sais lailla kieltää. Kuulostaa, että on kyse tasa-arvosta. Ei ole todellakaan kyse tasa-arvosta, vaan Jumalan Sanan noudattamisesta. Kun aikanaan Jeesus valitessaan opetuslapsia seuraansa, valitsi ainoastaan kaksitoista miestä lähimmiksi seuraajikseen.

Sen joukon lisäksi oli paljon muitakin seuraajia, joilla oli hyvinkin tärkeitä tehtäviä uskovien joukossa. Siksi Jeesuksen aikainen ja hänen apostolinen seuraajajoukkonsa olivat kaikkein kovimmassa hengellisessä taistelussa, etujoukossa.

Minusta siinä on suuri siunaus. Tätä eivät valitettavasti nykyajan fariseukset käsitä, ei voi mitään, jos heiltä on nyt pallo hukassa. Ovat antaneet liian paljon periksi maallisille vaatijoille ja lainlaatijoille, että nyt peräytyminen näyttää mahdottomalta. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, Hän vie päätökseensä työnsä ja haluaa pelastaa mahdollisimman monta ihmistä, kuuluivatpa he mihin tahansa kirkkoon tai eivät kuuluneet mihinkään.

Jumala ja Hänen Poikansa Jeesus Kristus on valmistamassa sijaa taivaan kodissa, kaikille, jotka sinne haluavat tulla. Esimiehenä arkkipiispa ja vs. Heidän täytyy kunnioittaa yhteisönpäätöksiä vaikkakin ne ovat muuttuneet matkan varrella.

Heidän täytyy laittaa ne kuriin, jotka eivät tottele päätöksiä. Mies kunnioittaa Raamattua viimeiseen saakka ja saa sitten kärsiä siitä. Olisi mielenkiintoista kuulla Tenkasen ja Rankisen versio siitä minkälaiset ovat heidän keskinäiset välinsä.

Monelle naispappeuden vastustajalle ei kysymys ole todellaakaan tasa-arvosta, sillä on itsestään selvää että mies ja nainen ovat tasa-arvoisia. Kyse on siitä miten on ymmärtänyt Raamatun, minkä arvovallan sille antaa. Onko se Jumalan innoittama kirja vai ei? Jos se on, kuten mm. Uskoisin johonkin minkä ihmiset ovat keksineet. Jumalaa kuin ihmisiä', kuten Raamattu aivan oikein sanookin.

Siinähän tässä kaikessa on kyse: Näin yksinkertaista se on. Piispoista voi mainita, että eräs piispa harjoitti haureutta vuosikausia salaa vaimoltaan ja toinen ei usko Raamatun Sanan puhtauteen kokonaisuudessaan muuta kuin suullaan.

Lisäksi sitten joukko muita fariseuksia ja kirjanoppineita, joista Kylliäinen tunnetuin. Myös joukkoon sitten voidaan lisätä homo- ja lesbotyöntekijät, jotka tarvitsevat samoin parannuksen synneistään ja luopumista haureudenharjoittamisestaan. Ainut pelastus tässä tilanteessa on koko kirkolla ja kansallamme täyskäännös Jumalan puoleen ja huutamaan armoa.

Sota-aikana kansamme ainut pelastus oli juuri tässä: Ja myös saimme apua, joten olemme tänä vuonna itsenäisiä olleet 90 vuotta. Kiitos siitä Herralle, rakkaalle Jumalallemme! Hän käänsi kansamme kohtalon, vaikka kaikki näytti menetetyltä. Mihin olemmekaan nyt menossa ja - valitettavasti kirkon johdolla.

Raamatussa Jumalan omat ovat Seurakunta, isolla kirjaimella. Siis kirkkorakennus tarvitaan vain sitä varten, että siellä sisällä ollaan ja voidaan palvella yhdessä Jumalaa. Mutta nyt valitettavasti nämä nimikristityt piispat ja papit ovat luopioita ja turmelleet kirkon porttokuntoon. Olen samaa mieltä, mutta jos katsomme miten työpaikassa pitää pomon toimia.

Silloin piispan ja vs. Eihän tuo nyt ole koko totuus. Yleistä on, että kun työntekijät eivät tule keskenään toimeen tulee ammattiyhdistys ja asia korjataan niin, että molemmat työntekijät ovat tyytyväisiä, sillä kumpaakaan ei useimmiten haluta menettää muille markkinoille.

Ovatko omantuntonsa ääntä noudattavat jotenkin huonompia tehtävässään ja heitä halutaan rangaista siitä käytännöstä, joka on ollut aikaisemmin ja on muissa kirkoissa edelleen ainoa oikea tapa. Mistä kumman liehittelystä tässäkin savustuksessa taas on kysymys, turha puhua tasa-arvosta! Tuntuu, että noin seitsemän vuoden aikana kirkko on alkanut olla varsinainen tuuliviiri.

Miten on, eikö sitä Raamattua voi tulkita monella eri tapaa? Jotkut papeista joiden kanssa olen jutellut sanovat Raamatun olevan "satukirja", joka sisältää vain ohjeita siitä miten ihmisten tulisi elää ja olla, ja jotkut taas pitävät Raamattua Suurena Totuutena, jota tulee noudattaa pilkun tarkasti.

Kaikilla varmaan on omat mielipiteensä Raamatusta ja sen totuudenperäisyydestä, mutta kuka meistä on sanomaan että juuri minun mielipiteeni siitä on se oikea? Pari viestiä ylempänä joku kirjoitti tasa-arvon toteutuvan siten että miehiä aletaan syrjiä. Omaan kai miehen putkiaivot kun en ymmärrä tuon ajatuksen logiikkaa Tietysti miespappi voi kieltäytyä toimimasta yhdessä naispapin kanssa, jos hänen omatuntonsa ja tulkintansa Raamatun sanasta näin sanoo.

Ja miksi naisia ei sitten myös velvoiteta lailla asevelvollisuuteen?? Raamatussa on kohta jossa sanotaan että seurakunnan paimen tulee olla yhden vaimon mies.. Armeijan suorittaneet pojat ja tytöt oppivat tappamaan elikkäs tuhoamaan elämää Papit saarnaa paremman elämän puolesta, mutta tietääkseni vielä yhtään miespuolista kappalaista ei ole teurastettu kirkossa Eikä sitä olla taidettu edes harjoitella ko. Olen hankkinut oman duunini ja saan siitä palkkaa.

En ole kykeneväinen muuttamaan työkuvaani milloin mistäkin keksitystä, olemattomasta syystä, kuten ko. Hän on varmasti ollut tietoinen, että naispappeja on ja tulee olemaan, mutta vasta nyt on alkanut toimimaan heitä vastaan.

Mitä on tapahtunut, että vasta nyt kappalaisparalta on hihat palanut, eikä työtä voi suorittaa?! Nykyään sopivampi nimitys lienee maatalouslomittaja?!

Siellä käy satoja ihmisiä sanankuulossa, iso kirkko on aina täynnä. Eiköhän niillä ole jo ihan uudet hienot ammattinimikkeet Eivätkä ne mitään paimenna Olen nyt vain sitä mieltä, että kirkon pitäisi kunnioittaa omantunnon ääntä eikä mennä kaikkiin vouhotuksiin mukaan mielistelläkseen kansaa kirkkoon.

Muuten tietänet, että työelämässä on yllättävän yleistä, että työntekijät eivät tule toimeen keskenään ja sen takia vaaditaan tehtävien ja työpisteiden uudelleen järjestelyjä. Kysynkin missä on ko. Oletko itse käynyt armeijan vai millä tiedolla puhut. Armeijassa opetetaan niin kovin paljon muuta kuin aseen käyttöä maan puolustustilanteessa.

Ja mistä ihmeestä me sitten kaivaisimme kriisinhallintajoukkoihin miehiä. Onneksi meidän nuorisosta pääosa on sitä mieltä, että armeija on ihan OK. Minun naisen veromarkat kyllä kelpaavat kirkolle!

Minulle naiselle kelpaa naispappi, kunhan on hetero. Hoi, missä papittaren suvaitsevaisuus, kun pitää oikein vihata. Tämä nimenomainen pappi on vähemmän luottamusta herättävä, esiintyminen menee kiihkoilun puolelle. Ja naisteologien puheenjohtaja oli jotenkin jotenkin, en tiedä,,,,.

Paimenena pappi tarkoittaa ohjaajaa. Vanha ajatus siitä, kuinka miehet olivat parempia kuin naiset on vanhentunut ja joutaa alimpaan helvettiin, kuin Raamattu ja sen sisältämät rasistiset ajatukset yleensäkin.

Oli taidettu viestini poistaa Ilmeisesti Setan edustaja aloittaja vauhkoitui. On nyt kuitenkin kestettävä tosiasiat: Raamattu kehottaa parannukseen esim. Kirkko on nyt alkanut vainota uudestisyntyneitä kristittyjä, jotka haluavat noudattaa kaikessa Raamatun tahtoa.

Siispä toteutuu Raamatun sana: Nyt siis homot ja lesbot siunataan ja Kylliäisen kaltaiset fariseukset saavat toimia estotta maassamme, mutta ne, jotka haluavat noudattaa Raamatun sanaa, joutuvat vainottaviksi. Toteutuu tämäkin Raamatun sana: Naispappeus on ihmiskeksintöä, sillä nämä ns.

Joka antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Toivottavasti meitä ei kohtaa Sodoman ja Gomorran kohtalo. Onneksi Jeesus tulee pian hakemaan omansa kotiin. Menkää potemaan sitä vanhempienne vajautta jonnekin muualle, mutta ette ala muita ihmisiä vainoamaan joidenkin itsekeksiemme arvojen pohjalta. Ja niin on meitä opetettu Eikös alkukirkossa, siinä, jonka Jeesuksen seuraajat perustivat, naisillakin ollut oikeus julistaa sanaa ja johtaa jumalanpalveluksia?

Muistaakseni vasta siinä vaiheessa, kun paavius keksittiin ja kristinuskoa alettiin organisoida muutama sata vuotta myöhemmin, miehet keksivät, että nainen vaietkoon seurakunnassa.

Miespappeus on siis täysin ihmiskeksintöä. Toiseksi, Jumala on antanut meille vapauden valita. Tämä on hieno juttu, ja tätähän tosiuskovaiset painottavat aina. On tältä pohjalta hassua, että samat ihmiset ovat aina ensimmäisenä tuomitsemassa muiden valintoja, kuten naispappeutta.

Kolmanneksi, homous ei ole valinta. Homoksi synnytään, ja homon on yhtä mahdoton kääntyä heteroksi kuin heteron homoksi. Biseksuaali voi noudattaa kumpaa tahansa "suuntausta", mutta hänen kohdallaan on jälleen hyvä muistaa, että hänellä on vapaus valita. Tiedän kyllä, että olette kuulleet kaikki nämä vastaperustelut aiemminkin. Hyväksyn sen, että ette suostu niitä hyväksymään. Se on teidän valintanne. Onneksi meillä on vapaus valita! Homoksi tai lesboksi EI kukaan synny.

Homouden ja lesbouden toteuttaminen käytännössä on raskas synti. Noiden syntien takia Jumala hävitti kokonaisen kaupungin, Sodoman. Kyseisen taipumuksen itsessään tietävän vastuu on hakeutua hyvään terapiasuhteeseen ja rukoilla apua Jumalalta, ettei viettele toisia tuhoon. Niinkuin täällä on edellä todettu, Suomella on vaikeat ajat edessä kansamme jumalattomuuden, ylimielisyyden ja tahallisen synnin tekemisen tähden.

Kyllä meitä uskovia saa pilkata. Se on vain merkki Paholaisen raivostumisesta. Pitäkäämme yhtä ja katse Kristukseen, joka on jo voittanut saatanan vallan! Jos juku vielä luvulla muuta väittää, on vanhanaikainen.

Kuinka monta fiksua julkisuudessa elävää homoa tiedät? Kaikki on lahjakkaita hyviä tyyppejä, eikä heitä käännytetä homoudesta pois. Esimerkkejä löytyisi vaikka kuinka. Miten perustelet väitteesi, että homoksi nimenomaan synnytään?

Olen itsekin miettinyt tätä juttua, enkä oikein tiedä miten se menee. Toisaalta ihmisen seksielämässä kun on kyse mitä suuremmassa määrin aikuisen ihmisen valinnoista.

Voi valita missä, miten ja kenen kanssa. Mikä osuus on elämän pienillä sattumuksilla? Mitä homous siis on, synnynnäinen juttu, aikuisen valinta, sattuman sanelemaa, vai kaikkia näitä yhdessä? Olen tiennyt ystäväni homoudesta jo todella pienenä ja silloin ei edes kukaan ollut minulle vielä ko.

Käyttäytyminen ja asioiden hoitaminen näkyy jo aikaisin joten en ole ikinä epäröinyt ainakaan itse asiaa, enkä ystäviäni keitä pidän täysin muiden vertaisina, en todellakaan alempiarvoisempina ihmisinä.

Minusta on törkeää haukkua, parjata näitä ihmisiä, lähimmäisiä. Eivät he ole meille mitään pahaa tehnyt ja jos nyt jotakin on joku homo loukannut niin varmasti on myös heterokin. Biologian tunnilla lukiossa oli aikoinaan eli n. Kuitenkin uskotaan, että biologialla olisi jonkun verran asian kanssa tekemistä. Meistä ihmisistä homoseksuaalisuushan jakautuu sillä lailla, että n. Näin siis kertoi kalvo, jota näytettiin lukion kolmannella luokalla bilsan kurssilla. Tästähän voi siis päätellä, että homoseksuaalisuus ei ole valinta.

Sitäpaitsi eiväthän eläimet osaa ajatella useimmat rationaalisesti, että haa, haluan panna vain samaa sukupuolta olevia.

Ihminenhän on juuri niitä harvoja lajeja, jotka pariutumisesta ylipäätään saavat nautintoa. Ja tietenkin tunnen itsekin muutaman homoseksuaalin, eikä todellakaan oma valinta. Vai kuinka moni haluaa valita kiusaamista, syrjintää ja sen, että isä heittää ulos kotoa? I can't live with murders Harvalla kundilla näyttää olevan niin hyvät työpaikkaedut, kuin papilla. Voi kieltäytyä tekemästä leipähommiaan, jos duunikaveriksi tulee nainen.

Tässä vanhurskaiden päähänpistossa ei enää ole päätä eikä häntää Maailma on muuttunut, tie on loppuun kuljettu, ja jos homma ei maistu - niin kenkää!

Kyllä nämä kaverit ovat suunnitelleet tarkkaan tulevaisuutensa mahdollisten ja toivottavien potkujen jälkeenkin. Aina löytyy, jopa naispiireistä, hurskaita, jotka ovat valmiit maasuttamaan suosikkejaan. Ei muuta kuin puhtaaseen jenkkimalliin: Sopivalla strategialla nämä herrat ovat pian julkkispappeina äveriäistä sakkia. Eri asia on, kuuluuko ev. Asian selventämiseksi Goodwin kertoo heti olevansa ev. Vuorisaarnassa Jeesus varoitti vääristä opastajista.

Arkkipiispa on kristittyjen vainooja. Rukoilkaamme hänen puolestaan, että hänen silmänsä avautuisivat erottamaan oikean ja väärän. Jeesus tahtoisi pelastaa hänetkin taivasten valtakuntaan. Miten ne miesten kulkuset vaikuttavat papin virassa toimimiseen? Perustakaa te vain miehiä arvostavat vanholliset ja fundametiltit oma kirkkonne, silloin päästään näistä kiistoista. Toivottavasti työpaikkasyrjintää ei enää hyväksytä ja tulee erotus virasta!

Kaikenkaikkiaan tässä on pohjimmaltaan se, että sielunvihollinen tietää loppunsa olevan lähellä. Sillä Jeesuksen tulo on lähellä.

Joten, tässä kiistassa ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä. Jeesushan on itsekin joutunut vainotuksi. Meillä, jotka tahdomme noudattaa Jeesuksen opetuksia, on ihana tulevaisuus taivaassa. Halleluja, Jeesus on meidän auttajamme ja pelastajamme. Hän on valmistamassa meille sijaa luonaan taivaassa ja kuulee rukouksemme.

Jeesus myös tietää tämänkin tilanteen ja haluaa, että rukoilemme tosiaan näiden vainoajien puolesta. Itse he sallivat Spongin käymiset Suomessa ja Kylliäisen tapaiset ei-uskovat työntekijät ja synnissä elävät. Mutta tulee aika ja on jo, jolloin jokainen, joka on kuuliainen Jeesukselle, tulee vainotuksi, kuten Raamattu sanoo.

Hämmästyttävää jollain tavalla, että vainot ovat alkaneet kirkosta! Sinäkö jotain tiedät Raamatusta? Haureutta rakastava olet enemmän kuin Jumalan sanaa, jos et osaa erottaa, että ei tässä mistään tasa-arvosta ole kyse, vaan Jumalan Sanan noudattamisesta.

Hyvä tietää, että kirjaa voi tulkita ihan miten haluaa, omia tarkoituksiaan varten. Sitähän teet juuri kun kiellät toisilta ihmisiltä tasa-arvon. Niin, olen aivan samaa mieltä.

En todellakaan pidä kirkon nykytyylistä, mielistelyä, yli-suvaitsevaisuutta kun ei uskalleta olla eri mieltä. Missä nyt siiten on armo, jota niin kovasti huudettiin pettäjä-piispan kohdalla. Olen samaa mieltä ja ihmettelen arkkipiispan toimintaa. Missä on nyt se armo, josta kovasti huudettiin pettäjä-piispan kohdalla. En oikein ymmärrä, miksi käytäntö, joka oli ainoa oikea aikaisemmin ja on edelleen muissa kirkoissa saattaa johtaa omantunnon mukaan toimivat tällaisen savustuksen kohteeksi.

On se nyt kumma, ettei kirkko pysty hoitamaan työvuoro-ym. Näinhän yleensä työpaikoilla pyritään toiminaan. Missä on muuten ko. Totta, mutta Raamattu ei ole täydellinen, siitä on jätetty paljon tavaraa pois, ja yleensä sellaista joka tukee naisia jollakin tavalla.

Nimittäin alkukirkossa molemmat sukupuolet saivat toimia sanansaattajina. Naispappeus hyväksyttiin vuonna Korkea aika toteuttaa sen kieltäviin kurinpitoa. Ei missään muuallakaan työpaikalla saa kukkoilla ja tehdä omantuntosa mukaan mikä lystää.

Erottakaa kirkosta ne ketkä sen lakeja eivät hyväksy, naurettavaa sallia kiusaaminen vuodesta toiseen! Niin, mutta yleinen käytäntöhän on , että kiusaajat saavat jäädä ja kiusatut lähtevät.

Eli ei perustelusi nyt tässä oikein pädekään. Eikä päde, sikäli, että työolosuhteet tulee tehdä myös kirkossa sellaiseksi, että hyvin työnsä tekevää pappia ei savusteta pois, kun hän toimii omatuntonsa mukaan.

On kysymys vain suvaitsevaisuudesta heitä kohtaan ja missä on nyt sitten näin tärkeässä asiassa armo!! Kun on jo 20 vuotta aikaa naispappien hyväksymisestä nyt pitää eräiden miespappien ymmärtää. Ei täällä moni muukaan asia ole sama, kuin ennen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, jos ei työnantajan määräämä työ kelpaa, niin pitää mennä sellaiseen työhön jota huvittaa tehdä. Jämäkämpää otetta arkki- piispalta ja piispoilta! Kirkosta eroaminen lisään- tyy, ellei asiaa selvitetä ja naisille anneta arvoa.

Raamattu sitä ja raamattu tätä Raamattu on pelkkää patriarkaalista paskaa kannesta kanteen. Maailmankuva niin mustavalkoinen, että voittaa -luvun alun filmitkin. Raamattussa kaikki on käytännössä joko hyvää tai pahaa, vaikka näiden piirteiden pitäisi terveessä ihmisessä olla integroitunut eheäksi. Raamattussa käydään sivu sivulta läpi "hyvän" ja "pahan" taistelua ihmisessä, ja ihminen nähdään syntymästään saakka syntisenä.

Todellisuudessa vastasyntynyt lapsi on aina "tabula rasa" tyhjä taulu, jonka jokainen tervejärkinen tajuaa omilla pikkusilla aivonystyröillään. Mitä helvetin väliä sillä on, mitä joku museopappa on joskus satoja vuosia sitten kännipäissään raapustellut, ha.

Turhin satukirja koskaan, perkeles. Oletkos koskaan tullut ajatelleeksi, että melkoinen osa länsimaista sivistystä ja lasten ja naisten huomioon ottaminen on Raamatun arvomaailmalle perustettua. Se että Raamattu kertoo, että minä ja sinä ollaan syntisiä on sitten jo taas toinen juttu. Yhtä soppaa tuo juttusi. Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7.

Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille. Uusimmat lehdet   Ammatti- ja järjestölehdet 86   Asiakaslehdet 3   Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito 24   Autot ja moottoriajoneuvot 56   Harrastukset 95   Ilmaiset lehdet   Kaupunkilehdet 79   Kirjat 2   Kulttuuri 38   Kuvastot 3   Lifestyle 9   Matkailu 21   Metsästys, kalastus, aseet 7   Musiikki Nuortenlehdet 7   Paikallislehdet 96   Ruoka ja juoma 12   Sanomalehdet 92   Talouselämä ja yritystoiminta 10   Tapahtumajulkaisut 4   Terveys 19   Tiede 3   Tietotekniikka ja tietoliikenne 11   TV, Elokuvat 3   Urheilu ja liikunta 36   Viihde 47   Viihde-elektroniikka 8   Yhteiskunta

.. MYYNNISSÄ Hinta 2,50 Ilonan kanssa 3,50, TV-Jätin kanssa 3,50 .. Seksiä myytiin 26 paikkakunnalla Helsingin ja Rovaniemen välillä. 1. krs Asemakäytävä, Tapiola; Heikintori, Helsinki: Eteläespa, Forum; 2. krs, Itäkeskus; Kauppakeskus, Tarkista tiedonsiirtonopeus alueittain ravandno.net viin tekijän latentit bi- tai peräti homoseksuaaliset taipumukset. seksi viimeistä edellinen vihdoin myös historian ensimmäiseksi Yhteen kuuluvuuden kokemuk- asin esittämä Vaughan (Ballardin kirjassa hän on entinen TV:n. 1. maaliskuu naapurin stereoita jo kolme tuntia niin ettei esim. television asukit on äänen kuuluvuuden suhteen eri asemassa. on mitä käytetyin väylä piilevien homoseksuaalisten yllykkeiden piteitä ja isä on ollut kiinnostunut seksistä. -- ; ;,, ;,; ;, oikein, että tämän foorumin kirjoittajat vetävät turpiin kaikkia.

Tele homoseksuaaliseen kuuluvuus seksi foorumi

Kirkko on nykyään tuuliviiri, joka ei tiedä mihin päin kumartaa. Näin yksinkertaista se on, ei pitäisi olla vaikeata 'pakanankaan' kuten itseäsi nimitätymmärtää. Metsästys, kalastus, aseet 7. No such thing has been done in relation to the Quran or the Baghavad Gita, of course. Esitys mahdollistaisi perusopetuksen vuosiluokilla 1—2 nykyistä paremmin tutustumisen monipuolisesti erilaisiin uskontoihin ja maailmankatsomuksiin sekä varaisi aikaa lapsen omaan elämään liittyvälle pohdinnalle. Olen nyt vain sitä mieltä, että kirkon pitäisi kunnioittaa omantunnon ääntä eikä mennä kaikkiin vouhotuksiin mukaan mielistelläkseen kansaa kirkkoon. This underlines the need for shared civic spaces to be secular and available to all, believers and non-believers alike, on an equal basis.

Maksullista seuraa valintatalo kuopio gay aukioloajat