Miksi suomalaiset eivät kansallispukeudu arkisin? Katti Matikaisen kysymykseen vastaa haalarimestari Tuija Heikkonen. Taavi ihastelee syksyn lehtiä isän kanssa. He päättävät kerätä niitä taulua varten. Naapuriin muuttaa uusi koira.

Pope haukkuu kovaa eikä kukaan saa edes nukutuksi. Olli Näätämieli on päättänyt napata Martan. Järjestetään kykykilpailu, johon Martta osallistuu. Myrsky on heittänyt rannalle kummallisen puhuvan kalan. Otus osoittautuu Muumipeikon vanhaksi tutuksi, delfiini Kiiltopääksi, jonka selässä on mukava ratsastaa. Vihreät Valot - Lumibiisi. Talvella voi jäätymistä olla montaa laatua. Uuden päivän Vihreät Valot sulattavat raskaammankin ikiroudan.

Amy yrittää hoitaa kaltoin kohdeltua ravuria kuntoon, mutta onko tyttö haukannut nyt liian ison palan? Miranda saapuu noutamaan Shanen kotiin, ja Jackille valkenee epämiellyttävä totuus.

Gorilla on tiineenä, ja sitä pidetään silmällä. Verkkopyton mitataan ja punnitaan. Pirjo Palmurinne ja Andrei Matvejeff vihittiin Järvenpään ortodoksisessa kirkossa. Pari tapasi vuosi ennen häitään. Ensimmäinen yhteinen tanssikappale "Sydämeni osuman sai" soi myös heidän häissään.

Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. Saku ja Tero kamppailevat nuorten suosiosta. Amelia Adamo ottaa miniänsä Jennien mukaansa Italiaan Amalfin rannikolle.

Siellä he kulkevat Amelian isää muistellen ja käyvät veneellä Caprilla. Millainen anopin ja miniän matkasta sukeutuu? Afrikan-ruskea kylpyhuone miellyttää jo ajatuksena Rantasen perhettä. Saunasta ei ole niin väliksi! Kiva tehdä joskus jotain ei-niin-tyypillistä, iloitsee sisustaja Leena Carelse. Kuusi rötöstelevää poikaa saa yhdeksän päivän ajan kokea, millaista elämä kalterien takana on. Ensimmäinen päivä Suomen pahamaineisimmassa vankilassa ei suju ilman vakavia ongelmia.

Jaksossa esitellään Hornetin asejärjestelmä. Kauhavalla lennetään yölentoja Hawk-kalustolla. Lopuksi Baana-harjoitus Jokioisten varalaskupaikalla. Alihankintaa työttömyystuella - aktivoinnin harmaa alue.

USA haastaa Venäjän kaasusotaan. Megatapahtuma Slush - startup-yrittäjän taivas. Juontajina Reeta Kivihalme ja Jyrki Richt. Vauva-arki on yllättävän rankkaa. Uudelle vauvalle pitää järjestää ristiäiset. Jo kunnollisten kummien hankkiminen on rankkaa, mutta kaikkein vaikeinta on keksiä vauvalle nimi. Hynysen mukaan Kotiteollisuus ei koskaan breikannut. Laulaja kertoo tarinan yhtyeensä läpimurrosta. Maven rakennuttaa itselleen siltaa, mutta luonnonsuojelijat pistävät homman jäihin. Maven uskoo kuitenkin saavansa jatkaa näyttämällä suojelijoille harvinaisuuden.

Tohtori, Amy ja Rory rentoutuvat New Yorkissa. Siellä heitä kohtaa raastava takaisku, kun tutut enkeliolennot toteuttavat pirullista suunnitelmaansa. Näinkö heidän yhteinen matkansa päättyy? S Martan Tähtivieraana Isac Elliot! Tähtitietäjä-kisaajat kamppailevat kolmannessa puolivälierässä. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo Senja jatkaa mukavien asioiden puun koristelua. Pikku Kakkosen Rami laulaa, mitä kaikkea syksy tuo tullessaan. Tyn äiti saapuu tilalle, ja hänellä on järkyttävää kerrottavaa pojalleen.

Amy jatkaa yhdessä Lilyn kanssa Alcatraz-hevosen hoivaamista. Lou tarvitsisi lapsenvahdin, mutta sitäpä ei löydykään. Mikä laulu on Hannalle erityisen tärkeä, ja mikä tarina siihen liittyy? Räppäri Asa ja rap-mummo Eila haastavat kaikki välittämään vanhoista.

Ylen Lupa välittää -kampanjan virallinen musiikkivideo. Pablo Films Oy Dact-harjoitusta, jossa Hawkit harjoittelevat Horneteja vastaan. Jaakko ja Antti saavat tietää pitkään odottamansa Lentosotakoulun jälkeisen sijoituspaikkansa.

Otso kohtaa karun todellisuuden. Lissu rohkaisee mielensä ja tarttuu hetkeen. Tuijan ilo on lyhytaikainen. Elina ja Lauri laskevat savuverhon. Ristiäisvalmisteluja tehdään urakalla, ja juhlapäivänä talo on väkeä väärällään. Tulevatko nuorenparin suvut keskenään toimeen? Miksi kummassa kaikki hyvät nimet ovat kiven alla? Voiko upporikas miljonääri ostaa itsensä elinsiirtojonon kärkeen? Yhdysvaltain maksullinen terveydenhuoltojärjestelmä antaa potilaalle vallan päättää omasta hoidostaan.

Moni vakavasti sairas jatkaa rankkoja hoitoja, vaikka toivoa ei ole, ja jopa nopeuttaa siten kuolemaansa. Lahjakkaan taiteilijan kidnappaus aiheuttaa enkeleille päänvaivaa ja useamman vaarallisen tilanteen.

Tällä kertaa Bosley joutuu painimaan menneisyytensä kanssa ja lopulta kertomaan siitä enkeleille. Nyhetsfönster 3 h 15 min. Palkinnosta kilpailee kuusi teosta, joiden joukossa on paljon elämäkertoja. Palkinto on suuruudeltaan 30 euroa. Palkinnonsaajan valitsee dosentti Heikki Hellman.

Yle Uutiset välittää tilaisuuden suorana. Kahvia kaatavat toimittajat Helena Hannikainen ja Riikka Holopainen. Ainoassa käsittelyssä demokratiapoliittinen selonteko - Avoin ja yhdenvertainen osallistuminen. Hän on aivan sydämistynyt lautakunnan perusteluista. Kouluopetuksesta huolimatta he eivät ole omaksuneet kirjoitetun kielen normia, ja siksi alkaa tekemään -rakenteita näkee jatkuvasti myös huolitelluiksi tarkoitetuissa teksteissä.

Jonain päivänä ihmettelemme, että virallisessa kielessä on hyväksytty ilmaus "totanoinfak", Ruben ennakoi. Konsulttikieli ja muotisanonnat saavat samalla kyytiä. Paulia ärsyttävät "tekeminen" ja "juurikin näin". Olavi ehdottaa pienituloisia runoilijoita virallisten tekstien kirjoittajiksi. Pauli pitää Olavin ehdotusta hyvänä: Yhteydet ja taajuudet Toimitus Taajuudet Palaute Maakuntaradiot.

Pyöreää pöytää alkaa ottamaan päähän julkaistu  5. Artikkeliin liittyvä ääni- ja kuvamateriaali: Kuuntele Pyöreä pöytä Mustasta keskiviikosta 30 vrk: Runebergin kunniaksi kesto 1: Muusikko, näyttelijä Olavi Uusivirran mukaan tabuja on ainakin yhä musiikkipiireissä. Joka kolmas työikäinen juo liikaa Kaarina kyselee, onko sopivaa holhota alkoholin käyttäjiä. Runebergin päivä muistetaan Mustana keskiviikkona Olavi on aivan sydämistynyt Suomen kielen lautakunnan päätöksestä hyväksyä alkaa tekemään -ilmaisu alkaa tehdä -ilmaisun rinnalle.

Taustapeilin Pyöreä pöytä keskiviikkoisin klo

Porno chat homoseksuaaliseen kalua ilmaiseksi

Toni ja Mikko harjoittelevat liikehtimistä taktisessa lentomuodossa Horneteilla. Harva nykyihminen kykenee kuitenkaan ymmärtämään tulevaisuuttaan, koska tämä maailma on sen jumalan, saatanan paholaisen, pettämä. Sen sijaan ihmiset valitsevat kuolleita liittoja ja etsivät luonnottomia tapoja luoda elämää. He muuttuvat koko ajan uskaliaimmiksi ja vihaisemmiksi. Nyt kirkko on kuitenkin nostanut purjeensa, peräsimen ja lähtenyt ratsastamaan sosiaalisen muutoksen aallolla.

Vaimo vieraissa luvalla yle tv1 aamu tv homoseksuaaliseen